Találatok a következő kifejezésre: Hogy hassak páromra (4 db)

Hogy hassak a páromra?

Már 4éve együtt vagyunk a v?legényemmel.én már nagyon szeretnék kisbabát,de ? nem akar, mindig talál valami kifogást.tegnap is összevesztünk, mert közölte hogy neki nem kell gyerek.erre nem mondtam semmit, pedig a fejéhez vágtam volna, hogy ? könnyen beszél mert az el?z? kapcsolatábol már van gyereke.kétségbe vagyok esve.hiába próbáltam megbeszélni vele,nem hajlik rá.mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát ez nagyon nehéz. Azt nem írtad meg, hogy hány éves vagy, és azt sem, hogy a párod mennyi idõs! Nekem a párom 39 éves lesz, én vagyok 24. neki már van 3 gyermeke és most várjuk a közös babát. Szerintem egy kis idõre pihentesd a témát. Úgy értem, hogy ne hozd szóba neki. Talán, ha észreveszi, hogy már nem beszélsz róla, akkor õ fogja szóbahozni. Amúgy lehetséges, hogy félti magát a baba miatt, mert azt szeretné, ha csak vele foglalkoznál, és egy baba mellett, mint tudjuk ez lehetetlen. Sok sikert kívánok.

Hát ez nagyon nehéz. Azt nem írtad meg, hogy hány éves vagy, és azt sem, hogy a párod mennyi idõs! Nekem a párom 39 éves lesz, én vagyok 24. neki már van 3 gyermeke és most várjuk a közös babát. Szerintem egy kis idõre pihentesd a témát. Úgy értem, hogy ne hozd szóba neki. Talán, ha észreveszi, hogy már nem beszélsz róla, akkor õ fogja szóbahozni. Amúgy lehetséges, hogy félti magát a baba miatt, mert azt szeretné, ha csak vele foglalkoznál, és egy baba mellett, mint tudjuk ez lehetetlen. Sok sikert kívánok.
A kérdező hozzászólása: Eddig sem védekeztünk, megszakításos módszerrel csináljuk, csak idõ elõtt észbe kap...és akkor annyi.csak az bosszant, hogy azt mondja még ráér meg fiatal, meg én is gyerek vagyok, de mikor megszületett a gyereke a másik csajtól akkor csak 21 éves volt.neki meg tökre örült, bár nem sokat látja, mert a csaj nem engedni.de akkor is saját maga ellen beszél, nem? de megprobálok lehiggadni kicsit és nem foglalkozni a témával... köszi mindenkinek
SZIA MOND MEG NEKI HOGY MÁTOL ( NEM TUDOM HOGYAN VÉDEKEZTEK) NINCS VÉDEKEZÉS HA NEM TETSZIK NEKI AKKOR HAGYD OTT ÉS KERESS EGY NORMÁLIS PASIT, MERT NINCS ÉRTELME AZ IDÕDET PAZAROLNI, LEHET HOGY SZERETED MEG Õ IS SZERET DE EGY PICI BABA HOZZÁ TARTOZIK AZ ÉLETHEZ.
Szerintem még mind a ketten nagyon fiatalok vagytok!Próbáljatok egymásnak élni, utazzatok, használjatok ki minden idõt egymásra.Hidd el változni fog majd a véleménye a témában.Szerintem legyél türelmes.
remélem az is aranyos aki azt írta hogy változtass a dolgokon!!!!!!mert az én vagyok és egy dologban igazad van ezek olyan tanácsok amiket nem kell megfogadnod.én így tenném de te döntöd el hogy mit is akarsz valójában.én 22 évessen váltottam.azt hittem beleõrülök mert nagyon szerettem volna egy bébit attól az illetõtõl.azt hittem sosem lesz kapcsolatom és rá 3 hónapra megismertem a férjem.azóta boldog vagyok.és tényleg nem azért írtam lesújtó(egyesek szerint bunkó) választ, hogy neked még nagyobb fájdalmat okozzak!ez csak az én szuverin véleményem és ahogy én tenném!
Szerintem is, ha a fontos alapkérdésekben nem értetek egyet, hát menjetek másfelé mindketten...egyébként meg nálam is így van, a páromnak van már két nagyobb gyereke, de egyáltalán nem volt kérdéses, hogy akarunk-e közöset vagy sem. Már 3 és fél éves a közös gyerekünk és remélem a tesó is megjön hamarosan. Fiatalon még ne légy megalkuvó!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a többieknek, aranyosak vagytok
