Találatok a következő kifejezésre: Hogy ha fiú megkéri a (9 db)

Hogy ha a fiú megkéri a lányt meglepetésszerűen, akkor uténa csinálhatnak eljegyzési partit? de ha már tudják a rokonok a hírt, akkor a parti csak egy parti?

Legjobb válasz: attol mert tudjäk a rokonok,utäna nyugodtan küldhettek szét meghivot,eljegyzés partyra.ugyanilyen az esküvö is vagy nem?:D:D.attol mert tudjäk az emberek hogy nösülsz vagy férjhez mész,attol ugyanugy mindenki izgul éS elmennek az esküvödre...az eljegyzés party kb ilyen:D:D.tehät elötte ha megkéred a kedvesed kezéT vagy a tiedet,nem tudom läny vagy e vagy fiu:),akkor utäna lazän lehet party ugyis hogy mär tudja a nép.pusziiii

attol mert tudjäk a rokonok, utäna nyugodtan küldhettek szét meghivot, eljegyzés partyra.ugyanilyen az esküvö is vagy nem?:D:D.attol mert tudjäk az emberek hogy nösülsz vagy férjhez mész, attol ugyanugy mindenki izgul éS elmennek az esküvödre...az eljegyzés party kb ilyen:D:D.tehät elötte ha megkéred a kedvesed kezéT vagy a tiedet, nem tudom läny vagy e vagy fiu:) , akkor utäna lazän lehet party ugyis hogy mär tudja a nép.pusziiii
Nyugodtan csináljatok eljegyzési partit, ez egy gesztus, meg persze ezzel fejezitek ki a család örömét. Hiszen az esküvõ után is van lagzi, pedig nyilván a rokonok tudják hogy esküvõ van.
Dehogy csak egy parti! Mivel akkor ünneplitek az eljegyzést, az bizony egy eljegyzési parti!!! Esetleg elõre megvette a gyûrût is a meglepi lánykérésre? Ha igen, az se baj. Ha nem, akkor a partin húzhatjátok fel a gyûrût. Ha van már elõre gyûrû is, akkor pedig egyszerûen csak ünnepeljetek! Gondolj bele, a szülinapodat is tudják elõre, mégis minden évben van szülinapi partid ;)
Hát de nem mindenki tudja... gondolom nem csak rokonokból áll a party :) persze, ez így szokás!
A kérdező hozzászólása: lány vagyok...és mondta a barátom, hogy az éven szeretne eljegyezni...és itt olvastam, hogy úgy szokás, hogy a partin húzzuk fela gyûrûket...de ha õ egyszer csak megkéri a kezem..és nem értettem így...:)

Az ciki, ha egy 15 éves fiú megkéri a barátnőjét, hogy tanítsa meg jól csókolózni?

15 éves fiú vagyok és még soha nem csókolóztam és barátn?m se volt, de most kialakulóban van egy kapcsolat és a lány már avatottabb. Én meg úgy tartom amit el?ször csinálok az nem lehet jó. Az els? csók után vagy el?tte kéne megkérni?

Legjobb válasz: Én elõtte elmondanám, hogy még sose csináltam, szeretném, ha rávezetne és megtanítaná. Ha kedves lány, biztos szívesen veszi, hogy megkéred. ;)

Én elõtte elmondanám, hogy még sose csináltam, szeretném, ha rávezetne és megtanítaná. Ha kedves lány, biztos szívesen veszi, hogy megkéred. ;)
Nem ciki.Én is ettõl tartottam az elsõ csóknál, és kiderült, hogy teljesen feleslegesen, hisz jól mondják az idõsebbek, magától jön hogy hogy kell csinálni, szerintem ne parázz, ha meg úgy érzed hogy nem úgy ment ahogy kéne, akkor még mindig megkérheted a barátnõdet, hoy vezessen rá a dologra.
nem ciki a (már) férjem 21 éves volt, amikor találkoztunk és soha nem csókolózott elõtte. Most csodásan csinálja. (jó mestere voltam) Ha csókolóztok, akkor tedd azt, amit a lány tesz, mert az a legtutibb és mindkettõtöknek jó lesz.
Sz.tem sem ciki..sõt ink. cuki:D Én örülnék egy ilyen "felkérésnek" ;) 15/L
egyszer mindenki volt kezdõ, mindenkinek meg kellett tanulnia. :D Én humorosan fognám meg: "Te elõre megmondtad a srácnak, akivel életedben elõször csókolóztál, hogy még sosem csináltad?" - és a választól függõen tégy te is így! :)
Nem ciki. De én se a barátnõm se csókolózott még soha de ilyen kérdést vagy hogy hogyan csináljam még sose tettem föl, jobb ki tapasztalni nem?

