Találatok a következő kifejezésre: Hogy ha már 1 (420 db)

kb ez a helyzet, csak még ritkábban találkozunk. és megbízom benne, nem hagynám el, nem csalnám meg. :)
Mit gondolsz miért utálja magát? Valószínû, hogy talált mást, de rosszul érzi magát azért amiatt, hogy elhagy. Tényleg meg fogja bánni, de az is lehet, hogy csak 5 év múlva. Meg persze az is, hogy 1 hónap múlva, vagy akár holnap .. Meg tudnál neki bocsátani? Lennél még vele?
A kérdező hozzászólása: Veszekedtünk még hétvégén mert nem mentünk sehova.Aztán meg beszéltük de olyan furcsa volt az utóbbi pár napban, én próbáltam rendes lenni ne veszekedjünk és mindig olyan flegma volt minden.Aztán szerdán mondta nem tudja mit csináljon meg utálja magát meg ilyenek, és találkoztunk és mondta hogy õ már nem szeret meg semmi teljesen ledöbbentem hiszen mondta mindig hogy soha nem akar elhagyni blabla... teljesen padlón voltam:) azt mondták meg fogja bánni hogy elhagyott de ebben nem hiszek sajnos !
Hajaj kincsem, ez nagyon ismerõs ám :SS Csak gyáva bevallani az igazi okot, szóval készülj fel a legrosszabbra .. Voltak problémák? Vagy valami elõjel?
A kérdező hozzászólása: Nekem most az volt a válasza hogy ki szeretett belõlem, meg kérdeztem tõle miért?! az volt rá a válasza:nem tudja, szerintem ez nem válasz hogy nem tudja, Vagy csak nem akarta elmondani, lehet talált nálam jobbat ki tudja lehet ennyit értem neki 1 évig :) sosem gondoltam volna hogy egyszer ez fog velem történni, pedig annyira szeretett és nem gondoltam hogy egyszer ezt fogja nekem mondani
Egyelõre reménykedem, hogy csak megkattant az érettségi miatt, de majd észheztér. Talán idõvel meg tudnám ezt bocsájtani. Ne hagyd, hogy a várakozás töltse ki az életed, mert akkor ha mégiscsak ott hagy, nem lesz életed :S Viszont én erre a nincs idõm rád/ritkán látjuk egymást dolgot mindig is csak kifogásnak éreztem. Járj utána kicsit a dolgoknak, nem hiszem, hogy ez a valódi ok. Mit mondott errõl?
A kérdező hozzászólása: pont 2 nappal ezelõtt dobott....
A kérdező hozzászólása: ÚÚÚ ezt nem hiszem el:| Nagyon sajnálom komolyan:/ valahogy nem is tudom mit írjak mert most ledöbbentem hogy majd nem 5 évesek voltatok, és képes volt egy 5 éves kapcsolatot ott hagyni egy komolytalan lányért, fõleg hogy meg kérte a kezdetet! tiszta szívbõl sajnálom és remélem hogy rendezõdik minden nem az hogy vissza menny hozzá, de 100x különbet fogsz találni próbálj bízni benne!
Nem elbizonytalanítani akarlak.. Mi 3 hetente láttuk egymást, most viszont az érettségi miatt kimaradt az egész február. Már megkérte a kezem, 2 hónap múlva költöztünk volna össze, abban a hónapban lettünk volna 5 évesek. Én is folyton hallgattam, hogy úgyis megcsal, ne bízzak benne, és nem is bíztam, de amikor csak tudtam, próbáltam ezt elrejteni. Hát nem ok nélkül tettem .. 1 hónapja itthagyott egy nálam 4 évvel fiatalabb ostoba kis világribancáért. Õszintén több szerencsét kívnok neked : ) 19L
örülök, hogy megnyugtattalak, elhiszem, hogy nehéz így, meg néha nehéz nem meghallani a negatív hozzászólásokat... de ha komolyan veszed, akkor pont elérik a céljukat, és bogarat ültetnek a füledbe. csak mosolyogj, és szard le :D nekem ez a tippem! a barátoddal meg szeressétek egymást, kommunikáljatok, és használjátok ki az együtt töltött idõt, és biztos vagyok benne, hogy fenn tudjátok tartani ezt a kapcsolatot, úgy hogy mindketten boldogok legyetek. :)
A kérdező hozzászólása: Igazad van köszönöm a rendes válaszodat:) kicsit meg nyugodtam abban a téren hogy attól mert nem találkozunk minden nap, még nem azt jelenti hogy mást fog keresni rajtam kívül ha szeret akkor õ is ugyan úgy vár mint én:)
ha igazan szeret az sem zavarna ha kapna maganak egy szeretot egy ket alkalomra. ha mar nem lehetunk egyutt akkor nem varom el hogy tartogassa a vagyait talan honapokig... :) igaz amikor szabad kezet adsz valakinek akkor tisztelni fogja es inkabb ragaszkodik hozzad, mint amikor kozel szorosan akarod tartani magad mellett.
ezekre ne is figyelj... ha annyi pénzem lenne, ahányszor ezeket hallottam, már milliomos lennék :D ha valaki akar, akkor is megcsal, ha együtt éltek. ha pedig szeret, akkor attól még nem fog, hogy nem lát minden nap. az, hogy megcsalnak-e, nem azon múlik, hogy mennyiszer találkoztok, hanem hogy milyen ember az, akivel együtt van. mindenki magából indul ki, akik ezt osztják, azok általában pont olyan emberek, akikhez jobb is, ha semmi közöd. pl engem állandóan arról akar kioktatni egy srác, hogy úgyis megcsal a pasim, meg én is meg fogom csalni, miközben a srácnak már 3 éve barátnõje van, és konkrétan tudom, hogy non-stop csalja. szóval ja, én nem mondom, hogy a barátom más mint a többi pasi, de hogy más mint pl õ, az biztos. ha megcsalna, az a saját szégyene lenne, én nem bánnék meg semmit.
A kérdező hozzászólása: én is általában hallom hogy meg fog csalni stb, de tudom és mindig beszéljük hogy annyira szeretjük egymást, hogy nem tenné meg õ se, meg én sem a kapcsolatunk annál többet ér hogy bármi is tönkre tegye, sajnos van amikor félek hogy ott fog hagyni másért de próbálok nem gondolni ilyenekre
mi kb 1 éve vagyunk együtt. de abból 2 hónapot voltunk úgy együtt, hogy többet. aztán szerelmet vallottunk egymásnak, de nem sokkal rá el kellett utaznia. és most egy másik országban él, nagyon ritkán látjuk egymást, de már kilátásban van, hogy újra együtt leszünk normálisan. :)
kicsit rizikós, de nem lehetetlen. Bíznék benne, de azért mindent megtennék, hogy kárpótoljam a kiesett napokért.
viszont ha erre készül, készülj fel, hogy 10-bõl 9-szer azt fogod hallani, hogy "úgyis megcsal", "úgysem bírod ki", "biztos van más barátnõje" stb. rólam mondjuk lepereg, meg nem izgat, mit gondolnak mások, mivel én azért annál jobban belelátok a kapcsolatomba, mint õk. ha jól tudtok kommunikálni, és van bizalom, akkor megoldható minden.
A kérdező hozzászólása: és mióta vagytok együtt?:)
A kérdező hozzászólása: hogy õszintén meg mondjam?! nem hiszem mert ezt már 2x eljátszotta velem:) akármennyire is szerettem õ ezt nem tudta meg becsülni:) rá fog jönni mit veszített, de már akkor késõ lesz, mert amikor 2 hónappal ezelõtt szakított velem és utána meg bánta 1 hét után még akkor meg bocsájtottam neki, de most már az istenért se tudnám vissza fogadni:) remélem találok olyat aki komoly és nem 2 hónaponként fog velem szakítani mert ennek így semmi értelme nem volt!

