Találatok a következő kifejezésre: Hogy hívják a nagyon (125 db)

Az Avatar filmben hogy hívják a nagy madarat?

Azt a nagy piros madarat amivel Jake Sully visszanyeri a navik bizalmát.Csak ő meg valami nagyapa tudta eddig megülni.

Legjobb válasz: Na'vik Toruk-nak hívták Rendszertani besorolás szempontjából leonopteryx, abból egy nagyobb fajta példány

Na'vik Toruk-nak hívták Rendszertani besorolás szempontjából leonopteryx, abból egy nagyobb fajta példány

Hogy hívják a nagyon szőrös kutyát?

- Bundás, gyere ide!

Legjobb válasz: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahhahahhhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hhahahaaa *levegõvétel* hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahh ahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahaha hahhahahahahahhaahahahahhahahahahaaaaaa aa a a ...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahhhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaaa *levegõvétel* hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahhahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhaahahahahhahahahahaaaaaa aa a a ...
Szõrcsomó, csomószõr, gyer ide.
Vicc, vicc de csak szõrmentire szabad simogatni, mert másképp feláll a szõre és akkor nagyon mérges lesz.
Ööö Ez most elvette az életkedvem.
Ügyes vagy! Ülj le, egyes!
ez most vicc akar lenni?

Mr. Missh 60. nap Hogy hívják a srácot? Nagyon édes, "szerelmes lettem"

a href='http://www.youtube.com/watch?v=8txmrvyyA7Y' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=8txmrvyyA7Y

Legjobb válasz: Kanalas Marlonbrandó

Kanalas Marlonbrandó
Burai Krisztián, te nagyon eszes :D Ha megnézed a leírást, ott a neve. Meg is rendelheted: Fellépés rendelés : 0630/3173403
A kérdező hozzászólása: nagyon eszes nem õ az ! okoskodni tudsz de bölcsebb lettél volna ha csöndbe maradsz!
úristen, ennek a feje pont olyan, mint nekem XD
nem tudom, de a pornós csajt nagyon kú*rnám!

Hogyan hívjam el? Nagyon tetszik egy lány a suliba, de nem tudom hogy menjek oda hozzá, mit mondjak neki, mert félek hogy hülyének néz.

A másik gond hogy egyedül nemnagyon látom csak az osztálytársai vagy barátai körében és ez megnehezíti a dolgot. Hogy szolítsam így meg?

Legjobb válasz: Most akarsz beszélgetni vele,bagy nem? Ne légy már gyáva. Légy férfi és menj oda hozzá és nyögj ki pár szót neki. Lesz ami lesz. Most gondolj bele. Nem veszítesz vele semmit,ha nem jön össze,hiszen lesz más lány is. Most legalább próbára teheted a bátorságod. Ja és leginkább akkor találkozz vele,mikor egyedül van. Mert így mások nem fognak zavarni titeket. És mégegyszer ne izgulj,ne görcsölj ezen. El se hinnéd,hogy egyes lányok mennyire is félnek ismerkedni.:-)

Most akarsz beszélgetni vele, bagy nem? Ne légy már gyáva. Légy férfi és menj oda hozzá és nyögj ki pár szót neki. Lesz ami lesz. Most gondolj bele. Nem veszítesz vele semmit, ha nem jön össze, hiszen lesz más lány is. Most legalább próbára teheted a bátorságod. Ja és leginkább akkor találkozz vele, mikor egyedül van. Mert így mások nem fognak zavarni titeket. És mégegyszer ne izgulj, ne görcsölj ezen. El se hinnéd, hogy egyes lányok mennyire is félnek ismerkedni.:-)
Nem kell félned, hiszen ugyanolyan ember, mint te vagy mások. Ha továbbra is félsz megszólítan azt a lányt, akkor elõbb vagy utób lemaradsz róla és akkor bánni fogod!
Nos kedves kérdezõ. Most rajtad van a sor, hogy bevesd a csábitóerõd.;) Légy hozzá kedves és éreztesd vele a szereteted. Minnél több szeretet adsz neki, annál szimpatikusabb leszel számára. Persze ha úgy látod, hogy csak elégedetlenkedik, akkor nem a te eseted.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igyekszem leszólítani mer már mingyár itt az év vége! :S
A kérdező hozzászólása: ez nem igaz csak délután látom akkor is a barátnõjével.. Arrébbhívjam vagy hogy csináljam?
Ha többen vannak, akkor mondd, hogy szeretnél egyedül beszélni a lánnyal...
Mort
Bociszemnek is hívják néha
ifj. Gál Tibor :)
A kérdező hozzászólása: De jó, kösziii :) )
Seréna/Seléna, nem tudom, mert nem hangsúlyozta eléggé..
A kérdező hozzászólása: Jajj köszönöm szépen!!!! :)
Szeréna lesz; emléksem rá is csodálkoztam mert a BSSM-ban is a hold hercegnõjének neve Szeréna volt :o)
A kérdező hozzászólása: Mi az a BSSM? :)
nem a lisztmoly ?
Zsizsiknek hívják.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, elõször én is ezt hittem, de ez a bogár/rovar sokkal kisebb, egyszínû.
A kérdező hozzászólása: nem lepkeszerû, nincs szárnya :) meg nem is olyan páncélos típus. az a baj, hogy nem tudom a nevét, mert akkor már mondanám :) (meg akkor nem is lenne kérdés)
mi olyat tejbegríz készítéskor láttunk a búzadarába:S meg is lepõdtünk mert csak beleszórtuk a tejbe és feljöttek a tetejére ilyen nagyon pici barnás-szürkés bogarak.. arra én is kíváncsi lennék hogy mik azok..
A kérdező hozzászólása: igen, utolsó, erre gondolok én is! sõt, néha a vécében is látom, meg talán már könyvtári könyvben is volt. tkp. porszem nagyságú.
Szerintem is lisztmoly. Nálunk is elõfordult már. Aztán ha sokáig nem zaklatjuk, jó nagyra nõ a lárva, bebábozódik és lepke lesz belõle. Egyszer nekem egy kakaószóróban volt fészek. Úgy repült a kukába......
Hát nem aranyos? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!