Találatok a következő kifejezésre: Hogy eljem eletem (49 db)

Hogy eljem az eletem?

tegyek eleget mindenkinek legyek mindenkihez jo, figyeljek oda masokra? Vagy csak figyeljek magamra es eljek ugy ahogy nekem pont jo lenne az mellet hogy megbantok embereket akik szeretnek? vagy eggyik vagy masik , kombinacio nemletezik ez fix

Legjobb válasz: Fura. Én ha jót teszek másoknak, jó vagyok hozzájuk, akkor általában õk is hozzám, és szerintem ez így jó. Nem tudom milyen céljaid lehetnek, ha annak eléréséhez másokat meg kell bántani. Persze a legfontosabb, hogy úgy élj, ahogy akarsz, hiszen a te életed. De ha mindenkit megbántasz, számíts rá, hogy senkid sem lesz. Szerintem mások céljait, érzéseit szem elõtt tartva kell úgy dönteni, hogy az nekünk a legjobb legyen.

Fura. Én ha jót teszek másoknak, jó vagyok hozzájuk, akkor általában õk is hozzám, és szerintem ez így jó. Nem tudom milyen céljaid lehetnek, ha annak eléréséhez másokat meg kell bántani. Persze a legfontosabb, hogy úgy élj, ahogy akarsz, hiszen a te életed. De ha mindenkit megbántasz, számíts rá, hogy senkid sem lesz. Szerintem mások céljait, érzéseit szem elõtt tartva kell úgy dönteni, hogy az nekünk a legjobb legyen.
Figyelj, ezt neked kell tudnod, hogy mi fér bele. Ha te tükörbe tudsz nézni minden nap, úgy hogy sárba tiporsz másokat, akkor neked nem jelent problémát. De szerintem minden normális embernek úgy kéne élni, hogy ne basszon át másokat. Eleve gáz, ha ezt meg kell kérdezned. Miért nem vagy benne biztos? Megfelelni azoknak felelj meg akiknek meg akarsz. Akik fontosak neked azokkal csak nem baszol ki. Akik meg leszarnak azokat te is szard le, de nem kell õket bántani. Akik ártanak neked, azoknak szerintem te is árthatsz. A mai világba el lehet felejteni a megdobtak kõvel dobj vissza kenyérrel baromságokat. Persze nem arra gondolok, hogy valaki rálépett a lábadra és lelövöd. De nem kell lenyelni mindent a féreg emberektõl. De tudni kell megbocsátani is néha, és nem árt mérlegelni a dolgokat, nehogy olyasvalakinek árts akár meggondolatlanságból aki nem is bántott. Mindig légy biztos a dolgaidban. Azért nyilván mérlegelni kell, hogy egy maffiaval nem érdemes ujjat húzni, vagy aki ellen úgyis gyengébb vagy. A szeretteid nem tudom, hogy hogy jöhet szóba, hogy megbántod. Féreg akarsz lenni? Vagy hogy merülhet fel benned ilyen kérdés?

Hogyan éljen egy meleg fiú boldog életet?

Mit gondoltok hogyan tudnék boldogan élni melegként? 18/F

Legjobb válasz: Hidd el, hogy élhetsz boldog, teljes értékû életet melegként! Nem kell hangoztatni, hogy meleg vagy, elég ha a szûk családod és a barátaid tudnak róla. Elõbb-utóbb úgyis elfogadnak. Próbálj ismerkedni hozzád hasonló, neked szimpatikus srácokkal (ha máshol nem megy, akkor netes társkeresõn), és ha valakivel el tudnál képzelni közös jövõt, akkor hajrá, ne azzal foglalkozz, hogy mások mit gondolnak! Lesz, aki rossz szemmel fog emiatt rád nézni, lesz aki beszól majd, de csak 1 életed van, és az rajtad múlik, hogy milyen lesz! Emellett szerencsés lenne, ha lehetséges, hogy valamilyen értelmiségi pályát (pl. közgazdász, mérnök stb.) válassz magadnak, mert a késõbbiekben, ha ilyen területeken fogsz dolgozni, ott jobban tolerálják a másságot. 24/F (meleg)

