Találatok a következő kifejezésre: Hogy ha fiú (2380 db)

Az valóban igaz hogy ha fiú vagy, és nincsenek előítéleteid, akkor egy fiúval sokkal forróbban lehet szexelni mint egy lánnyal? Mert hogy a fiú tudja mi a jó egy másiknak? !

Én Heteroszexuális vagyok, és valahogy mindig ezt gondoltam, habár még életemben nem voltam velem azonos nem?vel. 19/F

Legjobb válasz: Szerintetek mikor lesz vége ennek a homokos/biszex hullámnak, ami végigsöpör a teljes fiatalságon? A szexuális irányultság még véletlenül sem elõítéletesség kérdése. Az is tévhit, hogy az azonos nemûek többet tudnak nyújtani egymásnak, mint az ellentétes nemûek. Csak abban az esetben tudnak többet nyújtani, ha homoszexuálisok, akkor viszont semmit sem tudnak nyújtani, ha heteroszexuálisok. Remélem, érthetõ voltam!

Szerintetek mikor lesz vége ennek a homokos/biszex hullámnak, ami végigsöpör a teljes fiatalságon? A szexuális irányultság még véletlenül sem elõítéletesség kérdése. Az is tévhit, hogy az azonos nemûek többet tudnak nyújtani egymásnak, mint az ellentétes nemûek. Csak abban az esetben tudnak többet nyújtani, ha homoszexuálisok, akkor viszont semmit sem tudnak nyújtani, ha heteroszexuálisok. Remélem, érthetõ voltam!
Nem hiszem, mivel nem vonz.
Szerintem ez csak a ratyiknak a kamu szövege, hogy minél több normális embert (fõleg fiatalokat) csábítsanak át a sötét oldalra.
Ez nem eloitelet kerdese, kutyaba se azert nem rakom a farkam mert eloiteleteim vannak az allatokkal szemben, hanem mert maga a gondolat is taszito. Eppenhogy a lany tudja mi a jo a fiunak es forditva, mert ezt igy alkotta meg a termeszet, hogy egymast kiegeszitsek.
Gondoljatok bele! Hajótörést szenvedsz, és te meg egy másik srác éli túl. Ott vagytok már hetek, hónapok óta. Vannak bizonyos igények, és nem tudja meg senki. Ha nagyon izzik a levegõ. :D Ha minden kötél szakad... (na jó, ez tényleg beteg volt)
minden férfi biszex :D ez a konklúzió
mi barátnõmmel ha nagyon kivagyunk és pasihiányunk van, akkor szoktunk smárolni... meg... hasonlók . szerintem nem para. 16/L
jah ! nem para ! de ha ezt két pasi csinálná akkor már para lenne ! a lezbi csajokat mért nem tudják piszkálni ? mért csak a meleg hapsikat ?
Engem az egész nem érdekel, eleget papoltam már, én szerelmi kapcsolatban akarok élni halálom napjáig, én erre gyúrok, nekem az a menõ, ha szeretek valakit és az viszontszeret engem. Úgy is fogalmazhatok, hogy én udvarlok, megélem a szerelmet, míg más lotyókra vagy lotyóként pazarolja el az életét. Szóval az ilyeneken már csak mosolygok, persze szánalomból.
omg azé már tudhatnád azt hogy agyban dõl el.... nem kellett volna lógni 3éves középiskolás biológia órákról vagyis legalább 2.évrõl amikor az emberi test van meg a genetika ('_')"
"Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dõl el, a technika mellékes tényezõ." Majdnem, DE mégis a nõk maradtak alul a "párbajban".
Egy ilyen kísérlethez olyan alanyokra van szükség, akik eltûrik, hogy ne lássanak semmit, mialatt dolgoznak rajtuk. Sõt, megkockáztatom: olyan emberek jelentkeztek a kísérletre, akik kifejezetten az ilyen "sötét" helyzetet élvezik, semmit a szemnek, mindent a fantáziának. Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dõl el, a technika mellékes tényezõ.
Szex könyvbe (szex enciklopédia) olvastam errõl az ilyesmirõl kísérletet, -ami szerintem elég aljas kísérlet, a jóizlés határain jóval túl mutat- amit szexuálpszihológusok csináltak. Konkrétan szopásról volt a kísérlet. Hetero férfi önkénteseket kerestek, hogy leszopja õket ez a szép szexi nõ akirõl egy fényképet mutattak neki, majd bekötötték a páciensek szemét valamelyik pácienst nõ szopott le valamejiket férfi, de mindegyikrõl azt hitték hogy nõ. Valakit kevésbé szexi nõ szopott le mint ami a képen mutattak neki. Megcsinálták a kísérletet sokféleképpen. Értékelni kellett hogy mennyire volt jó 1-tõl 10-es skálán. A következtetés az volt hogy a szebb nõk nem szopnak, jobban átlagban mint a kevésbé szépek, meg fordítva is, nagyrészt attól függ hogy milyen hölgyet hiszünk aki csinálja. Átlagosan a férfiak jobb eredményt étek el mint a nõk, viszont amikor közölték a pácienssel hogy férfi volt akkor megváltozott a véleménye, azt mondta hogy nem is volt olyan jó.
