Találatok a következő kifejezésre: Hogy hívják Maroon (104 db)

Hogy célozgassak egy kicsit bátortalanabb pasinak, hogy hívjon már el valahova, ha amúgy úgy tûnik, bejövök neki?

Legjobb válasz: Kérdezd meg hova szokott járni. Meg hogy te milyen helyeket szeretsz

Kérdezd meg hova szokott járni. Meg hogy te milyen helyeket szeretsz
Hogy aztán nemet mondhass és lekoptasd? Sehogy, hagyd békén szegény srácot, érte már így is elég megrázkódtatás a magadfajták miatt!
A kérdező hozzászólása: imádom õt :) ))
Miért nem hívod el te õt valahova ahelyett, hogy célozgatnál?
kérd meg , hogy kísérjen el akárhová vagy:végy 2 jegyet valamire és kérd meg jöjjön el , mert a barátnéd beteg lett stb stb
...vagy végsõ esetben mondd azt, hogy egyszer szívesen elmennél vele valahova (és rohadt nagy mosoly). Ha ezek után nem hív el, akkor hagyd.
Hívd el te, vagy nem lesz semmi.
22:10-nek van igaza. Egyébként miért nem hívod el te õt? Egyenjogúság van, úgyhogy simán megteheted, nem fog letörni a mûkörmöcskéd.
24.media.tumblr.com/ac0ab7dba9ecbf726149748721536e8a/tumblr_mk12r3zixl1r9wigco1_500.jpg Szerintám hátitáska csak simán.
Hátizsák. Ebay.com tele van ilyesmikkel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! :)
Mákod van, azon pont ott voltam:D Sardinellinek hívják a bandát:) A soundcloudon fent van egy csomó számuk:)

Valamikor még tudtam hogy hivják ezt a gyönyörű csajt, de mára már elfelejtettem, valaki esetleg tuddja hogy hivják őt (kiegészitésben a link)?

:

Legjobb válasz: Googleben lehet kép alapján keresni. Bal felsõ sarokban kattints a képekre, és húzd a képet a keresõmezõre. Ki fogja dobni a nevét. Én nem árulom el, dolgozz te is egy kicsit :)

Googleben lehet kép alapján keresni. Bal felsõ sarokban kattints a képekre, és húzd a képet a keresõmezõre. Ki fogja dobni a nevét. Én nem árulom el, dolgozz te is egy kicsit :)
keeley hazell
A kérdező hozzászólása: Hálás Köszönetem :)

Hogy hívják azokat a mini autókat amelyeket már 16 éves kortól lehet vezetni?

És mi kell hozzájuk?hany köbcenti?

Legjobb válasz: Én régen úgy tanultam, hogy M-es jogsival lehet a kétszemélyes kisautót vezetni, A-val a négyszemélyest. Egyébként körülbelül 400 köbcentis lehet. Felénk segédmotoros autónak vagy csak simán Aixamnak hívják õket.

Én régen úgy tanultam, hogy M-es jogsival lehet a kétszemélyes kisautót vezetni, A-val a négyszemélyest. Egyébként körülbelül 400 köbcentis lehet. Felénk segédmotoros autónak vagy csak simán Aixamnak hívják õket.
Éppen a minap láttam egy AIXM-es kocsit, bordó színe volt, ez a szabály igaz a Smartokra is, azt is lehet M-es jogsival vezetni?
A Smartokat nem, az már tényleg autónak minõsül, rendszáma is van, míg az Aixamoknak csak egy matrica, hogy "segédmotoros".
Moped
Smart is lehet, csak valamivel igazolnod kell, hogy folytás került bele, így max 40 km/h a vége
AIXAM-nak hívják, és 15 évesen lehet már vezetni, de csak bizonyos országokban (nálunk nem)
nagyon jónak hivják :D fogalmam sincs amúgy
Várásra van lovagolva. Az ilyen lóról tudják, hogy a befutóban nagyon jól fog jönni, mert akkora a végspeedje.
az a SonyaDoros? barna ló, eltörik a lába, meggyógyul és aztán megnyeri a versenyt és a ló egy kislányé?
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi.:)
Most mondjuk h az a külön "neve" hogy várásra lovaglás !
A kérdező hozzászólása: Láttam a Paripa c. filmet és Secretariatot is imádom. Tudom hogy lovagolják. Akkor nincs külön neve?
várásra van lovagolva, megülnek vele a mezõny mögött és amikor a vezetõ lovak kiürülnek, akkor indítják.
véletlen rosszul linkeltem! a mozicsillag.hu-n a vágta c. meg a paripa c. filmrõl van szó!
Várásra lovagolják, nagy a végspeedje.
van/volt ilyen ló a valóéletben pl. secretariat http://www.youtube.com/watch?v=74Usj3K4oZ0 amúgy szerintam a hajrára gondolsz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mennek a zöld kezek.

Hogyan hívják azt a fajta fúróhegyet, ami nagyon nagy átmérőjű és már nem fúróhegynek hívják? Készletben szokott lenni.

