Találatok a következő kifejezésre: Hogy hívják aki nem (112 db)

Hogyan talalom meg őt? Itt a kornyekunkon lattam egy nagyon helyes sracot aki kutyat setaltatott. Az a lenyeg hogy nem tudom hogy hivjak. Szoval nem tudtok ilyen reszletes keresorol a facebookon?

tudom hogy nem ide valo. Elore is koszi

Legjobb válasz: szerintem lesd meg legközelebb!ugyan is nem hiszem h utazott több 100km-ert ahhoz h kutyûát sétáltasson. Várd ki legközelebb , menj oda h jajj de szép aranyos kutya milyen édes (még ha egy roti akkor is) és tádámm elkezdtetek beszélgetni.

szerintem lesd meg legközelebb!ugyan is nem hiszem h utazott több 100km-ert ahhoz h kutyûát sétáltasson. Várd ki legközelebb , menj oda h jajj de szép aranyos kutya milyen édes (még ha egy roti akkor is) és tádámm elkezdtetek beszélgetni.
Merre laksz?
Hol, mikor, hánykor, milyen ruha volt rajtatok, milyen kutya volt? 21/N
A kérdező hozzászólása: mar 4 nap eltelt es meg mindig nem lattam!!!!!! Igy semmi esely
Merre laksz? mi volt rajtatok stb... (küld el pirivibe ha nem akarod ki irni..)
A kérdező hozzászólása: azota nem lattam pedig ugyan abban az idoben is elsetaltam ott . Akinekvan otlete az irjon
Jelbeszéddel?? :D
Száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol. Hallgatja egy süket ember ki a vízbe lubickol. Sej, haj, denevér, bennünk van a kutyavér, Sej, haj, denevér, biciklizik az egér. Vak meglátja, hogy kiugrik, sánta utánaszalad. Kopasz ember haját tépi, a néma meg óbégat. Sej, haj, denevér, bennünk van a kutyavér, Sej, haj, denevér, biciklizik az egér.
Szemfüles xDD
Seszeri Seszám A
Varázslónak, de lehet, hogy Jehova tanuja:)
úgy h:gyere ide;)

Magyarországon van burek? Ha meg van, akkor hogy hívják? Tuti nem burek a neve, mert ott minden le van fordítva!

Egyáltalán tudja valaki, hogy mi az a burek? XD Azt úgy képzeljétek el, hogy olyan népszer? kaja itt, mint Mo-n a Meki, vagy Burgerking. S?t, a Lazannyés és a húsosgombás finomabb is. :)

Legjobb válasz: Senkinek sincs igaza, a legjobb a mákos rétes ;)

