Találatok a következő kifejezésre: Hogy hogyan én is (5651 db)

Aki leszokott már arról, hogy mindig mindenhonnan elkéssen, adna valami tippet, hogy hogy tudnék én is leszokni erről?

Nagyon unom, hogy mindenhonnan elkések! :( Fogalmam sincs, hogy hogy fogjak neki, hogy változtassak ezen. Hiába határozom el, hogy na mostantól id?ben indulok... Megint csak elkések. Járt már így valaki, aki aztán kimászott ebb?l?

Legjobb válasz: Én elkezdtem buszozni (suli miatt, másik városba) Ennyit még nem hiányoztam sehonnan :D

Én elkezdtem buszozni (suli miatt, másik városba) Ennyit még nem hiányoztam sehonnan :D
Én leszoktam. Minden találkozót fél órával elõbbre írtam be a naptáramba, és úgy viselkedtem, mintha tényleg akkorra kéne odaérnem. Illetve még most is ezt csinálom. Így mindenhova kb. 5-10 perccel korábban érkezem meg.
Én rá sem szoktam... Soha nem késtem el, 1-2 kivételtõl eltekintve. De azok is olyanok voltak, hogy baleset, MÁV sztrájk miatti giga dugó stb.
Én, mert mindig fontos emberekkel találkoztam(randi, barátok) és nem akartam hogy nehezteljenek, hogy kések, ezért 15 perccel elõbb átlagban már ott voltam és ez így bevésõdött.
Állítsd elõre az órádat. Komolyan. Nálam kicsit fordítva van, régen mindig, minden körülmények között halálpontos voltam, aztán az utóbbi években a nem igazán fontos eseményekrõl elkezdtem elkésni, de pl. a fürdõszobában elõre van állítva az óra, hogy készülõdés közben lássam.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: erre én is gondoltam, de mivel tisztában vagyok vele, hogy csalok, ugyan ott vagyok, ahonnan indultam... Utolsó: Erre is gondoltam, de csak a saját órámat állíthatnám át, pl. az elõszobait nem, mert más is látja, és sokszor nézek rá arra indulás elõtt. Hiába fontos ember, hiába fontos találkozó, valahogy mindig sikerül elkésnem! :( Nagyon rossz, mert sokszor emiatt történik valami rossz vagy maradok le valami jóról, fontosról. De még ennek tudatában sem sikerül odaérnem. :( Na majd jobban igyekszem! Meg megpróbálom átverni magam a találkák idõpontjával, hátha... :) Köszönöm a válaszokat.
Én mindig megtervezem az indulást. A lépések: 1. Hány órakor kell elindulnom, hogy tuti odaérjek? 2. Meddig tart a készülõdés az indulásig? 3. Mikor kell felkelnem/elkezdenem, hogy legyen idõm elkészülni? A lépések között beállíthatod az órádat/telefonodat hogy figyelmeztessen az idõpontra.

Egy Mmorpg játékba feltörték a jelszavam tudna vlaki segíteni hogy hogy tudnám én is feltörni az átírt jelszavam?

Legjobb válasz: Mert a kérdezö csak ,szórakozik es jelszó feltörésen kivül a mikulásban is hisz

Mert a kérdezö csak , szórakozik es jelszó feltörésen kivül a mikulásban is hisz
Írj az adminoknak. Nincs ilyen "ultimate" megoldás, ami mindig mindenhol megy...
Ha már itt kérded meg, akkor nincs olyan szakértelmed hogy feltörd. Amúgy megkérdezhetem ez milyen játék, és tört vagy eredeti szerver? Jelszót nem szoktak csak úgy pikk pakk feltörni, lehet hogy kitalálták, vagy te magad adtad meg a feltörõdnek, úgy hogy még csak nem is tudnak róla.
A kérdező hozzászólása: maffiozo játék nem adtam meg senkinek és nem ez az elsõ karakterem már amit feltörtek.
vagy te akarod másét törni, jelszóemlékeztetõt gondolom nem tudsz kérni mert azt is elfelejtetted/ellopták/elvitték az ufók.
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat írjál már.. nemvagyok rá kíváncsi ki mit vitt el. az adminoknak hiába írok mert hetente ha 1 szer felnéznek az oldalra és nemválaszolnak semmilyen levélre. ennyit az addmioktól meg hogy írjak rájuk...
Hát szerintem mondj le róla, az adminok amúgy se nagyon foglalkoznak ilyennel. Mondjuk ahogy elnéztem az oldalt, full gagyiság az egész, még az a kép fent a kezdõlapon is összelopkodott elemekbõl áll...
ma 22:34 egy jelszó visszaszerzésnek az emlékeztetõ kérés a leghatásosabb módja, nem tudom miért veszed ezt úgy hogy ez egy haszontalan válasz.

