Találatok a következő kifejezésre: Hogy hogyan én (27054 db)

Múltkor barátomnál voltam (17, és én is), és msn-en beszéltem az egyik fiú ismerősömmel. Erre a párom meg teljesen kiakadt, hogy hogy jövök én ahhoz, hogy az ő gépéről beszélek más fiúval. Miért akadt ki ezen ennyire?

Valamilyen szinten megértem, hogy haragszik rám... az ? helyében lehet, hogy én is. Nem értem, miért nem bízik bennem, tudja jól, hogy sosem csalnám meg...? :( Mit tegyek, hogyan engesztelhetném ki? (Nem mellesleg a fiú, akivel beszéltem, 23 éves, és 1,5 éve van barátn?je).

Legjobb válasz: Ezt azért akkor se kellett volna. Ne akkor beszélgess más fiúkkal (tökmindegy kivel) amikor a pároddal vagy, fõleg, ha nála. Mond el neki, hogy nem akartál rosszat, és többet ne csinálj ilyet.

Ezt azért akkor se kellett volna. Ne akkor beszélgess más fiúkkal (tökmindegy kivel) amikor a pároddal vagy, fõleg, ha nála. Mond el neki, hogy nem akartál rosszat, és többet ne csinálj ilyet.
Hát, ha így parasztnak szereted (tipikus mai csaj...) akkor ne várd el, hogy kedves legyen veled...
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem azért szerettem meg, mert mindig ilyen. De amúgy én tévedek, vagy nem ez a szerelem, hogy akármilyen is, szeretjük? Szerintem igen...
Hát igazság szerint én sem szeretem megbeszélni a problémákat a barátnõmmel, de valamikor kénytelen vagyok. Am meg ha folyton paraszt veled akkor kicsit télleg beszélni kéne vele hogy probáljon egy kicsit változtatni mert ez neked elégé rosszul esik és ha már több mint 1 éve együtt vagytok akkor ilyenért szerintem nem fog otthagyni:) Már ha csak ilyenkor nem hallgat a haverjaira nekem már fordult elõ hogy elpanaszoltam a haveromnak a csajjal való gondomat azt õ meg mondta nekem hogy õ szakítana vele azt majdnem téleg az lett, de aztán mégsem hallgattam rá és még mindig együtt vagyunk és nem bántam meg.
A kérdező hozzászólása: Barátai biztos nem mondják neki, nagyon mellettünk állnak. :) Attól félek, ül otthon egyedül a szobájában, és meggondolja magát...
Vagy rájön hogy hülye volt és bocsánatot kér majd tõled:D Ez is lehetséges nem?D Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni:)
A kérdező hozzászólása: Na bocsánatot biztos nemfog kérni, arra egyszerûen képtelen... anyukám épp tegnap mesélte, hogy apám is csinált olyat annó, amit még csak most, 30 évnyi házasság után vallott be, és most szégyelli magát miatta. Nem hiszem, hogy Õ tervez velem még 30 évet :(
Hát akkor õ az ilyen büszke fajta. Nem hagyja és nem ismeri be ha másnak van igaza. Hát akkor itt a teendõ az hogy el felejtitek ezt a dolgot és mintha misem történt volna folytatjátok a kapcsolatot és ne legyen legközelebb ilyen. Viszont a beszélgetést még mindig tanácsolom:)
A kérdező hozzászólása: Ezt a kiírását sem tudom hova tenni, hogy "néha megkéne állni egy kicsit" ...dehát amikor beszéltünk, nem mondott semmi szakítással kapcsolatos dolgot..
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ez jó ötlet, hogy elfelejtjük... csak hogy mikor? :( az hogy holnap sem akar látni... már elõre tudja, hogy még akkor is haragudni fog rám?
Szerintem hagyjad egy pár napig békén, hagy eméssze meg a dolgot. Aztán beszéljétek majd meg. Mást már nem tok mit mondani. Ennyit tudtam segíteni. Sok sikert kívánok neked és nyugi:) 19/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, aranyosak vagytok! :)
A kérdező hozzászólása: Ma békénhagyom, holnap is... ha ennyire ezt szeretné. Kedden viszont már írhatok neki szerintetek?
Szerintem csináld azt, hogy nem írsz neki egy jó ideig : ) ÉS ha már tényleg úgy érzi, hogy Hoppá basszus a csajom a tét akkor rádír és minden rendben lesz : ) Ha pedig nem akkor írj rá te és kérdezd meg mit akar : )
A kérdező hozzászólása: JAJ, de mivan ha azért nem akar holnap találkozni, mert gondolkozni akar, és utána meg szakítani?
Megint rosszra gondolsz XD Szerintem ne idegeskedj emiatt:D
A kérdező hozzászólása: Én mindig csak a rosszra gondolok... :S csak lenne már kedd! Nem ismertek, én sem titeket, de azért szurkoljatok, hogy minden rendben legyen. :)