Hidd el, hogy élhetsz boldog, teljes értékû életet melegként! Nem kell hangoztatni, hogy meleg vagy, elég ha a szûk családod és a barátaid tudnak róla. Elõbb-utóbb úgyis elfogadnak. Próbálj ismerkedni hozzád hasonló, neked szimpatikus srácokkal (ha máshol nem megy, akkor netes társkeresõn), és ha valakivel el tudnál képzelni közös jövõt, akkor hajrá, ne azzal foglalkozz, hogy mások mit gondolnak! Lesz, aki rossz szemmel fog emiatt rád nézni, lesz aki beszól majd, de csak 1 életed van, és az rajtad múlik, hogy milyen lesz! Emellett szerencsés lenne, ha lehetséges, hogy valamilyen értelmiségi pályát (pl. közgazdász, mérnök stb.) válassz magadnak, mert a késõbbiekben, ha ilyen területeken fogsz dolgozni, ott jobban tolerálják a másságot. 24/F (meleg)
A kérdező hozzászólása: Nekem is évekig ment az elfojtás, a saját magam elutasítása, rengeteg idõt vett igénybe, mire eljutottam oda, és kimondtam (elõször magamnak) hogy igen, én meleg vagyok...
Már több fiúval jártam. De keresem azt, akivel örökre együtt tudnék maradni ;)
Mit csinálsz ha rádragad egy csak? Volt már rá eset?:D:P
csaj* bocs elírtam
Volt... És igen erõsen próbáltam éreztetni, hogy hát nem szeretnék semmit... De annyira belém zúgott, hogy ezeket a jeleket észre sem vette... Úgyhogy azt találtam ki, hogy azt mondtam neki, hogy lett barátnõm. Részérõl biztos nagy csalódás, részemrõl meg egy kegyes hazugság volt.
És ha nem lennél meleg, kellene a csaj? Szegény, én sajnálom:(
Nyílván kellene :) Senki sem szeret egyedül lenni. De ott van a 'ha'... És ez igen sokat számít :)
Persze, értem.:) Hát sajnálom, vagyis nem tudom mit mondjak, de ez nem jó. Barátaid, testvéreid tudják (ha van)!
És egy fiúval vagy, vagy többel esetleg?
Budapesti vagyok
És te hova valósi vagy?
Azt mondták, hogy sejtették, mert mondták, hogy jól nézek ki, meg okos is vagyok, és mégsem volt még barátnõm... De ennek ellenére eléggé kiborultak. Pont ma lesz, hogy 2 hónapja már sokadszorra rákérdeztek és akkor el mondtam nekik...
Mit szóltak a szüleid?
Mindkettõre igen a válaszom :)
Volt már kapcsid?
Szüleid tudják?
Hali! Én barna rövid hajú vagyok, abszolút heterós kinézettel, révén hogy hitoktatóként is dolgoztam egy évet ;) Több lány közeledett hozzám. Hidd el, nehéz nekik elmondani, hogy mi a helyzet... Nézz körül ebben a mocskolódó világban! Mindegyikünk fél! Ez van...
Nem kell sajnálnod :) Ez van, és nekem tetszik is ez az élet ;) Testvérem még nem tudja, majd eljön ennek az ideje is... Amúgy a barátaimat két felé lehet választani... Vannak a heteró barátaim, akik nem tudják, és van a meleg baráti köröm, akik bár nincsenek olyan sokan, de õk az igazi barátok, akikkel mindent meg tudok beszélni ;)
Mit tanulsz, ha tanulsz még?
Jogot
Jó kédés. Elõsször magammal kellene tisztázni hogy ez van, de ez nem megy. Azután hogy hogy menne a boldogság, csak talányaim vannak, de arra törekednék hogy ne tûnnyek ki, és a barátom is ilyen legyen. 17/F
Én is meleg vagyok és tudjátok mi a véleményem? Nem is akarok heteró lenni, én így is nagyon boldogan tudok élni. Igaz, hogy nem olyan könnyû... De nekem ez akkoris jó, és nem akarok változtatni. 16/F
A kérdező hozzászólása: Nah milyen jól eldumálgattatok, meglepetéssel indult a reggelem mikor megláttam, hogy 59 válasznál tart a kérdés... :D @23:14: Békés megye, várost nem írok. @Glam Maarco írtam privit! @jún.30, 09:15: Igen, egyetértek a külfölddel.
Én is a fiúkat szeretem és azt mondom KÜLFÖLDÖN érdemes megpróbálni élni, csak hát az is nehéz.
Az e-mail címemre tudsz majd írni ;) Jóéjt! Szia! :)
Sok sikert a továbbiakhoz, örülök, h beszélhettünk, remélem még fogunk, most megyek aludni, jóéjt:)
Augusztusban. És igen, az embernek mindig hiányozna a barátai :) De nem gondolom, hogy ez egy rossz hét lesz :D
Ja, h már kifizettétek:D:D Az jó és mikor mentek? Hiányozni fognak a melegek nem?
Igen, mert a heterós nyaralást már rég kifizettük, ezért nincs pénz többre... de ezt hagyjuk :D Am átlagos. Van aki szerint inkább vékony, de maradjunk az átlagosnál :D Akkor nem ér senkit csalódás :) )
Azt írtad, hogy nincs pénz azért mész a heteró barátaiddal azért nem a melegekkel. Am milyen a testalkatod?
Nem kell több pénz, csak elfogyott :D A melegeknek sincs több pénzük :) )) Amúgy Balatonra megyünk. Meg már hónap elején voltunk Németországban egy hetet ;)
Mert mért kell több pénz a meleg barátaidhoz? És merrefele mentek?
Családdal nem, de szerintem pénz hiánya miatt meleg barátaimmal sem :) Viszont a heteró barátaimmal igen :D
Nyaralni mentek együtt?
Chat, meleg társkeresõk, illetve meleg szórakozóhelyeken :)
Jó ég, honnan találtál még meleg fiúkat?
HOMÁROK :D
Na és te hozzád ha közeledik egy csaj, hogy viselkedsz vele? Utálod a nõket egyébként? És te, hogy nézel ki??
A kérdező hozzászólása: Sajnos vannak olyan melegek akik erkölcstelenül élik az életüket, és azoknak mindegy hogy ki, csak farka legyen. Én ugyanúgy keresek párt, mint egy heteroszexuális, a belsõ értékeket sokkal többre tartom. Szerintem a melegek nem utálják a nõket, sõt, van akinek csak lány barátja van, én pedig úgy viszonyulok hozzájuk, mint egy átlagos fiú, figyelve arra, ne értsenek félre, ha "közeledek" hozzájuk. Nem fordulok utána az utcán, ez tuti, de ha egy buliba odajön hozzám, akár táncolok is vele, haverkodom, lazulok.
És egy melegnek mindegy, hogy milyen fiú csak fiú legyen vagy ugyanúgy megválogatod, ahogy minden normális beállítottságú? És a melegek utálják a nõket, undorodnak tõlük??(ezt arra értem, ha pl látod õket az utcán, mit gondolsz róluk?) Hogy viselkedsz ha pl egy buliba odamegy hozzád egy csaj?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Én õszintén azt kívánom neked, hogy találj valakit és legyél boldog!
A kérdező hozzászólása: Ez serdülõkorban alakul ki. Pontosabban akkor kezded érezni, hiszen akkor "érsz". Már 12 éves koromban éreztem, de elnyomtam, bemeséltem magamnak hogy én nem vagyok az. Csak épp mégis a fiúkra áll fel.
Csak kérdeztem. :D És mikor alakult ki nálad ez az érzés? Volt olyan, hogy elejében a lányokhoz vonzódtál, aztán a fiúkhoz vagy mindig a fiúkhoz?
A kérdező hozzászólása: Édesanyám tudja, összetört. Napokig csak zokogott, és kérdezett, és ettõl ugyanúgy szeret mint eddig. Apám nem tudja, vele nem is igazán jó a kapcsolatom, így lehet nem is fogja. Hajam középhosszú. Miért?
Oké oké csak kíváncsi voltam. És a szüleid tudják vagy titkolod? Hajad rövid?:D
A kérdező hozzászólása: Én magamról tudok nyilatkozni, én ugyanúgy gondolkozom minden másról is, bár mindent mélyebben átgondolva. Teszem azt - én például nem ítélek elsõre, mert áldozata voltam ennek már iskolában, lelki terror, stb. Én nem vagyok rasszista sem, mert megtapasztaltam, hogy vannak becsületes romák is! Ezek gondolkodásmódbeli kérdések... Ha azt mondják, fesd be az eget, ne azt kérdezd, hogy mibõl, hanem hogy milyenre!
Minden 10. ember meleg??? nahneeee, én még nem hallottam ilyenrõl. Jah és még vmi: egy meleg is ugyanúgy gondolkozik minden másról, mint egy normális beállítottságú? (nem kapcsolatba kérdezem) Egyébként én megértelek, sajnos nem lehet ellene mit tenni, amúgy gondolom te sem szereted ezt magadba, nem?
A kérdező hozzászólása: @w3dzz! Ha te lennél az én helyemben, használnád az általad említett eszközt? :) Szívbõl kívánom hogy egyszer szembesülnöd kelljen egy meleggel, mondjuk a saját fiad, vagy közeli ismerõsöd személyében! Akkor talán rájönnél, hogy ez nem egy olyan dolog, amit magának választ az ember. Ha lenne annyi eszed, fel tudnád fogni, hogy neked sem volt választási lehetõséged afelõl, hogy heteroszexuális akarsz-e lenni. :) @21:43: köszönöm, feldobtad az estém. :) @21:44: itt ebben az országban én is ezt látom, ez a társadalom egyhamar nem lesz olyan szinten, hogy felfogják és elfogadják, hogy ma minden 10. ember meleg. @21:46 Nem volt még kapcsolatom. Megbánni? Igen, sokáig sanyargattam magam, mert nem értettem miért én, miért velem, és mit fogok így kezdeni az életemmel, de ezt csak elfogadni lehet, küzdeni ellene egy életen át - lehetetlen. "Észhez tér" ez olyan mint a majd kinövi, majd elmúlik. NEM FOG ELMÚLNI. Te meg tudnád változtatni a jelenlegi beállítottságodat? Ennyi.
Észhez tér és inkább lányok után megy..:D
Uhh én csak annyit mondok, majd megbánod. És volt már kapcsolatod?? Én is ismerek egy meleget, nem látszik rajta, de mi tudjuk :D
Jobban teszed ha zárt falak közt maradsz meleg, mert a kapcsolatodat (ha van) itt nem hozhatod nyilvánosságra! 4 fal közt is lehetsz igazán boldog, a lényeg hogy szeressenek és az hogy te is szeress!
A kérdező hozzászólása: 10bõl 8 ember azt mondta, hogy az életben nem mondta volna meg rólam. Normális fiús ruhákat hordok. Figyelek a beszédemre, és a megnyilvánulásaim is koordinálom.
Jajjj..:D Külsõdön látszik? Milyen ruhákat hordasz? Keress egy olyat, aki meleg vagy nem találtál még???:D
Ez kemény lehet...
A kérdező hozzászólása: Igen az. Ezért van az, hogy szeretném ha az emberek mögé látnának ennek a dolognak. Nagyon egyszerû b*zizni valakit, és bele sem gondolni milyen lehet az élete... Párkeresés... gondolhatod, amikor neten felmegyek egy társkeresõ oldalra, és 6-an rámírnak, ebbõl 4 azzal kezdi, hogy mekkora a szerszámom, akkor mégis milyen "könnyû" hozzám illõ párt találni...
Jaj, ezt úgy bírom, mindenki mondja, hogy ebbe a sz*ros országban utálják a melegeket, nem fogadják el õket, bezzeg máshol... Kicsi szíveim, nézzetek már ki Latin-Amerikába! Nemhogy utálják a melegeket, de a bandák, ha találnak egyet, halálig kínozzák! És akkor Magyarország a sz*r, mert nem házasodhatsz meg nem fogadhatsz örökbe gyereket? Itt még azt a szinesruhás felvonulást (gaypride vagy mittudomén) is tolerálják úgy-ahogy. A tengerentúlon ezért úgy seggberugnának, hogy Kínáig repülnél! P.S.: Ez nem gyûlölködés, nem haragszítás a melegek ellen. Nem utálom a melegeket. Csak ez a "jajengemmindenkiutál" eszme...
Amit leírtál, nagyjából azon megyek/mentem keresztül én is... Múltkor megkérdezte tõlem valaki, h ha lenne olyan gyógyszer, amit ha beveszek, heteró lehetnék, akkor bevenném? És az igazat megvallva, végig gondoltam és azt mondtam, hogy nem! Nagyon boldog vagyok így! Bár csak 20 éves vagyok, még elõttem az élet, de szerintem igenis lehet boldog valaki melegként! Nem tudom ki írta, de abban igaza van, hogy tanulj! A tudás hatalom, és ha valaki tud, melegként is nagyon sokra viheti! Ha van kedved beszélgetni, írj bátran! ;)
ben
Jóéjt.....:D
:D:D Oksi :D Am hova valósi vagy?
A kérdező hozzászólása: Ha szeretnél :D Most viszont én megyek aludni, köszönöm az eddigi válaszokat! További érdekes dolgok itt: http://elni-es-elni-hagyni.blog.hu/
Nem ismerkedünk össze?:D De sajnos lány vagyok :(:(
Van ám szöveg :D(Y)
A kérdező hozzászólása: Melegnek lenni nem betegség. Én fogyatékosságnak fogtam fel egy darabig. De lehet ajándék is, csak nem mindig csillog megfelelõen a csomagolás.
22:59 nagyon vicces vagy, mert nem vagyok csúnya, sok barátom volt már, ez a fiú is közeledett, de mire "odáig értünk" volna, akkor mondott nemet..
"Akkor valószínûleg én is egy meleggel akadtam össze a múltkor...:S" hát persze, nyugtasd csak magad...de inkább kibaxott csúnya vagy:D:P
Pont ugyanígy utasított el, ahogy leírtad..
úristen, és még azt gondolom h nekem vannak hatalmas problémáim....hát sajnállak, mert beteg vagy. sok sikert az "élethez", komolyan!
Akkor valószínûleg én is egy meleggel akadtam össze a múltkor...:S
A kérdező hozzászólása: Tánc, tapi belefér. Ha komolyabbra fordulna, pl. csók akkor valószínûleg eltolnám magamtól. Majd ha olyan típusú lány, akkor elmondanám hogy meleg vagyok, ha ribi akkor pedig közölném vele, hogy én nem vagyok olyan fiú... :D
És ha táncolsz vele és a csaj megfogja pl a derekad és elkezd közeledni akkor mit csinálsz? Leveszed a kezét? Esetleg más példába ha elkezd közeledni?
A kérdező hozzászólása: @22:44: Lehet hogy van valami abban, amit mondasz. De abban is, amit én mondok. Itt nem lehet felvállalni, Londonban a nyílt utcán láttam smároló párt. Mellesleg én nem is akarok házasodási jogot, sem gyereket nevelni. Én csak élni szeretnék boldogan, és nem gyûlölködés célpontjaként.
magyarországon úgy hogy tagadja. külföldön talán jobb a helyzet , de itt biztos h nem éri meg felvállalni. én nem vagyok meleg , de gondolj arra a politikusra aki nyíltan elismerte h meleg majd 3 nap múlva felakasztotta magát.

