Találatok a következő kifejezésre: Hogy fér a (720 db)

Miért mondják hogy ferdül a pénisz a fecskében? A boxer miért tartaná máshogyan?

Legjobb válasz: Én már több éve fecskét hordok és semmi problémám nincs vele. Kényelmes is meg minden és nem ferdül benne a pénisz.

Én már több éve fecskét hordok és semmi problémám nincs vele. Kényelmes is meg minden és nem ferdül benne a pénisz.
A boxer egyáltalán nem tartja és szerintem sokkal buz.isabb mint a fecske.
Szerintem pedig a fecske a bµzisabb, mert kevesebbet takar. -.-
Basszus a boxer bzis? o.O akkor a kollégium 99 százaléka buz¡s, mert mindenki a boxert preferálja. nincs bajom a fecskével, de semmi pénzért nem venném fel. és úgy gondolom egy szûkebb boxer is tud elég kényelmes és ugyanakkor szexi lenni :) 19F
Igen a kollégiumok 90%ka buz.i
46 százalékos, hátha te vmi bzi koliba jársz, akkor oké. gratulálok

Hogy fertõz a bárányhimlõ?

Lehet, hogy butaságot kérdezek, de lövésem sincs róla, és szöget ütött a fejembe, hogy lehet, hogy megfertõzhetem a kisfiamat. Találkoztam egy anyukával, akinek a nagyobbik gyereke bárányhimlõs egy hete, a kislánya (baba) vele volt, felvettem, megdajkáltam. Ha a babában lappang a himlõ, megfertõzhetem-e vele a kisfiamat, aki nem esett még át ezen a betegségen? Kezet mostam, mikor hazaértem, meg ruhát cseréltem. Remélem, alaptalan az aggodalmam.

Legjobb válasz: HA nem tõled majd az óviban elkapja. Nyállal, tüsszentéssel, test nedvekkel fertõz elsõsorban. Amikor már kijött a bárányhimlõ akkor már nem fertõz. Sunyi ez a betegség mert 4-6 hétig lappang addig fertõz is, és utána dirr kitör a járvány.

HA nem tõled majd az óviban elkapja. Nyállal, tüsszentéssel, test nedvekkel fertõz elsõsorban. Amikor már kijött a bárányhimlõ akkor már nem fertõz. Sunyi ez a betegség mert 4-6 hétig lappang addig fertõz is, és utána dirr kitör a járvány.
A kérdező hozzászólása: Köszi, tudom, hogy közösségben esélyes a dolog. A konkrét kérdés ebben az esetben az, hogy így megfertõzhettem-e a saját gyerekemet.
Megvan rá az esély, hogy megfertõzted. Egyébként én úgy tudom, hogy már a pöttyök megjelenése elõtt fertõz egészen addig, amíg le nem száradnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is így tudtam.

14 és fél hetes terhes vagyok, streptococcus fertõzést találtak nálam, akinek van tapasztalata, hogy zajlott? A baba megkapta-e? Titeket kezeltek terhesség alatt, vagy csak a szülés elõtt?

Aggaszt a dolog, Zinnat 500mg-os gyógyszert kapok 2x1-et 5 napig. Aztán a szülés elõtt fogok kapni, meg azt mondták, hogy a baba is. Elmúlt a hasfájásom, amirõl én azt hittem, hogy a terhesség okozza. Félek, hogy baj lesz a babával, örülnék, ha megosztanátok a tapasztalataitokat. (Amúgy a babát pénteken nézték, akkor élénken mocorgott, semmi rendelleneset nem láttak rajta. Nem tudom, hogy a méhszájam zárt-e, mert pénteken azt nem nézték. A 12. héten még zárt volt.