ez elég undorító.. meg elég beteg felvetés is. forrón szeretkezni a pároddal tudsz. szerintem.. aztán ki tudja..
nos a börtönben biztosan mivel nõk nincsenek ott ... amugy meg embere válogatja :D De egy lánnyal is fel lehet forrósítani :D ha pl játszik veled máshol is. :D
Egy nõ is tudhatja, mi a jó egy férfinak. Persze gyakorlat és tapasztalat kérdése az egész. Egyébként meg mindenkinek más a jó. Az, ami adott esetben nekem jó, nem biztos, hogy az téged is annyira felvillanyoz.
Szavazzatok Gomes-re!
Van logika a kérdésedben. A leszbi lányok beszámolói alapján náluk igaz. Felteszem, akkor a meleg fiúknál is mûködhet. Gondolom, mert nem vagyok az.
Jól van, tegyük tisztába a dolgokat! Egy homoszexuálist nem tud felizgatni egy vele ellentétes nemû ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Egy heteroszexuálist nem tud felizgatni egy vele azonos nemû ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Egy biszexuálist fel tud izgatni bármilyen nemû ember, ha és amennyiben megvan hozzá a kellõ vonzalom. Egy pedofilt nem tud felizgatni egy vele egykorú ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Stb. Stb. Gondoljatok csak bele! A pornszínésznõk általában nem élnek át orgazmust a forgatás ideje alatt, pedig a lehetõ legügyesebb lepedõakrobaták dolgoznak rajtuk. Mégis átélik az orgazmust otthon a párjukkal, kettesben, holott lehetséges, hogy a szerelmük nem is olyan ügyes, mint a nõ kollégái/kolléganõi. Egy másik példa: próbáljatok meg úgy maszturbálni, hogy közben taszító dolgokra gondoltok, vagy egyáltalán nem is figyeltek arra, hogy épp maszturbáltok. Hiába húzogatjátok (ujjazzátok) ekkor magatokat, nem fogtok tudni felizgulni (és fõleg nem kielégülni). Mert nincs meg hozzá a kellõ ráhangolódás fejben.
A kérdező hozzászólása: ezzel azt akarod mondani hogy én meleg vagyok?
Ha férfi létedre csak a férfiakhoz vonzódsz szexuálisan, akkor igen. Ha nem csak a férfiakhoz vonzódsz, hanem a nõkhöz is, akkor biszexuális vagy. Ha csak a nõkhöz vonzódsz, akkor heteroszexuális. Ha a kisgyerekekhez, akkor pedofil. Ha a halottakhoz, akkor nekrofil. Stb. Stb. Ez ilyen egyszerû.
A felnõtt kor eléréséig, minden ember keresi a nemi identitását. A felnõtt kor 21 év felett kezdõdik. Amíg az ember nem lesz felnõtt, sok dolgot kipróbál, és fantáziál mindenféle, akár képtelen dolgokról is. Ezért a felnõtt kor alatt nincs homoszexualitás, nincsenek leszbikusok, biszexuálisok, csak olyan gyerekek, akik keresik a nemi hovatartozásukat. Ez a folyamat a fejlõdés része, és valamilyen szinten minden ember átesik ezen, akár elismeri, akár nem. Az ember is, az állatok is így mûködnek a világban, ez így természetes, és így van jól. Fogadd el a gyerekkort, és húsz évesen ne akarj harminc éves lenni.
Ugye ez kamu kérdés? Ilyet egy épelméjû ember nem ír.
Nem értem miért kell itt fröcsögni egy normális kérdésre?! Elhiszem, hogy akinek nehezen jön a baba, ott már teljesen mindegy, de titokban mindenki vágyik vagy kisfiúra vagy kislányra. Miért kell ilyen hangnemben írni? Azért mert neki sikerült a baba és mindketten egészségesek? Ha nektek nem jön össze, akkor szenvedjen más is? Szép mentalitás, mondhatom.
Kedves utolsó! Azért, mert ez távolról sem normális kérdés. Szerinted az hol normális, hogy egy édesanyában ilyen felmerül, hogy õ csak lányt szeretne, fiút nem? Ha fiú lenne, akkor is az õ gyereke, akkor is ugyanúgy kellene szeretnie. Annak örüljön, hogy egészséges, hány édesanya megadna érte mindent, hogy egészséges legyen a babája vagy, hogy egyáltalán sikerüljön neki teherbe esni. Nekem hála Istennek mindkét kisfiam egészséges, de eszembe nem jutott volna ilyenen problémázni, hogy jaj, csak nehogy fiú vagy nehogy lány legyen.