Találatok a következő kifejezésre: Hogy hitessem hogy (18 db)

Hogy hitessem el a kedvesemmel hogy tökéletes a farka mérete?

Meg van gyõzõdve róla hogy kicsi neki, hiába mondtam már többször hogy nem így van! Ráadásul gyönyörû a farka, õszintén szólva a legszebb amit valaha láttam! Imádom, de nem értem miért nem elégedett vele!

Legjobb válasz: mekkora? Kényeztesd sokat a farkát és közben dicsérd sokat Mutasd neki hogy alig várod hogy láthasd

mekkora? Kényeztesd sokat a farkát és közben dicsérd sokat Mutasd neki hogy alig várod hogy láthasd
Ne mondj ilyet addig, míg nem láttad az én farkamat! -.- Nem elhitetni kell vele, hanem szószerint éreztetni. Lovagold szét!
Szopjad le, verd ki, dicsérd hogy milyen szép és nagy!Dugasd meg magad!
Kényeztesd a száddal gyakran és közben dícsérd meg, hogy milyen nagy és szép neki.
Ez szép és jó ahogy Te dicséred. De ezt egy pasi érzi...És bizony ha õ azt mondja hogy kicsi, akkor valóban nem lehet nagy mérete. Akikkel én lefeküdtem átlagban 17-19 centis szerszáma volt, és érdekes mód egyik sem panaszkodott. 15 centi vagy az alatt bizony..szó szerint betegei voltak a saját kis méretüknek. Szóval nehogy azt mond hogy a párod 18 centis szerszámmal nincs megelégedve...
Mert ha egy ilyen vagy hasonló szerszámmal nincs megelégedve akkor nagy bajok vannak a fejében. 15 centi körüli kanócoknál már megértem..de azt kell tudni használni ami van.
15centi a magyar átlag... 13cm a világátlag. Akkor hogy lenne már 15cm kicsi?
A magyar átlag nincs 15 centi. Legdurvább becsléssel is amit kikutattak, 14, 9 cm. De inkább 14 a magyar átlag.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem volt már olyan barátom, akinek hatalmas volt, és olyan is, akinek valóban kicsi volt. Igazság szerint soha nem érdekelt a méretük, mert úgy szerettem õket ahogy voltak! Épp ezért soha nem méregettem vagy kérdeztem õket hány centi is a farkuk. De a mostani páromnak minden téren tökéletes a farka. Se nem kicsi, se nem túl nagy, úgy mondanám hogy a normális méretnél egy leheletnyivel nagyobb neki. És imádom! Csak kicsit rossz érzés hogy lebecsmérli azt a testrészét, ami nekem annyira nagyon szép! Szeretném ha elhinné nekem hogy oda vagyok a farkáért és hogy abszolút nem kicsi az övé!

Hogy hitessem el a lánnyal hogy szeretem annyira hogy akár minden nap utazok hozzá több órát csak hogy láthassam?

Van egy lány akit a neten ismertem meg és azért nem nagyon akar velem semmit mert messze lakunk egymástol és volt már egy távkapcsolata ami azért nem vált be mert a srác keveset találkozott vele a távolságra hivatkozva. És a lány azt hiszi én is ilyen vagyok pedig nem de nem tudom neki ezt bebizonyítani.

Legjobb válasz: Hát. Utaz hozzá minden nap, több órán át, 1 szál rózsával. Jobb nem jut eszembe :)

Hát. Utaz hozzá minden nap, több órán át, 1 szál rózsával. Jobb nem jut eszembe :)
*: utazz
Egyetértek az elsõ hozzászólóval. Majd meséld el hogy milyen volt a harmadik héten is minden nap több órát utazni.
Hát... elõször is gondold komolyan teljes mértékig, amit most itt leírtál, utána menj, és vegyél busz/ vonatjegyet. Menj el hozzá, örüljetek egymás fejének! Ismételd meg! Amúgy a távkapcsolat buktató idõvel tûnnek ki. Mindkettõtöknek erõsnek kell lenni, ki kell bírni a távot, az esetleges lefújt találkákat, ésatöbbi. De a legjobb bizonyíték a tett. Itt a nyár, van idõd, nem? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az lesz, idõm lesz ha csinálok és elkezdek lejárkálni hozzá.

Hogyan hitessem el a férjemmel, hogy okos?

Gyerekkorában nem túl jó iskolákba járt, amolyan "helyi fenegyerek gy?jt?k"-be. A tanárok is így álltak hozzájuk.

Legjobb válasz: Hozzátenném, hogy szerintem kevésbé nagy szám, hogy megfelelõ családi hátszéllel, diplomafétises szülõkkel, egyedüli gyerekként, anyagi támogatással tudtam diplomát szerezni. Azt sokkal nagyobb dolognak tartom, hogy õ munka és gyerek mellett tanult, szerintem ez sokkal nehezebb, mint nekem volt - szülõk támogatásával csak fõiskolára járni.

