Találatok a következő kifejezésre: Hogy hódítsam a (104 db)

Hogyan hódítsunk el egy exet, úgy hogy észre se vegye a próbálkozást, de még is vissza szeressen beléd?

Kicsit komplikált a szituáció szóval nem próbálkozhatok csak úgy! Viszont nagyon szeretném visszakapni õt!

Legjobb válasz: "Hogyan hódítsunk EL"? Tehát valakitõl elakarod marni õt? Te is nagyon erkölcsös ember lehetsz.

"Hogyan hódítsunk EL"? Tehát valakitõl elakarod marni õt? Te is nagyon erkölcsös ember lehetsz.
Dr. Almási Kitti egyik elõadásán elhangzott egy történet: Adott egy egy olyan feleség, akit elhagytak egy másik nõért, és õ annyira szerette a férjét, hogy elhatározta, visszaszerzi õt. Ilyen módszert választott: nem baszogatta és nem tört össze, mindig szépen rendbetette magát, süteménnyel várta, kedves volt, amikor hetente egyszer a fickó ment asszem látogatni a gyereket. Két év után a férfi közölte, hogy be kellene nyújtaniuk a válókeresetet, mert szeretné elvenni a másik nõt. Erre a feleség rábólintott, hogy természetesen õ nem áll az útjába. Másnap a férfi újra meglátogatta õt és azt mondta, hogy mégsem akar elválni. Ekkor került mérlegre nála elõször úgy igazán, hogy mit is veszíthet azzal, ha végleg elkötelezi magát a másik asszony mellett. Azóta 8 éve vannak újra együtt. Én a helyedben valamilyen hasonló, passzív stratégiát alkalmaznék.
Utolsó nagyon szép történet... ment a thumbs up alias zöld pacsi..... De a te módszered annál, akinél nincs gyerek, meg házasság. Ezt eléggé nehéz lenne kivitelezni...

Tetszik a szomszéd lány hogy hódítsam meg? Tudom h már volt akérdés de nem válaszoltatok rendesen az elején utánna a normálisból meg kevés volt

Most költöztünk új társasházba és egyzser bekopogtam a szembe lév? ajtóhoz kölcsön kérni egy karton dobozt és lám egy olyan gyönyör? lány nyitott ajtót hogy ott helybe megkértem volna a kezét.Csak hebegve habogva mondtam hogy van kartonotok itthon: ..... ? elmosolyodott és csak anyit mondott a pincébe van lejössz velem? lementünk adott egy dobozt. Azóta úgy megszerettem h mindig ?t figyelem teljesen rá kattanttam nagyon csinos és szép, úgy örülnék ha ilyen barátn?m lehetne. 13 /F

Legjobb válasz: 13 évesen ezen agyalsz, hogy hogy hódítsd meg? Tépj egy szál virágot és kerdezd meg... õõõõõ... hogy.... nemtom mitszoktak 13 évesen XD Akkor még nem foglalkoztam ilyesmivel

13 évesen ezen agyalsz, hogy hogy hódítsd meg? Tépj egy szál virágot és kerdezd meg... õõõõõ... hogy.... nemtom mitszoktak 13 évesen XD Akkor még nem foglalkoztam ilyesmivel
Sztem ti többek vagytok, mint 13 ^^
kopogj be hozzá, ha nem nyit ajtót hívasd oda, és egyszerûen kérdezd meg tõle: nincs kedved sétálni? vagy: nem ennél egy fagyit? bár 13 évesen kicsit fura az ilyen.. változnak az idõk..
A kérdező hozzászólása: A lány is 13 éves és városbban lakunk :)
Hát... én is 13 vagyok... mi ilyenkor msn-en telón kérdezzük meg az ilyet, de akkoris azt, hogy eljössz kerózni, vagy eszünk egy fagyit? csak lazán...az elsõ mindig ilyen, zavarban vagy ^^ ne aggódj, majd változik :) . És ha eljön, akkor barátok vagytok, bezsélgettek stb. ha meg nemet, akkor ne foglalkozz vele ;) Az én barátom is a szomszédunk, igaz nem teljesen, messzi szomszéd XD. MI 6 éve ismerjük egymást, egyszer kimentünk a társasházakhoz, és ott voltak *-*... fociztak vagy kiütõztek, már nemtom. de utánna nagyon jól elvoltunk. azóta 2-szer jártunk (egyszer csak haverrok hoztak össze, másszor meg még kicsik voltunk xd)...most tart a harmadik :)

Hogyan hóditsam visza a barátnõmet?