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Én mindig is egy kisfiúra vágytam, nagyon-nagyon. Már tizenévesen is át futott párszor az agyamon, hogy, ha nekem lesz gyerekem, 1-et szeretnék és fiút. 19.hét körül UH-n a doki arra utalgatott, hogy kislány. Kicsit letörtem, de egy pillanatra se jutott eszembe olyasmi, hogy kicsit is kevésbé szeressek egy kislányt, mint egy kisfiút, mert ugyanúgy a Miénk. De kisfiam lett, gyönyörû, okos, szeretetreméltó. Azzal nincs is semmi baj, ha valaki jobban vágyik bizonyos nemû gyerekre, de azzal már igenis van probléma, ha valaki várandós létére úgy érzi, nem tudná a születendõ gyerekét ugyanúgy szeretni, ha nem olyan nemû, mint amilyet elképzelt. EZ ROHADTUL SZOMORÚ! Pár hónapja volt itt olyan kérdés, amiben egy barátnõje írt egy anyukáról, aki szülés után lemondott a kisfiáról, mert lányt akart görcsösen. Az ilyenek nem teljesen ép elméjûek, és aki azt mondja, hogy igen, az ugyanolyan.. Az ilyenektõl mindig megkérdezném: olyan nemû, amilyet akarsz és beteg, vagy olyan, amilyet nem és egészséges?? Na, melyik a fontos?
Ez a hozzáállás nekem is nagyon visszatetszõ. 1. Szerintem az ember (akár nõ, akár férfi) GYEREKET vállal, nem pedig fiút vagy lányt. 2. Igaz, h sokakban van egy bizonyos preferencia az egyik nem iránt, de ezek általában nem hatnak ki az anyai/apai érzésekre. Nagyon sajnálom a picikét ha kisfiú. Szegénykémnek pont az édesanyja, akitõl az élete függ, nem örül, nem akarja. Egy anyukában felmerül, h nem szereti a gyerekét?! Nem gondolom, h érett lennél az anyaságra :(
Szerintem normális a kérdés. Érthetõ ugyanis az aggodalma, hiszen valljuk be õszintén, nagyon kevesen vannak azok, akiknek mindegy, hogy milyen nemû lesz a baba. Én speciel kisfiút akartam. Kisfiam is született. Mindig fiús anyaként képzeltem el magam. Mikor viszont megszületett és ránéztem, sokszor eszembe jutott, hogy, ha lány lett volna, akkor is ugyanannyira szerettem volna, mert Õ az enyém, Õ az én gyerekem és csak ez számít. Hidd el kedves kérdezõ, nem akkora tragédia, ha kisfiad lesz. Legalább annyi örömöd lesz benne, mint egy kislányban. Szeretem a kisfiamat, mert bár csak pár hónapos még, de most tiszta apukája, erõs és bátor és okos nagyon. :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Biztos vagyok benne ha a kérdezõ most ilyen érzések között is van, ha megkapja a kezébe a gyereket nem fogja azt mondani hogy de kár hogy nem ez vagy az lett. Persze tudjátok csak néhányan vagy elfelejtettétek vagy még nem éltétek meg de : TERHES, TOMBOLNAK A HORMONOK. Én tudom milyen érzés én írtam hogy fiút vártunk és lány lett. Sõt! Mikor megtudtuk hogy lány és elmondtuk a rokonságnak mindenki mondott egy rosszat hozzá, hogy DE KÁR, PEDIG MÁR KÉNE EGY TRÓNÖRÖKÖS IS. Párom ki is osztott mindenkit hogy lánynak is kell örülni, vagy aki nem tud neki örülni nem kell eljönni megnézni.Persze mindenki jött és boldogan babázott. Mikor majd ott nézelõdik a kiságyában, amikor éjjel fel kell hozzá egyáltalán eszébe sem fog jutni hogy õ egyszer ezt a kérdést ide kiírta. Ez még nem azt jelenti hogy nem fogja szeretni a gyerekét. Valahol meg édes mindegy a baba neme, nem szeretik.... Ne ez alapján ítélkezzetek! Mivel most még nem túl kézzel fogható az anyaság érzése, így normális hogy kétségei vannak. Nekem pl az unokatesóm akart mindenáron lányt. Lombik lett az elsõ, persze fiú. Aztán rövid idõn belül megfogant normál úton a második, na itt is várták hátha lány. De nem õ is fiú és most tökéletes fiús anyuka. Nem is nagyon "ért" a lányokhoz. És jó anyuka pedig szerintem az õ agyában is megfordult terhesen hogy mi lesz ha nem lány...
Én is kislányt szerettem volna. Ehelyett lett egy hétördög, zsivány kisfiam. Nem gondoltam volna, hogy majd egyszer autózok, meg legózok. Aztán most õ a mindenem. Ha 2 feje meg 3 keze lenne, akkor is imádnám. A lényeg, hogy egészséges. A 20. héten bevérezrem, elhiszed hogy csak az érdekelt, hogy benn maradjon? Nem kívánom hogy átéld... Majd felnõsz a gyerekedhez, remélhetõleg.
Már bocs, de ez nem normális kérdés. Senki sem fröcsög, senki sem akarja, hogy szenvedjen más is, pont errõl van szó. Vagy ha kisfiú lesz, szenvedni fog az anya?
