Találatok a következő kifejezésre: Hogy fogjuk egymás (88 db)

Hogy fogjuk kibirni egymás nélkül olyan hosszú távon, olyan hosszú ideig?

18 éves leszek, a barátom 18 múlt. 9 hónapja vagyunk együtt, gyakorlatilag minden nap találkoztunk azzóta, hogy összejöttünk, kb 5 napot voltunk úgy h egyáltalán nem találkoztunk...szeretünk együtt lenni, mindent megbeszélünk, igazi lelki társak vagyunk...naponta 2-3 órát hétvégén kicsit többet vagyunk együtt...ezenkivül kirándulások, koncertek stb

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam ezzel - féltem, hogy messze leszünk egymástól, de aztán végül két közeli helyre vettek fel minket. Ettõl függetlenül elõfordul, hogy csak hétvégén tudunk találkozni, hiszen a sulival sok kötelezettség jár együtt. Ha tényleg ti vagytok egymásnak "az igazi", akkor nem fog számítani, hogy milyen messze laktok hétközben. Egy csomó módon lehet tartani a kapcsolatot. És, különösen az elsõ idõszakokban, nagyon gyorsan el fog szaladni az a pár nap (4-5) amíg nem látjátok egymást. Tehát semmiképp ne add fel, amit szeretnél - a pszicho amúgy is jó; tapasztalat! Különben ne haragudj, de honnan tudjátok ennyire biztosan, hogy pont oda vesznek fel benneteket, amit elsõ helyen jelöltetek meg...? Pszicho és ÁOK meg van pl Szegeden, Debrecenben, Pécsen és Bp-en is... ez valahogy nem stimmel nekem, de ti tudjátok. Lehet, h félreértettem valamit? Akkor bocsi! Minden jót, drukkolok! :)

Szia! Én is így voltam ezzel - féltem, hogy messze leszünk egymástól, de aztán végül két közeli helyre vettek fel minket. Ettõl függetlenül elõfordul, hogy csak hétvégén tudunk találkozni, hiszen a sulival sok kötelezettség jár együtt. Ha tényleg ti vagytok egymásnak "az igazi", akkor nem fog számítani, hogy milyen messze laktok hétközben. Egy csomó módon lehet tartani a kapcsolatot. És, különösen az elsõ idõszakokban, nagyon gyorsan el fog szaladni az a pár nap (4-5) amíg nem látjátok egymást. Tehát semmiképp ne add fel, amit szeretnél - a pszicho amúgy is jó; tapasztalat! Különben ne haragudj, de honnan tudjátok ennyire biztosan, hogy pont oda vesznek fel benneteket, amit elsõ helyen jelöltetek meg...? Pszicho és ÁOK meg van pl Szegeden, Debrecenben, Pécsen és Bp-en is... ez valahogy nem stimmel nekem, de ti tudjátok. Lehet, h félreértettem valamit? Akkor bocsi! Minden jót, drukkolok! :)
Ide figyel a pszicho nem olyan fontos hülye
Szerintem ne add fel az álmaid! Ahogy Õ se... Fiatal vagy, ki tudja, hogy alakul még... De a szakmád tuti meglesz... ;)
Hétvégén találkoztok, hétköznap SMS, telefon, MSN, webkamerával, e-mail... Nem az igazi, de annál jobb lesz a 7vége.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszotokat:) az elsõ válaszadónak meg üzenem h egy paraszt...és nem azt kérdeztem h mennyire fontos a másik (ha jól emlékszem 3.) válaszadónak: az a helyzet, h két ha õ bejut orvosira én meg pszichóra akkor csak ez a két egyetem jöhet szóba, mert nem Magyarországon lakom...szóbajött h kiköltöznénk, de az elég maceráns és pénzes:(((
szia! én is távkapcsban élek a barátommal, másfél éve. fél évig szenvedtünk, nem jártunk, mert "távkapcsi" és nem bírnánk ki. De elkedztük, és nagyon megéri. Én is idén felvételizem, de én csak olyan helyeket jelöltem meg, ahol barátom lakik! szóval ha igazán szeretitek egymást akkor nem lesz semmi baj, és ne kételkedj ebben!!!!

