Találatok a következő kifejezésre: Hogy hogy a (418577 db)

Elmagyarázná végre valaki, hogy hogy a túróba lehetne multizni az unreal 2004-es játékkal modemrõl? Tehát nem lan játékot akarok indítani, hanem modemrõl hogyan lehetne?

Emlékszem rá két éve simán megoldottam, most meg elfelejtettem hogyan kell úgy létrehozni szervert hogy rám tudjanak kapcsolódni és 2 hete kínlódok azzal hogy 6-7-en nyomnánk egy jó game-t egyszerûen tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Modemmel tuti nem. Routerrel inkább.

Modemmel tuti nem. Routerrel inkább.
A kérdező hozzászólása: Ne beszélj már zöldségeket, 2 éve megcsináltam.Játszottunk, beszálltunk mindannyian, de elfelejtettem miket állítottam be...

Régen amikor még sorkötelezettség volt, hogy hogy a sorköteleseknek csak egy részét hívták be?

Illetve ahol ma is van sok helyen ott sem mindenkit. Most nem arról beszélek, hogy vannak akik kibújnak, direkt nehezítik meg a behívásukat. Állítólag Oroszországban is így van, és több helyen is így volt. Meg van határozva, hogy ebben az évben ennyit akarnak behívni. Pofára ment? De ennyi embert úgysem ismernek. Akkor véletlenszerűen?

Legjobb válasz: Akinek családi problémája volt azt kihagyták pld családfenntartónak számított.

Akinek családi problémája volt azt kihagyták pld családfenntartónak számított.
Sorozásra mindenkit behívtak és ott szelektálták az embereket. Aki tanult az halasztást kapott, aki családfenntartó volt vagy EÜ problémája azt meg nem vitték be.
Én úgy tudom, hogyha egyetemre jártá, akkor kevesebb volt a szolgálati idõ.Gondolom ez is közre játszott.
Így volt ahogy írták. Meg sokan pl vallási okokra hivatkozva a szolgálatot polgárin vitték.


Hogy hogy a crysis 2 demójába egy szerver sincs?

ja és ha tudtok légyszi írjatok!

Legjobb válasz: Mert már sok sok hónap óta nincsen demó.

Mert már sok sok hónap óta nincsen demó.

Hogy, hogy a magyar köztársasági elnöknek nincs akkora védelme, mint az Amerikai elnöknek?

http://www.youtube.com/watch?v=TBEC5ejnXVg&feature=related

Legjobb válasz: Az baxna be ha olyan lenne. Vagy szeretnél ötször ennyit adózni? Ám tedd, csak engem hagyjatok ki belõle. Engem az sem zavarna ha naponta öt köztársasági elnököt nyírnának ki.

"A pápát mért támadják?" Errõl talán pl. Ali Agcát kérdezd, aki megpróbálta megölni a pápát.
Az baxna be ha olyan lenne. Vagy szeretnél ötször ennyit adózni? Ám tedd, csak engem hagyjatok ki belõle. Engem az sem zavarna ha naponta öt köztársasági elnököt nyírnának ki.
Védeni csak azt kell, akit meg akarnak támadni. A francia elnököt se védik ennyire. 4 embernek van csak ilyen jellegû erõs személyvédelme a világon: Az USA elnöke, Oroszország elnöke, az izraeli elnök és a pápa.
nameg a magyar köztársasági elnöknek semmi hatalma nincs nagyábol fölösleges megtámadni semmit se befolyásol
Nos, a motoros rendõrök az elején csak a felvezetõk (Növelni a felhajtást), utánuk jön néhány fekete autó azokban van a lényeg, utánuk már csak a slepp jön!
Nagy ország - nagy védelem, kis ország - kis védelem.
Magyarországon a köztársasági elnököt, a Országgyûlés elnökét és a miniszterelnököt ugyanúgy védik, tehát nem a hatalom hiánya az ok.
Mondjuk azért, mert Magyarország nem olyan fontos ország, mint Amerika és ezért nem vadászik rá annyi bérgyilkos/terrorista/õrült, mint az amcsi elnökre?
az amerikai elnök a kormányfõ. magyarország köztársasági elnöke nem kormányfõ. usa világhatalom
A pápát mért támadják?
A kérdező hozzászólása: "Magyarországon a köztársasági elnököt, a Országgyûlés elnökét és a miniszterelnököt ugyanúgy védik, tehát nem a hatalom hiánya az ok." De a hatalom. Ha összegyúrod õket akkor se lesz akkora védelme. Itt nem a magyarországi hatalomra gondolunk. A világbefolyás. Annyian nem is akarják õket megölni.
Ki a fene akarná bántani ezt a felkapaszkodott karrieristát? :S
Csak Sanji szeret bele minden csajba, illetve Boa Hancock Luffyba.
A kérdező hozzászólása: oh ez egy kicsit lehangoló de azért kösz :D

Okozhat problémát, hogy hogy a gázcsõ a kandalló csöve fölött van kb 8 centire? Van aki azt mondja hogy nem, mert ha átmelegszik sem lehet gond!

Csak hozzáértõek írjanak,köszönöm!

Legjobb válasz: Gázcsövet nyomás alatt szokták hegeszteni is,pl. lángal,ill. autogénnel.

