Találatok a következő kifejezésre: Hogy fér a (659 db)

Miért mondják hogy ferdül a pénisz a fecskében? A boxer miért tartaná máshogyan?

Legjobb válasz: Én már több éve fecskét hordok és semmi problémám nincs vele. Kényelmes is meg minden és nem ferdül benne a pénisz.

Én már több éve fecskét hordok és semmi problémám nincs vele. Kényelmes is meg minden és nem ferdül benne a pénisz.
A boxer egyáltalán nem tartja és szerintem sokkal buz.isabb mint a fecske.
Szerintem pedig a fecske a bµzisabb, mert kevesebbet takar. -.-
Basszus a boxer bzis? o.O akkor a kollégium 99 százaléka buz¡s, mert mindenki a boxert preferálja. nincs bajom a fecskével, de semmi pénzért nem venném fel. és úgy gondolom egy szûkebb boxer is tud elég kényelmes és ugyanakkor szexi lenni :) 19F
Igen a kollégiumok 90%ka buz.i
46 százalékos, hátha te vmi bzi koliba jársz, akkor oké. gratulálok

Hogy fertõz a bárányhimlõ?

Lehet, hogy butaságot kérdezek, de lövésem sincs róla, és szöget ütött a fejembe, hogy lehet, hogy megfertõzhetem a kisfiamat. Találkoztam egy anyukával, akinek a nagyobbik gyereke bárányhimlõs egy hete, a kislánya (baba) vele volt, felvettem, megdajkáltam. Ha a babában lappang a himlõ, megfertõzhetem-e vele a kisfiamat, aki nem esett még át ezen a betegségen? Kezet mostam, mikor hazaértem, meg ruhát cseréltem. Remélem, alaptalan az aggodalmam.

Legjobb válasz: HA nem tõled majd az óviban elkapja. Nyállal, tüsszentéssel, test nedvekkel fertõz elsõsorban. Amikor már kijött a bárányhimlõ akkor már nem fertõz. Sunyi ez a betegség mert 4-6 hétig lappang addig fertõz is, és utána dirr kitör a járvány.

HA nem tõled majd az óviban elkapja. Nyállal, tüsszentéssel, test nedvekkel fertõz elsõsorban. Amikor már kijött a bárányhimlõ akkor már nem fertõz. Sunyi ez a betegség mert 4-6 hétig lappang addig fertõz is, és utána dirr kitör a járvány.
A kérdező hozzászólása: Köszi, tudom, hogy közösségben esélyes a dolog. A konkrét kérdés ebben az esetben az, hogy így megfertõzhettem-e a saját gyerekemet.
Megvan rá az esély, hogy megfertõzted. Egyébként én úgy tudom, hogy már a pöttyök megjelenése elõtt fertõz egészen addig, amíg le nem száradnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is így tudtam.

14 és fél hetes terhes vagyok, streptococcus fertõzést találtak nálam, akinek van tapasztalata, hogy zajlott? A baba megkapta-e? Titeket kezeltek terhesség alatt, vagy csak a szülés elõtt?

Aggaszt a dolog, Zinnat 500mg-os gyógyszert kapok 2x1-et 5 napig. Aztán a szülés elõtt fogok kapni, meg azt mondták, hogy a baba is. Elmúlt a hasfájásom, amirõl én azt hittem, hogy a terhesség okozza. Félek, hogy baj lesz a babával, örülnék, ha megosztanátok a tapasztalataitokat. (Amúgy a babát pénteken nézték, akkor élénken mocorgott, semmi rendelleneset nem láttak rajta. Nem tudom, hogy a méhszájam zárt-e, mert pénteken azt nem nézték. A 12. héten még zárt volt.

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz a babának! Nagyon sok nõ streptococcus fertõzött, ennek nincs tünete, nem is okoz problémát, csak terhességnél. Vetélést, koraszülést okozhat, ha nem kezelik, egyébként a terhesség alatt nagyon minimális az esélye, hogy a baba elkapja. Biztos késõbb is fogják nézni, hogy fennáll-e nálad fertõzés. Mivel teljesen nem gyógyítható a streptococcus, a biztonság kedvéért szülés közben infúzión át fogsz kapni antibiotikumot, mert a szülõcsatornában elkaphatja a baba. Nekem mindhárom terhességemnél volt streptococcus-fertõzésem, beszedtem az antibiotikumot, és semmilyen következménye nem lett.