Az interneten ismerkedtem meg egy fiúval. és eddig csak képeken láttuk egymást, de a szünetben lehet, hogy fogunk találkozni, és félek h nem fogok neki tetszeni mert kicsit duci vagyok. V nem tudom. Mit csinálja?

Legjobb válasz: Ha küldtetek egymásnak fotót (amin valóban te szerepeltél) akkor már tudja, hogy hogy nézel ki - és ha nem lenne elégedett a látvánnyal már kiderült volna. Szóval nyugi, tetszel neki :)

Ha küldtetek egymásnak fotót (amin valóban te szerepeltél) akkor már tudja, hogy hogy nézel ki - és ha nem lenne elégedett a látvánnyal már kiderült volna. Szóval nyugi, tetszel neki :)
Igen, sõt ki is retusálhatja a fotókat, hogy úgy nézzen ki mint Megan Fox :) Csak abból, hogy ilyen bizonytalan a lány, arra következtetek, hogy nem egy rafinált típus :)
Fogyj le... Ilyen hülye kérdést, komolyan.
Attól függ milyen képeket küldött magáról. Mert ha szétpózolja magát attól máshogy képzelheti. Tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: köszi... de amúgy saját képet küldtem meg webcamon is látott..nem vagyok egy olyan típus aki a tükör elõtt pózol... xD

Lehet abortusz után még egy kapcsolatból valami, ha az abortuszt csak egyik fél akarta? Lehetséges, hogy ekkora tragédia után még mindig, fogjuk egymás kezét és szeretjük egymást? Lehet ebből a kapcsolatból még "IGAZI"kapcsolat?

33 éves n? vagyok,másfél éve meismerkedtem egy26 éves sráccal.Tudom a korkülönbség.Az els? pillanattól szerelem volt, olyan mintha ezer éve ismernénk egymást.Órák hosszat tudunk beszélgetni a mai napig is, szellemileg és lelkileg teljesen egy hullámhosszon vagyunk.Nem éreztem soha, h fiatalabb lenne nálam.Szerelem és barátság egyben.Az ismerettségünket követ? hatodik hónapban terhes lettem, mivel a fogamzásgátló hatását elnyomta egy er?s antibiotikum.Els? reakcióm pánik,aztán már szerettem volna.A párom egy hónapig hezitált mi legyen, végül abortuszt választotta.Végigcsinált velem mindent, nekem pokol volt az egész,persze neki is.Hónapokig csak sirdogáltunk, hol ?,hol én.Próbáltunk szétválni,ismerkedni másokkal,de egyikünknek sem ment, megy..beláttuk nagyon szeretjük egymást még mindig, de félünk is egymástól.Párom azt mondja ezerszer megbánta döntését, mi lett volna ha..Azóta sem ?,sem én nem tudunk gyerekre nézni,mindketten a fájdalmunkat látjuk bennük.Õ attól fél h soha nem lesz jó apa( persze neki van egy alkoholista apja) én meg attól h ez az egész borzalom egy életre megmérgezte a kapcsolatunkat,lelkünket és nekünk már közös gyermekünk soha nem lesz.

Legjobb válasz: Ha szereted õt, akkor lehet, hogy jó lesz még. Sokszor ilyenkor az a baj, hogy a nõ megutálja a férfit, mert miatta kellett megölni a babát, de ez nálatok nem történt meg. Rendbe lehet ezt hozni :) Azt, hogy egy gyereket be mertek-e vállalni, az rajtatok áll, de hiába lesz még 5 gyereketek, 1 akkor is mindig hiányozni fog. Ezt sosem fogjátok tudni teljesen magatok mögött hagyni. Ha érdekel, akkor olvasd végig azoknak a nõknek az írásait itt, akiknek abortuszuk volt, ez évek alatt sem gyógyul be sokszor.