Én is minden áron kislányt szerettem volna, de kicsi fiam lett és IMÁDOM.Nem adnám õt semmiért.Most ismét babát várok, persze most is itt motoszkál az agyamban, hogy jó lenne, ha kislány lenne, de igazából valóban igaz az a mondás, hogy mindegy csak egészséges legyen!Ha fiam lesz ismét akkor is örülni fogok neki, õk is nagyon-nagyon édesek!
Én még nem vagyok terhes, de nekem lesz mitõl aggódni, hogy egészséges legyen, veszélyeztetett terhes leszek biztosan. Irígyellek, hogy neked csak a neme miatt kell aggódnod.
Kérdezõ, gallyra vágtad a napomat! Majd 5 inszemináció, 5 sikertelen lombik után megkérdezném tõled, hogy milyen nemû babát akarsz. Hú, de felidegesítettél! Egy elkényeztetett, hisztis kis p.csa lehetsz.
Figyelj ha a karodban lesz és rádmosolyog, mindegy milyen nemû lesz, szeretni fogod.Mégis netán fiú lenne, próbálkoztok újra, egyszer csak lesz kislány:) Örömteli babavárást.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia. NE aggódj! Semmi probléma nem lesz. Én is azt mondtam, mint mindenki , hogy mindegy csak egészséges legyen. Aminek egy része igaz is, de nekem se volt mindegy. Mindig azt hittem lányos anyuka leszek. Nagyon féltem, hogy esetleg fiam lesz. (de szerintem fõleg a kis kukac miatt :) ) Aztán jött a nagy nap, megtudtam a nemét.Fiú lett. Mikor hazaértem potyogtak a könnyeim. Féltem, hogy nem tudom rendesen ellátni. Persze ez nem igaz. Mikor megnyugodtam már nem volt baj, imádtam már pocakba is, de amikor megláttam a szülõszobán, akkor aztán jött az igazi szerelem. Azóta eszembe se jutott, hogy mi lenne ha lány lenne. NEm tudnám akkor se ennél jobban szeretni. Mellesleg szerintem a fiúkkal könnyebb. Most már annyira fiús anyuka lettem, hogy egyáltalán nem bánnám, ha a második is kukacos lenne:) Szóval ne aggódj, ha esetleg fiú, akkor az elsõ sokk után, átgondolod és biztos vagyok, hogy örülni fogsz.
[link] Ezt olvasd el, szerintem tök jó! Én is elolvastam mikor kiderült, hogy Pici fiam lesz :) Van lányba is, de szerintem neked most ez az érdekesebb :) Boldog babavárást :)
Barátnõmék lányt akartak, fiúk lett.Imádja.Másik barátnõmék fiút akarta, lány lett.Szeretik. Mi lányt akartunk, az is lett, gyönyörû ráadásul.De ha fiú lett volna is szeretnénk.
Mikor a lányommal terhes voltam, a környezetünkben mindenkinek lánya volt. Mindenki azt mondogatta: NA REMÉLEM NEKTEK MÁR FIÚ LESZ. Nem nagyon mutogatta magát az ultrahangokon. Én bebeszéltem magamnak hogy tuti fiú lesz. Világoskék babakocsit is vettem. Aztán az ultrahangon közölték velem hogy lány. örömömben sírtam. Nem tudom miért de boldog voltam hogy lesz egy lányom. Aztán elkezdtem beszerezni a rózsaszín meg lányos dolgokat és magával ragadott az egész. Mikor megszületett nem is tudtam volna elképzelni hogy milyen lett volna ha fiú. Aztán született egy fiam is. Szóval végül teljesült az álmom. Ne aggódj, ha kisfiú is lesz, ugyanúgy fogod szeretni. max benned lesz a sajtkukac hogy jöjjön még egy, hátha az lány. Egyik ismerõsöméknél is pont így van, most várja a 4. !!! fiát :) azt mondta addig meg sem állnak míg lány nem lesz :D :D Hát ha van idegzete hozzá...
Imádni fogod akármi lesz a neme, ne izgulj! Én is így voltam, ahogy te, annyira hangoztattam, hogy én fiút nem szülök, hogy párom már elõre félt az ultrahangra menet, hogy mit fogok reagálni, ha kisfiút mondanak. De kislány lett :) De ha kisfiam lenne, akkor most egy pici fiúba lennék szerelmes! Legkésõbb amikor meglátod, beleszerelmesedsz ne aggódj! :)
Ha elveszítenél két, bõven félidõ utáni babát, majd szeretnéd, bármi is lenne. Megvan a véleményem rólad.
Válaszadók, ti most komolyan nyugtatgatjátok a kérdezõt? Az eszem megáll! Az ilyennek nem való gyerek. Más mennyit küzd érte, holott neki teljesen mindegy fiú vagy lány. Majd ha normális felnõtt emberként tud viselkedni, akkor akarjon gyereket! Ti meg pátyolgassátok azt, aki tényleg segítségre szorul. A kérdezõnek kellene 1-2 pofon az élettõl, aztán máris nem fog ilyet kérdezni.
Na mi lett?

