Találatok a következő kifejezésre: Hogy felejtsem ot (22 db)

Hogy felejtsem őt el? Hogy tekintsek rá mindössze barátként?

Nagyon-nagyon-nagyon szeretem ?t több mint két éve. <3 :( Fogalmazhatnék úgy, hogy reménytelenül... Elmondtam neki legalább egy éve, de nincs nála esélyem, és nem tudom ?t sehogy sem elfelejteni, de sajnos annyira átlátszó vagyok, ezért titkolni sem tudom igazán.

Legjobb válasz: én inkább kerülném,hogy könnyebben kiábránduljak.Talán ha nem beszélnétek minden nap...probálj nélküle meglenni valahogy és egy másik fiuval megismerkedni.Ha elvonná a figyelmed egy másik,talán hanyagolnád öt,és sikerülne kiábrándulnod.Próbáld meg,egy probát megér:)

én inkább kerülném, hogy könnyebben kiábránduljak.Talán ha nem beszélnétek minden nap...probálj nélküle meglenni valahogy és egy másik fiuval megismerkedni.Ha elvonná a figyelmed egy másik, talán hanyagolnád öt, és sikerülne kiábrándulnod.Próbáld meg, egy probát megér:)
"egyszerûen bármit megtennék, hogy neki jó legyen." - Vettél már neki sört? Am ha nem beszélsz vele sok ideig és másokkal barátkozol akkor elfelejtheted, de idõ kell hozzá.
Mond el mit érzel iránta vagy már mondtad?:P
A kérdező hozzászólása: Azt is akartam írni, hogy olvastam, hogy ezt úgy lehet elérni, hogy szerelmes leszek egy másik srácba = ismerkedés. Teljesen reménytelen eset vagyok ezzel kapcsolatban. Sosem hittem, hogy egyszer is szerelmes leszek bárkibe is, mert rettentõen válogatós vagyok, ráadásul még nem is egy nagy szépség. Élõben kész katasztrófa például.
és hány éves vagy?akkor ez elsö szerelem amit érzel?
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok. Tetszettek már más srácok is, de beleszeretni nem tudtam egyikbe sem. Illetve.. volt egy, akibe majdnem, de olyan hatalmas nagy bunkó volt velem, hogy még most is nagyon utálom õt. Nos, ha talán õ is bunkó lenne velem ennyire... nem, ez butaság! Õ sosem lenne velem olyan bunkó.

Olyan kerdesem volna hozzatok, hogy van egy fefi akibe szerelmes vagyok (sajnos) de a szerelmunk halalra van itelve! Es nem tudom hogy felejtsem ot el? ! Kerlek adjatok egy jo tanacso!

Volna itt meg valami, a srac elget hazudott nekem, es kicsit megtrefelnem mondjuk hogy feltekennye tennem, de nem tudom hogyan kene o nem jar azokra a helyekre ahova en, es a baratait se negyon ismizem help!

Legjobb válasz: szo.pj le elõtte 1 másik pasit, így megszo.patod õt is. 2 legyet 1 csapásra.

szo.pj le elõtte 1 másik pasit, így megszo.patod õt is. 2 legyet 1 csapásra.
Hát, ha nem jár azokra a helyekre, ahova te, és a barátait se "ismized", akkor viszonylag könnyû lesz elfelejteni... Komolyra fordítva: miért van halálra ítélve a kapcsolat?
A kérdező hozzászólása: Hogy te mekkora PARASZT vagy fujj! haat ocsem erre csak annyit hogy mindenki magabol indul ki!
A kérdező hozzászólása: Haaat nem nem egyaltaln nem konnyu mert az emlekek megvannak ! Mert idosebb sokkal!

Tudnál segíteni, hogy hogyan felejtsem őt el?

Vadaskert kórházba voltam,nyáron.Depresszió miatt és kisebb tpálálkozási zavarok miatt...Nagyon megtetszett egy fiú.3x voltam..egyik héten ? összejött egy csajjal aki jó bn?m lett..Másik héten a fiú Martin,mert úgy hívják haza ment.A csaja bent maradt vagyis a bn?m...mindig bement hozáá...stb..jóba volt velem is..

