Találatok a következő kifejezésre: Hogy hódítsam a (109 db)

Hogyan hódítsunk el egy exet, úgy hogy észre se vegye a próbálkozást, de még is vissza szeressen beléd?

Kicsit komplikált a szituáció szóval nem próbálkozhatok csak úgy! Viszont nagyon szeretném visszakapni õt!

Legjobb válasz: "Hogyan hódítsunk EL"? Tehát valakitõl elakarod marni õt? Te is nagyon erkölcsös ember lehetsz.

"Hogyan hódítsunk EL"? Tehát valakitõl elakarod marni õt? Te is nagyon erkölcsös ember lehetsz.
Dr. Almási Kitti egyik elõadásán elhangzott egy történet: Adott egy egy olyan feleség, akit elhagytak egy másik nõért, és õ annyira szerette a férjét, hogy elhatározta, visszaszerzi õt. Ilyen módszert választott: nem baszogatta és nem tört össze, mindig szépen rendbetette magát, süteménnyel várta, kedves volt, amikor hetente egyszer a fickó ment asszem látogatni a gyereket. Két év után a férfi közölte, hogy be kellene nyújtaniuk a válókeresetet, mert szeretné elvenni a másik nõt. Erre a feleség rábólintott, hogy természetesen õ nem áll az útjába. Másnap a férfi újra meglátogatta õt és azt mondta, hogy mégsem akar elválni. Ekkor került mérlegre nála elõször úgy igazán, hogy mit is veszíthet azzal, ha végleg elkötelezi magát a másik asszony mellett. Azóta 8 éve vannak újra együtt. Én a helyedben valamilyen hasonló, passzív stratégiát alkalmaznék.
Utolsó nagyon szép történet... ment a thumbs up alias zöld pacsi..... De a te módszered annál, akinél nincs gyerek, meg házasság. Ezt eléggé nehéz lenne kivitelezni...

Tetszik a szomszéd lány hogy hódítsam meg? Tudom h már volt akérdés de nem válaszoltatok rendesen az elején utánna a normálisból meg kevés volt

Most költöztünk új társasházba és egyzser bekopogtam a szembe lév? ajtóhoz kölcsön kérni egy karton dobozt és lám egy olyan gyönyör? lány nyitott ajtót hogy ott helybe megkértem volna a kezét.Csak hebegve habogva mondtam hogy van kartonotok itthon: ..... ? elmosolyodott és csak anyit mondott a pincébe van lejössz velem? lementünk adott egy dobozt. Azóta úgy megszerettem h mindig ?t figyelem teljesen rá kattanttam nagyon csinos és szép, úgy örülnék ha ilyen barátn?m lehetne. 13 /F

Legjobb válasz: 13 évesen ezen agyalsz, hogy hogy hódítsd meg? Tépj egy szál virágot és kerdezd meg... õõõõõ... hogy.... nemtom mitszoktak 13 évesen XD Akkor még nem foglalkoztam ilyesmivel

13 évesen ezen agyalsz, hogy hogy hódítsd meg? Tépj egy szál virágot és kerdezd meg... õõõõõ... hogy.... nemtom mitszoktak 13 évesen XD Akkor még nem foglalkoztam ilyesmivel
Sztem ti többek vagytok, mint 13 ^^
kopogj be hozzá, ha nem nyit ajtót hívasd oda, és egyszerûen kérdezd meg tõle: nincs kedved sétálni? vagy: nem ennél egy fagyit? bár 13 évesen kicsit fura az ilyen.. változnak az idõk..
A kérdező hozzászólása: A lány is 13 éves és városbban lakunk :)
Hát... én is 13 vagyok... mi ilyenkor msn-en telón kérdezzük meg az ilyet, de akkoris azt, hogy eljössz kerózni, vagy eszünk egy fagyit? csak lazán...az elsõ mindig ilyen, zavarban vagy ^^ ne aggódj, majd változik :) . És ha eljön, akkor barátok vagytok, bezsélgettek stb. ha meg nemet, akkor ne foglalkozz vele ;) Az én barátom is a szomszédunk, igaz nem teljesen, messzi szomszéd XD. MI 6 éve ismerjük egymást, egyszer kimentünk a társasházakhoz, és ott voltak *-*... fociztak vagy kiütõztek, már nemtom. de utánna nagyon jól elvoltunk. azóta 2-szer jártunk (egyszer csak haverrok hoztak össze, másszor meg még kicsik voltunk xd)...most tart a harmadik :)

Szex-kapcsolatban voltunk a sráccal, de most véget vetett neki ismeretlen okból, én most rájöttem, hogy többet akarnék. Hogy hódítsam meg? Nõi praktikák érdekelnek, könyörögni nem fogok

Légyszi ne próbáljatok róla lebeszélni, egy próbát megér!