A kérdező hozzászólása: Én a véleményekre vagyok kíváncsi, ami még nem azt jelenti hogy azt is kell tennem.csak érdekel hogy más mit tenne az én helyemben.már bocsi azért mert te azt írod én nem fogom otthagyni a páromat.de köszi hogy megosztottad velem a tapasztalataidat.
Per pillanat a kérdés írója el van keseredve. Nem kellenne még alátenni szerintem. Segíteni kellene neki, nem elkeseríteni. Azt megteszi a párja is. Azt hittem, ide bármikor lehet forulni, nem csak örömmel, hanem bánattal is. Miért kell drasztikus megoldást alkalmazni??? Ez a végsõ.... hagyja el!!! Persze hogyne. Aztán mire talál magának illetõt, akik esetleg csinálna neki gyereket, eltelik egy kis idõ, nem gondoljátok??? Addig meg a jelenlegi párja 6x meggondolja magát. NE HAGYD EL!!!
azért írtam hogy hagyja ott mert ha most nincsenek közös nevezõn akkor sosem lesznek azon és a vita csak további vitát, veszekedést szül!a másik:akkor nem kéne elkeseredett levelet írni!akkor törõdj bele hogy a párod nem akar gyereket és kész!!!!!!
Nem is kell elhagyni emiatt. Van még idõd, ne aggódj. És hidd el, majd akar gyereket. Nem is tudom, hogy miért kéne alhagynod, csak azért mert õ másképp gondolja a babatémát. Nem tudom, hogy miért írják neked, hogy hagyd el. Tudom, hogy neked fájó pont, de amint írtad szereted. Õ is belátja majd, hogy ez így neked nem jó. Türelem....
A kérdező hozzászólása: Én 23 vagyok õ pedig 26.nem fogom õt elhagyni, az 100% mert szeretem. azt mondja hogy akar majd de jóval késõbb, és igen õ is mondta hogy ne erõltessem mert õ azért sem fogja akarni.de sajnos nem tudok nem erre a témára gondolni mert kisbabákkal foglalkozom, jelenleg 7 újszülöttet gondozok és így azért nehéz nem gyerekre gondolni:(
bocsi, 4 éves kapcsolatból szálltam ki.borzasztó nehéz volt de a lehetõ legjobban tettem.
a párod az egy önzõ alak!nagyon gyorsan cseréld le.én egy éves kapcsolatból szálltam ki és mostmár van egy 8 éves kapcsolatom(3 éve házasok vagyunk)és egy két éves kislányunk!ezen csak te tudsz változtatni.valószínû hogy neked nem fog gyereket csinálni!!!!!!légy okos!
Hát, jó nehéz helyzet, az biztos. Ebben csak te tudsz dönteni, te ismered a kapcsolatot, te ismered magadat, és legfõképp õt. Én mindenesetre így kívülállóként meglepõdtem kissé, hogy szeretjük egymást, és nem akarja az egyik fél a közös gyereket. Akkor elgondolkoznék, hogy vajon szeret-e engem annyira, mint én õt? Érdemes várnom rá, míg kitalálja, hogy mégis vállal gyereket? És az mennyi idõ még? Hónapok? Vagy évek? Van ennyi idõm? Nagyon alaposan gondold át... Kívánom, hogy megfelelõen dönts!

Kapok tanácsot? Elvagyok keseredve! Hogyan hassak a volt páromra? Folytatás lent!

A helyzet több mint 3évig voltunk együtt, nagyon szeretjük még mindig egymást, pedig 3hónapja szakítottunk! A baj az volt hogy sok hülyeséget csináltunk, flörtök stb! Megcsalás nem volt, legalább is én nem tudok róla. Vissza akarom szerezni, de ? nem tudja elfelejteni amiket tettem, de ? se csinált jobbakat,és én eltudom! Ha összejönnénk már nem lennék olyan amilyen akkor voltam! Bár nem voltak nagy dolgok!