Hogy hogyan készithetek én is saját Domain Servert? Úgy szeretném mint pl a .com .hu .org avagy hasonló.

De nem saját host -ra, avagz IP Hostra hanem pl . al vagz . Kt . Bd kiterjedesu domain nevet, s hozzá persze h tárhelyet is tudjak szolgáltatni. A tárhely pedig a hardveremre ment?djön.Lehetséges e ez egyáltalán?

Legjobb válasz: Nem. Ezt így nem lehet.

Nem. Ezt így nem lehet.
Csak a meglévõ domainvégzõdésekre lehet, otthonról tudsz ahhoz kell egy szerver+erõs net.


Hogyan lehetnék én is ilyen? Mik a legfontosabbak?

A menõ lányok a suliban nagyon jól öltözködnek, márkás ruháik vannak csak. Drága telefonjuk, és mindenbõl elég jó cuccaik. Na én nem vagyok eleresztve így anyagilag, hiába spórolnám össze a pénzt egy Air Max-re, a többi ruhám mellette nem elég jó, nem illenének össze :D Értitek, nem? Iphone-om sincs, egy betört képernyõjû Samsungom van :DDD Jó tanuló vagyok, és amúgy én is menõnek számítok, mert jó személyiségem van, mosolygós vagyok, szóval nem a népszerûséggel van problémám. Ezekkel a lányokkal is barátnõk vagyunk, nem irigykedésbõl írom, amit írok. Egyszerûen csak szeretnék hasonlítani rájuk kinézetre. Ezért érdekelnének, hogy mik a legfontosabbak, amik afféle alapdarabok a mai divatos öltözködés terén. Ilyenekre szeretnék beruháznia spórolt pénzembõl, aztán majd idõvel vásárolni több dolgot is. csak egyszerre nem megy :D

Legjobb válasz:
Hogy mik az alapdarabok, abban sajnos annyira nem tudok segíteni, mert más korosztály vagyunk és külföldön élek. Én arra jöttem rá, hogy ami igazán számít, az a cipõ, a táska és a szemüveg/napszemüveg. Ezekbõl érdemes olyat választani, ami tényleg jó minõségû és illik a legtöbb ruhádhoz. Ha a ruhád nagyjából divatos, akkor kb. senki sem fogja megmondani, hogy márkás vagy sem. De, ha drágább cipõd vagy táskád van, akkor automatikusan feltételezik, hogy a többi cuccod is az lehet. Ami még nagyon fontos kulcs a ruhatárban, az a tökéletesen alkatodra illõ, jó minõségû farmer, de ez is lehet bármilyen. A telefon szerintem tök mindegy.:) Sokan beérik az olcsóbbal vagy régivel, akkor is, ha megvehetnék a legújabbat. Szerintem kifejezetten vicces egy "ájfónos" tini. Otthon én a legjobb cuccaimat turkálóból szereztem. Megtehettem volna, de egyszerûen nem voltam hajlandó kiadni 10-20ezer forintot egy ruhadarabért. (Azt csak zárójelben teszem hozzá, hogy az idõk során arra is rájöttem, hogy mindezek egyáltalán nem számítanak. Népszerûvé igazán csak a személyiséged tud tenni, szerencsére ezzel nincs is gondod. De tudom, hogy tizenévesen a külsõségek még nagyon fontosak.) 29/N