Ha szereted õt, akkor lehet, hogy jó lesz még. Sokszor ilyenkor az a baj, hogy a nõ megutálja a férfit, mert miatta kellett megölni a babát, de ez nálatok nem történt meg. Rendbe lehet ezt hozni :) Azt, hogy egy gyereket be mertek-e vállalni, az rajtatok áll, de hiába lesz még 5 gyereketek, 1 akkor is mindig hiányozni fog. Ezt sosem fogjátok tudni teljesen magatok mögött hagyni. Ha érdekel, akkor olvasd végig azoknak a nõknek az írásait itt, akiknek abortuszuk volt, ez évek alatt sem gyógyul be sokszor.
Szia! Jajj ugyan :) Az idõ minden sebet begyógyít. Ha így döntöttetek annak oka volt. Te is meg fogod neki bocsátani, és õ is meg fog bocsátani magának. Nincs miért szégyenkeznetek vagy okolnotok magatokat. Ha tudnátok hány ember jár így rajtatok kívül. Szeressétek egymást és legyetek boldogok :)
Lehet még jó a kapcsolat...egyértelmü ilyenkor kell egymásra támaszkodnotok és segítenetek egymást.És persze ha nem mondogatod neki , h miattad vetettem el a gyereket stb.stb De ha mind a ketten szeretitek egymást akkor egyértelmû , hogy rendbe lehet hozni.Sok szerencsét és remélem , hogy boldogok lesztek....
az volt a baja, hogy túl fiatal. amint eléri azt a kort h késznek érzi magát a gyerekvállalásra akkor már nemfogja úgyérezni h rossz apa lesz.
Figyelj azért ne legyen téves gondolatod. Azt hogy megszülöd-e a gyereket, te döntöd el. Ha õ nem akarja akkor legfeljebb nem lesz veled. De ha a gyerek a fontosabb akkor ez nem számít. Szóval te is úgy döntöttél hogy elveteted nem csak õ. Õ nem nagyon tehet errõl, mivel neked kell figyelni a tabletta szedésére, és köztudott dolog hogy az antibiotikum gyengíti. Nem neki kell ellenõrizni hogy helyesen szeded-e. És hát az gondolom tiszta volt hogy õ (még) nem akar gyereket mert hát akkor nem védekeztetek volna. Szóval persze hogy normális lehet még a kapcsolat csak elõször azt kell tudatosítanod hogy õ nem bûnös (te sem...) mert sok nõ hibáztatja a párját.

Van kettő guppim. Tegnap hoztuk őket (egy fiú és egy lány). Most 2, 5 hónaposak. Fognak valamikor szaporodni? Majd tényleg vegyem ki a kishalakat ha megszületnek? Ki kell venni 3 órára a többi halat, hogy "hízelegjenek" egymáshoz a guppik?

Kérlek segítsetek mert én szinte semmit se tudok a guppikról!

Legjobb válasz: Vegyél boltban szülõszobát ha sok kicsit akarsz. A többi halat ne vedd ki, megtalálják majd egymást a guppik. Ha nem veszed ki a kicsiket, lényegesen kevesebb marad meg, esetleg egy sem. A neten egyébként milliónyi oldal van a guppikról, pl.: guppies.webnode.hu vagy diszhal.info

