Találatok a következő kifejezésre: Hogy ha fiú (2233 db)

Az valóban igaz hogy ha fiú vagy, és nincsenek előítéleteid, akkor egy fiúval sokkal forróbban lehet szexelni mint egy lánnyal? Mert hogy a fiú tudja mi a jó egy másiknak? !

Én Heteroszexuális vagyok, és valahogy mindig ezt gondoltam, habár még életemben nem voltam velem azonos nem?vel. 19/F

Legjobb válasz: Szerintetek mikor lesz vége ennek a homokos/biszex hullámnak, ami végigsöpör a teljes fiatalságon? A szexuális irányultság még véletlenül sem elõítéletesség kérdése. Az is tévhit, hogy az azonos nemûek többet tudnak nyújtani egymásnak, mint az ellentétes nemûek. Csak abban az esetben tudnak többet nyújtani, ha homoszexuálisok, akkor viszont semmit sem tudnak nyújtani, ha heteroszexuálisok. Remélem, érthetõ voltam!

Szerintetek mikor lesz vége ennek a homokos/biszex hullámnak, ami végigsöpör a teljes fiatalságon? A szexuális irányultság még véletlenül sem elõítéletesség kérdése. Az is tévhit, hogy az azonos nemûek többet tudnak nyújtani egymásnak, mint az ellentétes nemûek. Csak abban az esetben tudnak többet nyújtani, ha homoszexuálisok, akkor viszont semmit sem tudnak nyújtani, ha heteroszexuálisok. Remélem, érthetõ voltam!
Nem hiszem, mivel nem vonz.
Szerintem ez csak a ratyiknak a kamu szövege, hogy minél több normális embert (fõleg fiatalokat) csábítsanak át a sötét oldalra.
Ez nem eloitelet kerdese, kutyaba se azert nem rakom a farkam mert eloiteleteim vannak az allatokkal szemben, hanem mert maga a gondolat is taszito. Eppenhogy a lany tudja mi a jo a fiunak es forditva, mert ezt igy alkotta meg a termeszet, hogy egymast kiegeszitsek.
Gondoljatok bele! Hajótörést szenvedsz, és te meg egy másik srác éli túl. Ott vagytok már hetek, hónapok óta. Vannak bizonyos igények, és nem tudja meg senki. Ha nagyon izzik a levegõ. :D Ha minden kötél szakad... (na jó, ez tényleg beteg volt)
minden férfi biszex :D ez a konklúzió
mi barátnõmmel ha nagyon kivagyunk és pasihiányunk van, akkor szoktunk smárolni... meg... hasonlók . szerintem nem para. 16/L
jah ! nem para ! de ha ezt két pasi csinálná akkor már para lenne ! a lezbi csajokat mért nem tudják piszkálni ? mért csak a meleg hapsikat ?
Engem az egész nem érdekel, eleget papoltam már, én szerelmi kapcsolatban akarok élni halálom napjáig, én erre gyúrok, nekem az a menõ, ha szeretek valakit és az viszontszeret engem. Úgy is fogalmazhatok, hogy én udvarlok, megélem a szerelmet, míg más lotyókra vagy lotyóként pazarolja el az életét. Szóval az ilyeneken már csak mosolygok, persze szánalomból.
omg azé már tudhatnád azt hogy agyban dõl el.... nem kellett volna lógni 3éves középiskolás biológia órákról vagyis legalább 2.évrõl amikor az emberi test van meg a genetika ('_')"
"Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dõl el, a technika mellékes tényezõ." Majdnem, DE mégis a nõk maradtak alul a "párbajban".
Egy ilyen kísérlethez olyan alanyokra van szükség, akik eltûrik, hogy ne lássanak semmit, mialatt dolgoznak rajtuk. Sõt, megkockáztatom: olyan emberek jelentkeztek a kísérletre, akik kifejezetten az ilyen "sötét" helyzetet élvezik, semmit a szemnek, mindent a fantáziának. Ez is azt bizonyítja, hogy minden az agyban dõl el, a technika mellékes tényezõ.