Miért van az hogy ha fiúval szexelek soha nem tudok elmenni? / bövebben lent /

ha magamnak csinálom akkor meg mindig siker?l. a fiúk akikkel eddig voltam mindig sokáig csinálták nekem nyaltak dugtak ujjaztak mindent csináltak, de egyszerüen nem tudok elmenni, pedig imádom csinálni fiúval meg minden, csak egyszerüen nem megyek, igyhát majdnem mindennap maszturbálok, és az nagyon jó, de szeretnék már egyszer fiú alatt is elélvezni.. meg az is kellemtlen mikor már vagy 45 perce csinálja nekem fiu és nem megyek el ijenkor inkább eljátszom hogy orgazumosom van mint hogy szegény szenvedjen meg begörcsöljön a nyelve.. segitsetek mit tegyek hogyan csináljam, mással is volt már hasonlo?? 18/L

Legjobb válasz: Lehet az a gond, hogy túl sokat masztizol. Ha most van pasid, akkor 2-3napig (szerintem) ne masztizz, hanem feküdj le a pasiddal, hátha el tudsz élvezni. Ha meg nem akkor nem tudom. =/ 17/F

Lehet az a gond, hogy túl sokat masztizol. Ha most van pasid, akkor 2-3napig (szerintem) ne masztizz, hanem feküdj le a pasiddal, hátha el tudsz élvezni. Ha meg nem akkor nem tudom. =/ 17/F
de érdekesen mûködtök ti lányok
ha zuhanyrózsával masztizol ne is csodálkozz azon hogy szex közbe nem élvezel el. szokj le a zuhanyzós masztizásról, ne masztizz egy darabig, és utána szex közbe is el tudsz élvezni
Melyik városból vagy?
Akkor szólj a partnerednek, hogy neked az jó ha a csiklódat izgatja, és akkor hátha el fogsz tudni menni!Utána meg persze mehet a szex... 21/L
pózt szoktatok váltani? az is lehet egy tényezõ hogy hol ér hozzád a srác F
A kérdező hozzászólása: csiklo orgazmusom van, és mindig zuhanyrozsával csinálom...
Próbáljátok úgy. hogy miközben a barátod dug (szembõl vagy hátulról), te masztizol.
1. Hagyd abba a masztit annyira, hgy teljesen kiehezz 2. Szerintem inkább férfival kellene megpróbálnod nem fiuval.
Masztizás közben, hüvely vagy csikló orgazmusod van??? 21/L
szokj le a masztiról. ne masztizz két hétig aztán szexelj.
Nem írtad melyik városból vagy, pedig mutatnék egy két dolgot, amitõl biztos pozitív eredményt látnál! 27F ;)

Mért van az, hogy ha fiúmmal pettingelünk és megujjaz akkor az nekem fáj és kellemetlen? Pedig ha én elégítem ki magam akkor az nem fáj. és nem merem neki megmondani. Miért fáj? Egy segítségre szoruló leány

Legjobb válasz: lehet hogy kicsit feszültebb vagy amikor vele vagy. míg önmagad csinálod akkor ellazultabb vagy. amúgy mondjad neki hogy nem jó, mert õ most úgy tudja hogy jó és ezért nem is fog változtani.

lehet hogy kicsit feszültebb vagy amikor vele vagy. míg önmagad csinálod akkor ellazultabb vagy. amúgy mondjad neki hogy nem jó, mert õ most úgy tudja hogy jó és ezért nem is fog változtani.
Szerintem mindenképp beszéld megvele, hisz szeretitek egymást, ésegy kis õszinteségért nemfog megharagudni, fõleg ha a boldogságodról van szó!!! Biztos vagyok benne ha szólsz neki petting közbe h mikor fáj, és mikor nem, ráérez, és onnantól menni fog a dolog. Remélem segítettem;) T*
Valószínû azért fáj, mert õ nem érzi, hogy neked hogyan jó, míg ha magadnak csinálod, akkor akarva-akaratlanul is úgy csinálod, hogy ne legyen kellemetlen. De õ nem tudja magától, hogy például milyen szögbe dugja be az ujját stb... Miért nem mered elmondani neki, hogy így nem jó neked? Õ magától nem fogja tudni. Együtt vagytok, szeretitek egymást, bíztok egymásba, a tested minden négyzetcentiméterét megmutatod neki, és nem mered elmondani neki, hogy fájdalmat okoz neked? Szerinted az õ célja az, amikor ujjaz, hogy neked fájjon? Hát nem, õ azt szeretné, hogy te élvezd. Ahhoz viszont neked is segítened kell. A szexrõl tudni kell beszélni! Amikor van egy olyan pillanat, hogy egyedül vagytok, hozd fel nyugodtan a témát. Ne butáskodj itt ilyenekkel, hogy nem mered elmondani neki. Hát akkor kinek mondanád el, ha nem neki?

Milyen praktikák vannak, vagy hogyan kell és mikor csinálni hogy ha fiú gyermeket szeretnénk?

Legjobb válasz: Semmilyen. Attól függ,hogy milyen nemû lesz,hogy apa célba érõ kiskatonája milyen kromoszómát hordoz. Ezt nem tudod azzal befolyásolni,hogy teliholdkor,vagy minden hónap elsõ szombatján,vagy mittomén mikor vagytok együtt. Elnézést attól,aki hisz az ilyen jósló módszerekben.