A kérdező hozzászólása: Hozzátenném, hogy szerintem kevésbé nagy szám, hogy megfelelõ családi hátszéllel, diplomafétises szülõkkel, egyedüli gyerekként, anyagi támogatással tudtam diplomát szerezni. Azt sokkal nagyobb dolognak tartom, hogy õ munka és gyerek mellett tanult, szerintem ez sokkal nehezebb, mint nekem volt - szülõk támogatásával csak fõiskolára járni.
Nehogy már neked kelljen kisebbíteni az érdemeidet és magyarázkodni a diplomád miatt, csak azért, hogy õ jól érezze magát! Diplomád van, jó nyelvérzéked..stb, legyél rá büszke. A férjed pedig ilyen idõsen, gyerek mellett egyetemre jár, mégpedig jó eredménnyel. Õ is legyen büszke rá! És ne nyafogjon, mint egy gyerek! Mert egyenlõre nem az látszik, hogy olyan okos lenne, hanem inkább egy kisebbségi komplexusos ember, némi irigységgel. Ne vigasztald, ne magyarázkodj, hanem tudatosítsd benne, hogy legyen reális önképe. Ugyanis egy intelligens ember meg tudja ítélni a saját képességeit. (Egyébként szerintem õ is tisztában van vele, csak kissé rájátszik az önbizalomhiányra, megerõsítést várva.)
A kérdező hozzászólása: Egyébként a vizsgái után mindkettõnk szülei hívták, hogy mi újság és rendre agyon is lett dicsérve (jogosan). Erre annyit reagált, hogy ez mennyire kínos volt neki, hogy ott dicsérgetik. Anyám még viccelõdött is, hogy na, okosabb vagy, mint a lányunk. Ebbõl neki annyi jött le, hogy anyám engem sérteget. Ami nem így van, én is megkaptam a saját dicséretadagomat a sikeres vizsgák után, szerintem anyám is pont, hogy próbálta õt "reflektorfénybe állítani", másrészt nem vagyok sértõdõs. Nem értem, mert ha nekem sikerült jól egy vizsgám és megdicsértek, nekem jól esett és megköszöntem.
A kisebbségi érzés, amit le akar küzdeni végig kiséri egész életén át. Neked volt háttered, neki nem.Ez neki komoly zavaró tényezõ. Kompenzálni próbálja a köztetek kévõ NEM LÉTEZÕ társadalmi különbségeket. Nem irigyellek!!!Sok munkád lesz még vele.
Egy legközelebbi ilyen alkalmával mit reagálna, ha csalódottan ránéznél, és közölnéd vele, hogy "ha te tényleg ennyire buta vagy, akkor szólj, ha visszajött az én okos férjem, akinek gyereket szültem, mert a mostani nem jön be", és ott hagyod elgondolkodni..
Nem lehet, hogy ezt csak hülyeségbõl mondja?vagy teljesen komolyan?Iskolába is mindig az "okosak" mindig mondják, hogy õk nem is annyira jó tanulók, lehetnének jobbak, meg pl ha valaki rajzol valami nagyon szépet, azt mondja arra, hogy ez tök csúnya, nemis tud rajzolni. Lehet, hogy számára az okos emberek okosabbak mint õ, vagy pedig lehet arra is gondol, hogy az életben "nem olyan okos"(mint tanulásban), és ezért mondja.De szerintem ne feszegesd vele ezt a témát, az a lényeg, hogy te tudod, hogy õ okos, és ha õ maga szerint nem az, akkor hagyd rá, a lényeg, hogy te tudod.
Talán mond el neki, hogy ezt a helyzetet hogy látod, valamint azt is, mennyire büszke vagy rá.
A támogatáson kívül sokat nem tudsz tenni. Ha eléri a kitûzött céljait, és megbizonyosodik róla, hogy a diploma nem minden, és, hogy neki is sikerült, de még hogy, büszke lesz magára, megnyugszik. Neki ez valamiért fontos. Lehet, hogy régen is szeretett volna továbbmenni, de nem volt rá lehetõség, és ez nem is miattad érzett alsóbbrendûségi érzés, hanem az álmok megvalósítása.
