Találatok a következő kifejezésre: Hogy hitessem hogy csak (3 db)

Hogy hitessem el, hogy csak barátságot szeretnék tőle?

Kb. egy évvel ezelött ismertem meg a srácot nevezzük Sanyinak..:)közelebbröl ..Kavartunk párszor,meg sokat beszélgettünk telefonon akkor nagyon szerelmes voltam bele.De ö nem.Eltelt pár honap a jött az uj szerelem ez idö alatt párszor felhivott Sanyi:) és érdeklödött mi van velem.Most már nincs párom 1 hete sajnos:(A kérdés hogy hittesem el Sanyival h. csak barátja akarok lenni és beszélgetnék csak vele élöbe?Mint ember hiányzik a vidámsága..Nem tudom h. ez mi de mi ketten folyton vagy idöközönként is de vagy én keresem vagy ö általában felhiv..Szeretetböl szerethet?talán:)Én nagyon kedvelem de nem kéne ugy mint pasi.Csak nem hiszi el:(

Legjobb válasz: Hát pedig, ha tényleg csak barátként kell, akkor meg kell, hogy értse. Ezek szerint õ jobbn szeret téged, mint egy barátot. Ez hosszútávon nem szerencsés. Neked sem jó, de neki sem. Megértem, hogy hiányzik neked, hisz olyan nehéz találni egy igaz barátot az ellenkezõ nem között. Üljetek le szerintem és beszéljétek meg, bár ha jól értem ezt már párszor megtettétek, vagy legalábbis közölted vele mit érzel. Azért szerintem megér még egy próbálkozást és majd meglátod, hogy alakul. Viszont ha nem érti mg, hogy "csak" barátként nézel rá, és nem vagy belé és nem is leszel szerelmes, akkor mindkettõtöknek jobb lesz, ha nem nagyon találkoztok. Néha egy-egy telefon, hogy azért mégse szakadjon meg a kapcsoltat, de ennél többet nem javaslok ebben az esetben! Sok szerencsét!

Hát pedig, ha tényleg csak barátként kell, akkor meg kell, hogy értse. Ezek szerint õ jobbn szeret téged, mint egy barátot. Ez hosszútávon nem szerencsés. Neked sem jó, de neki sem. Megértem, hogy hiányzik neked, hisz olyan nehéz találni egy igaz barátot az ellenkezõ nem között. Üljetek le szerintem és beszéljétek meg, bár ha jól értem ezt már párszor megtettétek, vagy legalábbis közölted vele mit érzel. Azért szerintem megér még egy próbálkozást és majd meglátod, hogy alakul. Viszont ha nem érti mg, hogy "csak" barátként nézel rá, és nem vagy belé és nem is leszel szerelmes, akkor mindkettõtöknek jobb lesz, ha nem nagyon találkoztok. Néha egy-egy telefon, hogy azért mégse szakadjon meg a kapcsoltat, de ennél többet nem javaslok ebben az esetben! Sok szerencsét!

Hogy hitessem el a lánnyal hogy szeretem annyira hogy akár minden nap utazok hozzá több órát csak hogy láthassam?

Van egy lány akit a neten ismertem meg és azért nem nagyon akar velem semmit mert messze lakunk egymástol és volt már egy távkapcsolata ami azért nem vált be mert a srác keveset találkozott vele a távolságra hivatkozva. És a lány azt hiszi én is ilyen vagyok pedig nem de nem tudom neki ezt bebizonyítani.

Legjobb válasz: Hát. Utaz hozzá minden nap, több órán át, 1 szál rózsával. Jobb nem jut eszembe :)

Hát. Utaz hozzá minden nap, több órán át, 1 szál rózsával. Jobb nem jut eszembe :)
*: utazz
Egyetértek az elsõ hozzászólóval. Majd meséld el hogy milyen volt a harmadik héten is minden nap több órát utazni.
Hát... elõször is gondold komolyan teljes mértékig, amit most itt leírtál, utána menj, és vegyél busz/ vonatjegyet. Menj el hozzá, örüljetek egymás fejének! Ismételd meg! Amúgy a távkapcsolat buktató idõvel tûnnek ki. Mindkettõtöknek erõsnek kell lenni, ki kell bírni a távot, az esetleges lefújt találkákat, ésatöbbi. De a legjobb bizonyíték a tett. Itt a nyár, van idõd, nem? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az lesz, idõm lesz ha csinálok és elkezdek lejárkálni hozzá.