Legjobb válasz: Nem hoszem, hogy menni fog, mertt tuti, hogy elkönyvelt egy ribizlinek

Nem hoszem, hogy menni fog, mertt tuti, hogy elkönyvelt egy ribizlinek
Ilyen már velem is volt, még fiatalabb voltam (évekig tartott ez a "kapcsolat"). Rájöttem, hogy mivel nõ vagyok, természetesen következik belõle hogy majd többet akarok:) Megoldás: soha senkivel semmit kapcsolaton kívül. Lehet kicsit ósdi felfogás, de sokat nyerhet vele az ember:)
A kérdező hozzászólása: igazatok van, köszii
a csak szexkapcsolat ilyen.. hanyatt-homlok menekülnek attól, aki rájön, hogy "többet akarna"
Figyelj, az a "baj", hogy a szexkapcsolat a szexrõl szól, semmi másról, tudom mert jelenleg abba vagyok. Ezt el kell fogadni hogy bizony nem tart örökké, legyen bármilyen jó is. Elõbb-utóbb valamelyik fél továbblép és talál magának vagy mást hasonló jellegû kapcsolatra vagy egy hosszú távú tartósabb kapcsolatot. Ezen nem lehet változtatni, rá nem erõszakolhatod a másikra se magad, se a vágyaid. Fogadd el, mert megalázkodni nincs értelme, ha õ így döntött......hát eddig tartott. De legalább jó volt :)
3-as! Úgy értettem, hogy ne próbálkozzon a kérdezõ kapcsolatot kialakítani a delikvensel, mert nem nézte többe egy lyuknál
Szerintem ez a vonat elment... A legkényelmesebb megoldást kínáltad: csak szex és más semmi, és ez se kellett neki. Miért állna le veled komoly kapcsolatot kialakítani?! Több munka, több áldozat, ugyanaz az eredmény: idõnként szex. Ha többet akarna tõled, akkor nem dob, hanem közli a vágyait. Na de õ még ennyit se akar!!! Nem kellesz neki, még szexre se, az a nagy helyzet. Nem beszéllek le róla, de oltári égés lesz, ha elkezded pedzegetni, fõleg így szakítás után.
1 ez baromság. Miért könyvelte volna el ribinek? Dugni jó volt csak már nem érdekli.
Szia. Szerintem egy másik csajért hagyott el, mert már rádunt. SORRY
Azt írod könyörögni nem fogsz... de ha már ott tartasz hogy praktikákat akarsz bevetni, már az.... Ha õ többet akarna, nem vetett volna véget a dolognak. Ergo, semmi értelme olyan pasi után loholni aki csak ürítésre használt. De nem beszéllek le....ha meg akarod alázni magad azzal hogy bepróbálkozol, hajrá.

Hogyan hóditsam visza a barátnõmet?

20 éves srác vagyok és a bnõm szakitott velem buli alatt,de ugy érzem h ennek még nincs vége....ezért gondoltam h megkérdezem itt h ti mit mondtok....hogyan szerezzem vissza a lányt?

Legjobb válasz: Az biztos, hogy ne kezd el zaklatni azzal, hogy mennyire hiányzik, mert csak mégjobban eltaszítod. Tudom, hogy nehéz de várj mondjuk 2 hetet és addig ne is keresd. Ha kicsit is szeret még akkor addig nem jön össze mással. ÉN ott csesztem el, hogy szakítás után is folyton ráírtam így totál nem volt esélyem visszaszerezni.

