Találatok a következő kifejezésre: Hogy hívják Maroon 5 (4 db)

családszeretõ. És lehet, hogy sokkal boldogabb mint az aki négyszer annyit keres.
"Privát e-mail a válasz írójának Realista. Külföldön sincs kolbászbóla kerítés. Lehet 4szer annyit keres, de 6szor annyiba kerül az élet." ja, a benzin olcsóbb átszámítva a tömegközlekedés átszámítva valamivel drágább, de a NYUGATI fizetések arányában nézve a magyarhoz viszonyítva olcsóbb a kaja azonos árban van étterem fizetésbõl simán megengedhetõ minden nap lakásbérlet/rezsi - egy minimálbéres fizetés felét nem éri el könyvek - fele árban átszámítva, CD 1/3 - 1/2 árban minimálbérbõl heti 2 mozi/színház megvan de tulajdonképp igazad van, ott sincs kolbászból a kerítés---viszont nem sokkal drágább - a munkaszerzés az viszont körülményes
családcentrikus de nagyon:) Ez nem tudom mért rossz dolog.aAzért mert nagyon kötõdik a családjához attól még nem lúzer..
exem most volt kint 4 honapig irországba. sokat keresett és az élet sem drága kint. csak a cigi. de hazajött mert besokallt hogy nincs kihez hazamenni és nincs kihez szolni. erre mondják azt hogy a pénz nem boldogit.
Lokálpatrióta?
Lúzer. Na jó, azért nem, de majdnem. Külföldrõl vissza is lehet jönni, és pár év külföldi tapasztalatba nem szoktak családok belehalni. Tehát, mint minden ez is: "attól függ". Valamennyire bátornak és rugalmasnak is kell lenni, el kell tudni szakadni a gyökerektõl ahhoz, hogy valaki a lábára álljon. De az is igaz, hogy szép dolog, ha valakit a pénz nem vakít el, és az emberi kapcsolatai köré szervezi az életét.
Röghöz kötött.
érzelgõs szentimentális élhetetlen balek válassz, tetszés szerint
Peches, nem elég önálló.
Realista. Külföldön sincs kolbászbóla kerítés. Lehet 4szer annyit keres, de 6szor annyiba kerül az élet.
Elõre is elnézést kérek, hogy nem teljesen a kérdésre válaszolok, hanem inkább pár másik válaszoló kommentjére szeretnék reagálni, de egyszerûen nem bírom ki, hogy ne tegyem szóvá. Nem értem, hogy honnan jön ez a tévhit, hogy lehet, hogy külföldön 4szer annyit keresel, de az élet meg sokszorosával drágább, mert én nem ezt látom és tapasztalom, pedig 2 idegen országban is éltem már, és jelenleg is élek. Mindkét esetben legyen szó akár csak egy diákmunkáról, vagy rendes diplomás munkáról azt tapasztaltam, hogy legalább a fizetésen kétharmadát félre tudtam tenni havonta, mindamellett hogy normálisan laktam, ettem, szórakoztam, utazgattam más országokba. És csomó minden nemhogy nem drágább, de még olcsóbb is külföldön, legalábbis egyes országokban. Most látogattak meg nemrég a szüleim, és el voltak hûlve, hogy mennyi mindenért itt kevesebbet fizettek a boltban, mint Magyarországon tették volna. Oké, abban teljesen igazat adok, hogy a lakhatás és némely szolgáltatások (internet, fodrász) drágább, de a fizetésekhez képest még azok sem vészesek. Mi most itt kint egy viszonylag nagy lakást tartunk fenn a fizetésünk negyedébõl, ruhára meg kajára pedig kb kevesebbet kell költenünk mint Magyarországon. Szóval, hogy a kérdésre is válaszoljak végül, én azt mondanám az ilyen emberre, hogy nem éli az életét teljes erõbedobással, mert egy ilyen esélyt kihagyni és elszalasztani egyszerûen nem szabadna.
Gyökér! Fél év alatt 3 milkát spóroltam össze. Péntek délután 4-kor már itthon kortyolgattam a söröcském. Bécsnél messzebb viszont nem mennék, mert a hétvége fontos a haverokkal!
