Találatok a következő kifejezésre: Hogy ha már 1 hónapja (68 db)

Mit tegyek, hogy ha már 1 hónapja nem válaszoltak rá?

Legjobb válasz: Ki lehet választani a kérdésed alatt van olyan hogy "Kérdés kiemelése" és akkor mondjuk a játékok kategóriában fölûl ott lesz szürke kérdõjelben a kérdésed és az most ki van emelve.

Ki lehet választani a kérdésed alatt van olyan hogy "Kérdés kiemelése" és akkor mondjuk a játékok kategóriában fölûl ott lesz szürke kérdõjelben a kérdésed és az most ki van emelve.

Normalis ha mar 1 honapja hasznalom a hajamra ricinusolajat es meg nem vettem eszre, hogy hosszabb lenn?

ti mennyi idö utan vetttek eszre valtozast?

Legjobb válasz: Én 4 hónapig használtam, a hajhulláson kívül amit okozott nem volt változás. Csak a szokásos 3-4 centit nõtte ezalatt, azt is le kellett vágni a sok samponozás miatt.

Én 4 hónapig használtam, a hajhulláson kívül amit okozott nem volt változás. Csak a szokásos 3-4 centit nõtte ezalatt, azt is le kellett vágni a sok samponozás miatt.
Igen normális, azért a ricinustól sem nõ centiket egy hónap alatt csak kicsit gyorsít rajta.
Fényképezd le, és akkor az apróbb változásokat is észreveszed. Én elején a hajam állagán éreztem változást, (selymesebb, dúsabb lett, loknis) aztán 3-4 hónap múlva kezdtem komoly változást látni. Kitartás, ez egy hosszú folyamat! :-)

Ha már 1 hónapja kapom a gyedet és vaaűlamilyen oknál fogva megszünik a munkaviszonyom, akkor megszüntetik agyedemet és gyest kapok tovább? Vagy ez hogy működik?

Van valami olyan oldal ahol ennek pontosan utána lehetne nézni, hogy mi a helyzet ha tgyás vagy gyed alatt szünik meg a munkaviszony?

Legjobb válasz: Szia! Ha GYED alatt szûnik meg a munkahelyed, ugyanúgy kapod tovább, csak passzív GYED formájában. (akkor gázos, ha még a szülés elõtt szûnik meg!). Ez a passzív GYED pedig max a következõ gyermeknél lesz hátrányos.

Szia! Ha GYED alatt szûnik meg a munkahelyed, ugyanúgy kapod tovább, csak passzív GYED formájában. (akkor gázos, ha még a szülés elõtt szûnik meg!). Ez a passzív GYED pedig max a következõ gyermeknél lesz hátrányos.
Nem így mûködik. A szülést megelõzõ naptári évben nézik, hogy volt-e 180 nap munkaviszonyod. Ha igen, jogosult vagy a GYED-re, megállapítják, hogy milyen összeget kapsz, és azt kapod a gyereked 2 éves koráig. Pl. én munkanélküliként szültem januárban, de elõtte évben volt 7 hónap munkaviszonyom és kapom a GYED-et. Ha van még kérdésed, menj be a helyi OEP-hez. Ha megszûnik a munkahelyed, ezentúl úgyis tõlük fogod kapni a pénzt. Remélem, segítettem. Boldog babázást!

Mit tegyek, ha 2 hónapja rendeltem egy internetes webáruházból ételpárolót, 3 hetet vártam, mire megkaptam (3-4 napot írtak szállítási időnek). Ezt vissza vittem, hogy kicseréljék, mert esztétikai hibás volt, és már 1 hónap eltelt azóta is?

Igazából nem zavart volna nagyon, az az esztétikai hiba, de úgy nézett ki, mint egy féreg. Arra is gondoltam, hogy majdnem 17.000 Ft-ért azért mégis adhatnának hibátlan terméket. Erre nincs jogszabály, hogy mennyi id? alatt kötelesek kicserélni egy ilyen ételpárolót?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem érdeklõdj a fogyasztóvédelemnél, általában készségesen segítenek, és õk tudnak pontos választ adni erre, de úgy gondolom, hogy 1 hónap alatt réges régen biztosítani kellett volna egy hibátlan terméket.