Az biztos, hogy ne kezd el zaklatni azzal, hogy mennyire hiányzik, mert csak mégjobban eltaszítod. Tudom, hogy nehéz de várj mondjuk 2 hetet és addig ne is keresd. Ha kicsit is szeret még akkor addig nem jön össze mással. ÉN ott csesztem el, hogy szakítás után is folyton ráírtam így totál nem volt esélyem visszaszerezni.

Mostanában nem veszek észre olyan érzelmeket a párom arcán, mint régebben. Olyan mintha közömbös lennék számára. Hogyan hódítsam vissza? Kollégista és is az vagyok, de más merre.

Legjobb válasz: Az utolsó mondat teljesen értelmetlenre sikerült, és azt is jó lenne tudni, hogy fiú vagy-e vagy lány, és esetleg hogy hány éves. :)

Az utolsó mondat teljesen értelmetlenre sikerült, és azt is jó lenne tudni, hogy fiú vagy-e vagy lány, és esetleg hogy hány éves. :)
A kérdező hozzászólása: jaj, Bocsánat :) Õ is és én is kolis. A Fiú 21, én lány 19.
Aha értem. Az a gond, hogy ez várható még 21 évesen, hogy nem stabilak az érzelmek. Ahhoz el kell veszíteni néhány lányt (lány esetében fiút)... Viszont valószínûleg ez magában hordozza választ: adj okot rá, hogy elkezdhessen aggódni, hogy elveszíthet. A legjobb módja ennek, ha megkéred egy fiú-ismidet (aki neki nem barátja), hogy tegyen úgy, mintha kicsit rádhajtana. Persze olyat érdemes kérned, aki nem jön be, a járulékos kalamajkák elkerülése végett. Remélhetõleg nem teljesen kihûl (ha már túl késõ), hanem újra fellobban..... Persze elkezdhetnél kedveskedni neki, vagy beszélhetnél vele a dologról, de ennek semmi értelme nem volna, nem oldaná meg a problémát, sõt valószínûleg olaj lenne a tûzre (erõs képzavarral élve).

Hogyan hódítsam vissza a barátnőmet? ! ötletek? Aztmondta legyek "kreatív"

aztmondta találjak ki valami kreatív dolgot, hódítsam emg újra, őt, ha vissza aakrom kapni... nemtudom abszolut mit csináljak..:/ kisvárosban laknak, szórakozási lehetőság nincs, virágot, stb bonbon iylenek, plüssmaci...most kapott rengeteget mert középiskolás ballagása volt nemrég. mégis mit tudnék kitalálni?! saját kézzel készített ajándék...de mégis micsoda?!..:/ nemtudom...semmi ötletem sincs...kratív?! hogy, ha tényleg semmi sincs a környéken?! :( (eljönni meg nemakar sehova)

Legjobb válasz: az én "kreatívságomat" az egyik ex olyan betegesnek fogta fel, hogy feljelentett. na gondolod, hogy ezek után mit érezhetek..

