Találatok a következő kifejezésre: Hogy hivjak a (3626 db)

A papoknak hogy hívják azt a hosszú egyszínű köpenyét? Hogy hívják a nyakkendőjét?

Google-ban akarom megtalálni! Varratni magamnak!

Legjobb válasz: Katolikus papnak nincs nyakkendõje, gallérja van, kolláré-nak hívják.

Katolikus papnak nincs nyakkendõje, gallérja van, kolláré-nak hívják.
Az egyszínû, ha arra gondolsz, az a reverenda. A református lelkészek egyszínû "hosszú köpenyét" palástnak hívják. A katolikus miseruha általáben nem egyszínû. De például a buddhista szerzeteseknek sokszor egyszínû a ruhájuk, nem tudom, melyikre gondolsz.
Katolikusoknál: reverenda. A nyakkendõt nem tudom. Reformátusoknál: palást. A nyakkendõ hagyományos, fekete.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 3 éve nem kaptam ilyen részletes választ pedig napi szinten rakok fel kérdést!
Nem tudom, mit akarsz reverendával (már ha katolikusra kérdeztél), de tudd, hogy ha papi ruhát húzol, és papnak adod ki magad (tehát nem jelmezbálon), az jövõdben egyházjogilag papságot kizáró tényezõ. Tehát ha katolikus pap akarsz lenni egyszer, ne csinálj elõtte úgy, mintha az lennél. :D Gondoltam, szólok. :) (amúgy megkérdezhetem, mire kell? :) )
Esetleg gondolhatsz a stólára is. Mert az többnyire egyszínû és a nyakába van terítve.

Nektek fontos, hogy hogy hívják a párotokat?

Vagy párválasztásnál figyeltek erre? Volt olyan, h nem tetszett vmelyik párod neve? Esetleg milyen nev?ekkel vagy elfogult? Én pl szeretem a Bencéket. Írd le exeid keresztnevét és h szereted-e azt a nevet. Foreveralone-ok meg milyen nev? párt képzeltek magatok mellé:)

Legjobb válasz: ne hívják leokádiának!