Semmi baja nem lesz a babának! Nagyon sok nõ streptococcus fertõzött, ennek nincs tünete, nem is okoz problémát, csak terhességnél. Vetélést, koraszülést okozhat, ha nem kezelik, egyébként a terhesség alatt nagyon minimális az esélye, hogy a baba elkapja. Biztos késõbb is fogják nézni, hogy fennáll-e nálad fertõzés. Mivel teljesen nem gyógyítható a streptococcus, a biztonság kedvéért szülés közben infúzión át fogsz kapni antibiotikumot, mert a szülõcsatornában elkaphatja a baba. Nekem mindhárom terhességemnél volt streptococcus-fertõzésem, beszedtem az antibiotikumot, és semmilyen következménye nem lett.
Köszönöm szépen! Biztosan úgy is lesz, hogy is lehetne másképp?!!!! Nekem 2. baba, az elsõnek semmi baja nem lett. Egyébként nekem akkor úgy volt, hogy gyógyszer, és 1 hét múlva kontroll kenet volt. Bár úgyis azt hiszem a 16. 24. 32. héten (de nem biztos) van kenet. Az biztos, hogy többször is van! Nekem egyébként semmi tünete nem volt akkor, meg is lepõdtem, hogy miért van. Ja! Ha az antibiotikum a bélflórádat megtépázná, akkor normaflore, vagy valami kispajtása ajánlott utána. Kérdezd majd meg a gyógyszertárban! Ha zárt vagy nem lesz baj! És tényleg nem a Te hibád! Ennél nagyobb dolgok is lesznek még!!! 8-))) Elsõ baba?
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem. Én azt hittem ugyanaz, ami régen is volt nekem. Most ez az agalactiae van. Akkor próbálom nem túlaggódni a dolgot. Kívánom, hogy mindkettõnknek egészséges babája szülessen minél simábban.
Õõõõõ... Elõzõ vagyok... Szóval az én páromat nem kezelték, mert nem kellett, mert ez a streptococcus nem az amire Te gondolsz. Ez Streptococcus agalactiae. Az pedig egy átlag, egészséges nõben is meglévõ baktérium, csak most el van szaporodva. A miénket sem kezelnék, ha nem lenne a baba. Ne hibáztasd magad, nem a Te hibád!!!! Ez nem fertõzõ, van akinek kijön, van akinek nem. Nekem most jön a 2. baba, és már most 8 hetesen kiderült, hogy megint megvan. Antibiotikumot most nem kaptam, még várunk vele, de már most biztos, hogy kapni fogunk szülésnél is. Nem lesz semmi baja a babádnak! 8-))))
A kérdező hozzászólása: Kedves 5-ös, köszi. Bízom benne, hogy problémamentesen lecseng a dolog. Mikor pénteken mondta a doki, akkor majdnem ott helyben elsírtam magam. Még nem tudtam, hogy mit jelent és mit okozhat. Amíg az autóig kiértem, addig csak arra tudtam gondolni, hogy mi lesz, ha beteg lesz a babám, vagy meg sem éri a születését. Aztán mikor utánaolvastam, akkor kicsit körvonalazódott, de nem mondanám, hogy nem idegesít a dolog. Bánt, hogy az én szervezetem gyengesége miatt baja lehet. Nektek a férjeteket/párotokat is kezelték ez idõ alatt, vagy nem volt a terhesség alatt együttlét, esetleg óvszerrel? Engem hiába kezelnek, ha aztán oda-vissza fertõzzük egymást. Nem tudom a nõgyógyászom írhat-e fel a páromnak is gyógyszert. Gondolom, hogy a párom is elkapta, mert emlékszem, hogy gyerekkoromban nekem mandula, fül, tüdõ és egyéb gyulladásaim voltak és ki is tenyésztették ezt a bacit. Nyilván már régen hordozom és neki is átadtam.
Nekem is ez volt terhesen. Már akkor kaptam antibiotikumot, hogy kikezeljék (bár állítólag nem lehet) nekem a következõ - kontroll - eredményem jó lett már, és a többi is a várandósság alatt, ettõl függetlenül szüléskor is kaptam gyógyszert és a kicsi is végig a kórházban. Nekem hüvelyi szülésem volt. Én úgy tudom, hogy nem veszélyes a babára várandósság alatt, amennyiben zárt még a méhszájad. Ha nyitott, akkor viszont koraszülést okozHAT, és megbetegítHETI a burkot. Az esetek nagyobb részében nem csinál semmi rosszat. Olyan szempontból gyakori, hogy minden nõben benne van, csak terhesség alatt a gyengébb immunrendszer miatt jobban el tudnak szaporodni az alap bacik. Biztos nem lesz semmi baj! Ne izgulj! 8-) Szép várandósságot!
A kérdező hozzászólása: Ez jó hír, akkor remélem minden rendben lesz.
Igen, zárt volt. Ha Neked a 12. héten még zárt volt, nagyon kicsi az esély rá, hogy most nem az. Ráadásul a méhszájnak van külsõ, középsõ és belsõ része, nem szokott egyszerre az egész kinyílni, szülés elõtt is elõször majd csak a külsõ nyílik ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Neked mindháromnál zárt volt a méhszáj? Egyik gyerek sem lett pozitív streptococcusra születése után?
A kérdező hozzászólása: A gyógyszertáros egybõl pakolta a Normaflore-t az antibiotikum mellé, azt szedem. Igen elsõ baba. Gondolom látszik:) Remélem más gond nem is lesz már a terhességem alatt.