Mert ki vagy te, kedves kérdezõ? Annyi, hogy nem vagy képes elfogadni, hogy tévedtél, és itt füstölögsz és támadsz mindenkit, holott olyan piti kis hülyeség, hogy épeszû ember nem is foglalkozik vele. Ja, bocsi, hogy neked 137es az IQ-d. Mondok valamit, nekem 146, és mégsem én vagyok a Jani. Ez csak egy szám. A sólet tradicionális zsidó kaja, marhahús nélkül. A babfõzelék nem zsidó, abba akár a Bodrit is beledarálhatod és habargathatod kedvedre. A sóletnél az üvegesre párolt hagymára teszel lisztet csak (ami NEM habarás), arra a hús, ami rohadtul nem mindegy, hogy mi, gersli - árpagyöngy - , és utána fel kell engedni. A babfõzelék az, amirõl te beszélsz, nem kóser, külön fõzöd a babot, külön rántást készítesz, belekevered, gersli sehol. Szakács vagyok, szóval tudom, mit beszélek. De TE biztos jobban tudod, lehet lepontozni.
Senki sem okoskodik rajtad kívül, a sólet akkor is ez: http://elitkonyha.shp.hu/hpc/web.php?a=elitkonyha&o=solet_eOL Bírom, hogy te ott Szerbiában egymagadban mindent jobban tudsz, mint Magyarország tízmillió lakosa.
A kérdező hozzászólása: De kell rá rántás, tojás viszont nem kell bele, és tejföllel az igazi. Ha még egyszer valaki elkezd itt nekem okoskodni, úgy leszavazom, hogy csak úgy füstöl. Engem nem b*szhat fel akárki...
A sóletbe nem kell habarás, és füstölt marhahússal, meg libacombbal, plusz tojással készül kemencében, vagy sütõben. Megnézném, hogy egy zsidó ételbe hogy kerül szalonna, vagy a húsos ételre tejföl. Ami habarással készül, és füstölt disznóhússal, az nem sólet, hanem babfõzelék füstölt hússal.
Nem óhajtok belekontárkodni a nyelvtani-etikai eszmecserébe, csupán halkan megjegyezném, amennyiben arról a hajszálvékonyra nyújtott rétestészta jellegû, darált hússal, illetve sós-túrós töltelékkel bélelt kör alakú, négy részre szelt tésztaételrõl szól a kérdés, akkor igen, lehet kapni Magyarországon, két várost is tudok említeni, ahol igazán finom variációkat lehet kóstolni. (Természetesen, gondolom hazájában fogyasztva lenne az igazi. :) )
Senkinek sincs igaza, a legjobb a mákos rétes ;)
Igen, jóba, mert minél többet írsz, annál többet lehet rajtad röhögni. :) 1. Nem nemzeti, hanem nemzetközi ételt írtam. Egyik sem idegen szó, az idegen szavak szótárában idegen - nem magyar - kifejezések vannak magyarra fordítva. 2. Pékségekben kapható nemzeti étel, nem csak Magyarországon, hanem Szerbiában is. Nemzetközi is, mint például a pizza. 3. A hamburger nemzeti étel, már amennyiben az USA nemzetnek számít. Ha szerinted nem is, mindenki más szerint igen. 4. A magyar helyesírás szerint nem létezik lazannye. Attól még, hogy egy-két primitív lény nem tudja leírni, az akkor is lasagne, hiába tombolsz. Szerbül pedig a lasanje. Akár szerbül, akár olaszul írod akkor is tésztaétel, tök mindegy, hogy te mit értesz alatta. A gyümöcslevest hiába hívod sóletnek, mert felétek a tanyán így szokás, az attól még mindenki másnak gyümölcsleves marad. 4. Mibõl gondolod, hogy nem tudok semmit a kultúrátokról? Tõlem áttérhetünk a szerb kortárs képzõmûvészetre, és irodalomra is. Vagy legyen a magyar, mert te arról mindent tudsz? :) Ja, és csak kiegészítésként: nem vagyok az öcséd, mert nõ vagyok, paraszti származású pedig még úgy sem. Ha még egyszer erre jársz, a kultúránk részeként sajátítsd el, hogy milyen hangnemben illik másokkal beszélni. Sok sikert hozzá. Most folytathatod az okoskodást, csak magad égeted.
Meg fogsz lepõdni: van. Ami még megdöbbentõbb, a bureket itt is bureknek hívják. Sosem hallottam még, hogy az ételek nevét lefordítanák, a hamburger hamburger, a gyros gyros, a pizza pizza, és így tovább. Hol élsz? Jártál már egyáltalán Magyarországon? Meki, és Burgerking nevû kaja nincs, azok gyorséttermek, nem népszerûbbek, mint máshol. A lazannyét meg nem tudom értelmezni. A lasagne-re gondolsz? Az egy olasz tésztaétel. Kétlem, hogy beledarálnák a burekbe.
Hát ha ez a török börek akar lenni más néven, akkor az Istanbul étteremben van, a Szerájban is, de adok linket török kajáldákról, itt keresgélj :) http://www.budapest.com/szabadido/ettermek/torok_etterem.hu... (a szerájban marha jó amúgy :) )
Amúgy minden török büfében kapható, csak itt a Körút környékén legalább 50 helyen. (Bp)
Burek magyarul is.
Nálunk a pékségekben is kapni, és burek a neve.