Legjobb válasz: felejtésbe mostanság otthon vagyok, megpróbálom leírni az én taktikáimat:D nem biztos h neked is beválnak... a lényeg hogy ne akard õt görcsösen elfelejteni, hiszen a lényeg az hogy ne gondolj rá, ha pedig mondogatod h "elakaromfelejteni nem gondolokrá", azzal ugyanúgy gondolsz rá. próbálj mással foglalkozni. ha úgyérzed rá kell gondolnod, oké, gondolj, de aztán fûzd tovább a szálakat. de ezek mellett kerüld az oylan helyzeteket amik rá emlékeztetnek, kerüld a találkozásokat stb. próbáld elfogalni a gondolataid, és ne hagyd hoyg eluralkodjon rajtad a pánik mert az visszafordíthatatlan :) sok sikert.

felejtésbe mostanság otthon vagyok, megpróbálom leírni az én taktikáimat:D nem biztos h neked is beválnak... a lényeg hogy ne akard õt görcsösen elfelejteni, hiszen a lényeg az hogy ne gondolj rá, ha pedig mondogatod h "elakaromfelejteni nem gondolokrá", azzal ugyanúgy gondolsz rá. próbálj mással foglalkozni. ha úgyérzed rá kell gondolnod, oké, gondolj, de aztán fûzd tovább a szálakat. de ezek mellett kerüld az oylan helyzeteket amik rá emlékeztetnek, kerüld a találkozásokat stb. próbáld elfogalni a gondolataid, és ne hagyd hoyg eluralkodjon rajtad a pánik mert az visszafordíthatatlan :) sok sikert.
"Örülök" neki, ha ez nem történik meg, akkor SOHA de SOHA nem ismerem meg igazán és nem lett volna ez a gyönyörû idõszak köztünk. A mai napig imádom mint embert, egyáltalán nem váltunk el bosszúsan. Fel a fejjel, és élj boldogan! Sose foglalkozz olyannal, ami csak tönkretenné a napjaidat.
2. válaszoló vagyok. a csokit csak magamból kiindulva tanácsoltam...(4 éve vagyok anoreixás és én is voltam már pszichiátrián csak máshol) attól h valaki evészavaros az még nem jelenti hogy nem lehet csokitXD
pasi pszichiátriáról? ...felejtõs!!!... ismerkedj másokkal, járj parizni, zabálj csokit....én így próbálkozom (kisebb nagyobb sikerrel:P)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az elsõ válaszolónak! A másodiknak is...:) De amúgy ö nem úgy pszichiátriai eset:DD
A kérdező hozzászólása: jajj nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy...:-) és nagyon sajnálom, ami történt...a barátoddal és veled.
nem azt mondtam, hogy nem lehet csokit ennie, Csak épp én pedig az átlagból indultam ki, hogy egy evészavaros nem fog csokit enni. Bocsáss meg ha megbántottalak, nem volt szándékomban!


Hogyan felejtsem őt el?

Beleszrettem valakibe, aki soha nemlehet az enyém, hogyan felejtsem el?nemtudok más pasira nézni ...nagyon rossz

Legjobb válasz: Aranyos! :) Ööö.. Hány éves vagy, hány éves Õ? Miért nem jöhetsz össze Vele?