20 éves srác vagyok és a bnõm szakitott velem buli alatt,de ugy érzem h ennek még nincs vége....ezért gondoltam h megkérdezem itt h ti mit mondtok....hogyan szerezzem vissza a lányt?

Legjobb válasz: Az biztos, hogy ne kezd el zaklatni azzal, hogy mennyire hiányzik, mert csak mégjobban eltaszítod. Tudom, hogy nehéz de várj mondjuk 2 hetet és addig ne is keresd. Ha kicsit is szeret még akkor addig nem jön össze mással. ÉN ott csesztem el, hogy szakítás után is folyton ráírtam így totál nem volt esélyem visszaszerezni.

Az biztos, hogy ne kezd el zaklatni azzal, hogy mennyire hiányzik, mert csak mégjobban eltaszítod. Tudom, hogy nehéz de várj mondjuk 2 hetet és addig ne is keresd. Ha kicsit is szeret még akkor addig nem jön össze mással. ÉN ott csesztem el, hogy szakítás után is folyton ráírtam így totál nem volt esélyem visszaszerezni.

Mostanában nem veszek észre olyan érzelmeket a párom arcán, mint régebben. Olyan mintha közömbös lennék számára. Hogyan hódítsam vissza? Kollégista és is az vagyok, de más merre.

Legjobb válasz: Az utolsó mondat teljesen értelmetlenre sikerült, és azt is jó lenne tudni, hogy fiú vagy-e vagy lány, és esetleg hogy hány éves. :)

Az utolsó mondat teljesen értelmetlenre sikerült, és azt is jó lenne tudni, hogy fiú vagy-e vagy lány, és esetleg hogy hány éves. :)
A kérdező hozzászólása: jaj, Bocsánat :) Õ is és én is kolis. A Fiú 21, én lány 19.
Aha értem. Az a gond, hogy ez várható még 21 évesen, hogy nem stabilak az érzelmek. Ahhoz el kell veszíteni néhány lányt (lány esetében fiút)... Viszont valószínûleg ez magában hordozza választ: adj okot rá, hogy elkezdhessen aggódni, hogy elveszíthet. A legjobb módja ennek, ha megkéred egy fiú-ismidet (aki neki nem barátja), hogy tegyen úgy, mintha kicsit rádhajtana. Persze olyat érdemes kérned, aki nem jön be, a járulékos kalamajkák elkerülése végett. Remélhetõleg nem teljesen kihûl (ha már túl késõ), hanem újra fellobban..... Persze elkezdhetnél kedveskedni neki, vagy beszélhetnél vele a dologról, de ennek semmi értelme nem volna, nem oldaná meg a problémát, sõt valószínûleg olaj lenne a tûzre (erõs képzavarral élve).

Hogyan hódítsam vissza a barátnőmet? ! ötletek? Aztmondta legyek "kreatív"

aztmondta találjak ki valami kreatív dolgot, hódítsam emg újra, őt, ha vissza aakrom kapni... nemtudom abszolut mit csináljak..:/ kisvárosban laknak, szórakozási lehetőság nincs, virágot, stb bonbon iylenek, plüssmaci...most kapott rengeteget mert középiskolás ballagása volt nemrég. mégis mit tudnék kitalálni?! saját kézzel készített ajándék...de mégis micsoda?!..:/ nemtudom...semmi ötletem sincs...kratív?! hogy, ha tényleg semmi sincs a környéken?! :( (eljönni meg nemakar sehova)

Legjobb válasz: az én "kreatívságomat" az egyik ex olyan betegesnek fogta fel, hogy feljelentett. na gondolod, hogy ezek után mit érezhetek..