Vegyél boltban szülõszobát ha sok kicsit akarsz. A többi halat ne vedd ki, megtalálják majd egymást a guppik. Ha nem veszed ki a kicsiket, lényegesen kevesebb marad meg, esetleg egy sem. A neten egyébként milliónyi oldal van a guppikról, pl.: guppies.webnode.hu vagy diszhal.info
És persze hogy fognak szaporodni, az egyik legszaporább halfaj
és egy akvárium fenntartásáról legalább tudsz valamit?
A kérdező hozzászólása: Képzeld el, hogy tudok mindent csak azért kérdeztem mert fogalmam sincsen egy kis guppi tartásáról! Remélem ha te tudsz valamit Xandir akkor segítesz!
1. fognak. 2. inkább az anyaguppit rakd egy 20 literes akváriumba szülni, aztán ha kijöttek a kicsik, rakd vissza az anyát. a szülõakváriumba is kell szûrõ, de elég a szivacsszûrõ is. 3. nem kell hízelegniük egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi majd meg beszélem apukámmal, hogy majd hozzuk fel az akváriumot! És mondd 54 literes is jó?
54 literes is jó a szüléshez, de szivacsszûrõ akkor is kell bele.
Mint írtad csak 2, 5 hónaposak így még várni kell a szaporodásúkkal.1H 1N felállás nem fog sokáig müködni, mert amint ivarérett lesz a hím halálba kergetheti az állandó udvarlásával a nõstényt.Inkább 1H 2-3N lenne az ideális.Szülõ akváriumot rendezzd be jávai mohával, hogy elbújhassanak a kicsik.Tegyél be néhány csigát is takaritásnak(pl.:hólyag vagy tányér csiga).A legjobb a maláj tornyos lenne, mert az ha kis szemcséjû aljzatot használsz akkor áttúrja így nem hagyja berohadni.

Volt két tömött fogam egymás mellett. Hátul, rágófog mellett, szemfogak után. Majd kiesett belőlük a tömés és a fog belső része kitört. Hogyan lehetne ezeket megmenteni? Fogpótlásra lesz szükség, vagy elég valamilyen tömés?

Legjobb válasz: attól függ mekkora a hiányzó rész. ha megvan a letört fogdarab, tartsd meg, mert azt vissza tudja tenni a doki! nekem is ez volt a gond a fehér töméseknél,hogy hamar kiestek, és a fog is letört..ami az amalgámokról nem mondható el,és gyerekkorom óta megvan még..

attól függ mekkora a hiányzó rész. ha megvan a letört fogdarab, tartsd meg, mert azt vissza tudja tenni a doki! nekem is ez volt a gond a fehér töméseknél, hogy hamar kiestek, és a fog is letört..ami az amalgámokról nem mondható el, és gyerekkorom óta megvan még..
A kérdező hozzászólása: Egyik fehér tömés volt, másik amalgám. Sajnos a hiányzó darabok már nincsenek már meg. Úgy kb fele hiányzik mindkettõbõl.
Nekem is volt 2 fogam, amivel így jártam. Nagyon érzékeny volt mindkettõ, nem tudtam rágni velük.Gondolom fogorvostól függ, mindenesetre az enyém megmentette mindkettõt. Gyökérkezelte õket és gyökértöméssel fejezte be. A gyökérkezelés közben kihúzgálta az idegszálakat, így nem fáj egyik sem. Remélem segítettem.

Lányok! Szerintetek hülye vagyok, amiért abban reménykedem, hogy valahol vár rám egy lány, akivel szeretni fogjuk egymást, sőt nyalni, falni?

Annyit jó,ha tudtok, hogy nem volt még barátn?m, de nagyon érzem már a hiányát egy lánynak. Olyan jó lenne átölelni, annyi cuki kis csaj van, de én nem merek kezdeményezni és ez a baj. Meg milyen hülyének nézne mindenki, ha az utcán egy szép lányhoz odamennék ismerkedni. :/ Én mennék, ha nem lenne ez olyan bunkó, meg elutasított dolog a mai rohanó világban.

Legjobb válasz: Pedig ha tényleg annyira vágysz rá, akkor próbálkozni kell. Tegyük fel odamész egy ismeretlen lányhoz az utcán, leszólítod és õ elutasít. Na és akkor mi van? Valószínûleg nem is látjátok egymást soha többé. Ha tegyük fel csak tizedszerre jön össze, már akkor is nyertél, nem?