Aranyos! :) Ööö.. Hány éves vagy, hány éves Õ? Miért nem jöhetsz össze Vele?
Foglald el magad valamivel. Vagy keresgélj, hátha találsz egy új pasit, aki még jobban bejön. Tudom milyen rossz ez. Kitartás!
Szia, sajnos én is így érzek....ez borzasztó!!írj privit, beszélgethetnénk...
Én is így érzek, és még kevés volt 2 hónap, hogy elfelejtsem, de remélem idõvel sikerül, és neked is sikerülni fog idõvel. 27L
Örülj, ha csak hetek óta.. hát, mondjuk bulizz egy jót, igyál.. aztán foglald le magad..
Mások meg évekig húzzák a jópofizást, szal még jól is jártál...
Ez olyan, mint a szorulás. Lesznek könnyebb, lesznek nehezebb idõszakok. Tapasztalat. De nyugi, el fog múlni.
Sajnos ez egy hosszabb folyamat fõleg ha te nagyon szeretted. Ne nyomd el magadban ha rossz és sírnod kell. Ha sírnod kell sírj! Az ha elnyomod magadban és vissza fojtod az érzéseidet csak rosszabb lesz. Én is úgy tettem túl magam a csúnya szakításon hogy kiadtam magamból mindent ami éppen jött. Ha dühös voltam akkor õrjöngtem ha üvöltve kellett sírnom akkor azt tettem. Csak úgy lehet tovább lépni ha átadod magadnak a helyzetnek. Észre sem fogod venni és túl leszel rajta. Kitartást!
Én a helyedben olyan dühös lennék, h simán feledném, ha így átb..zott.
Ilyenkor egy igazán jó barát tud segíteni feledni. Legyél vele minél a lehetõllegtöbbet. :) és az idõ segít. Ez szerencsére csak átmeneti állapot RRajtad áll, hogy meddig tart.
Mindjárt kezdõdik a suli, vesd bele magad a tanulásba, vagy valami csoportos elfoglaltságba ami igazán érdekel. Filmezz, olvass, vagy ûzz bármilyen hobbit, lógj barátnõkkel, bulizz. És fel a fejjel. :) Lesz majd más.
kaszinozz egy jót :) ))
A kérdező hozzászólása: Próbálom le foglalni magam, de hiába nem tudom elfelejteni.
Ha csak kivagy az már jó.. hozzám képest.. én ki akartam nyírni magam.. ha nincs a barátnõm akkor meg is teszem.. (mikor jött akkor akartam elindulni..volt kötelem meg a közelben egy erdõ, írtam egy búcsúlevelet..szóval már minden megvolt..)

Vajon mit tegyek? Felejtsem őt el, és hagyjam ezt az egészet, vagy higyjek neki, hogy tényleg szeret, és várjak rá?

Egy elég zürös helyzetben vagyok.

Legjobb válasz: Ha annyira szeret ahogy állítsa akkor bizonyítsa be mert nem szép dolog ahogy õ viselkedett veled.Mond neki,hogy szeretnéd ha bebizonyítaná,hogy szeret és nem csak azért van veled,hogy le akarjon fektetni.Tapasztalatból mondom mert én így jártam csak az volt a baj, hogy én be is dõltem a hazugságnak hány éves vagy?

Ha annyira szeret ahogy állítsa akkor bizonyítsa be mert nem szép dolog ahogy õ viselkedett veled.Mond neki, hogy szeretnéd ha bebizonyítaná, hogy szeret és nem csak azért van veled, hogy le akarjon fektetni.Tapasztalatból mondom mert én így jártam csak az volt a baj, hogy én be is dõltem a hazugságnak hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: És ezek után, hogyan érhetném el azt, hogy újból barátként tekintsek rá? am 17 éves vagyok.
Objektíven kívülállóként nézve a srác paraszt több okból is. Egyrészt gáz, hogy nem vállalt fel az osztálytársaitok elõtt. Másrészt szerintem bántó, hogy az mondta, azért nem jóhettek össze, mert szerinte nem mûködik két osztálytárs között. Én már itt elküldtem volna melegebb éghajlatra. Az meg, hogy fél év után visszajön a "bocs, mégsem" szöveggel, de még mindig nem tudja mit akar még nagyobb parasztság. Nem veszi észre, hogy az érzelmeiddel játszik és baromi sok fájdalmat okoz. Ennek ellenére úgysem adod fel a reményt, mert soraidból érezni lehet, hogy vágysz rá, akármilyen tróger módon is viselkedik. Én viszont azt javasolnám, hogy keress mást. Biztos találsz magadnak szebbet és jobbat, akinek fontosabb vagy és még büszke is rád.
hasonló helyzetben voltam én is... és én azt mondanám, bármennyire fáj is, de nem érdemes egy olyan hajóra felszállni ami már 2szer is elsüllyedt, úgy hogy közbe rajta utaztál. én még azt csodálom, hogy bízol benne =/ játszik veled... remélem hamar sikerül majd túltenned magad rajta.. igen tudom, nagyon nehéz lesz, de hiddel sikerülni fog ;-)
utolsó válaszoló vagyok.. szerintem az lenne a legegyszerûbb ha megmondanád neki, hogy nem szeretnél semmi mást csak barátságot. gondolom meg fogja érteni

Hogy felejtsem el ot?