Mit tegyek, hogy ha már 1 hónapja nem válaszoltak rá?

Legjobb válasz: Ki lehet választani a kérdésed alatt van olyan hogy "Kérdés kiemelése" és akkor mondjuk a játékok kategóriában fölûl ott lesz szürke kérdõjelben a kérdésed és az most ki van emelve.

Ki lehet választani a kérdésed alatt van olyan hogy "Kérdés kiemelése" és akkor mondjuk a játékok kategóriában fölûl ott lesz szürke kérdõjelben a kérdésed és az most ki van emelve.

Szerintetek hogyan mondjam el egy fiúnak hogy tetszik? Már 1. ótta bele vagyok zúgva és már 7. -es vagyok õ meg 8. -o. Ha nem mondom meg akkor sose jön rá, meg már nagyon tetzik nekem. Szerintetek? 14/L

Legjobb válasz: upppff elõször is rossz a kategória de betudjuk a szerelemnek, meg vannak a nõi fortélyok hogy mit kell tenni errõl kérdezd meg anyukádat (nem lesz ciki, én is kérdeztem apámat hogy kell csajozni, ellenpéldának jó is volt :D)

upppff elõször is rossz a kategória de betudjuk a szerelemnek, meg vannak a nõi fortélyok hogy mit kell tenni errõl kérdezd meg anyukádat (nem lesz ciki, én is kérdeztem apámat hogy kell csajozni, ellenpéldának jó is volt :D)
"Feri. Asszem teccösz!"
A kérdező hozzászólása: Köszi 1. commentelõ :)

A férjem influenzás. Nagyon aggódom, hogy elkapom, már 1, 5 hete szenved. Ha külön alszunk jelent vmit? Vagy úgyis egy a levegő. Hogy védekezzek a bacik ellen?

Annyira aggódom értem mert sjna nem tudja kipihenni a munkája miatt, félek hogy szöv?dményes lesz.. ha eljönne táppénzre akkor kirúgnák, vagy szabadságot írnának ki. Tudom ez törvénytelen de ez van!

Legjobb válasz: A férjem most lábalt ki belõle. A kislányom 2 hetes volt mikor kitört rajta. Õ külön akart aludni, de nem emgedtem. Szerettem, ápoltam és nem féltem kicsit sem. Ez az egyetlen egy módszer...A férjed keressen másik állást! Ez már nem neki való...

A férjem most lábalt ki belõle. A kislányom 2 hetes volt mikor kitört rajta. Õ külön akart aludni, de nem emgedtem. Szerettem, ápoltam és nem féltem kicsit sem. Ez az egyetlen egy módszer...A férjed keressen másik állást! Ez már nem neki való...
igen, nagyon sokat számít, hogyha külön alszotok, van esélyed, hogy megúszd.Azon kívül sûrûn szellõztess, és te is és a férjed is sûrûn és alaposan mossatok kezet.Törölgess, fertõtleníts sokat olyan dolgokat amit mindketten megfogtok pl:kilincsek stb..És minen alkalommal moss kezet mielõtt ennél.Elég sziszi-fuszi dolog, és nagy figyelmet igényel, de most elsõ a baba, én is így úsztam meg az influenzát már kétszer egyszer a férjem, egyszer a fiam kapta el... 25hetes kismama
Oscillococcinum segíthet a megelõzésben, vagyél a gyógyszertárban! Homeopátiás, terhesen is szabad szedni.
Ha citromolajat párologtatsz annak baktérium és vírusölõ hatása van. tisztítja a levegõt a lakásban és az illata is kellemes

Hogyan felejtsek el egy srácot ha már 1 éve oda vagyok érte?

Nem volt köztünk semmi csak barátság és én ahogy megismertem azonnal bele szerettem és sehogy sem tudom elfelejteni!! Mit tegyek h végre kiverjem a fejembõl??

Legjobb válasz: Én is így vagyok most, eldöntöttem, h elkezdek rendszeresen sportolni, lefoglalom magam, kitûzök új célokat és másokkal ismerkedem. Elõbb-utóbb remelem már nem fog érdekelni...