A kérdező hozzászólása: Szombaton leszünk 1 év 3 hónaposak. :) Nagyon szeret, csak õ ilyen... paraszt, ilyen a természete, és ez alól én sem vagyok kivétel. Ez nem érdekel, így szerettem meg, és így szeretem. :) Problémákról nem szeret egyáltalán beszélni... vagyis az olyanokról, amik velünk kapcsolatosak. Menekül elõle, és mindig engem bánt meg, lehet ezzel bújik ki minden alól...
Én kiírnám MSN-re az üzenõfalra, hogy: A szerelem nem folytonos egymásra bámulás, hanem egy irányba való nézés. Remélem mindenki érti ennek a lényegét : )
Természetes volt a reakciója, mindenki így viselkedne aki szereti a barátnõjét! Nem biztos, hogy nem bízik benned, csak tulzottan félt, ennyi! Engeztelés képpen, mindenféle képpen valami lényegretörõt találj ki!
A kérdező hozzászólása: De mit mondjak neki? :(
még most állítsd le aztán már otthon sem beszélhetnél mással..
A kérdező hozzászólása: Ennyiért szerintetek elhagy?
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki ezt, amit mondtatok, hogy belátom, nem akkor kell beszélni tökmindegy kivel, amikor vele vagyok, pláne nem az õ gépérõl. Erre azt mondta, hogy kussoljak, mert csak magam alatt vágom a fát, de irdatlanul.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, az sem érdekelne, ha nem beszélhetnék mással, csak ne szakítson. :( Nagyon szeretem, nagyon sok rosszat eltûrtem már tõle... akkor nekem egy szavam sem lehet, bezzeg ha én követek el valamit, akkor már egybõl látni sem akar. :)
Kussolj, meg magad alatt vágod a fát? Ekkora egy tajtékparasztot (második voltam.)
Én is kiszoktam akadni ha barátnõm itt van és ahelyett hogy velem foglalkozna msn-en dumál. Igaz nekem itt van a ps3 szal elszoktam ilyenkor lenni, de azért jobb ha egymással foglakoztok. Legközelebb ha nála vagy ne beszélgess msn-en mással hanem foglalkozzatok egymással. Kérj tõle bocsánatot és nézd el neki hogy bekussoltatott me pillanat hevében elõfordulhat. Am szerintem iylenért nem fog itt hagyni, de azért ne kockáztass. 19/F
Am meg otthon is lehet msn-en dumálni ne akkor mikor nála vagy:D Elõzõ voltam.
Én szakítanék vele...:/ Szerintem is igen tajtékparaszt...már bocsi :/ De figyi... elkövettél egy hibát...oké tényleg nem volt szép dolog..., de bocsánatot kértél...erre õ meg azt mondja, hogy magad alatt vágod a fát...???!!! Na ez a k*csög dolog, hogy nekik lehet bármit mondani te maradsz a rossz...:/ És ha (ahogy mondtad) csinált olyanokat amik neked nem tetszettel akkor miért mondja ezt??!! Szerintem hagyd ott...: )
Egy hülye msn miatt ne hagyja már ottXD Milyen gáz lenne már ha megkérdezni tõle: Mért szakítottatok? Hát msn-en beszélgettem mással és bepipult a barátom. Am nem kell ennyire szigorúan venni:D Lehet te is így reagáltál volna ilyenre. Nem kell ilyen után mindenkiben a parasztot látni!
A kérdező hozzászólása: Én mondtam neki elõször, hogy inkább kussolok, nem haragítalak még inkább magamra. Erre mondta õ, hogy igen, inkább kussoljak...
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki, hogy majd találkozunk holnap, vagy még az érettségi szünetben, erre õ: "Milyen durva, hogy nem is lesz holnap." Tehát nem akar mégcsak látni sem... kiírta msn-re most az elõbb, hogy "néha megkéne állni egy kicsit" Ezt is mire véljem? Nem mondta, hogy szakítani akarna, és nem hinném, hogy meggondolja magát... de akkor mégis, EZ MI?
Ideges volt ilyenkor engedd el a fülled mellett. Am tuti nem akart megbántani csak hát az idegesség. Biztos veled is elõfordult már ilyen:)
A kérdező hozzászólása: De ez nem azt jelenti ugye, hogy szakít? :( Beszélgessetek velem, nagyon rosszul vagyok :(
Hát nem tom. Am üljetek le beszéljétek meg. Am ilyenért csaknem fog otthagyni bár nem tom mióta vagytok együtt és milyen erõs a kapcsolatotok, meg õ hogy viszonyul hozzád. Mondom az lenne a legjobb ha megbeszélnétek és lehetõleg egyikötök se legyen akkor ideges
A kérdező hozzászólása: Attól, hogy most összevesztünk egy kicsit, rossz véleménnyel van rólam?