Az ex szakitott velem 2 honappal ezelott, h kulonbozek vagyunk. Nem tudom miert meg tartottuk emailen a kapcsolatot utana. En nagyon kiborultam es hiaba mutattak be nekem masik pasikat igazandibol nem voltam kepes melyebb dologra. itt ertem a bartasgnal nalam megallt a dolog. Majd megismertem egy kedves aranyos fiut, akirol tudom h szeretne engem, es kulsoleg is bejonne. Tehat semmi bajom nincs vele, es mar mar el is felejtettem az ex-et. De kozben az ex kezdemenyezte h beszeljuk meg a dolgokat. mivel meg a szivem melyen meg az ex utan abrandoztam, es titkon remeltem h visszajon igy belementem es adtam magunknak meg egy eselyt. aztan egy darabig olyan volt mint regen. A mult hetveget az ex-nel toltottem (nem igy indult.. de igy lett), kozben az uj pasast meg megbantottam h letoroltem az aktualis randit. tudom nem volt szep dolog a reszemrol. Nem haragszik ram csak gondolom megbizhatatlannak tart amit elismerek nem volt szep tolem. A hetvege utan meg az ex par napig olyan volt mint regen majd het kozepetol ereztem megint a valtozast mire tegnap kaptam tole egy emailt h meg sem mukodik a kapcsolatunk mert nem erzi azt az erzest amit akar es kell neki h mukodjon a dolog hosszu tavon. Mar nem buktam ki annyira ezen hisz ereztem h a figyelem lelankulasa iranyomba az ezzel fog jarni. tehat nem tortem ossze de szarul esett. Szeretnek az uj fickonak egy eselyt adni, csak el kell vhogy felednem az ex-et. mert ugy erzem ez sok midnenben gatol es nem szeretnem meg egyszer megbantani az uj pasit mert en nem vagyok magamban biztos. azt mar tudom tobbet nem fogok kibekulni az ex-el mert ne szorakozzon velem, h kibekul aztan majd emailben szakit. csak az agyambol kene kiverni vhogy... van vmi otlet?

Legjobb válasz: Egyszerûen tudni kell nemet mondani, mert magad sem tudod hogy mit is akarsz, és el kell fogadni hogy ha egyszer vége akkor vége és ezt megmondhatod az exednek is. Az meg pláne meglepõ hogy nem tudsz olyannak nemet mondani és elfelejteni aki kidobott, mert pasiknál ez marha ritka inkább megvárjuk amíg a lány dönt. Mondjuk most már elkövetted azt a tipikus esetet mikor 2 szék között a földre seggeltél, mert képtelen voltál határozott lenni, pedig elõre tudtad hogy ez lesz belõle. Meg azon sem csodálkoznék hogyha ezután az aki elhívott már nem tudna úgy tekinteni rád mint azelõtt, mert randit visszautasítani mindenféle nyomós ok nélkül kikosarazás, és ilyenkor a legtöbben baromi gyorsan kiábrándulnak a másikból.

Egyszerûen tudni kell nemet mondani, mert magad sem tudod hogy mit is akarsz, és el kell fogadni hogy ha egyszer vége akkor vége és ezt megmondhatod az exednek is. Az meg pláne meglepõ hogy nem tudsz olyannak nemet mondani és elfelejteni aki kidobott, mert pasiknál ez marha ritka inkább megvárjuk amíg a lány dönt. Mondjuk most már elkövetted azt a tipikus esetet mikor 2 szék között a földre seggeltél, mert képtelen voltál határozott lenni, pedig elõre tudtad hogy ez lesz belõle. Meg azon sem csodálkoznék hogyha ezután az aki elhívott már nem tudna úgy tekinteni rád mint azelõtt, mert randit visszautasítani mindenféle nyomós ok nélkül kikosarazás, és ilyenkor a legtöbben baromi gyorsan kiábrándulnak a másikból.

