Találatok a következő kifejezésre: Hogy hívják unokatesómnak (2 db)

Hogy hívják az unokatesómnak az apját?

mármint keresztapa vmi?ezt sosem értettem... ?

Legjobb válasz: A keresztapa egyértelmûen az, akit a szüleid választottak, amikor megkereszteltettek téged. a te unokatesód apja az egyik szülõd fiútestvére, tehát a te nagybátyád.

A keresztapa egyértelmûen az, akit a szüleid választottak, amikor megkereszteltettek téged. a te unokatesód apja az egyik szülõd fiútestvére, tehát a te nagybátyád.
Az unokatesód apja az egyik szülõd tesvére, vagy a szülõd tesvérének a férje. Mindenképpen a nagybátyád. Ettõl még lehet egyben a keresztszülõd is, ha a szüleid annakidején õt kérték fel erre a szép feladatra. A keresztszülõnek nem muszáj rokonnak lenni, õt a szüleid választották, amikor megkereszteltettek Téged.
nagybácsi!! :) )
Õ az én nagybátyám.
Nem minden esetben keresztapa! Bárki lehet keresztapa!Õ a nagybátyád.
Nagybácsi, de nekem az egyik nagybácsi egyben a keresztapa is.-)
ez könnyû... Józsibátyám ezt nem tudni -.-"
Krisztofer

Beköltöztem a koliba de nem kaptam pénzt arra a hétre ott volt anya tesòja. Elmondtam neki hogy nem kaptam pénzt hagy hívjam fel anyát. Felhívtam, de az unokatesòm anyukája vette fel, hogy anya meghalt autòbalesetben. Ez mit jelenthez?

Legjobb válasz: -Beköltöztem a koliba Elmentek egy Zepteres termékbemutatóra. -de nem kaptam pénzt arra a hétre ott volt anya tesòja. Azt hittétek csak egy nyereményt kellett volna átvenni. -Elmondtam neki hogy nem kaptam pénzt hagy hívjam fel anyát Reklamáltatpk anyukáddal, hogy nem kaptátok meg az ajándékot -Felhívtam, de az unokatesòm anyukája vette fel,hogy anya meghalt autòbalesetben Megvettétek a Biopon lámpát, abban a reményben hogy elmúlik a daganatotok.

-Beköltöztem a koliba Elmentek egy Zepteres termékbemutatóra. -de nem kaptam pénzt arra a hétre ott volt anya tesòja. Azt hittétek csak egy nyereményt kellett volna átvenni. -Elmondtam neki hogy nem kaptam pénzt hagy hívjam fel anyát Reklamáltatpk anyukáddal, hogy nem kaptátok meg az ajándékot -Felhívtam, de az unokatesòm anyukája vette fel, hogy anya meghalt autòbalesetben Megvettétek a Biopon lámpát, abban a reményben hogy elmúlik a daganatotok.
Az a baj, hogy egy szóval nem írtad, hogy ez egy álom volt. Olvasd át, mit írtál.
?? Ez most ugye egy kamu kérdés? Ezzel nem lehet szórakozni.
Elsõ! Gondolom álmodta! Nézd már meg a kategóriát!
A kérdező hozzászólása: MÈGIS MIÉRT IRTAM EBBE A KATEGÒRIÀBA? hülye lennék ezzel szòrakozni.....
A kérdező hozzászólása: te normális vagy? hogy írhatsz ilyet? csak meg akarom tudni hogy ez az álom mit jelenthet nem ezt a sok sületlenséget hallgatni..
A kérdező hozzászólása: Az van, hogy mivel ebbe a kategóriába irtam, hogy álomfejtés úgy gondoltam, hogy már nem kell ide írni.:3 különben meg ezt nem osztanám meg..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!