Szex könyvbe (szex enciklopédia) olvastam errõl az ilyesmirõl kísérletet, -ami szerintem elég aljas kísérlet, a jóizlés határain jóval túl mutat- amit szexuálpszihológusok csináltak. Konkrétan szopásról volt a kísérlet. Hetero férfi önkénteseket kerestek, hogy leszopja õket ez a szép szexi nõ akirõl egy fényképet mutattak neki, majd bekötötték a páciensek szemét valamelyik pácienst nõ szopott le valamejiket férfi, de mindegyikrõl azt hitték hogy nõ. Valakit kevésbé szexi nõ szopott le mint ami a képen mutattak neki. Megcsinálták a kísérletet sokféleképpen. Értékelni kellett hogy mennyire volt jó 1-tõl 10-es skálán. A következtetés az volt hogy a szebb nõk nem szopnak, jobban átlagban mint a kevésbé szépek, meg fordítva is, nagyrészt attól függ hogy milyen hölgyet hiszünk aki csinálja. Átlagosan a férfiak jobb eredményt étek el mint a nõk, viszont amikor közölték a pácienssel hogy férfi volt akkor megváltozott a véleménye, azt mondta hogy nem is volt olyan jó.
ez elég undorító.. meg elég beteg felvetés is. forrón szeretkezni a pároddal tudsz. szerintem.. aztán ki tudja..
nos a börtönben biztosan mivel nõk nincsenek ott ... amugy meg embere válogatja :D De egy lánnyal is fel lehet forrósítani :D ha pl játszik veled máshol is. :D
Egy nõ is tudhatja, mi a jó egy férfinak. Persze gyakorlat és tapasztalat kérdése az egész. Egyébként meg mindenkinek más a jó. Az, ami adott esetben nekem jó, nem biztos, hogy az téged is annyira felvillanyoz.
Szavazzatok Gomes-re!
Van logika a kérdésedben. A leszbi lányok beszámolói alapján náluk igaz. Felteszem, akkor a meleg fiúknál is mûködhet. Gondolom, mert nem vagyok az.
Jól van, tegyük tisztába a dolgokat! Egy homoszexuálist nem tud felizgatni egy vele ellentétes nemû ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Egy heteroszexuálist nem tud felizgatni egy vele azonos nemû ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Egy biszexuálist fel tud izgatni bármilyen nemû ember, ha és amennyiben megvan hozzá a kellõ vonzalom. Egy pedofilt nem tud felizgatni egy vele egykorú ember, mert nincs meg hozzá a kellõ vonzalom. Stb. Stb. Gondoljatok csak bele! A pornszínésznõk általában nem élnek át orgazmust a forgatás ideje alatt, pedig a lehetõ legügyesebb lepedõakrobaták dolgoznak rajtuk. Mégis átélik az orgazmust otthon a párjukkal, kettesben, holott lehetséges, hogy a szerelmük nem is olyan ügyes, mint a nõ kollégái/kolléganõi. Egy másik példa: próbáljatok meg úgy maszturbálni, hogy közben taszító dolgokra gondoltok, vagy egyáltalán nem is figyeltek arra, hogy épp maszturbáltok. Hiába húzogatjátok (ujjazzátok) ekkor magatokat, nem fogtok tudni felizgulni (és fõleg nem kielégülni). Mert nincs meg hozzá a kellõ ráhangolódás fejben.
A kérdező hozzászólása: ezzel azt akarod mondani hogy én meleg vagyok?
Ha férfi létedre csak a férfiakhoz vonzódsz szexuálisan, akkor igen. Ha nem csak a férfiakhoz vonzódsz, hanem a nõkhöz is, akkor biszexuális vagy. Ha csak a nõkhöz vonzódsz, akkor heteroszexuális. Ha a kisgyerekekhez, akkor pedofil. Ha a halottakhoz, akkor nekrofil. Stb. Stb. Ez ilyen egyszerû.
A felnõtt kor eléréséig, minden ember keresi a nemi identitását. A felnõtt kor 21 év felett kezdõdik. Amíg az ember nem lesz felnõtt, sok dolgot kipróbál, és fantáziál mindenféle, akár képtelen dolgokról is. Ezért a felnõtt kor alatt nincs homoszexualitás, nincsenek leszbikusok, biszexuálisok, csak olyan gyerekek, akik keresik a nemi hovatartozásukat. Ez a folyamat a fejlõdés része, és valamilyen szinten minden ember átesik ezen, akár elismeri, akár nem. Az ember is, az állatok is így mûködnek a világban, ez így természetes, és így van jól. Fogadd el a gyerekkort, és húsz évesen ne akarj harminc éves lenni.