Hogy felejtsem el őt? :' (

17 hónapot voltunk együtt, és osztálytársam.:'( már 2 hónapja szakítottunk, nagyon kivagyok azóta is, nem szólunk egymáshoz levegőnek néz. És kb 1 hete tudtam meg hogy van új barátnője is.:'( Még jobban padlóra kerültem. Nem bírok felállni :( Tönkretett lelkileg.:'(

Legjobb válasz: Nézd te is levegõnek! És lépj túl egyszerûen,minden a fejben dõl el,ha te azt akarod,hogy márpedig túl akarsz lenni rajta sikerülni is fog :)

Nézd te is levegõnek! És lépj túl egyszerûen, minden a fejben dõl el, ha te azt akarod, hogy márpedig túl akarsz lenni rajta sikerülni is fog :)
szard le nem érdemes törõdni vele
A kérdező hozzászólása: Próbáltam nemegyszer, sikerül is levegõnek nézni de belül mindig összeomlok. És kezdem azt hinni hogy én ezt nem fogom bírni.:'(
hagy a fenébe. ezért rossz egy iskolában vagy osztályban kapcsolatot kialakítani. amúgy most sírsz is vagy rakod a síros smile-kat?
A kérdező hozzászólása: az csoda már lassan ha nem bõgök.:( Tudom hogy nem éri meg, és nem érdemli meg de rosszul esik ez az egész
minden szakítás ilyen sajnos amikor otthagy vki akit te még szeretsz..ezen át kell esni, az elsõ a legnehezebb, de túléled nyugi, éld át a fájdalmat, és tudatosítsd magadban, hogy ez ennyi volt, ebbõl nem lesz semmi, õ a fájdalmad okozója, ezért tõle kell megszabadulnod a gondolataidban, hogy újra jól lehess...csak az idõ segít, nézz filmeket, olvass, koncentrálj a tanulásra, hobbira, járj el szórakozni, ismerkedj, flörtölj, és fel a fejjel :)
A kérdező hozzászólása: Mindennel tisztában vagyok, hogy mit kéne tennem és hogy miatta van az egész csak hogy szeretem, és egyszerûen nem megy semmi..:|| De igazad van köszönöm.:c 
Tudom, mit érzel... :( Én szerelmes voltam a kollégámba. Fél éve elment másik városba munkát keresni, de még mindig hiányzik. Nem könnyû elfelejteni, akit szeretsz, de próbáld meg. Próbálj ne foglalkozni vele, talán majd egy idõ után tûrhetõbb lesz és megszokod.

Hogyan felejtsem el őt?

Nehezen tudom elfelejteni a barátnőmet...Tudnátok javasolni pár tippet hogy hogyan felejtsem el őt? Mert egyszerüen nembirom kiverni a fejemböl,mindig ő rá gondolok..a szép pillanatokra mikor eggyütt voltunk és ez megneheziti a dolgot. Nem ez az első ilyen de őt nagyon nehéz elfelejteni,mert nagyon megszerettem.. Szerintem nincs esélyem nála megint mert már sokat próbálkoztam,ha tudnátok tanácsot adni nagyon örülnék! Előre is köszönöm! (:

Legjobb válasz: Foglald le magad valamivel.. :) csak hogy tereld a gondolataidat.. a megoldás eljön magától, csak idõ kérdése..

Foglald le magad valamivel.. :) csak hogy tereld a gondolataidat.. a megoldás eljön magától, csak idõ kérdése..
Szerintem személyesen zárd le vele, akkor van esélyed, hogy meggyorsítod a lelki zárási folyamatot.
A kérdező hozzászólása: Mi már rég lezártuk ezt a kapcsolatot lassan két hónapja, de nemtudom kiverni a fejemböl.. Nem is beszélünk szóval számomra olyan mintha nem is létezne, de valahogy mégis hiányzik. Köszönöm a válaszod
Tudod, h a legkönnyebb? Ha akad egy másik...mert ameddig csak õ jár a gondolataidban nem nagyon fog menni az elfelejtése...ismerkedj csajokkal, nézegess facen, vagy valami, esetleg oglald le magad valamivel, szórakozz bulizz, semmi értelme az önmarcangolásnak :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitséged! :)
Remélem sikerrel jársz :) Az elfelejtés sosem a legegyszerûbb dolog, én is küszködök elfelejtõs cuccal, remélem sikerül nekem is...amúgy elõzõ vagyok...