az én "kreatívságomat" az egyik ex olyan betegesnek fogta fel, hogy feljelentett. na gondolod, hogy ezek után mit érezhetek..
a 3.válaszadó komija fenta van fészen :D
A kérdező hozzászólása: nem. õ szakított velem. rengeteget írtam neki, és mikor válaszolt, akkor modta ezt, hogy hódítsam vissza, ha akarok tõe valamit..:/ és erre mondta a kreítivkodást...
Nekem itt úgy tûnik, hogy te dobtad be a törülközõt...
A kérdező hozzászólása: igaza van...sajnos aztkell mondjam...egy [email protected] voltam....mind1 hosszu...d emegértem , ohgy bedobta a törölközõt...:/
csicskáztat a nõd? ember ez már régen rossz......
Nyilvánvaló, hogy akar téged, csak kelleti magát, szórakozik. Én azt mondanám neki, hogy küzdjön érte a Batu kán, ha akar még valamit, akkor fogadja el a szerelmet, ne pedig bohócot csináljon a másikból. De te tudod.
A kérdező hozzászólása: am már szerelmes lvelet is írtam neki...kb 2 hónapja...de az a betûragaszgálós testszik..és megcsinálni valahogy iylen oylanra mint egy oklevél vagy ilyesmi..hm....:) )))
de volt minden - mint detektív, akinek a jelentését írtam a lányról, mint jósnõ, aki a múltat, jelent, és jövõt jósolja, és az utózöngéjét.
A kérdező hozzászólása: igen, mert nincs 5 lettem és tudom , hogy nem vagyok kreatív, ergo segítséget kérek...-_- nemtudommit akar...eddig az az állsápont volt, hogy nem akar többet látni...:/ most talán találkozni szeretne velem..:/ nemtudom..:/ az a baj, hogy mostanában mindig otthon van, sehova sem megy..:/ nemtudom tényleg..:/
névtelen üzenetek, misztikusan megfogalmazva, történetbe foglalva a mi történetünket, körítéssel.
Mond meg neki, hogy annyira kreatív vagy, hogy gyk-n kellett megkérdezne, hogy legyél kreatív.
Szerintem, leakar rázni, csak nem akar bunkó lenni. Mert ha nem akar elmenni sehova nem szeret már, nem érdeklõdik irántad. De ez csak az én véleményem, úgyhogy néhány tipp -Ha jóba vagy a szüleivel, akkor beszéljétek meg hogy felhívnak téged amikor elmegy otthonról, és ekkor elmész, tele szórod a szobáját virágokkal, elkészíted a kedvenc kajáját, írsz neki egy zenét, és ezzel várod otthon. Ha ez nem válik fel, inkább ne próbálkozz , távolodj el egy picit tõle, tedd féltékenyé , ha érdeklõdik még írántad, akkor jelezni fogja hogy féltékeny....
most jutott eszembe hoyg én tökre örülnék egy pikniknek szerintem iylen idõben hangulatos, készíts vmi finom szendvicset édességet ebbe sok kreatívséágot lehet belevinni.
1. mégis mit volt az?:)
Hívd el túrázni a Mátrába, legyen szállás. Tervezz meg egy utat, sütögessetek és a szabadban rád bízom mi történik. Öld meg.
és ha írnál neki egy levelet mint egy titkos hódolója? iylen összerakott betükbõl :D
elírásért bocs

Hogyan hódítsam vissza a Szerelmemet? Saját elképzelésem megvan. Kíváncsi vagyok, hogy Te mit tennél ilyen esetben ha szereted azt aki elhagyott. Legyen az exed, akár Nő, akár férfi.

Úgy gondolom összeillünk. Csak hamar feladta az Egyetlenem. Nem csiszolódtunk még eléggé össze. -Vajon ha friss a szakítás van értelme és reménye a kezdeményezésemnek? -Várom a tapasztalatokat, hogy ki mit tett meg azért hogy újra együtt lehessenek és mennyi időn belül érdemes a szakítástól számítva próbát tenni? Nem megoldást várok! Csupán -pozitív, negatív tapasztalatokat és egyben azt, hogy mi mindenre voltál képes, hogy visszaszerezd a Szerelmed.

Legjobb válasz: Nagyon szépen fogalmazol. Felettébb érdekes.