ne hívják leokádiának!
Ilyen hülyeséget se hallottam még. Max ha nem tetszik a neve akkor átnevezem. :)
nem fontos, felõlem Jácint vagy Gerzson is lehet. utálom a bibliai neveket, de nem tehet róla ha mégis olyan neve van
sosem gondoltam erre.
12-es válaszoló pont azt írta, amit én is akartam. :) )) Ne legyen Kolompár.... vagy pl. Orbán :) Bocs, egy vicc: Fickó elmegy a hivatalba: - Szeretném megváltoztatni a nevem - Mi a neve? - [email protected]ázi Mátyás. - Már értem...és mi lenne az új neve? - [email protected]ázi István. (Rákosi Mátyás idejébõl való a vicc) Egyébként nekem nem tetszenek a Mária, Margit, Erzsébet nevek (ezekrõl a nevekrõl valahogy mindig idõs v. nem szép nõkre asszociálok). Erzsébet nevû nõm több is volt (szép nõk!), de õk sem szerették a sajátjukat, inkább Zsó, vagy más becézést viseltek.
Nem zavar, és nem ez alapján döntök. Komolyabb kapcsolatban inkább a vezetéknév foglalkoztat, hiszen azt fogom majd én is felvenni, és a gyerekeim neve is ez lesz. DE. Még ez sem lenne döntõ érv, maximum nem venném fel a nevét ha annyira nem tetszene. De ilyen nevû párom még nem volt, akinél ez gond lett volna. (bár eddig még nem mentem férjhez, remélem a férjnél sem lesz ilyen gondom:) )
nekem nem fontos. Az elsõ barátom András volt, utána Árpi aztán Balázs. Apám mondta hogy kicsim most akkor egy C betûs következik, de jött egy Oszkár. :) Egyáltalán nem fontos hogy hivják, a jelenlegi Misi de én csak Cicusnak hivom. Nem túl férfias becézés, de én igy szeretem hivni õt.
Nem érdekel a név, de ha Jenifer, vagy Melissza, akkor az eléggé gyanús :D
Nem számít a név de pl van ami jobban van ami kevésbé tetszik, a legideálisabb amúgy egy Vivien nevû lány lenne:D
Az a férfi, aki hagyja, hogy cicusnak becézzék...nos...enyhén feminim. :)
én egyszer hívtam az egyik páromat cicusnak, szerintem amúgy látens homokos volt. nem véletlenül választottam neki ezt a nevet.
Hát én jól [email protected] Az 'Y' amire áll a cerka, de hol találok ilyen nevû lányokat: Yachne Yadavalli Yadgiri Yaksha Yalamanchi Yamini Yamura Yanamandra Yanira Yaravi Yarlagadda Yarmilla Yasmin Yasmine Yateen Yauvani Yavar Yavatkar Yavonna Yayoi Ydel Yedda Yegammai Yejide Yeliz Yellepeddy Yelsangikar Yeluri Yemena Yenene Yerramilli Yesenia Yesh Yeshonath Yesmina Yeva Yevon Ylwa Yogini Yogish Yogita Yoko Yolanda Yomaris Yoninah Yooseph Yoshiko Younus Yovela Yrsa ...
Hm... érdekes válaszok vannak, nagyjából mindegyikkel egyet is értek. Furcsa lenne egy Gerzson, vagy ilyesmi nevû emberrel, de lényegében úgyis a személyisége számítana. De valamiért engem a Dániel nevû fiúk mindig is vonzottak, viszont sose volt még Dani nevû pasim. Viszont Zoli már volt és átvert, stb. nem részletezném és utána több Zolit is megismertem és õk is mind olyanok voltak, a Norbik szintúgy. Érdekes egyébként.... Volt még Bence is, Tomi is, mind a kettõ nevet szeretem :)
Nem befolyásoló tényezõ egyáltalán. Ha Makk Marcinak hívnák, kicsit lehet meglepõdnék elsõre, de hozzá tudnék szokni. Mondjuk, ha Klotildnak neveztek volna el, biztos addig mennék, míg le nem cserélik nekem.
Én a D betûvel kezdõdõ neveket imádom.Nem igazán erre figyelek párválasztásnál, egyszerûen így jött össze. A barátom pl nem D betûs, és nagyon imádom :)
Én senkivel sem vagyok elfogult. Nem az ember neve, hanem a személyisége számít, a kettõ közt nincs összefüggés szerintem. Elsõ komoly barátnõmet Gabriellának hívták, na õ csúnyán átvágott, megcsalt, lehúzott pénzzel amikor csak tudott. 3 évre rá lett még egy Gabi nevû, õ viszont egy nagyon rendes hölgy volt, ott én rontottam el a dolgokat. Aktuális barátnõm Beáta, vagyis nemsoká a menyasszonyom lesz :)
Lényegében mindegy, mi a neve, úgyis becézve lenne. Amúgy Vivienek, Csillák és Laurák elõnyben. :D (Természetesen nem ez alapján választanék.)
Hát kb passzoljon a neve a saját személyéhez. Pl egy Vilmát nem tudnék bulisnak képzelni, :D meg zavarna ez a név. De én is átnevezném hamar. :D Engem a Szandra nevü csajok izgatnak nagyon. :P Két ilyen volt is már, de véletlen, nem ez számít, de azért hm. :)
ez a kérdés utoljára kb. 14 éves koromban foglalkoztatott. nem zavarna se a János, se a Gáspár, se a Dezsõ, de mondjuk a Judit, Irma, és társai azért elgondolkodtatnának... :)
A név általában a szülõk habitusára, így a lány neveltetésére tartalmazhat utalást. Pl, ha valakit mondjuk Zsanettnek, Viviennek, Biankának, vagy hasonlónak hívnak, akkor a névválasztó anyuka is gyanúsan shoppingp1csa volt, így sanszos a csaj viselkedése is hasonló minta. Nyilván nem általánosítok, ez csak heurisztika. Egyébként tény, hogy a felsorolt nevekkel normális csajjal EDDIG még nem találkoztam.
Nekem mindegy, hogy hívják, ez nem szempont a párválasztásnál. Amúgy érdekes, hogy eddig két Norbival hozott össze a sors, és mind a kettõ csúnyán átvert. Szóval ha ezt nézzük, velük lehet óvatosabbnak kellene lennem. :D
Ami fontos hogy ne Kolompár, vagy Lakatos legyen a vezetékneve.
Nem keresem adott nevû embereket, jön ami jön. Viszont nálam a B betûnél beakadt a lemez. És az összes B kicseszett velem...eddig :D 1. B. Balázs - elsõ szerelem, nagyon csúnyán bánt velem 2. B. Bálint - második szerelem, elhagyott másért 3. Balázs mint vezetéknév - hm. egy féreg volt. Nagyon csúnyán átvert 4. B vezetéknevû csak a változatosság kedvéért - szintén egy tapló volt 5. jelen pillanatban egy Bálinttal vagyok, aki ugye megint csak B ... eddig minden rendben :) Remélem most megtörik a B átok :D 23/L