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hogy mik az alapdarabok, abban sajnos annyira nem tudok segíteni, mert más korosztály vagyunk és külföldön élek. Én arra jöttem rá, hogy ami igazán számít, az a cipõ, a táska és a szemüveg/napszemüveg. Ezekbõl érdemes olyat választani, ami tényleg jó minõségû és illik a legtöbb ruhádhoz. Ha a ruhád nagyjából divatos, akkor kb. senki sem fogja megmondani, hogy márkás vagy sem. De, ha drágább cipõd vagy táskád van, akkor automatikusan feltételezik, hogy a többi cuccod is az lehet. Ami még nagyon fontos kulcs a ruhatárban, az a tökéletesen alkatodra illõ, jó minõségû farmer, de ez is lehet bármilyen. A telefon szerintem tök mindegy.:) Sokan beérik az olcsóbbal vagy régivel, akkor is, ha megvehetnék a legújabbat. Szerintem kifejezetten vicces egy "ájfónos" tini. Otthon én a legjobb cuccaimat turkálóból szereztem. Megtehettem volna, de egyszerûen nem voltam hajlandó kiadni 10-20ezer forintot egy ruhadarabért. (Azt csak zárójelben teszem hozzá, hogy az idõk során arra is rájöttem, hogy mindezek egyáltalán nem számítanak. Népszerûvé igazán csak a személyiséged tud tenni, szerencsére ezzel nincs is gondod. De tudom, hogy tizenévesen a külsõségek még nagyon fontosak.) 29/N
Egy csinos karcsúsított blézer nálam alapdarab :)
EBAY!!! En is vagytam meno cuccokra, mielott ratalaltam az ebayre:) A boltban 3-4 ezer egy szoknya Az ebayen 1500ert lattam tok jokat Magyarul 2 neten rendelt ruhat vehetsz azert, amiert a boltban egyet Hihetetlen valasztek, es egyediek!!Magyarorszagon nem nagyin elterjedt errol az oldalrol rendeles, sozval eleg egyeniek a darabok:) arrol nem is beszelve, hogy az akik nem tudjak, hogy honnan jon a ruha(az enyem legtobbszor kinabol szolott)addig nem.szolnak be, mivel nekik az ebay az ebay:)

Voltál háboruba? Miért van háború? Mikor eléd ugrik egy ellenség nem jut eszedbe hogy "vazz, ennek is lehet otthon családja, mi a f*szomé lőjük egymást? "

Igen, csak 18 vagyok és tapasztalatlan ilyen témában, ha eljön a háború ideje én nem akarok benne részt venni, ugy érzem inkább meghalok mint hogy ilyesmiben részt vegyek...

Legjobb válasz: Voltál háboruba? Voltam. Szerencsére elég kicsi voltam ahhoz, hogy csak pár részlet maradjon meg, de az is éppen elég. Miért van háború? A mi esetünkben azért volt, mert egy ország (Horvátország) nem akarta tovább szopni a f*szt, és el akart szakadni az anyaállamtól (Jugoszlávia). Persze ez nekik nem tetszett, és visszatámadtak. Mikor eléd ugrik egy ellenség nem jut eszedbe hogy "vazz, ennek is lehet otthon családja, mi a f*szomé lõjük egymást? " Nem, miután lebombázzák az otthonod, kinyírják a feleséged és a gyerekeidet, k*rvára nem jut eszedbe. Kajak, amikor ott áll veled szemben egy szerb (vagy bármilyen ellenség) és az a kérdés h ki lõ elõször, rohadtul nem érdekel a másik családja. én nem akarok benne részt venni: ilyenkor nem kérdezi senki, h részt akarsz-e venni benne. Vagy részt veszel, vagy meghalsz, lehet választani. Lehet, hogy neked most nemesnek tûnik a dolog, hogy hú inkább meghalok mint hogy másik embert megöljek, de ugyanúgy a háborúban is nemesnek tûnt az a cél, h inkább meghalok, mint h elnyomásban éljek.