Pedig ha tényleg annyira vágysz rá, akkor próbálkozni kell. Tegyük fel odamész egy ismeretlen lányhoz az utcán, leszólítod és õ elutasít. Na és akkor mi van? Valószínûleg nem is látjátok egymást soha többé. Ha tegyük fel csak tizedszerre jön össze, már akkor is nyertél, nem?
Szia! Szerintem nem vagy hülye. Mindenkinek van valahol egy párja, csak nem mindenki találja meg könnyen. Ismerkedj, bulizz. S ha úgy alakulnak a dolgok akkor könnyen lehet, hogy megtalálod életed párját! Sok szerencsét! 19L
UNCSIII már tul sokszor volt ez a kérdés...
A remény hal meg...
A kérdező hozzászólása: bár ilyen egyszerû lenne, most honnan lássam a jeleket, hogy van értelme odamenni hozzá a lányhoz vagy valami, vagy ennyire közömbös vagyok egyáltalán szoktátok jelezni, ha bejön nektek egy fiú? mert az sok erõt adna, hgy odamenjek és leszólítsam a lányt
Ezt senki nem fogja elõre megmondani neked. Javarészt anatómiai adottság.
Senki nem tudja megmondani. Majd kiderül...
ez mindenkinél más, így ezt senki nem tudja elõre megmondani N
izgulj fel rendesen, a barátod jó sokáig nyaljon, akkor csak az élvezetet fogod érezni..:D:d valakinek vérzik, valakinek nem, nem te döntöd el. 19/L
Nem akarlak megijeszteni, de nekem borzalmasan fájt és nagyon véreztem (még másnap is). Mindenképp legyél elég nedves, de nem csak ezen múlik. Természetesen a párod "adottságaitól" is függ, hogy mennyire fáj, gondolom nem kell mondanom, hogy milyen arányban függ a kettõ egymástól ;) És mielõtt felmerülne a kérdés, a párom tapasztalt volt, nagyon gyengéd és óvatos. Csodálatos volt az együttlétünk, a legkisebb rezdülésemre is reagált. Viszont tényleg majd kiszakadt az egész medencém úgy egy öt percig. De utána semmi, már csak pusztán az élvezet. Barátnõimnek tovább fájt, de nem ilyen mértékben. Egyikõjüknek nem is vérzett az elvesztése. A másikójuknak még utána is vérzett egyszer (a következõ alkalommal). Magyarán sok lehetõség van :) Van, akinek egyáltalán semmi ilyen nincs, se vérzés, se fájdalom. Múlik az ellazultságon (bár én még izgulni sem izgultam), a párod méretein és odafigyelésén, de fõleg azon, hogy "hogy vagy felépítve" :D Ne görcsölj, ha úgy érzed abban a pillanatban, hogy semmi kétséged nincs (én megfogadtam, hogy a legkisebb aggálynál abbahagyjuk, de nem volt), akkor biztos, hogy csodálatos lesz, mert csak a szép marad meg róla. De készülj fel, hogy nem mindig olyan, mint az amerikai filmekben :D

Vasárnap templomba fogok menni és találkozni fogok egy lánnyal hogy megismerjük egymást személyesen is. Hogyan nevettessem meg, milyen témákról beszéljek vele? Kissé tanácstalan vagyok