Én is így vagyok most, eldöntöttem, h elkezdek rendszeresen sportolni, lefoglalom magam, kitûzök új célokat és másokkal ismerkedem. Elõbb-utóbb remelem már nem fog érdekelni...
A kérdező hozzászólása: De jó h legalább le tudod magad foglalni sajnos nekem nem megy mivel találkozok vele és õ csak egy barátot lát bennem de én viszont többet szeretnék tõle. és hiába próbalkozok elfelejteni nem megy.
De õ ezt tudja rólad? Mert beszéljétek meg, és lehet jobb, ha nem találkoztok, ha õ nem érez úgy, mint te.
Én is már mindjárt egy éve így vagyok egy sráccal...nap mint nap láttam a suliban is szóval lehetetlen volt a felejtés. Most meg vakációban hihetetlenül hiányzik :( Nálunk bonyolultabb volt az egész mivel volt köztünk valami, aztán egyik pillanatról a másikra úgy döntött levegõnek néz. Figyelj, próbálj meg minél többet szórakozni, járj ki a haverokkal és ismerkedj sokat. Mindegy csak ne maradj egyedül sokat a gondolataiddal...valamilyen szinten segít
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat es a segitseget megprobalom ot elfelejteni bar eleg nehez lesz! De koszi a tanacsokat :)
Miért lenne Gáz?! Én Meg a BTR nevû band ért vagyok oda! ÉS?!
Nemmm! Én két éve imádom!:)
Nem baj! És a fiú directioner nekem is írhat! ;)
nem gáz.én is imáádom õket♥ és ismerek fiú directionert:D
Szerintem nem gáz...ha neked a 1D a kedvenced akkor azt hallgatod, mindenkinek más a stlíusa kedvence...A fiúknak álltalában nem az ilyesmi zene tetszik...:)
Igen, gáz. (Nem kell egybõl letámadni, csak válaszoltam egy kérdésre).
Nem nagyon nagy baromság.
dehogy. nehogy ezt szuggeráld magadnak, mert nem így van, de ha ezen stresszelsz, na, az tényleg megnehezíti
Hülyeséget ne beszélj be magadnak.sok nõ örülne, ha csak 21 évesen próbálkozna.
A kérdező hozzászólása: lehet igazatok van de hát akkor is :( ha most nem jön össze késõbb se lesz könnyebb :(
Ha másfél éve nem jön, vizsgáltasd ki magad. Amúgy abban igazad van, hogy a korral az esélyek fogynak. Tudom, h vannak, akik 40 évesen is könnyen teherbe esnek, mások meg már 20 évesen se. Meg kell tudni, van-e hormonális vagy szervi probléma a háttérben.
Egyáltalán nem biztos! A lányommal 21 évesen 1, 5 év próbálkozás után estem teherbe. Majd 36 és 38 évesen az elsõ és második hónapban lettem terhes!!!
Ez marhaság.Lehet, hogy nem is veled van a baj, hanem a párodnál.Pl. nálunk mindkettõnknél probléma van és nem adjuk fel.Lombikozni járunk.

Miért van az hogy a korombeli fiúk csak az olyan lányokat veszik észre akik k*rvásak, , 5 tonna smink van rajtuk, hetente cserélik a pasijukat, cigiznek, piálnak, és probléma nekik ha már 1. randin nem smárolták végig az időt egy fiúval?

Azt mondják szép lány vagyok,kedves megért?,nem öltözködöm,nem viselkedem k*rvásan,nem cigizek,nem piálok,nincs rajtam több tonna smink,mégis azt veszem észre,hogy csak a fentebb elhangzó lányokat hívják el randikra,vagy beszélnek velük a fiúk...Miért van ez???:S:(

Legjobb válasz: Na igen azokat a lányokat ált. csak azért szedik össze h kiéljék a vágyaikat velük...mert jól néz ki,mert könnyen rávehetõ mindenre.Én pl rühellem ezt a típust...bár még nekem is ezt kellene szeretnem mert nem vagyok én se valami nagyon idõs F/15.Mégis azokat a lányokat kedvelem akik olyanok mint a fent leírtakban.Õk talán még szeretnek is ha esetleg együtt vagyunk.

