Találatok a következő kifejezésre: Hogy hívták feleségét a (4 db)

Hogy hívták a bibliai személy, Lót feleségét?

Aki a bibliai monda szerint Sodomából menekült Lóttal, hátra fordult, majd sóbálvánnyá vált.

Legjobb válasz: Bizonyára volt neve, de nem maradt fenn.

Bizonyára volt neve, de nem maradt fenn.
Lótné :)
Lot's wife Name: Ado ( or Edith ) Source: Book of Jasher 19:52 Appears in the Bible at: Book of Genesis
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat :)
Lótné.

Hogy hívták a benko feleseget keres cimu musorban azt a lányt aki az elején benko soforjevel furdott a medencebeN?

Legjobb válasz: Aki késõbb beleesett Angliában egy hálózat csapdájába? Kimentek dolgozni, aztán prostitucióra kényszerítették õket! Asszem Andika volt a neve!

Aki késõbb beleesett Angliában egy hálózat csapdájába? Kimentek dolgozni, aztán prostitucióra kényszerítették õket! Asszem Andika volt a neve!

Hogy hívták Runcájsz feleségét a "Runcájsz a törpe" című lengyel rajzfilm sorozatban?

Ez egy régi mese,amit az M1 vetített,és szeretném tudni mi volt a címadó törpe feleségének a neve.Thanx :)

Legjobb válasz: Ha "az" a Rumcájsz, a cseh rajzfilm, akkor Manka. Ha nem, bocs...

Ha "az" a Rumcájsz, a cseh rajzfilm, akkor Manka. Ha nem, bocs...
Lehet hogy nem egy mesére gondolunk. A Rumcsájsz mesében Manka volt a felesnége, és Csibészke a fiuk. De az a mese nem törpe volt, hanem szakállas erdei zsiványt formázott a Rumcájsz.
Eredetileg a mesének is Manka a címe.Nekem megvolt könyv formában is. És Rumcájsz tényleg egy zsivány (jó értelemben vett), és Csibészke a fiuk, aki igencsak csibész... :)
... és a Rejtekadó Erdõben laktak, és az Uraság állandóan egrecíroztatta õket :)


Azt álmodtam az éjjel, hogy megcsalom a páromat egy gusztustalan sztárral, akit a hugom szülinapjára hivtam meg, hogy majd vele összehozom és végül azt a sztárt is elhagyom, mert hozzámegyek egy ismeretlenhez feleségül!?

Mit jelenthet ez?Ez ez borzalmas,a sztár justin bieber volt,akit azért hivtam meg hogy a hugomnak örömet okozzak,de ehelyett letepert a hugom elött és én visszacsókoltam miközben én azon kattogtam h uristen mit teszek a párommal.Én vele soha de soha nem tennék ilyet és ettöl az álomtol kiráz a hideg is!Ezek után leléptem justin biebertöl és egy másik férfi karjaiban kötöttem ki,akit nem is ismertem és elvett engem feleségül,még mindig a párom tudta néélkül.Reggel megszégyenülve ébredtem fel a párom mellett :(

Legjobb válasz: elõzõ éjjel pedig azt álmodtam,hogy a párom arra biztat,hogy csaljam meg,én pedig megsértõdtem rá ezért :( miért álmodok ilyeneket?

A kérdező hozzászólása: elõzõ éjjel pedig azt álmodtam, hogy a párom arra biztat, hogy csaljam meg, én pedig megsértõdtem rá ezért :( miért álmodok ilyeneket?
Semmit sem jelent.
az álmok lehethülyeség meg nagyobb hülyeség


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!