Találatok a következő kifejezésre: Hogy eshetek úgy hogy (34 db)

Tudom, csúnya dolog. De hogy eshetnék úgy teherbe, hogy én irányítsam a dolgokat?

Párommal jó a kapcsolatunk,de a gyerekvállalás kérdésében sosem értettünk egyet.Már van egy babánk aki igaz még pici,de én már szeretném ha jönne a következő.Õ is szeretne még gyerekeket,de még várna vele.Ismerem őt annyira,hogy tudom,ő olyan tipus,hogy vacillál,hezitál hónapokig de tenni nem tesz érte semmit.Ha kész tények elé állítom,akkor pedig örül( persze ha jó a dolog).Olyan mintha levenném a válláról a terhet,miközben mégis azt szeretné,hogy ő döntsön.Nos,a tesó projekt is ilyen lenne.Csak!Minden együttlétkor megszakításosan "védekezik",ami ellen nem tudok mit tenni.Ha mondom neki,hogy ne tegye,egyből le esik neki,miért is szeretném azt.Mit javasoltok?Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Megszakítással van esélyed babára,és felnõtt emberként nyilván a párod is tudja ezt....szóval én egy kicsit ellentmondást érzek ebben.Mindenképp beszéljétek ezt meg,õszintén,tisztán,korrekt módon!(aki kézzel lábbal tiltakozik egy baba ellen,nem így védekezik)

Megszakítással van esélyed babára, és felnõtt emberként nyilván a párod is tudja ezt....szóval én egy kicsit ellentmondást érzek ebben.Mindenképp beszéljétek ezt meg, õszintén, tisztán, korrekt módon!(aki kézzel lábbal tiltakozik egy baba ellen, nem így védekezik)
Mennyi idõs a babátok? Te ismered a párodat, én nem látok bele a fejébe, de ha a helyedben lennék, nem erõltetném a dolgot. Majd jön, ha jönnie kell.
Szerintem ne tegyel semmit, mert o meg nem akar masodik gyermeket. Inkabb beszelgess el vele, hogy mikorra tervezi, gondolkodott-e mar rajta. Mondhatod neki, hogy te ugy erzed, nagyon vagysz meg egy babara, es szeretned, ha nem lenne nagy korkulonbseg a tesok kozott, stb. De ne eroltesd, es nem is nagyon tudsz mit tenni, ha megszakutasosssal vedekeztek.
Akárhogy ferdíted, átverés lenne, és én valahogy rossz szájízzel emlékeznék a gyerekem fogantatására, ha én csináltam volna magamnak és nem szerelmünk gyümölcse. Az elsõ gyerekre is valahogy csak elszánta magát. Beszéld meg vele, meddig szeretne várni és melyikõtök hogy képzeli el, mekkora korkülönbség az ideális, vagy hány évig maradj ki a munkából, vagy egyáltalán mekkora gyerekek vegyenek körbe titeket 5-10 év múlva.
Megszakításos módszerrel védekeztek. Az azért nem olyan biztos módszer szerintem. Átverés az lenne, ha mondjuk nem szednéd a fogamzásgátlót, és nem szólnál neki róla. Szedd össze az összes érvedet miért jöhetne a kistesó, és nyomatékosítsd, hogy neked ez mennyire fontos, hogy érzed magadban az energiát, bízol benne, hogy jó apa lesz, és meglesznek az anyagiak is. Gondolom ilyesmi kételyei vannak, amiért hezitál. Legyél elszánt, biztos örülni fog ha sikerül.
Véleményt nem irok, tippeket meg azért nem mert egy normális nõnek megsem fordul soha ilyen a fejében...és én az vagyok.
Fogadd el, hogy o meg nem akar masodik gyereket. Inkább legyen egy, akit együtt neveltek boldogan, minthogy egyedülálló anya legyél két gyerekkel.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Igen, jól írtad.Ilyen aggályai vannak. Köszönöm mindenkinek aki nem ítélt el és hurrogott le egybõl.Köszönöm a megértést.
A kérdező hozzászólása: Nem átverni akarom, mert õ is szeretne babát, csak õ olyan tipus, hogy mindig hezitál, bármin.Nehezen dönt.Csupán annyit szerettem volna, hogy hogyan tudnám irányítani, hogy jobb belátásra bírjam. Nem kell egybõl elítélni.Sok megpróbáltatáson mentünk már keresztül mi ketten, talán ezért is van, hogy õ ilyen.
Mennyi idõs a babátok???
Beszéljétek meg, hogy egyáltalán nem védekeztek és vagy jön vagy nem.:) Nem görcsöltök rá, hogy gyerek legyen, de nem is tiltakoztok ellene és így döntenie sem kell, ahogy alakul...:)
Nekünk most 4 éves a kislányunk, bár már egy éve én is szerettem volna egy kis tesót.Akkor még a férjem semmi féle képen nem akart gyereket. Aztán elmondtam neki, hogy miért is szeretnék babát, és miért volna neki is jó, aztán egy kettõ belement, és most 8 hetes terhes vagyok.
Van rá esély, olyan 5-10%-ra tippelném. Akarsz vagy nem akarsz babát?
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretnék:)
Kevès, de ha szeretnètek pròbáld tudatosabban. Szedj Elevitet pl., vizsgáltasd meg magad, figyeld a ciklusodat, stb. Sok sikert.
Van rá esély, de nem túl sok. Póbálkozzatok töbször, valószínüleg késõbb lesz peteérésed.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Nem sok esély van rá.
A kérdező hozzászólása: hááát lehet hogy én beleszámitok abba az 5-10%ba akiknek sikerült :) )) egy hete késett a menzim teszteltem 2x is és pozitiv lett:) )) köszönöm az eddigi válaszokat!:) )))