Nagyon hozzászoktam a magányhoz, így hogy éljem az életem?

Sohasem voltak barátaim,mindig is egyedül voltam.Ebben az elszigeteltségben nõttem fel,és egyszerûen nem tudom elhagyni.

Legjobb válasz: Csak fokozatosan szoktasd magad vissza az életbe. Vagy ne te menj az életbe hanem jöjjön az hozzád. Meghívod a haverokat szórakozni stb. A magány nem embernek való és mindig meg is törik. Most is meg fog.

Csak fokozatosan szoktasd magad vissza az életbe. Vagy ne te menj az életbe hanem jöjjön az hozzád. Meghívod a haverokat szórakozni stb. A magány nem embernek való és mindig meg is törik. Most is meg fog.


Hogy éljek boldog életet, ha valószínűleg sosem fogok kelleni egy szép nőnek sem?

Egész életemben az volt a legnagyobb vágyam, hogy egyszer lehessen egy igazán szép barátnőm, akiért tényleg oda tudok lenni.. De sajnos az én adottságaimmal ez szinte biztosan nem fog megtörténni. Ez az érzés tönkreteszi életem minden pillanatát, nincs kedvem, motivációm semmire, mert az, amit a legjobban akarok, tudom, hogy úgyis elérhetetlen.. Nem értem, hogy más, hozzám hasonló adottságú emberek hogyan tudnak boldog, elégedett életet élni, nem törődve ezzel..