Miért van az hogy ha fiúval szexelek soha nem tudok elmenni? / bövebben lent /

ha magamnak csinálom akkor meg mindig siker?l. a fiúk akikkel eddig voltam mindig sokáig csinálták nekem nyaltak dugtak ujjaztak mindent csináltak, de egyszerüen nem tudok elmenni, pedig imádom csinálni fiúval meg minden, csak egyszerüen nem megyek, igyhát majdnem mindennap maszturbálok, és az nagyon jó, de szeretnék már egyszer fiú alatt is elélvezni.. meg az is kellemtlen mikor már vagy 45 perce csinálja nekem fiu és nem megyek el ijenkor inkább eljátszom hogy orgazumosom van mint hogy szegény szenvedjen meg begörcsöljön a nyelve.. segitsetek mit tegyek hogyan csináljam, mással is volt már hasonlo?? 18/L

Legjobb válasz: Lehet az a gond, hogy túl sokat masztizol. Ha most van pasid, akkor 2-3napig (szerintem) ne masztizz, hanem feküdj le a pasiddal, hátha el tudsz élvezni. Ha meg nem akkor nem tudom. =/ 17/F

Lehet az a gond, hogy túl sokat masztizol. Ha most van pasid, akkor 2-3napig (szerintem) ne masztizz, hanem feküdj le a pasiddal, hátha el tudsz élvezni. Ha meg nem akkor nem tudom. =/ 17/F
de érdekesen mûködtök ti lányok
ha zuhanyrózsával masztizol ne is csodálkozz azon hogy szex közbe nem élvezel el. szokj le a zuhanyzós masztizásról, ne masztizz egy darabig, és utána szex közbe is el tudsz élvezni
Melyik városból vagy?
Akkor szólj a partnerednek, hogy neked az jó ha a csiklódat izgatja, és akkor hátha el fogsz tudni menni!Utána meg persze mehet a szex... 21/L
pózt szoktatok váltani? az is lehet egy tényezõ hogy hol ér hozzád a srác F
A kérdező hozzászólása: csiklo orgazmusom van, és mindig zuhanyrozsával csinálom...
Próbáljátok úgy. hogy miközben a barátod dug (szembõl vagy hátulról), te masztizol.
1. Hagyd abba a masztit annyira, hgy teljesen kiehezz 2. Szerintem inkább férfival kellene megpróbálnod nem fiuval.
Masztizás közben, hüvely vagy csikló orgazmusod van??? 21/L
szokj le a masztiról. ne masztizz két hétig aztán szexelj.
Nem írtad melyik városból vagy, pedig mutatnék egy két dolgot, amitõl biztos pozitív eredményt látnál! 27F ;)

Mért van az, hogy ha fiúmmal pettingelünk és megujjaz akkor az nekem fáj és kellemetlen? Pedig ha én elégítem ki magam akkor az nem fáj. és nem merem neki megmondani. Miért fáj? Egy segítségre szoruló leány

Legjobb válasz: lehet hogy kicsit feszültebb vagy amikor vele vagy. míg önmagad csinálod akkor ellazultabb vagy. amúgy mondjad neki hogy nem jó, mert õ most úgy tudja hogy jó és ezért nem is fog változtani.