Szia. Szerintem érdeklõdj a fogyasztóvédelemnél, általában készségesen segítenek, és õk tudnak pontos választ adni erre, de úgy gondolom, hogy 1 hónap alatt réges régen biztosítani kellett volna egy hibátlan terméket.
A kérdező hozzászólása: Szia! Felhívtam ma a fogyasztóvédelmet, annyit mondtak, hogy írjak a webáruháznak ez ügyben, vagy menjek be a webáruházba és ott írjak be a vásárlók könyvébe. Nem erre számítottam. :(

Mit tegyek ha a barátnőmet nem láttam már 1 hónapja, ezért nem akar felhívni és (ő szerinte! ) nem tudunk találkozni? Én szeretem de nem tudom hogy ő is e, de szerintem szeret de nem naon rajong értem..

e-mail: [email protected]

Legjobb válasz: Hát szerintem ha nem hív, és nem találkoztok már egy hónapja, akkor ez nem járás. És hogyha szerinte nem is tudtok találkozni, és ezért beszélni sem (hogy jön a kettõ egymáshoz, ez egy baromság) akkor meg pláne nem :(

Hát szerintem ha nem hív, és nem találkoztok már egy hónapja, akkor ez nem járás. És hogyha szerinte nem is tudtok találkozni, és ezért beszélni sem (hogy jön a kettõ egymáshoz, ez egy baromság) akkor meg pláne nem :(
miért nem tudtok találkozni? egy városban laktok? vagy sok kilométerre? bár egy hónap mindenképp sok. mi lenne ha váratlanul elmennél hozzá?
ez gáz! nincs valami rendben vele. beszélni kéne!
A kérdező hozzászólása: 1 hónappal ezelõtt mondta hogy majd nem tudunk találkozni. Lehet hogy fére lehet értelmezi..
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy nem tudja az anyja hogy járunk. Nem hajlandó elmondani neki. Én zalabérben lakok õ pedig pakodon. 1Km a távolság, én el akartam menni, de áááh nem.

Hogy ha valaki már 1 hónapja terhes, akkor a rosszul léteknek és a mellhúzódásnak már jelentkezniük kell?

Legjobb válasz: nem feltétlenül, van aki sokkal késõbb kezdi érezni a rosszuléteket. Gondolj arra, hogy van, aki elsõ pár hónapban nem is tudja, hogy terhes, na jó, nem hinném, hogy sok ilyen van. Ha terhességre gyanakszol, miért nem csinlsz tesztet?????

nem feltétlenül, van aki sokkal késõbb kezdi érezni a rosszuléteket. Gondolj arra, hogy van, aki elsõ pár hónapban nem is tudja, hogy terhes, na jó, nem hinném, hogy sok ilyen van. Ha terhességre gyanakszol, miért nem csinlsz tesztet?????
Bizony ám, 1 hónapos terhességet már kimutat a teszt!
Én megúsztam a rosszul létet, sosem volt még hányingerem sem. A mellem érzékeny volt érintésre, de nem az elsõ hónapban, talán a 2-3. hónapban.
Nem kötelezõ a rosszullét, sem a mell húzódása. De akár késõbb is jelentkezhet.
Szia! Én tegnap csináltam tesztem, ami poz. lett. Nekem a mellbimbóim fájnak tapintásra, éhes és álmos vagyok, de semmi több. 5 hetes körül vagyok amúgy.
Nem mindenkinek vannak terhes tünetei, nekem sme volt semmi a gyakori vizelésen kivül, sem mellfeszülés, sem hányinger. És a farkasétvágy is csak a 12 hét körül kezdett elõjönni. Azóta kicsit érzékenyebb a mellem, de ennyi.

2 hét múlva megyek vissza a nőgyógyászhoz mert már 1 hónapja pecsételő vérzésem van, és azt mondta hogy be kell avatkozni ha nem múlik el pár napon belül. Mennyire veszélyes egy ilyen beavatkozás? Teherbe esés könnyebb lesz?

gondolom ez alatt az eü küretre gondolt.soha nem voltam altatva,se műtéten semmin,hogyan zajlik le ez az egész?Ez után majd "hamarabb" teherbe tudok esni?Eddig még nem voltam terhes csak próbálkozunk.Viszont ez a pecsételés nagyon nem kellett volna,de mind 1 ha ez a ára annak hogy könnyebben teherbe essek akkor... Esetleg szokott valami komplikáció alakulni ilyenkor? nagyon félek hogy nem ébredek fel utána=/ ez hogy működik vérzek és addig nem lehet alattam betét?nem fogok vérezni még elérek a műtőig ?!