Legjobb válasz: Jó viccel meg lehet nevettetni :D - Mi van a pap sírkövére vésve? - ??? - Vizsgázni mentem. Süllyedõ hajón kérdezi a kapitány: - Emberek, van Önök között valaki, aki hisz Istenben? Az egyik utas jelentkezik: - Igen, én buzgó istenhívõ vagyok. - Akkor jó, mert egy hellyel kevesebb van a mentõcsónakban. Mózes, Jézus és egy szakállas öregember golfozik. Mózes elüti a labdát, az beleesik a tóba. Mózes odamegy, kettéválasztja a vizet, ismét elüti a labdát, és az a lyuktól pár centire megáll. Elüti Jézusa labdát, az ráesik a tóra. Jézus a vízen odamegy a labdához, elüti, és az is a lyuktól néhány centire megáll. Jön a szakállas öregember, elüti a labdát, de pocsék az irányzéka és teljesen más irányba száll, mint amerre a lyuk van. Ráesik a labda a klubház tetejére, onnan begurul az esõcsatornába, onnan kiérve a sövény alatt begurul a tóba egy tavirózsa levelére. Odaér egy béka, bekapja a labdát, de abban a pillanatban lecsap rá egy sas. A béka repülés közben kiejti a labdát a szájából, és pont belesik a lyukba. Mózes erre odaszól Jézusnak: - Mondtam már, hogy utálok apáddal golfozni? Egyéb beszédtéma? Hát ha abszolút nem tudsz róla semmit, akkor elõször inkább róla kéne kérdezned, kideríteni mit szeret, aztán azon a vonalon tovább haladni.

Jó viccel meg lehet nevettetni :D - Mi van a pap sírkövére vésve? - ??? - Vizsgázni mentem. Süllyedõ hajón kérdezi a kapitány: - Emberek, van Önök között valaki, aki hisz Istenben? Az egyik utas jelentkezik: - Igen, én buzgó istenhívõ vagyok. - Akkor jó, mert egy hellyel kevesebb van a mentõcsónakban. Mózes, Jézus és egy szakállas öregember golfozik. Mózes elüti a labdát, az beleesik a tóba. Mózes odamegy, kettéválasztja a vizet, ismét elüti a labdát, és az a lyuktól pár centire megáll. Elüti Jézusa labdát, az ráesik a tóra. Jézus a vízen odamegy a labdához, elüti, és az is a lyuktól néhány centire megáll. Jön a szakállas öregember, elüti a labdát, de pocsék az irányzéka és teljesen más irányba száll, mint amerre a lyuk van. Ráesik a labda a klubház tetejére, onnan begurul az esõcsatornába, onnan kiérve a sövény alatt begurul a tóba egy tavirózsa levelére. Odaér egy béka, bekapja a labdát, de abban a pillanatban lecsap rá egy sas. A béka repülés közben kiejti a labdát a szájából, és pont belesik a lyukba. Mózes erre odaszól Jézusnak: - Mondtam már, hogy utálok apáddal golfozni? Egyéb beszédtéma? Hát ha abszolút nem tudsz róla semmit, akkor elõször inkább róla kéne kérdezned, kideríteni mit szeret, aztán azon a vonalon tovább haladni.
hállelúja! Miszter Jézus és barátairól beszélgethettek!
Vigyázz nagyon, a vallásos lányok a legaljasabbak.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok vallásos, csak belé szerettem DE NAGYON!!!
hát te rajtad sem lehet kiigazodni....most akkor vallásos vagy? csak dugni akarsz?...vagy belesezerettél vagy miújság van veled?
Ne kívánd felebarátod házát. Ne kívánd felebarátod feleségét (esetünkben barátnõjét), szolgáját, szolgálónõjét, sem ökrét, sem szamarát, semmit, ami felebarátodé!
A kérdező hozzászólása: Még egy bökkenõ van, az hogy jön a pasija is. Én nagyon belé szerettem ebbe a lányba és ezért azt szeretném elérni hogy velem járjon.
A templom és a lány nem egy helyen és idõben lesz. Elõbb elmegy a paphoz és elõre meggyón, aztán kellõen elõre gyóntatottam lelányozza a gyónásokat.
# 2/9 jókat röhögtem, köszi :-D
Bloody, hithû pogányok is járnak templomba, csak nem kereszténybe.
Hallod [email protected] Te templomba jársz csajozni? Azt a mocskos [email protected] életemben nem voltam templomban, de nem is nagyon kivánkozok oda be, mert tuti, hogy azonnali hatályal szénné égnék. Még az a jó, hogy vérbeli pogány vagyok, mert nem tudom, hogy hogyan éltem volna túl a megkeresztelés borzalmas körülményeit. Hát nem t'om talán a hívõséggel kapcsolatosan kéne beszélgetni, vagy tud meg mi a hobbija mit szeret csinálni, mért rajong, avagy milyen sztárért van oda, oszt hasalj neki ezeknek a témáknak nézz utána, és biflázd be pontról pontra, és tanulj meg rögtönözni. Mert egy rögtönzött poénnal szituval hatalmasat tudsz lépni egy lány szemében. Szerintem.....a csirke szerint is.
Hogy telt a hétvégéje, milyen volt a hete?(mivel vasárnap találkoztok) Mikor volt legutoljára moziba és mit látott!(kérdezd meg, van-e kedve eljönni veled moziba!)
A kérdező hozzászólása: Ja és normális válaszokat kérek ha nem gond!!!
A kérdező hozzászólása: Úgy beszéltük meg hogy templomba együtt megyünk és jövünk, mert máskor nem nagyon tudunk találkozni! Facebookon már minden alap dolgot meg tudtam róla, de ha lánnyal vagyok akkor személyesen nem nagyon akad téma. :(
akkor pont nem leszek otthon, nem mondanátok el egy miatyánkot helyettem is...amúgy olyan bulát nem tudsz megfektetni aki templomba jár...mindegyik szentfazék ...és fontosnak tartja a szüzességet/tisztaságot---->ez katolikus nyelven van....jah és ne mond hogy csak ismerkedni mész hozzá
Imádkozzatok, beszéljetek a szüzességrõl... -.-
Na hogy alakult a vallásos csajjal? A papot választotta helyetted? xD

