Találatok a következő kifejezésre: Hogy ha már 1 hónapja terhes, (2 db)

Hogy ha valaki már 1 hónapja terhes, akkor a rosszul léteknek és a mellhúzódásnak már jelentkezniük kell?

Legjobb válasz: nem feltétlenül, van aki sokkal késõbb kezdi érezni a rosszuléteket. Gondolj arra, hogy van, aki elsõ pár hónapban nem is tudja, hogy terhes, na jó, nem hinném, hogy sok ilyen van. Ha terhességre gyanakszol, miért nem csinlsz tesztet?????

nem feltétlenül, van aki sokkal késõbb kezdi érezni a rosszuléteket. Gondolj arra, hogy van, aki elsõ pár hónapban nem is tudja, hogy terhes, na jó, nem hinném, hogy sok ilyen van. Ha terhességre gyanakszol, miért nem csinlsz tesztet?????
Bizony ám, 1 hónapos terhességet már kimutat a teszt!
Én megúsztam a rosszul létet, sosem volt még hányingerem sem. A mellem érzékeny volt érintésre, de nem az elsõ hónapban, talán a 2-3. hónapban.
Nem kötelezõ a rosszullét, sem a mell húzódása. De akár késõbb is jelentkezhet.
Szia! Én tegnap csináltam tesztem, ami poz. lett. Nekem a mellbimbóim fájnak tapintásra, éhes és álmos vagyok, de semmi több. 5 hetes körül vagyok amúgy.
Nem mindenkinek vannak terhes tünetei, nekem sme volt semmi a gyakori vizelésen kivül, sem mellfeszülés, sem hányinger. És a farkasétvágy is csak a 12 hét körül kezdett elõjönni. Azóta kicsit érzékenyebb a mellem, de ennyi.

Ha már biztos vagyok benne, hogy terhes vagyok, és mondjuk az 1. honapban vagyok vagy még annyi sem, onnantol kezdve már nem tudok semmit se ellene tenni, csak az abortusz ugye?

Mert van ugye a vetélés..

Legjobb válasz: Én láttam már olyat hogy valaki annyira nem akarta a babát megtartani,hogy a sok stressztõl a szervezete kilökte magából.De szerintem is menj el orvoshoz,talán nem is vagy terhes.Meg aztán kárt tehetsz még magadba is ha vetélést akarsz elõidézni.