Na igen azokat a lányokat ált. csak azért szedik össze h kiéljék a vágyaikat velük...mert jól néz ki, mert könnyen rávehetõ mindenre.Én pl rühellem ezt a típust...bár még nekem is ezt kellene szeretnem mert nem vagyok én se valami nagyon idõs F/15.Mégis azokat a lányokat kedvelem akik olyanok mint a fent leírtakban.Õk talán még szeretnek is ha esetleg együtt vagyunk.
hát akkor üdv a klubban, ezt én is tapasztaltam egyébként, de nem baj, most már csak azért sem fogok cigizni, inni szoktam néha, de seggrészegre soha, és qrvásan sem öltözöm... vannak még fiúk, akiknek te fogsz tetszeni, csak valóban egyre kevesebb az ilyen. sok sikert azért:)
A te korosztályod még csak döntögeti a csajokat, és nyilván akikrõl lerí h kur.vák azoknál próbálkoznak be a srácok, ennyi az egész. Kicsit késõbb mondjuk 18 év körül mondanám h a pasik elkezdenek komoly kapcsolat után nézni, de addig a kur.vásan kinézõ lányok lesznek elõnyben. A másik: ennyi idõsen velem sem foglalkozott úgy senki, mindenki a "vagányabb" csajok társaságát kereste, és lám, 20 évesen már nagyon sok volt osztálytárs akart velem járni, mondván h bejövök nekik, és ugyan miért? Mert én nem voltam "olyan". Szóval ne keseregj! Ne akarj 14 évesen már pasizni mert a vége az lesz, h amikor idõsebb leszel már nem akar tõled senki semmit.
én nem birom ha egy caj piál de ha nem vészes csak néha iszik 1 pohárral azt elnézem mert ha én megteszem akk miért ne? ha cigizik az viszont totlisan kizáró ok, ha nem tud menni annélkül h szétessen és vonaglik mint egy szexéhes pornószinész ku*rva akk felejtõs. Viszont ha te olyan vagy mint amit irtál akk nem értem a fiukat h miért nem akarnak veled összejönni...:S (lehet hogy azért mert cak dugni akarnak és nincs kedvük hosszu idõt várni amig elnyerik a lny bizalmát hanem gyorsan le akarják rendezni a dolgot szerelem nélkül)
Hát én csak azt tudom mondani hogy barátnõm mindezek ellenkezõje...és tádá én mégis mdient feladnék érte, nekem pl sosem voltak szimpatikusak azok a nõk akik isznak...fõleg ha cigiznek...a k*rváskodásról ne is besélzjünk 15/f
Szia! A válasz nagyon egyszerû... 1. lépés: Kapcsold be a TV-t nézz meg 3-4 reklámblokkot, figyeld meg mi a trendi a szépségápolásban. Milyen nõkkel reklámozzák õket... Ennyit az 5 tonna sminkrõl. 2. lépés: Vegyél egy férfi magazint. Nézd meg az írott média milyen nõket favorizál, és mutat be sexysnek. Ennyit a [email protected]ágról. 3. lépés: Menj ki az utcára, vagy még jobb, látogass el egy plázába. Nézd meg mi a "trendi" 14-30 éves nõk között. És most vond le a tanulságot... Magyarán megmondva elqrvul a világ... De ez csak az én elméletem... :D 24/F
A korodbeli mit jelent?
mert dugni akarnak gondolom tizenéves vagy
Megnyugtatlak: Ugyan ezt tapasztaltam. Itt sírok, mert a fiú akit szerettem, egy hülye pi-csával kavar.. És hogy tudd, 1000000bõl 1 pasi van kábé aki nem ilyen! :(
Hát megbocsáss de ezek szerint én a kivételbe tartozom, mert nekem ku%rvára de nem tetszenek az agyonszolizott agyom malterozott ribik...Csak éppen hangosan nem szólom meg õket... 20F
szerintem azért van ez mert tudják h azok a csajok könnyû prédának számítanak...amúgy ha úgy van ahogy leírtad hogy nem cigizel és nem iszol és nem sminkeled magad agyonra akkor nálam te lennél a fõnyeremény;) habár nem tudom h hány éves vagy de biztos h fiatalabb mint én. az is lehet hogy vakok hogy nem vesznek észre