Legjobb válasz: Csak a töltött káposzta jó újra és újra felmelegítve. Amúgy engem nem érdekelne semmi, ha a párom flörtölne és szakításig jutnék, én nem fogadnám vissza. Én se fogadnálak vissza, méghozzá azért, mert nincs is értelme. Nem a személyed ellen szól, de ne haragudj, mi értelme lenne. Se te se õ nem tudnátok többet megbízni egymásban. Elkezdõdnének a féltékenységek, meg a áááhhh...nincs értelme. Lépj tovább, és ha annyira szereted, hagyd, hogy õ is tovább lépjen. Ne ragaszkodj hozzá ha õ nem akar veled újra együtt lenni!!!

Csak a töltött káposzta jó újra és újra felmelegítve. Amúgy engem nem érdekelne semmi, ha a párom flörtölne és szakításig jutnék, én nem fogadnám vissza. Én se fogadnálak vissza, méghozzá azért, mert nincs is értelme. Nem a személyed ellen szól, de ne haragudj, mi értelme lenne. Se te se õ nem tudnátok többet megbízni egymásban. Elkezdõdnének a féltékenységek, meg a áááhhh...nincs értelme. Lépj tovább, és ha annyira szereted, hagyd, hogy õ is tovább lépjen. Ne ragaszkodj hozzá ha õ nem akar veled újra együtt lenni!!!
a szakítás hogyanját még részletezhetnéd, mert sztem a csaj nem szeret annyira mint hiszed
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a csaj!!! Egyébként úgy volt most hogy elhanyagolt, új msne lett ahol csak lányok voltak megtudtam megkezdödött a baj, lek*rvázott, anyázott, én ezt is tûrtem!Majd megismertem egy srácot de a volt barátom nem tudja hogy miatta pedig miatta elhagytam de rájöttem hogy az exemet szeretem!
mindegy... amúgy vélemyényem változatlan, õ nem szeret téged viszont ha más fiúval mutatkozol, akkor tuti féltékeny lesz, és ha ügyesen flörtölsz vele úgy, hogy õ azt hiszi nem kaphat meg, akkor talán újra belédzúghat
A kérdező hozzászólása: Jaj, ezt nem csak tõled hallottam! De képtelen vagyok más fiút hülyíteni! De lehet meg kellene próbálnom!
akkor kérdésed letudva ;)
Ne hülyíts másik fiút, az nagyon szánalmas és primitív megoldás.
uccsónak: mi vagy te, pap?

Szakított velem a barátom pár napja, túl sokat veszekedtünk, azt mondta nem bírja tovább így, mit tegyek hogy hassak rá hogy újrakezdhessük? Hogyan cselekedjem?

Szeretjük egymást ezt tudom és nem tudom ennyiben hagyni a dolgot. Szeretném bebizonyitani neki h képes vagyok változtatni a hibáimon és szeretem.. Ha nem keres az ugye nem egyenl? azzal hogy már nem is szeret és nem akar látni többé?2 éve ? a lelki társam,a legjobb barátom és egyben a szerelmem:'(

Legjobb válasz: Gondolom túl sokat hisztiztél, hogy mit miért csinál, féltékenykedtél, számonkértél. A férfiak nem szeretik ezt, és hidd el, ha két év nem volt elég, hogy változtass ezután sem fogsz tudni. Engem legalábbis nem tudnál meggyõzni, hogy változtatni tudnál, hisz ilyen a természeted. Oka volt azoknak a veszekedéseknek, ugyanúgy folytatódna ezután is. Felejtsd el, lépj túl rajta. 28/n