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz a babának! Nagyon sok nõ streptococcus fertõzött, ennek nincs tünete, nem is okoz problémát, csak terhességnél. Vetélést, koraszülést okozhat, ha nem kezelik, egyébként a terhesség alatt nagyon minimális az esélye, hogy a baba elkapja. Biztos késõbb is fogják nézni, hogy fennáll-e nálad fertõzés. Mivel teljesen nem gyógyítható a streptococcus, a biztonság kedvéért szülés közben infúzión át fogsz kapni antibiotikumot, mert a szülõcsatornában elkaphatja a baba. Nekem mindhárom terhességemnél volt streptococcus-fertõzésem, beszedtem az antibiotikumot, és semmilyen következménye nem lett.

Semmi baja nem lesz a babának! Nagyon sok nõ streptococcus fertõzött, ennek nincs tünete, nem is okoz problémát, csak terhességnél. Vetélést, koraszülést okozhat, ha nem kezelik, egyébként a terhesség alatt nagyon minimális az esélye, hogy a baba elkapja. Biztos késõbb is fogják nézni, hogy fennáll-e nálad fertõzés. Mivel teljesen nem gyógyítható a streptococcus, a biztonság kedvéért szülés közben infúzión át fogsz kapni antibiotikumot, mert a szülõcsatornában elkaphatja a baba. Nekem mindhárom terhességemnél volt streptococcus-fertõzésem, beszedtem az antibiotikumot, és semmilyen következménye nem lett.
Köszönöm szépen! Biztosan úgy is lesz, hogy is lehetne másképp?!!!! Nekem 2. baba, az elsõnek semmi baja nem lett. Egyébként nekem akkor úgy volt, hogy gyógyszer, és 1 hét múlva kontroll kenet volt. Bár úgyis azt hiszem a 16. 24. 32. héten (de nem biztos) van kenet. Az biztos, hogy többször is van! Nekem egyébként semmi tünete nem volt akkor, meg is lepõdtem, hogy miért van. Ja! Ha az antibiotikum a bélflórádat megtépázná, akkor normaflore, vagy valami kispajtása ajánlott utána. Kérdezd majd meg a gyógyszertárban! Ha zárt vagy nem lesz baj! És tényleg nem a Te hibád! Ennél nagyobb dolgok is lesznek még!!! 8-))) Elsõ baba?
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem. Én azt hittem ugyanaz, ami régen is volt nekem. Most ez az agalactiae van. Akkor próbálom nem túlaggódni a dolgot. Kívánom, hogy mindkettõnknek egészséges babája szülessen minél simábban.
Õõõõõ... Elõzõ vagyok... Szóval az én páromat nem kezelték, mert nem kellett, mert ez a streptococcus nem az amire Te gondolsz. Ez Streptococcus agalactiae. Az pedig egy átlag, egészséges nõben is meglévõ baktérium, csak most el van szaporodva. A miénket sem kezelnék, ha nem lenne a baba. Ne hibáztasd magad, nem a Te hibád!!!! Ez nem fertõzõ, van akinek kijön, van akinek nem. Nekem most jön a 2. baba, és már most 8 hetesen kiderült, hogy megint megvan. Antibiotikumot most nem kaptam, még várunk vele, de már most biztos, hogy kapni fogunk szülésnél is. Nem lesz semmi baja a babádnak! 8-))))
A kérdező hozzászólása: Kedves 5-ös, köszi. Bízom benne, hogy problémamentesen lecseng a dolog. Mikor pénteken mondta a doki, akkor majdnem ott helyben elsírtam magam. Még nem tudtam, hogy mit jelent és mit okozhat. Amíg az autóig kiértem, addig csak arra tudtam gondolni, hogy mi lesz, ha beteg lesz a babám, vagy meg sem éri a születését. Aztán mikor utánaolvastam, akkor kicsit körvonalazódott, de nem mondanám, hogy nem idegesít a dolog. Bánt, hogy az én szervezetem gyengesége miatt baja lehet. Nektek a férjeteket/párotokat is kezelték ez idõ alatt, vagy nem volt a terhesség alatt együttlét, esetleg óvszerrel? Engem hiába kezelnek, ha aztán oda-vissza fertõzzük egymást. Nem tudom a nõgyógyászom írhat-e fel a páromnak is gyógyszert. Gondolom, hogy a párom is elkapta, mert emlékszem, hogy gyerekkoromban nekem mandula, fül, tüdõ és egyéb gyulladásaim voltak és ki is tenyésztették ezt a bacit. Nyilván már régen hordozom és neki is átadtam.
Nekem is ez volt terhesen. Már akkor kaptam antibiotikumot, hogy kikezeljék (bár állítólag nem lehet) nekem a következõ - kontroll - eredményem jó lett már, és a többi is a várandósság alatt, ettõl függetlenül szüléskor is kaptam gyógyszert és a kicsi is végig a kórházban. Nekem hüvelyi szülésem volt. Én úgy tudom, hogy nem veszélyes a babára várandósság alatt, amennyiben zárt még a méhszájad. Ha nyitott, akkor viszont koraszülést okozHAT, és megbetegítHETI a burkot. Az esetek nagyobb részében nem csinál semmi rosszat. Olyan szempontból gyakori, hogy minden nõben benne van, csak terhesség alatt a gyengébb immunrendszer miatt jobban el tudnak szaporodni az alap bacik. Biztos nem lesz semmi baj! Ne izgulj! 8-) Szép várandósságot!
A kérdező hozzászólása: Ez jó hír, akkor remélem minden rendben lesz.
Igen, zárt volt. Ha Neked a 12. héten még zárt volt, nagyon kicsi az esély rá, hogy most nem az. Ráadásul a méhszájnak van külsõ, középsõ és belsõ része, nem szokott egyszerre az egész kinyílni, szülés elõtt is elõször majd csak a külsõ nyílik ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Neked mindháromnál zárt volt a méhszáj? Egyik gyerek sem lett pozitív streptococcusra születése után?
A kérdező hozzászólása: A gyógyszertáros egybõl pakolta a Normaflore-t az antibiotikum mellé, azt szedem. Igen elsõ baba. Gondolom látszik:) Remélem más gond nem is lesz már a terhességem alatt.