képzelem valami kis kövér csúnya könyvmoly vagy és reméled vannak társaid az életben. ezek a lányok mindenkinek jobban jönnek be akik nem kockás szoknyához inget vesznek fel és szandál-zokniban mennek be , de tudom ezt nehéz felfogni. És inkább smároljam végig az elsõ randit , mint , hogy a 3. randin foghassam meg a kezét elõször.
"A kérdés: te olyanokra buksz, akik sportolnok, kigyúrtak, kõbunkók, piálnak, cigiznek, és heti öt dezodort használnak el?" mai világban a fiúk nem figyelhetnek oda magukra nem sportolhatnak meg még izmot se rakhatnak magukra , hogy gizda kis p*csök maradjanak hát azért....
Igen igen a kis baszós pasik még az ilyeneket keresik! Õk már 14-15évesen diszkókba járnak engem nem engednek valami sürün anyáék de legalább nem mondják már hogy héj tomi jön már akit a multhéten b*sztunk meg!
szia, en 15 vagyok es pont igy vagyok ezzel a dologgal mint te, szoval nem vagy egyedul, az en baratnom pont ilyen k*rvas csajszi es megis tapadnak ra a jo pasik, de rajottem hogy csa egy jo kis d*gasra kell nekik es utan tipli van.. nyugi a pasiknak is beno majd a fejuk lagya...
Hat, ez van.A jo csajok kellenek a pasiknak, a rondak meg nem.Ennyi.Miert lenne mindenki k.rva, aki festi magat pl, vagy csinosan oltozik?Ezzel csak a kis szurke egerek vigasztaljak magukat, de egyebkent nem igy van.Amugy meg szerintem ponthogy azok a csajok lesznek husegesek a ferjeikhez, akik fiatalon kieltek magukat, es akiknek mar nem nagyon tudnak ujat mutatni...
A kérdésedre már válaszoltak egy páran. Én kivétel vagyok, én pont, hogy az ilyet nem szeretem (cigi, pia, 5 tonna smink). 17/F
Sajnos ez így igaz. :( Nekem ezért nulla az önbizalmam, minden fiúnak csak a ribancok kellenek. (Hozzáteszem nem vagyok se dagadt se könyvmoly, mielõtt még valaki ezzel jönne.)
A kérdező hozzászólása: 23:45--Szürke egér?Hát nem hiszem;) Elég szépen megnéznek a fiúk mit ne mondjak, de az a gond, hogy ma aki igazán helyes az egy tapló, és csak k*rvákkal foglalkozik...Kivételek persze mindiig vannak..
Nem igaz, hogy minden fiunak csak a rib.ncok kellenek, ti mirol beszeltek???En ismerek egy csomo part, akik jarnak, es nem rib.nc a csaj....
Egyebkent meg, a nulla onbizalmon mar az is segit, ha valaki radmosolyog, vagy megnez, egyszoval tudtodra adja, hogy jol nezel ki, bejossz neki.Ha ilyen egyaltalan nincs, akkor nyilvan nem nezel ki jol.Es akkor jonnek ezek a dumak, hogy minden jo csaj r.banc...igen, vannak ilyen tipusu lanyok, akiket ti leirtok.De nagy tevedes, hogy minden pasinak csak ok kellenek.
Szerintem csak azok a fiúk veszik észre a korunkbeli olyan lányokat, akiket te írtál, akik ugyanazok, mint ezek a lányok, csak fiúban. A kérdés: te olyanokra buksz, akik sportolnok, kigyúrtak, kõbunkók, piálnak, cigiznek, és heti öt dezodort használnak el? Ha igen, akkor az a kategória nem is fog utánad érdeklõdni, inkább az általad leírt lányok után. Ha esetleg nem az ilyen srácok érdekelnek, és úgy veszed észre a másabb, ennél többet is felmutató srácok jönnek be, akkor nem elég bátrak kezdeményezni nálad, olyan jól nézel ki. Velem is elõfordul ez, ha nagyon csinos lányt látok meg. F/16