Én láttam már olyat hogy valaki annyira nem akarta a babát megtartani, hogy a sok stressztõl a szervezete kilökte magából.De szerintem is menj el orvoshoz, talán nem is vagy terhes.Meg aztán kárt tehetsz még magadba is ha vetélést akarsz elõidézni.
Én nem akarok tippeket adni, mert ha neked pont nem sikerül, akkor fogyatékos lesz a baba.Akkor inkább az abortusz.
Mielõtt írtam volna kimentem elszívni egy cigit, mert különben nagyon csúnya lett volna a válaszom!!!! Ilyen kérdést Úristen! Pusztán felelõtlenségbõl eldobni egy pici életet! Meg mintha buzdító válaszokat kérnél, hogy mit csinálj, hogy elmenjen a baba! Ha nem akarok terhes lenni, VÉDEKEZEK!!!!!! Tök mindegy hogy hogyan!!!!Érted??? Ebben nincs kifogás!!!!
Szia én kérdeztem hogy hány éves vagy! Nekünk msot csúszott be párommal a baba szószerint egy nem védekezésbõl bár én már szerettem volna babát. Ha tényleg terhes vagy akkor ne árcs magadnak és ne árcs a babának. Az abortuszon kívül rengeteg dolog van amit válaszhtasz. De a védekezéssel kellett volna kezdened 1 abortusz 2 megszülöd és felneveled 3 megszülöd és örökbeadod nagyon sokan vágynak babára
Vagy megszülöd és inkubátorban hagyod. Bár én tényleg nagyon kíváncsi lennék azokra a tényezõkre, ami miatt még abortuszra sem mersz elmenni...
Hát tippem szerint az, hogy nincs 18 és anyuci nem tudja, hogy a lánya már olyan felelõsségteljes, hogy nemi életet él...
Ki tudja. Nekem 27 éves, házas ismerõsöm volt ilyen helyzetben, hogy szívesebben elvetélt volna, minthogy abortuszra megy. Mert a szeretõjétõl esett teherbe...
Az se rossz... de egy huszonéves könnyebben megoldja az abortusz miatti 1 nap kórházat mint egy fiatalkorú a szülõi beleegyezést...
én vagyok aki kiment cigizni reagálhatnál már vmit, nem gondolod?
Szia! Én nem szeretnélek támadni és szidni, mert volt már ismerõsöm is ilyen helyzetben. Amikor - szörnyû kimondani és nem értek vele egyet -, de elvetélni "jobb lenne", mint abortuszra menni. De azért jó lenne tisztázni néhány kérdést: 1. Mitõl vagy benne biztos, hogy terhes vagy?! 2. Mik azok a körülmények, ami miatt nem szeretnél elmenni abortuszra? 3. Apukával mi a helyzet?
Szerintem ha ugy irtad volna le hogy a rossz anyagi helyzet és jot akarsz a babának , nem akarod azt hogy gyermekotthonban nevelkedjen, lehet nem lett volna ilyen sok a felháborodás.Mit tudsz tenni ellene ez egy rossz kifejezés.az anya felelõséget vállal a születendõ gyermekéért.ha nem szeretnél kisbabát akkor védekezz!Ha nem tudsz védekezni akkor ne szexelj!Ha viszont védekeztél és teherbe estél akkor a más dolog!Mindenképpen kerezsd fel a nõgyogyászodat , õ tud erre neked megfelelõ választ adni.
Szia! Semmit sem kell vagy muszáj. Ha akarod megteszed, ha meg nem, akkor nem. Nincs kifogás. Ha van az embernek egy szemernyi lelki ereje, hogy megoldást keressen, akkor talál is. Nem pedig magyarázkodik. Esetleg leírhatnád mi zajlik körülötted, hátha tudunk segíteni. Vagy valakinek, aki ismer és a környezetedben él. A félelem és a harag rossz tanácsadó. Ha szándékosan vetélni akarsz, ugyanúgy eshet neked is bajod, mint akinek ártani akarsz. Gondold át még egyszer. Ha más nem is, de te ott vagy mindig önmagadnak, akibe kapaszkodhatsz.
te ezt komolyan gondolod?? 1. a muszáj pontos j, ebbõl el tom képzelni h vagy vagy 14, az abortuszhoz kell anyuci, aki nem tudja még azt se h keféltél nemhogy terhes vagy. h mi folyik körülötted? kérlek szépen elmondom, 24 éves vagyok, 3 honapos terhes, albérletben lakom, vegyszeres gyárban dolgozom (ahol nem csak a saját de a babám egészségét is kockára teszem) a párom 21(!!) és két müszakot vállal minden nap, minden héten, hogy fel tudjuk nevelni a picit mert ha már megcsináltuk megtartjuk és vállaljuk a felelõsséget egy ÉLETÉRT, amit mi teremtettünk!! ha pedig spontán vetélést akarsz elõidézni ne mások véleményét kérdezd mert ugyis csak ilyen válaszokat fogsz kapni mint az enyém vagy az elõttem szólóké.... amugy menj el fürdeni.. jó forró vizbe.. remélem magadat is belefolytod utána ha elmegy a baba és bánni fogod...
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: tisztában vagyok vele, hogy õrültség amit tenni akarok, de nincs más választásom, mert nem tudjátok, hogy mi zajlik körülöttem.sajnos el akarok vetélni.muszály!!! különben az életemnek annyi
Szerintem a terheség az elsõ hónappal kkezdõdik, tehát nincs olyan hogy még annyi sem. Ha már így alakult és nem akarod mgtartani, vállald és enj el abortuszra (te jó ég, még kimondani is szörnyû :( ) De mégis mit gondolsz, mit lehetne tenni "ellene"???? Fõbe lövöd?
Az van. Meg van ugye a védekezés is.
Meny el az orvoshoz õ biztosat mond te egyedül ne csinálj semmi butaságot.
Bármelyik korházba menj be a nõgyogyászaton felvilágositanak. Csak ne késlekedj minnél elöbb keresd fel az orvost.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!