Voltál háboruba? Voltam. Szerencsére elég kicsi voltam ahhoz, hogy csak pár részlet maradjon meg, de az is éppen elég. Miért van háború? A mi esetünkben azért volt, mert egy ország (Horvátország) nem akarta tovább szopni a f*szt, és el akart szakadni az anyaállamtól (Jugoszlávia). Persze ez nekik nem tetszett, és visszatámadtak. Mikor eléd ugrik egy ellenség nem jut eszedbe hogy "vazz, ennek is lehet otthon családja, mi a f*szomé lõjük egymást? " Nem, miután lebombázzák az otthonod, kinyírják a feleséged és a gyerekeidet, k*rvára nem jut eszedbe. Kajak, amikor ott áll veled szemben egy szerb (vagy bármilyen ellenség) és az a kérdés h ki lõ elõször, rohadtul nem érdekel a másik családja. én nem akarok benne részt venni: ilyenkor nem kérdezi senki, h részt akarsz-e venni benne. Vagy részt veszel, vagy meghalsz, lehet választani. Lehet, hogy neked most nemesnek tûnik a dolog, hogy hú inkább meghalok mint hogy másik embert megöljek, de ugyanúgy a háborúban is nemesnek tûnt az a cél, h inkább meghalok, mint h elnyomásban éljek.
szerencsére nem
Vannak háborús filmek, ami ezt a témát is boncolgatják. Amit ajánlok, az a "Nyugaton a helyzet változatlan" címû film (All Quiet on the Western Front), ami eredetileg egy regény, de azt nem olvastam. Egy jelent a filmbõl, ami errõl szól: http://www.youtube.com/watch?v=yKOmWYSRNo0 Vagy a Gyûrûk Ura második részének hosszabb kiadásában Faramir monológja (ami a könyvben eredetileg Frodóé, de igazából mindegy) http://www.youtube.com/watch?v=8o2Tf7v7aW4 0:50-tõl magyarul: "Frodó: Mi egy titkos küldetést teljesítünk. Aki szembenáll az ellenséggel, jól teszi, ha nem hátráltat. Faramir: Az ellenség? Kötelességtudatban õ sem maradt el tõled, azt hiszem. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Nem maradt volna-e inkább odahaza... békében? Egyébként a háborúban az ember személyisége eldurvul. Ha arról van szó, hogy ölsz, különben téged ölnek, akkor az ember inkább az elsõ lehetõséget választja.
A ryan közlegény megmentése is jó
vagy nézz 2. világháborús dokumentum filmeket
Elõzõ vok http://www.youtube.com/watch?v=LUGqZmfZZ5o ajánlom figyelmedbe ezt a vidit. Az elején a szöveg angolsága szar, azt tekerd át, a képek magukért beszélnek. Ez itt történt, a te életedben, bõ 15 éve, pár kilométerrel arrébb Magyarországtól, a horvátországi magyarok erõsen érintve voltak. Mindig összeszorul a szívem, ha ezt látom, ott csücsültem kisgyerekként az egész közepén (nem vok tõled sokkal idõsebb) :/ De a legdurvább, h így utólag visszanézve azt kell h mondjam h megérte.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat

Hogy tehetem ennél is egymértelműbbé a barátomnak, hogy az exem már egyáltalán nem érdekel?

4 évig jártunk,van egy közös kislányunk ezért tök egyértelm?en tartjuk a kapcsolatot és úgy érzem tényleg jó barátok lettünk.

Legjobb válasz: Bocs, de én is iszonyúan féltékeny lennék a helyében. Van egy közös gyereketek az exeddel. Ez a gyerek közted és közte egy örökké tartó kapocs, ami lehetetlenné teszi, hogy õ és Te "csak barátok" legyetek, mert õ a gyermeked édesapja. Az exed valószínûleg pontosan tudja ezt, és azt is, hogy a volt párod ezt a különleges helyzetét ki tudja használni, hogy esetleg visszaszerezzen. Õ neki egy örök fenyegetés marad, vagy legalábbis addig, amíg nektek is nem lesz egy közös babátok. Lehet, hogy hülyeségnek tûnik elsõre, de szinte 100%, hogy ez jár a fejében. És igen, mielõtt azt mondanád, hogy Te soha, semmikor, sehogyan nem jönnél újra össze vele, hidd el, egy nõt nagyon könnyû meg/visszaszerezni, ha egy férfi ilyen helyzeti elõnyben van. A párod is tudja ezt. Még egy dolog, nem tanácsolom, hogy olyasmiket mondj elõtte, hogy "akkor sem, ha álló farokkal ugrálna elõttem", mert ez neki elég érdekesen jön le, és nem úgy érti, ahogyan Te gondolod. A pároddal azt kell közölnöd, hogy a õ a másik férfinél (Petinél, ha jól értettem), minden szempontból több, jobb, és az sem számít, hogy történetesen van egy közös gyereketek.