Szerintetek illik, hogy a fiú megkérje a lány kezét ha összejött a baba?

Tesóméknál gólyahír van, évek óta járnak, nemrég költöztek össze, állítólag tervezett baba, de nem értem miért nem kéri már meg végre a lány kezét. A lány nem meri erőltetni. Szerintem nagyon illene végre megkérnie a kezét, csak a tesóm úgy látszik azt hiszi, a gyerek kisebb felelősség mint a házasság.

Legjobb válasz: Szerintem ne illendõségbõl kérje meg a kezét,hanem azért mert szereti,és szeretné feleségül venni. Ha csak a gyerek miatt történik,akkor az egyértelmû,hogy erõltetett. Amúgy meg egy papír csak papír marad,a házasság komolyabb dolog,hát még egy baba.

Én közöltem a párommal (õ 30volt én 25 mikor terehs lettem), hogy ha gyorsan sikerüla baba (mert terveztük), akkor én nem kaarok esküvõt...Perszea babát kigondoltuk, és elsõ nem védekezésbõl sikerült is :) ( a második is) Így mi nem vagyunk összehátasodva...De nálunk mindenki elfogadta... Én sohanem akartam terhesen férjhez menni...Fõleg, hogy mindenki azt beszélje csak azért vesz el, mert terhes vagyok.... És azóta vagy terhes vagyok vagy szoptatok...(kbkét hét múlva szülök...)és már nem isfontos nekünk a házasság, annyi mindenre költhetjüka pénzt, fõkeg a gyerekekre... De a minkám miatt így volt legjobb a babavállalás!:) Szerintem bízd rájuk, biztos megvan az oka... NÁlunk pl én nem akartam terhesen!
Szerintem ne illendõségbõl kérje meg a kezét, hanem azért mert szereti, és szeretné feleségül venni. Ha csak a gyerek miatt történik, akkor az egyértelmû, hogy erõltetett. Amúgy meg egy papír csak papír marad, a házasság komolyabb dolog, hát még egy baba.
Isten ments, hogy csak a gyerek miatt házasodjanak!!! Jó nagy rá az esély, hogy el fognak válni utána.
Mi sem vagyunk házasok a párommal, pedig nálunk is óton van a babó.Már majdnem 7 éve együtt vagyunk és 4 éve együtt is élünk.Mi soha nem tartottuk fontosnak, hogy hivatalosan is összekössük az életünket és ezt nem változtatta meg az sem, hogy gyerekünk lesz.Lehet, hogy valamikor majd meggondoljuk magunkat, de biztos, hogy nem rohanunk azonnal az oltár elé, csak azért mert jön a baba. Szerintem a testvéred is hasonlóan gondolkodik, hiszen ha eddig jól megvoltak a párjával házasság nélkül is, akkor a gyerek születése után sem a házasság lesz az, ami összetartja õket.Persze ha a lány már vágyik a dologra, akkor meg kéne beszélniük, hogy miért is vonakodik ennyire a testvéred és olyan kompromisszumot kell kötni, ami mindkét félnek és a születendõ gyereknek is a legjobb!
Szerintem illene. Mindenhol máshogyan tekintenek a kismamára ha van férje és máshogyan ha nincs. Tapasztaltam, mert az elsõ gyerekem házasságban született és a második csak párkapcsolatban.
Szóval: összeházasodva! :) Tényleg tréfás lett :)
én sem vagyok hagyománytisztelõ :) 13 éve vagyunk együtt papír nélkül, diplomások vagyunk mindketten:) van egy 3 éves kisfiúnk nem a papír tart egyben egy családot
Utolsó válaszoló.Az elírásodon jót mulattam(tetszik):Így mi nem vagyunk összehátasodva...
Nem lehet, hogy nem is akarja egyáltalán megkérni? :O Egyébként lehet, hogy azt gondolja, hogy a gyerekkel "lesz elég gond" és ráér a házasság.
A kérdező hozzászólása: De ezért nem értem én sem, hogy mire vár, mikor azt mondja szereti és örül a babának és el akarja venni. De majd jövõre akar nagy lagzit, hetedhét országra szólót - az akkor 6 hónapos babával... de akkor legalább már végre eljegyezhetné... még el sem jegyezte, de a babaprojekt meg már ment közben. Tudom, manapság sokan élnek úgy, hogy nem házasodnak össze, de én régimódi vagyok, és kicsit csalódás a tesóm emiatt, több diplomás, olvasott értelmiségi ember és mégis ennyire nem hagyománytisztelõ, tudom én is, hogy nem a papíron múlik a boldogság, de mégis úgy érzem, a házasság két ember férfi és nõ összetartozásának jele, akkor miért nem lépi ezt meg már végre mikor jön a baba, fel nem tudom fogni.
Mi nem is akartunk összeházasodni soha. Mégis elgondolkoztunk rajta, mikor terhes lettem, hogy úgyis be kell menni apasági nyilatkozatot tenni, akkor már tök mindegy mit írunk alá és így a férjem már a 3. hónaptól igénybe tudja venni a családi adókedvezményt. (de megjegyzem, hogy nálunk egyáltalán nem számít ez, nem is akartuk eddig sem, 8 éve vagyunk együtt, csak és kizárólag a kedvezmény miatt) Ma már nem olyan világban élünk, hogy illik e megkérni vagy sem. Ha nekik így jó, akkor ennyi. Ettõl nem lesz sem jobb, sem rosszabb a kapcsolatuk.Csak egy papír.
Miért kellene megkérnie a kezét? Mert jön a baba? Lehet, hogy nem akarnak összeházasodni, de ebbe a családnak nincs beleszólása, majd õk ketten eldöntik.
Illik-nem illik ezt õk tudják. Lehet a párja várni akar addig, míg megszül. Lehet úgy érzi, hogy azt hinné mindenki a gyerek miatt akarja megkérni.
Ha már tervezik az esküvõt, hogy majd a gyerek születése után megejtik, akkor már tényleg illene megkérnie gyûrûvel. De lehet ennek olyan oka is, hogy nem jött még össze a pénz egy szép gyûrûre/gyûrûpárra. Ez esetben érthetõ.