Hogyan fertõtlenítik a mûtõket?

Arra gondolok, hogy hogyan lehet egy olyan szobát tökéletesen sterilizálni? Mindent alaposan áttörölnek valami klóros anyaggal? És amikor bemennek az orvosok, és kinyitják az ajtót, akkor nem mennek be kórokozók?

Legjobb válasz: Az eszközök fertõtlenítve-sterilizálva vannak. A személyzet bemosakszik. A kezelt terület körüli bõrt is fertõtlenítik. Ez már háromszoros védelem a fertõzés ellen. A levegõ maradt még ki. Az UV-C fény csíraölõ (sterilizál). Ha UV lámpát mûködtetnek akkor a maradék a levegõbõl is kiszûrõdik.

Az eszközök fertõtlenítve-sterilizálva vannak. A személyzet bemosakszik. A kezelt terület körüli bõrt is fertõtlenítik. Ez már háromszoros védelem a fertõzés ellen. A levegõ maradt még ki. Az UV-C fény csíraölõ (sterilizál). Ha UV lámpát mûködtetnek akkor a maradék a levegõbõl is kiszûrõdik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megy a zöld kéz.
[link] Germicid lámpák mennek amikor nincs mûtét

Hogy rögzítsem a laminált parketta szegőjét, ha nem fér be a fűtéscső mögé?

Legjobb válasz: Darabokban. De ha abszolult nem fér be, akkor nem is látszik tehát ha nincs az sem baj.

Darabokban. De ha abszolult nem fér be, akkor nem is látszik tehát ha nincs az sem baj.

Mit csináljak ha apukám tesójának a férjének a testvérének a gyerekével szeretek lenni és anyukám nem szereti apukám tesóját sem az egész családját és nem engedi hogy velük legyek?