Bocs, de én is iszonyúan féltékeny lennék a helyében. Van egy közös gyereketek az exeddel. Ez a gyerek közted és közte egy örökké tartó kapocs, ami lehetetlenné teszi, hogy õ és Te "csak barátok" legyetek, mert õ a gyermeked édesapja. Az exed valószínûleg pontosan tudja ezt, és azt is, hogy a volt párod ezt a különleges helyzetét ki tudja használni, hogy esetleg visszaszerezzen. Õ neki egy örök fenyegetés marad, vagy legalábbis addig, amíg nektek is nem lesz egy közös babátok. Lehet, hogy hülyeségnek tûnik elsõre, de szinte 100%, hogy ez jár a fejében. És igen, mielõtt azt mondanád, hogy Te soha, semmikor, sehogyan nem jönnél újra össze vele, hidd el, egy nõt nagyon könnyû meg/visszaszerezni, ha egy férfi ilyen helyzeti elõnyben van. A párod is tudja ezt. Még egy dolog, nem tanácsolom, hogy olyasmiket mondj elõtte, hogy "akkor sem, ha álló farokkal ugrálna elõttem", mert ez neki elég érdekesen jön le, és nem úgy érti, ahogyan Te gondolod. A pároddal azt kell közölnöd, hogy a õ a másik férfinél (Petinél, ha jól értettem), minden szempontból több, jobb, és az sem számít, hogy történetesen van egy közös gyereketek.
Az elsõ válaszoló vagyok, egy dolgot rosszul írtam: "Az exed valószínûleg pontosan tudja ezt" helyett "A párod..." Egyébként pasi vagyok én is, és voltam már kicsit hasonló helyzetben, amikor "a múlt árnyaival" kellett viaskodnom.
Hát ez nehéz helyzet, de úgy gondolom, hogy fordított helyzetben Téged is zavarna a dolog!Az még hagyján, hogy egy életre összeköt titeket a közös gyerek, de az, hogy barátok vagytok...Próbáld meg az exeddel való kapcsolatodat minél jobban leegyszerûsíteni a kapcsolatod érdekében!Ugyanakkor a párodnak meg kell valahol értenie, mert azzal együtt, hogy párkapcsolatot kezdett Veled, elfogadta azt is, hogy van egy gyermeked!
elõször be kell menned az államkincstárba és ténylegesen megnyitni. utána tudsz rá utalni.
Államikincstár honlapján érthetõen le van írva a menete.

Megszakitanatok a kapcsolatot ezert? En is megvennek egy erdõrészt de a rokonaim inkabb idegennek adjak el. Mikor meg a nevünkön sem volt én már jeleztem hogy megvennem. én is ugyanolyan tarstulajdonos vagyok ott. És még rokon is.

A masik ember is tarstulaj öröklés révén . De idegen. Még többet is felajanlottam de akkor is inkabb az idegennek adjak ha mar az övék nem lehet az egesz mondjak nehogy en masokat is kivasaroljak...aztan nekem jo legyen..

Legjobb válasz: Ha egy terület társtulajdonosa vagy, akkor elõvásárlási jogod van egy idegennel szemben, ha a más által felkínált összeget te is megadod érte. Ha jól tudom, ez nem csak társtulajdonosság esetén él, hanem akkor is, ha a telekszomszédja vagy a területnek. Ha a másik vevõjelölt is társtulajdonos, akkor viszont nem tudom, mi a helyzet persze, ha ennyire fontos neked, egy ügyvédi tanácsadás költségét talán megérné a dolog.

Ha egy terület társtulajdonosa vagy, akkor elõvásárlási jogod van egy idegennel szemben, ha a más által felkínált összeget te is megadod érte. Ha jól tudom, ez nem csak társtulajdonosság esetén él, hanem akkor is, ha a telekszomszédja vagy a területnek. Ha a másik vevõjelölt is társtulajdonos, akkor viszont nem tudom, mi a helyzet persze, ha ennyire fontos neked, egy ügyvédi tanácsadás költségét talán megérné a dolog.
Ha ugyanannyiért te is megvennéd, és a rokonaid mégis egy "idegennek" adják el, akkor én is bepöccennék. Ha öröklés révén társtulajdonos, akkor hogyan lehet idegen?
igen, sõt ha õ hal meg hamarabb akkor még a sírjára is vizelnék
A kérdező hozzászólása: Igen õ is társtulajdonos.ügyvédnél jártam már aki elmondta hogy egyforma az elõvásárlási jogunk.viszont a kérdésem inkabb arra iranyul hogy megszakitanatok e ez miatt a kapcsolatot? Mert én megakarom.jogosnak érzem . Mert nincs okuk rá hogy ne nekem adják.illetve mint nekem meg is mondtak miert legyen nekem jo meg mit akarok az erdõvel biztos mindenkit ki akarok vasarolni.
Ha a kapcsolat megszakítását nézzük: nem kell indok hozzá, akkor és azzal tartod a kapcsolatot, akivel szeretnéd. Ha te ezt olyan súlyú lépésnek érzed részedrõl, akkor igen, szakítsd meg vele a kapcsolatot. De ez ne a mi tanácsainktól függjön, neked kell tudnod, mit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Hatalmasat csalódtam bennük. Egy nagyon nagy erdõ az egész és nem csak rokonok a tarstulajdonosok, hanem a sok sok ember aki felmenõi után örökölt. De õk sem voltak rokonok. Az erdõ ilyen