Hogyan eshetnék ugy teherbe, hogy a párom ne tudjon róla?

Olyan válaszokra nem vagyok kiváncsi, hogy csaljam meg stb. Elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: Nem értem hol itt a gond?Szeretitek egymást,õ is szeretne babát,ülj le vele és mondd meg neki,hogy már nem akarsz várni!Ennyi.Miért rögtön a mellékvágány jut az eszedbe?

Nem értem hol itt a gond?Szeretitek egymást, õ is szeretne babát, ülj le vele és mondd meg neki, hogy már nem akarsz várni!Ennyi.Miért rögtön a mellékvágány jut az eszedbe?
Gyereket nem egyedül vállal az ember, hanem a párjával. Ha nem tud róla, akkor nyilván nem akar. Nem jó egyedülálló anyának lenni, hidd el.
Felejtsd el, nagyon rossz ötlet!!!
Akkor én megpróbálok a kérdésre válaszolni és nem leírni az elveim és tanácsaim lévén az oldal azért van, hogy a kiírt kérdésekre válaszoljon, aki tud, vagy segítene. Védekeztek? Gyógyszert szedsz vagy gumival esetleg megszakítással védekeztek? Ha az elsõ, akkor nyilván abba kell hagynod; a gumiról nem tudok mit írni, mi sosem használtuk. A megszakításnál pedig talán azzal tudnád növelni az esélyeid, ha peteéréskor vagytok együtt.
Nem csodálkozom a válaszokon. Ez van. Nem normális dolog sutyiban teherbe esni. Remélem megtudja a terved. Én elhagynálak a helyében.
Pontosan.... most jön hogy szemét. Ez a kisebb baj, a nagyobb, hogy rettentõ ostoba. A teherbe esés egy dolog, de ép eszû férfinak fel fog tûnni idõben, hogy terhes vagy, fõleg ha nem akar gyereket. Aztán meg sírhatsz, hogy milyen egy szemétláda lator, hogy otthagy egyedül egy kisgyerekkel, te meg felnevelheted a GYES-bõl. Ezen elgondolkodtál már...??? Beszélj pár egyedülálló anyával, akinek a párja nem fizet gyerektartást, hogy mennyire jó ötlet ez. Remélem, legalább óvszert használ. :) ))
Sehogy. Maximum úgy, hogy elhagyod és teherbe esel mástól
Ugorj le egy vasúti hídról, amikor alatta megy a tehervonat...És elõtte na szólj a párodnak...
Ajjajj, most jönnek a válaszok, hogy hogy lehetsz ilyen szemét..
Hhmm, hogyan eshetnél teherbe úgy, hogy a párod ne tudjon róla? Hát erre szokták azt mondani, hogy egy nõ két dologért mindenre képes: azért, hogy legyen gyereke, és azért, hogy ne legyen! Kaptál már válaszokat a kérdésedre! A hogyanra... De! Errõl ne csak Te döntsd egyedül! Ha ez a fiú tényleg veled tervezi a jövõt, akkor akar gyereket és ezt el is tudja mondani neked, ha beszéltek róla...de ha nem akar, akkor sem fogja akarni, ha "véletlenül" lesz a baba...Ne tedd ezt vele! Tiszteld meg azzal, hogy beszélsz vele, a közös jövõtökbe neki is van beleszólása!
Hagyd abba a gyszer szedését arra hivatkozva, hogy régóta szeded és sok lesz már a bevitt hormon.(egyébként ez igaz is) Kezdjetek el megszakítással, naptármódszerrel, vagy Pharmatex-el védekezni. Így még neked is meglepetés lehet a baba.:)
ha nagy a szerelem õ is szeretne gyereket akkor mi a gond??? leültök és megbeszélitek, elmondod hogy szeretnél babát és hogy hagyjátok abba a védekezést. ha pedig azt mondja még nem szeretne akkor meg jobb ha vártok, minthogy belekényszeríted egy olyan helyzetbe amit még nem akar.
Na az ilyen nõnek nem kívánok gyerekáldást.Egy jó pszichológust annál inkább.
Igen, én is utálom az ilyet, amelyik kérdésnél lehet gyûlölködni, oda rögtön odasereglenek, egy szimpla kérdésre meg alig érkezik egy két semmitmondó válasz..
Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt? Hogyan védekeztetek eddig?
A kérdező hozzászólása: Megszakítással. 1 éve. 26/f 20/l
Szia! Én sem értelek. Én is sokkal hamarabb szerettem volna babát, de fel sem merült bennem, hogy átvágjam, és ne akkor kezdjük el, amikor õ szeretné. Kérlek Te se tedd ezt, inkább beszéld rá. Én nagyon örülök hogy így tettem. És babát várok tiszta lelkiismerettel.
1 éve vagytok csak együtt? Még várj egy kicsit :)