lehet hogy kicsit feszültebb vagy amikor vele vagy. míg önmagad csinálod akkor ellazultabb vagy. amúgy mondjad neki hogy nem jó, mert õ most úgy tudja hogy jó és ezért nem is fog változtani.
Szerintem mindenképp beszéld megvele, hisz szeretitek egymást, ésegy kis õszinteségért nemfog megharagudni, fõleg ha a boldogságodról van szó!!! Biztos vagyok benne ha szólsz neki petting közbe h mikor fáj, és mikor nem, ráérez, és onnantól menni fog a dolog. Remélem segítettem;) T*
Valószínû azért fáj, mert õ nem érzi, hogy neked hogyan jó, míg ha magadnak csinálod, akkor akarva-akaratlanul is úgy csinálod, hogy ne legyen kellemetlen. De õ nem tudja magától, hogy például milyen szögbe dugja be az ujját stb... Miért nem mered elmondani neki, hogy így nem jó neked? Õ magától nem fogja tudni. Együtt vagytok, szeretitek egymást, bíztok egymásba, a tested minden négyzetcentiméterét megmutatod neki, és nem mered elmondani neki, hogy fájdalmat okoz neked? Szerinted az õ célja az, amikor ujjaz, hogy neked fájjon? Hát nem, õ azt szeretné, hogy te élvezd. Ahhoz viszont neked is segítened kell. A szexrõl tudni kell beszélni! Amikor van egy olyan pillanat, hogy egyedül vagytok, hozd fel nyugodtan a témát. Ne butáskodj itt ilyenekkel, hogy nem mered elmondani neki. Hát akkor kinek mondanád el, ha nem neki?

Mennyi igazsag van abban hogy, ha fiu lesz nem kivanod ugy a szexet, ha meg lany akkor igen?

csak ugy erdekel mert mar annyi nepi hiedelmet olvastam es hallottam.

Legjobb válasz: Nekem bejött, sõt Nõvéremnek is.De erre nem szabad alapozni.

Nekem bejött, sõt Nõvéremnek is.De erre nem szabad alapozni.
na és az hogy ne simogazsd a kutyát mert szörös lessz a baba?én nem hiszek benne mert van hogy mondják és bejön akkor az van na én megmondtam de ha nem jön be akor semmi magyarázatot nem adnak rá hogy ez miért nem jött be
Sztem semmi. Nekem kislányom lesz és semmi kedvem hozzá:(
Az elõttem íróval értek egyet. Kislányunk lesz, és mi egyáltalán nem szexeltünk a terhesség alatt (elején vérzés miatt volt tiltott, utána pedig képtelen voltam rá hiába imádom a férjem).
Nekem fiam lesz és ugyanúgy kívánom az együttléteket, mint eddig. SÕT!:D Ennyirõl-ennyi.:) 23 hetes, fiús kismami
errõl annyit hogy nekem is fiam lessz és teljesen oda vagyok 29 hetes kismama
nekem fiam van és majdhogy nem megkellet erõszakolni a párom, mert már õ nem tudta tartani a tempot.
Na egy újabb babona, ne higgyetek ezeknek, nekem is lányom lesz, és megmondjam õszintén, néha már sajnálom a párom, de nekem a hátam közepe sem kívánja a szexet.
Nekem fiam lesz és semmi kedvem a szexhez...

Szerintetek ciki hogy ha fiú vagyok és akarok Sp-vel egy közös fotót?

Legjobb válasz: szerintem az mert én elítélem a másokat!!

szerintem az mert én elítélem a másokat!!
Érdkes kérdés. Én 21 voltam, amikor közös fotóm lett Avril Lavigne-val. Fiú vagyok. Ebbõl kiindulva....
Hát, eléggé xD Hacsak nem 5 éves vagy.
Csak egy kéék malaaaaaac xD
öö ki az az SP??? SINGLE PLAYER???
Nem...mostanság már nemitélik el amáságot...:]
figyelj! az nem szégyen ha szereted sp-t. most azért mert fiú vagy azért nem csináltathatsz egy fiúvalk özös képet? ez most olyan lenne mintha én nem csinálhatnék az egyik barátnõmmel közös képet. de nem? szóval nyugodtan. 14/L
hát most lehet hogy sokan lepontoznak, nemtudom. Szerintem nem. Nekem is vannak kedvenc sztárjaim (persze engem a sport érdekel tehát nem ilyenekre kell gondolni hogy Brad Pitt stb.) sokan utálják õt a hímnemûek köuül mert mindnen kis 13-14-15 éves lány rajta lóg meg hát ahogy énekel azért sem szeretik ezek ellenére is éne azt mondom hogy NEM!
bocsi a helyesírásért :D
"öö ki az az SP??? SINGLE PLAYER???" ÁLLAT!!!! xD
sztem nem.. az se lenne az hajason mrazzel lenne egy fotod!! Sp-vel sem lenne gáz!!! õ biztos örülne neki ha odamennél egyszer hozzá kérdeznél pár dolgot, kérnél egy fényképet... jólesne neki h szereted a zenéjét!! (persze nem szexuális értelemben!!!) :DD