Aki leszokott már arról, hogy mindig mindenhonnan elkéssen, adna valami tippet, hogy hogy tudnék én is leszokni erről?

Nagyon unom, hogy mindenhonnan elkések! :( Fogalmam sincs, hogy hogy fogjak neki, hogy változtassak ezen. Hiába határozom el, hogy na mostantól id?ben indulok... Megint csak elkések. Járt már így valaki, aki aztán kimászott ebb?l?

Legjobb válasz: Én elkezdtem buszozni (suli miatt, másik városba) Ennyit még nem hiányoztam sehonnan :D

Én elkezdtem buszozni (suli miatt, másik városba) Ennyit még nem hiányoztam sehonnan :D
Én leszoktam. Minden találkozót fél órával elõbbre írtam be a naptáramba, és úgy viselkedtem, mintha tényleg akkorra kéne odaérnem. Illetve még most is ezt csinálom. Így mindenhova kb. 5-10 perccel korábban érkezem meg.
Én rá sem szoktam... Soha nem késtem el, 1-2 kivételtõl eltekintve. De azok is olyanok voltak, hogy baleset, MÁV sztrájk miatti giga dugó stb.
Én, mert mindig fontos emberekkel találkoztam(randi, barátok) és nem akartam hogy nehezteljenek, hogy kések, ezért 15 perccel elõbb átlagban már ott voltam és ez így bevésõdött.
Állítsd elõre az órádat. Komolyan. Nálam kicsit fordítva van, régen mindig, minden körülmények között halálpontos voltam, aztán az utóbbi években a nem igazán fontos eseményekrõl elkezdtem elkésni, de pl. a fürdõszobában elõre van állítva az óra, hogy készülõdés közben lássam.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: erre én is gondoltam, de mivel tisztában vagyok vele, hogy csalok, ugyan ott vagyok, ahonnan indultam... Utolsó: Erre is gondoltam, de csak a saját órámat állíthatnám át, pl. az elõszobait nem, mert más is látja, és sokszor nézek rá arra indulás elõtt. Hiába fontos ember, hiába fontos találkozó, valahogy mindig sikerül elkésnem! :( Nagyon rossz, mert sokszor emiatt történik valami rossz vagy maradok le valami jóról, fontosról. De még ennek tudatában sem sikerül odaérnem. :( Na majd jobban igyekszem! Meg megpróbálom átverni magam a találkák idõpontjával, hátha... :) Köszönöm a válaszokat.
Én mindig megtervezem az indulást. A lépések: 1. Hány órakor kell elindulnom, hogy tuti odaérjek? 2. Meddig tart a készülõdés az indulásig? 3. Mikor kell felkelnem/elkezdenem, hogy legyen idõm elkészülni? A lépések között beállíthatod az órádat/telefonodat hogy figyelmeztessen az idõpontra.