Hát ha akkor a szerelem, akkor én sem értem, hogy miért nem lehet ezt FELNÕTT ember módjára megbeszélni? A gyerek két ember döntése kell, hogy legyen. Ha még nem érzi magát készen, ne erõltesd. Az egy dolog, hogy õ azt mondja, hogy nem gond, ha jön, de valamiért csak nem próbálkoztok élesben. Most az miért lesz jó, hogy ha terhes leszel és esetleg megijed és lelép! Nem beszélve arról, hogy tényleg aljas dolog így felcsináltatni magad!
Szia. Menj el a nõdokidhoz, és írass fel esemény utáni tablettát, így mondhatod a párodnak, hogy neki már nem kell védekeznie (megszakítással) hisz beveszed a bogyót és kész. Amit persze NEM veszel be, de ha õ látni akarja, akkor megmutatod neki, hogy Te igenis bevetted, mert hiányzik a gyógyszerbõl... Amúgy pedig a kedves Kérdezõ nem lelki tanácsot kért! Nem azt kérdezte hogy : fair dolog ez? Választ vár a kérdésekre!
Én azt hiszem értem mit akarsz. Konkréte nem próbálkoztok, de ha jön az sem baj... Meglepetést szeretnél szerezni neki, mert az olyan romantikus lenne, mint a rózsaszín lányregényekben, vagy a szappanoperákban...:) )) Ezzel a gondolatmenettel csak az a baj, hogy ha már neked készülnöd kell rá (pl gyszert elfelejteni bevenni, vagy az óvszert elfelejteni feltenni)már olyan mintha becsapnád, átráznád, felültetnéd stb... A meglepetésbaba akkor romantikus, ha mindkét félnek meglepetés a jövetele, és nagyon örülnek.
A kérdező hozzászólása: Nem szemétség. Hanem mind a ketten ugy vagyunk vele, hogyha esetleg besikeredik egy baba akkor megtartjuk. De én nagyon szeretnék egy babát. Csak nem tudom hogy hogy mondjam el neki. Meg ezt nem azért akkarom hogy magam mellett tartsam mert így is nagyon szeretjük egymást és semmi pénzért nem hagyna el engem, mert mindennél erõsebb a szerelmünk.
Így már azért más, amit legutóbb írtál. De elvileg értelmes (?) felnõttek vagytok, miért nem ülsz le vele beszélni, ha õ is úgy van vele, ha besikerül az sem baj, akkor nyilván az ellen se lenne kifogása, ha tudatosan terveznétek. Kommunikáció!
Milyen mély szerelem az, ahol hazugságból születik gyerek??? :D Nagy lehet a szerelem, fõleg a részedrõl, ha ilyen ocsmány módon akarod apává tenni!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolo nem ismeri a párom. És elmehet melegebre nyaralni. Nem szemétségbõl mondom. de egyébként õ is szeretne gyereket. De mindegy. Látom rosszul fogalmaztam meg a kérdést. És ez alapján mindenki elitél.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat az utolsó komment a 12:30-as válaszadónak szól.
Ha õ is szeretne gyereket, akkor hol itt a gond? Szólsz neki, hogy gyereket szeretnél. Ennyi.
Rosszul fogalmaztad meg, csak az a baj, hogy nemcsak kérdést, hanem semmit nem vagy képes értelmesen megfogalmazni, biztos megfelelõen fel tudnád nevelni azt a gyereket?
A kérdező hozzászólása: Igen feltudnám, mert a környezetemben lévõ embereknek mindnek az a véleménye, hogy nagyon jó anya lennék. És Szeretem a gyerekeket. Nem utolsó sorban az anyagi háttér is megvan hozzá.
Akkor mindezt mondd el szépen a párodnak, és ha õ is akarja, akkor már nem is kell úgy teherbe esned, hogy õ ne tudjon róla. Csak õszintén!
szia!ha ennyire szeretnél már kisbabát akkor beszélj a pároddal.Nálunk is ugyan ez volt hogy én már nagyon akartam de a párom még nem nagyon hajlott a babavállalásra.Aztán amikor már többször mondtam neki és látta rajtam hogy mindenem egy kisbaba, akkor belement és elkezdtük a babaprojektet.:) én is 20 éves voltam akkor a párom 25.Tavaly májusban vettünk házat és így már a párom is belátta hogy nincs mire várni.Nekünk 8 hónap után sikerült a baba, de a lényeg hogy a kisfiam a pocakomban van és most vagyunk 30 hetesek.Nagyon boldogok vagyunk és már nagyon várjuk hogy megszülessen a kisfiunk.A lényeg hogy meglegyen a megfelelõ hátteretek.Én azt tanácsolom neked hogy beszélj a pároddal és ha már õ is szeretné akkor vágjatok bele.(Kis idõt hagyjál majd a párodnak hogy letisztázódjon benne a gondolat.:) Sok sikert!