az én "kreatívságomat" az egyik ex olyan betegesnek fogta fel, hogy feljelentett. na gondolod, hogy ezek után mit érezhetek..
a 3.válaszadó komija fenta van fészen :D
A kérdező hozzászólása: nem. õ szakított velem. rengeteget írtam neki, és mikor válaszolt, akkor modta ezt, hogy hódítsam vissza, ha akarok tõe valamit..:/ és erre mondta a kreítivkodást...
Nekem itt úgy tûnik, hogy te dobtad be a törülközõt...
A kérdező hozzászólása: igaza van...sajnos aztkell mondjam...egy [email protected] voltam....mind1 hosszu...d emegértem , ohgy bedobta a törölközõt...:/
csicskáztat a nõd? ember ez már régen rossz......
Nyilvánvaló, hogy akar téged, csak kelleti magát, szórakozik. Én azt mondanám neki, hogy küzdjön érte a Batu kán, ha akar még valamit, akkor fogadja el a szerelmet, ne pedig bohócot csináljon a másikból. De te tudod.
A kérdező hozzászólása: am már szerelmes lvelet is írtam neki...kb 2 hónapja...de az a betûragaszgálós testszik..és megcsinálni valahogy iylen oylanra mint egy oklevél vagy ilyesmi..hm....:) )))
de volt minden - mint detektív, akinek a jelentését írtam a lányról, mint jósnõ, aki a múltat, jelent, és jövõt jósolja, és az utózöngéjét.
A kérdező hozzászólása: igen, mert nincs 5 lettem és tudom , hogy nem vagyok kreatív, ergo segítséget kérek...-_- nemtudommit akar...eddig az az állsápont volt, hogy nem akar többet látni...:/ most talán találkozni szeretne velem..:/ nemtudom..:/ az a baj, hogy mostanában mindig otthon van, sehova sem megy..:/ nemtudom tényleg..:/
névtelen üzenetek, misztikusan megfogalmazva, történetbe foglalva a mi történetünket, körítéssel.
Mond meg neki, hogy annyira kreatív vagy, hogy gyk-n kellett megkérdezne, hogy legyél kreatív.
Szerintem, leakar rázni, csak nem akar bunkó lenni. Mert ha nem akar elmenni sehova nem szeret már, nem érdeklõdik irántad. De ez csak az én véleményem, úgyhogy néhány tipp -Ha jóba vagy a szüleivel, akkor beszéljétek meg hogy felhívnak téged amikor elmegy otthonról, és ekkor elmész, tele szórod a szobáját virágokkal, elkészíted a kedvenc kajáját, írsz neki egy zenét, és ezzel várod otthon. Ha ez nem válik fel, inkább ne próbálkozz , távolodj el egy picit tõle, tedd féltékenyé , ha érdeklõdik még írántad, akkor jelezni fogja hogy féltékeny....
most jutott eszembe hoyg én tökre örülnék egy pikniknek szerintem iylen idõben hangulatos, készíts vmi finom szendvicset édességet ebbe sok kreatívséágot lehet belevinni.
1. mégis mit volt az?:)
Hívd el túrázni a Mátrába, legyen szállás. Tervezz meg egy utat, sütögessetek és a szabadban rád bízom mi történik. Öld meg.
és ha írnál neki egy levelet mint egy titkos hódolója? iylen összerakott betükbõl :D
elírásért bocs

Teljesen beeszerettem az egyik fiúba a sulinkbó, hogy hódítsam meg?

Két évvel nagyobb nálam,népszerû és igazi "rosszfiú".Nem igazán szoktunk találkozni,de ha igen,akkor is csak köszönünk egymásnak,semmi több.Tudom,hogy kéne vele beszélgessek,de annyira fura enne így egybõl...és annyira féek.Viszont nagyon,szinte már betegesen kell nekem.Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Tanulj meg írni inkább.;)

Tanulj meg írni inkább.;)
sulinkbó xdddddd
Ismered azt a mondást, hogy "vigyázz mit kívánsz!". Lehet, hogy a srác közel sem olyan fõnyeremény mint amilyennek gondolod. Csak a nõk agyi prefrontális kérge által okozott vágyódás a domináns hím után. Úgy tudod meghódítani, hogy sokat vagy a közelében, mosolyogsz rá, néha megérinted vagy kérdezel tõle valamit és ok nélkül bemész a személyes terébe. Akkor pedig megfarkal, te pofára esel és remélem mindenki happy lesz.
mászd meg (ajánlok hozzáhegymászó felszerelést)
Suli Wc, Szertár --> Pár ruhát le --> A többi magától megy, és már a tiéd is :'D

Hogyan hódítsam vissza a férjemet?

nagyon elhidegültünk már egymástól. én munkanélküli vagyok sajnos, ő dolgozik. egész nap egyedül vagyok itthon, ami felemészt. munkát sehogy sem kapok, akárhogyan is próbálkozok. elvégzem a házimunkát (sütés, főzés, mosás, takarítás) maximum 2 óra alatt. és ezek után 10 óra hosszát szinte megőrülök. nem tudok mit csinálni. ő este hazajön, eszik, tv-zünk egy fél órát, vagy ő gépezik, és alszik. semmi szex. sehová nem járunk. barátaink nincsenek. legalábbis nekem senkim sincs, akivel megbeszélhetném a dolgaimat. felvetettem hogy szilveszterkor menjünk valahová bulizni, de ő nem szeretne. minden szilveszter úgy telik, hogy már 9 órakor az ágyban vagyunk és alszunk.

