Találatok a következő kifejezésre: Hogy hívják a technológiát, amelyet a (1 db)

Hogy hívják azt a technológiát, amelyet a japánok fejlesztettek ki, hogy egy tévé "átlátszó" legyen, h lásd mivan a tévé mögött?

olvastam és láttam is de elfelejtettem a nevét:)

Legjobb válasz: Nem értem pontosan a kérdésedet, de szerintem te az OLED technológián belül a TOLED-re gondolsz. http://206.106.174.125/toled.htm

Nem értem pontosan a kérdésedet, de szerintem te az OLED technológián belül a TOLED-re gondolsz. http://206.106.174.125/toled.htm


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet kiszámítani az autó gyorsulását?

Figyelembe kell venni a sebességváltót, légellenállást, stb... Leginkább csak a kerekek forgása kell, mert játékhoz kéne, és ott számít, ha kipörög a kerék, vagy blokkol. Ja és képletek lennének jók.

16

Miért nem próbálnak belsőégésű motoros emberformájú robotokat csinálni?

Vannak ezek a japán, koreai meg kínai ember kinézetű robotok, de olyan sok energiát igényel a testük mozgása, hogy állandóan rá vannak kötve az elektromos hálózatra egy kábellel. Ehelyett miért nem csinálják olyanra őket, hogy lenne a testükben egy belsőégésű motor és ez vagy közvetlenül mozgatná őket, vagy meghajtana egy generátort ami áramot termel?

Lehetne a motor a hasukban, a benzintank a szájukban és a kipufogó a seggükben, még életszerű is lenne XD.

7

Ammónium-nitrát és sosav keverékéböl hány százalékos salétromsav nyerhetö? és hogyan jelenik meg benne? és nem alakul át egyböl királyvizzé?

5

Mi történik ha szétszakad a föld?

Mért szakad szít a föld???

11

Logarléccel aki tud számolni segítene?

Az e^x skála segítségével hogy lehet tetszőleges n-edik gyököt vonni? (Gamma 2512-es)

Például: 2,43 -adik gyök alatt 68.

Nem találok erről sehol leírást.

Előre is köszönöm.

5

Azok az emberek akik most hibernálva vannak van esélyük még, hogy felébrednek?

OM

14

Honnan lehet fel ismerni az igazi aranyat meg a bolondok aranyát?

Igaziarany,bolondokaranya

4

Hogyan lehet úgy visszafelé olvasni a szűk (kis halat jelent) és a kövező szavakat, hogy értelmes szót kapjunk? ( Csak a magánhangzók időtartamát változtathatjuk. )

2

Milyen régi típusú családneveket lehet alkotni a szakáll és a szőke szavakból, valamint a Ball családnév mintájára milyen hozzá hasonlók írhatók még?

1

Ki tudna a súlyt-sújt, hely-hej, stb. mintájára hasonló szópárokat mondani?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!