Teherbe eshetek úgy, hogy valaki hozzáér spermás kézzel a csiklómhoz?

Legjobb válasz: Olyan szomorú, hogy semmi érdemleges felvilágosítást nem adnak a mai gyerekeknek.

Olyan szomorú, hogy semmi érdemleges felvilágosítást nem adnak a mai gyerekeknek.
Dehogy, gondolom meg is mosakodtál utána, tehát nem kerülhetett be a hüvelyedbe és fel a méhedbe. Ne aggódj
tuti hogy nem. Még egészséges, próbálkozó pároknál is 20 százalék egy átlagos hónapban a valószínûsége a teherbeesésnek, gondolj bele ha neked csak kívülre kenõdik egy kicsi.... minimális az esélye.
semmi esélye
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok gyerek, csak sajnos még tapasztalatlan. Köszönöm a válaszokat!
ez éppen a túlbuzgó "felvilágosítás" következménye, hiszen azt súlykolják a felvilágosítók, hogy még pettingtõl is lehet teherbe esni, ha a sperma a lány nemi szervéhez kerül. de hogy a csiklótól egy kósza spermium fel tudjon találni a petesejthez, hát annak szerintem nagyjából nulla az esélye.
Mielõtt cselekszel inkább olvass utána hogyan mennek ezek a dolgok.Ne utólag kérdezd meg hogy teherbe eshettél e.
Értelmes egy kérdés:) ))DDDD
Nem. Ha már szexelsz, nem ártana utánanézned a gyermeknemzés biológiájának. Elméletileg lehet életképes ondósejt ilyen esetben is, de azért nem kell szegény sejtecskét ennyire felmisztifikálni, miután letörölték, és megküzdött a szabad levegõvel, ahol nagyon gyorsan beszárad, bejutott a hüvelybe, és dacolva mindennel, sérülten, letaglózva három napig menetelt. Ugye, így olvasva neked sem tûnik túl valószínûnek :(
A helyes sorrend szex esetén: 1. Olvass és tanulj! Ha nem világos, kérdezz! 2. Legyen eszed és olyannal csináld, aki szintén ismeri az 1.-es pontot. 3. Csináld. A sorrend általában fordított. Elõször csinálják a "gyerekek", aztán kérdeznek itt minden zöldséget, és ha mázlijuk van nem lesz baja senkinek sem. Hogy ne legyen teljes off: szinte teljesen kizárt a terhesség, ha minden úgy történt, ahogy leírtad, és semmi szerinted elhanyagolható "picit berakta azért", nem történt. L27
Így csak akkor eshetsz teherbe ha a fülét vagy az orrát dugja beléd.