Amikor a tampont felteszem, és egy idő után kihúzom, akkor eléggé fáj. Ez azt is jelenti, hogy ha fiúval vagyok, akkor is fájni fog?

Még sz?z vagyok.

Legjobb válasz: amikor tampont teszel fel magadnak, és kihúzod be vagy izgulva, és nedves vagy? =) nem hinném.

amikor tampont teszel fel magadnak, és kihúzod be vagy izgulva, és nedves vagy? =) nem hinném.
A kérdező hozzászólása: Mert a betét nem kellemes, a tampon meg csak a kivételkor fáj.
A kérdező hozzászólása: nem nem vagyok az.Az nem is fáj, amikor beteszem, csak amikor egy idõ után kihúzom :S
Nekem is van amikor szörnyen fáj, én is szûz vagyok. Lehet, hogy azért fáj mert, amikor vesszünk ki akk vastagabb(mivel megszívta magát) és akkor jobban feszíti a szûzhártyát. Lehet hülyeséget mondtam, nem tudom mert nemvok nõgyógyász..xD Amúgy tedd fel az egyik lábad valahova, nekem úgy nem szokott fájni. Vagy nyomhatsz is.
A tampon nem egyenlõ egy fiú szerszámával. A tampon nem kellemes élmény, visszafelé húzva, ha nem annyira szívta meg magát mindenkinek fáj, meg nem is úgy van kialakítva, hogy kellemes élményt nyújtson. De ha majd fiúval leszel az teljesen más lesz. Nekik eleve húsból van a dolguk, sima, nem úgy mint a tampon. Plusz Te is nedves leszel, hogy csússzon a dolog stb.. Tehát ne hasonlítsd a tampont a péniszhez. Teljesen más élmény a kettõ.
Csak azt nem értem, ha fáj, akkor mi a francnak tamponoztok???

Ha példádúl van egy lány akinek van egy barátja és a lány már nagyon szeretné a fiúval az első csókot amiről a fiú nem tud akkor a lány csókolja meg először vagy hagyja hogy a fiú csókolja meg?

(itt nem rólam van szó mert nincs is senkim:/)

Legjobb válasz: Szia! Most nem értem, milyen barátra gondolsz? Barátság, vagy párkapcsolat? Ha barátság, esze ágában ne legyen a csajnak lesmárolni a fiút csak úgy hoppálá. Ha szerelmesek, akkor meg nem kérdés. Ilyen, hogy elsõ csók, az megtörténik, ha kell. Mindegy, hogy ki kezdeményez. :) De itt a kérdés az, hogy hány éves vagy, vagy akikrõl szó van. Mert ez kérdés inkább csak 11-12 éveseknél szokott lenni manapság. De maximum 15-tõl felfelé biztos nem. A lényeg, hogy párkapcsolatban nem lehet tabu téma, hogy most meg akarlak csókolni. Ha már ez az, akkor ott gondok vannak.

Szia! Most nem értem, milyen barátra gondolsz? Barátság, vagy párkapcsolat? Ha barátság, esze ágában ne legyen a csajnak lesmárolni a fiút csak úgy hoppálá. Ha szerelmesek, akkor meg nem kérdés. Ilyen, hogy elsõ csók, az megtörténik, ha kell. Mindegy, hogy ki kezdeményez. :) De itt a kérdés az, hogy hány éves vagy, vagy akikrõl szó van. Mert ez kérdés inkább csak 11-12 éveseknél szokott lenni manapság. De maximum 15-tõl felfelé biztos nem. A lényeg, hogy párkapcsolatban nem lehet tabu téma, hogy most meg akarlak csókolni. Ha már ez az, akkor ott gondok vannak.