Hogy rögzítsem a laminált parketta szegőjét, ha nem fér be a fűtéscső mögé?

Legjobb válasz: Darabokban. De ha abszolult nem fér be, akkor nem is látszik tehát ha nincs az sem baj.

Darabokban. De ha abszolult nem fér be, akkor nem is látszik tehát ha nincs az sem baj.

Meddig és hogyan fertõtlenititek a baba mûanyag cumisüvegeit és cumijait?

Lányom 3 hónapos. Használat után elmosom a csap alatt hideg vizzel, majd forralom (forrásban lévõ vizbe teszem 5 percre).

Legjobb válasz: Én naponta egyszer fertõtlenítem a cumisüvegeit. Mam-os cumisüvegei vannak, azokat csak össze kell rakni, és mikróban 3 perc alatt sterilizálni, nem kell hozzá semmi egyéb. Most 3,5 hónapos a fiam. Még egy darabig fogom csinálni, igazából nem megerõltetõ egyáltalán.

Én naponta egyszer fertõtlenítem a cumisüvegeit. Mam-os cumisüvegei vannak, azokat csak össze kell rakni, és mikróban 3 perc alatt sterilizálni, nem kell hozzá semmi egyéb. Most 3, 5 hónapos a fiam. Még egy darabig fogom csinálni, igazából nem megerõltetõ egyáltalán.
Én is napi egyszer fertõtlenítek. Szétszedem, és kifõzöm a cumisüveget. A cumit meg mikróban, cumitartó dobozban sterilizálom.
6 hónapos koráig minden nap fertõtlenítettem, utána már csak hetente kétszer.

Néha a mellkasom környékéről spontán módon valami borzasztóan finom illat jön úgy, hogy semmit nem fújtam magamra, lehet, hogy ez a feromon vagy mi? Ti tapasztaltok ilyet? 14/L

Olyan illat amit igazából egyikhez sem lehet hasonlítani, olyan természetesen finom. Mi okozhatja, mi lehet ez? :) Köszi a válaszokat!!! :D

Legjobb válasz: Hát ha semmit nem kentél magadra és nem tusoltál elõtte vagy nem a ruha illatozik, amit felvettél, akkor a tested bocsátja ki. Lehet valami feromon. Örülj neki :).

Hát ha semmit nem kentél magadra és nem tusoltál elõtte vagy nem a ruha illatozik, amit felvettél, akkor a tested bocsátja ki. Lehet valami feromon. Örülj neki :) .

Lehetséges, hogy Feri egy földönkívüli, akit a földönkívüliek küldtek, hogy rájöjjön, hogy hogyan néz ki a jel 404 hátán?

