Találatok a következő kifejezésre: Hogy hódítsam a baratomat (14 db)

Hogy hódítsam meg? Van egy srác aki nagyon jó barátom.25 éves (én 18) most szakított a barátnőjével.

Felhívott,én vígasztalgattam és sokat beszélgettünk.Most úgy t?nik,hogy a táncccsoportban(amiben mind a ketten táncolunk)együtt fogunk táncolni,mert párt cserélünk.Hogy hódítsam meg?:)

Legjobb válasz: Ha most nemrég szakított a barátnõjével és komoly volt a dolog, akkor hagyd egy kicsit, nem kellene rögtön "rá másznod"! Amúgy meg a táncban rengeteg olyan erotikus lépés, forgás, emelés van, ami hasznodra válhat! (Milyen táncra jársz?)

Ha most nemrég szakított a barátnõjével és komoly volt a dolog, akkor hagyd egy kicsit, nem kellene rögtön "rá másznod"! Amúgy meg a táncban rengeteg olyan erotikus lépés, forgás, emelés van, ami hasznodra válhat! (Milyen táncra jársz?)
A kérdező hozzászólása: Hagyományõrzõ Tánccsoportban vagyunk benne...pont holnap lesz az évzáró-bulink.Annyira nincs maga alatt.Sõt!...Õ akart velem táncolni...
de miért akarsz egy barátságot töknkretenni egy vélt szerelemért? Szerintem gondold át, hogy tényleg ezt akarod-e... Bár így látatlanban nem tudok az érzéseidrõl nyilatkozni.
A kérdező hozzászólása: úgy érzem nagyon megszerettem...és alig várom, hogy találkozzunk(L)

Hogyan hóditsam visza a barátnõmet?

20 éves srác vagyok és a bnõm szakitott velem buli alatt,de ugy érzem h ennek még nincs vége....ezért gondoltam h megkérdezem itt h ti mit mondtok....hogyan szerezzem vissza a lányt?

Legjobb válasz: Az biztos, hogy ne kezd el zaklatni azzal, hogy mennyire hiányzik, mert csak mégjobban eltaszítod. Tudom, hogy nehéz de várj mondjuk 2 hetet és addig ne is keresd. Ha kicsit is szeret még akkor addig nem jön össze mással. ÉN ott csesztem el, hogy szakítás után is folyton ráírtam így totál nem volt esélyem visszaszerezni.

Az biztos, hogy ne kezd el zaklatni azzal, hogy mennyire hiányzik, mert csak mégjobban eltaszítod. Tudom, hogy nehéz de várj mondjuk 2 hetet és addig ne is keresd. Ha kicsit is szeret még akkor addig nem jön össze mással. ÉN ott csesztem el, hogy szakítás után is folyton ráírtam így totál nem volt esélyem visszaszerezni.

Hogy hódítsak vissza? Egy olyan csajt akit a barátaim elött szégyelek de viszont imádok vele dugni.

A barátaim el?tt azért szégyelem mert van vagy 85kg.Én is csak azért dugtam meg mert megsajnáltam 2éve szerelmes belém. megdugtam isteni volt nagyon vágyom rá hogy vele legyek szexuálisan de ennyi.? most elzavart mert rájött hogy semmi komolyat nem akarok.

Legjobb válasz: Ne rombold magad tovább, van bajod így is..