Legjobb válasz: Erdészfúró, lyukmaró, koronafúró, körkivágó. Kb. nagyság szerint sorban.

Erdészfúró, lyukmaró, koronafúró, körkivágó. Kb. nagyság szerint sorban.
SDS max
Karácsonyfa fúró esetleg?
Nagyobb méretû hegyet Magyarországon készletben kettõt találhatsz, az egyik a Bakony-Vértes-Pilis szett, míg a nagyobbik a Börzsöny, Mátra, Bükk, Cserhát. Elõbbit Dunántúli-, míg az utóbbit Északi-középhegység (leánykori nevén Észak-Magyarországi-középhegység) néven érdemes keresni. Amúgy megosztanék ezzel kapcsolatban egy népi rigmust is: ki gúgüllel kell, lépcsõs vagy kúpos lemezfúrót lel.

Tegnap a dokim megvizsgálta a méhszájamat, úgy mint korábban is vérezgettem, de ez már második napja tart nem erős, de van és görcsölgetek is, lehet hogy ezek már fájások vagy hívjam a dokim hogy nincs-e valami baj? 38+3hkm

Legjobb válasz: én is véreztem tegnap vizsgálat után, megkérdeztem a szülésznõt, azt mondta, hogy ilyenkor ez már normális, vérbõ odalent minden. kicsit mensigörcsöket is éreztem, de elmúlt. 39+5 hetes kismama

én is véreztem tegnap vizsgálat után, megkérdeztem a szülésznõt, azt mondta, hogy ilyenkor ez már normális, vérbõ odalent minden. kicsit mensigörcsöket is éreztem, de elmúlt. 39+5 hetes kismama
Hívd fel, annyit megér a nyugalmatok és biztonságotok! Tudod, végig azt mondták, hogy két esetben kell menni, vérzés és görcsök. Lehet, hogy természetes, de miért kockáztatnál?

Hogy hívják azokat a kutyákat, akik örökre pici kutyák maradnak?

Legjobb válasz: sok kistesû fajta van,egyik se marad kölyök.viszont vannak olyan fajták amik mindig picik maradnak

sok kistesû fajta van, egyik se marad kölyök.viszont vannak olyan fajták amik mindig picik maradnak
arra gondolsz, hogy kistestû?
A kérdező hozzászólása: nem, hanem, hogy 3-4 év után is kölyöméretû marad..
plüsskutya
mini, törpe, toy?
Halott?
zsebcirkálók :) )
Luxpup az olyan kicsi marad elvileg. Bár nekem nem tetszik ez a fajta kutya.
Kutyáknál is létezik törpeség, mint betegség. Ezek ált.8 hetes kölyöknek néznek ki(szõrük is kölyök), persze függ attól is, hogy a törpeség melyik válfajáról beszélünk. Általában max. 1 éves korig élnek.
kistestûek. Ezek max. 6-7 kilósak lesznek felnõtt korukban is. De körülbelül több száz ilyen fajta van, a legkisebb talán a csivava (mármint felnõtt korában)
Teacup
Hát a mi csivavánk elég kicsi 2.3kg kisebb mint egy átlagos macska, a mancsa meg akkora mint egy 5ft-os! :0)
plüss kiskutya

Hogy hívják Töröcsik Mari férjét, és vannak gyerekeik?

Legjobb válasz: Nem tudom, de a Törõcsik Mari egy nagyon szuper lélek, az egyszer szent! Imádom a hangját fõleg! Itt írnak róla, Maár Gyula? Fogalmam sincs: http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6r%C5%91csik_Mari

Nem tudom, de a Törõcsik Mari egy nagyon szuper lélek, az egyszer szent! Imádom a hangját fõleg! Itt írnak róla, Maár Gyula? Fogalmam sincs: http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6r%C5%91csik_Mari
Van egy a lányával majdnem egyidõs, azt hiszem vietnami örökbefogadott fiúk, õt már együtt nevelték fel. Vér szerinti közös gyermekük nincs.
Maár Gyula a férje, akinek több gyermeke is van, Törõcsiknek egy saját lánya van, Teréz, akit 39 évesen szült. Ezt 30 másodperc alatt dobta ki a google.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: nos, ezt akartam tudni, hogy Teréz közösgyerek-e. Ki Teréz apja?
Használd már azt a megveszekedett google-t. "Magánélete botrányoktól mentes: elsõ férje Bodrogi Gyula volt (a mai napig jó barátságot ápolnak egymással), 1973 óta Maár Gyula rendezõ a férje – aki többször is rendezte már õt. Egy lányuk van, valamint örökbe fogadtak egy vietnámi kisfiút is. " Teréz Maár Gyulától van, a férfinak vannak másik házasságból született gyermekei.
És mindezt itt olvastam, innen másoltam be: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:7R_o2qq.. Rákerestem, hogy "Törõcsik Mari lánya Teréz", és kijött. Csiribí.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!