Gáz ha megkérem a fiút hogy csókoljon meg? : D

Már egyszer megcsókolt de leállítottam mert nem éreztem magam késznek rá + soha sem csókolóztam még. Most viszont szeretném már. Holnap át fogok hozzá menni megnézni egy filmet (tudom mire gondoltok, de nem lesz szex :D ) és gáz ha egyik pillanatban megkérem hogy csókoljon meg?

Legjobb válasz: közeledj a szájához és kész :D nemkell mást tenned. de azért figyelj oda hogy ne kezdjen el vetkõztetni ha nem akarsz szexelni :D

közeledj a szájához és kész :D nemkell mást tenned. de azért figyelj oda hogy ne kezdjen el vetkõztetni ha nem akarsz szexelni :D
Az nem lenen egyszerûbb ha te csókolnád meg??
ne kérd meg, elveszti a varázsát. ha õ nem kezdeményezz, kezdj el felé lassan hajolni, leveszi a szitut, onnantól pedig mindkettõtöknek menni fog, hidd el. SOK SIKERT!
Szerintem nyugodtan kérd meg rá. Nem veszíthetsz rajta semmit. Hajrá!
Nem gáz bár a fiú részérõl, meg tutyi mutyisság.
Súgd a fülébe: csókolj meg!
A kérdező hozzászólása: De köszönéskor szájrapuszit szoktunk adni. A csókot is hasonlóan kell kezdeni?
A kérdező hozzászólása: De én félek kezdeményezni :$
lenne*
Ne kérd meg!!! csak közeledj vagy nézd sokáig! Jön az magától!
Ez sok mindentõl függ..
Például az adott illetõ mekkora riba*nc.. Akar-e a fiútól valamit, de akkor se ezzel kell kezdeni.. Ezeket a dolgokat így látom át.
Hát igen, attól függ, milyen viszonyban vannak.
én a páromnak megengedném, de egy idegennek nem:)
Meg, de csak a pasimnak, másnak kizárt :)
Ne mulya ne kérdezgesd, próbálkozz és figyeled a reakciókat (elõtte és utána is)! - én a visszhangokból is azt vettem ki, hogy akiknél én próbálkoztam hasonlóakkal, pedig szexi lányok voltak, max. ha huszadának volt némi ellenvetése. Beszéjük meg korszak van, csak az a baj, hogy az emberek tizede sem tud ilyen témákat megbeszélni.
Még nem kérdeztek ilyet tõlem. Ha idegen a srác akkor alapból koppintom. Ha ismerem és csak mondjuk az érzést akarja megtapasztalni akkor megengedem hogy megsimítsa a lábszáram xD Én is szeretem a harisnyás lábam simizni tök jó cucc. De csak a lábszáram és csak akkor ha picit is kedvelem a fiút. Akárki nem nyúlhat hozzám. :D
Igen megengedném.
Még mielõtt elkezditek beszéljétek meg!
Ha valaki emiatt kiábrándul a bnõjébõl, akkor nem is szereti igazán, és nem azt nézi hogy mindkettõjüknek jó legyen, csak magára gondol. Hát én ilyen sráccal nem lennék együtt az biztos!
életû akart lenni..... Ja és ha közben szólnál vagy elötte, tök mindegy így is úgy is kiábrándúlnék....
