Találatok a következő kifejezésre: Hogy hívják Emese (3 db)

Hogy hívják a a Jóban Rosszban sorozatban Veronka barátnőjét alakító Emesét (aki a héten jött) illetve Emil könyvének kiadójának képviselőjét?

A színésznők neveire lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Fúú, na hallod, én is ezen gondolkoztam, de az istennek nem jöttem rá :D

Fúú, na hallod, én is ezen gondolkoztam, de az istennek nem jöttem rá :D
barátnõ: Rádler Judit nõ a kiadóból: Bálinthegyi Papp Anita
az a barátnö naaagyooon hányadék fejü

Hogy hívják Lelkes Emese Zoltánját?

Legjobb válasz: Ja tiszta Pom-Pom:D Csukás István saját bevallása szerint egy képzeletbeli barát. Egy világ dõlt össze bennem amikor megtudtam:( Ha Zoltánról is kiderül hát én nem is tudom milyen mélyre zuhanok magamba:)

Ja tiszta Pom-Pom:D Csukás István saját bevallása szerint egy képzeletbeli barát. Egy világ dõlt össze bennem amikor megtudtam:( Ha Zoltánról is kiderül hát én nem is tudom milyen mélyre zuhanok magamba:)
Én láttam már a srácot színházban, jó volt, de nem tudom hol. Turek Miklósnak hívják és színész. találtam egy honlapját. http://turekmiklos.hu/ meg sokmindent itt a neten.
Szerintem Zoltán nem létezõ személy, sõt. Emese egy kitalált világban él, elképzeli a fõnökét, Zoltánt. Nem véletlenül nem szólítja Zolinak.
Jaja, Turek Miklós az! És itt vannak a filmjei (nem csak reklámokban játszik ám ;): http://www.port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=25875&i_di..
Szerntem szinkronszínész is. Bár lehet keverem, de nekem emlékeztet a hangja a helyszínelõkbõl a vörös fõnök arcra.horáció asszem... Látszik is amúgy a reklámban, h nem amatõr, szóval:P
a csaj jól adja a hülyét , az elején még tetszett is... bár ami most a bankoknál-igazi dömping van , úgy általában elegem van a bankos reklámokból, mert az egy dolog hogy a tv ben is az megy , de kimegyek az utcára és körbevesznek. de ahogy vezérünk mondta - el lehet menni innen :d mondjuk ezek közül emese a legszinvonalasabb meg a legkitartóbb , nagyon régóta megy
JA Zoltánnal:D Ö és az örök szerelem:D Kíváncsi vagyok mikor lesz románc a vége:) Nagyot nevetnék ha konzervdobozokat húzó autóból integetnének.:)

Hogy hívják Lelkes Emesét?

Zoltán Zoltán! !

Legjobb válasz: nagyonszépen köszönöm !

A kérdező hozzászólása: nagyonszépen köszönöm !
A kérdező hozzászólása: bírom xD de mostanság nem látom:/
Stefanovics Angéla
METÁLT BÍROD?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!