Hogyan szerezzek fiú barátokat? Eddig ha úgy viselkedtem egy fiúval, mint egy lány baráttal, akkor az agyára mentem. (lelkizés stb. ) Ha úgy viszonyultam hozzá, mint fiúhoz, akkor nyomulásnak vette.

Legjobb válasz: Érdekmentes fiú-lány barátság nemigazán létezik (kivéve ha együtt nõttek fel amolyan szomszédok 4 éves koruk óta) mert amúgy mindig legalább az egyik fél többet akar. (Bár nem értem hogyan képesek 15-20 évig eljátszani a dolgot, ha tényleg többet szeretnének)

Érdekmentes fiú-lány barátság nemigazán létezik (kivéve ha együtt nõttek fel amolyan szomszédok 4 éves koruk óta) mert amúgy mindig legalább az egyik fél többet akar. (Bár nem értem hogyan képesek 15-20 évig eljátszani a dolgot, ha tényleg többet szeretnének)
Minek neked fiú barát?Sosem fog mûködni.Vagy ismerkedj melegekkel.
Én szívesen megismernélek és lennék a barátod. Engem például nem zavar a lelkizés mert szeretem meghallgatni mások problémáit és néha jól esik valaki akinek én is eltudom mondani mi a gond. Ha gondolod írj privátot! :) 16/F
Ismerkedjél.
"nem értem hogyan képesek 15-20 évig eljátszani a dolgot, ha tényleg többet szeretnének" Úgy, hogy nem feltétlen szeretnének többet. Hihetetlen, mi? :D Én lány vagyok, és a problémám pont az, hogy fiúk közül még az is csak havernak képes tekinteni, akinek a legkevésbé kéne. Legalábbis azt erõsen kétlem, hogy 5-10 emberbõl mind azért számol be a szoknyaügyleteirõl, hogy féltékenységre ébresszen, és ennek érdekében olyan messzire elmegy, hogy az orrom elõtt össze is jön az illetõvel... lehet velem vitatkozni. (Magamról tudom, hogy nagy részüktõl semmit nem akarok, köszönöm szépen.) Kérdezõ, csak azért, mert "jó és hasznos érintkezni az ellenkezõ nemmel" szerintem fölösleges erõltetned a dolgot. A fiúkkal való kijövés titka a személyiség (részleges) maszkulinsága, azaz nem árt, ha nem testesíted meg a nõi sztereotípiákat minden téren. Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy szabadon elbaromkodsz velük. A probléma csak az, hogy a leírásodból nem tûnsz éppen erre természeténél fogva hajlamos típusnak. Persze én nem tudhatom...
Nem értek egyet, van fiú-lány barátság. A legjobb barátom fiú. Az elején tetszettem neki, akart tõlem valamit, de egy-másfél év után olyan szinten megismertük egymást, hogy egy nagyon mély barátság alakult ki közöttünk. Kérdezõ, szerintem ez amgától jön, hogy hogy viselkedsz, barátkozol a fiúkkal. Nekem 90%ban fiú barátaim vannak, azért mert én ilyen tipus vagyok. Valaki meg csak lányokkal van jóban. Ez ilyen, szerintem ezen nem lehet változtatni.
Szerintem meg létezik fiú-lány barátság. Csak LEGJOBB barátság nem minden esetben. Nekem a baráti társaságom 80-90%-a fiúkból áll, én bevallom, sokkal jobban szeretek fiúkkal barátkozni. A maradék lány barátom se ez a tipikus cicababa, hanem õk abszolút szót tudnak érteni baráti szinten a fiúkkal, egyszóval normálisak. Viszont a "baj" ott kezdõdik, ha az egyik fél többet akar. Biztos lesznek olyan fiúk a környezetedben, ha haverkodsz valamelyikükkel, aki elfantáziálgat majd rólad, mint nõrõl. Több mint valószínû, hogy ezt én nem sem tudtam idáig elkerülni, a legtöbb esetben... meg kell tanulni csak haveri kapcsolatokat kialakítani velük, valahogy el kell érned azt, hogy többet ne akarjanak. Tehát a kérdésedben lévõ köztes megoldás. Tudod, nekem annyival könnyebb a helyzetem, hogy én már szinte gyerekkorom óta ismerem õket. Így max õk is úgy tekintenek rám, mint a kishúgukra, én meg bátyáimra.
A kérdező hozzászólása: 16l
leszünk haverok?
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: mert alapvetõen egy embernek, esetemben, ha lány, nem csak egy nemû barátokra van szüksége, mivel életünkben sem csak a saját nemünkkel érintkezünk, nem csak szerelembõl jó szeretni egy fiút
itt leszek ha vered?
Barátkozni akarsz? :D oké leszek én a haverod :D de ett függetlenül megjegyzem, egy férfi se szereti ha a nõ jobban ért a férfi dolgokhoz ! :D