Legjobb válasz: Ha szoktatok ajándékozni karácsonykor családdal együtt gondolom, akkor anyudéknak és anyósodéknak is mondd el, hogy egy közös hétvégével szeretnéd meglepni /lealkudtuk.hu, gruppi travel stb./ kb 25000 Ft, szálljanak be õk is. Ki kell mozdítanod, mert tényleg olyan unottnak és beletörõdöttnek tûnik abból amit írsz.

Ha szoktatok ajándékozni karácsonykor családdal együtt gondolom, akkor anyudéknak és anyósodéknak is mondd el, hogy egy közös hétvégével szeretnéd meglepni /lealkudtuk.hu, gruppi travel stb./ kb 25000 Ft, szálljanak be õk is. Ki kell mozdítanod, mert tényleg olyan unottnak és beletörõdöttnek tûnik abból amit írsz.
Figyelj a legtöbb pasinak egy aktiv, sikeres nõ a vonzó. Lehet, hogy õ se vallja be magának, de szerintem ez a gond. Egyszerûen nem tart már olyan vonzónak így, hogy tudja, hogy egész nap csak otthon unatkozol, míg õ dolgozik. Mikor hazamegy lehet akkor sincs mirõl beszélgetni, mert mit tudsz mondani? Hogy milyen színû domestossal súroltad ki a budit? Menj el önkénteskedni! Hidd el, nagyon jót fog tenni neked is, a kapcsolatodnak is! Választhatsz bármit, ami érdekel, minden alapítványnál szívesen fogadnak önkénteseket. Mikor hazamész lesz mirõl meséljél, õ is érdekesebbnek fog találni. Megismerhetsz új embereket, elmehetsz valahova, kimozdulhatsz. Ami meg a fõ cél: próbálj munkát találni minél hamarabb! Addig meg önkénteskedj, hidd el neked is sokkal jobb lesz, hogy valami hasznosat csinálsz!
Sehogyan sem. Nem veszed észre, hogy nem kellesz neki, csak háztartási gépezetnek? Mielõtt végleg tönkremégy, most kell kilépni ilyen kapcsolatból és ebbõl a lelki patthelyzetbõl. Válj el, költözz el, akár az ország másik felébe, akár külföldre és kezdj új életet.
12-es vagyok, bocsi a regényért, nem szoktam ennyit írni, de átérzem a helyzeted és talán segíteni is tudok!:) Szóval. Ha ez a távolságtartás (légy azért kedves vele:) ) nem hoz eredményt, akkor, ha van lehetõséged, költözz el egy kis idõre. Ha az sem használ, akkor baj van....
Hmmm... Ismerõs. A 3. válaszolónak teljesen igaza van!!! Alá tudom támasztani! Én vendéglátásban dolgoztam, sürögtek a pasik körülöttem, persze nem történt semmi:) a kapvsolatunk a férjemmel szuper volt, a szex is mûködött, jártunk mindenfelé....abba hagytam a munkát, onnantól egyre rosszabb lett, szex elmaradozott, romantika 0, egyre kevesebbet mozdultunk ki, alig foglalkozott velem, én az internetbe menekültem....most van munkám, de ugyanott dolgozom ahol a párom, itt is vannak férfiak (szinte csak azok vannak:D), de maradt minden langyos kaki..... Mondanom sem kell, szinte heti téma mindez, megoldás eddig nincs, én mennék vissza a vendéglátásba de a férjem nem szeretné...szóba került hogy talán a dögösebb ruhák/erõsebb smink visszahozhatná a tüzet, de nem hozta... Most õ a hobbijának él, amint hazajön, hobbi (nem írom le mert felismernek:) , velem nem jön sehová, nem is próbál küzdeni értem, pedig agyon koptattam a számat. Nem hiszem hogy ez hosszútávon menni fog. Nos, a lényeg: próbj meg kimozdulni, elfoglaltsáhot találni, pl valamilyen szakkör, menj el szórakozni, tojd le õt egy kicsit! Vagy vegyél egy jó könyvet! Kicsit hagyd magára, hátha kapcsol!
Tanulj valamit! Varrni, kötni, nyelvet, akármit!
Bár most épp tél van, de tavasszal itt az ideje hogy termelj vmit a kertben. Gondolom van kertetek, ha egy kis faluban éltek. Most pedig állj neki megtervezni, hogy mit ültetsz és olvass utána hogyan kell. Ezenkívül kezdj el online tanulni nyelvet vagy akármit, van ezer tanfolyam. Ha van könyvtár, iratkozz be. Tanulj meg varrni, maradék anyagokból csinálj patchworkot, add el. Lényeg h csinálj valamit, aminek van haszna mert így nem csoda ha nem értékel a férjed, hisz nincs mit. Más munkanélküli nõkkel alakítsatok álláskeresõ klubot. Lehet h vki saját magának nem talál, de tud vmi neked valót.