Legjobb válasz: Valószínûleg küretre gondolhatott, hacsak nem vm gyógyszeres kezelésre. Vagy azon már túl vagy? Némely doki azt mondja, hogy küret után könnyebb a teherbeesés, mások szerint nem. Amúgy változó az is, ki mennyi várakozási idõt javasol a mûtét után. Van, aki azt mondja, várni kell 3 ciklust, és csak utána indulhat a babaprojekt, van olyan doki is, aki szerint azonnal lehet próbálkozni. Ezt érdemes megkérdezni az orvosodtól, mármint hogy õ mit javasol. Pláne, hogy függhet a küret eredményétõl is - ilyenkor mindig elküldik a kaparékot szövettani vizsgálatra. Ennek az eredménye általában 2 hát alatt érkezik meg amúgy. Pár hétig mondjuk mindenképpen tilos utána a házasélet. A mûtét egyik kockázata az, hogy a méhszájat valamelyest gyengítheti, mint minden méhszájon keresztül végzett beavatkozás. Ennek amúgy igen kicsi az esélye, mint ahogy a kockázatoknál felsorolt méhkilyukadásnak is. Ezek miatt nem igazán érdemes aggódnod. Az altatás nem "igazi" altatás, csak vénás rövid altatás, ami alatt Te magad veszel levegõt, nem intubálnak. Kockázata nemigen van az ilyen altatásnak, fel fogsz belõle ébredni. Az egész mûtét kb 15 perc. Ha nem szültél még, akkor elõtte - vagy éjszakára, vagy legalább 4-5 órára ún. lamináriát helyeznek fel, ez kíméletesen kitágítja a méhszájad annyira, hogy a beavatkozást el lehessen végezni. Már szült nõknél ere nincs szükség. Egyébként kellemetlen ez a része, annyiban, hogy alhasi görcsöket okozhat, de túl lehet élni. Nálam kétszer csináltak küretet, az egyiket még szülés elõtt - elhalt terhesség miatt, a másikat már szülés után. Ne izgulj, nem egy nagy dolog!

Valószínûleg küretre gondolhatott, hacsak nem vm gyógyszeres kezelésre. Vagy azon már túl vagy? Némely doki azt mondja, hogy küret után könnyebb a teherbeesés, mások szerint nem. Amúgy változó az is, ki mennyi várakozási idõt javasol a mûtét után. Van, aki azt mondja, várni kell 3 ciklust, és csak utána indulhat a babaprojekt, van olyan doki is, aki szerint azonnal lehet próbálkozni. Ezt érdemes megkérdezni az orvosodtól, mármint hogy õ mit javasol. Pláne, hogy függhet a küret eredményétõl is - ilyenkor mindig elküldik a kaparékot szövettani vizsgálatra. Ennek az eredménye általában 2 hát alatt érkezik meg amúgy. Pár hétig mondjuk mindenképpen tilos utána a házasélet. A mûtét egyik kockázata az, hogy a méhszájat valamelyest gyengítheti, mint minden méhszájon keresztül végzett beavatkozás. Ennek amúgy igen kicsi az esélye, mint ahogy a kockázatoknál felsorolt méhkilyukadásnak is. Ezek miatt nem igazán érdemes aggódnod. Az altatás nem "igazi" altatás, csak vénás rövid altatás, ami alatt Te magad veszel levegõt, nem intubálnak. Kockázata nemigen van az ilyen altatásnak, fel fogsz belõle ébredni. Az egész mûtét kb 15 perc. Ha nem szültél még, akkor elõtte - vagy éjszakára, vagy legalább 4-5 órára ún. lamináriát helyeznek fel, ez kíméletesen kitágítja a méhszájad annyira, hogy a beavatkozást el lehessen végezni. Már szült nõknél ere nincs szükség. Egyébként kellemetlen ez a része, annyiban, hogy alhasi görcsöket okozhat, de túl lehet élni. Nálam kétszer csináltak küretet, az egyiket még szülés elõtt - elhalt terhesség miatt, a másikat már szülés után. Ne izgulj, nem egy nagy dolog!
A kérdező hozzászólása: Szia ! Köszi a részletes tájékoztatót, szóval még nem szültem , terhes sem voltam.Akkor tesznek fel "ilyen"tágítót?De én nekem pecsételõ vérzésem van addig nem is lehet alattam "betét" ? Gyógyszeresrõl nem beszélt még mondjuk a kaparásról sem, de fel kell készülni mindenre, mert valamit fog csinálni hogy elmúljon ! Valaki azt mondta nekem hogy eü kaparás utána 50% esélyem van a teherbe eséshez, és hogy lehet hogy utána soha nem is eshetek teherbe, ez igaz?ez nem az abortusznál van?ez azért egészségügyi mert ebben nincs "ez " a kockázat , nem ?
Amíg a tágító fent van, lehet persze bent betét. Mûtét alatt nyilván nem, de elõtte is, utána is végig. Kell is. A terhességi esélyeket a mûtét nem rontja, néha, de nagyon-nagyon ritkán van olyan, hogy tényleg nem tud valaki utána teherbe esni, de ez kevesebb, mint 1%. Látod, szülés elõtt nekem is volt, és ott egy elhalt magzatot is el kellett távolítani, utána mégis teherbe estem, és egészséges gyermekem lett. Szülés után megint volt egy küretem, most pedig úgy néz ki, megint terhes vagyok. Nyugi! Inkább abból szokott baj lenni, ha a mûtét után gyulladás keletkezik, de ez megelõzhetõ megfelelõ higiéniával, odafigyeléssel, meg pl a házasélet tilalmának betartásával.