nem az szamit h mennyi smink van rajtad...hanem h milyen em, ber vagy valojaban..erre mindenki rajon majd egyszer...:) es az ilyen lanyoknak hamar lejarnak a szep idok;)
nos én 21 éves lány vagyok de azt kell mondanom h ebben a korosztályban is ezt keresik a pasik... minél nagyobb r*banc annál jobb mert hamarabb ágyba viszik... én hiába vagyok mások szerint vonzó, szép arcú, normálisan öltözõ lány ha nem tudnak ágyba vinni. innentõl kezdve az van h "na ez a csaj se kell mert nem akar d*gni..." akkor mit várjak? ennyit az én és a nálam fiatalabb korosztályról... totál elszexesedett ez a világ...
elõzõ voltam, bocs a sok helyesírási hibáért, nem szeretek gépelni XD
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok, általában 14-16 évesek között tapasztalom ezeket..Sajnálatos:S Persze kivételek mindig vannak, csak sajnos egyre ritkább:(
Na vajon miért nem egy szürke egeret veszel észre a paradicsommadarak között.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket, igazából nem is az a probléma hogy most annyira szeretnék pasizni, hanem nagyon bántó hogy az ilyen lányok az érdekesek..
A kérdező hozzászólása: Nem tartom magam szürke egérnek, de azért valahogy tényleg elgondolkodtató a kommented...Már ha a r*bancok paradicsommadárnak mondhatók :D
Én pont nem erre a kategóriára bukok akit leírtál, sõt undorodok ezektõl!
majd mire 20 leszel a korosztályodban is elõjönnek azok a pasik, akik az igazi értékeket keresik, és megbecsülik a lányokat. az ilyen pasik szerintem általában a késõbb érõ tipusok. most is megvannak a korosztályodban is, csak õket nem a farkuk irányitja, és nem veszed még észre õket. de ha egyszer párt keresnek maguknak, akkor majd a normális tonna smink nélküli nélküli lányokat keresik akik nem fogtak még több fa**t mint kilincset addig, és ezt nagyon nagyon nagyra fogják értékelni és becsülni bennük, szóval érdemes megvárni
Ott a pont...ez egy tökéletes válasz!!
azért a ribancokat hívják el, mert azokat könnyebb.. majd késõbb megkomolyodnak, képzeld én sokat kerestem nem ribanc csajt, aki még szép is, de mára szinte kihaltak..
Bár már kommenteltem a kérdésben, de a napokban gondolkoztam még egy kicsit a témával így fejben... Azért azt se felejtsük el: a qrwákból lesznek a legjobb feleségek... Most nem védeni akarom õket, Isten ments... Csak ugye a van hogy néha igaz a fenti közhely. :D
A kérdező hozzászólása: Nah ezen aztán meglepõdtem, és nem igazán értek egyet...Most nem szeretném megindokolni, mert akkor regényt írhatnék, de szerintem ez egyáltalán nem igaz, sõõõt...
Na azért álljunk meg egy szóra! Nem azt mondtam hogy minden "olyanból" jó feleség lesz! Csak azt hogy 1000-bõl 1 az lesz. Nekem is van számtalan példám az ellenkezõjére... DE!!! Jelen pillanatban is egy anno felpörgetett, szabad szellemû, "vagány", már már laza erkölcsû nõvel élek lassan 5 éve együtt. Mást rajtam kívül nem akar mert már kiélte magát, és az ágyban valami fergetegeset tud nyújtani. Igaz õ az elsõ és eddig egyetlen akit feltudok hozni példának... 24/F
h miert van az h mindig a kulso szamit?szinte minden embernek?...hat..ezen en is elgondolkoztam:(sajnos ez igy van...de majd eltelik par ev es azokbol az"5 tonnas"sminkes csajokbol...olyan ember valik..akik mar senkinek...senkinek nem fognak kelleni:) es majd gyoz a jobbik..
sajna ezt én sem értem...Ugyan ez a bajom nekem is.