Hogyan lehetnék én is vonzó?

Van egy barátnőm aki elég gyakran vonzza magára a pasik tekintetét. És elég sok fiú ismerőse van . És mivel mindig beszámol az új "pasi jelöltjéről" így nekem eléggé lerombolja az önbizalmamat, mert én nem vagyok annyira szemre való . Tudni kell róla hogy : hosszú fekete hajú, szép arcú, dús keblű (elég nagy van neki és ezt ki is használja) és elég formás alakja van . Én meg : Kisebb mellű (amit nem igen tudok kipakolni xD), vékonyabb alkatú, félhosszú haj ,Karakteres arc.. És nem tudom mivel lehetnék én is vonzóbb a fiúk számára. Ha esetleg van valami tippetek ?

Legjobb válasz: Meg kell találnod azokat a dolgokat, ruhákat, sminket, frizurát ami jól áll neked, illik hozzád. De hogy mik ezek ahhoz lehet mások segítségét kellene kérned, mert magát az ember nem mindig olyannak látja amilyen valójában. Ide is tehetsz képet esetleg és kapsz véleményeket hogy mi állna jól. Én is csináltam már ilyet és sok hasznos tanácsot kaptam. Mondjuk a belsõ tulajdonságok is fontosabb, mert egy vidám beszédes csaj például mindenkinek vonzóbb mint egy csendes, depis vagy bármi hasonló.

Meg kell találnod azokat a dolgokat, ruhákat, sminket, frizurát ami jól áll neked, illik hozzád. De hogy mik ezek ahhoz lehet mások segítségét kellene kérned, mert magát az ember nem mindig olyannak látja amilyen valójában. Ide is tehetsz képet esetleg és kapsz véleményeket hogy mi állna jól. Én is csináltam már ilyet és sok hasznos tanácsot kaptam. Mondjuk a belsõ tulajdonságok is fontosabb, mert egy vidám beszédes csaj például mindenkinek vonzóbb mint egy csendes, depis vagy bármi hasonló.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod :)

Hogyan lehetnék én is felette a rangsorban?

Nagytest? kutyáról van szó, és a fiúknak szót fogad, de nekem valahogy nem akar.

Legjobb válasz: Hú, na elõször is olvass utána ennek a dolognak, mert az látszik, hogy sokmindent hallottál, de azt is, hogy egyiket sem érted. Fejlenyomkodással nem lehet falkavezérséget kicsikarni. Klikkerrel meg síppal meg végképp nem lesz tekintélyed, a klikkerrel tanítani lehet, a síp meg messzire hallatszik, de nem kutyanevelõ eszköz. Melegen ajánlom Cesar Millan könyveit a témában, illetve ezt a cikket: http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. Meg persze egy jóféle kutyasulit, ha van rá kedv/lehetõség.

Hú, na elõször is olvass utána ennek a dolognak, mert az látszik, hogy sokmindent hallottál, de azt is, hogy egyiket sem érted. Fejlenyomkodással nem lehet falkavezérséget kicsikarni. Klikkerrel meg síppal meg végképp nem lesz tekintélyed, a klikkerrel tanítani lehet, a síp meg messzire hallatszik, de nem kutyanevelõ eszköz. Melegen ajánlom Cesar Millan könyveit a témában, illetve ezt a cikket: http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. Meg persze egy jóféle kutyasulit, ha van rá kedv/lehetõség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Már eljutottunk oda, hogy amikor rosszat csinál, és rászólok, akkor mélyebben kell a hangomat hangoztatni, nem hangosan, és nem vinnyogva (mint eddig). Nagyjából kezdi érteni:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!