Gondolom túl sokat hisztiztél, hogy mit miért csinál, féltékenykedtél, számonkértél. A férfiak nem szeretik ezt, és hidd el, ha két év nem volt elég, hogy változtass ezután sem fogsz tudni. Engem legalábbis nem tudnál meggyõzni, hogy változtatni tudnál, hisz ilyen a természeted. Oka volt azoknak a veszekedéseknek, ugyanúgy folytatódna ezután is. Felejtsd el, lépj túl rajta. 28/n
Gondolkodj el azon, amit mondott, próbálj meg változni, változtatni rajta. Ha ezeket a változásokat érezni fogja õ is, talán meggondolja magát. Addig is azért kezdj el új pasi után nézni, ha mégsem gondolná meg magát. Ha találnál mást, ne kövesd el ezeket a hibákat újra!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, csak az a baj, hogy nem tudom hogy bizonyítsam és mutassam meg hogy változom, ha nem keres hogy találkozzunk.:|
Én is voltam hasonló helyzetben mint ti, csak nekem nem volt elég bátorságom. Kéne tanuljak a volt pasidtól... Szerintem jobb ha hagyod, mert 2 év elég idõ ahhoz, hogy kiderüljön mûködõképes vagy sem a kapcsolat? Mindig 2 emberen áll, mindig ugyanannyi kompromisszum, ragaszkodás, türelem kell. Ha nem így van, akkor az egyik szenved a másik uralkodik. Tudod, amikor a sok hisztit nem bírtam már és szakítani akartam, örökké zsarolgatott, hogy én nem szeretem ha ennyiért szakítanék, és mivel nagyonis szerettem, annak ellenére, hogy nagyon rossz volt, és tudtam semmi értelme folytattam. És nem kellett volna, mert ha én olyan hisztiket váltok ki belõle az neki sem jó. És ami a legszomorúbb, hogy annyira nem volt bátorságom idõben kilépni, hogy elvettem feleségül, reméltem helyrejönnek a dolgok. De fenét, sokkal rosszabb: hisztik, dühkitörések, lehülyézéseket kapok, és oda jutottam, hogy semmi önbecsülésem nincs, teljesen elhidegültem, csendben szenvedek és már megcsókolni sem tudom... És tudod, egy házasságból már nem olyan könnyû visszafordulni, idõben kellett volna felébredni és a sarkamra állni.
Elõzõ vagyok. Szerintem hagyd, és keress olyat aki nem ezt váltja ki belõled. Ez így neked is szenvedés, neki is. És magamból kiindulva elhiszem, ha õ sem lát reális esélyt a változásra. Ne érts félre, nem azt mondom, hogy te vagy a rossz, mert lehet olyan ember aki valamiért nem hisztiket vált ki belõled. A feleségem is azzal asszociál örökké, hogy a volt pasijával milyen jól megvoltak. Most meg örökös dühkitörései, hisztiei vannak. Tehát annak ellenére, hogy egy ragaszkodó és béketûrõ ember vagyok, mégis ezt váltom ki belõle, és mással ment neki. Habár akkor miért is lett vége...? Viszont én is szenvedek, mert túl sok esélyt adtam, reméltem, és bizony soha senki olyan csúnyán mint õ nem viselkedett velem. Sõt az elõzõ kapcsolatom tökéletes és harmonikus volt viszont volt egy alapvetõ dolog ami miatt közös megegyezéssel és békésen szakítanunk kellet. Illetve van egy lány akit kb 10 éve ismerek jó barátom, és ebbõl kifolyólag ismerjük egymás realitását, nem csak kapcsolati kozmetikázásból... Kb 5-6 éve bennem kezdett több lenni, de õ akkor még nem tudta mit akar. Vártam pár évet, nagyon furcsa érzés volt mintha azt éreztem volna, hogy megvan életem párja. De nem volt elég türelmem kivárni amíg õ is megérik erre. Féltem, hogy vakon várok hosszú éveket, aztán ott maradok egyedül. Most meg egy közös barátunktól tudom, hogy sokat sír miattam, nagyon bánja, hogy nem adott esélyt, és azt mondja soha nem fog egy olyan rendes fiút találni mint én. Na félreértés ne essék, ezzel nem a májam hízik, hanem fály, hogy otthon meg én vagyok az akit mindenért szarni szapulni lehet, ordítani hisztizni és mindennek ami létezik lehordani. De sajnos ez a keresztem, egy elrontott élet és a bátortalanság bére. Ezt azért írtam le, hogy láss egy példát, es ennek tükrében gondolkozz. Persze ha lehiggad, és látja, hogy nagyon elkeseredtem igér fût fát... De már nem hiszem, mert akkor változott volna valami... Viszont házasságból már nem nagyon van visszaút... Hagyd menni, mindkettõtöknek jobb...


A Mira vizet hogy kell meginni, ha azt akarom, hogy pár óra múlva hasson?

2 féle variációról olvastam, de sajnos nem találok vissza az oldalra, ahonnan az infót szedtem.Az egyik lehetséges megoldás, hogy este iszom, s akkor 12-24 órán belül hat, viszont ha reggel, éhgyomorra kis langyos vízzel higítva, akkor pár órán belül.Jól vagyok informálva, vagy tud vki vmi pontosabbat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!