Legjobb válasz: Kislány, hagyjad már Ferit meg 404-et beszéltél már róluk éppen eleget most térdelj le, és szeresd az urat Jancsi mutatja most neked az utat ahogy nyomja, ahogy a rímeket fonja úgy csak a legnagyobb császárkirály tudja elég volt az ufókból, vegyed meg a lemezt és figyeld ahogy JAncsi a ladával repeszt      

Kislány, hagyjad már Ferit meg 404-et beszéltél már róluk éppen eleget most térdelj le, és szeresd az urat Jancsi mutatja most neked az utat ahogy nyomja, ahogy a rímeket fonja úgy csak a legnagyobb császárkirály tudja elég volt az ufókból, vegyed meg a lemezt és figyeld ahogy JAncsi a ladával repeszt      
Persze, 404-et heti rendszerességgel viszi el valamelyik földönkívüli faj, de ahhoz, hogy megnézzék a rajta lévõ jelent már egy beszivárgóra van szükségük.
*jelet, sorry
A kérdező hozzászólása: Ha heti rendszerességgel a reptoidok viszik el, de a beszivárgó lehet, hogy hroll vagy sziriuszi?
valószínûbb, hogy egy 14 éves kocka, akinek nincsenek barátai.
A kérdező hozzászólása: 14:55 tetszik a versed.:D
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok.
TROLOLOOL

Más férje hogy bókol a feleségének?

Sokszor kapom magamat azon, hogy a férjem a szokásos nöi nyavajákra olyan természetesen reagál, amit férfitól ritkán hallani. Szülés óta megváltozott az alakom, az ilyenkor kibukó alakomra való célzásaimra mindig azt mondja: Mit akarsz anya, szültél, ne várd, hogy olyan legyél mint lánykorodba. Nekem így vagy szép, így szeretlek.

Legjobb válasz: Te jó ég!Te aztán érted hogy kell a nõk nyelvén beszélni!Nem gondolnám, hogy a kérdezõ arra utal, hogy jól meghízott, elhagyja magát és örül, hogy a férje így fogadja el, hanem örül neki, hogy nem kell azzal gyötörnie magát hogy feltétlen visszafogyjon az eredeti állapotára!Sok minden lezajlik szüléskor, szülés után!Én sem hagyom el magam, nem is szeretném!Még nem szültem, de kiborulnék, ha néhány kiló rám jönne, a férjem meg úgy állna hozzám, hogy szeretlek, de azért fogyj vissza!Fõleg ha nem sok kilóról van szó! Amúgy kedves kérdezõ az én férjem is ilyen:)Már alig várjuk, hogy jelentkezzen nálunk a pici, és tudom, hogy hasonlóan fog hozzáállni a dolgokhoz, ahogy a te férjed!Azért tudom, mert ilyen most is!:)