Va egy olyan műsor hogy: Hogyan készült? Ennek van egy reklámja az alatt megy egy zene melyik zene az? Előre thx

Legjobb válasz: Az nagyon nagy zene!!! :) én is vártam már hogy megtaláljam valahol, és most megvan! :) http://www.youtube.com/watch?v=0J2QdDbelmY

Az nagyon nagy zene!!! :) én is vártam már hogy megtaláljam valahol, és most megvan! :) http://www.youtube.com/watch?v=0J2QdDbelmY
A kérdező hozzászólása: köszönöm


Hogy fogok tudni szoptatni? Igaz, még azért messzebb vagyok a szüléstől, de nagyon foglalkoztat a dolog, hogy hogy fogom én a három picikémet egyszerre (vagyis inkább egymás után) szoptatni.

Tudna nekem valaki tanácsot adni. Én úgy gondoltam, hogy valószín?leg majd le kell fejnem (amúgy lesz segítség - remélem!) De mi van, ha nem is lesz elég tejem? VAn valami jól bevált taktika a b?vebb tejtermelésre, és milyen mellszívót ajánlanátok?

Legjobb válasz: Gratulálok! Hû de irigyellek! Nekem van 2ikertesóm és anyukám annó így csinálta. Felváltva kaptunk enni,mindig az volt az elsõ aki elõbb ébredt. Viszont neki nem volt elég a teje mindegyikünknek, 2hónapos kortól tápszert is kaptunk. Mindemellett szoptatott 1teljes évet. Aztán elõbb a 2 öcsém, majd én választottam el magam. Igaz 33éve nem volt ennyi minden amivel lehet a tejtermelést serkentani, bár nekem anno semmi nem vált be. 1kisfiam van, 1évet szopizott õ is, de csak 4hónapig volt kizárólagosan tejcsin. Aztán neki is kellett a táp, mert "kevés voltam" Mégegyszer nagyon gratulálok! Remélem a következõre nekünk is így sikerül!

Gratulálok! Hû de irigyellek! Nekem van 2ikertesóm és anyukám annó így csinálta. Felváltva kaptunk enni, mindig az volt az elsõ aki elõbb ébredt. Viszont neki nem volt elég a teje mindegyikünknek, 2hónapos kortól tápszert is kaptunk. Mindemellett szoptatott 1teljes évet. Aztán elõbb a 2 öcsém, majd én választottam el magam. Igaz 33éve nem volt ennyi minden amivel lehet a tejtermelést serkentani, bár nekem anno semmi nem vált be. 1kisfiam van, 1évet szopizott õ is, de csak 4hónapig volt kizárólagosan tejcsin. Aztán neki is kellett a táp, mert "kevés voltam" Mégegyszer nagyon gratulálok! Remélem a következõre nekünk is így sikerül!
sok infót találhatsz: http://www.ikresek.hu http://www.mommo.hu/csoport/ikresek http://www.lll.hu/cikkek/ikrek ikrek.lap.hu/ http://www.szoptatasportal.hu/temak/ikrek http://www.babanet.hu/album/foto.php?album=523&page=2 ( ezek fotók a szoptatási pózokról ) http://www.kismama.hu/baba/ikrek_szoptatasa/3202/ http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=oktato_elsohet2 avent mellszívó naon jó, more milk kapszula, homeo bogyók, a tejserkentõ teákkal csak óvatosan: dupla vízben áztasd ki, különben szeleket okoz az újszülöttnek
A kérdező hozzászólása: Hú! Nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettetek! Az elsõ válaszolótól kérdezném, hogy akkor ti hármasikrek vagytok? És már 33 évesek? Csak mert ez is bíztatás számomra, mert az orvosok le akartak beszélni a terhességemrõl, mert hogy nagyon kockázatos, veszélyes. De mi bízunk a babáinkban, hogy nem akarnak nagyon hamarabb kijönni, és minden rendben lesz. Fõleg, hogy teljesen természetes úton fogantak. Mégegyszer köszönöm mindkettõtöknek! Megyek nézem is a linkeket!