Nagyon szépen fogalmazol. Felettébb érdekes.
Szerezni tárgyat szokás, visszaszeretni szoktak embereket.
Szintén friss szakítás.Többször próbálkoztam, hogy folytassuk, de az nem hozott eredményt.Kiborultam, mondtam neki, hogy én szeretném, ez nem volt jó megoldás, csak vittek az érzések.Azóta beszélünk napi szinten, és ha nem hozom fel a témát, olyan, mintha semmi sem változott volna. De a tanácsom, hogy hagyd, ha szeret, visszatér hozzád.Szabadságot kell adni, hogy gondolkozhasson a dolgokon.
Miért szakítottatok?

Hogy hódítsam meg újra a párom?

Mostanában nagyon rossz volt a viszony köztünk, szakítottunk is,de pár hét után kibékültünk. Azonban még mindig érzem hogy hűvös, rideg velem. Nem érzem,hogy odalenne értem. Próbáltam udvarolgatni,kedveskedni,de elég türelmetlen típus vagyok. Mit tegyek még, ami segítene abban,hogy újra megvaduljon értem? 10 éve vagyunk együtt nem szeretném még feladni ezt a kapcsolatot. Köszönöm a válaszokat. 25N

Legjobb válasz: 2-s, miért nem éltek volna? Muszáj mázsára b*szni az embereket, hogy éljünk?

2-s, miért nem éltek volna? Muszáj mázsára b*szni az embereket, hogy éljünk?
beszélgessetek el a problémáitokról. Ha 10 éve együtt vagytok, akkor ne várd, hogy megvaduljon érted.
25 éves vagy és 10 éve vagytok együtt ... Tehát(gondolom én) az elsõk vagytok egymásnak .... Szóval egyikõtök sem élt, egyikõtök sem tapasztalt más dolgokat ...... Remélem érted mire gondolok ...?!

Hogyan hódítsak meg egy olyan csajt, akinek a természettudományok az érdeklődési köre?

Igazából én teljesen hülye vagyok ehhez a témához. De mégis hogy hozzam fel neki ezt a témát levelezésben, úgy hogy lássa, valamennyire jártas vagyok benne. Hasonló érdekl?dés? pasit keres, ezért ezt fontosnak tartja.

Legjobb válasz: Ha komolyan így gondolja, akkor esélytelen vagy. Annak pedig semmi értelme, hogy másnak akarj látszani, mint ami vagy. Vagy önmagadért tetszel neki, vagy az egésznek semmi értelme.