"Ami még fontosabb: sok dologban elnézõ tudok lenni párkapcsolatban, viszont a szellemi szintben nem. Ha nem tartanám okosnak, nem lenne a férjem se." Vicces, hogy ezt írod amikor sokszor magántanárok kellettek ahhoz, hogy meglegyen a KETTES! XD
(na ezt a "szégyen hogy magántanár kellett a ketteshez" dumát hagyjátok már, kérlek. bár már manapság egyre több a kamu egyetem, azért még igenis vannak olyanok, amikbe ha beleszakadsz is lesz tárgy ami nehezebben lesz meg, és vannak olyan tárgyak, amikbõl kettest 80%tól kapsz, meg van olyan is hogy a tanár nem adja le az anyagot(vagy csak a felét). úgyhogy ha fogalmad sincs valamirõl ne szólj hozzá)
A kérdező hozzászólása: Most olvasom vissza, hogy a gyerek dolgot félreérthetõen írtam. Nem az én gyerekem, hanem a férjem elõzõ házasságából van, tehát nem él velünk.
Amit az utolsó igaz, az tény. A jobb (!) egyetemeken, és ehhez nem is kell csak a Bp-n lévõkre gondolni, egy 2 azt jelenti, hogy ezzel már megkapod a diplomát. Tehát dolgozhatsz a szakmádban. Ahol az egyetem vállalja, hogy a kettessel kikerült diákja is tud annyit, hogy érvényesülhessen.
Én nem leülnék vele és a szájába rágnám, hogy hogy látom, hogy de õ akkor is okos. Ha ilyen komplexusa van mért hinné el? Szerintem az ilyen nem túl feltûnõ utalások sokkal hatásosabbak. Kis dícséretek, de nem kell túlzásba vinni. Mondjuk valamit tanul és odamész megnézed és döbbenten kérdezed, hogy te ezt érted? Én alig vizsgáztam le belõle. (ahogy fogalmaztál úgy is minden sikerül neki jó jegyre) Szerintem az ilyesmiket õszintébbnek érezné, még ha alapból õszinte hogy okosnak gondolod. Csak ne legyen megjátszott.
A kérdező hozzászólása: Sehol nem említettem, hogy büszke vagyok rá. Ezt milyen szövegkontextusból szûrted le?
Nem tudom. :S Én arra nem lennék büszke, hogy magántanár kellett a ketteshez.
Nekem úgy tûnik, mintha a férjed egy picit maximalista lenne. Egyébként meg ha te annyiszor elmondtad neki, és mégsem akarja elfogadni, akkor nagyon mást nem tudsz tenni. Lehet, hgoy ez a kisebbségérzés eltûnik, amint megszerzi a diplomáját. Másban egyébként nincs "elnyomva"? Szóval azért õ hordja a nadrágot?
Világosítsd fel, hogy egyáltalán nem vagy okos, zseni. Mondd azt neki, hogyha zseni lennél akkor nem kellett volna magántanárhoz járnod azért, hogy a kettes meglegyen.
A kérdező hozzászólása: Kimondva soha nincs, hanem bizonyos helyzetekben utal rá. Ha egy anyagot nem ért meg azonnal, illetve vizsgák elõtt is. Inkább az "én erre nem vagyok képes", "kevés vagyok én ehhez". Az egész testbeszéde, arckifejezése is tükrözi ezt. Említettem, hogy a reál tárgyak (matekkal az élen) nem az erõsségeim, viszont a nyelvek érdekelnek, ezért jól is mennek. Amikor nyelvet tanulok és néha megkérem, hogy kérdezzen ki, akkor úgy néz rám, mintha valami zseni lennék, hogy jééé ezt õ nem tudná. Dehogynem, ha ugyanannyi idõt fordítana rá. Ilyenekben jön ki, hogy engem valami zseni csodabogárnak tart, míg magát együgyûnek. Értem én, hogy ezzel kapcsolatban az önbizalmával van gond, de már nincs ötletem, hogy miként tudnék ezen segíteni. Mert a "nekem ez nem megy, kevés vagyok hozzá" litániát hallgatni és a búval bélelt arcát nézni nem túl felemelõ.
A kérdező hozzászólása: Ezen is túl vagyunk, de semmi haszna nem volt. Sõt, már azt is mondtam neki, hogy ha õ ezt reklámozza magáról, a végén még én is el fogom hinni. Annak meg nem lesz jó vége.
