Találatok a következő kifejezésre: Hogy hívják a srácot, aki a (26 db)

András Kallay Saunders
Nincs mit, szívesen.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Nincs mit, szívesen. :)

Hogy hívják teljes nevén azt a srácot aki ma volt A Kódban?

vmilyen Gábor, aki a magasabbik volt és tele volt tetoválva.

Legjobb válasz: köszi :)

A kérdező hozzászólása: köszi :)
Zagyvai Gábor testmodositas.blog.hu

Van egy srac aki tetszik randiztunk es tortent "ez-az"koztunk de egy ideje nem nagyon keres az az erzesem hogy van valakije;Hivjam en hogy tisztazzuk a dolgokat?

Vagy szerintetek semmi ertelme"futni"utanna?A gond csak az hogy en oszinten bele szerettem!Azt sem szeretnem hogy tapadosnak tartson es kihasznalja hogy szeretem;Koszi

Legjobb válasz: Szerintem ha õ bármit is akart volna már megkeresett volna! Bocsi, de szerintem elcseszted azzal, h történt ez-az, talán azt gondolta, h te sem akarsz komolyabb kapcsolatot. Ha egy srác szerelmes, akkor nagyon tud teperni egy lányért. Ha nem akkormeg nagyon te tudja szarni.

Szerintem ha õ bármit is akart volna már megkeresett volna! Bocsi, de szerintem elcseszted azzal, h történt ez-az, talán azt gondolta, h te sem akarsz komolyabb kapcsolatot. Ha egy srác szerelmes, akkor nagyon tud teperni egy lányért. Ha nem akkormeg nagyon te tudja szarni.


Hogyan talalom meg őt? Itt a kornyekunkon lattam egy nagyon helyes sracot aki kutyat setaltatott. Az a lenyeg hogy nem tudom hogy hivjak. Szoval nem tudtok ilyen reszletes keresorol a facebookon?

tudom hogy nem ide valo. Elore is koszi

Legjobb válasz: szerintem lesd meg legközelebb!ugyan is nem hiszem h utazott több 100km-ert ahhoz h kutyûát sétáltasson. Várd ki legközelebb , menj oda h jajj de szép aranyos kutya milyen édes (még ha egy roti akkor is) és tádámm elkezdtetek beszélgetni.

szerintem lesd meg legközelebb!ugyan is nem hiszem h utazott több 100km-ert ahhoz h kutyûát sétáltasson. Várd ki legközelebb , menj oda h jajj de szép aranyos kutya milyen édes (még ha egy roti akkor is) és tádámm elkezdtetek beszélgetni.
Merre laksz?
Hol, mikor, hánykor, milyen ruha volt rajtatok, milyen kutya volt? 21/N
A kérdező hozzászólása: mar 4 nap eltelt es meg mindig nem lattam!!!!!! Igy semmi esely
Merre laksz? mi volt rajtatok stb... (küld el pirivibe ha nem akarod ki irni..)
A kérdező hozzászólása: azota nem lattam pedig ugyan abban az idoben is elsetaltam ott . Akinekvan otlete az irjon
Elegyedj vele néha szóba, és ne nézz át rajta.
ha meg van a száma hívd fel kérdezd meg nincs-e kedve talizni vagy buliba menni stb...
Végh Béla
benne van a reklámban ;)

Hogyan hívjam fel magamra a filyelmét egy olyan srácnak aki talán még a létezésemrõl sem tud és ha mégis egy kétballábas, tipikus lánynak gondol? 15/L

Egy suliba járunk, és a fociedzsesekre is neha eljön. De nekem nagyonn tetszik, és szeretnék összeismerkedni vele :D

Legjobb válasz: Mert van nélküled is épp elég baja.

Mert van nélküled is épp elég baja.
Szerintem nem érdemled meg azt a fiút.
A kérdező hozzászólása: miert ki vagy te? szerintem nem te vagy az a bizonyos szemely ...
Ez a helyzet nem áll fent, ugyanis senkire sincs szükségem. Ha valaki próbálkozna, azt pedig elhajtom. Elegem van már a nõkbõl.
A kérdező hozzászólása: miért használnám ki? azért mert valaki eggyel tobb embert ismer attol nem lehet baja...nem ertem mi bajod van velem. s miert irrital az h meg szeretnek ismerni valaki.....s nm tudom.hogy ki sertett meg ennyire de drukkolok neked hogy ha te is meg szeretnel ismerni valakit ne azt mondjak neked hogy cs pup.lennel a hatan.....amugy nagyobb 2 evvel :)
Menny oda hozzá és próbálj vele beszélgetni :D Kisebb mint, te? Vagy öregebb?
Mert csak kihasználnád.
A kérdező hozzászólása: mert?
Hagyd õt.
A kérdező hozzászólása: ok, lehet h nem érdemlem meg, de attól jóban lehetnék vele:D.....hát én megpróbálom, de ha õ rám sem néz a folyósón?
mosolyogj rá párszor vagy illegessd magad elotte :D vafy jelols be db-n es ott probalj meg dumalni vele.
A kérdező hozzászólása: amúgy köszönöm a többiek válaszát, megpróbálom :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!