Találatok a következő kifejezésre: Hogy hívták feleségét (6 db)

Hány felesége volt szulejmánnak és hogy hivták õket?

Legjobb válasz: Google. Wikipedia. Szulejmánnak több ágyasától született gyermeke, ám törvényes felesége egyedül Hürrem volt. Egyes források azt állítják, hogy megfojtatta Mahidevran (Gülbahar) szultánát, pedig ez nem igaz. ªehzade Musztafa megölése után számûzte Bursába, mivel már nem tartozott az uralkodói családhoz. Hürrem érkeztével erõs ellenszenv alakult ki köztük, állítólag többször is bántalmazták egymást.

Google. Wikipedia. Szulejmánnak több ágyasától született gyermeke, ám törvényes felesége egyedül Hürrem volt. Egyes források azt állítják, hogy megfojtatta Mahidevran (Gülbahar) szultánát, pedig ez nem igaz. ªehzade Musztafa megölése után számûzte Bursába, mivel már nem tartozott az uralkodói családhoz. Hürrem érkeztével erõs ellenszenv alakult ki köztük, állítólag többször is bántalmazták egymást.
Törvényes felesége csak Hürrem szultána volt, de Mahidevrántól és Gülfemtõl is született gyermeke. Gülfem gyermeke meghalt, a szultán mégis engedte, hogy a palotában maradhasson, de Mahidevránt Musztafa herceg halála után számûzte.
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm

Julian Tuwimnak volt felesége? Ha igen, hogy hívták? Esetleg mikor házasodtak össze?

Legjobb válasz: Stefania Tuwimowa volt a felesége. Ha nem tévedek, 1919-ben házasodtak össze.

Stefania Tuwimowa volt a felesége. Ha nem tévedek, 1919-ben házasodtak össze.
A kérdező hozzászólása: ÚÚÚRISTEN 1000000 kiló köszönet!

Hogy hívták a bibliai személy, Lót feleségét?

Aki a bibliai monda szerint Sodomából menekült Lóttal, hátra fordult, majd sóbálvánnyá vált.

Legjobb válasz: Bizonyára volt neve, de nem maradt fenn.

Bizonyára volt neve, de nem maradt fenn.
Lótné :)
Lot's wife Name: Ado ( or Edith ) Source: Book of Jasher 19:52 Appears in the Bible at: Book of Genesis
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat :)
Lótné.


Hogy hívták a benko feleseget keres cimu musorban azt a lányt aki az elején benko soforjevel furdott a medencebeN?

Legjobb válasz: Aki késõbb beleesett Angliában egy hálózat csapdájába? Kimentek dolgozni, aztán prostitucióra kényszerítették õket! Asszem Andika volt a neve!

Aki késõbb beleesett Angliában egy hálózat csapdájába? Kimentek dolgozni, aztán prostitucióra kényszerítették õket! Asszem Andika volt a neve!

Hogy hívták Runcájsz feleségét a "Runcájsz a törpe" című lengyel rajzfilm sorozatban?

Ez egy régi mese,amit az M1 vetített,és szeretném tudni mi volt a címadó törpe feleségének a neve.Thanx :)

Legjobb válasz: Ha "az" a Rumcájsz, a cseh rajzfilm, akkor Manka. Ha nem, bocs...

Ha "az" a Rumcájsz, a cseh rajzfilm, akkor Manka. Ha nem, bocs...
Lehet hogy nem egy mesére gondolunk. A Rumcsájsz mesében Manka volt a felesnége, és Csibészke a fiuk. De az a mese nem törpe volt, hanem szakállas erdei zsiványt formázott a Rumcájsz.
Eredetileg a mesének is Manka a címe.Nekem megvolt könyv formában is. És Rumcájsz tényleg egy zsivány (jó értelemben vett), és Csibészke a fiuk, aki igencsak csibész... :)
... és a Rejtekadó Erdõben laktak, és az Uraság állandóan egrecíroztatta õket :)

Azt álmodtam az éjjel, hogy megcsalom a páromat egy gusztustalan sztárral, akit a hugom szülinapjára hivtam meg, hogy majd vele összehozom és végül azt a sztárt is elhagyom, mert hozzámegyek egy ismeretlenhez feleségül!?

Mit jelenthet ez?Ez ez borzalmas,a sztár justin bieber volt,akit azért hivtam meg hogy a hugomnak örömet okozzak,de ehelyett letepert a hugom elött és én visszacsókoltam miközben én azon kattogtam h uristen mit teszek a párommal.Én vele soha de soha nem tennék ilyet és ettöl az álomtol kiráz a hideg is!Ezek után leléptem justin biebertöl és egy másik férfi karjaiban kötöttem ki,akit nem is ismertem és elvett engem feleségül,még mindig a párom tudta néélkül.Reggel megszégyenülve ébredtem fel a párom mellett :(

Legjobb válasz: elõzõ éjjel pedig azt álmodtam,hogy a párom arra biztat,hogy csaljam meg,én pedig megsértõdtem rá ezért :( miért álmodok ilyeneket?

A kérdező hozzászólása: elõzõ éjjel pedig azt álmodtam, hogy a párom arra biztat, hogy csaljam meg, én pedig megsértõdtem rá ezért :( miért álmodok ilyeneket?
Semmit sem jelent.
az álmok lehethülyeség meg nagyobb hülyeség


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!