Mi hagyományos családmodellben élünk, a párom dolgozik. Én viszont itthon még egy percet nem unatkoztam és soha nem végeztem két óra alatt a házimunkával. Minden nap mosok, vasalok, fõzök, takarítok, nyáron ugye pluszban hozzájön a kert, én festem a lakást, ha kell fát hordok be vagy fát vágok, sövényt nyírok, ültetek a kertben, télen pedig a bent elmaradt dolgok jönnek, átpakolom az összes szekrényt, kitakarítom a pincét, vagy ha végképp annyira unatkoznék akkor nekiállok valami új sütit sütni a páromnak. Mivel itthon mindent én csinálok, hogy a páromnak munka után már csak pihennie kelljen, bõven kiteszi a napi 8-10 órát az elfoglaltságom. Szerintem ha mást nem nézz körül az udvaron, biztos találsz valami javítanivalót amivel lekötöd magad. Az unatkozó embernél nincs rosszabb, eltolja a kedvedet és teljesen felemészt, így még a kisugárzásod is más lesz. Talán a párod is ezt érzi, ezért nem olyan közvetlen.
A kérdező hozzászólása: szabolcs megyében élünk, egy kis faluban. elhitetitek, hogy naponta 5 helyre küldöm az önéletrajzom, de még csak választ sem kapok. úgyhogy ebbe ne is menjünk bele. én tudom hogy mindent megteszek de nem sikerül. tanfolyam lett volna, de lebeszélt róla, mert minden nap 100 km-rel arrébb kellett volna utaznom, és akkor ki csinálta volna a házimunkát?
Szerintem csak te látod ilyen sötéten a helyzetet. A párod egész nap dolgozik, mikor fáradtan megy haza akkor már valószínûleg csak pihenni akar és semmi mást. Nem biztos, hogy elhidegült tõled, talán tényleg csak fáradt. Én csak egyszer végeztem el párom munkáját és egybõl rájöttem hogy nem miatt zombi itthon, hanem mert olyan munkája van amitõl estére befásul az ember. Neked viszont rengeteg idõd van butaságokon agyalni és nemlétezõ problémákat generálni, próbálj elfoglaltságot találni. Ha mást nem tarts csirkéket és add el a tojást, ez is egy bevételi forrás. Vagy írd ki a kapura hogy vasalást vállalsz.
Kérdezd meg tõle, hogy szeret -e még és valóban szüksége van még rád?
Szerintem a férjed belefáradt abba , hogy évek óta csak õ húzza az igát ... Valaki már leírta , nagyon helyesen .. ha látná benned a szándékot , hogy változtatni akarsz , biztos más lenne a helyzet .. Menj el a munkaügyibe , végezz el legalább tanfolyamot ... Hol éltek , hogy ennyire nincs munkalehetõség ? Már nem kötekedésbõl kérdezem , de legalább részmunkaidõs állást biztos találnál , vagy egy Mc Donaldsban , akár konyhai kisegítõként valahol ...mindegy az hogy mi , nem szégyen a munka !
10 óra hosszát nem csinálsz semmit? Már találhattál volna magadnak hobbit, a munkaügyi hivatal is szokott tanfolyamokat (szakmai, nyelv) szervezni, ingyen. Eljárhatnál könyvtárba, vagy segíthetnél valamelyik karitatív szervezetnél, ahol te is emberek között lennél. Vannak csoportok, kézmûves klubok, nem hiszem el, hogy nem találod fel magad egyáltalán.
Pedig a munkahely a megoldás.Voltam ilyen szituációban.Fél évig otthol, egyedül.Párom lese tojt.Aztán nagy nehezen lett egy munkahelyem, igaz csak egy gyárba.Mindennap kicsinositva mentem, volt miért felkelnem és rengeteg barátom lett akikkel eljartam ide oda munka után.És akkor kezdett a párom rámfigyelni.Látta rajtam hogy boldog vagyok és lett kedve haza járni
És ha konkrétan próbálkozol nála, bújsz, szeretgeted, akkor hogyan reagál?
Elhisszük hogy nincs munka, hiszen a legtöbben ebben az országban lakunk :) De ahogy az elõttem szólók leírták, tudnál valamit magaddal kezdeni. Én nem ismerek olyat hogy unatkozni, a szabadidõdben fejleszd magad, járj el valami közésségbe, akár sport akár mûvészet...bármi. Keress barátokat. Egybõl mást fogsz sugározni. Õszintén szólva nekem se kéne egy olyan nõ aki nem jó semmiben, aki azt sugározza hogy csak elvan mint egy növény a sarokban.