Legjobb válasz: Elárulom. Õszinte leszek és fájni fog , de lehet tanulsz belõle . Töketlen vagy , feladtad meghunyászkodtál a helyzeteddel , mert ez egyszerûbb és kényelmesebb. A vágyakozás nem visz elõre. CSAKIS a kemény munka , mint izomzat és lélek terén , amit TE csakis tudsz elérni. És a munka fájdalommal jár . Nagyon sokkal Tudod mi a probléma , tudod , hogy tudnál ellene tenni , de te csak itt nyomod a rinyát vegetálsz a sz*rban és várod , hogy majd valaki megsajnál . Elárulom nem fognak. Annyi ilyen "kérdés" özönlött már ide , hogy a f*sza tele van mindenkinek ezzel. Hallottad már azt , hogy bátraké a szerencse? Mert a gyáva , mint te és a hozzád hasonlóak inkább marad otthon a komfortzónában és irigyli azt , aki kitört belõle . " Ha az én tehenem megdöglik , dögöljön a szomszédé is" Ahelyett , hogy mondjuk tennél a problémáddal szembe fordulsz vele és nem menekülsz . A dzsungel törvényei (vagyis természetes szelekció) ma is hatnak a társadalomra , akár tetszik akár nem. A gyenge kihullik a sorból. Van aki ezt elfogadja tudatalatt és itt rinyál vagy fogja magát kimegy a parkba és edz naphosszat. 2. A lányok szerinted tudnak tisztelni egy olyan kisfiút , mint téged? magabiztosság és az erõ mindennemû foszlánya nélkül . Õk a magabiztos és céltudatos embereket keresik és itt jön be az a probléma , hogy ezek nagyrészt a bunkó senkiházi férfinak ugyanúgy nem nevezhetõ emberek. Ez itt a probléma , kedves aranyos fiúkkal , akiket a lányok állítólag keresnek csak pont emiatt nem találják. Ilyen voltam és részben vagyok még én is. De tudod öregem én meguntam azt az állapotot , hogy fizikumom gyenge , hogy nem mertem lépni feléjük és inkább otthon ültem. Befogtam magam mert rendszer nélkül én nem tudok elõrébb jutni. Kondi heti 4x abból a pénzbõl amit ÉN kerestem meg és nem a szüleim. Könyveket olvastam a testbeszédrõl , hogy ténylegesen megértsem az embereket és ami a fontosabb , õk hogy látnak engem . "Az életed csak mások szemén keresztül válik értelmessé" Lehetsz te bármilyen jó ebben meg abban , ha közben tojnak rád , mert süt belõled az önbizalomhiány és a negatív kisugárzás. Nemrég tapasztaltam mennyire sokat számit ennek a kettõnek a hiánya . Szóval most jön a csernusos rész: bevállalod? igen vagy nem. 17/f

Elárulom. Õszinte leszek és fájni fog , de lehet tanulsz belõle . Töketlen vagy , feladtad meghunyászkodtál a helyzeteddel , mert ez egyszerûbb és kényelmesebb. A vágyakozás nem visz elõre. CSAKIS a kemény munka , mint izomzat és lélek terén , amit TE csakis tudsz elérni. És a munka fájdalommal jár . Nagyon sokkal Tudod mi a probléma , tudod , hogy tudnál ellene tenni , de te csak itt nyomod a rinyát vegetálsz a sz*rban és várod , hogy majd valaki megsajnál . Elárulom nem fognak. Annyi ilyen "kérdés" özönlött már ide , hogy a f*sza tele van mindenkinek ezzel. Hallottad már azt , hogy bátraké a szerencse? Mert a gyáva , mint te és a hozzád hasonlóak inkább marad otthon a komfortzónában és irigyli azt , aki kitört belõle . " Ha az én tehenem megdöglik , dögöljön a szomszédé is" Ahelyett , hogy mondjuk tennél a problémáddal szembe fordulsz vele és nem menekülsz . A dzsungel törvényei (vagyis természetes szelekció) ma is hatnak a társadalomra , akár tetszik akár nem. A gyenge kihullik a sorból. Van aki ezt elfogadja tudatalatt és itt rinyál vagy fogja magát kimegy a parkba és edz naphosszat. 2. A lányok szerinted tudnak tisztelni egy olyan kisfiút , mint téged? magabiztosság és az erõ mindennemû foszlánya nélkül . Õk a magabiztos és céltudatos embereket keresik és itt jön be az a probléma , hogy ezek nagyrészt a bunkó senkiházi férfinak ugyanúgy nem nevezhetõ emberek. Ez itt a probléma , kedves aranyos fiúkkal , akiket a lányok állítólag keresnek csak pont emiatt nem találják. Ilyen voltam és részben vagyok még én is. De tudod öregem én meguntam azt az állapotot , hogy fizikumom gyenge , hogy nem mertem lépni feléjük és inkább otthon ültem. Befogtam magam mert rendszer nélkül én nem tudok elõrébb jutni. Kondi heti 4x abból a pénzbõl amit ÉN kerestem meg és nem a szüleim. Könyveket olvastam a testbeszédrõl , hogy ténylegesen megértsem az embereket és ami a fontosabb , õk hogy látnak engem . "Az életed csak mások szemén keresztül válik értelmessé" Lehetsz te bármilyen jó ebben meg abban , ha közben tojnak rád , mert süt belõled az önbizalomhiány és a negatív kisugárzás. Nemrég tapasztaltam mennyire sokat számit ennek a kettõnek a hiánya . Szóval most jön a csernusos rész: bevállalod? igen vagy nem. 17/f
nem topmodell csajokra kell hajtani mert azok úgyis elhajtanak még akkor is ha jóképû vagy.
A lényeg hogy ha nem megy keress szakembert. kell tanulmányozni a nõket hogy meglásd mik azok a kódok amik felvonják a figyelmüket. Sajnos logikailag ök totál impotensek s lehet hogy fizikáról meg asztrológiáról nem lehet beszélni velük. az ök logikájuk 0 részben. ott valami érzelmi marhasággal gondolkoznak s az szerint döntenek. Én is ugyanebbe a helyzetbe vagyok mint te s eléggé megfigyeltem hogy ezek a hasitottkörmüek (Nök)hogyan gondolkoznak. rászállnak ilyen izomagyakra akiknek van kocsijuk pénzük s akik hûjére kihasználják õket. van lényeg is pár s az hogy nem minden csaj ilyen. kell kutatni. sok sikert. én is azt teszem.
teljes mértékben egyetértek a 14-essel. tegyél azért hogy sikerüljön meghódítanod a jó csajokat, és ne csak rinyálj mert nem megy. elhiszem hogy szar, de rajtad kívül elég sok ember nem feltétlen egy modell alkat, de tesznek érte, hogy jobbak legyenek.. mindig kihozhatsz magadból többet, olyan nincs, hogy nem. 16/l
Kit érdekel hogy mást mit csinál. [email protected] hogy másnak 1 homokszemet sem kell arrébb tenni, mert anyuci meg apuci mindent a segge alá tol az életében. Én ha kell egész hegyeket mozgatok meg homokszemenként hogy elérjem a célomat. És több mint való én jobban fogom élvezni a sikert, mint az, aki meg sem küzdött érte. "A jó pasik ugyanúgy az alapján válogatnak, hogy melyik csaj néz ki jól, rájuk mégse haragszik senki emiatt." Nincs olyan hogy jó pasi, meg jó nõ. Csak a felszínes emberek döntenek és alkotnak véleményt külsõ dolgok/tények alapján. Ha ilyen felszínes ember akarsz lenni akkor állj be a közéjük. "amit a legjobban akarok, tudom, hogy úgyis elérhetetlen.2 Ilyen hozzáállással ne is csodálkozz. Nem mehetsz úgy el egy állásinterjúra hogy úgysem fognak felvenni, illetve nem kezdhetsz bele egy üzletbe úgy hogy azt mondod úgysem kell senkinek a termékem. Vagyis belekezdhetsz, de sok sikert ne várj tõle. Neked is át kellene állni a "nem nyeremény orientált" gondolkodásra. Ami annyit jelent hogy az életed részévé válik a cselekedet, mindegy annak kimenetele. teszed a dolgod és kész, és nem kifogásokat gyártasz, meg sírsz és sajnáltatod magad egy noname oldalon. Ez 1ik csajnak se fog imponálni.
Nocsak a hangszálaid megtalálták a herédet. 10x-esen próbálkoztál és nem volt elég? Csináld 20x-osan másképp nem érsz célt és csak pazaroltad az energiád.Ha nem volt elég 20x akkor tedd magasabbra a lécet , amíg össze nem jön. Tudod mit vettem észre? Most is csak áltatod magad és kifogásokat keresel. Aki tényleg mindent beleadva foglalkozik valamivel leszarja , mennyi energiát öl bele és ezt más , hogy teszi. Ne nekem akarj itt megfelelni , hanem magadnak ott odaát. Nézz magadba és gondold végig vajon az az energia amit belefektethetnél a változásba : 100%-ból mennyi a valódi 20-30? Igen valakinek egyszerû. De tudod mi a baj az ezzel? Nem tudják értékelni amilyük van , ha õk kerülnek ehhez hasonló helyzethez az életben nagy valószínûséggel elbuknak. Elõbb itt vágtad a rinyát , hogy te csak egy aranyos kedves szép csajt akarsz. De tudod azért küzdeni kell , ami neked luxus. Most , hogy megsértettem a kis egódat rögtön nekünk esel magadat védve. Tudod könnyû másokat okolni , csináld nyugodtan. De amíg nem nézel magaddal szembe és a félelmeiddel csak rinyap*na maradsz
A kérdező hozzászólása: 11-esnek meg.. Ez annyira képmutató.. A jó pasik ugyanúgy az alapján válogatnak, hogy melyik csaj néz ki jól, rájuk mégse haragszik senki emiatt.
A kérdező hozzászólása: Írtátok páran, hogy töketlen vagyok, meg gyáva, stb.. Szerintetek ilyennek születtem? Meg sosem próbálkoztam? Pont arról van szó, hogy tízszer annyit próbálkoztam, mint az átlag pasi, és ami nekik természetes, és mindennapos dolog, az nekem tízszer annyi energiabefektetéssel sem jött össze. Ezek után legyen önbizalmatok.
Majd ha nem úgy beszélsz a nõkrõl mint egy kocsiról, akkor talán szóba áll veled valaki.
Mielõtt valaki félreérteni az erõt nem fizikailag értettem . De az se másodlagos , hogy te hogy érzed magad a bõrödben.
Talán, ha nem csak a külsõségek érdekelnének boldogabb lennél.
Valahogy keress sokkal sokkal több pénzt mint az átlag és minden ujjadra találsz majd egy 6 nõt...tedd ezt.
Biztos ez is egy uncsi nap számodra és jól esik itt "siránkozni" :) -Gyúrj! -Moss arcot néha [Meg minden mást is] (A pattanás nem feltétlenül genetika) :D -Ne sajnáld magad...
Milyen nõket tartasz szépnek? Mert nem mindegy ám, hogy kinek mi a szép.
Úgy , hogy nem azt nézik, hogy feltétlen szép barátnõje legyen.....az átlag is megfelel nekik. Magadhoz mérten keresd az embert mindig magadhoz viszonyitsd a nõt. Ha te nem vagy helyen ne várj gyönyörüséget. Örülj ha valakinek igyis te leszel majd a tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Boldog lennék egy egyszerûen csinossal is, de az se fog összejönni nekem.
dettó 22/F
Mindenki félreérti a kérdezõt. Õ nem egy "kocsiként" gondol a nõkre. Csak szimplán egy olyan barátnõt/feleséget szeretne akivel külsõleg is teljesen meg van elégedve.