Ha álmomban egy fontos személy arra kér, hogy ne felejtsem őt el, akkor az mit jelent?

Álmomban megjelent egy régi szerelmem, akivel 4 évig voltunk se veled-se nélküled kapcsolatban. Sosem jártunk, mert túl ellentétes a természetünk, de azért azt hiszem fontosak voltunk egymásnak. 2 éve van kapcsolatom, ahol boldog vagyok, néha nagy ritkán beszélek még ezzel a személlyel, de mindig csak szurkálódás meg sért?dés a vége, meg veszekedés. Fél évig nem beszéltünk, nem is gondoltam rá eszembe sem jutott, aztán 1 hétig minden nap vele álmodtam, ezután megkerestem beszélgettünk, úgy t?nt minden okés, 3szor találkoztunk, majd megint szurkálódás veszekedés flegmáskodás és most 1,5hónapja megint nem beszélünk. Erre most éjszaka álmomban elém állt, és azt mondta h ne felejtsem már ?t el, majd sarkon fordult és elsétált. Ez mit jelenthet? Vajon ? is gondol rám, és a tudatalattim képes fogni az ? rezgéseit?? (Régebben is volt h egyszerre sms-eztünk, vagy írni akartam pont mikor befutott az üzenet.) Vagy csak én gondolok rá mostanában annyit (mert szoktam), hogy már álmomban is ezzel dobál az elmém.. ? Régebben is álmodtam már vele, de ilyen még sosem volt. Olyan mint egy üzenet. Vagy csak ezt akarom hinni mert ez lenne a jó. Valaki tudja mit jelenthet ez? Segítsen aki ért hozzá!

Legjobb válasz: biztos azt hogy õ még szeretné ha rágódnál rajta és kínoznátok egymást ezzel a veszekedõs kapcsolattal. vlsz gondol rád. nálam, ha a nagypapámmal álmodok aki már meghalt az mindig azt jelenti hogy valami szörnyûség fog történni, készüljek rá fel. õ így jelez nekem (vagy legalábbis az agyam). valami jelzésértéke tuti van az álmodnak, de mivel minden ember más, mindenki saját álma és jelzésértéke egyénre szabott. neked kell kitalálni.

biztos azt hogy õ még szeretné ha rágódnál rajta és kínoznátok egymást ezzel a veszekedõs kapcsolattal. vlsz gondol rád. nálam, ha a nagypapámmal álmodok aki már meghalt az mindig azt jelenti hogy valami szörnyûség fog történni, készüljek rá fel. õ így jelez nekem (vagy legalábbis az agyam). valami jelzésértéke tuti van az álmodnak, de mivel minden ember más, mindenki saját álma és jelzésértéke egyénre szabott. neked kell kitalálni.
Pozitív üzenetnek tûnik, de egyszerûen tesztelheted, szerintem mondd meg neki, vagy írd neki, hogy "Bár néha piszkáljuk egymást, azért sosem felejtenélek el". Szerintem ez egy ártalmatlan gesztus lenne és kíváncsi vagyok, mi lenne az eredmény, talán azért piszkál mert épp ilyesmit szeretne valahogy kicsikarni belõled...Ez egy alternatív megoldás.Ha kipróbálod, kíváncsi lennék, mit szól hozzá.
A kérdező hozzászólása: áhh.. én ilyet sose mondhatnék neki.. annyiszor vágtuk egymást falhoz képletesen, hogy ha az egyikünk közeledik is, a másik mindig helyzetben érzi magát és kihasználja a szituációt, hogy visszavághasson vmi elõzõ bántásért.. oda-vissza megy.. magamról tudom hogy ha kedves velem, akkor én is magasan érzem magam és csipkelõdni meg bunkóskodni kezdek, közben meg örül a fejem h na most visszakaptad fájjon neked is.. jó lenne kiszállni ebbõl a csapdából mert sose lesz vége pedig régen nagyon jól elvoltunk kedvesen meg normálisan . és engem bánt is ez az egész.. kicsit elkanyarodtunk az álomfejtõs témától de tényleg ha jelzésértéke is volt arra hogy vegyem fel a kapcsolatot ismét, jó lenne ennek vmi olyan módját megtalálni, hogy ne én kerüljek ki "vesztesen".. nem egyszerû :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!