13:01es vagyok!Teljesen igazad van 14:01!!!!!!SZÁNALMASAK azok akik így lehurrogják kismama társaikat akiknek még nem sikerült fogyni...és az a dúrva h a férjek(náluk) is így gondolkoznak úgy tûnik...írt egy pasi õis ezt írta...
Te jó ég!Te aztán érted hogy kell a nõk nyelvén beszélni!Nem gondolnám, hogy a kérdezõ arra utal, hogy jól meghízott, elhagyja magát és örül, hogy a férje így fogadja el, hanem örül neki, hogy nem kell azzal gyötörnie magát hogy feltétlen visszafogyjon az eredeti állapotára!Sok minden lezajlik szüléskor, szülés után!Én sem hagyom el magam, nem is szeretném!Még nem szültem, de kiborulnék, ha néhány kiló rám jönne, a férjem meg úgy állna hozzám, hogy szeretlek, de azért fogyj vissza!Fõleg ha nem sok kilóról van szó! Amúgy kedves kérdezõ az én férjem is ilyen:) Már alig várjuk, hogy jelentkezzen nálunk a pici, és tudom, hogy hasonlóan fog hozzáállni a dolgokhoz, ahogy a te férjed!Azért tudom, mert ilyen most is!:)
na jó, második vagyok, kitörölték az elsõt, az õ válaszára reagáltam.
12:59 es vagyok, és 13:01esnek teljesen igaza van, csak nem akartam ilyen "durván" írni.
SZÉGYELJE EL AMÚGY IS MAGÁ AZ A PASI AKI NEM AKAR EMIATT MEGJELENNI A FELESÉGGEL!!!
A kérdező hozzászólása: Igaz nem vagyok egy sportember, de semmit nem változtattam a szülés elötti magatartásomon. Csak pár kilócskával vagyok több. Adok a megjelenésemre, de mivel én amúgy is jojo diétás voltam lánykoromba, mostmár bele sem kezdek. Amig lánykoromban jobban izgatott a megjelenésem szülés óta nem is érdekel, mert a lányom a lényeg. Lehet hormonális változás, mert elvben én nem így gondolkodtam azülés elött. Viszont ezt is természetesnek tartja a párom. Õ is a lányunk körül pörög és így imádjuk egymást. Szóval nagy a boldogság azért ideát. :)
Azt nem tudom hány férfi ilyen még, de az én férjem is ilyen.Úgy fogad el ahogy vagyok, a hibáimmal együtt, és és én is Õt.Én 3 gyereket szültem, és igaz nem dupláztam meg a súlyomat de van felesleg rajtam.Õ is mindig azt mondja az Õ kedvéért ne fogyózzak, mert így szeret.Én pedig nagyon csalódott is lennék, ha a külsõségek érdekelnék.Amelyik férfinak a derék bõség a lényeg, azzal nem érdemes kapcsolatot fenntartani.Akinek csak a külsõségek a látszat számítanak, azzal nem hiszem, hogy lehet tartalmas érzelem gazdag házasságban élni.Ha én fogyni akarok, akkor a magam kedvéért teszem nem azért, hogy megfeleljek.Az én férjem 25 kg-al volt kevesebb amikor összeházasodtunk.Sosem zavart, hogy mackós lett, sõt így mégjobban tetszik.(sosem tartottam vonzónak a vékony férfiakat)Nem akarjuk egymást megváltoztatni.
Mintha az én férjemet hallanàm, hàl istennek! :)
Lehet egy molett nõ is ápolt kellemes megjelenésû.Sõt sokaknak kifejezetten jó áll pár plusz kg.Nekem is mindenki azt mondja, jobban nézek így ki mint 50kg-an.Az én férjemnek pl nem tetszenek a gebe libák, sosem tetszettek.Az, hogy valaki mennyire ad magára nem kg kérdése.Én is adok a megjelenésemre(bár 3 gyerek mellett néha nem egyszerû)az öltözködésemre, mindig ápoltan csinosan lépek ki az utcára.A férjem meg kifejezetten örül a plusz kg-imnak, és azt mondja ne adjam le ha nem muszáj.És Õ így is mindig hangsúlyozza mennyire büszke rám, hogy én vagyok a felesége amikor megjelenünk valahol.
hát nem tudom, de 12:44-eséknél tényleg nagyon fontos, hogy milyen a teste az anyukának...engem zavarna, ha folyton azzal nyüstölnének hogy fogyjak, mert nem vagyok keltészta!Szerintem a kérdezõ sem erre utal, hanem arra, hogy néhány plusz kg elfér-e... Anyukám 5 gyereket szült, és volt rajta jópár plusz kg a szülés után!Apa soha nem nyaggatta, hogy fogyjál le mert nem lehet veled így megjelenni!Mert ducibban is nagyon csinosan meg lehet jelenni!Anya saját maga miatt fogyott le, ma senki meg nem mondja róla, hogy 5 gyereket szült!
pedig jó nagy szemét vagy...miért azért mert elvetted már semmi bók?és amúgy is ha nem lennél szemét nem az lenne a válaszod amit ide írtál...attól h megváltozott miért már nem úgy szeretnéd?egy jó férj nem is gondolkodik ezen h nem szereti akkor már ha úgy megváltozott az alakja...
Engem, mint nõt nagyon zavarna, ha ilyeneket mondana a férjem. És biztos nem bóknak venném, hanem csendes beletörõdésnek, amit nem tudnék elviselni. És 3 gyerek után is fel tudom venni a 20 évvel ezelõtt hordott ruháimat. Sok sport és következetesség kell hozzá. De én ma is azt akarom, hogy a férjem ragyogó szemmel nézzen rám, ha belépünk egy társaságba és ne azt mondja, hogy olyan vagy amilyen. Én is azt is szeretem benne, hogy ad magára, sportol, karbantartja magát, kényes az öltözködésére. A természet nem azt találta ki, hogy szétmenjünk, mint a kelttészta, hanem hogy gondozzuk magunkat. (Tudom, hogy fél lábbal is szeretne, de nem kívánok fél lábbal élni)
Én nem, de nem azért mert akkora szemét vagyok, csak egyszerûen nem hiszek abban, hogy egy állapot megváltoztathatatlan, ilyen a terhesség után megváltozott alak. Tehát amellett, hogy biztosítom a szerelmemrõl, még segítek is neki visszaállni az eredeti súlyára és alakjára, nem kell beletörõdni abba hogy onnantól mindig úgy fog kinézni. Pont azért nem akarom hogy elhagyja magát, mert szeretem.
Én az elsõ bókon megsértõdnék...Ezt ugy fogadnám el hogy szebb vagy és csinosabb mint lánykorodba!A második sem igazán tetszik...inkább ez legyen...legközelebb hivj engem is ha nagy vásárlásba kezdesz!:)
Házasság = jóban rosszban egymás mellett nem????És ha pont egy ilyen kisebb "rossz"idõszak van akkor már ki sem jön az utcára velem???vagy mi???azért álljon már meg a menet...
Szerintem a férjed nagyon kedves és korrekt a hozzáállása. (Fõleg ha ez nem párosul azzal, hogy megbámulja a még nem szült nõket, hanem valóban Téged tart kívánatosnak.) Szomorúan olvasom, hogy a szülés után alakjukat visszanyerõ nõk leszólják azokat, akiknek ez nem sikerült. Nem kellene elfelejteni, hogy valakinek több energiába telik lefogyni, valakinek kevesebbe, ez alkat kérdése, nem csak akaraterõé! Semmi gond nincs azzal, ha valakinek gigászi erõfeszítés kellene a fogyáshoz, akkor nem kezd bele (ha az egészégét nem veszélyezteti a túlsúly). Egy teltebb alakú ember is lehet csinos, elegáns, ápolt külsejû. Ráadásul nõk esetében a terhesség, szülés teljesen elfogadható indok néhány kiló felszedésére, nem lustaságból, hanyagságból történt – nem tehetnek róla! És ha valaki kemény fizikai vagy szellemi munkát végez, megértem, hogy nem bír/nem akar éhezni, fõleg, ha nagyon lassan jelentkeznek nála az eredmények, mert olyan alkat. Ráadásul ha egy nõre rámarad a házimunka, gyereknevelés, az eléggé elveszi az energiáját – mellé még ne egyen, és menjen el pluszban a kevés szabadidejében alakformáló tornára? Hogy folytassam a sort, az egészséges ételek drágák, nincs mindenkinek pénze az egészséges táplálkozásra: sokaknak nem jöhet számításba az egészséges étkezés, mint alternatíva, nekik marad a koplalás, vagy a beletörõdés. Legyünk már megértõbbek egymással szemben.