Mit csináljak? Anyum "nem engedi" hogy nemi életet éljek.

19 éves még sz?z lány vagyok. Van egy barátom, akivel még nem jutottunk el odáig, és még nem is vagyunk elég régóta együtt ahhoz hogy megtegyük, meg nekem fontos hogy olyannal történjen meg akiben bízok és akit szeretek. Szóval a sex még nem hiszem hogy szóba kerül egy ideig. Ezt anyumnak is mondtam, tudja hogy sz?z vagyok, és azt is tudja hogy nálunk ez még nincs tervbe véve. Ennek ellenére mindig azt hallom t?le, naponta elmondja, és már az agyamra megy, hogy fiatal vagyok (!) még hozzá, meg nem kell még nekem sexelni. És hiába mondom neki hogy még egy darabig nem fogok, az egyik fülén be a másikon ki, mondja tovább hogy nincs még nekem arra szükségem. Oké, tudom hogy az anyák féltik a lányukat, meg nem is szeretnének hírtelen nagymamák lenni, ennek ellenére sztem nincs benne semmi kivetnivaló ha egy 19 éves lány vágyik már a sexre. Fel vagyok világosítva, mind anyum által, mind az iskola által, és mivel érdekel a téma ezért magamtól és olvasok ebben a témában. Amit elméletben tudni lehet azt szerintem tudom, tudom hogy védekezni kell, hogy mikre kell vigyázni. Természetesen ha szeretném simán megtehetném úgy hogy anyum ne tudjon róla, mivel nem vagyok rövid pórázon tartva, alapjába véve nem szigorú, engedi az együttalvást, nem sok dologban korlátoz. Azt szeretném hogyha megtörténik a dolog akkor, el tudjam neki mondani, és ne azt halljam hogy: "Dehát nem meg mondtam hogy ne sexelj!" Ha ez történni, onnantól kezdve megtörne a bizalma. Nem akarok neki hazudni, vagy okot adni arra hogy ne bízzon bennem, de ahhoz a látásmódján kéne változtatnom amit nem tudok. Hogyan adhatnám a tudtára hogy ez az én döntésem, ha ott lesz az ideje megteszem, és nem itélhet el ezért?

Legjobb válasz: Túlságosan édesanyádra utalod magad. Felelõsségérzet van benned, az látszik, te legalább utána olvasol a dolgoknak, nem úgy mint sokan mások, de önállóságot nem kapsz. Az a gond, hogy mindent megosztotok egymással (számomra ez jön le egyértelmûen) és gondolom a kis eszmecseréitek alkalmával anyud javasol ezt-azt. Hatalma van fölötted és még addig be szeretne zárni az általa kreált védett kis ketrecébe, ameddig teheti. És ezt ezzel érheti el. Ez nálunk is probléma volt. Bár mi nem osztottunk meg egymással mindent, a szexuális életemet sem kötöm az orrára, lehet szerte szét is állna minden szál haja szegénynek. :) Mikor bejelentettem, hogy ki a barátom, eszméletlenül megharagudott. De nem rám, meg semmi ilyesmi, csak láttam rajta, hogy az bántja, hogy a még megmaradt kicsi lánya is kicsúszik a kezei közül. Azzal, hogy jóformán 10 évvel vagyok fiatalabb testvéreimnél, érthetõ miért akadt ki ennyire. Engem még tudott babusgatni, de így már nemigazán. Én speciel megmagyaráztam neki, hogy továbbra is az õ legkisebb lánya maradok, ugyanúgy fogok tanulni, mint eddig. Nem költözöm át barátomékhoz a szobájába és nem dobom el az agyam tõle csak azért, hogy velem maradjon. Simán meggyõztem, hogy olyan maradok, mint eddig és azóta nem is "duzzog" emiatt. :)