Semmilyen. Attól függ, hogy milyen nemû lesz, hogy apa célba érõ kiskatonája milyen kromoszómát hordoz. Ezt nem tudod azzal befolyásolni, hogy teliholdkor, vagy minden hónap elsõ szombatján, vagy mittomén mikor vagytok együtt. Elnézést attól, aki hisz az ilyen jósló módszerekben.
Az Y kromoszómát hordozó spermiumok valamivel kisebbek az X-eseknél. Ezért kicsit gyorsabbak, viszont rövidebb ideig aktívak, mert hamarébb elfogy az energiájuk. Ebböl követketöen ha a spermiumoknak "várni" kell a peteérésre, statisztikailag nagyobb %-ban lesz belöle lány, ha a petesejt vár a spermiuokra, akkor valamivel több a valószínüsége a fiúnak. Tehát ha a peteéréskor vagytok együtt, akkor valamivel több az esélyeetek, de biztosra nem lehet menni.
Figyeld, hogy mikor van peteérésed. aznap, ill. az utána következõ 1-2 napon kell próbálkozni, akkor nagyobb valószínûséggel fiú gyermek lesz.
Szia! Három fiam van... Kimondottan extra dolgot nem tettünk, csak peteérés elõtt már pár nappal együtt voltunk két naponta. A tizennegyedik napot számoltam ki(pontos 27-28 napos mensinél) és ahhoz képest számoltam a peteérést. Két naponta együtt voltunk, mert úgy voltunk vele, hogy valamelyik kiskatona majdcsak célba ér. Mindhárom azonnal sikerült... fiúk lettek...... Nem ez volt a cél, de fiúk lettek... Nem szándékosan gyúrtunk fiúkra, lesz ami lesz alapon ment a dolog...... Hát fiúk lettek:-))))))
Peteéréskor voltunk együtt, és lányunk van. Amúgy meg nem mindegy?
A kérdező hozzászólása: de persze az egészség a legfontosabb és ha már megfogant igazábol mindegy is....de 2 lány után vágyunk rá és ez érthetõ is. csak kiváncsi voltam van e praktika erre de akkor nincs.... a sors ami önt.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nekem két fiú után kislányom lett, és a véleményem az, hogy egyáltalán NEM mindegy. Talán elsõre, de nem harmadjára. Nekem minden porcikám vágyott egy kislányra, nagyon sok mindent olvastam, praktikákat kerestem, Jó semmi sem 100%, de azért csak megpróbáltunk mindent. Amit olvastam és tapasztaltam is: Peteérés kellõs közepén (én ezt mindig észre vettem magamon), ha te vagy fölül és el is élvezel ekkor nagy valószínûséggel fiad lesz. Egy ismerõsöm biztos ami biztos elment a dokijához hüvely uh-t csináltatott, és mondta neki a doki, hogy akkor hajrá, mind a kétszer fia lett (így is szerette volna). Én annyira fanatikus voltam, hogy Czeizel Endréhez is elmentem volna, de nem került rá sor, mert a kisasszony hamarabb megfogant. Nagyon sokan mondták, hogy kb. 40-50000 ft-ért megmondja, hogy mikor legyél a pároddal együtt, és állítólag "garanciát" vállal a baba nemére. Erre én azt kérdeztem, hogy mit takar a garancia, talán visszavihetjük a bébit, hogy bocsi, de nem jött be a praktika? Erre azt mondták, hogy nem volt még rá példa. Hát nem tudom, hogy tényleg így van e, esetleg nézz utána. Sok sikert a fiúcskához!
Ez a Czeizel Endrés dolog nálunk is mûködött. Nagyon lányt akartunk. Peteérést néztem ovu teszttel, tudtam mikor lesz, elõtte voltunk együtt 2 nappal (fiúhoz akkor, vagy még 2 napig), lányhoz ecetes-vizes hüvelyöblítés, fiúhoz szódabikarbónás-vizes aktus elõtt pár perccel. És jó, ha van orgazmus fiúhoz (megváltozik a hüvely ph), lányhoz nem lehetett:) Betartottuk ezeket, és bejött.

Mennyi igazsag van abban hogy, ha fiu lesz nem kivanod ugy a szexet, ha meg lany akkor igen?

csak ugy erdekel mert mar annyi nepi hiedelmet olvastam es hallottam.

Legjobb válasz: Nekem bejött, sõt Nõvéremnek is.De erre nem szabad alapozni.

Nekem bejött, sõt Nõvéremnek is.De erre nem szabad alapozni.
na és az hogy ne simogazsd a kutyát mert szörös lessz a baba?én nem hiszek benne mert van hogy mondják és bejön akkor az van na én megmondtam de ha nem jön be akor semmi magyarázatot nem adnak rá hogy ez miért nem jött be
Sztem semmi. Nekem kislányom lesz és semmi kedvem hozzá:(
Az elõttem íróval értek egyet. Kislányunk lesz, és mi egyáltalán nem szexeltünk a terhesség alatt (elején vérzés miatt volt tiltott, utána pedig képtelen voltam rá hiába imádom a férjem).
Nekem fiam lesz és ugyanúgy kívánom az együttléteket, mint eddig. SÕT!:D Ennyirõl-ennyi.:) 23 hetes, fiús kismami
errõl annyit hogy nekem is fiam lessz és teljesen oda vagyok 29 hetes kismama
nekem fiam van és majdhogy nem megkellet erõszakolni a párom, mert már õ nem tudta tartani a tempot.
Na egy újabb babona, ne higgyetek ezeknek, nekem is lányom lesz, és megmondjam õszintén, néha már sajnálom a párom, de nekem a hátam közepe sem kívánja a szexet.
Nekem fiam lesz és semmi kedvem a szexhez...