Ne rombold magad tovább, van bajod így is..
Van két kezed, válassz közülük. A barátaid elõtt szégyelled? Csak megdugtad, mert sajnáltad, most meg magadat sajnálod, hogy nincs kivel dugni? Nem is õ kell, csak egy luk, mert kielégületlen vagy? Emberileg nem tiszteled, csak a dugásra kell? Õ szerelmes volt, te meg csak használtad? És még komolyan kérdezed, mi ebben a megalázó? Tényleg nem érted? Akkor próbáld 30 másodpercre a helyébe képzelni magad.
Igaza volt. Újból meg akarod alázni, azért kéne?
Nemcsak a csajt alázza meg.. Saját magára is rombolólag hat, ha egy ilyen kapcsolatot tart fenn. Milyen önbecsülésed van kérdezõ? A barátaid elõtt nem mered vállalni, hogy épp nagy kofferba pakolsz? És titokban akarod csinálni? Úgy, hogy már lepattintott a csaj?? És egy ilyen csaj, aki nemigen válogathat? Érzed, hogy nem csak részleteiben sánta a dolog?
Az elsõ komizó találóan szólt. Te mit érzel a lány iránt ? Foglak Duglak ? ugyanmár ezt a csajt sütheted. Bár ha van még 1 kiss mákod nála viszafogad ha anyira szerelmes és naív, hogy higgyen neked. Nem akarlak megbántani, de járj el kicsit Csoport terápiára, ahol + tanulhatod az Emberi együtélés szabályait, és a Nõket illne tissztelni is. arról nem beszélve, hgy Szegénykét haza is vákad, mert õ szeretett.Te pedig kihasználtad. Gratula
Igen, sz*r! Tudod miért? Azért mert õ azért dugott veled, mert szerelmes volt beléd. Te meg csak kihasználtad. De ha tanács kell, hát tessék: mondd meg neki, hogy komolyan gondolod, és bebizonyítod azzal, hogy felvállalod a barátaid elõtt is. Másképp úgyse fogja elhinni.
Ez tök szemétség a csajjal szemben... 18/L
De gusztustalan vagy. Az ilyen pasikat irtani kéne.
Hat igen, nagy kofferba jo pakolni, de nem jo vele mutatkozni a vonaton...
Úgysem gerjedne már rád...minden jó érzésû nõt leamortizál vágy-ügyileg egy gerinctelen csótány-féreg. Jajj Istenkém van vagy 85 kg...és akkor mi van? Lehet hogy 100szor nagyobb a szexuális kisugárzása, mint másik 4 anorexiás cicababának. Hááát fiam ezt benézted...ami neked maradt, az a testi és hamarosan a lelki kielégületlenség, mert hát gondolj bele...nem sokára rátalál a hölgy arra a Férfira(!!!) aki önmagáért szereti...szerelembõl fognak szexelni akkora orbitálisakat, hogy úúúú!! :P:P Te errõl lemaradtál öreg. ^^ 19/l
Ja, és még annyi hogy van elég puszta meg mezõ...körbekeríttetheted magad a hasonlóan fejlett fajtársakkal, nem muszáj ám emberek között élni.
Szerintem csak akkor kezd vele újra, ha õszintén elmondod neki, mint itt, hogy mit érzel, és õ elfogadja ezt a szitut. Rizikós, mert õ szerelmes, és mindig többet akar majd, mint csak szexet. Le kell ülj magaddal is, és tisztáznod kell, mennyire engeded, hogy a barátaid befolyásoljanak. Ne légy skalpvadász! Amúgy próbáld meg megismerni, mint embert, ne csak azt nézd, hogy van pár felesleges kilója, lehet vannak neki más téren is pozitívumai.A szex szerelemmel párosítva csodálatos élmény! Lehet meg tudod szeretni, és merd felvállalni. De ha úgy érzed, nem megy, akkor ne annak árán légy boldog, hogy más szívét összetöröd. Mert bármilyen macho vagy, fog fájni tõle a lelked. Lelkiismertebeli problémát okoz, hisz másképp miért is kérted volna ki a véleményünket? Sok sikert!
tanács: headshot / tajgetosz.
Megdugtad, mert sajnáltad :D mekkora duma. Hát én sajnálatból nem tudnék megdugni senkit. Nem vagyok erkölcsrendész, sok egyéjszakás kalandom volt régebben. Sajnálatból soha nem tudtam volna senkivel kavarni. Nem lehet, hogy tetszik neked a kezdetektõl, csak nem ismerted be? Elfojtottad magadban a gondolatot, mert a haverjaid elõtt nem akarod felvállalni a csajt....
Én kb ugyanennyi vagyok. Engem is megdughatsz én nem küldelek el. Amúgymeg. mért szégyelni való az, ha a barátnõd nem vékony?
Hát hallod te egy hatalmas barom vagy. Téged emberek közé nem kellene engedni nem hogy nõk közelébe. A világ egyik legundorítóbb dolga ha valaki játszik egy másik ember érzéseivel, illetve visszaél velük és kihasználja azokat hogy a saját igényeit kielégítse velük úgy hogy közben nem törõdik vele milyen lelki sebez ejt ezzel a másik félen, legyen szó nõrõl vagy férfiról.
Apám, neked aztán van bõr a képeden! Tudod, hogy szerelmes volt beléd, erre tudatosan kihasználtad. Most hogy végre rájött és otthagyott (ahogy azt baromira meg is érdemelted), vissza akarod csábítani, mert kell a "luk". Ahhoz persze már gyáva kis p*cs vagy, hogy a haverok elõtt is felvállald. És mindezt tetézed azzal, hogy adod itt az ártatlant, hogy hol a gond mindezzel. Csak az, hogy egy utolsó kétszínû szemét vagy. Ha ezt magadtól nem vágod le, akkor vagy egy direkt provokálni szándékozó troll vagy vagy az agyad helyén mosogatólé lötyög. Tanács kell? Növessz gerincet!
Ennyire ne legyél már szemét.. :( Sehogy ne hódítsd vissza. Egyébként milyen gáz ez már, hogy szégyelsz valakit mert 85kg. Milyen barátaid vannak? Egész életedben nekik ugrálsz majd, vagy egyszer leszel olyan tökös, hogy felvállald amit csinálsz?
Nagyon b.eteg vagy ba.zdmeg. Mért kell kihasználni szegény lány szeretetét más pasi meg a kezét összetenné azért hogy szeresse valaki .Szerintem becsüld meg benne soha nem fogsz csalódni õ is csak szeretetre vágyik te gy.ökér nem arra hogy egy b.arom arcu me.gdugja
jól csináltad.
A kérdező hozzászólása: Amugy meg ahelyett hogy beszoltok adjatok valami jó tanácsot mert mióta elhagyott 2 hónapja senkivel nem dugtam olyan jót mint vele ugy hogy sürgõsen kellene a válasz mert kielégületlen vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem akarom én megalázni mivan veletek az hogy dugom szerintek az neki olyan szar.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem értem fejtsdmár ki bõvebben a kommented.
Te egy nagy b*zi vagy, a férfiak szégyene!!!!!! Jó volt vele baszni, azaz csak kihasználod.Ennyi erõvel már meg is erõszakolhatnád, ugyanolyan megalázó volna neki, mint ez, amit most mûvelsz. Azt kérted, tanácsot adjunk, de erre nincs semmiféle tanács:fordulj fel, hogy ilyen s*gfej vagy!


