Találatok a következő kifejezésre: Hogy hívják Jolie és (7 db)

Hogy hívják Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekeit?

Legjobb válasz: csak egy közös gyerekük van, egy kislány, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt ezenkívül három örökbefogadott: Maddox Chivan Thornton Jolie-Pitt Zahara Marley Jolie-Pitt Pax Thien Jolie-Pitt

csak egy közös gyerekük van, egy kislány, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt ezenkívül három örökbefogadott: Maddox Chivan Thornton Jolie-Pitt Zahara Marley Jolie-Pitt Pax Thien Jolie-Pitt
Örökbefogadott is egyenértékû gyerek. Nem értem, miért lett kiemelve az egyik.
meg van még 2 ikergyerekük (sajátjuk) az egyik fiú a másik lány, azthiszem a lányt vivienne-nek hívják a fiút pedi Knox Leon-nak. Leon-t sztem azért kapta mert õk franciaországban jöttek a világra.

Van egy csaj, nagyon tetszik mert helyes, jól öltözködik és kedves is . A baj az hogy gátlásos vagyok kicsit nagyon és nemtudom hogy hívjam el randira!? :D? írjatok tippeket léci

új suli , 10.és vagyok meg ? is . 16/f

Legjobb válasz: mivan?10.és vagyok meg õ is . 16/f azt tudom hogy vagy de mi 10? tevagy 10 vagy 16/f vagy ? vagy mivan?

mivan?10.és vagyok meg õ is . 16/f azt tudom hogy vagy de mi 10? tevagy 10 vagy 16/f vagy ? vagy mivan?
Tizedikes..:DDD Egyébként osztálytársad?
A kérdező hozzászólása: nem osztálytárs , évfolyam
Az miért lényeg, hogy te 10.es vagy?! Ki nem szarja le, hogy hanyadikos vagy?! Elég lett volna a kor, basszkikám...
A kérdező hozzászólása: oks , jogos :D
Am a gátlásokat nem tudjuk legyõzni helyetted. Neked kell erõt venni magadon és odamenni. A pofáraeséstõl pedig ne félj, van rá esély, de aki nem mer......
hát, ha van közös órátok, akkor menj oda hozzá, kezdj el beszélni, és kérdezz RÓLA. ha érdekled, visszakérdez. és ha már "jóban"vagytok, kérdezd meg, hogy lenne-e kedve elmenni veled valamikor bowlingozni vagy meginni vmit... sok sikert!:D 15/l
Alizee Jacotey? Nem ez volt az elso szama. [link]
[link] Itt van az életrajza. ha végig olvasod akkor rátalálsz arra az angol dalra is amit angolul énekelt. Ha megtaláltad a dal címét akkor tedd be a Joutube-be és kifogja adni neked a keresett angol dalt.Gondolom.;) Nem ismerem, nem halottam énekelni, csak segíteni szeretnék. Üdv.
pardon. Youtube


Hogy hívják azt a filmet mikor egy család ( ha jól tudom) elmennek kocsi túrára és mindenféle szõrnyûség történik velük?

Ez egy horrorr film. még régebben láttam a tvébe hogy reklámozzák (kb 5-6hónapja) meg akartam nézni csak elfelejtettem... a nevét is meg hogy meg akarom nézni xd ( még emlékeszek is mikor elkezdtem nézni egy outlast-os végig játszást azt hittem hogy abból a filmbõl készült játék. xdd mert ugyebár úgy kezdõdik hogy kocsiban ülsz, kívül sötét van zúg a rádió. stb)

Legjobb válasz: Sziklák szeme

Sziklák szeme
A kérdező hozzászólása: kösszi :D
Le' Coc Sportif = Lökok szpótíf
lökok szportif
vagyis inkább lö kok szortif
Le coq sportif = lö kok sportíf / szportíf /
k'aaa kas XD
A kérdező hozzászólása: Ja és nagyon szépen kérek minden ijesztgetõt, hogy rémtörténetekre nem vagyok kíváncsi.
Most várom a negyedik babám háromnál Dr, Vörös Zéta volt a fogadott orvosom, bementem a kórházba, és ott elõkészítés után onnét hívták fel, hogy jöjjön be. Most Dr. Horváth Tihamér az orvosom, de úgy döntöttem ha itt az idõ én hívom fel! Neked ki az orvosod?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Dr.Goldfinger Jenõ!nagyon meg vagyok vele eddig elégedve!Elsõ babám.
Kedves Második! Meg is beszélted vele, hogy ha az éjszaka közepén hívod, akkor fel is fogja venni?
2. válaszoló vagyok Eddig hármat szültem mindig délelõtt, mind a háromnál pontban 11 órakor kerültem be a szülõszobába, és az elsõ 13:45kor lett meg, a második 13:30kor, a harmadik pedig 13:15 kor, érdekes dolog de így történt. Persze már éjjel megindultak a fájások, de tudtam mikor van az az idõ mikor be kell mennem a kórházba, remélem ez most sem lesz másképpen!:)
Jé, kedves második! Ez tényleg érdekes.
hármat szültél a Zétánál ? akkor van tapasztalatod vele kapcsolatban .kb 3-4 hét múlva szülök nála kíváncsi vagyok milyen .miért választottál a 4 babánál más orvost ?
Igen hármat szültem, elsõnél minden szuper volt, másodiknál gond lépett fel terhesség közben amit sajnos nem észleltek. Harmadiknál komplikáció lépett fel szülés közben , de hála isten minden rendben van. Nem igazán voltam megelégedve az utolsó szüléseimnél, szinte nem csinált semmit, jó ha háromszor bejött, mindent a szülésznõknek köszönhetek. A komplikációk miatt döntöttem úgy, hogy egy tapasztaltabb orvosra van szükségem negyedik babámnál, aki ultrahangozhat is, így lett Tihamér Dr. maximálisan meg vagyok elégedve vele!
hiszen jut eszembe írtad ezt privátba már nekem , hát hamarosan eljön a mi idõnk remélem minden rendben lesz , hiába járok hozzá magánrendelõbe sok tapasztalatom nincs róla majd kiderül .

Van egy elektronikus zenei klip, szerintem a 2000-es evek elejerol, nem tudom az eloadojat, kicsit monoton szam elsore, de aztan jol bele tud ulni a fuledbe, es olyan a klipje, hogy minden ugy van abrazolva ahogy hivjak (a tobbi lent)?

szoval minden angolul van kiirva, pl skycraper es akkor az ugy van az animacios klipben, mintha az tenyleg egy felhokarcolo lenne egy nagyvarosban, a taxi ami szinten csak egy felirat, az meg robog, majd beszall egy terhes no es akkor szuletik egy baby. az meg ugye egy BABY felirat. hu, remelem vilagos volt es valaki tudja! koszi elore is:)

Legjobb válasz: Alex Gopher - The Child

Alex Gopher - The Child
A kérdező hozzászólása: OMG! most latom csak, teljesen feladtam, hogy kapok erre valaszt. Ezer koszi!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!