A Logikai kapuk bemenetét operandusnak hívják. De hogy hívják a kimenetét?

Milyen érték fejezi ki azt, hogy hány másik kaput lehet még rákötni?

Legjobb válasz: outputnak hívják. logikai mûvelettõl függõen eltérõ betûkkel jelölik a kombinációs hálózatokban. [F,Y,Q...] hogy mennyi további kaput tud meghajtani a kimenet, van rá képlet, ami a disszipációs teljesítménnyel függ össze: n = |I_OutputHigh_max| / |I_InputHigh_max| kapuk száma; abszolutértékben van az áramerõsség, mivel a mérõiránya villamosságtanbeli kétpóluspárról beszélünk.

outputnak hívják. logikai mûvelettõl függõen eltérõ betûkkel jelölik a kombinációs hálózatokban. [F, Y, Q...] hogy mennyi további kaput tud meghajtani a kimenet, van rá képlet, ami a disszipációs teljesítménnyel függ össze: n = |I_OutputHigh_max| / |I_InputHigh_max| kapuk száma; abszolutértékben van az áramerõsség, mivel a mérõiránya villamosságtanbeli kétpóluspárról beszélünk.
ui: lehet hogy a felfutási és a lefutási idõkre gondolsz. Ettõl is függ, milyen hosszú lehet a kombinációs hálózatod, illetve a sorrendi visszacsatolt áramköröd tpd = [tp_HL + tp_LH] / 2
Mmmm elolvastam ez elõzõ hozzászólót és teljesen igaza van. A kimenetet outputnak hívjuk :P. vagy függvény kimenet vagy hasonló. És õ is említette hogy elektronikai megvalósításban mik a határai egy kapunak. Kérdésedbõl viszont úgy gondolom, hogy nem kiszámolni szeretnéd (hogy mennyi villamos terhelést bír el egy kapu), hanem logikailag kérded. Úgy pedig nincs határa. Egy kimenetet végtelensok bemenetre lehet kötni (elméletileg). Ha tervezésen túl vagy és kivetelezni akarod az áramkört akkor jöhetnek a fentebb említett képletek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az Elsõ kettõnek Grat! Erre volt szükségem!!!! Nyomtam is a zöldet! Köszi!

Nyíregyházi Garage store-ban kik dolgoznak, hogy hívják a sráco?

Nagyon tetszik nekem nagyon helyes de nem tudom hogy hogy hívják, tudja valaki hogy kik dolgoznak ott

Legjobb válasz: Emberek dolgoznak és Szergely Ivánnak hívják

Emberek dolgoznak és Szergely Ivánnak hívják
kérdezd meg tõle
Én sejtem kire gondolsz, ha gondolod, akkor írj. Csak nem szeretnék itt emberek nevével dobálózni.

Hogy hívják a Depeche Mode "vendég" billentyűsét?

Esetleg tudtok róla valamit?

Legjobb válasz: Peter Gordeno-nak hívják, ezen kívül nem tudok róla semmit.

Peter Gordeno-nak hívják, ezen kívül nem tudok róla semmit.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Hogy hívják a kislányodat?