Hogyan hódítsam vissza a volt barátom? Szeret még.

Most nem a különböz? módszerekre gondolok, meg hogy hagyd a csudában, inkább arra lennék kíváncsi, hogy ha gyönyör?, kívánatos vagyok, és a buszon mondjuk ránézek, akkor mit tegyek. Mosolyogjak, szemezzek vele? :)

Legjobb válasz: ha szeret miért kell meghódítani?

ha szeret miért kell meghódítani?
Beszélj hozzá!:O
Ha vaóban gyönyörû és kívánatos vagy, küldesz is jeleket felé, akkor most nem kérdezel itt.
Az elektromágneses jelek a légüres térben terjednek a leggyorsabban. Szóval igyekezz idõben küldeni õket, hogy õ is tudjon rá válaszolni.
ha szeret nem kell visszahódítanod, de könyörgöm, ne egy nõ alázkodjon már meg:DXXDDD

Nagyon megbántottam a barátom és emiatt dobni akar. Most mit tegyek? Hogyan hódítsam vissza?

többször voltak kisebb veszekedések köztünk leginkább fel?lem és mostmár a sokadikra besokallt és véget akar vetni ennek mondta h szeret meg minden de én még nem akarom h vége legyen.

Legjobb válasz: kezdheted azzal h bocsánatot kérsz

kezdheted azzal h bocsánatot kérsz
elöbb kellett volna ezen gondolkodni, ill.viselkedni.miért várod el, hogy eltûrjön tõled mindent?ha kapsz még tõle egy esélyt, szerintem becsüld is meg.
nézd meg a titanicot vagy valami romantikus filmet sírj egyet azt elmúlik, vagy menj el egy buliba a csajokkal igyál bulizz élvezd az életet..
vegyél neki egy Smith & Wesson-t
wowozz fele egész nap
A kérdező hozzászólása: nem megy semmi mert én szeretem nélküle az életem nem az igazi...
Mind túlesünk csalódásokon szakításokon, és minden ember szenved legalább egyszer emiatt, és ez mindig nehéz lesz és az is marad ha van szíve az embernek, nem könnyû de tovább kell tudni lépni az élet megy tovább, még ha ott van elõtted a képe minden nap minden percben akkor is mennie kell, idõvel csökkenni fog, és el fog múlni ez a [email protected] érzés , elfelejteni sosem fogod ha igazán szeretted de nem fogsz sírni utána és tovább fogsz tudni lépni, mert tovább kell...és találni fogsz mást 26/f
sztem próbáld meg, legalább hívd fel, aztán úgyis érezni fogod rajta h h áll hozzád.

Van egy osztálytársam akinek van barátja, de én borzasztoan beleszerettem, állandoan öt nézem és nemtudom kiverni a fejemböl, mit tegyek? Hogy hoditsam meg hogy észre vegyen?

Legjobb válasz: Sehogyan. Ne rontsd el más életét és az különben is rányomná a dologra a bélyegét,ha így jönnétek össze.