Túlságosan édesanyádra utalod magad. Felelõsségérzet van benned, az látszik, te legalább utána olvasol a dolgoknak, nem úgy mint sokan mások, de önállóságot nem kapsz. Az a gond, hogy mindent megosztotok egymással (számomra ez jön le egyértelmûen) és gondolom a kis eszmecseréitek alkalmával anyud javasol ezt-azt. Hatalma van fölötted és még addig be szeretne zárni az általa kreált védett kis ketrecébe, ameddig teheti. És ezt ezzel érheti el. Ez nálunk is probléma volt. Bár mi nem osztottunk meg egymással mindent, a szexuális életemet sem kötöm az orrára, lehet szerte szét is állna minden szál haja szegénynek. :) Mikor bejelentettem, hogy ki a barátom, eszméletlenül megharagudott. De nem rám, meg semmi ilyesmi, csak láttam rajta, hogy az bántja, hogy a még megmaradt kicsi lánya is kicsúszik a kezei közül. Azzal, hogy jóformán 10 évvel vagyok fiatalabb testvéreimnél, érthetõ miért akadt ki ennyire. Engem még tudott babusgatni, de így már nemigazán. Én speciel megmagyaráztam neki, hogy továbbra is az õ legkisebb lánya maradok, ugyanúgy fogok tanulni, mint eddig. Nem költözöm át barátomékhoz a szobájába és nem dobom el az agyam tõle csak azért, hogy velem maradjon. Simán meggyõztem, hogy olyan maradok, mint eddig és azóta nem is "duzzog" emiatt. :)
Sztem magyarázd el, neki, hogy tervezitek h lefekszetek a barátoddal. És szeretnéd neki ezt elmondani és nem hazudozni szeretnél neki. Pedig megtehetnéd de nem szeretnéd, hogy alaptalanul bizzon meg benned. És védekezni fogtok, nem akarsz váratlanul teherbe esni. Ez a ti döntésetek és jól meggondoltátok a barátoddal és reméled, hogy megérti. Nah ezt ha elmondod akkor meglátjuk. Az is sokat számit hogy a srácot õ ismeri-e! Tudja-e h nem egy [email protected], hanem érett, intelligens a barátod. Nah? 16/f
Szerintem már most se bízik benned eléggé. Egyébként 19 évesen már ne érdekeljen mit mond az anyukád.
Nagykorú vagy... Te vigyázol magadra, nem a szüleid. Innentõl kezdve nem anyukád fogja megszabni, hogy kivel élhetsz nemi életet, és kivel nem! Nem kell neki tudnia mindenrõl, legyen ez a kettõtök titka a barátoddal...
Ilyenkor az a legjobb, hogy hagyod, hogy megtörténjen aztán ha akarod, vagy kérdezi, elmondod neki. 19 évesen már bõven elvesztheted a szüzességedet. Én nem kértem engedélyt, csak megtörtént és mikor kérdezett errõl, akkor mondtam, hogy már megtörtént. Annyit kérdezett, hogy védekeztünk-e, és mivel mondtam hogy igen, nem volt gond. Ennyi.
Jó h megbeszélsz vele mindent, sztem ez az egész kicsit olyan "bezzeg az én idõmben..".vagyis sztem magyarázd el neki, hogy sokan vannak úgy, hogy nem beszélnek semmit meg a szüleikkel, így örülhetne, hogy te ennyire megbízol benne.azzal is próbálkozhatsz, hogy a mai lányok már 14-15 éves korukban szexelnek, szóval te még jól tartod magad..én valami ilyesmit tennék.Végülis a te életed, te döntessz, valószínûleg csak félt a csalódástól, a fájdalomtól, mint minden szülõ.
Nem tudom milyen idõs anyukád, de elég maradi gondolkodású. Felnõtt nõ vagy állj a sarkadra, hisz már te is el tudod dönteni mi neked a jó. Lehet csak attól fél, hogy teherbe esel, de gyõzd meg, hogy védekeznél. Nekem se szólnak bele a magánéletembe a szüleim, pedig velük lakom. 20/L
jézusom, az elsõ opár kommentelnõnek üzenem, akik azt mondták h nefoglalkozz anyáddal, meg érett nõ vagy, stbstb....rohaggyatok már meg, könyörögöm. az anyja tartja el, az anyja házában él, az anyja mos, fõz, takarít rá, az anyja ad neki pénzt, és ti meg aztmondjátok, h független, saját irányítású nõ? ti télleg ennyire primitívek vagytok? vagy kíváncsi vagyok, ha a ti 18 éves gyereketek elõáll azzal h õ sztriptíztáncos lesz, kíváncsi vagyok akkoris ezt mondjátok majd neki, hogy: "kislányom, ne érdekeljen az én véleményem, temár nagy és érett nõ vagy" hülye barmok. kérdezõ, neked annyit, hogy eccerûen ne beszélj anyáddal a szexrõl egészen addig amíg aktuális nem lesz. ha nem nyaggatod ezzel folyton, és nem vágsz neki vissza amikor elõjön ezzel akor elõbbutóbb lefog szállni a témáról. és hiddel, tapasztalat, h az anyukák az elején hallani sem akarnak a dologról, amíg még nincsen kilátásban semmise, egészen addig amíg nemjön egy potenmciális jelölt. ezt a jelöltet megismerik, és észreveszik, h szeretirek egymást. és hidd el, megfog változni a véleménye, amikor már a küszöbön van a dolog, és látja h mi zajlik körülötted és köztetek. egyelõre csak nemtudja elképzelni, megmég távolinak érzi a szitut, mivel még nemis vagytok együtt régóta, azt mondtad, még nemnagyon éli bele magát ebbe a dologba anyukád. majd ahogy telnek a hónapok, és ahogyan egyre jobban megismeri, hidd el, nemfog már tiltani. és nagyon jól teszed h anyukádat próbálod beavatni az életedbe. ezzel a bizalmába férkõzöl, és ezcsakjó. nemúgy mint az a sok 15 éves, akik szintén azttanácsolta biztos vki, h nehallgass anyádra és feküdjetek le, aztán meg pánikol ha nõgyógyászhoz kell menni h vajn kiderüle h õ már nemszûz?
A kérdező hozzászólása: Akkor bocsi, azt hittem rám értetted :S
Vegyétek be az öreglányt is, hátha úgy engedékenyebb lesz.
Ha fizikailag és szellemileg alkalmas vagy.. Ha úgy érzed... Ráér a szex, és elméletileg anyukádnak nincs joga azt mondania, hogy mit tégy ennyi idõsen. DE köteles vagy megfogadni a tanácsait, mert jóval idõsebb, satöbbi. Sõt mi több alkalmas vagy már arra is, hogy élj egyedül, függetlenül tõlük. Csak a módját kell megtalálni... Sajnos az a rohadt pénz, (liberalizmus) ez a megrontója mindennek... Sajnos amíg nincs pénzed, gyakorlatilag nem érsz semmit a társadalomban, anyukád meg azt akarja, hogy megfontoltan élj, hogy légy valaki... A többiek meg 12-13 évesen már aktív nemi életet élnek, te jól teszed azt, hogy még nem... Ha 21 éves lennél mondjuk, akkor már megérteném, hogy bosszantana ez. De így annyira ez nem lényeges, mivel 19-vagy. ....Ne kapkodd el, jót akar. Sok sikert!
19 éves vagy! Felnõtt nõ! A szexuális életedbe nem szólhat bele anyukéd! Mi az, hogy amíg az anyja azt mondja, hogy nem szexel, addig nem szexelhet? Hol élünk? Ez már nem a középkor! Elég fura meglátásaik vannak itt egyeseknek. Nézd, szerintem nyugodtan feküdj le a pároddal, szeretitek egymást, ebbe igazán nem lehet anyudnak ennyire beleszólnia. A szexuális életed a TE magánügyed! Tanácsot kérhetsz, de nehogy már õ mondja meg 19 éves felnõtt ember létedre, hogy mikor szexelhetsz... 20/L