Én legyek megértő hónapokon át hogy nincs hozzá kedve, de ha nekem nincs, akkor már 1 hónap után azzal jön hogy szakít? Férfiak, ti is írjatok

Volt olyan id?szak az életünkben, amikor kb 4 hónapig nemtudtam rávenni/megkérni semmire! Kérem hogy kicsit fogyjon le, sokat felszedett, kicsit jobban figyeljen oda mint eszik, mert állandóan szellent, kértem hogy néha sz?rtelenítsen. Ennek ellenére kívántam, és rendszeresen visszautasított, jó ha havi 2x voltunk együtt. Aztán fordult a kocka. Elfoglaltabb lettem sokkal. És jobban is adok magamra. Pl: régebben sosem pedik?röztem-manik?röztem, most meg hetente újrafestem, persze azért is mert nyár van, és sokkal szebb úgy papucsba a lábam. Van egy kis id?m napozok, és teljesen új frizurát is csináltattam, vettem már új ruhát. Párommal sokszor csak este találkozunk, kb 9 óra körül. Mostanában állandóan kívánja a szexet, vagy 1,5 hónapja én pedig nem. És most ? az, aki szenved érte, hogy nincs. EGyszer?en nincs hozzá már kedvem, fáradt vagyok, de mondtam is neki, hogy ha lezajlik ez az id?szak, akkor biztos jobb lesz. De nem érti meg hogy estére már fáradt vagyok. És azzal jön, hogy biztos már találtam más pasit, és azzal vagyok, azért nem fekszem le vele. Meg azt is kitalálta, hogy neki ez igy nem jó, már szex sincs. Meg nem is figyelek rá oda. Érdekes, amikor ? volt elfoglalt, fáradt, és még csak arra sem ért rá hogy beszéljünk 10 percet, hónapokon át, akkor én voltam a hisztis, hogy nem értettem meg. Most meg hogy nekem van az életemben 2 ilyen hónap, neki már egyb?l minden baja van. Miért ilyen? vagy a többi pasi is hasonlóan reagálni?

Legjobb válasz: Mi lenne ha ezt így elmondanád neki? ha pedig ennyi miatt szakít akkor meg sem érdemel!