Ebben a videóban mit mondd a lány? Csak mert érdekelne, hogy hogy lehet ennek a videónak 14 milliós nézettsége?

http://www.youtube.com/watch?v=Yavx9yxTrsw&feature=relmfu

Legjobb válasz: úgy hogy hozzád hasonlók kirakják ide-oda olyan kérdéssel hogy mi is ez.. meg miért meg stb és jópár emberke rá is kattingat

úgy hogy hozzád hasonlók kirakják ide-oda olyan kérdéssel hogy mi is ez.. meg miért meg stb és jópár emberke rá is kattingat
Semmit sem mond, csak beszél. Add vissza az elpazarolt 40 másodpercemet!

Elegem van abból, hogy nincs senkim, mert senki nem mer kezdeményezni. Kérlek adjatok tanácsot, hogy hogyan tudnék én kezdeményezni?

Szép álom az, mikor a lány várja, hogy majd jön a herceg fehér lovon. De úgy látszik, ez tényleg csak mese, ugyanis nézhetek ki jól, lehetek kedves stb. nem jön el az a herceg. és már nagyon akarok így 18 éves koromra egy komoly kapcsolatot.

Legjobb válasz: - "lesz" kihagytam

A kérdező hozzászólása: - "lesz" kihagytam
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, és mindenkinek Sok Sikert!:) )
Szia kedves kérdezõ! Én nemsokára 18 éves leszek és még egy kapcsolatom sem volt. Éppen az a baj, hogy egy normális srcáccal sem futok össze és bizony õk sem keresnek engem. Már lassan bele fogok bolondulni ebbe a fajta magányba, hogy körülöttem az emberkék nagy részének párkapcsolata van én meg sehol sem tartok ilyen téren... Én is határon túli vagyok...Érdekes lenne ha még ismernénk is egymást. :) Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, mint én mert nagyon szar érzés. Én azért még ábrándozok és valahol bízok abban hogy megtaláljuk az igazit. Üdvözöllek!
Nekem is pont ez a gondom, csak én már 20 éves vagyok, soha nem volt barátom, igazából ahogy vonzottam a pasikat, úgy taszítottam is, hiába vagyok egy vidám, életre való csajszi, egyszerûen a barátságnál nem akar tõlem senki többet, pedig nem tartom magam rondának, volt már, hogy én próbálkoztam egy srácnál, de õ elhajtott, valahogy nagyon mások voltunk, bár szerintem egy próbát megért volna, elvégre egy kis beszélgetsébe senki nem halt bele, de ez már más dolog. Én már kezdek letenni róla, hogy valaha lesz egy boldog párkapcsolatom, ahol mindeketten egyformán fogjuk szeretni a másikat. 20/L
Nagyon örülök, hogy vannak még ilyen lányok. Igaz, én pont olyan fiú vagyok, aki nem merne kezdeményezni, mert egyszerûen önbizalomhiányos vagyok (meg még több tényezõ, de ezzel nem rombolnám itt a kérdést). Pedig nem vagyok ilyen bulizós menõgyerek típus, külsõmmel sincs gond, és én is olyan lányt keresek, akivel el lehet filozofálni komolyabb dolgokról és a belsõ értékeket tartja fontos(abb)nak, na mindegy mielõtt elkanyarodnék a témától... eljársz valahova, vagy inkább otthonülõs típus vagy? Bulizni, szórakozóhelyekre, egyéb rendezvényekre szoktál menni? Nem lehet, hogy a kisugárzásoddal van gond, pl. nem viselkedsz elég felszabadultan, görcsölsz, vagy ilyesmi? 19/F
A kérdező hozzászólása: határon túli vagyok, legyen ennyi elég :) köszönöm a válaszokat, és még kérek pár olyan választ, melyben tanácsot adtok, h még hogy kezdeményezzek.
Amúgy hova valósi vagy?
Nekem semmi bajom azzal ha nekünk kell kezdeményezni, végülis ez "igy van rendjén" már elég régóta. Csak nem értem hogy a véletlen miért nem akar összehozni valakivel akihez érdemes is odamenni. :/ De még egyikünk se válaszolt magára a feltett kérdésre. Ha kezdeményezni szeretnél akkor egyszerûen állj oda ahhoz a srávchoz aki megtetszett és beszélgess vele. Lehet hogy csak nem vett észre. :) Ennyi elég is a részedrõl és ha megtetszel neki akár össze is jöhet a dolog. Csak ne játszd meg magad, inkább legyetek csak barátok ha nem hozzád való.
Valószínûnek tartom hogy valami sántít vagy veled, vagy nagyok az elvárásaid. :$ Irj privit és szívesen segítek találni ilyen embert akit keresel :O sokat ismerek^^