Ha komolyan így gondolja, akkor esélytelen vagy. Annak pedig semmi értelme, hogy másnak akarj látszani, mint ami vagy. Vagy önmagadért tetszel neki, vagy az egésznek semmi értelme.
Ha neki a természettudományos érdeklõdés tényleg elvárás, akkor halott az ügy. Megjátszani magad tényleg semmi értelme, mert aki jártas a tudományban, kb. két mondatodból levágja, hogy te nem. Csak totál hülyét csinálnál magadból és még azt a minimális esélyedet is eljátszanád. Ha már manipuláció, inkább azzal próbálkozz, hogy belássa, nem feltétlenül szükséges a tudományos érdeklõdés egy kapcsolathoz. Bár mondom, szerintem halott az ügy, ez egy elég érthetõ elvárás.
Mond meg neki õszintén, hogy minden vágyad az, hogy határozottan végigintegráld, de ne féljen, majd vigyázol, hogy ne legyen neki deriváltja.
Az õszinteség kiment a divatból. Eddig sem volt túl népszerû, igaz, ami igaz. És ha elmondanád, hogy nem értesz a témához, de érdekel? Tegyél fel kérdéseket arról, amit õ biztosan tud, vagy biztosan utánanézett. Lehet, hogy szeret magyarázni. Persze ha nagyon az alapoktól kell elõadnia mindent, akkor úgyis elutasít. Ez be szokott jönni.
jah igen, ezt én is mondani akartam:D
Ha esetleg nem jön össze, majd megadnád a csaj elérhetõségét? Kösz.
hehe, egy cipõben a kérdezõvel.csak hogy én összejöttem egy hasonló csajjal..Nézz sok spectrumot, nat geo-t amikor idõutazási bizalmasok vannak. Kérdezd meg hogy szereti e stephen hawking-t? látta már e a Az univerzum, ahogy Stephen Hawking látja c. doksi filmet? stb..nézd meg te is h legyen egy kis fogalmad róla..hidd el..rohadt érdekes a téma..fõleg idõutazás terén.:)
ne hagyd
Tegyél fel kozmológiai kérdéseket: például, hogy mi a véleménye az Univerzum keletkezésérõl és jövõjérõl, vagy az idõutazásról. Vagy mit szól a Fermat-sejtés bizonyításához. Õ másképpen csinálta volna? Ilyesmi...beszéltesd, hadd bontakozzon ki, de ne hagy, hogy visszakérdezzen, mert abból nagy baj lehet :)
A kérdező hozzászólása: Na jó, de és mire utaljak? Milyen témában tegyem fel a kérdést? Példát tudnál írni rá? Az a lényeg, hogy az elsõ kérdést/utalást így fel tudjam tenni és így majd beindul a dolog, a többit meg majd kinézem netrõl.
Hát, utalj valamilyen dologra és tegyél fel kérdést. Mindezt burkoltan, persze. De valóban, ahogy az elsõ írja. Ne akarj/próbálj másnak látszódni.
Ha nem vagy benne jártas, akkor ne akard elõadni, hogy igen. Hamar leiskolázna. Azzal pedig csak rosszabbul járnál.
hülyeség. Lófaszt se értettem/értek hozzá...De õ még is abban a hitben van, hogy jártas vagyok a témában..a lényeg hogy lökj valami ergya véleményt az ûrrõl..meg kérd ki a véleményét h õ mit szól ehhez meg ahhoz..nem nagy cucc...
holnap vigyél neki egy nagy csokor virágot és bocs bocs de ne zaklasd v ilyenek
Ha elment egy másik sráccal, akkor sztem nem tudsz mit csinálni. Valszeg õ jobban tetszik neki, mint te, ez van.
ha ezek a tanácsok nem segítenek akkor meg õrülhetsz nélküle mert ha ez egy lánynál nem segít az úgy megsértõdött hogy senki és semmi nem tudja kiengesztelni esetleg keresel valakit akivel ilyen 3 hetes kapcsolat a szeme láttára össze veszel vele és mondod h az elõzõ csajom jobb volt nálad stb...
haverom ebbõl úgy mászott ki hogy monda neki : bocsi én voltam a hülye ne haragudj elborult az agyam stb...
mondd meg neki h bízol benne és ne haragudjon de annyira megijedtél h elveszíted h olyanokat mondtál amiket nem gondolsz komolyan
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Még szívesen olvasnék tanácsokat!Elment egy másik sráccal kocsikázni...kitört a balhé és olyat mondtam amit nem lett volna szabad :S lek*rváztam :S és ezért kidobott ami érthetõ :S megköszönném a további tanácsokat is :)
konktérum nélkül nehéz
utolsót meg ne csináld mert fogdában végzed távoltartási végzéssel a kezedben
Hát, találkozzatok össze valahogy "véletlenül"(magyarul kövesd valahova), vegyél fel egy fekete napszemcsit, azt a rosszfiúsat, közelítsd meg kifürkészhetetlen arccal.Aztán mondd el neki, hogy megõrülsz érte, és hogy minden férfit aki a közelébe megy ki fogsz csinálni.Ezután szorítsd jó erõsen a falhoz, úgy, hogy esélye se legyen menekülni, és csókold meg.Ha tudsz csókolni szenvedélyesen, nyert ügyed van. Én így képzelem el. De mindenképpen közöld vele, hogy õ olyan számodra, mint az oxigén, nem tudsz élni nélküle.És hogy te és õ a mágnes két pólusa vagytok.
Mondd el neki, hogy õ életed értelme és hogy nem tudsz boldog lenni nélküle, vigyél neki virágot, és kérj tõle bocsánatot, szerintem ez bejön :) Sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: Sajnos egyik sem segített eddig :( :( de köszönöm szépen!!! nagyon szenvedek :(

Adjatok tanácsot hogyan hódítsam meg a srácot? Mert mindenki azt mondja hogy tetszek neki csak nem mer közeledni.

Legjobb válasz: Hívd el sétálni, kerózni, valahova ahol együtt lehettek.

Hívd el sétálni, kerózni, valahova ahol együtt lehettek.
ismered vagy nem, mert ha igen akkor elhívod ide-oda ha nem akkor csak ismerkedj és majd õ rád hajt
A kérdező hozzászólása: ismerjük egymást szoktunk beszélgetni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!