Találatok a következő kifejezésre: Hogy hívják Jolie (19 db)

Hogy hívják Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekeit?

Legjobb válasz: csak egy közös gyerekük van, egy kislány, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt ezenkívül három örökbefogadott: Maddox Chivan Thornton Jolie-Pitt Zahara Marley Jolie-Pitt Pax Thien Jolie-Pitt

csak egy közös gyerekük van, egy kislány, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt ezenkívül három örökbefogadott: Maddox Chivan Thornton Jolie-Pitt Zahara Marley Jolie-Pitt Pax Thien Jolie-Pitt
Örökbefogadott is egyenértékû gyerek. Nem értem, miért lett kiemelve az egyik.
meg van még 2 ikergyerekük (sajátjuk) az egyik fiú a másik lány, azthiszem a lányt vivienne-nek hívják a fiút pedi Knox Leon-nak. Leon-t sztem azért kapta mert õk franciaországban jöttek a világra.

Szeretek egy fiút már több mint, fél éve. De nem tudom hogy hívjam fel a figyelmet magamra. Van hogy tök jól el tudunk beszélgetni meg minden, puszit is ad, de máskor le se szar még köszönni is luxus. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mond meg neki. Mást nem nagyon tehetsz. Vagy tûröd, ahogy majd más lányokat puszilgat, vagy elmondod neki, még akkor is, ha tudod semmi esélyed nincs. És a negyedik lehetõség elfelejteni( én ezt ajánlom). Bocs, hogy elszomorító választ adtam.

Mond meg neki. Mást nem nagyon tehetsz. Vagy tûröd, ahogy majd más lányokat puszilgat, vagy elmondod neki, még akkor is, ha tudod semmi esélyed nincs. És a negyedik lehetõség elfelejteni( én ezt ajánlom). Bocs, hogy elszomorító választ adtam.
Ja. a harmadik lehetõség.
mondd el neki, 90%ig biztos vagyok benne hogy összejöttök komolyan mondom
Szia! :) Szerintem is mond meg neki! Mi is így voltunk... De már egy fél éve hogy együtt vagyunk. :) Biztos hogy össze fog jönni, hidd el :)

Van egy csaj, nagyon tetszik mert helyes, jól öltözködik és kedves is . A baj az hogy gátlásos vagyok kicsit nagyon és nemtudom hogy hívjam el randira!? :D? írjatok tippeket léci

új suli , 10.és vagyok meg ? is . 16/f

Legjobb válasz: mivan?10.és vagyok meg õ is . 16/f azt tudom hogy vagy de mi 10? tevagy 10 vagy 16/f vagy ? vagy mivan?

mivan?10.és vagyok meg õ is . 16/f azt tudom hogy vagy de mi 10? tevagy 10 vagy 16/f vagy ? vagy mivan?
Tizedikes..:DDD Egyébként osztálytársad?
A kérdező hozzászólása: nem osztálytárs , évfolyam
Az miért lényeg, hogy te 10.es vagy?! Ki nem szarja le, hogy hanyadikos vagy?! Elég lett volna a kor, basszkikám...
A kérdező hozzászólása: oks , jogos :D
Am a gátlásokat nem tudjuk legyõzni helyetted. Neked kell erõt venni magadon és odamenni. A pofáraeséstõl pedig ne félj, van rá esély, de aki nem mer......
hát, ha van közös órátok, akkor menj oda hozzá, kezdj el beszélni, és kérdezz RÓLA. ha érdekled, visszakérdez. és ha már "jóban"vagytok, kérdezd meg, hogy lenne-e kedve elmenni veled valamikor bowlingozni vagy meginni vmit... sok sikert!:D 15/l


Hogy hívjam meg találkozóra a srácot, hogy igazán jól essen neki a meghívás?

Sokszor visszautasítom a találkozóra invitálását,mert sokszor sexet látok benne inkább,hogy arra megy,még nem ismerem. Viszont ma szeretnék csak úgy találkozni vele mert hiányzik.Milyen sms-t írhatok neki?

Legjobb válasz: 21 f minden fiu a szexre hajt :) sajnos irjal egy olyasmit hogy: Szia,van egy kis szabadidom es gondoltam hogy egyutt tolthetjuk a mai delutant,remelem nincsen mas programod,mert akkor muszaly lemondjal rolla (itt rohogos jel),es oltozzel fel szepen (egy kaccsintos jel) en is ilyet kaptam a baratnomtol,es alig vartam mar hogy lassam,nem tudtam milyen szandekai lesznek,de vegul semmi kulonos nem volt csak szorakoztunk ez az sms azert jo mert egy kicsiket vicces,nemtudja a szandekaid,tudja hogy most raersz vele talalkozni. de inkabb radbizom az sms t mert te ismered ot jobban :)