Ha már 1 hónapja kapom a gyedet és vaaűlamilyen oknál fogva megszünik a munkaviszonyom, akkor megszüntetik agyedemet és gyest kapok tovább? Vagy ez hogy működik?

Van valami olyan oldal ahol ennek pontosan utána lehetne nézni, hogy mi a helyzet ha tgyás vagy gyed alatt szünik meg a munkaviszony?

Legjobb válasz: Szia! Ha GYED alatt szûnik meg a munkahelyed, ugyanúgy kapod tovább, csak passzív GYED formájában. (akkor gázos, ha még a szülés elõtt szûnik meg!). Ez a passzív GYED pedig max a következõ gyermeknél lesz hátrányos.

Szia! Ha GYED alatt szûnik meg a munkahelyed, ugyanúgy kapod tovább, csak passzív GYED formájában. (akkor gázos, ha még a szülés elõtt szûnik meg!). Ez a passzív GYED pedig max a következõ gyermeknél lesz hátrányos.
Nem így mûködik. A szülést megelõzõ naptári évben nézik, hogy volt-e 180 nap munkaviszonyod. Ha igen, jogosult vagy a GYED-re, megállapítják, hogy milyen összeget kapsz, és azt kapod a gyereked 2 éves koráig. Pl. én munkanélküliként szültem januárban, de elõtte évben volt 7 hónap munkaviszonyom és kapom a GYED-et. Ha van még kérdésed, menj be a helyi OEP-hez. Ha megszûnik a munkahelyed, ezentúl úgyis tõlük fogod kapni a pénzt. Remélem, segítettem. Boldog babázást!