Hogyan hódítsam vissza a Szerelmemet? Saját elképzelésem megvan. Kíváncsi vagyok, hogy Te mit tennél ilyen esetben ha szereted azt aki elhagyott. Legyen az exed, akár Nő, akár férfi.

Úgy gondolom összeillünk. Csak hamar feladta az Egyetlenem. Nem csiszolódtunk még eléggé össze. -Vajon ha friss a szakítás van értelme és reménye a kezdeményezésemnek? -Várom a tapasztalatokat, hogy ki mit tett meg azért hogy újra együtt lehessenek és mennyi időn belül érdemes a szakítástól számítva próbát tenni? Nem megoldást várok! Csupán -pozitív, negatív tapasztalatokat és egyben azt, hogy mi mindenre voltál képes, hogy visszaszerezd a Szerelmed.

Legjobb válasz: Nagyon szépen fogalmazol. Felettébb érdekes.

Nagyon szépen fogalmazol. Felettébb érdekes.
Szerezni tárgyat szokás, visszaszeretni szoktak embereket.
Szintén friss szakítás.Többször próbálkoztam, hogy folytassuk, de az nem hozott eredményt.Kiborultam, mondtam neki, hogy én szeretném, ez nem volt jó megoldás, csak vittek az érzések.Azóta beszélünk napi szinten, és ha nem hozom fel a témát, olyan, mintha semmi sem változott volna. De a tanácsom, hogy hagyd, ha szeret, visszatér hozzád.Szabadságot kell adni, hogy gondolkozhasson a dolgokon.
Miért szakítottatok?

Hogyan hódítsam meg a lányt?

Szerelmes vagyok egy lányba már 3 éve és tényleg nagyon tetszik nem tudom mit tegyek mert ha már valakit szeret már akkor buktam...Hogy érjem el azt, hogy enyém legyen?????13/F (ja és hagyjuk már azokat a válasznak tűnő kommenteket, hogy:13 évesen még nem tudod mia z a szerelem meg ekkor még a rajzfilmeket néztem stb.: csak az írjon akinek van ötlete.Ja és amúgy szeretem a rajzfilmet csak van aki ilyenekkel jön)

Legjobb válasz: Kolombusz egy egész kontinenst meghódított, neked sem lehet nagy kunszt egy lányt! No rajta :D

Kolombusz egy egész kontinenst meghódított, neked sem lehet nagy kunszt egy lányt! No rajta :D
én három évig vártam a mostani barátnõmre és három év után meg szereztem kedvességgel szeretettel stb.. csak azért nem jöttünk össze elöbb mert nem igazán tetszek neki kivülröl de három év elég volt neki csak szépet kapott tölem és be vált. legyen önbizalmad szeresd igazán és szeretni fog. lehet hogy sok ídõ mire eldõnti hogy szeret de nekem is érdemes volt várni õ az elsõ barátnöm 14f
A kérdező hozzászólása: Köszi én sem vagyok egy férfi alsónemû modell de nem tudom nem tartom magam szépnek.De félek, hogy a haverok meg ezért csesztetni fognak
Önbizalom srác, önbizalom! :D 18/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!