Legjobb válasz: Próbáld megmagyarázni anyukádnak hogy az apukád testvérének a férjének a gyereke rendes ember, jól kijössz vele, es vele szeretnél lenni. ;)

Próbáld megmagyarázni anyukádnak hogy az apukád testvérének a férjének a gyereke rendes ember, jól kijössz vele, es vele szeretnél lenni. ;)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!!!:) csak az a baj hogy már meg próbáltam elmagyarázni neki csak azt hiszi hogy rossz ember de azért köszi!!!
Békísd ki õket, beszélj velük külön hogy min vesztek össze , aztán szervez egy találkát hogy hogy nem tudják hogy a másik is ott lesz majd marasztald õket , hogy a kedvedért beszéljék meg a dolgot. (Bevált módszer)
A kérdező hozzászólása: Ó köszi !!!

Meddig és hogyan fertõtlenititek a baba mûanyag cumisüvegeit és cumijait?

Lányom 3 hónapos. Használat után elmosom a csap alatt hideg vizzel, majd forralom (forrásban lévõ vizbe teszem 5 percre).

Legjobb válasz: Én naponta egyszer fertõtlenítem a cumisüvegeit. Mam-os cumisüvegei vannak, azokat csak össze kell rakni, és mikróban 3 perc alatt sterilizálni, nem kell hozzá semmi egyéb. Most 3,5 hónapos a fiam. Még egy darabig fogom csinálni, igazából nem megerõltetõ egyáltalán.

Én naponta egyszer fertõtlenítem a cumisüvegeit. Mam-os cumisüvegei vannak, azokat csak össze kell rakni, és mikróban 3 perc alatt sterilizálni, nem kell hozzá semmi egyéb. Most 3, 5 hónapos a fiam. Még egy darabig fogom csinálni, igazából nem megerõltetõ egyáltalán.
Én is napi egyszer fertõtlenítek. Szétszedem, és kifõzöm a cumisüveget. A cumit meg mikróban, cumitartó dobozban sterilizálom.
6 hónapos koráig minden nap fertõtlenítettem, utána már csak hetente kétszer.

Néha a mellkasom környékéről spontán módon valami borzasztóan finom illat jön úgy, hogy semmit nem fújtam magamra, lehet, hogy ez a feromon vagy mi? Ti tapasztaltok ilyet? 14/L

Olyan illat amit igazából egyikhez sem lehet hasonlítani, olyan természetesen finom. Mi okozhatja, mi lehet ez? :) Köszi a válaszokat!!! :D

Legjobb válasz: Hát ha semmit nem kentél magadra és nem tusoltál elõtte vagy nem a ruha illatozik, amit felvettél, akkor a tested bocsátja ki. Lehet valami feromon. Örülj neki :).

Hát ha semmit nem kentél magadra és nem tusoltál elõtte vagy nem a ruha illatozik, amit felvettél, akkor a tested bocsátja ki. Lehet valami feromon. Örülj neki :) .
Mekkora akvárium az, hogy egy tõ jávaitól ne férjenek el a halak?Amúgy, ha levágod és simán odarakod mellé, akkor is megmarad...
Hát miért ne? Ennek nincs gyökere, ezt nem kell és nem is szabad az aljzatba tenni. Kõre, tereptárgyra szokták kötözni.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha nem rakom be a földbe akkor úgyy tovább él, és növekszik????
Ezt most nem értem.
A kérdező hozzászólása: és úgy fog nõni O_o
Elírtam, azt akartam írni, hogy De NE tedd talajba.
A kérdező hozzászólása: 30 l nano akvárium , elírtam nem hal hanem rc k , leadni nem akarom, mert akkor berakom a "sima" akváriumomba :)
De tedd talajba, mert a benne lévõ rész elbarnul. De nyugodtan megnyírhatod, én is szoktam a nanoban.
Próbáld meg levágni, majd beadni akvarisztikába. Akvarisztikában többnyire mindig hiány van mohából.
A kérdező hozzászólása: köszönöm akkor így csinálom :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!