Sehogyan. Ne rontsd el más életét és az különben is rányomná a dologra a bélyegét, ha így jönnétek össze.
A kérdező hozzászólása: és ha neki is bejönnék?
Akkor szakítana. Ha nem, akkor nen akkora a lamour.

Ti szerintetek, hogyan hódítsam meg a szívét a szerelmemnek akit több mint 2 éve szeretek. Már voltunk együtt már mint lefeküdtünk meg csókolóztunk. És tudom, hogy akar meg minden. Barátaim szerint majd "kiforrja" magát. Szerintetek?

szerelem,szex,hódítás

Legjobb válasz: De már több mint 2 éve akart meg minden és én is õt..Erre most került sor..Akár mit kérdezek csak mosolyog meg minden ..Egy épp választ nem mond semmire ami kettõnkkel kapcsolatos.

A kérdező hozzászólása: De már több mint 2 éve akart meg minden és én is õt..Erre most került sor..Akár mit kérdezek csak mosolyog meg minden ..Egy épp választ nem mond semmire ami kettõnkkel kapcsolatos.
ha nem akar komolyabbat és ha még soha nem mondta h csak téged akar és csak magának akar, akkor ezek után se fogja. ha komoylat akarna már szólt volna róla. lépj tovább mielõtt hatalmasat csalódsz. jobbat érdemelsz.

Nagyon fontos! Hogyan hódítsam vissza a volt barátomat? Nagyon szeretem! Kellene találni egy észbontó megoldást! Na néhány dolog akkor lent!

3év 8hónap után vége lett,sok volt a vita veszekedés.Kiakartuk sajátítani egymást ami nem sült el valami fényesen! Õ 22éves én pedig 17éves vagyok! Nagyon szeretem, 2hónapja szakítottunk, és akkor nem igazán szoltunk egymáshoz!Mostanába viszont felhív. Tegnap este is beszélgettünk sokat!Õ hivott,mondtam neki hogy én szeretem és mondta ? is de ? már nem igazán kezdené újra mert fél hogy megint véget ér.Szerinte, de szerintem is a mi szerelmünk örökké tart, mert igazi álompár voltunk csak ez kés?bb megváltozott! Valahogy szeretném visszacsábítani, tudom hogy sokat hibáztunk ? is én is, de nélküle nincs életem! Találjunk már együtt valami eszes jó megoldást! Köszönöm a válaszokat!:)

Legjobb válasz: hát ha még mindig kölcsönös a szerelem akk mondjuk mind2-töknek meg kellene fogadnia h nem sajátítanátok ki egymást meg ilyenek...

hát ha még mindig kölcsönös a szerelem akk mondjuk mind2-töknek meg kellene fogadnia h nem sajátítanátok ki egymást meg ilyenek...

Hogyan hódítsam vissza a volt barátomat?

akit nagyon megszidtam mert megbízhatatlan és annyira szégyenli a dolgot, h "nem akar nekem több csalódást okozni" ezért kerül minden értelemben mert " kiszáll az életemb?l mert így nem tud megbántani"

Legjobb válasz: elénekled neki a katyúsát.

elénekled neki a katyúsát.
keresd fel sokszor! Talán sikerül...
mi a fenéé kell minden kérdés oldalát bekatyúsázni eredj má innen katyúsa na vagy menj a holdra énekelni. amstrongal az énekelte. Ja... Menj oda hozzá, és beszéld meg vele. ez a leg egyszerûbb. próba szerencse én így lennék.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenkinek... még az érdekes éneklõs megoldásért is
Kedves Xy... Nekem van egy komplett megoldásrendszerem e témával kapcsolatban...és tényleg müködik mert én is kipróbáltam...bövebb infó:[email protected]

Hogy hódítsam vissza a barátomat?

szeptember óta elég ritkán találkozunk, mert borzalmas mindkett?nk órarendje és távol lakunk egymástól és ha ez nem lenne elég egy másik csaj is szemet vetett rá :( segítsete legyetek szivesek és adjatok ötleteket el?lre is köszi

Legjobb válasz: Mit akarsz rajta visszahódítani?Nem tudtok találkozni és ez van.Költözz közelebb.Költözzön õ.Hagyjátok ott a sulit.Mit lehet erre írni?

Mit akarsz rajta visszahódítani?Nem tudtok találkozni és ez van.Költözz közelebb.Költözzön õ.Hagyjátok ott a sulit.Mit lehet erre írni?
am ha találkoztok próbáljatok kicsit színesíteni az együtt töltött idõt.vagy ha már eljutottatok az ágyig akk esetleg ott is új dolgokat kipróbálhatnátok;) am milyen ritkán találkoztok? és honnan tudod h egy másik csaj is szemet vetett rá?ez a barátod mondta neked?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!