Létezik hogy már a tejfog is ferdén bújik elő? Mitől lehet?

Kislányomnak most jön a 2.fogacskája,de úgy látom,ferdén van.Nem cumizik,a cumisüveg is csak evésnyi id?re van a szájában(kb.10 perc,este picit több)Van valami teend?m?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges, de ez alkati adottság, nem a cumisüveg miatt van. Az én kisfiam sem cumizik, mégis ferdén jön neki. Úgy, ahogy nekem is áll a fogam...:-)))

Igen, lehetséges, de ez alkati adottság, nem a cumisüveg miatt van. Az én kisfiam sem cumizik, mégis ferdén jön neki. Úgy, ahogy nekem is áll a fogam...:-)))
A védõnõm azt mondta, hogy van, akinek keresztben nõ ki a foga, és szép lassan "beáll a sorba". Az én lányomnak is kicsit csámpásán nõ, és a mi családunkban mindkét részrõl mindenkinek teljesen szabályos a fogsora. Szóval, nem jelent semmit, hogy most ferde!
Az unokahúgom alsó két foga is ferdén (V-alakban) nõtt ki. Elvitték gyermekfogorvoshoz, aki azt mondta, semmi teendõ nincs vele. Szinte biztos, hogy beállnak majd szép sorba, amikor a többi tejfog is kinõ. A maradandó fogak pedig nem valószínû, hogy ugyanígy nõnek majd ki. Amúgy õ nem cumizik és egyáltalán nem is fogadja el a cumisüveget.
A kérdező hozzászólása: akkor ezt is apától örökölte.. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Nekem is, és a fiamnak is v-alakú a 2 elsõ alsó fogam, ilyen volt a tejfogam és ilyen lett a csont is, nem feltûnõ, csak felülrõl nézve látszik, semmi jelentõsége. A picurkámnak pont ugyanolyan alakú foga lett, mint nekem, remélem ilyen jók is lesznek és neki se lesz egy lyukas foga sem :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!