Hogyan hitessem el anyukámmal, hogy akivel ismerkedik nem az akinek mondja magát ha nem csak nõvéremék akarják kihasználni?

2 éve kezdõdött ez mikor anyukám elkezdett ismerkedni egy férfival. Kapcsolatuk most nyáron megszakadt mert munkájából adódóan nyáron nem ott dolgozik ahol iskolai idõben. Ahogy elkezdõdött a nyári szünet onnantól már nem találkoztak nem beszéltek. Egyik nap nõvérem és a barátja azzal jöttek haza, hogy Ferinek (kitalált név) van fiókja facebook on és be fogja anyát jelölni. Így is történt. Aztán írt anyának, hogy majd jön este itt alszik, szeretne anyával beszélni, szeretne ezt azt enni fõzzön neki ( elég nehézen állunk anyagilag) aztán volt , hogy délután írt anyának, hogy este jön érte és elviszi majd balatonra nyaralni pár napra .. várt várt éjjel kettõig de sehol semmi... aztán ezek után jöttek a gondok egyszer sem jött el hozzánk.. ffacebook on rengetegszer kért pénzt amit nõvérem barátja vitt el .. rengeteg telefon tõltés.. egyszer be sokaltam és tetem egy keylogger programot a gépre ami le ment mindent .. meg volt a bizonyíték hogy az itthoni mi gépünkrõl van írkálva anyának.. meg mutattam anyának de nem hitte el tovább küldte neki a pénzt ... és az a legszomorúbb az egészben ha nekem kell valami arra nincsen keret .. van egy betét könyvem amiben 200 000 ft om van amit 3 hónap múlva vehetek fel.. szívem szerint egy ft ot sem adnák neki mert Ferinek menne de mivel itt vagyok itthon lakok .. áhh nem tudom mi tévõ legyek ???? mit csináljak ? pénzemmel? anyával ? hogy nyissam fel neki a szemét?????

Legjobb válasz: anyádnak gondnokság alá kell kerülnie. feljelentést te is tehetsz de a programot ne említsd

anyádnak gondnokság alá kell kerülnie. feljelentést te is tehetsz de a programot ne említsd
A kérdező hozzászólása: max anyukád ! meg nõvéremet jelentsem fel? még is a testvérem
a te anyád korlátozott cselekvõképességû, kihasználható. az enyém nem
keyloggerrel mentsd le a jelszót és szakíts feriként anyáddal. módosítsd is a jelszót
A kérdező hozzászólása: azért mert szerelmes már egybõl gondnokság alá kéne rakatni ? ?
Szerintem szembesítsd anyukádat és a nõvéredet, mondd el h ez a Feri nem is létezik, mert a nõvéredék nyúlják le a pénzt. Ez nagyon undorítóan mocskos dolog, sajnálom, hogy ebbe csöppentél.
A kérdező hozzászólása: Már tényleg probálkoztam minden hogy már ott haladok, hogy meg keresem azt a férfit és szemtõl szembe szembesítem vele ! Csak mivel anyának vannak egészségügyi gondja meg amúgy se szeretném hogy szerelmi bánatába még rosszabb legyen az állapota :s
A kérdező hozzászólása: Csak tudom hogy ha oda adom azt a pénzt anyának akkor se ballagásom semmim nem lesz .. és még ha nem is ezt nézzük .. valószínû hamar el fogok innen menni ahogy az elsõ adandó alkalmam lesz mert már barátja is itt lak és hármat egy szóbában .. bárhogy is nézzük ez nem egészséges + már terhes január közepén jön a gyerek
A kérdező hozzászólása: hát már egyszer el játszottam ezt hogy meg változtattam a jelszót stb.. de csináltak új fiókot :s


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!