Mi lenne ha ezt így elmondanád neki? ha pedig ennyi miatt szakít akkor meg sem érdemel!
Az én férjem megérti ha nem szeretnék lefeküdni vele, pedig mi sem szexelünk sûrûn. Emiatt nem gondoljuk egyikünkról sem, hogy megcsalnánk egymást. Biztos mert változtál azért gondolja, hogy csalod. Végülis, ha belegondolsz, ha tõle nem kapod meg akkor egy idõ után gondolhatja, hogy akkor másnál keresed a boldogságot ( mégha nem is igy van, de elöbb vagy utóbb... ) Ha pedig már megmondtad neki, hogy kicsit figyeljen oda magára és tojik rá, akkor sokra nem mész vele. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt, de az írás alapján, ez a kapcsolat már olyan megszokott. Hosszú távon csak szenvedés lesz az tuti. Mi 11 éve vagyunk együtt, de még mindig ugyanúgy szeretjük egymást, pedig 26 éves vagyok. Délután alig várom, hogy együtt lehessünk, és még1x mondom, hogy mi sem bújunk össze sûrûn! Nem azért mert nem szeretnénk, vagy mert unalmas, hanem ilyen a habitusunk. Próbálj vele még1x beszélni, és mondd neki, ha nem változtat akkor kilépsz ebbõl, mert neked ez igy nem jó! Meg kell félemlíteni, különben azt fogja hinni, hogy ááá, ugysem hagyod el, mert tûröd...
Kedves 40 éves férfi! Mi 11 éve élünk boldogan, és mi sem vagyunk együtt sûrûn. Nekünk nem lételemünk a szex. Vannak olyan emberek akik boldogok anélkül is ( akármilyen hihetetlen :) )
Mondjuk ha egy hét kiesik, az értem, de hogy hónapokon át??? Szerintem a rendszeres szex, pont olyan mint az étkezés, és fontos egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban. Persze a szex is lehet, ilyen is meg olyan, is. Vagyis, hogy csak az egyik elégíti ki a másikat, vagy csak egy õrperces, de a lényeg az, hogy megtaláljátok az arany közép utat, ami mind a két fél számára elfogadható. De, hogy hónapokig szex nélkül lenni? Akkor marad az önkielégítés, amibe besegíthet a másik. 40éves és férfi.
hát kérdezzd meg tõle h õ miért volt ugyan ilyen veled?mért hagyta h elhízzon meg stb....ha kicsit szeretne próbálna a kedvedben járni...persze velem is elõfordul h fáradt vagyok és inkább aludnék, ez normális, de meg kell beszélni a dolgokat.pl én megtudtam a barátnõmmel oldani:ha fáradt vagyok akkor alszom, és ha másnap is az vagyok, de szeretné a szexet, akkor a kedvében járok.utána ugyis jobb az alvás.ha szeretitek 1mást akkor 1xenged az egyik, 1x a másik.ennyi.nekünk mûködik.ha nektek nem, akkor hagyd el, ha kérsz tõle valamit(ami teljesen normális és elfogadható)azt tegye legalább meg sztem. 20/F
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki. Erre azt válaszolja, hogy arra van idõm amire akarom, meg hogy õ nem hiszi el hogy ennyire fáradt vagyok. Hamarabb hazaérek, mint õ, ezért azt a 2-3 órát még kitöltöm valamivel. Mondtam is neki, hogy este 10 kor már semmi kedvem hozzá.
Az utolsó válaszadóval értek egyet. Mi másfél éve vagyunk együtt, s bizony sokat dolgozunk... Persze kicsit aggódtam, hogy havi 4x-szer voltunk együtt, de azt hittem, hogy már nem szeret... Egy-két hete megbeszéltünk mindent, s minden rendben. Esténként összebújunk tv-t nézni, elvagyunk, s nem lételemünk az együttlét. Szerintem is beszéljél a pároddal. Ha nem hallgat rád, akkor nincs mit tenni. Ha ennyire nem képes érted...
Kiegészítésképpen. Utolsó 2-3 hónapban ritkult meg a dolog. De ez tényleg egyén kérdése is, hogy mennyire hiányzik..
Én elhiszem, hogy fáradt vagy, de õszintén: nem lehet, hogy valami zavar benne, vagy megundorodtál valamitõl? Azért kérdezem, mert a volt barátomnál velem is ugyanez volt, az utolsó hónapokban állandóan fáradt voltam és elutasítottam. Csak a szakítás után jöttem rá, mi volt valójában a probléma: sz*r volt vele a szex, mert önzõ volt, ha nem tudott azonnal belém hatolni, akkor volt, hogy leordította a fejem, vagy egyszerûen abbahagyta, és elkezdte kielégíteni magát. Ráadásul gyakran kellemetlen szaga volt, azóta sem szeretem az orális szexet. Tudom, hogy sokan most megkérdeznének, hogy tudtam ennek ellenére vele maradni? A rózsaszín köd miatt mindent kimagyaráztam, de tudat alatt undorodtam, ezért a szervezetem fáradsággal védekezett. Bocs, hogy hosszú lett.
Vannak hasonló esetek, pl. nálunk is. Egy idõben a párom elég ritkán akart szeretkezni, persze mindíg kimagyarázta valamivel (ideges, fáradt, beteg, stb). Egy idõ után már nekem ment el a kedvem az egésztõl, na akkor persze érdekes módon õ akarta volna, én viszont már nem, és egyértelmûen nem tetszett neki ez a helyzet. Azért finoman megjegyeztem hogy volt ez sokáig fordítva is úgyhogy ne fogja most rám hogy csak én tehetek róla..