Teherbe eshetek úgy, hogy a férjemnek prosztatagyulladása van?

Ha igen, ez nem okoz vetélést?

Legjobb válasz: hát, jó kérdés. szerintem igen, de biztos, hogy nehezebben, mert a prosztata váladéka alkotja az ondó legnagyobb részét és ha be van gyulladva akkor nem funkcionál maximálisan. de ha teherbe esel nem okoz vetélést, mert rád nézve nincs hatása. hacsak nem valami olyan gyulladás, amit te is elkaphatsz. szerintem kérdezz meg egy orvost, az a biztos.

hát, jó kérdés. szerintem igen, de biztos, hogy nehezebben, mert a prosztata váladéka alkotja az ondó legnagyobb részét és ha be van gyulladva akkor nem funkcionál maximálisan. de ha teherbe esel nem okoz vetélést, mert rád nézve nincs hatása. hacsak nem valami olyan gyulladás, amit te is elkaphatsz. szerintem kérdezz meg egy orvost, az a biztos.
Nálunk a herevisszér mûtétig nem jött össze a baba, illetve mintha lett volna egy vetélésem. A mûtét után egy évre fogant meg.
szia az én páromnak tavaly volt ez a betegsége tünetmentesen, nem is érzte de kevés lett a sperma atersztoszteron szintje is nagyon lement, azota sincs baba, már sok antibiotikomot beszedett, meg spermaszám növelöt.. talán ebben a honapban , majd..

Teherbe eshetek úgy, hogy ha a barátommal pettingeltünk, és lehet, hogy olyan lett a keze, de nem biztos, de az tuti, hogy letörölte, aztán eltelt fél óra vagy egy óra, és megujjazott, de nem dugta be teljesen az ujját, csak egy kicsit?

Legjobb válasz: Hát nem tudom mi történt,alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk,másfél éve után még nem fekküdtünk le,és már 20-ak vagyunk,so még szûz vagyok,az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék,ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj,mert lehet több is volt mint 1óra,addig már mindent csinált a kezével,kint is volt a friss levegõn,cigizett,simizett,so nem sok rá az esély,hogy teherbe estem,de azért én elég parázós vok,kössz a válaszokat

A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi történt, alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk, másfél éve után még nem fekküdtünk le, és már 20-ak vagyunk, so még szûz vagyok, az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék, ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj, mert lehet több is volt mint 1óra, addig már mindent csinált a kezével, kint is volt a friss levegõn, cigizett, simizett, so nem sok rá az esély, hogy teherbe estem, de azért én elég parázós vok, kössz a válaszokat
Szerinted?
Lehetnétek felelõsségteljesebbek is! Azért mert most vagy fiatal, még használhatnád az eszed... Szerintem nem vagy terhes, de tesztet vegyél. Ha terhes vagy mit akarsz csinálni egyébként?
Igen, teherbe eshetsz! Bár hozzá tartozik, hogy kicsi az esélyetek. Ha letörölte, az már jó, bár fõleg azért, mert szabad levegõn egészen hamar elpusztulnak a spermiumok...és ugye, ha nem volt a hüvelyedben a keze, az is jó. Meg a ciklusodra is visszaemlékezhetnél, hogy épp hol jártál... A lényeg: az ember nem esik ám olyan könnyen teherbe;) Ne parázz! Viszont a magad megnyugtatására vegyél egy tesztet, de tudjad, hogy az az esemény utáni 12-14. naptól mutat, a beágyazódástól ennyi idõnek kell eltelni a megemelkedett progeszteronszintig. 2 teszt 4 nap különbséggel már kb 100% ;) Uh csak nyugi...

Teherbe eshetem úgy, hogy egy napig barnáztam, majd két napig közepesen véreztem?

És a második vérzéses napon szinte alig volt valami. Csináltam menzesz el?tt két tesztet ami negatív lett, ennek ellenére lehetek terhes? Vagy mit?l van ez a kevés vérzés?