az én véleményem az h nem vagy egészen biztos magadba ezzel kapcsolatban szerintem anyud azt próbálja ezzel elérni hogy ha már teljesen biztos vagy magadba és tényleg akarod akkor nincs már szükséged az õ jóváhagyására és megteszed amit meg kell tenned... szerintem elõször magadba tisztázd le hogy mit akarsz és mit nem és ha már döntöttél akkor ezek szerint cselekedj! 16/F
Ez elég fura dolog, hogy a szülõ megköveteli a gyerekeitõl, hogy amíg õk náluk lakik és õk tartják el, nem szexelhetnek... Nálunk is ez volt.... ment a szöveg. Akkor mi van ha egy fiatal 23-25 éves koráig tanul? Addig szüzességben kell élnie, akkor is ha már van võlegénye/menyasszonya?
19???te sokat kaptal anyutol?19evesen anyud donti el hogy dughatol e vagy nem?meg ertenem ha 14-15lenel, de mar felnot vagy baszod!!!
ajj kérdezõ...én vagyok az akitõl kérdezted h szûz vagyok-e még meghogy hányéves vagyok, stbstbstb. én nem terád érettem azt a kommentet h lázadó vagy meg stb, hanem vmelyik idióta hozzászólónak, aki azt javasolta h kb szard le az anyádat és csinálj amit akarsz, mertmár elmúltál 18. én neki írtam azt a kommentet, és nem terád értettem. õt próbáltam meg felvilágosítani, h gondoljon bele h majdha neki lesz egy lánya és 18 évesen elkezd lázadozni, mindenféle ostoba dolgokat kitalálni, h majd akkor arra is aztfogja mondani h persze, csináld nyugodtan mertmár elmúltál 18? ez nemígy mûködik, az anyának addig lesz beleszólása, ameddig a gyerek ott lakik, ott él, és az anyja tartja el. én amúgy 24 éves vagyok, és 18 és fél évesen vesztettem el a szüzességem.
Jezusom mar azt sem tudom, hogy melyik valaszolonak mondjam, attol, hogy az anya tartja el nem azt jelenti, hogy o nem szexelhet meg hasonlo hulyesegek. Na es ha torvenyileg nem lenne 18 akkor mi van? szive joga megkezdeni a szexualis eletet. Arra gondolt mar valaki, hogy ha megkerdezni mindenki az anyat, hogy hany eves korban veszitette el a szuzeseget? Vajon hanyan valaszolnanak kozuluk, hanyan mondanak meg az igazat? Az anyam sem mondja meg. te kell erezd, hogy mikor jott el az ido nem az anyad, meg jo, hogy nincs allandoan a nyomodban gyertyaval a kezeben.
A kérdező hozzászólása: Jah, és kifejtenéd miért vagyok lázadó? Mert 19 évesen gondolkozom a sex-en? Micsoda lázadás...
A kérdező hozzászólása: 20:58-asnak: Kíváncsi lennék te hány éves vagy, szûz vagy-e és ha nem akkor hány évesen vesztetted el, ha igen akkor 19 évesen nem vágytál-e rá, vagy gondolkoztál el rajta...
A kérdező hozzászólása: Csak azért érdekel mert szeretném ha meg lehetne vele ilyeneket beszélni. Sztem bízik máskülönben nem engedné az együttalvást sem.
A kérdező hozzászólása: Én se osztok meg vele MINDNET, sok mindent nem tud, ami a magánügyem, de úgy gondoltam hogy ha elvesztem a szüzességem azt szertném majd elmondani neki. De így hogy, mikor tudom mire számíthatok? A képébe hazudni meg nem akarok.
ja és elõzõ vagyok, én hasonló cipõben jártam mint te. mikor még komolytalan kapcsolataim voltak anyám is ellenezte h szexeljek, de énis ígyvoltam vele h szeretném megosztani vele, és szeretném h tudjon róüla, mert az anyám, és õ nevelt fel, és én nemakarok ttkolózni. aztán lett egy komolyabb kapcsolatom, az elején szintén ellenezte h fiatalok vagyunk még, de rá fél évre mimkor újból szóba került, mondta h rendben van, akkor elmegyünk nõgyógyászhoz és iratunk fel tablettát. onnan kezdve rám volt bízva h mikor vesztem el, csak annyit kért h majd szóljak neki ha megtörtént. rá 2 hónapra megtörtént, elmondtam anyámnak, és ennyi. minden jól alakult.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak nagyon köszönöm :) És a többieknek is :) Csak annyit hogy nem én nyaggatom anyum hanem õ engem, és ez az ami idegesít :( Én már elmondtam neki h még várok, de õ mégis minden nap felhozza :( Mert oké, hozza fel mondjuk havonta a témát, amikor már azt hiszi h régen szólt utoljára, meg h azóta mióta szólt, talán már esedékes lett, de könyörgöm minden nap elmondja :( Mintha hülye lennék és nem tudnám felfogni.
A kedves 17:33as idiótának. Nehogy már ne szexelhessen valaki 19 évesen. 18 éves kortól jogilag felnõtt, azt tesz, amit akar. Ha az anyja ezért kidobná, akkor õ a primitív. Miért olyan nehéz elfogadni, hogy a lány felnõtt és élvezni akarja az életet.. Ha 15 éves lennem még megérteném. Bocsi kérdezõ, de az ilyen emberek felháborítanak.
A kérdező hozzászólása: Kizárt hogy emiatt kidobna az anyám, de sztem csalodna, meg ezek után nem bízna bennem.
18.34-es idiótának: sehol sem említette h az anyja ezért kidobná, egyszerûen csak mivel a lány ott lakik, az õ pénzén él, és õ neveli, addig a lány NEM önálló, és NEM teheti meg azt amit akar. ha az anyja aztmondja h nem szexel, akkor nem szexel. majdha elköltözik és teljesen önálló lesz, akkor csinálhatja azt amit akar. remélem a te hülye lányod is majd ilyen lázadó lesz mint amilyen tevagy, és 18 éves korára kitalál mindenféléket h põ már 18 neki már ezt és azt szabad temeg majd nemgyõzöd szabni a korlátokat. sok sikert. hülye anyához hülye lány. ez vár rád is, 18.34-es. majd megnézlek hogyan hagzotatod a lányodnak h 18 évesne már aztcsinálhat amit akar :D szépkis világlenne, hallod....észlény.
16:27-es vagyok. Szüleimmel élek, õk tartanak mivel még tanulok. Szerintem a szex mindenkinek a magánügye (bizonyos kor felett). Persze szoktam beszélni anyukámmal ilyesmirõl, de nem kell minden apró részletbe beavatni. Szerintem nem olyan égbekiáltó dolog, ha az ember 17-18 éves korában szexuális életet él, ha tisztában van a felelõsségével és megfelelõen védekezik (13-15 évesekrõl ez nem mondható el). Nem azt mondta a kérdezõ, hogy sztriptíz táncos akar lenni, csak bûntudat nélkül szeretne együtt lenni a barátjával. Ez olyan nagy baj? Az anyukája is biztos volt fiatal, lehet õ ilyen nevelést kapott, de nem helyes, ha õ is ilyen szigorban szeretné tartani a felnõtt lányát. Valaki írta, hogy ilyenkor az anyukák kicsit csalódnak, mivel az általuk keltett burokból ki akar szabadulni a lányuk. Ez így igaz! Én is átéltem, semmi gond, majd feldolgozza anyukád is ezt a "traumát", hogy felnõttél :) Néha nem árt beavatni dolgokba, hiszen továbbra is anyuci "kicsi" lánya leszel, de ilyen magánügyekben több szabadságot kell adnia.
akkor tudodmit? már holnap feküdj össze a pasiddal, aztán mond el anyádnak, és mond el neki, h a gyakorikérdéseken ajánlotta a sok hozzáértõ 18 éves. sok sikert.
Anyukának nincs nemi élete ezért azt akarja hogy a lányának se legyen...