Szerintetek ciki hogy ha fiú vagyok és akarok Sp-vel egy közös fotót?

Legjobb válasz: szerintem az mert én elítélem a másokat!!

szerintem az mert én elítélem a másokat!!
Érdkes kérdés. Én 21 voltam, amikor közös fotóm lett Avril Lavigne-val. Fiú vagyok. Ebbõl kiindulva....
Hát, eléggé xD Hacsak nem 5 éves vagy.
Csak egy kéék malaaaaaac xD
öö ki az az SP??? SINGLE PLAYER???
Nem...mostanság már nemitélik el amáságot...:]
figyelj! az nem szégyen ha szereted sp-t. most azért mert fiú vagy azért nem csináltathatsz egy fiúvalk özös képet? ez most olyan lenne mintha én nem csinálhatnék az egyik barátnõmmel közös képet. de nem? szóval nyugodtan. 14/L
hát most lehet hogy sokan lepontoznak, nemtudom. Szerintem nem. Nekem is vannak kedvenc sztárjaim (persze engem a sport érdekel tehát nem ilyenekre kell gondolni hogy Brad Pitt stb.) sokan utálják õt a hímnemûek köuül mert mindnen kis 13-14-15 éves lány rajta lóg meg hát ahogy énekel azért sem szeretik ezek ellenére is éne azt mondom hogy NEM!
bocsi a helyesírásért :D
"öö ki az az SP??? SINGLE PLAYER???" ÁLLAT!!!! xD
sztem nem.. az se lenne az hajason mrazzel lenne egy fotod!! Sp-vel sem lenne gáz!!! õ biztos örülne neki ha odamennél egyszer hozzá kérdeznél pár dolgot, kérnél egy fényképet... jólesne neki h szereted a zenéjét!! (persze nem szexuális értelemben!!!) :DD

Amikor a tampont felteszem, és egy idő után kihúzom, akkor eléggé fáj. Ez azt is jelenti, hogy ha fiúval vagyok, akkor is fájni fog?

Még sz?z vagyok.

Legjobb válasz: amikor tampont teszel fel magadnak, és kihúzod be vagy izgulva, és nedves vagy? =) nem hinném.

amikor tampont teszel fel magadnak, és kihúzod be vagy izgulva, és nedves vagy? =) nem hinném.
A kérdező hozzászólása: Mert a betét nem kellemes, a tampon meg csak a kivételkor fáj.
A kérdező hozzászólása: nem nem vagyok az.Az nem is fáj, amikor beteszem, csak amikor egy idõ után kihúzom :S
Nekem is van amikor szörnyen fáj, én is szûz vagyok. Lehet, hogy azért fáj mert, amikor vesszünk ki akk vastagabb(mivel megszívta magát) és akkor jobban feszíti a szûzhártyát. Lehet hülyeséget mondtam, nem tudom mert nemvok nõgyógyász..xD Amúgy tedd fel az egyik lábad valahova, nekem úgy nem szokott fájni. Vagy nyomhatsz is.
A tampon nem egyenlõ egy fiú szerszámával. A tampon nem kellemes élmény, visszafelé húzva, ha nem annyira szívta meg magát mindenkinek fáj, meg nem is úgy van kialakítva, hogy kellemes élményt nyújtson. De ha majd fiúval leszel az teljesen más lesz. Nekik eleve húsból van a dolguk, sima, nem úgy mint a tampon. Plusz Te is nedves leszel, hogy csússzon a dolog stb.. Tehát ne hasonlítsd a tampont a péniszhez. Teljesen más élmény a kettõ.
Csak azt nem értem, ha fáj, akkor mi a francnak tamponoztok???

Ha példádúl van egy lány akinek van egy barátja és a lány már nagyon szeretné a fiúval az első csókot amiről a fiú nem tud akkor a lány csókolja meg először vagy hagyja hogy a fiú csókolja meg?

(itt nem rólam van szó mert nincs is senkim:/)

Legjobb válasz: Szia! Most nem értem, milyen barátra gondolsz? Barátság, vagy párkapcsolat? Ha barátság, esze ágában ne legyen a csajnak lesmárolni a fiút csak úgy hoppálá. Ha szerelmesek, akkor meg nem kérdés. Ilyen, hogy elsõ csók, az megtörténik, ha kell. Mindegy, hogy ki kezdeményez. :) De itt a kérdés az, hogy hány éves vagy, vagy akikrõl szó van. Mert ez kérdés inkább csak 11-12 éveseknél szokott lenni manapság. De maximum 15-tõl felfelé biztos nem. A lényeg, hogy párkapcsolatban nem lehet tabu téma, hogy most meg akarlak csókolni. Ha már ez az, akkor ott gondok vannak.

Szia! Most nem értem, milyen barátra gondolsz? Barátság, vagy párkapcsolat? Ha barátság, esze ágában ne legyen a csajnak lesmárolni a fiút csak úgy hoppálá. Ha szerelmesek, akkor meg nem kérdés. Ilyen, hogy elsõ csók, az megtörténik, ha kell. Mindegy, hogy ki kezdeményez. :) De itt a kérdés az, hogy hány éves vagy, vagy akikrõl szó van. Mert ez kérdés inkább csak 11-12 éveseknél szokott lenni manapság. De maximum 15-tõl felfelé biztos nem. A lényeg, hogy párkapcsolatban nem lehet tabu téma, hogy most meg akarlak csókolni. Ha már ez az, akkor ott gondok vannak.