Azon férfiakkal akik a való világban nem képesek kapcsolatot kialakítani szerintem valami nagyon nincs rendjén..... Nem neten kell ismerkedni élõben! Csak tudjátok amíg lusták vagytok ehhez addig valóban nem lesz nõtök. Egy lány meghódításához kitartás és türelem kell....Ahhoz pedig a mai fiúknak nagyon nincs türelmük... udvarolni sem tudnak rendesen.... Aki meg tud annak van nõje;)
Az a baj tényleg, hogy teljesen rossz az értékrendjük a csajoknak:S Én is egy tök normális srác vagyok azthiszem:) talán még humorom is van. Beszélgetni is merek a csajokkal, de ha kezdeményezni kéne... mármint ha úgy akarnék odamenni egy csajszihoz, hogy jó lenne randira hívni összeomlok, 0 önbizalmam lesz hirtelen. Nem tudom elképzelni, hogy bárkinek is tetszenék. Azért írtam ezt le, mert szerintem rengeteg srác van hasonló helyzetben, mert a lányok ragaszkodnak a "kezdeményezzen a fiú" elvhez. Szerintem ha egy rendes! (nem az a kikent, agyonszolizott, tükör elõtt pózolós) lány egy rendes srácnál akarna kezdeményezni, szinte kizárt, hogy nemet mondjon egy srác:)
Érdekes amit írsz, én meg pont egy rendes lányt keresnék, akinek nem a bunkó kiajani típusokra bukik, hanem télleg egy normális kapcsalatot akar, és érdeklik a belsõ értékek is. Szívesen megismernélek, ha megadsz egy email vagy msn-címet, levlelezhetnénk is:) 22/f
A kérdező hozzászólása: ez a baj, hogy hiába vannak rendes fiúk, nem találják meg a rendes lányokat... persze egypár barom nálam is bepróbálkozott, de valahogy a normális fiúkat valahogy nem vonzom :(
Szia! És az ilyen lányok hol rejtõznek? Én mindig plázacicákkal meg nyávogós kiscsajokkal futok össze akiknek a pia, a disco meg a nagyarcú csávók jelentik a világot... Mindjárt 20 leszek de még csak 2 értelmesebb barátnõm volt pedig én nem egy gizda, rózsaszinben járó degenerált divatmajom vagyok. Már elnézést a részletezésért de kicsit fusztrálnak az ilyenek :D
A kérdező hozzászólása: Kedves Anyuka! Nekem pedig pont az ilyen fiúk kellenek! Ki nem állhatom a mostani lányos fiúkat, sõt, kifejezetten taszítanak az ilyenek. Persze ezenkívül lehetnek kedvesek, barátságosak, nekem is van a haveri körömben ilyen, de mint férfi, nem kell. Belsõ értékek: nekem az alapvetõ tudás követelmény. Én fel szeretnék nézni a pasimra, tanulni akarok tõle (ez most egy elég banális példa, de nagyon szeretném az angolt jobban elsajátítani, és sosincs kivel gyakorolnom, mivel a szüleim nem tudnak még, a húgom meg még nincs olyan szinten), de nemcsak ilyen dolgokat, hanem el szeretnék bizonyos mélyebb témákon vitatkozni stb. szóval nekem ennyi követelményem van, mégsem találok senkit.
Érdekes amit írsz.A fiam is 18 éves.Én ugyan elfogult vagyok vele szemben(de nem vagyok vaksi) így nem csak én mondom, hogy kimondottan helyes srác, és sportos alkatú.. Mégis amikor kérdezem a lányokról õ is hasonló válaszokat ad mint te.Azt mondja, hogy a normális lányokat nem tudja megkapni, mert õk valamiért nem a rendes srácokra várnak.Õket nem az értelmes fiúk érdeklik aki ráadásul normálisan néz ki.Szerinte a legtöbb lány egy hígagyú nõies típusú fiúkért(azokkal az idétlen hajjakkal) vagy az igazi "naaaa ki a király" típusú fiúkért van oda. 38 éves nõként miért érzem úgy, hogy a mai fiatalság túl bonyolítja ezt a dolgot is? Bár nem csodálkozom, hogy túl sok fiatal képtelen kapcsolatot kialakítani, és magányosak, mert túl sok tényezõ fontosabb a belsõ tulajdonságoknál.. A legtöbb fiatalnak fontosabb a vagyon, a pénz, a külsõ, de nem veszik észre az igazi barátságot, szerelmet..
elég tutyimutyi alakokkal vagy körülbébe. nekem a legtöbb ismerõsömnek a sulin/osztályon belül van kapcsolata, ami hát...:S (de lehet csak én nem vagyok hozzászokva) járj el pizzériába, plázába stb bnõiddel ilyen helyeken mindig akad 1-2 helyessrác
Én pont ez a tipus vagyok szerintem akit keresel ;) Irhatnál egy privit, hátha közel laknánk egymáshoz, egész véletlenül :D