A kultúra ott van, ahol ezt a szót kúltúrának írják, ahol még leírni sem tudják a lasagnet, nemhogy tudnák, hogy mi az, ahol egy összetett mondat leírása nem megy minimum hat hiba nélkül, ahol tahóként nekiállnak idiótázni egy normális válaszra, ahol azt hiszik, hogy Magyarországon át vannak nevezve az ételek, mert itt járva nem tudják elolvasni, és értelmezni, ahol azt hiszik, hogy mert nekik újdonság a burek, akkor már mindenkinek az. Megnézném, hogy nálatok egy átlagos pékségben milyen választék van nemzetközi ételekbõl, vagy ezekrõl hallott-e az eladó.
Onnan szedjük, hogy valóban zsidó étel, hagyományos szombati fogás, ezért készül sütõben, vagy kemencében. Tojással, tejföl, és rántás nélkül. Nézz utána, a google a barátod.
A kérdező hozzászólása: Én nemtom hogy honnan szeditek, hogy a sólet az zsidó kaja?! A habarás valóban nem egy találó szó, viszont a rántás igen. Tojás az nem kell bele, de szerintem ez szokásoktól függ. Fõzelék meg megintcsak nem lehet, mivel a fõzelék épp amiatt fõzelék, mert nem tartalmaz húst, hanem húsok mellé fogyasztjuk. És bizony mikor kiszedted a tányérodba a sóletot, akkor 1-2 kanál tejfölt ha odateszel mellé, akkor az nagyon finom. Egyszer próbáljátok ki! :D
A kérdező hozzászólása: Húsos-gombás márpedig van, csak nem Zentán. Szabadkán is csak 1 helyen tudok, az Arena pékségben. Lazannyés meg csak a Lipában van. Én sem bírom a r*cokat, meg én sem mondom, hogy a szerb kultúra az én kultúrám, én is magyar állampolgár vagyok. De itt élünk kissebbségben, és nekünk kuss a nevünk. Ez van. Attól hogy te utálod, 5.000.000 ember attól szereti azt a zsíros szart. Gondolom én meg azt nem szeretném, amit te kajálsz. Ki tudja?! :D Üdv Községi barátom! :) Egy tornyosi
Hát én szerbiai vagyok, de az életben nem mondanám, hogy a szerb kultúra az én kultúrám, mert utálom ezeket a ki.aszott szerbeket, és mert MAGYARNAK SZÜLETTEM. Kérdezõ, nem tudom, te hol élsz, de én még nem láttam egy pékségben sem "burek sa lazanjom"-ot és húsosgombás burekot sem. Vagyis láttam húsos burekot, de az nem lasagne-s burek, hanem HÚSOS. Húsosgombás pedig nincs. A gyümölcsleves nem egyenlõ a kompóttal. Hogy már a válaszadókkal is vitatkozzam, nem LASANJE szerbül, hanem LAZANJE. Amúgy pedig nem is olyan népszerû. Az én ismertségi körömben nem rajongják körül a burekot. Én pedig UTÁLOM. Mert egy zsíros sz.r. egy zentai
A kérdező hozzászólása: De igen! Nem is fõzelék az tulajdonképpen, hanem habarás van rajta, ami álltal sûrû lesz. De kül elejében olyan mint a leves, csak a lisztes rántás miatt a végén sûrû lesz. Nagyszemú babból készül , és lehet bele rakni sonkát, szalonnát, lényeg hogy füstölt hús legyen. Kemencében vagy sütõben viszont még jobb. Tejföllel szervírozva nagyon ütõs kaja! :D Imádom!
A sólet nem a zsidó babfõzelék szerû cucc sonkával?:(
A kérdező hozzászólása: Tévedés! Ember vagyok, nem gyökér...! :-S Öröm volt veled dumálni...
A kérdező hozzászólása: Hát kedves második válaszoló meg fogsz lepõdni, de én azt mondom, hogy te h*lye vagy! A Meki-n meg a Burgerking-en azt értettem, hogy amiket ott lehet kapni, az mind 0. Hát ha nem érted a lazannyét, akk az már a te bajod. És nem a tésztaételt darálják a burekbe te idióta, hanem az egy húsos paradicsomos massza fûszerekkel, és azzal van megtöltve a burek. Igen, számtalanszor voltam Magyarban, de még sehol nem találkoztam burekkel. Sõt, Pesten volt olyan pékség is, ahol még nem is hallottak burekrõl! Nemmondom, van ám ott kúltúra....:-S A többieknek pedig megköszönném a válaszukat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm -e nagyvonalú választ, ami kielégítette kellõképpen a kíváncsiságomat. :) Mellesleg igen, arról a bizonyos kör alakú cuccról van szó! Mégegyszer köszönöm.
Te egy gyökér vagy, és a kompót az nem gyümölcsleves. :S
Ez egy bokor nem? Nemtudom hogy hivjak de a suli udvaran volt ilyen...
A kérdező hozzászólása: nemtom.. az unokatesommal csinálták meg
Csalán.
A kérdező hozzászólása: A csalán tüskéi a kézbe is beleálnak
menj el oda, ahol megcsinálták, és próbáld végig! Ismerek pár ezer növényfajt, de ez alapján nem tudom melyikrõl lehet szó.
A kérdező hozzászólása: Németbe csinálták, és mostanában nem nagyon juttok ki
jaa, hát ott más növények is élhetnek...