Jövő héten kapni fogok két kan kutyát, egy palotapincsit és egy foxterriert. Félek, hogy hogyan fognak kijönni egymással, mivel mindkettő fiú. Ti mit gondoltok? Írjon, aki ugyanígy két kan kutyát tart együtt.

Legjobb válasz: Nekem 3 kan kutyám van együtt. Puli, Foxterrier, keverék. Nincsen semmi gond. Ja és egyik sem ivartalanított. Volt már kutyád?

Nekem 3 kan kutyám van együtt. Puli, Foxterrier, keverék. Nincsen semmi gond. Ja és egyik sem ivartalanított. Volt már kutyád?
szerencsésebb lenne ha olyanok vállalnának kutyát akik értenek is hozzá(vagy legalább veszik a fáradtságot és elolvasnak pár hiteles szakkönyvet, vagy felkeresnek egy hozzáértõt)! pláne ha kettõrõl van szó....
mondjuk ha ivartalanítanád is õket... az sokat segítene, kezelhetõbbek lesznek majd ;)
A kérdező hozzászólása: Eddig még nem találkoztak, külön helyen laktak. Remélem, azért majd jól kijönnek egymással.
Egy hejen laknak vagy külön? De szerintem nem lesz baj ha jól vannak szocializálva. Hagyd hogy megszaglássák egymást stb...
Ereszd csak össze, úgyis balhéval fognak indítani, mert kutyák, hagyd csak egy kicsit, aztán csapj közéjük hogy tudják azért ki a fõ fõnök.
A kérdező hozzászólása: A nénetjuhász 5 évig élt velem, õ egy csodálatos kutya volt, semmi bajom nem volt vele. A pincsi és a foxi már felnõtt kutyák, rokonaimtól fogadom õket örökbe.
Ha mind a kettõ kölyök akkor, szerintem nem lesz itt gond. És a németjuhász meddig volt nálad?Volt vele gondod?
Nem írtad, hogy milyen idõsek. Ha kölykök, akkor szerintem semmi probléma nem lesz, hamar összeszoknak.
elsõ vagyok Értem! Csak azért kérdeztem mert a Foxi nem kezdõ kutya tulajdonosaknak való kutya. De szerintem nem lesz gond....
a pincsivel vigyázz mert szereti védeni a területét fõleg ha a "betolakodó" kan...
A kérdező hozzászólása: Hát akkor remélem õk sem fognak veszekedni. Volt már 2 éve egy német juhász kutyám, de õ egyedüli kutya volt.
Ivartalanítsd õket, de utána is várj 1-2 hetet (ha megteheted) ha nem, akkor pedig te fogd pórázon az egyik kutyát, egy másik ember a másik kutyát. Szagoilljanak össze, és a reakciójuk alapján cselekedjetek. Ha bántja a másikat, akkor "Nem szabad!" ha kedvesek, akkor "Jó kutya".