Hogyan szerezzek fiú barátokat? Eddig ha úgy viselkedtem egy fiúval, mint egy lány baráttal, akkor az agyára mentem. (lelkizés stb. ) Ha úgy viszonyultam hozzá, mint fiúhoz, akkor nyomulásnak vette.

Legjobb válasz: Érdekmentes fiú-lány barátság nemigazán létezik (kivéve ha együtt nõttek fel amolyan szomszédok 4 éves koruk óta) mert amúgy mindig legalább az egyik fél többet akar. (Bár nem értem hogyan képesek 15-20 évig eljátszani a dolgot, ha tényleg többet szeretnének)

Érdekmentes fiú-lány barátság nemigazán létezik (kivéve ha együtt nõttek fel amolyan szomszédok 4 éves koruk óta) mert amúgy mindig legalább az egyik fél többet akar. (Bár nem értem hogyan képesek 15-20 évig eljátszani a dolgot, ha tényleg többet szeretnének)
Minek neked fiú barát?Sosem fog mûködni.Vagy ismerkedj melegekkel.
Én szívesen megismernélek és lennék a barátod. Engem például nem zavar a lelkizés mert szeretem meghallgatni mások problémáit és néha jól esik valaki akinek én is eltudom mondani mi a gond. Ha gondolod írj privátot! :) 16/F
Ismerkedjél.
"nem értem hogyan képesek 15-20 évig eljátszani a dolgot, ha tényleg többet szeretnének" Úgy, hogy nem feltétlen szeretnének többet. Hihetetlen, mi? :D Én lány vagyok, és a problémám pont az, hogy fiúk közül még az is csak havernak képes tekinteni, akinek a legkevésbé kéne. Legalábbis azt erõsen kétlem, hogy 5-10 emberbõl mind azért számol be a szoknyaügyleteirõl, hogy féltékenységre ébresszen, és ennek érdekében olyan messzire elmegy, hogy az orrom elõtt össze is jön az illetõvel... lehet velem vitatkozni. (Magamról tudom, hogy nagy részüktõl semmit nem akarok, köszönöm szépen.) Kérdezõ, csak azért, mert "jó és hasznos érintkezni az ellenkezõ nemmel" szerintem fölösleges erõltetned a dolgot. A fiúkkal való kijövés titka a személyiség (részleges) maszkulinsága, azaz nem árt, ha nem testesíted meg a nõi sztereotípiákat minden téren. Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy szabadon elbaromkodsz velük. A probléma csak az, hogy a leírásodból nem tûnsz éppen erre természeténél fogva hajlamos típusnak. Persze én nem tudhatom...
Nem értek egyet, van fiú-lány barátság. A legjobb barátom fiú. Az elején tetszettem neki, akart tõlem valamit, de egy-másfél év után olyan szinten megismertük egymást, hogy egy nagyon mély barátság alakult ki közöttünk. Kérdezõ, szerintem ez amgától jön, hogy hogy viselkedsz, barátkozol a fiúkkal. Nekem 90%ban fiú barátaim vannak, azért mert én ilyen tipus vagyok. Valaki meg csak lányokkal van jóban. Ez ilyen, szerintem ezen nem lehet változtatni.
Szerintem meg létezik fiú-lány barátság. Csak LEGJOBB barátság nem minden esetben. Nekem a baráti társaságom 80-90%-a fiúkból áll, én bevallom, sokkal jobban szeretek fiúkkal barátkozni. A maradék lány barátom se ez a tipikus cicababa, hanem õk abszolút szót tudnak érteni baráti szinten a fiúkkal, egyszóval normálisak. Viszont a "baj" ott kezdõdik, ha az egyik fél többet akar. Biztos lesznek olyan fiúk a környezetedben, ha haverkodsz valamelyikükkel, aki elfantáziálgat majd rólad, mint nõrõl. Több mint valószínû, hogy ezt én nem sem tudtam idáig elkerülni, a legtöbb esetben... meg kell tanulni csak haveri kapcsolatokat kialakítani velük, valahogy el kell érned azt, hogy többet ne akarjanak. Tehát a kérdésedben lévõ köztes megoldás. Tudod, nekem annyival könnyebb a helyzetem, hogy én már szinte gyerekkorom óta ismerem õket. Így max õk is úgy tekintenek rám, mint a kishúgukra, én meg bátyáimra.
A kérdező hozzászólása: 16l
leszünk haverok?
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: mert alapvetõen egy embernek, esetemben, ha lány, nem csak egy nemû barátokra van szüksége, mivel életünkben sem csak a saját nemünkkel érintkezünk, nem csak szerelembõl jó szeretni egy fiút
itt leszek ha vered?
Barátkozni akarsz? :D oké leszek én a haverod :D de ett függetlenül megjegyzem, egy férfi se szereti ha a nõ jobban ért a férfi dolgokhoz ! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!