Légyszi vezetéknevet is írjatok. A mi vezetéknevünk Papp. 17 hetes kismama

Legjobb válasz: Vezetéknevet nem szeretnék írni, ha nem baj. Hannának hívják.

Vezetéknevet nem szeretnék írni, ha nem baj. Hannának hívják.
Keresztúri Tímea és Flóra.
Gabra Alexandra
4-es. Miért mit fog vele bárki is kezdeni? Nem kérte mellé a személyi meg adó számát!de azmtény hogy nem igazán értem hogy miért lényeges a vezetéknév?
Családnevet én sem írnok, a keresztneve Villõ.
Tóth Izabella és Tóth Ramóna
Bánáti Napsugár Enikõ
Felelos gondolkodasu ember nem fogja kiadni a gyereke teljes nevet, ahogy a sajatjat sem egy ilyen oldalon. A lanyom keresztneve Anna Mira
Majd megerted, ha visszaelnek vele, csak akkor mar keso lesz....
hogy élnek vissza???bárki olyan kamu vagy nem kamu nevet ír amilyet akar!
Szamira :-) Keresztlányom Evelin :-)
Léna, Noémi.
Kislányom az Anna nevet viseli. Egyszerû, szép, és minden korban viselhetõ. :)
Vezetéknevet én sem, de Irén. :)
Vezetéknevet nem írnék, de Viktória.
Én értem, a név alapján rákeres a Google-ban aztán a végén valami pedofil oldalon bukkan fel a gyerek képe. Luna lesz a lányom egyébként.
Léna.
Papp Zsanett, Papp Emese, Papp Ágnes :) mi is Papp-ok vagyunk :)
Anna Regina
Szerepel benne egy állatorvos, Slenkai doktor...

Hogy hívják a kutyusodat?

- Milyen fajta? - Mennyi id?s? - Mi a neme? Köszönöm a válaszokat :]

Legjobb válasz: -Dobermann -4 éves -kan És Mengelének hívják.

-Dobermann -4 éves -kan És Mengelének hívják.
- Tacskó - 1 és fél éves - fiú És a neve Szutyok!
Már nem él, de: -német juhász -kb 4-5 éves lehetett -fiu -és a neve Alex
Forti (Fortuna) a 14 hónapos staffordshire terrier, szuka
-Shila -Boxer -szilveszterkor lesz 1 éves -szuka (nem soká ivartalan lesz)
német boxer 11 hónapos kan Tyson
Német juhász 7 hónapos kan neve: Néró :)
- Bullmassztiff - 5, 5 hónapos - kan Itt egy kép is róla :) http://kepfeltoltes.hu/view/111215/Joey__j_www.kepfeltoltes...
-patterdale terrier -1 és fél éves -kan -neve: Csibész
-Szibériai Husky -Februárban lesz 3 éves. -Lány Maya a neve.:)
Bichon Havanese. Áprilisban lesz két éves. Szuka. Szofinak hívják , de a teljes neve Sophianne <3 <3
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ! Honnan származik a tacsid?! :]] Az enyém: - tacskó - másfél éves - fiú - Donáldnak hívják. A 'kacsa'lábairól kapta :]]]
-golden retriever -1 éves volt októberben -lányka Somkuti Zora Fanta ( a vezetékneve a családunk vezetékneve és Fanta lett volna a neve, ha nem ragad rá a Zora)

Hogy hivják a szüleidet?

Legjobb válasz: általában mobilon hívják õket.

általában mobilon hívják õket.
Anya és Apa!
Hívják s mennek XD
miféle hülye kérdés ez? nem közvélemény kutatás! meg nem is kíváncsiságból
Háát a szomdszéd az: "hé! gyere már ide!" Az orvosa meg: "Megkérném fáradjon be."
Gyere ide! Meg ahogy elnevezték õket!
A kérdező hozzászólása: :D utolsó legjobb!:D:D
Csaba és Pál
Mint öcsémet és engem. :D
Nekem azt mondták Io sono tuo padre. Ezért aztán madrenak.
Gyula és Zsuzsa


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!