Hi! A barátnőm akit nem regota ismerek allitja hogy az apjat lorand nak hivjak mi hiaba mondtuk neki hogy csak lóránd es loránd van. Szerintetek?

..

Legjobb válasz: Szerintem elég hülyeség, hogy ti jobban akarjátok tudni, hogy hívják az illetõt. Csak tudja már, mi az apja neve.

Szerintem elég hülyeség, hogy ti jobban akarjátok tudni, hogy hívják az illetõt. Csak tudja már, mi az apja neve.
Hát ha nem magyar származású az apa simán lehet lorand..szerintem..
Nekem a vezetéknevem Lóránt
Nem lehet, hogy raccsol és Rolandot akar mondani? :D
Szerintem meg ne okoskodjatok. :D Attól, hogy jelenleg Magyarországon csak a fenti kettõ anyakönyvezhetõ, még hívhatják Lorandnak. Lehet külföldi származású, régi szabályok szerint anyakönyvezett, akármi, amirõl ti esetleg nem tudtok.
A kérdező hozzászólása: 8 eves a gyerek es megmondta a baratom is ill.mas felnott is h lorand nev nincs egyebkent meg magyar!!
valószínû hogyha 8 éves, akkor a rolandot mondta lorandnak... nekem van egy hugom. Kiskorában amikor nem tudta az r-t kimondani laulának vagy jaujának hívott, aztán ahogy megtanulta raurának, aztán voltam raula is, mire megtanulta, hogy laura vagyok...

Mennyi embert hívjunk meg az esküvõnkre beleszámolva azt, hogy úgyis lesznek akik nem jönnek el?

A cél létszám kb. 100 fõ. Kb 120 vendéget tervezünk meghívni mert úgyis lesz aki nem tud vagy épp nem akar eljönni.Viszont természetesen ez a 120 fõ ha egytõl-egyig eljön az is szuper,hisz azért hívjuk meg õket,mert szeretnénk ha velünk lennének.

Legjobb válasz: Fura, hogy cél létszám alapján tervezel. Inkább azt gondold végig, hogy ki az, akit szeretnél meghívni, és ki az akit nem. Aztán a szeretett rokonok száma megadja a céllétszámot. Gondolom mindenkit meghívsz akit szeretsz, azért meg nem növeld a létszámot, hogy minél többen legyenek ott. Nálunk csak 2 család nem tudott eljönni. 7 ember a 100-ból. Csak barátokat és közeli rokonokat hívtunk. Akivel pedig nincs kapcsolat, azt kihagytuk, függetlenül attól, hogy milyen a rokoni fokozat.