Mit lehet tenni az ellen hogy nincs kedvem kimozdulni a férjem egy szemétláda, és azon jár az eszem folyamatosan hogy hogy kellene ennek/magamnak véget vetni? és senkivel nem tudom megbeszélni

ja és a férjem pszicho ugyhogy azt ne javasoljatok hogy menjek ahhoz.

Legjobb válasz: Attól függetlenül menj el szerintem pszichológushoz, de olyanhoz, aki nincs kapcsolatban a férjeddel. Vagy pedig beszélgess egy baráttal

Attól függetlenül menj el szerintem pszichológushoz, de olyanhoz, aki nincs kapcsolatban a férjeddel. Vagy pedig beszélgess egy baráttal
Sztem fordulj a buddhizmushoz. Nem kell azt imádni amit õk, nem kell abban hinni amiben õk, csak kicsit más szemszögbõl kell nézni az életet. Meg kell tanulni, hogy vannak dolgok, amik elsõre annyira rossznak néznek ki, hogy meg akarunk halni és ezek annyira erõsek a szemünkben, hogy észre sem vesszük õket. Én már megtanultam. Nekem most minden gond a nyakamon, de ha úgy állnék hozzá, mint te, már régen összeroppantam volna. Van bennem valami, amitõl "fény" az egész testem és boldogság, nyugodtság. Ezt segíti a meditáció is. Ami itt van, az nem más, mint a karmád. Azt játszod végig, amit az életbe, elõzõben adtál, most kapod vissza. Az öngyilkosság nem megoldás. Csak magad alatt vágod a fát, ráadásul utána kezdheted elõrõl... A hozzáállás világokat képes mozgatni. Fogadd meg és ha sikerül egyensúlyba kerülnöd, észreveszed milyen szépen csillog a fény a vizen, milyen kincs a madarak csicsergését hallgatni, vagy mezitláb járni a fûben :) Ha segítségnek érezted, akkor írhatsz privit, segítek :)
lehet, hogy nincs kedved kimozdulni, de mégis tedd meg!eleinte erõltetésnek fogod érezni, aztán belejössz!olyan helyekre menj/olyasmit csinálj, amik neked fontosak, ahol jól érzed magad!olyasmi is lehet, amit te szeretsz, de a férjed mindig utálta, ezért soha nem mentetek el.ha tényleg nincsenek barátaid, és nincs akivel megbeszéld, akkor szerezz új barátokat!iratkozz be egy tanfolyamra, vagy járj le aerobicra egy közeli terembe, ott sok nõ megfordul egy ilyen órán. sok sikert és minden jót
Nézz magadba hogy megéri-e a férjeddel maradni, ha nem akkor titokban gyüjts pénzt külön bankszámlán (lehet kérni a bankot hogy a leveleket ne küldjék ki így titokban marad) ha olyan eber akivel lehet beszélni akkor mondd el hogy nem látod értelmét a házasságotoknak ha Õ nem akar elválni szemétkedni viszont igen akkor tûnj el titokban és kezdj új életet.