Hát.... Én sem bírnám, ha nekem szólna a csajom érte. Ezért van olyan barinõm, akivel azt teszek amit csak akarok és Õ is élvezi azt. Ha elkezdene nekem ott finnyázni, hogy "jaj ezt ne meg azt ne" wááá szerintem nem lenne hosszú életõ az a kapcsolat. Keresnék olyat aki hozzám illik.
Hát nem hiszem de akkor tálald máshogy pl.kérlek élvezz a mellemre vagy élvezz az arcomra így már csak nem hangulat romboló
Miért, magától nem tudja leállítani a videólejátszót? =D
Én 26 f. vok. És ha benne vagyok egy fincsi kis sex közepén és Én a maxot nyújtom, úgy ahogy egyik ide válaszoló mondotta, hogy tudom hogy mikor élvez ez a nõ és arra figyelek, hogy neki is jó legyen, akkor Én is elvárom azt viszont. És ha nem megy neki, még akkor sem ha megbeszéltem azt vele, akkor nem maradnék együt azzal a lányal, mivel a sex igen is fontos, és nem csak a pasiknak! 100% - ban magadhoz illõt kell választani. Szerintem..... 26 évessen még fontos a sex, max 60-70 évessen tudom elképzelni, hogy nem fontos. És igen már a 14-15 évessek is csinálják és ez mindíg is így volt! Nem tudom miért olyan furi ez?! ..... Régen az volt a szokás hogy 15 évessek házasodtak és már 16 évessen szültek :S Szóval ergó nekik is lehet magánéletük... de ez csak az én véleményem...
édes f*szom a csak van annyi esze a csávónak, hogy szól
Egyáltalán nem az :o Nem tudom miért jött ilyen sok igenlõ válasz ide.
bocs én 30/f vagyok, és eljutottam arra a szintre hogy egy nõ vagy ismeri a férfi testi reakcióit vagy nem, én is tudom mikor van orgazmusa a csajnak mivel nemcsak magamra figyelek.ezt kéne megtanulni jó pár emberkének hogy a szex alatt nem csak magamra a saját élvezetemre figyelek hanem a másikéra is.16-20ÉVES LÁNYOK BIZTOS NEM FOGJÁK TUDNI EZT MEGADNI, EZÉRT NEM IS KELLENEK.14 évesek írnak ide? röhej kedves válaszoló elözõ.ugyhogy összesítve az ha szólni kell..gáz!!akár tetszik akár nem.az a baj hogy éretlen izék írkálnak ide akik 10éve még a járni tanultak nõljön fel néhány aztán irogasson ebbe a kategóriába.ennyi
Ha egy srác még egy ilyen helyzetet se tud kezelni, akkor mit tud egyáltalán? Vannak ennél sokkal durvább szituk is. Mit egy ilyen srác nyújtani egyáltalán a bnõjének, ha még erre sem képes a bnõjéért? Atyaég. Látom megint 14évesek közé kerültem...
az!!
Eléggé, inkább jóval elõtte hozd a tudomására mit nem akarsz. Legyen ideje megemészteni.
14-15 évesek gyerekek a szexhez maradjunk ennyiben, a másik hagy ne én szóljak már hogy mikor megyek el.Mondom félreértenek itt egy csomó mindent de nem fogok éretlenekkel vitatkozni.Nem is érdemes majd idõvel rájöttök.:)

