Találatok a következő kifejezésre: Hogy folyik a nedvesség a (4 db)

Építkezésből kimaradt pár zsák P2-es perlit. Beáshatom a kertembe? Itt arra gondolok, hogy a talajt fellazítaná, mert nagyon kötött, és azért, hogy a nedvességet megtartsa a nyár folyamán. Akinek van ebben tapasztalata, kérem az írjon, megköszönném!

Legjobb válasz: Én cserepes növényeket "termelek" és a földjükbe keverek perlitet is, ha szeretném elõsegíteni a gyökeresedést. Szerintem nyugodtan beforgathatod. (nem fogja jobban a nedvességet, esetleg könnyebben befogadja)

Én cserepes növényeket "termelek" és a földjükbe keverek perlitet is, ha szeretném elõsegíteni a gyökeresedést. Szerintem nyugodtan beforgathatod. (nem fogja jobban a nedvességet, esetleg könnyebben befogadja)
A duzzasztott jó. Ami olyan, mint a nagyon apró kavics, nem tudom, hogy jó-e valamire. A kertészeti duzzasztott perlitet szokták növényekhez, az olyan, mint a hungarocell, egy 50 l-es zsák van vagy fél kiló.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Úgy döntöttem, hogy beásom.

Az miért van hogy szex után még folyok de rendesen? A pun. Cimból csak úgy folyik sex után a nedvesség még fél óra múlva is. Ez normális vagy csak nekem van ez? 18/L

Szabályszerűen folyik ki belőlem és ha bugyit veszek akkor negyed óránként le kell cserélem.Normális ez?

Legjobb válasz: sex után fürödj meg

sex után fürödj meg
Hát de mennyi ideig? Mondjuk ezen könnyû segíteni :) Izgalomban vagy még gondolom... kellene még egykis kényeztetés nem? ;)
A kérdező hozzászólása: ma 19:02 Kb egy óráig szokott így folyni.De nem mindig. Elsõ válaszadó, miköze ennek a fürdéshez?Akkor is szokott ugyan úgy.
Na most biztos sok lány irigyel akinek meg nehezebben nedvesedik :) De azért én megkérdeznék egy orvost. Ötletem nem sok van, csak ha menni kell valahova akkor tampon, de amúgy meg annyit tudok csak mondani, hogy amíg nem nyugszol meg addig ne nagyon mocorogj.. törcsi és pihi ;)

Hogy folyik ki a nedvesség a tampon mellett?

Amikor megvan a mensim általában mindig tampont használok. Amikor a barátom elkezd ott lent simogatni akkor érzem, hogy ugyanúgy nedvesedek. Most akkor hogy van ez? A vér nem jön ki a nedvesség igen? Nem értem...

Legjobb válasz: A hüvely falán végig. A tampon mélyen fel van helyezve...elvileg.

A hüvely falán végig. A tampon mélyen fel van helyezve...elvileg.
Azok a mirigyek (Bartholin-mirigyek) amik a nedvesség egy részét termelik, kifejezetten a hüvelybemenet közelében találhatók. Ezek nedvességét érezheted. (De nem csak ezek a mirigyek, sõt nem elsõsörban ezek felelõsek a hüvely nedvességéért, bár sokáig azt hitték.)
A elsõ hozzászólónak... a vérzés sem a petefészekbõl jön, hanem a méh nyálkahártyája válik le. Gondolom, csak véletlenül elírtad.
A nedvesség nem a petefészkedbõl jön, hanem a hüvely falából
A kérdező hozzászólása: Értem, de ha a tampon bennem van akkor hogy jön ki? Az egész hüvely falánál jöhet? (Tehát a tampon alatti részbõl jön?)
jhát max ha megvan nbeked és vérzel akkor már átázott a tampon és azér...

Amint hozzámér a barátom lent, hirtelen olyan nedvesség jön ki belőlem, hogy eszméletlen, rendesen folyok, régen sosem volt ilyen. Mitől lehet ez? Hirtelen változás?

Megint elkezdtem huzamosabban sportolni és sokkal aktívabb vagyok, persze szexben is, és iszonyatosan kívánom, nem tudom mi van velem. Munkahelyemen is úgy magamhoz nyúlnék, de a szexre gondolok és egyb?l benedvesedek de iszonyat durván. Ha meg elmegyek rengeteg folyadék jön ki bel?lem. Ez 2 hete van így.

Legjobb válasz: Nem tudom, mi az oka, és egyáltalán nem is érdekel, csak azt tudom, hogy ez az egyik legszexibb dolog, amit el tudok képzelni :)

Nem tudom, mi az oka, és egyáltalán nem is érdekel, csak azt tudom, hogy ez az egyik legszexibb dolog, amit el tudok képzelni :)
Nincs is ettõl jobb dolog! Én is ilyen vok, na azért a nacimon nem látszik! De nem is kell itthonra síkosító! :-D
Fúúú... mit nem adnék ilyen csajokért! Ilyen puncit a legjobb nyalni! Ha jó nedves! Wááá...
Ezzel en is igy vagyok par honapja. Volt olyan, hogy epp buszon voltam es kaptam a paromtol egy sms-t, amiben leirta mennyire kivan, en meg mar annyira beindultam, hogy mire hazaertem a bugyim teljesen at volt azva. Elofordult olyan is, hogy tudtam baratom nemsoka feljon hozzam es szeretkezes lesz, mire feljott annyira ataztam, hogy a nadragomon is mar folt volt. De parom orul neki. Szoval nem hiszem, hogy ezen aggodni kellene, most epp olyan passzban vagy es szexehes vagy, s emiatt van szerintem.
Van ilyen :-) Valószínûleg nagyon kívánod a szexet, a barátodat az utóbbi idõben. A sport meg általában jót tesz a szervezetednek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!