Találatok a következő kifejezésre: Hogy fríssíthetem 7.5 (1 db)

Hogy fríssíthetem AVG 7.5 ingyenes vírusirtómat?

az avg-m figyelmeztetett, hogy megjelent egy új verzió az AVG 8,(ez nem ingyenes) amit ajánl h.töltsek le május 31-ig,mert utána már nmem lehet.de nekem eddig tök jól m?ködött 7.5 is.mostg akkor errr?l le kell mondanom és megvennem AVG 8-at?

Legjobb válasz: Szia! Én az ESET SMART SECURITY-t használom, amit innen ingyen le tudsz tölteni: http://www.eset.com/ (Béta verzió)

Szia! Én az ESET SMART SECURITY-t használom, amit innen ingyen le tudsz tölteni: http://www.eset.com/ (Béta verzió)
Az AVG 7.5 tovább él és frissíthetõ. A Scheduler-nél kell beállítani az automatikus update-t. A vírusadatbázis naponta frissíthetõ. Az AVG 8 nálam nagyon lelassítja a gépet, én nem ajánlom.
megveszed.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Esetleg vírus lehet a gépemen? Mostanába szinte alig akar valamit csinálni a gépem. PLD:Ki akarok bontani winrar-búl dolgokat és nem csinálja meg. Meg le töltök egy képet netről és ki húzom az asztalra és nincsen ott. Esetleg valami megoldás?

12

Hogyan lehet a kéretlen Twitter-t kitöröltetni?

Egyik barátnőmről készült egy FanClub.
Na mármost ezt nem ő csinálta és valahogy törölni, töröltetni kéne. (Nem tudjuk ki csinálta)

1

Letöltöttem egy vírust lesz e még baj?

letöltöttem egy anonymusos hacket(vírust) a gépemre
valami minecraft froce op -sat ÿ(részletekbe nem akarok belemenni) olyan vírus hogy fizetni kell hogy unlockolják a gépem de én bepánikoltam és ujratettem a gépet persze akartam hogy a régi fájlok megmaradjanak ezért ujratelepítésnél megtartottam az előző fájlokat ügye nemfogják feltörni megint a gépet??

2

Router beállítás torrenthez?

TP-link routerem, már elég régóta, mosz szeretném beállítani a torrentre tudjak visszatölteni,

6

A számítógépemen egy ideig az MSE-volt. Aztán telepítettem a Malvarebytes-t. At talált 6 vírust. A kasperkis 1-et. Most mit töltsek Le? A vákaszokat kérem gyorsan!

Addig is A Malvarebyte és a Spybot védi a gépem. Delehet hogy a másik vírusirtót találta meg? És úgy válaszoljatok hogy írjátok le az első sorba a vírusírtó nevét->enter-> és úgy a véleményt! köszönöm

4

W7 jelszóm kellene (? )

Nem használtam már vagy 5 éve és nem emlékszem a jelszóra, de nincs CD-m se csökkentett módba nem tudok belépni mert ott is kéri a jelszót és az F8-at sem engedi...

3

Watchit! Program vírus? Több példányban is fut egy kolléga gépén és a chkdsk mindig talál hibás fájlokat.

0

Miért van manapság rendszeresen kékhalál a gépemen?

Nincs rajta vírus(Az avira nem jelzi,hiába ellenőriztetem),alig foglalok rajta helyet(802 szabad a 931-ből)..és eddig nem volt ilyen,csak most kezdte el egy fél hete,hogy néha kékhalál... van mikor játék közben,van mikor anime nézés közben.... pedig a windows is aktiválva van rajta..

4

Hogyan lehetne egy pendrive-ot (gondolom valamilyen szoftver segítségével) "megcsinálni", hogy írni és olvasni lehessen, viszont törölni csak jelszóval?

1

Hol tudom kikapcsolni Instagramon a helymeghatározást?

Mármint h ne mutassa a képek helyét!!!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!