A kérdező hozzászólása: Én is ebben reménykedtem. De már a második intézményben van, ahol sorra hullanak ki mellõle a diáktársak, míg õ jó eredménnyel teszi el a vizsgáit. És még mindig itt tart...(mérmint ott, hogy õ hülye).
Ó a családomban kapásból két ilyen férfit is meg tudnék említeni neked. Az egyik az édesapám, aki szintén olyan környezetben nevelkedett, ahol nem volt pénz (meg igény sem) a továbbtanulásra. Gyakorlatilag szívták a vérét, hogy most miért nem jó neki lakatosként, amikor elmehet dolgozni a gyárba és pont. Munka mellett estin leérettségizett, majd elment egyetemre. Az elsõt otthagyta, mert nem arra a szakra vették fel ahova menni akart, de ment a hitegetés, hogy egyetemen belül már könnyebb átkerülni a másik szakra (hát akkor nem volt az). A saját rokonsága kiröhögte és közölték vele, hogy "látod, látod te csak egy lakatos vagy, nem kell neked erõlködni, úgysem megy". Aztán felvették oda ahol késõbb megismerkedett édesanyámmal. 7 évvel volt idõsebb a többieknél. Már együtt éltek anyuval és én is megszülettem mikor a másoddiplomájukat csinálták. Amire én is emlékszem. Anyu úgy tanult nagyjából, mint ahogy te is írod. Egy-két kulcsszót kiragadott és elég jó beszélõkéje volt hozzá, hogy ne jöjjenek rá, hogy valójában nem magolta be az egész anyagot. Általában a vizsga elõtti napon állt neki a tanulásnak, de mivel iszonyat jó memóriája és esze van mindig sikerült ennyi készüléssel is levizsgáznia. Egyszer bukott csak meg ha jól emlékszem. Apu viszont hetekkel elõbb neki látott, a könyveket elõröl hátra bevágta (ami ugye ilyen mennyiségû anyagnál nem kis dolog). Iszonyatosan félt tõle, hogy ha kihagy akár egy mondatot is, majd arra kérdeznek rá és azt hiszik hogy õ nem készült eleget és hülyének nézik. Viszont képtelen volt szóban visszaadni a tudását. Teljesen leblokkolt mindig és úgy hebegett-habogott, mint akinek tényleg lövése sincs arról amit mondani akar. Annyira emlékszem az egyik vizsgájukra (már ovis voltam és sokszor mentem velük, mert messze laktak a nagyszüleim). Õk voltak az utolsók, elõbb anyu utána apu és ugye anyának bent kellett maradnia a felelet alatt. Kb. 5 perc után megunta apa küzdelmeit és a vizsgáztató legnagyobb meglepetésére kifakadt, hogy szedje már össze magát és ne hülyéskedjen, kívülrõl fújja az anyagot. Mostanra már fogalmam sincs hány diplomájuk van, de apu még mindig nem érzi magát elég okosnak, pedig európa és világ szintû konferenciákon is tart elõadásokat a szakterületén. Valahogy nem sikerült soha elhinnie, hogy ugyan olyan értékes és okos, mint a többiek. Viszont mára már legalább ez nem látszik rajta mások számára. A võlegényem szintén meg van róla gyõzõdve, hogy nem olyan "okos", mint én, ami nem igaz, de hasonló körülmények között nevelkedett, mint édesapám (náluk sem volt pénz a taníttatásra). Most szeretne majd munka mellett leérettségizni és nagy vágya, hogy egyetemen tanulhasson. Annyiból szerencsésebb a helyzet, hogy azért látom rajta, hogy kezdi elhinni, hogy képes rá. Mondjuk sokszor kellett ráreccsennem, hogy hagyja abba az önsajnálást, mert azzal nem jutunk elõre és ha szerinte õ ezért, meg azért nem okos, akkor mit gondol rólam (õ pont a matekos és gyakorlati tárgyakban jó, amikkel én nem vagyok nagy barátságban)? Szóval van akinél bejön az ösztönzés és van akinél nem. Viszont ha eddig nem hitte el magáról, valószínûleg már nem nagyon tudsz rajta változtatni.