11 hónapig szedtem a Lindynette 20-at. Már 1 hónapja nem szedem. Van arra esély, hogy teherbe essek, ha a peteérésem napján fekszek le a barátommal?

Most hogy abba hagytam hogy kell számolni a mensit? Mielött nem szedtem mindig 28 napota volt meg. Most már 28-at számoljak vagy 21-et még?

Legjobb válasz: Ha nem védekezel másképp, persze hogy teherbe eshetsz. Ha nem akarsz babát,válassz másik védekezési módszert. A ciklus 28 napos továbbra is, fõleg ha elõtte is annyi volt, de a gyógyszer megzavarhatja. A menses elsõ napjától számított 14-16. napon a legnagyobb esélyed teherbe esni, de a többi nap is lehet termékeny...

Ha nem védekezel másképp, persze hogy teherbe eshetsz. Ha nem akarsz babát, válassz másik védekezési módszert. A ciklus 28 napos továbbra is, fõleg ha elõtte is annyi volt, de a gyógyszer megzavarhatja. A menses elsõ napjától számított 14-16. napon a legnagyobb esélyed teherbe esni, de a többi nap is lehet termékeny...

Ha a babám már feláll kapaszkodva kellneki cipő? 8 honapos már 1 honapja hogy feláll, és egy lépést teszde mégcsak kapaszkodva, és ritkán.

Legjobb válasz: még nem kell...legyen a lábán egy tapadós zokni...ha már magabiztosabb lesz akkor vegyél neki...mi korán kezdtük a járást, de én is csak akkor adtam rá kemény talpú cípõt, amikor már az udvaron is menni akart:)

még nem kell...legyen a lábán egy tapadós zokni...ha már magabiztosabb lesz akkor vegyél neki...mi korán kezdtük a járást, de én is csak akkor adtam rá kemény talpú cípõt, amikor már az udvaron is menni akart:)
Teljesen felesleges a cipõ addig ameddig nem jár stabilan a baba.Az én fiam tegnap volt egy éves, és még nincs cipõje.Lilliputi féle puhatalpú cipõje van, még a játszón is abban van. Olvasd el ezt a cikket:Mikor vegyük meg az elsõ cipõt? Amíg a kicsi nem tanul meg járni, nem kell neki cipõ, azzal csak kikapcsoljuk a talp funkcióit, mert nem tud a lábával karmoló, kapaszkodó mozgást végezni. Ha hideg van, adjunk rá tapadókorongos zoknit, melegben lehet mezítláb is. A cipõ akkor kell, ha a gyerek jár. A lakáson belüli mozgást nem nevezhetjük járásnak, ott egy kicsit szaladgál, majd felmászik valahová, aztán leül, esetleg mászik. A lakásban nem sétálgat a kicsi, oda nem kell cipõ. Az elsõ cipõ Arra mindenképpen figyeljünk, hogy teljes értékû lábbeli legyen a gyermeken. Ha csak a hideg miatt adjuk rá, akkor se mamuszt vegyünk, hanem igazi cipõt. Ennek zárt, kemény kérge van, a sarkat jól tartja. Fontos, hogy a kicsik minden lábujja kényelmesen helyezkedhessen el benne. A zokni se legyen feszes, ne szorítsa össze a gyerek ujjait. A cipõ talpa legyen egyenes. Lehet benne esetleg egy kis emelés a lábboltozat helyén, de ne magas, csak jelzésértékû legyen. Ha a lábboltozatot alátámasztjuk, az izomzat nem fejlõdik megfelelõen, éppen ezért ma már nem tartják megfelelõnek a régebben olyan divatos, betétet tartalmazó cipõket. Ráadásul én , egkérdeztem a dokinénit , egy ortopédust és egy gyógytornászt, és mindhárman ugyenezt tanácsolták!
Nálunk sincs rajta cipõ, zokni, vagy tapadós zokni van rajta, és abban lépeget kapaszkodva, nekem is így ajánlották.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!