Gázcsövet nyomás alatt szokták hegeszteni is, pl. lángal, ill. autogénnel.
mentális problémákat igen
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! a mentális problémát tapasztalatból írtad?
A kérdező hozzászólása: "a gázcsövet nyomás alatt is szokták hegeszteni" ez részben igaz, nekem eddig mindenki azt mondta erre akinek mondtam, hogy ez igaz lehet, mindenki megteheti egyszer az életben EGYSZER.A másik meg, hogy sajnos ez komoly a dolog, szakemberek mondták hogy nem is lehetne fölötte.Ha a gázcsõ a kályhacsõ fölött van akkor is minimum 30cm távolság kell4

Hogy hogy a cigányság sohasem szerveződött egy egységes népként a történelem során? (ma sem)

Legjobb válasz: mert csak csoportokba tudnak tömörülni, és még egymástól is lopnak, viszont az, hogy intelligánciával kitûnjenek, képezzék magukat, az derogál. ma is.

mert csak csoportokba tudnak tömörülni, és még egymástól is lopnak, viszont az, hogy intelligánciával kitûnjenek, képezzék magukat, az derogál. ma is.
Mert semmirekellok. Ha meg is van kivetel az is annak koszonheto, h a feher ember megmutatta neki, h melyik a jobb meg melyik a bal keze. Sok hulye meg azt se tudja.
Mert nem volt egységes nép, több féle cigány volt, mint ahogy régen is "több féle német" pl: bajor, szász stb, de ezek mára összeolvadtak, ugyan úgy mint a cigányság. Annyi különbséggel, hogy a cigányság elvesztette a nyelvét is (mindenhol felvette a többségi társadalomét) és a kultúráját is. Mivel közös történelmi múltjuk sincs és a legtöbb nem is tartja magát cigánynak azért gyakorlatilag az összes elem hiányzik ami alapján népnek lehetne nevezni (közös nyelv, közös kultúra, közös történelem, összetartozás tudat).
Mert nem egységes nép. Vannak beások, oláhok meg mittudomén még, milyenek. És ezek a csoportok nem csípik egymást.
Manapság már nincsenek meg azok a csoportok.Igen voltak beás cigányok, oláh cigányok meg romungrok.Megvolt mindegyik mivel foglalkozott pl. a beások voltak általában a zenész cigányok.Manapság ez eltûnt mert elkorcsosultak.Semmirekellõ pióca nép lett.
A kérdező hozzászólása: Azzal mondjuk vitatkoznék hogy nem tartják magukat cigánynak. Én úgy hallottam hogy pl a romániai cigányok közül azért vallják magukat egyesek magyar származásúnak, mert a magyarországi cigányság többsége romungró, az Erdélyiek meg oláhok, és szerintük a romungró felsõbbrendû. Ugyan ilyen hogy az oláh cigány nem ülne egy beás cigány mellé. De amúgy érdekes hogy még szeparatista törekvéseik sincsenek.
Én arra alapozva mondom, hogy sokan nem is tartják magukat cigánynak, hogy a népszámlálásokkor a becsült kb 800 ezer cigány töredéke vallja magáról, hogy cigány.
Mert akkor dolgozni is kellett volna...

Hogy hogy a Nokiaba nem andoid van?

Sztem sookal jobbak lenének mint ezzel a symbianal nem? vélemények?

Legjobb válasz: Egyik telefonon sincs andoid maximum ANDROID,de a nokia kicsit lemaradt, kapott 20 milliárd dollárt azért, hogy 2012-2013 ig nem adnak ki más, csak symbaint

Egyik telefonon sincs andoid maximum ANDROID, de a nokia kicsit lemaradt, kapott 20 milliárd dollárt azért, hogy 2012-2013 ig nem adnak ki más, csak symbaint
A kérdező hozzászólása: OKsa Furjadék*
Ezév végén jön az elsõ WP7. Amúgymeg csak nem akartak komolyabb beletenni, ezen is tökéletesen fut a Symbian, mienk akkor a többi felesleges?Mert OviStorban nincsenek komolyabb játékok, leglaábbis akkor nemvoltak, amikor én néztem.
A kérdező hozzászólása: asdfvb!!! am most eéretségizek nem a 8 ból ballagok éretségire kérnék mobilt de már nem kell++
és ilyen technikai elmaradással mikor fognak egy wp7-nek megfelelõ hardverû cuccal elõállni? 2020-ban?
Megindokolta az új igazgató, és ésszerû is:Ha õ is Androidos lenne, akkor nem lenne ellenfele az androidrendszernek, és monopólhelyzet alakulna ki.Ezért WP7-el fog tevékenykedni, és MeeGo-val.Wp7-re pedig egyedül õk kaptak "szabad kezet", tehát változtathatanak az UI-n, persze minimálisan.
de várjál te most nem abban a dilemábban vagy, hogy a galaxy s-t, vagy az iphone 4-et kérd-e aputól? akkor most ne ezen gondolkodj...
Szerintem is sookal jobbak lenének, mint symbianal, de a nokija inkább a windózfón oprendszer felé nyitott. Ez van... Vegyél akor andoidos telefont ha az teccik. Ajánlok neked eggyet: http://www.magyarhelyesiras.hu/
mer nagyeszûek a vezetõk, és a saját maguk által fejlesztett oprendszert akarják sujkolni, de nagyon nem hasznos stratégia
Azthittem az 1996 a születési dátumod :P Amúgy furjadék az android is tökéletesen fut mondjuk 1 ghz-en, mégis kétmagosokkal nyomulnak. Úgyhogy itt az elmaradás van a háttérben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!