Hogy hitessem el a lányommal, hogy nem kövér?

Mostanában elkezte mondogatni,hogy kövér,"nagy"a hasa,ésle akar fogyni.Hiába mondjuk,hogy vékony és nem kell fogynia,nem hiszi el,pedig sokat beszélgettem vele err?l.Vacsorát egyáltalán nem eszik már,és a barátnöivel folyton edzenek.A szerintem a barátn?it akarja utánozni,mert most mindenhol a fogyókúra a men?.Hogy el?zzem meg h nagyobb baj legyen?Vigyem pszichológushoz?

Legjobb válasz: na jó... az evészavar önértékelési zavar,ha serdül a lányod,sokszor tudat alatt így akarja kifejezni,hogy õ a maga ura. - természetesen sok-sok egyéb dolog is van a háttérben. Én elvinném pszichológushoz mindenképpen,egy kifejezetten evészavarral foglalkozóhoz vagy beíratnám pszichodrámára (www.pszichodrama.hu). Most még biztos nem olyan súlyos dolog ez,lehet,hogy egy átmeneti válság,de jobb megerõsíteni picit a lelkét

13 évesen 47 kilóval én boldogabb lennék mint valaha .Szerintem ha anorexiásokról mutatsz neki képeket megretten és elkezd normálisan étkezni. De egyébként én a tesómmal aki sportoló sokat beszélgetek az étkezésrõl és nyugodtan elmondhatod neki hogy a rendes ételek (tehát sajtburger csoki kizárva)kicsit sem hizlalnak és a diétának a vitaminok és fehérjék bevitele is a része.
én 13 vagyok és 51 kg de nemérzem magam kövérnek mármint az osztálytársain 46-55 kg ok a lányok és szerintem a 47 az pont jó ha nagyon lefogy akkor már túl vékony lesz és azsem szép mongyuk az edzés az nem okozhat nagy problémát mert attol csak erõsebb lesz de az már baj ha nem akar rendesen enni mond meg neki hogy nemkell zsírosat ennie és vacsorára nem kell olyan sokat de azért egyen valamit legalább barnakenyeret vagy ilyen magosat
Vigyázz, nehogy túlzásba essen, mert akkor egy pszichológust is be kell vonni, ha esetleg látod, hogy sokat fogy, mert anorexiát is kifejleszthet a környezete hatására. 13 évesnek nem szabadna így fogyóznia.
na jó... az evészavar önértékelési zavar, ha serdül a lányod, sokszor tudat alatt így akarja kifejezni, hogy õ a maga ura. - természetesen sok-sok egyéb dolog is van a háttérben. Én elvinném pszichológushoz mindenképpen, egy kifejezetten evészavarral foglalkozóhoz vagy beíratnám pszichodrámára (www.pszichodrama.hu). Most még biztos nem olyan súlyos dolog ez, lehet, hogy egy átmeneti válság, de jobb megerõsíteni picit a lelkét
szerintem õrültség amit csinál a... (tegezlek)lányod én 12 éves vagyok kb talán 147-149 cm és 28kg... én inkább híznék mint fogynék mert olyan vagyok mint egy hurkapálcika... inkább örülne hogy van mit mozgati a testén és nem olyan mint egy csontváz!
mennyi idõs?
Tegyel fel ide egy kepet ( az arcat kitakarhatod ) es kerdezd meg az emberek velemenyet, h mit gondolnak rola, kover-e vagy sem. Aztan mutasd meg az eredmenyt neki. Talan idegen, kevesbe elfogult embereknek el fogja hinni, h felesleges fogyokuraznia. Mas otletem nincs.
47kg???? En 53kg vagyok, es nagyon is jol nezek ki..Telyesen megvagyok elegedve magammal 13.-eves letemre, gyorsan beszely a lanyod fejevel!Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: 13 éves.2.válaszoló:képet nem tudok betenni róla, nics fönn ezen a gépen.Azért az adatait leírom.163 cm kb 47kg.mellbõség:77cm derék:61cm csípõ:79cm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket, rendesek vagytok h írtatok.

Hogyan hitessem el a barátommal, hogy nincs semmi gond a méretével?

A barátomnak az a rögeszméje, hogy kicsi a farka, pedig ez nem igaz. Mindenféle dolgokat csinál, hogy nagyobb legyen neki, de félek, hogy kárt tesz magában. Szinte mindent megpróbáltam már, ultimátum elé is állítottam, hogy ha nem hagyja abba, elhagyom, de ez sem használt. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Biztasd és noveld az onbizalmat! Kérdezd meg hogy kinek akkar tetszeni a tukor képenek vagy neked! Ha azt mondja magának akkor fekudjon le magaval! Mikor egyutt vagytok áradoz rola milyen jo neked a szex és hogy mennyire élvezed! HA kap onbizalmat akkor csak meg nyukszik! De vannak olyan nok akik a mellével ezt csinálják, lehet akar milyen párkapcsolata és a párja oda van a kis ciciért akkor is kell neki nagyobb. Ha ez igy megy, és nem változik vidd el orvoshoz, komolyan mondom. MErt ez már neki komoly, és a végén kárt tesz magába.

Biztasd és noveld az onbizalmat! Kérdezd meg hogy kinek akkar tetszeni a tukor képenek vagy neked! Ha azt mondja magának akkor fekudjon le magaval! Mikor egyutt vagytok áradoz rola milyen jo neked a szex és hogy mennyire élvezed! HA kap onbizalmat akkor csak meg nyukszik! De vannak olyan nok akik a mellével ezt csinálják, lehet akar milyen párkapcsolata és a párja oda van a kis ciciért akkor is kell neki nagyobb. Ha ez igy megy, és nem változik vidd el orvoshoz, komolyan mondom. MErt ez már neki komoly, és a végén kárt tesz magába.
Próbálja nagyobbítani? O.o és mégis hogyan?
Ha kicsi is az sem baj szerintem.Önbizalmát kell nõvelni, és hogy elfogadja magát olyannak amilyen. Nem a méret számit mert egy kicsivel is ugyan olyan jó lehet mint egy naggyal.
egyszerû. fogj egy vonalzot és mond ezt: az átlag 15-16 centi ugyhogy most lemérjük mekkora. csak ha tudod hogy annál nagyobb neki, ha nem akkor inkább ne csináld még jobban pánikba esik. de ha nagyobb lehet ugy megerõsitõdik benne hogy tényleg nagyobb az átlagnál akkor az nem kicsi. nekem ez bevállna.
Pontosan, mint az utolsó, csak annyit még, hogy az átlag 14-15cm. Egyébként milyen ultimátum az, amit nem tartasz be? Ha annak ellenére is próbálja tönkretenni a nemiszervét, akkor vagy [email protected] mi lesz kettõtökkel, vagy csak tudja, hogy semmit nem ér a szavad. Miért nem szakítottál akkor vele? Tutira megjött volna az esze, és visszakönyörögte volna magát.
Régebben én is átlagon alulinak tartottam a szerszámom, egészen addig, amíg bnõm rá nem világított, hogy neki ez bizony bõven elég. Sajnos a pasik többségenek (nekem már nem) mániája, a méret dolog. Kell egy olyan társ, aki bebizonyítja, hogy nincs vele gond. (Egyébként 16cm)

Hogy hitessem el, hogy csak barátságot szeretnék tőle?

