Találatok a következő kifejezésre: Hogy fríssíthetem 7.5 ingyenes (1 db)

Hogy fríssíthetem AVG 7.5 ingyenes vírusirtómat?

az avg-m figyelmeztetett, hogy megjelent egy új verzió az AVG 8,(ez nem ingyenes) amit ajánl h.töltsek le május 31-ig,mert utána már nmem lehet.de nekem eddig tök jól m?ködött 7.5 is.mostg akkor errr?l le kell mondanom és megvennem AVG 8-at?

Legjobb válasz: Szia! Én az ESET SMART SECURITY-t használom, amit innen ingyen le tudsz tölteni: http://www.eset.com/ (Béta verzió)

Szia! Én az ESET SMART SECURITY-t használom, amit innen ingyen le tudsz tölteni: http://www.eset.com/ (Béta verzió)
Az AVG 7.5 tovább él és frissíthetõ. A Scheduler-nél kell beállítani az automatikus update-t. A vírusadatbázis naponta frissíthetõ. Az AVG 8 nálam nagyon lelassítja a gépet, én nem ajánlom.
megveszed.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Boltunkba vettünk egy Apexis IP kamerát. Hogyan érhetem el, hogy kívűlről is beleléphessek?

Körbenéztem már egy pár leírást. WLANról működik már, routeren osztottam ki neki portot, kamerának statikus IP címe van és ugyanaz a port, amit a routeren is megadtam. Dyndns-re regisztráltam, ott megadtam a kamera statikus IP címét meg a portját, DE csak akkor enged a hosttal felcsatlakozni, ha egy hálózatban vagyok a kamerával. Mi ilyenkor a teendő?
Inviteles ZTE router van a boltban

4

Hogyan lehet Tudom feltörni a windows 8-at?

Van nekem egy másig gépem és azt oda adta testvéremnek hogy használja 14 éves És le kódolta Nem tudja igaz érthető is mert fél éve nem használtam/használta aszt a Gépet meg ő se (Kapott Egy másigat) hogyan tudnám fel törni nem akarom ura tenni Mert akkor minden adatom El veszne valaki nem tudna ajánlani valamit nagyon fontos lenne előre is kös.zönöm
nagyon fontos lenne ;)

6

Windows 8-ban hogyan lehet kikapcsolni az Automatikus karbantartást?

0

Ha a feladatkezelőmben rámegyek egy exe-nél arra hogy fájlt tartalmazó mappa, és nem ad ki semmit, még egy nyamvatt ablakot se, akkor az vírus?

Win 7-em van, és eléggé belassúlt a gépem. (csak olyan exek-nél van amelyeknél nincs leírás)

2

Reklámokat hogyan lehet eltüntetni a gépről? Vírusos lehet a sok reklámtól?

Segítsetek lécci!

2

El akarok inditani egy programot pl. CheatEngine63. exe és ilyenkor egy Error ablakban ezt irja : The system canot find the path specified mit tegyek?

1

Egy monitoron mit nézzek hogy jó-e?

szeretnék venni egy monitort de nem tudom hogy kezdjem el a válogatását.. tegyük fel hogy árba mindegy de 80 ezer fölé nem megyek. addig oké hogy full hd, meg nagy képátló stb. de mégis hogyan dönthetnék? milyeneket ajánlotok ami megállja a helyét pár év múlva is? NAGYON FONTOS: monitor/tv szeretnék venni tehát egybe mind a kettő !!!

4

Windows8-nál elegendő amit ad a defender védelmet vagy ha megveszem az egyik fizetöst akkor jobban járok?

3

Mit tegyek a kékhalál-ért hogy meg szüntesem?

Az lenne a gondom bármikor amikor játszok vagy filmet nézek gondol egyet a számitógép és újra indul. Ezzel kékhalál jön be.. Meg néztem mit ír ki :
STOP 0x00000050 (0xE3845104, 0x000000, 0xBF35CE85, 0x000000)
Mi lehet az oka? segitség...

11

Vírus:Gen:Variant. Buzy.4067?

a vírusírtó mindig sikertelenül rakja bele a karanténba én meg nem tudom törölni mert Windows mappába van, azt írja nem tudom törölni mert a System progi fut vagy micsoda (CTRL+ALT+DELETE) leállítom, folyamat leállításara nem reagál, Folyamat infrstuktúra leállításánál pedig kaptam 1 kékhalált.És nem tudom hogy tudom törölni.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!