Tényleg igaz? Azt hallottam, hogy az AFP eredményből lehet következtetni, hogy fiú vagy lány születik. Azt olvastam, hogy ha a MOM érték 1 alatti kisfiú, ha 1 feletti kislány. Igaz ez? :-)

Legjobb válasz: Ezt én is megkérdeztem az orvostól, és azt mondta,hogy ez hogy 1 alatt van vagy felett nem határozza meg a baba nemét, de statisztikára hivatkozva mondta,hogy az 1 alatt lévõknél több fiú született , és 1 felet pedig lány.de ez nem azt jelenti,pl.hogy ha 1 alatt van akkor minden esetben fiú lesz.

Ezt én is megkérdeztem az orvostól, és azt mondta, hogy ez hogy 1 alatt van vagy felett nem határozza meg a baba nemét, de statisztikára hivatkozva mondta, hogy az 1 alatt lévõknél több fiú született , és 1 felet pedig lány.de ez nem azt jelenti, pl.hogy ha 1 alatt van akkor minden esetben fiú lesz.
Hát errõl már én is hallottam de nekem az afp szerint kislányom lenne viszont 12 hetes kora óta fiút mondanak az ultrahangokon most már 100%-ra. 21 hetes km
Semmi köze egymáshoz.
Ez alapján nekem most Botondomnak kéne lenni. Biankám van.:) Ott szuszog a kiságyában.:) 0, 6 volt az AFP-m MOM értéke.
Ha ellenkezõen írtad volna nem cáfolnék rá. Mivel nálam a lányomnak volt kisebb, fiamnak nagyobb. De semmi köze egymáshoz a nemnek és az értékeknek.
Szia! Nekem most a kislányomnál 0, 69 lett, és azt mondta a dokim, hogy tipikus lányos eredmény. A kisfiamnál meg annó 0, 8, szóval nem nagyon értem a logikát...:)
afp: 1 volt kereken. Fiúnk lesz. De szerintem sincs semmi köze a kettõnek egymáshoz
Hát ez érdekes, ilyet még nem hallottam.Nekem a fiamnak 1.07 volt, a lányomnak pedig 1.06.Nálunk ez nem jött be, de attól persze lehet valakinek bejön.
nem! a fiamnak 2, 2 volt, a barátnõm fiának 0, 7. a lányomnak 1, 9, az õ lányának 1, 4 sajnálom ha elkentelek, hidd el a 18hetes uh-n már látszani fog h ki lakik odabent :) ))
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint ez is csak egy "városi legenda" :-))))) Igazából mindegy milyen nemû, a lényeg hogy egészséges legyen!!!! :-)
Szia.0.75MoM volt az eredmény és kisfiúnk lett, barátnõmnek két kislány, mindkettõnél 1.21MoM körüli érték, nálunk bejött, de nem mérvadó:D 9.5hós baba anyuja

Miért gond, ha néha bulikban "jól elvagyok" fiúkkal? Élvezem, és nem értem, hogy ha ezt egy fiú csinálja, semmit nem mondanak rá, ha egy lány, rögtön ribanc. Miért?

Én élvezem, másnak sem lesz baja vele, komolya kapcsolatot most meg úgysem akarok, de vannak..hmm igényeim. Ez mást miért zavar? Irigyek?Nem kötekedésb?l, de tökre megakarom érteni, h miért mondják a lányokra rögtön, h ribanc...