Kb. egy évvel ezelött ismertem meg a srácot nevezzük Sanyinak..:)közelebbröl ..Kavartunk párszor,meg sokat beszélgettünk telefonon akkor nagyon szerelmes voltam bele.De ö nem.Eltelt pár honap a jött az uj szerelem ez idö alatt párszor felhivott Sanyi:) és érdeklödött mi van velem.Most már nincs párom 1 hete sajnos:(A kérdés hogy hittesem el Sanyival h. csak barátja akarok lenni és beszélgetnék csak vele élöbe?Mint ember hiányzik a vidámsága..Nem tudom h. ez mi de mi ketten folyton vagy idöközönként is de vagy én keresem vagy ö általában felhiv..Szeretetböl szerethet?talán:)Én nagyon kedvelem de nem kéne ugy mint pasi.Csak nem hiszi el:(

Legjobb válasz: Hát pedig, ha tényleg csak barátként kell, akkor meg kell, hogy értse. Ezek szerint õ jobbn szeret téged, mint egy barátot. Ez hosszútávon nem szerencsés. Neked sem jó, de neki sem. Megértem, hogy hiányzik neked, hisz olyan nehéz találni egy igaz barátot az ellenkezõ nem között. Üljetek le szerintem és beszéljétek meg, bár ha jól értem ezt már párszor megtettétek, vagy legalábbis közölted vele mit érzel. Azért szerintem megér még egy próbálkozást és majd meglátod, hogy alakul. Viszont ha nem érti mg, hogy "csak" barátként nézel rá, és nem vagy belé és nem is leszel szerelmes, akkor mindkettõtöknek jobb lesz, ha nem nagyon találkoztok. Néha egy-egy telefon, hogy azért mégse szakadjon meg a kapcsoltat, de ennél többet nem javaslok ebben az esetben! Sok szerencsét!

Hát pedig, ha tényleg csak barátként kell, akkor meg kell, hogy értse. Ezek szerint õ jobbn szeret téged, mint egy barátot. Ez hosszútávon nem szerencsés. Neked sem jó, de neki sem. Megértem, hogy hiányzik neked, hisz olyan nehéz találni egy igaz barátot az ellenkezõ nem között. Üljetek le szerintem és beszéljétek meg, bár ha jól értem ezt már párszor megtettétek, vagy legalábbis közölted vele mit érzel. Azért szerintem megér még egy próbálkozást és majd meglátod, hogy alakul. Viszont ha nem érti mg, hogy "csak" barátként nézel rá, és nem vagy belé és nem is leszel szerelmes, akkor mindkettõtöknek jobb lesz, ha nem nagyon találkoztok. Néha egy-egy telefon, hogy azért mégse szakadjon meg a kapcsoltat, de ennél többet nem javaslok ebben az esetben! Sok szerencsét!

Hogyan hitessem el vele minél elöbb hogy közömbös számomra és nem érzek iránta semmit anélkül hogy össze szedek valakit vagy elmondom neki?

Legjobb válasz: Úgy, ahogy a többi 6 milliárd emberrel, akik szintén közömbösek számodra.

Úgy, ahogy a többi 6 milliárd emberrel, akik szintén közömbösek számodra.
Ez pofon egyszerû. Ne csinálj semmit.
inkább az a tisztább ha elmondod neki, gondolom te vagy a csaj õ meg valami csávó:D
Ha csak tettekben nyomul, úgy hogy közömbös vagy. Ha szavakba önti az érzelmeit, akkor mond el neki te is hogy mit érzel ennyi amit tehetsz
Tényleg mondd el neki mielõtt beleéli magát.
Attól függ, hogy mi történik?

Hogyan hitessem el anyukámmal, hogy akivel ismerkedik nem az akinek mondja magát ha nem csak nõvéremék akarják kihasználni?

2 éve kezdõdött ez mikor anyukám elkezdett ismerkedni egy férfival. Kapcsolatuk most nyáron megszakadt mert munkájából adódóan nyáron nem ott dolgozik ahol iskolai idõben. Ahogy elkezdõdött a nyári szünet onnantól már nem találkoztak nem beszéltek. Egyik nap nõvérem és a barátja azzal jöttek haza, hogy Ferinek (kitalált név) van fiókja facebook on és be fogja anyát jelölni. Így is történt. Aztán írt anyának, hogy majd jön este itt alszik, szeretne anyával beszélni, szeretne ezt azt enni fõzzön neki ( elég nehézen állunk anyagilag) aztán volt , hogy délután írt anyának, hogy este jön érte és elviszi majd balatonra nyaralni pár napra .. várt várt éjjel kettõig de sehol semmi... aztán ezek után jöttek a gondok egyszer sem jött el hozzánk.. ffacebook on rengetegszer kért pénzt amit nõvérem barátja vitt el .. rengeteg telefon tõltés.. egyszer be sokaltam és tetem egy keylogger programot a gépre ami le ment mindent .. meg volt a bizonyíték hogy az itthoni mi gépünkrõl van írkálva anyának.. meg mutattam anyának de nem hitte el tovább küldte neki a pénzt ... és az a legszomorúbb az egészben ha nekem kell valami arra nincsen keret .. van egy betét könyvem amiben 200 000 ft om van amit 3 hónap múlva vehetek fel.. szívem szerint egy ft ot sem adnák neki mert Ferinek menne de mivel itt vagyok itthon lakok .. áhh nem tudom mi tévõ legyek ???? mit csináljak ? pénzemmel? anyával ? hogy nyissam fel neki a szemét?????

