Találatok a következő kifejezésre: Hogy fogok Ikerbabákkal (3 db)

Hogy fogok szülni? Ikerbabákkal vagyok terhes, 28 hetes vagyok.

5 uh voltam idáig,mindig ugyanugy fekszenek az elejétöl fogva.az egyik koponyavégü fekvésben a másik medencevégü fekvésben van.

Legjobb válasz: Tegnap volt két ikerbabás császáros kérdés is.Nézd meg azokat.Még csak a 28 hétben jársz,tudod hányszor fognak megfordulni még a kis buksik?Amúgy így van a legnagyobb helyük.Konzultálj az orvosoddal a kérdésben,õ majd megnyugtató választ tud adni mindenre...

Tegnap volt két ikerbabás császáros kérdés is.Nézd meg azokat.Még csak a 28 hétben jársz, tudod hányszor fognak megfordulni még a kis buksik?Amúgy így van a legnagyobb helyük.Konzultálj az orvosoddal a kérdésben, õ majd megnyugtató választ tud adni mindenre...
Még van 10 heted, addig bármi is történhet. Lehet megszülöd normál módon mindkettõt, vagy csak az egyiket, lehet császár. Ez még annyi mindentõl függ.. Ne félj, baj nem lesz:-)

Mennyi az esélye annak, hogy ikerbabákat fogok szülni?

A párom családjában is van iker, és az én családomban is. Tudom, hogy ez nem sok minden.. De azért esély van rá nemde? :)

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megmondani. Anyai ágról öröklõdik és ha van a családban akkor nagyobb az esély. Nekem vannak ikreim elõttem dédmamámnak volt, a 3. terhességem lett iker, a hugomnak 2 sima terhessége volt. Nem lehet tudni.

Ezt nem lehet megmondani. Anyai ágról öröklõdik és ha van a családban akkor nagyobb az esély. Nekem vannak ikreim elõttem dédmamámnak volt, a 3. terhességem lett iker, a hugomnak 2 sima terhessége volt. Nem lehet tudni.
Én iker lettem volna, csak sajna anya elvtélt az ikertesómmal, anyai ágon több iker is van a családban.Egyelõre 1 kisfiam van, viszont mikor vele voltam terhes valószínûleg volt vetélésem 5 hetesen, mert véreztem és valami távozott, utána napokig nem volt terhességi tünet, és a doki mondta, hogy a baba meg van tehát valószínûleg ikrek lettek volna de ezt nehéz kideríteni, mert még nagyon az elején volt.Szerintem esélyes, ahogy nálam is, hogy 2.szorra ikerbabáim lesznek.
Semmit nem jelent. Nálunk pont fordítva van. Se az én oldalamon se apai oldalon nincsenek ikrek, ükszülõkig vissza menve. Tényleg sehol. Nekünk mégis össze jött. :)
Abban azért nincs egyetértés, hogy apai vagy anyai ágon öröklõdik-e, egyelõre nem tisztázott. Annyi biztos, hogy csak a kétpetéjû ikerterhesség öröklõdik. A korral egyébként nõ az ikerterhességek esélye mindenképpen, 32 év fölötti ikerterhesség valószínûleg nem a genetika bázisán jön létre.
szia! Nálunk párom családjában - testvérének - két ikerfia van, a mi oldalunkról anyukám unokatestvérei ikrek, anyukám ikrekkel volt várandós, de elvetélt anno, én 37 éves múltam, lombikbeültetésem volt, tehát fennált plussz az ikerterhesség esélye, mégis egy babát várunk, jelenleg 20 hetesek vagyunk. szóval nálunk triplán is lett volna esélye, mégis egy baba sikerült.

Mennyire reális elképzelés, hogy ikerbabák mellett fogok tudni heti 3 nap 5-6 órát otthon dolgozni?

Az els? pár hétben persze nem, de úgy 2-3 hónapos koruk után. Segítséggel persze, akit azért alkalmaznánk, hogy ilyenkor legyen a gyerekekkel, illetve takarításra (nem egy id?ben persze) De ha itt is lenne valaki, attól még ha sírnak vagy etetni kell, vagy akár egyszerre tisztába tenni ?ket, akkor természetesen nekem is "segítenem" kell, nem vonhatom (és nem is akarom) magam ki ilyenkor sem. Szerintetek ez mennyire megvalósítható?

Legjobb válasz: Szia! Nekem nagyon jól összejött. Az anyós abajgatta a piciket én 3,5 hós korukban már mentem vissza dolgozni. Külföldi cégnél dolgozom, ahol nagyon megértõek voltak. Kb. én is 5-6 órákat dolgoztam csak, otthon a gépnél kellett ülnöm. Aztán 1 éves korukban visszaálltam rendesen dolgozni és akkor már az utazgatásokat is bevállaltam. Szerintem teljesen reális ha van hozzá elég erõdé és jól szervezed meg a dolgokat.

Szia! Nekem nagyon jól összejött. Az anyós abajgatta a piciket én 3, 5 hós korukban már mentem vissza dolgozni. Külföldi cégnél dolgozom, ahol nagyon megértõek voltak. Kb. én is 5-6 órákat dolgoztam csak, otthon a gépnél kellett ülnöm. Aztán 1 éves korukban visszaálltam rendesen dolgozni és akkor már az utazgatásokat is bevállaltam. Szerintem teljesen reális ha van hozzá elég erõdé és jól szervezed meg a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Én is olyan egy éves korukig gondoltam így megoldani. Elég jó a szervezõkészségem, a nagyfiammal sikerült megoldanom munkát és a tanulást is, most inkább az rémiszt meg, hogy ketten lesznek:) És nem tudhatom mire számítsak. A nagy áldott jó baba volt, de a kicsit akár sírógépek is lehetnek:)
Ez teljesen a babáktól függ. Ha kisangyalok lesznek, akkor simán belefér. Nekem csak egy van, de én egy 5 perces mosogatást se tudtam megcsinálni mellette az elején, annyira hasfájós volt. Ráadásul az alvás sem volt az erõssége :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!