Fura, hogy cél létszám alapján tervezel. Inkább azt gondold végig, hogy ki az, akit szeretnél meghívni, és ki az akit nem. Aztán a szeretett rokonok száma megadja a céllétszámot. Gondolom mindenkit meghívsz akit szeretsz, azért meg nem növeld a létszámot, hogy minél többen legyenek ott. Nálunk csak 2 család nem tudott eljönni. 7 ember a 100-ból. Csak barátokat és közeli rokonokat hívtunk. Akivel pedig nincs kapcsolat, azt kihagytuk, függetlenül attól, hogy milyen a rokoni fokozat.
Nekünk 3 hét múlva lesz az esküvõnk. Hasonló létszámot terveztünk mint ti. Ha jól emlékszem 127 fõt hívtunk. Az eddigi visszajelzések alapján a külföldön élõ, dolgozó rokonok, ismerõsök mondták hogy sajnos nem tudnak eljönni. Õk kb. 25-en vannak. (mi is külföldön dolgozunk, de mi hazamegyünk az esküvõnkre :D ) Remélem, aki nem szólt, az fog is jönni. Szeretném, ha azért lennénk 100-an. :)
Nálunk a 80-ból talán ketten nem jöttek el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Nekünk, meghívott 115 volt, de már akkor tudtuk, hogy 100 alatt leszünk, mert volt akit gesztusból hívtunk meg, szerettük volna, hogy ottlegyenek, de tudtuk, hogy nem tudnak eljönni ( egyik családban az anyak akkrra volt kiírva( meg is szült 2 nappal elõtte) egy másik család külföldön él, és évente 1szer jönnek haza, remenykedtünk, hogy be tudják akkor ütemezni, de nem ment(5 hónap alatt szervezztük le az esküvõt) volt aki gyerekeket nem hozott, de a 115be ezt is számítottuk. Tehát a kismama rokon is kapott meghívót, ezert mindtam, hogy gesztusból.. Végül 2 ember nem jött el, akire számítottunk, nem értek haza külföldrõl, mert aznap érkeztek volna haza, de nem engedtek a járatukat felszállni, így 94-en voltunk A barátnõméknek mindenki, mind a 120 fõ elment, akit meghívtak. A kolléganõmnek 150fõnél 8 fõ nem ment, ebbõl 4 gyerek, tehát 2 család. De elõre tudták õk is. 5% ot szotak mondani egyébként
A 4. kört húzzátok ki, a többi körbõl meg azokat hívjátok meg, akik hétfõn-kedden is megkérdezik, õszinte érdeklõdéssel: Hogy vagytok?
Azt hívom meg, akit szeretek és viszont szeret. Akivel nem beszéltem X éve, aki még a telefonszámomat sem tudja, és jó eséllyel a férjem nevét sem , mert soha még csak nem is látta, azt nem hívom meg, mert IDEGEN. A cél létszám helyett a valódi emberi kapcsolatokon kellene gondolkodni, én úgy érzem. Mi azokkal ünnepeltünk, akik ismernek és valóban kötõdnek hozzánk, így egyetlen visszamondás sem volt, alig várták az eseményt. Visszamondani azok szokták, akik "amúgy egy buliba" hivatalosak. Szerintem felesleges elmenni 100-ig csak azért, hogy elmondhasd, hogy debaromisokan voltunk.
A kérdező hozzászólása: Igen egy kicsit erõs volt a megfogalmazás.Talán úgy tudnám megfogalmazni hogy érthetõbb legyen, hogy van egy kör a rokoság akiker szeretnénk mindenféleképp ott látni Aztán a egy másik kör a jó barárok akiket szintén.A harmadik kör a kollégák akikkel napi szinten kapcsolatban vagyunk, szinte barátok.És van a 4.kör: a távolabbi barátok, inkább haverok.Na ez az a kör akiknek a létszámán tudunk variálni.Ebbe a körbe még rengeteg embert tudnánk beírni, de itt jön az hogy egy határt szeretnénk húzni, mert nyilván 200fõre nem szeretnénk feltornászni a létszámot, mert az már anyagilag nem fér bele sajnos. Remélem így kevésbé érthetõ félre a kérdés.
Ez erõsen változó. Mi 65 fõbõl indultunk ki, a vége 46 lett. Szóval nem mindegy, hogy mennyibõl mondja le 20 fõ.
A kérdező hozzászólása: :)