Hogy fog kijönni egymással a két kutya?

Van egy beagle kutyánk, aki augusztusban lesz 3 éves és kan. Nagyon játékos és pajkos, óriási mozgásigénnyel, és nagyon szereti a társaságot. Tavasszal szeretnénk venni mellé még egy kiskutyát, ez is kan beagle lenne. A már meglév? kutyus nagyon jól kijön más kutyákkal, gyakran visszük el a nagyszüleinkhez, akiknél az anyja és egy másik kutya is van, mindig nagyot játszik velük. Annyira jámbor állta, hogy a cicánkkal is játszik, soha nem bántaná. Az érdekelne, hogy okozhat-e valami problémát, hogy kiskutyát szeretnénk mellé, nem lesz-e féltékeny rá? Illetve hogyan tudom a leghatékonyabban összeszoktatni ?ket?

Legjobb válasz: Az elsõ találkozásnál és mikor viszed haza az új kutyát, olyan helyen ismerted õket össze, ami mindkét kutyának semleges, így a területvédelembõl fakadó harc kizárható. Fontos, hogy Te legyél a falkavezér. Valószínûleg le fogják maguk között játszani a rangsort, különösen, ha majd az új kölyök kamaszodni kezd, de ha a vezér Te vagy, akkor ez nem lesz komoly harc és amúgy is természetes. Még ha az ember is a fõnök, õk akkor is el fognak egy rangsort maguk között dönteni. A régi kutyád ne érezze, hogy háttérbe lenne szorítva az új miatt. Lehetõség szerint mindig egyformán bánj velük. Ha mégis valamiért az egyiknek valamilyen elõnyt akarsz biztosítani, akkor mindig az legyen a kiváltságos, amelyik a rangsorban feljebb van (ez valószínûleg a régebbi kutya lesz). És egy kis irodalom, ez sokat segíthet: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Az elsõ találkozásnál és mikor viszed haza az új kutyát, olyan helyen ismerted õket össze, ami mindkét kutyának semleges, így a területvédelembõl fakadó harc kizárható. Fontos, hogy Te legyél a falkavezér. Valószínûleg le fogják maguk között játszani a rangsort, különösen, ha majd az új kölyök kamaszodni kezd, de ha a vezér Te vagy, akkor ez nem lesz komoly harc és amúgy is természetes. Még ha az ember is a fõnök, õk akkor is el fognak egy rangsort maguk között dönteni. A régi kutyád ne érezze, hogy háttérbe lenne szorítva az új miatt. Lehetõség szerint mindig egyformán bánj velük. Ha mégis valamiért az egyiknek valamilyen elõnyt akarsz biztosítani, akkor mindig az legyen a kiváltságos, amelyik a rangsorban feljebb van (ez valószínûleg a régebbi kutya lesz). És egy kis irodalom, ez sokat segíthet: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
SZERINTEM nem kell õket szoktatgatni egymáshoz.Csak végsõ esetben.És ha eleget foglalkozol a másik kutyával biztos nem lesz féltékeny
Kölyök kutyákat elég ritkán bántanak a kutyuk.Szerintem ha mellette fog felcseperedi , nem lesz gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!