Csak egy pár példát tudok mondani, pl London. Az élelmiszer árak ugyanott vannak, mint Mo-n. A kozmetikai szerek olcsóbbak (pl ott 2 márkás tusfürdõ kerül annyiba, mint itt 1) a mûszaki cikkek is olcsóbbak.
Külföldön sincs kolbászból a kerités mi a biztositék hogy talál munkát, mihez kezd ha kirugják külföldön nem lehet csak úgy felugrani a családhoz barátokhoz egy tányér kajára.
marha, mint én. idehaza akarok orvos lenni, már most tudtom, pedig csak az egyetem felénél vagyok. nem önállóság kérdése, van aki ilyen és kész. nekem nem lenne pofám itt hagyni a családomat, a barátaimat, akik számítanak rám csak azért, hogy többet keressek. a pénz nem minden és ezt hozzám közel álló ember példáján tanultam meg. nem bírnék a tükörbe nézni, ha elhagynám az országomat és mindenkit, akit szeretek, ha képes lennék azt mondani, hogy õket gyógyítsák azok, akik nem elég jók külföldre vagy öregek vagy akármi. mi lesz azokkal, akiket itthon hagyunk? hát csak ide születtem, az Istenért...sz*rul megy minden, küzdés minden, de van kiért. a nagyszüleim és a szüleim sosem jönnek már külföldre, ahogy sok barátom sem és a testvéreim sem. lehet, hogy külföldön többet keresek és hazaküldöm a pénzt, de az nem mindig segítség. egyébként pedig itt vagyok otthon és ezen semmi sem változtat. szegénység van, elmaradás van, gond van, de otthon vagyok. ha hátat fordítok-és sokan hátat fordítanak, akkor ez nem is fog megváltozni sosem. és nem vagyok nagy magyar vagy ilyesmi, csak egy hétköznapi ember.
Hosszútávon kb. ugyanígy érzem kezdõ kutatóként, mint az utóbbi medikus válaszadó. Viszont pár évre szemrebbenés nélkül kimennék, részben a pénzért, részben a tapasztalatért.
"Elmenni innen messzire Nem lenne válasz semmire Nem lehetsz gyenge ennyire Feledni és feladni kész Veled lesz úgyis az egész Innen akármerre mész Maradni igazán merész Állj meg és nézz szembe vele" pár euróval többért nem lennék képes itthagyni az otthonomat. nekem ez az ország a nagybetûs OTTHON. máshol nem tudnám ilyen jól érezni magam, akármennyi pénzem lenne. minden ide köt. persze, nem valami fényes a helyzet, és én talán jobb körülmények közt élek mint jó pár honfitársam, lehet ezért sem kényszer a kivándorlás. de ha az lenne, akkor is depressziós lennék pár héten belül. nekem az nem éri meg.
utolsó, az nem otthon, ahol elszedik az utolsó vasad is (bankok megrendszabályozása nuku, magánnyugdíjpénztárak, áfaemelés), leszarják a fejed, ha beteg vagy (híres az egészségügyünk), ellehetetlenítik a munkavállalásod (járulékok, benzin egekbe emelése) és erõszakkal röghöz kötnek (orvosok röghöz kötésének a terve)....
lehet, de könyörgöm, ha mindenki elmegy, aki talán valaha is változtatni tudna, akkor mi lesz az országgal? mi lesz azokkal, akik itt maradnak, mert nincs tudásuk, pénzük, lehetõségük elmenni? dögöljenek meg? azért van ilyen szarban az ország, mert mindenki menne el, mindenki tojik arra, ami itthon van, mindenki a maga kalácsát sütögeti. ilyen a magyar, mindig másfelé húzunk. eltanulhatnánk némi nemzeti öntudatot más országoktól! lehet mindent a politikára fogni, de senki sem áll oda, hogy na majd én. ugyanaz az 5 párt van 20 éve. én nem vagyok tehetséges a politikában, de biztos lennének, akik igen, de azok sem tesznek, csak rázzák az öklüket. szar ami van? csináld jobban! én ha orvos leszek akkor igyekszem jobban csinálni és rábírni a környezetem, hogy õk is. kis lépés, de legalább valami. nem húzom el a seggemet, mert hiszek abban, hogy az országnak van jövõje.