Ha már 1 éve viszket odalent és sárgás zöldes folyásom van, akkor lehetséges hogy lesz valami nagyobb bajom? Ügye a gombás fertőzéstől nem leszek meddő? !

Legjobb válasz: Nem, valóban nem a gombás fertõzéstõl lehetsz meddõ, hanem az az által okozott gyulladástól, ami lassan ráterjed a kismedencédre. Vigyázz ezekkel a fertõzésekkel, mert ártalmatlannak tûnnek, de alattomosak tudnak lenni! Go doki!

Nem, valóban nem a gombás fertõzéstõl lehetsz meddõ, hanem az az által okozott gyulladástól, ami lassan ráterjed a kismedencédre. Vigyázz ezekkel a fertõzésekkel, mert ártalmatlannak tûnnek, de alattomosak tudnak lenni! Go doki!
Hát Én a helyedbe sürgõsen megkeresnék, egy orvost!!!
Felfelé is terjedhet a fertõzés, okozhat gondot. Menj el dokihoz.
Hát igen nagy az esély, hogy a méhnyak csatornán keresztül felterjed a méhüregbe, onnan meg tovább a petevezetékekbe. A lehetõség adott, sok nõnél a kismedencei gyulladások a nem kezelt hüvely fertõzések miatt alakulnak ki. A gyulladások következtében a petevezetõkben összenövések jöhetnek létre, így lezáródnak. Ha ez megtörténik akkor a petesejt ezen át nem jön , így aztán kialakul a meddõség.
De bizony!!!!És örülj, ha még nem vagy az!!!!Egy éve?!?!És még nem voltál orvosnál?Sürgõsen menj el dokihoz, míg nem lesz még komolyabb bajod!
3.voltam.Bocsi, valóban nem önmagától a gombás fertõzéstõl leszel meddõ, hanem a gyulladás okozza a bajt, ami nálad azért már elég jó ideje tart!
A kérdező hozzászólása: Aki Az 5. kommentet írta ahhûoz szólok , ha az összenövés bekövetkezik , attól még menstruálhat valaki ?
A tegnapelõtt 06:01-es vagyok Örülök, hogy voltál orvosnál, mert más úgysem tudott volna biztosat mondani! Így legalább hamar meggyógyulsz! :)
Van menstruáció ekkor is. / 5-ös vagyok/
A kérdező hozzászólása: :) )
Milyen orvosnál voltál? Tablettát írt fel? Jobban vagy, enyhülnek a tünetek?
A kérdező hozzászólása: Kaptam rá tablettát , lemosót , kenõcsöt , múlnak a tünetek:)
Hova mentél, háziorvos, nõgyógyász, bõrgyógyász vagy urológia?
A kérdező hozzászólása: háziorvoshoz...
A kérdező hozzászólása: Minden rendben , kaptam rá gyógyszert , és kész .
Menjetek a gyereknõgyógyászatra és keressetek egy nõi orvost elsõ alkalomra.
Attól lehetsz meddõ, hogy az ilyen fertõzést hagyod egy éve kezeletlenül! A lehetõ leghamarabb menj orvoshoz!!! Már régen el kellett volna menned!!!
Bizony. Más panaszod nincsen? Húgyutakra nem terjedhetett át? Bõr- és nemi gondozó vagy urológia, és akkor nincs manuális vizsgálat, csak a váladék kémhatását nézik és kitenyésztik. És arra kapsz általában szájon át szedendõ tablettát.
Hú, az már elég régóta van! Próbáld meg a Canesten combit hüvelykúppal.
A kérdező hozzászólása: Csak viszket meg folyik semmi más panasz nincs , kentem canesztennel , de nem használt mert nem gombás fertõzésem van a gyógyszerész szerint hétfõn megyek a házi orvoshoz és nincs más tünetem , szóval semmi gond !
Nõgyógyászhoz menjél. Ne csak úgy ránézésre írjanak már valamit. Azért, mert a C. nem használ, még lehet gond.
Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: 13 éves :)
Szólj édesanyádnak és irány a nõgyógyász, persze, hogy nem használ a Canesten, hiszen sokkal komolyabb és kiterjedtebb a fertõzés.
A kérdező hozzászólása: voltunk nõgyógyásznál és kiderült hogy semmi bajom sincsen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!