Hogy hívjak úgy el lányokat randizni, hogyha ha az nem érdekel, hogy elküld, akkor az sem, ha eljön, ha viszont érdekel, akkor érzelmileg kimerít, ha elküld?

Már csak 2-3 lány elhívására maradt elég Érzelmi Energiám.

Legjobb válasz: Kezdd fb-n. Ott letudod szûrni h ki érdekel téged és ki nem. Aki csak egyszavas válaszokat ír (igen/nem/nemtom), és nem kérdez vissza azt nem érdekled. Aki pedig vissza kérdez, talán jobban kifejti a gondolatait, azt érdekled, ennyi. És még mindig nem vagy rámenõs, se pedig semminek beállítva, mert 1x ráírtál vkire. Mi van akkor? Semmi. Csak leszûrted h mégis mennyire érdeklõdnek utánad. Onnantól pedig ha találtál olyat, aki érdemes erre, akkor azzal már beszélgethetsz, akár többször is ráírhatsz. Lényegében ennyi, de késõbb is kérdezhetsz ha alakul majd vmi! ;D Sok sikert! ;dd

Kezdd fb-n. Ott letudod szûrni h ki érdekel téged és ki nem. Aki csak egyszavas válaszokat ír (igen/nem/nemtom), és nem kérdez vissza azt nem érdekled. Aki pedig vissza kérdez, talán jobban kifejti a gondolatait, azt érdekled, ennyi. És még mindig nem vagy rámenõs, se pedig semminek beállítva, mert 1x ráírtál vkire. Mi van akkor? Semmi. Csak leszûrted h mégis mennyire érdeklõdnek utánad. Onnantól pedig ha találtál olyat, aki érdemes erre, akkor azzal már beszélgethetsz, akár többször is ráírhatsz. Lényegében ennyi, de késõbb is kérdezhetsz ha alakul majd vmi! ;D Sok sikert! ;dd

Ha egy lány megtetszik akit még soha az életben nem láttam korábban akkor, hogy tudnám felszedni? , vagy mit mondjak neki eloszor? , vagy hogy hívjam el randira? Valami jó tanács tudtok adni?

Legjobb válasz: Játszd el az alfahímet! Legyél magabiztos, és akkor tied a csaj. Ne hagyd, hogy meglássa, hogy érdeklõdsz felé, mert akkor maga alá rendel, és akkor csak fogadott bátyj lehetsz. Te vagy a férfi, vagy határozott leszel, vagy vesztesz. . . Keress közös témát! Próbálj következtetni arra, mit szeret, ezt használd ki, hogy elhívd találkára. Viszont várj 1-2 hetet, hogy valóban tetszik-e, nem pedig csak egy fellángolásról van-e szó. 16F

Játszd el az alfahímet! Legyél magabiztos, és akkor tied a csaj. Ne hagyd, hogy meglássa, hogy érdeklõdsz felé, mert akkor maga alá rendel, és akkor csak fogadott bátyj lehetsz. Te vagy a férfi, vagy határozott leszel, vagy vesztesz. . . Keress közös témát! Próbálj következtetni arra, mit szeret, ezt használd ki, hogy elhívd találkára. Viszont várj 1-2 hetet, hogy valóban tetszik-e, nem pedig csak egy fellángolásról van-e szó. 16F
A kérdező hozzászólása: ez lemaradt 16F
Ne igérj neki semmit, de magadról hazudj sokat, tudasd vele hogy ö kell kiérdemeljen téged :D komolyan
Nézz ki jól!