21 f minden fiu a szexre hajt :) sajnos irjal egy olyasmit hogy: Szia, van egy kis szabadidom es gondoltam hogy egyutt tolthetjuk a mai delutant, remelem nincsen mas programod, mert akkor muszaly lemondjal rolla (itt rohogos jel), es oltozzel fel szepen (egy kaccsintos jel) en is ilyet kaptam a baratnomtol, es alig vartam mar hogy lassam, nem tudtam milyen szandekai lesznek, de vegul semmi kulonos nem volt csak szorakoztunk ez az sms azert jo mert egy kicsiket vicces, nemtudja a szandekaid, tudja hogy most raersz vele talalkozni. de inkabb radbizom az sms t mert te ismered ot jobban :)
Ha azt a szöveget küldenéd neki amit az elõttem hozzászóló írt, akkor muszaly helyett muszaj/muszáj-t írj, mert az a helyes :)
koszonom a helyesirast, egy kicsit siettem es nem nagyon szokok a helyesirasra figyelni :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon kedvesek vagytok, a tippedet meg megfogadtam és nemsokára találkozunk. :D

"Hogy hívják? Andrea. Neeem, hanem úgy, hogy gyere ide! " "Hogy alszik? Jól! Neeem, hanem fekve! " Stb.

Ez talán nem is helyesírás, de csak itt találtam a megfelel? helyet...., elnézést!

Legjobb válasz: Mindkettö válasz helyes.

Mindkettö válasz helyes.
Ne bizonytalanodj el, tényleg mindkettõ helyes. Azzal nem jött a bácsi, hogy nem felszállunk egy közelekdési jármûre, hanem pl. fellépünk? A Hogy alszik? kérdés egyébként azért érdekes, mert a "hogy" rákérdezhet állapotra és módra. Ha állapotra kérdez, akkor fekve, ha módra, akkor jól. :) A hívják meg a nevezik rokon értelmû változata. Egyébként ezek tényleg idegesítõek tudnak lenni nagy mennyiségben, és bizonyos értelmi szint fölött.
gondolom csak poénkodott, nekem tetszett volna, ha ilyesmivel ugratnak =)
Én most ezt nem értem :$ Mi itt a kérdés vagy most ez hogy van?
Az "idõs úriember" alighanem második gyermekkorát éli. Ez óvodás színvonal. De ott is inkább kiscsopis.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy viccelõdött, de amikor már a sokadik "poénját nyomta el", már nem nagyon tudtam nevetni. Ráadásul teljesen meg volt gyõzõdve, hogy õ most "népoktat", lévén csak és kizálag az a helyes, amit õ mond. Szerintem is mind a két válasz helyes, de szerinte nem. Sikerült elbizonytalanítania :) ), ezért is kérdeztelek meg titeket! Köszönöm a válaszokat!
Alizee Jacotey? Nem ez volt az elso szama. [link]
[link] Itt van az életrajza. ha végig olvasod akkor rátalálsz arra az angol dalra is amit angolul énekelt. Ha megtaláltad a dal címét akkor tedd be a Joutube-be és kifogja adni neked a keresett angol dalt.Gondolom.;) Nem ismerem, nem halottam énekelni, csak segíteni szeretnék. Üdv.
pardon. Youtube

Hogy hívják azt a filmet mikor egy család ( ha jól tudom) elmennek kocsi túrára és mindenféle szõrnyûség történik velük?

Ez egy horrorr film. még régebben láttam a tvébe hogy reklámozzák (kb 5-6hónapja) meg akartam nézni csak elfelejtettem... a nevét is meg hogy meg akarom nézni xd ( még emlékeszek is mikor elkezdtem nézni egy outlast-os végig játszást azt hittem hogy abból a filmbõl készült játék. xdd mert ugyebár úgy kezdõdik hogy kocsiban ülsz, kívül sötét van zúg a rádió. stb)

Legjobb válasz: Sziklák szeme

Sziklák szeme
A kérdező hozzászólása: kösszi :D

Az ilyen arcformát, hogy hívják? Létezik kevert arcforma? Milyen frizura állna jól?

Az arcom hosszában szögletes, az állam nem erőteljes, a homlokom meg kicsi. Valahogy átmenet a hosszúkás és szögletes arcforma között, csak a hosszúkással ellentétben nincs hegyes állam és magas homlokom. Ilyen paraméterekkel milyen frizura állna jól?

Legjobb válasz: már értem miért mondják, hogy a magas homlok a magas intelligenciaszint jele :)

már értem miért mondják, hogy a magas homlok a magas intelligenciaszint jele :)
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy neked "egyenfejformád" van. Nem mindenki ilyen szerencsés, de azért segíteni lehet a másiknak!Valószínû nem magas a homlokod..... Várom a használható tippeket, segítségeket! Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm nagyon a segítséget, nagyon hasznosak az oldalak, azokat böngészem! Köszönöm!!!! :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!