Találatok a következő kifejezésre: Hogy fríssíthetem 7.5 ingyenes vírusirtómat (1 db)

Hogy fríssíthetem AVG 7.5 ingyenes vírusirtómat?

az avg-m figyelmeztetett, hogy megjelent egy új verzió az AVG 8,(ez nem ingyenes) amit ajánl h.töltsek le május 31-ig,mert utána már nmem lehet.de nekem eddig tök jól m?ködött 7.5 is.mostg akkor errr?l le kell mondanom és megvennem AVG 8-at?

Legjobb válasz: Szia! Én az ESET SMART SECURITY-t használom, amit innen ingyen le tudsz tölteni: http://www.eset.com/ (Béta verzió)

Szia! Én az ESET SMART SECURITY-t használom, amit innen ingyen le tudsz tölteni: http://www.eset.com/ (Béta verzió)
Az AVG 7.5 tovább él és frissíthetõ. A Scheduler-nél kell beállítani az automatikus update-t. A vírusadatbázis naponta frissíthetõ. Az AVG 8 nálam nagyon lelassítja a gépet, én nem ajánlom.
megveszed.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek erről a vírusterjedésről?

http://hvg.hu/tudomany/20130804_10bol_5_virus_ezt_csinalja_s..

Esetleg a tényleges megelőzésről, védelemről? Erzsi60

3

Svchost. Exe letiltása okozhatja azt, hogy a bömngészőben a letöltések megállnak a legvégén?

Kikapcsoltam a Felügyeleti eszközökben az automatikus frissítést.

Lehet, hogy emiatt nem fejeződnek be a letöltések?

Az svchost.exe durván zabálja a cpu-t, mit lehet vele tenni?
Most, hogy befejeződik a windows xp gyári frissítése, miben változik a helyzet?

4

Elakadtam a NTLDR hiba javítása közben. Rendszergazda jelszóval kapcsolatban valaki segítene?

Letöröltem egy fájlt amit nem kellet volna és azt írja ki, hogy NTLDR hiba. Elkezdtem orvosolni a problémát és A telepítő lemezről javítottam, de egy helyen elakadtam, mert rendszergazda jelszót kér, amit nem tudok. A kérdésem az: Hogyan tudom ezt kijátszani, vagy megtudni a jelszót?

4

Melyik vírus írtót használjam?

néztem a eset honlapot és van sok féle

eset Smart Security
 Eset NOD32 Antivirus

4

Lenyomozható, ha valaki bejár a facebookomra, azaz feltörték?

A volt barátom túl sok olyan jelet adott, amiből arra követkrztettem, feltörte a felhasználóm és olvassa a beszélgetéseim. Van valami módja, hogy utána nézzek, mikor és hol lépnek be a facebookomba? Jelszót sokszor váltok.

5

Van megbízható, hiteles, nem reklámcélú vírusírtó teszt?

Mert az AV-test nem biztos, hogy az, mert nem hinném, hogy a Microsoft Security Essentials tényleg annyira alul szerepelne.

3

Milyen vírus lehet, ha Windows XP-n böngészés közben egy teljes képernyős oldal jelenik meg valami rendőrségi eljárásról, bírságról, stb?

Full teljes képernyős, de görgethető weboldal(-szerűség). Rendőrségi oldalnak tűnik, BRFK fejléccel (ha jól emlékszem), eljárásról meg valami pár tízezer forint bírságról. Sem asztal, sem tálca, sem más nem jön be (még a böngésző ablaka, kerete sem látszik), Ctrl+Alt+Del nem műxik, semmi másra nem reagál, csak az oldal görgetésére. Billentyűzeten van kikapcsológom, arra egyszer(!) feljött az asztal és az üzenet, hogy bezárja-e az Outlook-ot, de a "nem" válasz után megint a fullscreen oldal jött be. Újraindításkor az asztal csak egy pillanatra, utána egyből ugyanez. Hálókábel nélkül is, csak akkor egy full üres fehér képernyő.

Valami vírus lehet, nem hinném, hogy valódi rendőrségi oldal. Egyébként a felső részen egy listában megjelent a szolgáltató, a felhasználónév, de a megye és város már hibásan.

A rendszergazda felhasználóval belépve szerencsére nem indult el. AVG talált a gépen egy JS/Obfuscated vírust, és egy SHeur3 trójait. A fertőzött fájlok karanténba kerültek, de nem segített, a másik fekhasználó (nem admin) ugyanúgy működésképtelen.
Egyébként a rendszergazda felhasználóval sem sikerült a netre kapcsolódni. Látszólag kapcsolódik, de az Opera mindenre hibát ad, mintha nem lenne DNS szolgáltatás.

Találkozott valaki hasonlóval? hogyan lehet írtani?
Köszönöm!

(Windows Xp Sp3,
Opera böngésző
Invitel szolgáltató, dinamikus IP)

4

Hogyan tiltsam le a számítógépről a pornó oldalakat?

Hello olyan problémám van hogy nekem van 2 fiam (10, 11 évesek) és pornó oldalakat néznek (és nem szeretném ezt) hol lehet megcsinálni azt, hogy ne tudják megnyitni az ilyen oldalakat? Google chrome böngésző van ha lehet minnél egyszerűbb megoldásokat ha lehet mert nem igazán értek a géphez :) előre is köszönöm! :)

6

Az Avast hogy talál több vírust, ha teljes rendszervizsgálatot futtatok, vagy ha rendszertöltéskori vizsgálatot futtatok?

Windows XP SP3

0

Miért törli egy fénykép EXIF információit a facebook, mikor feltöltök egy képet? Miért nem veszik komolyan az EXIF-et?

Nagyobb biztonság illetné meg az EXIF-et, egy nem könnyen szerkeszthető változatra van szükség. Úgy mint a fényképekhez, egyben videó és hang anyagokhoz is kell. Egy inkrementáló változatra van szükség!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!