Legjobb válasz: A fiú hatol bele a lányba miképpen a kulcs a lyukba tehát ez így nem jó.Egyszerûen a társadalom így épült fel.A nõket anno semmiben vették ez mára enyhült de még mindig megkell felelniük bizonyos dolgoknak(Elvégezni házimunkát gyereknevelést és amirõl kérdezel az is idetartozik). Egyszerûen a lányok az ártatlanság szimbólúmai és ezzel bemocskolják ezt.Plus elég kemény erkölcsi zavarod van ha minden jött-mentnek "szórakozásból" oda adod magad.Egy emberrel is megtudod csinálni. Én fiú vagyok és nem élem ezt az életmódot mégis tudom élvezni a dolgokat és nem pártolom azokat a fiúkat akik össze-vissza megdugnak minden csajt, a hasonló életvitelû lányokat meg el is ítélem.Egyszerûen ilyen a társadalom évszázadok óta, és ezt elkell fogadni..

A fiú hatol bele a lányba miképpen a kulcs a lyukba tehát ez így nem jó.Egyszerûen a társadalom így épült fel.A nõket anno semmiben vették ez mára enyhült de még mindig megkell felelniük bizonyos dolgoknak(Elvégezni házimunkát gyereknevelést és amirõl kérdezel az is idetartozik). Egyszerûen a lányok az ártatlanság szimbólúmai és ezzel bemocskolják ezt.Plus elég kemény erkölcsi zavarod van ha minden jött-mentnek "szórakozásból" oda adod magad.Egy emberrel is megtudod csinálni. Én fiú vagyok és nem élem ezt az életmódot mégis tudom élvezni a dolgokat és nem pártolom azokat a fiúkat akik össze-vissza megdugnak minden csajt, a hasonló életvitelû lányokat meg el is ítélem.Egyszerûen ilyen a társadalom évszázadok óta, és ezt elkell fogadni..
Mindenki annyit ér, amennyi az ára. Annyi az ára, amennyit önmagának megszab. Ha téged akár csak egy egy "apróságra" könnyen meg lehet kapni, akkor alacsony az árad. Ha alacsony az árad, akkor kevés az értéked. Ezért. Annyira sem becsülöd magad, hogy hajtani kelljen érted, hiszen pl. a csókot, ami az egyik legbensõségesebb szeretet kifejezés, könnyedén méred. Nos, így jön ez pl. le nekem. És hogy a pasikkal szemben miért elnézõbb a társadalom? Mert a szexualitásnál a nõ a "befogadó" fél. Benne egyesül a két ember. 25/F
Ha van egy kulcsod ami minden ajtót kinyit az atomjó dolog. Viszont ha van egy ajtód amit minden kulcs kinyit, az már annyira nem frankó. ennél jobb váasz nem jutott eszembe.
Én mindkét felet elitelnem, ha ilyeneket csinálna, nem érdekek, nõ vagy férfi.
A kérdező hozzászólása: de ez csak egy hasonlat, nem magyarázat:D ilyenképpen lehetne a lányok a kulcsok és a fiúk az ajtók is..
A kérdező hozzászólása: köszi két utolsó, akik magyarázatot is adtak:) (az, h elítéled, nem magyarázat) ..csak néha arra gondolok, hogy most vagyok fiatal és jobb most kiélnem magam, mint majd gyerek és férj mellett.meg ez..valahogy nem tudom, kaland.
Úgy is kitudod élni magad hogy az nem legyen "r*bancos" :)
A két válaszolóból a második vagyok: Ha majd gyerekeid lesznek, akkor titkolózol majd elõttük, vagy õket is erre a lazább viselkedésre biztatod majd? Vagy ha édesanyád mesélne ilyesmiket, hogy õ hogy kavart a srácokkal, akkor mit gondolnál? Úgy vélem, a "most vagyok fiatal" nem kell ugyanaz legyen, mint a "most kaphat meg könnyedén bárki, aki szimpi"-vel. Ahogy fentebb is írták, ki lehet élni magad anélkül is, hogy könnyûvérû lennél. Tutira csinos, szép lány vagy, elismerésért nem kell élbõl nyúlkálni és smárolni... sem hagyni, hogy nyúlkáljanak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!