Segítség! Van 1 fiú akivel 1 osztályba is járunk nagyon bejön nekem viszont nem tudom hogy hívjam fel a figyelmét mivel mi Csak köszönünk egymâsnak (Facebook kizárva) de az egyik haverjával jóban vagyok akkor beszéljek vele?

Legjobb válasz: Akkor? Mikor? Én anno minden osztálytársammal beszélõviszonyban voltam, ne mondd, hogy annyira nehéz szóba állni és beszélgetni egy osztálytársaddal.

Akkor? Mikor? Én anno minden osztálytársammal beszélõviszonyban voltam, ne mondd, hogy annyira nehéz szóba állni és beszélgetni egy osztálytársaddal.
A facebook miért kilõve?
A kérdező hozzászólása: 1 nekem még soha nem volt barátom és amikor beszélnék vele zavarba jövök és ezért még köszönni se köszönök mindíg 2 nekem a facebook nem jön be meg nekem nincs is xdddd
beszélgess vele a háziról, vmi osztályról

Mit csináljak ha a tesóm állandóan csesztet? Pl szerinte aki nem normlis csak az megy külföldre dolgozni meg állandoan elvárja hogy én hivjam meg mindenhova

Legjobb válasz: Szia! Ne foglalkozz vele. Elhiszem, hogy könnyû mondani, de mindketten felnõttek vagytok. Elvileg tudtok saját, önálló döntést hozni. Ha te ki akarsz menni külföldre dolgozni, vagy már kint vagy/voltál az a te dolgod. Attól még ugyanúgy szeretheted Magyarországot, csak éppen a mai gazdasági helyzet miatt kénytelen az ember meghozni egy ilyen döntést, ha van rá lehetõség. A testvéred is be fogja majd látni idõvel, hacsak nem olyan munkahelye van, hogy itt nem igazán lehet érvényesülni. Én nem tervezem a külföldre költözést, de nem tudhatom, hogy mi lesz akkor amikor majd elkezdek dolgozni, addig még van pár évem. Próbáld vele megbeszélni a dolgokat. Minden jót!

Szia! Ne foglalkozz vele. Elhiszem, hogy könnyû mondani, de mindketten felnõttek vagytok. Elvileg tudtok saját, önálló döntést hozni. Ha te ki akarsz menni külföldre dolgozni, vagy már kint vagy/voltál az a te dolgod. Attól még ugyanúgy szeretheted Magyarországot, csak éppen a mai gazdasági helyzet miatt kénytelen az ember meghozni egy ilyen döntést, ha van rá lehetõség. A testvéred is be fogja majd látni idõvel, hacsak nem olyan munkahelye van, hogy itt nem igazán lehet érvényesülni. Én nem tervezem a külföldre költözést, de nem tudhatom, hogy mi lesz akkor amikor majd elkezdek dolgozni, addig még van pár évem. Próbáld vele megbeszélni a dolgokat. Minden jót!
Hadd találjam ki: te voltál külföldön dolgozni, ugye? Vagy készülsz menni, egyéb verzió. A tesód nemes egyszerûen irigy azokra, akik bevállalják, hogy kimennek és össze tudják szedni magukat anyagilag. Egy lány ismerõsöm, aki szintén külföldön dolgozik, egyszer egy falubeli alkesztõl megkapta, milyen idióták akik külföldre mennek, meg így úgy... Közben meg irigyli, mert õ a piálás miatt egy sz*rfészekben lakik és semmire sem jut.
Ilyen idõs korra tényleg kialakul a , , Ki , mire vitte Komplexus, , és sz.tem is egyszerûen irígy menj nyugodtan , énha találnék kint munkát kézzel, lábbal mennék!!!!
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 35 37 nem lakunk együtt csak mikor találkozunk ez van be van savonyadva szerintem mert nincs férje

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!