Találatok a következő kifejezésre: Hogy győzzem a párom horkolását (1 db)

Hogy győzzem le a párom horkolását?

Szeretnénk együtt aludni de nem, megy a horkolás miatt én nem tudok aludni.gyógyszertári csodaszerek nem segítettek.

Legjobb válasz: Orvoshoz mennyetek el õ biztos tud nektek segíteni.Amúgy nincs a párodnak orrsövény ferdülése?Mert a férfiak akkor szoktak a legjobban horkolni.

Orvoshoz mennyetek el õ biztos tud nektek segíteni.Amúgy nincs a párodnak orrsövény ferdülése?Mert a férfiak akkor szoktak a legjobban horkolni.
Én is orrsövény-ferdülésre gondolnék. Inkább most menjen el dokihoz, minthogy késõbb problémája legyen belõle. Sokan nagyon horkolnak, de már orvosok által kordában tartható.
Hát ez jó kérdés. Sajnos nem tudok rá választ, max azt, hogy aludj el hamarabb, mint õ. :) De félre a tréfát. Esetleg dokihoz is el kéne menni, hogy nincs-e valami a háttérben. Amúgy nem tudom mit lehetne még tenni. Az én párom is horkol. Elég zavaró tud lenni. érdeklõdve várom én is a válaszokat. :)
Én azt csináltam, hogy betámasztottam a pasim száját a vállamal, és abba is marad a horkolása. és ha elaludtam akkor már tök mindegy. :D
A kérdező hozzászólása: A háziorvos orr fül gégész maszekba. nem tárt fel orrsövény problémát.nem tudom mit tehetnék így 29 évesen .
ha nem tudsz tõle aludni, mondd meg neki hogy forduljon az oldalára, és nem fog horkolni. Nálunk is így van, és a párom mindig mondja hogy nyugodtan keltsem fel ha horkol:)
Elnézést kérek elõre is mindenkitõl, nem akarok kötözködni! De ez a kérdés mióta tartozik a "Szerelem, Szex" témakörbe? Jó lenne ha betartanánk a témakörök helyes használatát a keresés végett is meg úgy általában...
sztem ha NAGYON ZAVAR akkot használj füldugót, de most komolyan, olyat amiben tudsz aludni, és megvárod még elalszik és akkor még észre se veszi :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Én ezt nem értem már több mint egy éve jöttem össze a barátnőmmel, eddig minden jó volt és a vitákat is lerendeztük . De most mi a baj?

De kb 2 hete egyfolytában fagyos a hangulat, és nem tudja elmondani mi a baja. Azt mondta egy kicsit megingott most a kapcsolatunk, szóval szeretgessem többet . Én próbáltam de mikor puszilgattam meg ilyenek akkor azt mondta hogy nincs baja mert "MÉG nem akarok szakítani . Nekem itt óriási fájdalmat okozott. De gondoltam majd megbeszéljük és mikor elmondtam a véleményem róla/rólunk/magamról akkor csak hülye fejeket vágott és utánozott . Aztán sikerült valamit mondania de megint más volt szóval egy szere több "baja" van után meg azt akarta hogy csókoljam meg . Most nem érti mint mondok akkor kb semmibe vesz mert én szeretném megoldani szeretném a dolgot . De ez csak egy dolog amiatt kiakaszt . Ilyenek vannak még hogy rám se ír egész nap még annyit se hogy szia, állandóan baja van, alig oszt meg velem valamit . Stb Én nekem ez így nem fog menni ha ezt csinálja. Mi csináljak?

6

Defektesnek mondható vagyok ha nem tudok kapcsolatot kialakítani az emberekkel?

Egyszerűen képtelen vagyok párkapcsolatra, sőt bárminemű kapcsolatra. Nem bírom az embereket annyira, nem bízom meg bennük, nehezen engedem közel őket magamhoz. Barátnőm is csak kettő van. Sokkal jobban érzem magam egyedül, de így meg nem tudom hogy lehetne párkapcsolatom. Nem akarom, hogy megismerjen egy másik ember. Félek, ha megismer, nem fog tetszeni neki amit tapasztal.

7

Hogyan legyen barátnőm?

Hosszútávú kapcsolatra gondolok a rövidtávú dolgok soha nem érdekeltek mert érzelem mentesek. Inkább akkor a semmi.

10

Akik tartják a szemkontaktust jelent nektek a szemkontaktus többet a szemek puszta látványától?

Ha igen akkor ez hogyan nyílvánul meg, éreztek valamit?

5

Az exbarátnőm egy hírességgel jár, szerintetek tényleg szereti is?

Amikor megtudtam eléggé leesett az állam... de szerintetek csak azért választott ilyen férfit, mert híres, vagy valóban beleszeretett volna?

12

Mi szokott történni, mikor a párotok hazajön munkából?

Általánosságba úgy értem, ha te már otthon vagy előbb, és a párod belép az ajtón. Mi történik onnantól alvásig? Egy folyamatot szeretném, ha leírnátok részletesen mit csinál, vagy csináltok? (nyilván az intim pillanatok nem fontosak most nekem)

10

Szakítás után nemtudtok tovább lépni?

Volt olyan veletek, hogy szakítás után éreztétek hogy nem tudtok tovább lépni, de soha a büdös életbe nemfogtok összejönni azzal a csajjal, mert érthetetlen módon megutált úgy benneteket, hogy köszönni, sőt, rátok nézni sem hajlandó?

Még nem is igazán jártunk..de fingomsincs mi baja lehetett...

16

Aki ért a pasikhoz tudna tanácsot adni?

Kicsit hosszú ezért privátba küldeném el... :) Aki szívesen elolvasná és tudna tanácsot adni az írjon!
Köszönöm!
19/L

11

Mennyire gyerekes dolog törölni az exet facebookrol, ha egyszerűen képtelen vagyok elfelejteni?

Csalódtam benne, mégis folyton csekkolom...

13

Szerintetek mit tegyek? Barátnőm van de sokkal többet érzek más iránt.

A barátnőmmel majdnem 1,5 éve együtt vagyunk. Nagyon szeretem meg minden, de új suliba kerültem és teljesen elvarázsolt az egyik osztálytársam. Vele is bármiről tudok beszélgetni, talán picit jobban meghallgat mint a barátnőm és testileg is vonzódom hozzá. Mellé ültem éegsz nap beszélgetünk, van hogy hajnalig beszélgetünk telefonon is. Azt hiszem mindkettőbe bele szerettem és nem tudok választani. Nem akarom megcsalni a barátnőmet de félek, hogy ha szakítok vele akkor megbánom. Vagy esetleg a másik lány nem jön össze velem. Csak hát nem akarom őt se elveszíteni. Mit csináljak? :S
17/F

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!