Legjobb válasz: anyádnak gondnokság alá kell kerülnie. feljelentést te is tehetsz de a programot ne említsd

anyádnak gondnokság alá kell kerülnie. feljelentést te is tehetsz de a programot ne említsd
A kérdező hozzászólása: max anyukád ! meg nõvéremet jelentsem fel? még is a testvérem
a te anyád korlátozott cselekvõképességû, kihasználható. az enyém nem
keyloggerrel mentsd le a jelszót és szakíts feriként anyáddal. módosítsd is a jelszót
A kérdező hozzászólása: azért mert szerelmes már egybõl gondnokság alá kéne rakatni ? ?
Szerintem szembesítsd anyukádat és a nõvéredet, mondd el h ez a Feri nem is létezik, mert a nõvéredék nyúlják le a pénzt. Ez nagyon undorítóan mocskos dolog, sajnálom, hogy ebbe csöppentél.
A kérdező hozzászólása: Már tényleg probálkoztam minden hogy már ott haladok, hogy meg keresem azt a férfit és szemtõl szembe szembesítem vele ! Csak mivel anyának vannak egészségügyi gondja meg amúgy se szeretném hogy szerelmi bánatába még rosszabb legyen az állapota :s
A kérdező hozzászólása: Csak tudom hogy ha oda adom azt a pénzt anyának akkor se ballagásom semmim nem lesz .. és még ha nem is ezt nézzük .. valószínû hamar el fogok innen menni ahogy az elsõ adandó alkalmam lesz mert már barátja is itt lak és hármat egy szóbában .. bárhogy is nézzük ez nem egészséges + már terhes január közepén jön a gyerek
A kérdező hozzászólása: hát már egyszer el játszottam ezt hogy meg változtattam a jelszót stb.. de csináltak új fiókot :s

Hogyan hitessem el magammal, hogy nagyon-nagyon jó pasi vagyok?

Régen onbizalmam egyenlő volt a 0val. Most nyitott szemmel járok, és azt látom hogy nem is olyan rossz az amim van. De most sem tartom magam isten tudja milyen jó pasinak. Amúgy azok jól esnek amikor mások megdicsernek mivel régen nem mondtak semmit rám. Igazából a külső belső onbizalmam szeretnem megnovelni. Talán meg a belsore vonatkozó onbizalmam meg jobban erősíteni kellene. Képekben is nagyon valogatos vagyok, és kell rólam vagy 20 képet csinálni, hogy azt az 1et ki tudjam választani. 22/F

Legjobb válasz: Én sem vagyok egy hû eldobod az agyam tõle nõ. De nekem nincsenek is ilyen ambícióim. Nem is akarok 10/10-es lenni, mert együtt tudok élni a hibáimmal és meg is szerettem õket. Az önbizalmam merõben független a külsõmtõl. Én inkább azért szoktam magam túlspilázni, hogy mi van, ha nem vagyok szellemi partner a férfi számára? Mi van ha túl butának vagy felszínesnek tart? Én inkább ilyenek miatt idegeskedek. Ha egy pasi azért dob, mert nem tetszik neki a külsõm... akkor szíve joga. Legalább nem raboljuk egymás idejét.