Én 13éves lány vagyok 150cm! Hizni szretnék nem tudom hogy hogy! Hogy tudok hizni hamar kb 5kg-ot?

már nem tudom mit csináljak:(

Legjobb válasz: Miért akarsz hízni? Ha nincs egészségügyi problémád, akkor nem kell emiatt aggódnod. Ha a külsõddel nem vagy elégedett, akkor nyugodj meg, nagyon sok fiú szereti a vékony, törékeny lányokat.

Miért akarsz hízni? Ha nincs egészségügyi problémád, akkor nem kell emiatt aggódnod. Ha a külsõddel nem vagy elégedett, akkor nyugodj meg, nagyon sok fiú szereti a vékony, törékeny lányokat.
Hány kg vagy most? Egyébként egyél sok szénhidrátot, pl: tészta félék, kenyér, sütemények.. Sok sikert! Miért akarsz hízni?
örülj hogy ilyen vékony vagy, lefogyni sokkal nehezebb!

Egy Mmorpg játékba feltörték a jelszavam tudna vlaki segíteni hogy hogy tudnám én is feltörni az átírt jelszavam?

Legjobb válasz: Mert a kérdezö csak ,szórakozik es jelszó feltörésen kivül a mikulásban is hisz

Mert a kérdezö csak , szórakozik es jelszó feltörésen kivül a mikulásban is hisz
Írj az adminoknak. Nincs ilyen "ultimate" megoldás, ami mindig mindenhol megy...
Ha már itt kérded meg, akkor nincs olyan szakértelmed hogy feltörd. Amúgy megkérdezhetem ez milyen játék, és tört vagy eredeti szerver? Jelszót nem szoktak csak úgy pikk pakk feltörni, lehet hogy kitalálták, vagy te magad adtad meg a feltörõdnek, úgy hogy még csak nem is tudnak róla.
A kérdező hozzászólása: maffiozo játék nem adtam meg senkinek és nem ez az elsõ karakterem már amit feltörtek.
vagy te akarod másét törni, jelszóemlékeztetõt gondolom nem tudsz kérni mert azt is elfelejtetted/ellopták/elvitték az ufók.
A kérdező hozzászólása: normális válaszokat írjál már.. nemvagyok rá kíváncsi ki mit vitt el. az adminoknak hiába írok mert hetente ha 1 szer felnéznek az oldalra és nemválaszolnak semmilyen levélre. ennyit az addmioktól meg hogy írjak rájuk...
Hát szerintem mondj le róla, az adminok amúgy se nagyon foglalkoznak ilyennel. Mondjuk ahogy elnéztem az oldalt, full gagyiság az egész, még az a kép fent a kezdõlapon is összelopkodott elemekbõl áll...
ma 22:34 egy jelszó visszaszerzésnek az emlékeztetõ kérés a leghatásosabb módja, nem tudom miért veszed ezt úgy hogy ez egy haszontalan válasz.

Szeretném azt megtanulni hogy hogyan tudnám én az álmaimat befolyásolni?

és csak értelmes válaszokat szeretnék

Legjobb válasz: Nincs mit.

Nincs mit.
Tanuld ki a tudatos álmodást, kezdésnek ez az oldal megfelelõ, viszont nem elég: http://www.tudatos-alom.hu/
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod hazsnos volt számomra
A kérdező hozzászólása: heheés még poénos is xpp!
A kérdező hozzászólása: heheés és még poénos is xpp!
2. vagyok. Szívesen :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!