Ha egy kocsmában egy fiú megkér, hogy írd bele a neved a telefonjába, hogy később megkereshessen Facebookon, akkor meg fog keresni vagy hullarészeg és fogalma sincs másnap miért van egy idegen név felírva?

Legjobb válasz: Meg fog keresni, ne parázz, de lehet, hogy csak jobban meg akar ismerni, szóval ne számíts sokra, nehogy puffanj egyet majd. :) 24/F

Meg fog keresni, ne parázz, de lehet, hogy csak jobban meg akar ismerni, szóval ne számíts sokra, nehogy puffanj egyet majd. :) 24/F
Megeshet, hogy semmire sem emlékszik majd, de az is lehet, hogy emlékszik.
Szerintem keresni fog. Velem 1 hete pont ugyanez történt, csak egy szórakozóhely közepén. A srác, akinek a telójába beírtam magam, bejelölt és a haverja is.
És így kezdõdik egy gang bang.
A kérdező hozzászólása: És mennyi idõ után jelölt be?

Beteges ha a barátnõm megkért, hogy dugja elõtte egy fiúval?

Tudja,hogy biszex vagyok és kíváncsi milyen amikor két fiú egymással van.

Legjobb válasz: Nem beteges de fura, hogy arra vágyik, hogy megcsald. A helyedben én elõnyömre fordítanám a dolgot :) Megkérném hogy hozzon Õ is egy csajt még és csináljátok négyesben :D

Nem beteges de fura, hogy arra vágyik, hogy megcsald. A helyedben én elõnyömre fordítanám a dolgot :) Megkérném hogy hozzon Õ is egy csajt még és csináljátok négyesben :D
igen, ez elég beteges
biszex magában már betegség....
Hát, ez a ti dolgotok... Ha nektek tetszik... Akkor maradjon is köztetek.
Mellesleg ha nekem lenne biszex barátnõm, én is rá akarnám venni egy 3asra... Szóval ilyen módon képmutatás lenne titeket elítélnem.
mielõtt nem nyitottam meg a kérdést, pont arra gondoltam, hogy mi van ha biszex vagy?...ez így sztem nem olyan beteges...te különben mit szólnál, hogyha beszállna, és a másik fiúval kefélne?
Én megduglak elõtte meg õt is utána.

MIt jelent, ha egy fiú megérinti egy lány felkarját és megkéri, hogy vigyázzon a cuccaira?

Legjobb válasz: el akar valahova menni, és szeretné ha vigyáznának a cuccaira.

el akar valahova menni, és szeretné ha vigyáznának a cuccaira.
Azt, hogy megbízik annyira a lányban, hogy rábízza a cuccait rövid idõre.
Megérinti a lány karját, hogy figyeljen, aztán megkéri, h vigyázzon a cuccaira, ennyi.
Õrülten, végletesen, istentelelnül belészerett a lányba, a szerelem lángja ég szívében, másra se tud gondolni, az egész élete értelmetlen nélküle. Azt.
Feleségül akar venni... mondom én.
Megtetszettél neki. És reméli, nem vagy tolvaj:) 25/N
Nem tetszettél meg neki, csak rád bízta a cuccait, nem kell ebbõl többet látni , mint ami van. Megérintette a karod, akkor biztos, feleségül akar venni, mert lány karját nem érintjük meg, csak akkor ha bele vagyunk zúgva? Szóval csak rád bizta a cuccait, ennyi.
A kérdező hozzászólása: na azt nem írtam le, hogy én idegen vagyok a fiúnak, õ is nekem...de ott voltak mellettem a fiú barátai is, akiket szintén nem ismerek, de õ engem kért meg, és nem a barátait
Azt, hogy talán ez a lány nem gondolja túl azt, ha megkérem h vigyázzon a cuccomra, és nem írja ki gyk-n. De sajnos tévedett. 22/F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!