Legjobb válasz: szia! nekem is volt ilyen..már reménykedtem is..de semmi.. nem az elõzõ, hanem az azelõttim volt ilyen, sõt azután is. de nem volt baba. lehet csak vékonyabb volt abban a hónapban a lebomló nyálkahártya..de max. csinálj egy tesztet.

szia! nekem is volt ilyen..már reménykedtem is..de semmi.. nem az elõzõ, hanem az azelõttim volt ilyen, sõt azután is. de nem volt baba. lehet csak vékonyabb volt abban a hónapban a lebomló nyálkahártya..de max. csinálj egy tesztet.
szia ugyanez volt nekem az elõzõ hónapba és nem voltam terhes.
Szia! nekem is igy volt és terhes voltam!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, lehet hogy csinálok még egy tesztet.

A spermium átjut a ruhán keresztül? Teherbe eshetek úgy, hogy mindkettőnkön ruha volt, de a barátomnak volt egy "kisebb fokú" magömlése?

Még sz?z vagyok.

Legjobb válasz: Nem,nem hiszem. Nyugodj meg,szerintem semmi bajod nem lehet tõle.Azért nem kell mindenben babát látni.Csak okosan felkészülten.

Nem, nem hiszem. Nyugodj meg, szerintem semmi bajod nem lehet tõle.Azért nem kell mindenben babát látni.Csak okosan felkészülten.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak ez volt az elsõ ilyen élményem.
Nem lettél terhes , nyugodj meg, de ha ennyire felkészületlen vagy, miért nem olvasol utána egy kicsit ezeknek a dolgoknak, vagy beszéled meg egy jó barátnõddel, aki tapasztalt.Hidd el megnyugodnál, mert így folyton rettegni fogsz mindentõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, utána fogok nézni.

Hány napnak kell eltelnie hogy hasson a fogamzásgátlo? Ha szedem a gyogyszert és megvan és ugy sexelünk pároomal és ugy élvez belém, akkor nem eshetek ugye teherbe ugyan ugy (ha szedem a tabit)?

most fogok nögyogyihoz menni:S eléggé félek.

Legjobb válasz: Ne félj, és nem kell semmidet sem szégyelni. Meg fog vizsgálni a doki, úgyhogy le kell majd vetkõznöd (felsõ maradhat). Ha a mensid elsõ napjától szeded majd a tabit, akkor már az elsõ szemtõl hatni fog. De majd olvasd el alaposan a betegtájékoztatót, mert abban minden benne lesz. Lehet, hogy a soki adni fog a tabiról egy kis ismertetõ füzetet is. Ha a tabit rendesen fogod szedni, akkor nem eshetsz teherbe. A párod pedig nyugodtan beléd élvezhet.

Ne félj, és nem kell semmidet sem szégyelni. Meg fog vizsgálni a doki, úgyhogy le kell majd vetkõznöd (felsõ maradhat). Ha a mensid elsõ napjától szeded majd a tabit, akkor már az elsõ szemtõl hatni fog. De majd olvasd el alaposan a betegtájékoztatót, mert abban minden benne lesz. Lehet, hogy a soki adni fog a tabiról egy kis ismertetõ füzetet is. Ha a tabit rendesen fogod szedni, akkor nem eshetsz teherbe. A párod pedig nyugodtan beléd élvezhet.
Azért kicsit ovatosABB lennék mint az elõttem szóló , mert a barátnõm is azt hitte, hogy az elsõ szem után, de mikor terhes lett, a doki megerõsítette, hogy mive olyan alacsony a hormontartalma a mai fogamzásgátlóknak, ezért az elsõ levél alatt mé g elõfordul peteérés, tehát jobb beszedni a 21 szemet, majd egyszer megjön és a következõ ciklusban már véd. A csikloméretedet pedig nem kell szégyellni, mert biztos nem te nyújtogattad, hanem genetikailag ilyen, bátran menj a dokihoz..és májfunkcióvizsgálatot kérj, ha ez nem lenne a dokinak egyértelmû., mert nekem az kimaradt és olyan fogamzásgátlót kaptam, ami nem is volt jó nekem.
A legbiztosabban akkor véd ha elfogyott 1 havi adag. Nem kell szégyelned semmit, pláne nem a nõgyógyász elött. Gondolj arra, hogy naponta hány nõ fordul meg nála, és egyáltalán nem férfi (ha férfi a dokid) szemmel fogja nézni a nemi szerved. Amúgy engem nem vizsgált meg mikor felirattam. És ne félj! Nagyon jó fej lesz! :)
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok:) köszi a válaszokat:) örülök h. ilyen rendes emberek válaszoltak:)
A kérdező hozzászólása: ha legalább várok egy hetet vagy másfelet ugy már biztonságosabb nem?:) (tabletta)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!