Én sem vagyok egy hû eldobod az agyam tõle nõ. De nekem nincsenek is ilyen ambícióim. Nem is akarok 10/10-es lenni, mert együtt tudok élni a hibáimmal és meg is szerettem õket. Az önbizalmam merõben független a külsõmtõl. Én inkább azért szoktam magam túlspilázni, hogy mi van, ha nem vagyok szellemi partner a férfi számára? Mi van ha túl butának vagy felszínesnek tart? Én inkább ilyenek miatt idegeskedek. Ha egy pasi azért dob, mert nem tetszik neki a külsõm... akkor szíve joga. Legalább nem raboljuk egymás idejét.
Hidd el, hogy jó pasi vagy. Nem kell nagyon nagyon jónak lenni, elég , ha jó pasi vagy . És ezt én mondom! És ha én mondom, akkor az úgy van! És az, hogy egy kép jó, vagy nem jó, azt a fotózás tudása, vagy egy egy jó felvétel dönti el. 100 fotóból, lehet, hogy 2 a jó. 20/L.
#5: ez így ebben a formában nem igaz.
Nem azon múlik a sikered a nõknél, h te jó pasinak tartod-e magad, hanem h õk annak tartanak-e.
Az ember néha hazudik magának, te hazudd azt, h jó pasi vagy. :D
Magabiztosabban sokkal szexibb egy kevésbé jó képû, mint egy bizonytalan, tesze-tosza jóképû. OKé? Legyen a magabiztosságod a szexepiled. Ezen tudsz dolgozni, tehát lehetsz még csábosabb. A másik, az arc felépítésed természetes adottságod, azt csak elfogadni tudod, mert pasikon a smink nem minden esetben szexi. Arcszõrzettel, haj stílussal sokat lehet módosítani az arcon. Találd meg a stílusodat, amivel magabiztosabb leszel. Néhány pont, amiben magabiztosságot lelhetsz: - Agyadnak súgd meg, hogy, tudd, hogy azonos szinten vagy a vele. Õ is ember és õ is kíváncsi lehet rád. - Koncentrálj azokra, amiben jó vagy. Humorodra, tehetségedre, hobbidra. Ez önbizalmat adhat. - Nyugodt környezetben képzeld el, azt, amit szeretnél, hogy megtörténjen. Ha arra koncentrálsz, amit akarod, hogy történjen, a tudat alattid segíteni fog eljutni odáig. (ez a Pygmalion-hatás) - Ez nyálas, de beválik: öltözz kényelmesen. Ha van valami, ami önbizalmat ad, szerencse boxer, vagy kedvenc cipõ, akkor azt vedd fel :) - Ha izgulsz, vegyél mély levegõt, az megnyugtat.
Kezdj el.csak úgy cél nélkül csevegni mindenkivel. :-)
Képekben én is válogatós vagyok magammal kapcsolatban, ettõl független ilyen nyíltan nem merném állítani magamról, h nagyon-nagyon jó pasi lennék. Ebben az esetben nyugodtan lépj oda bármelyik neked tetszõ nõhöz és hívd el randira. Aztán kiderül, h elég jó pasi vagy-e szerinte is, vagy csak szerinted.
"Képekben is nagyon valogatos vagyok, és kell rólam vagy 20 képet csinálni, hogy azt az 1et ki tudjam választani. " na én ugyanez vagyok csak nõbe :D Egyébként én is így voltam. Nem tartom magam hú de jó nõnek, de amikor kapsz pár bókot az növeli az önbizalmad. És tényleg meglátszik az emberen. Sokkal jobb lesz a kisugárzásod. De szerintem nem magadnak kell bemagyarázni, hogy jó pasi vagy, hanem hidd el a bókokat amiket kapsz! Mindig jusson eszedbe, amikor nem vagy biztos magadba, hogy de az a csinos lány múltkor pozitívan megdicsért!
Állj tükör elé és mondogasd egyre hangosabban:hú de jó pasi vagyok!Ha más nem is te lehet hogy elhiszed.

Hogy hitessem el vele hogy tényleg szeretem? Szavak nélkül de NEM erotikusan?

Ehitettem a fiúval hogy nem szeretem, megbántam, szeretem. Finoman, de hogy hozzam helyre?

Legjobb válasz: találkozz vele és beszéljétek meg. ha tényleg szereted látni fogja rajtad és ha õ is szeret kibékültök

találkozz vele és beszéljétek meg. ha tényleg szereted látni fogja rajtad és ha õ is szeret kibékültök
A kérdező hozzászólása: Õ végig hajtogatja hogy a barátnõjét szereti, mégis hozzám bújik, ha mással vagyok, fáj neki, és egy kis összetûzés során (mivel mi barátok vagyunk papír szerint..) közölte hogy én biztosan szerelmes vagyok belé, õ pedig a lányt szereti..és erre én azt mondtam hogy annyira vagyok beléd szerelmes, mint te énbelém. És....tudom hogy szeret...és hogy bántani akar a lánnyal...de én is bántani akartam...
Ha hazudsz és fájdalmat okozol neki, akkor nem szereted. Errõl szól a tinikor. Meg kell tanulnod dolgokat. Ennek ez volt az ára. Én ezek után nem tudnálak komolyan venni.
A kérdező hozzászólása: a szemébe hazudtam, hogy neki is fájjon...elszúrtam..
Hogyan hitetted el vele, hogy nem szereted?
Nézzetek meg egy skins részt, abból kiderül, hogyan kell ezeket. Vagy kérjetek idõpontot a Balázs Showba.
A kérdező hozzászólása: eddig is volt barátnõje..távkapcs
Hát ezt el szurtad rendesen....és már van másik barátnõje!Bészélj velle és tud meg hogy õ is hogy erez irántad és mond el te is neki.
A kérdező hozzászólása: És most a barátnõjével büntet. Gond van közöttük. Nagy. Rég óta. "mégis minden oké és imádja õt." Tudnia kell anélkül hogy...
A kérdező hozzászólása: Van barátnõje, szakítani akar, de most csakazért sem...nem az amegbeszélõs fiú. Szeret engem. Kínos neki hogy tudom de én "nem"
ármány és szerelem, brr szenvedély, hrrrgh, megbocsátás váá, hazugságok, huu, nagy visszatérések szeretem a Barátok Közt-öt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!