A családcentrikusságot is tönkre tudja tenni az ellehetetlenített magyar viszonyok. Legalábbis én már menekülnék innen, munkát nem kaptam, fizethettem viszont a tb-t magam után. Most, hogy csontelhalást fedeztek fel nálam, várhatok három hónapot, hogy megMR-ezzék, hogy megbizonyosodjanak róla. Aztán kezdik csak kezelni. Szerintem azt remélik addigra megdöglök. Na, bocsánat, de nekem mostanában a szép városon, a családon kívül nem ad semmit Magyarország, valamibõl pedig élni kell. Úgyhogy én megyek. 22/L
Családcentrikusnak, akinek az emberi értékek, érzelmi kapcsolatok, a valahová, valakihez tartozás fontosabb, mint az anyagiak. Ameddig ez "megéri" neki, nem is fog kimenni soha. De ha végképp elkeserítõnek éli meg az itteni helyzetet, teljesen lefelé áll a mérleg nyelve és pl.sokáig nem kap munkát, akkor átrendezheti az értékrendjét muszájból.
Az élet rendje, hogy egy felnõtt kirepüljön a fészekbõl.
Igen, de ha egyszer majd saját családot is akar alapítani, meg élni, (mert számomra a világjárás jelenti azt, hogy élni), akkor nem árt magára is gondolni. Egyébként ebbõl nem derül ki sok, lehet, hogy az a valaki tényleg és õszintén családcentrikus, de lehet, hogy mondjuk annyira bamba, hogy anyuci nélkül az utcán sem tud átmenni.
Hungarista, Család és hazaszeretõ A pénz nem boldogít, lehet többet keresne külföldön, de 1000x jobban hiányozna neki a családja, barátai, ismerõsei.
Függõ személyiségtípus.
Lúzer. Pár évre igazán mehetne, és hát Európában mi van messze repülõgéppel?
Nekem is vannak ismerõseim kint. Svájcban ráadásul, ami gazdag ország. Keményen dolgozak és még kevesebb pénzük van szinte, mint mikor kimentek. Egy reggeli a pékségbõl egy vagyonba kerül.
csóró hazafinak hívják :D
Honnan tudjam, hogy hívják, nézd meg a telefonkönyvbe
Azt is mondhatnám hogy csóró lúzer de inkább azt mondom hogy nem elég bevállalós. Én is külföldön dolgozom és bár sok dolog drágább, havi 800-1000Eurót félrerakok.
Azért, mert egy életünk van, és azt kell élveznünk. Én is sajnálom, boldogabban élnék itthon családdal, barátokkal.. De egyszerûen nem tudok boldog lenni, ha kiszámolom a mostani fizetésembõl mikor fogja saját lakásra futni, mondjuk 2-3 szobásra, ahol családot is lehet alapítani.. Pedig szerencsés vagyok, mert a szüleim még nem rúgtak ki itthonról, így nem megy el az egész fizetésem lakhatásra, megélhetésre, csak a fele...

Hogy hívják a színes viaszos tetkót ami 4-5 évig marad meg?

Legjobb válasz: A henna tetkóra gondolsz?

A henna tetkóra gondolsz?
A kérdező hozzászólása: nem, hanem hallottam olyan tetkóról, amit úgy csinálnak mint a normális tetkót, csak a "tinta" az viaszos és 4-5 év után kikopik

Hogy hivjak a Maroon 5 enekeset?

Robbie williams?

Legjobb válasz: Robbie Williams? Te hülye állat...

Robbie Williams? Te hülye állat...
Adam Levine
Adam Levine
A kérdező hozzászólása: ahamm koszi:)
Adam Levine


Hogy hívják a Maroon 5 "She will be loved" klipjében szereplő nőt?

Szerintem szerepelt már valamilyen filmben,de nem tudom hogy hívják.Az id?sebb n?re gondolok,akivel az együttes frontembere a hotel aulájában csókólózik.

Legjobb válasz: Az anya Kelly Preston, a barátnõ Corrine Carrey

Az anya Kelly Preston, a barátnõ Corrine Carrey


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!