Nincs munkám pár hónapja. A pasim több év után szakított ami nagyon fáj. Ez azzal járt hogy haza kellett jönnöm. Utálok itthon lenni. Nem bírom az állandó piszkálást. Romokban az életem hogy éljem túl?

Legjobb válasz: Keress egy másik munkahelyet, és egy másik pasit.. Nem tudom hány éves vagy, de nem hinném, hogy romokban lenne az életed, ugyan is van családi hátered még.. addig örülj. 17f

Keress egy másik munkahelyet, és egy másik pasit.. Nem tudom hány éves vagy, de nem hinném, hogy romokban lenne az életed, ugyan is van családi hátered még.. addig örülj. 17f
A kérdező hozzászólása: Hosszú lesz felállni de megpróbálom elkezdeni.
hát nem ártana
A kérdező hozzászólása: :-) Rázzam meg magam?
elmúlik, minden elmúlik egyszer, egyszer elmúlsz te is, egy dolog biztos az életben azaz elmúlás de az halálbiztos. de még szerintem hosszú évek állnak elõtted, örülj h nem lett gyerek és nem úgy hagyott el, mennyivel rosszabb lenne, fõleg ha még nem is tudtál volna hová menni...úú sokkal rosszabb is lehetett volna, és még beteg sem vagy gondolj bele. mennyivel rosszabb lenne most ha taknyod nyálad egybefolyna fúú, és be lennél rekedve, szinte írni sem lenne kedved, nagyon rossz. Habár a strepsils jó rá. és elmehetnél holnap boltba is segíteni anyunak vegyél kenyeret vagy kiflit, vagy egy kakaóscsigát, meg fõzz egy finom kakaót
A kérdező hozzászólása: Annyira fáj :-(
Egyébként meg örülj neki h volt hová menned. És biztos rossz a hangulatod, és semmi kedved semmihez, és megteheted még ha piszkálnak is de megteheted h csak ücsörögsz, holnap szépen felkelsz , és elmész munkát keresni, veszel sok sok újságot, és nem a gyakorit fogod böngészni hanem a neten is munkát keresel.
A kérdező hozzászólása: Keresek munkát folyamatosan....csak lenne is belöle valami.Pasi jó ideig nem kell az tuti és el is akarok költözni amint lehet.Csak most minden egyszerre :-(
Így van egyenlõre töltsd az idõdet munkakereséssel és közben ismerkedhetsz is más pasikkal , amerre éppen jársz, mindig ez a túlélés...nem fogsz belehalni amúgy. De ne csak nézz elõre hanem láss is.
szerezz egy pasit meg egy munkát...tegyél félre pénzt és költözz el otthonbról ;)
Hülyén hangzik, de keress munkát. Az majd leköt. Beszél- gess online, de inkább élõben normális emberekkel. Öntsd ki a lelked akár vadidegennek (jobb úgy néha). Hirtelen ez jutott eszembe.
Hosszú...hosszú az a Titanic volt de az is elsüllyedt szóval ne hisztizz hanem kelj fel és rázd meg magad., menj a tükör elé mosolyogj egyet rázd meg a fejed mint egy kutyus mikor vizes lesz és máris jobb lesz, persze ha akkora vagy mint Tóth vera akkor nehezebb lesz de csak sikerül

Mi van velem? Ez meddig lesz így? Nem tudom hogyan éljem az életem? Hogyan legyek magabiztos, vagy mi kell hozzá hogy ne legyek ilyen? !

23 éves vagyok.egy jókép? srácnak tartanak. elvileg sok lányt megkaphatok stb.. én ezt nem teljesen érzem így. ha megismerek egy lányt és mondjuk történik valami közöttünk utána nem bírom elengedni.. már egy ideje van barátn?m ,de mellette szégyen vagy nem ismerkedem.. az utóbbi fél évbe megismertem 3 lányt akivel volt ez az. van 1 lány akit azóta nem tudok felejteni. ? összejött volna nyáron velem ,de én nm tudtam lépni. nagyon jó vele együtt lenni de már nem érdeklem. amúgy is messze lakunk egymástól de akkor is..miért vagyok idegbeteg folyton ha lányról van szó? ha otthagynak vagy szakítanak velem nem tudom feldolgozni 23évesen.. a forróság elönt és nagyon rossz...most hogy ez a lány tisztázta velem h nem akar semmit már teljesen össze vagyok törve.. mivel az van bennem hogy nincsen több értelmes szép lány... én nem sokat ismerek...lehet velem van a baj,elkéne hinnem hogy jókép? normális srác vagyok,aki sok mindenkit megkaphat?! de akkor se jó valami..de mi?..

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû a megoldás: alakíts ki olyan életet ahol mindig új emberekkel ismerkedsz, munka vagy hobbi által, ennyi az egész.

Nagyon egyszerû a megoldás: alakíts ki olyan életet ahol mindig új emberekkel ismerkedsz, munka vagy hobbi által, ennyi az egész.
A kérdező hozzászólása: Élményparkban dolgozom ahol azért elég sokan megfordulnak, és olyan helyen ahol minden adatot megtudok róluk stb.. és ha hiszed ha nem kb ezt a 3 lányt ismertem meg ott 5 hónap alatt..akik megfogtak..
Bocs, de akkor a személyiségedben van a hiba, zárkózott vagy és egyébként is, a leírásod alapján nem a sikeresség oldaláról látod a dolgokat.
Én is ilyen vagyok. Naponta kb. 20-30-szor hallom, hogy mennyire szép vagyok. Modellkedek, de nagyon csúnyának érzem magam. Valószínûleg valamilyen gyermekkori sérülés miatt nincs önbizalmad vagy csak nagyon érzékeny vagy. És a szakításban azt nem szereted, hogy azt érzed nem kellesz neki, mert nem vagy elég jó. 18/N

Hogyan éljek teljes életet ha pánikbeteg vagyok?

Szóval pánik beteg lennék. Elég durva tüneteket produkálok és nem merek emerek közé menni de egyedül sem tudok megmaradni. Az okot hogy miért lettem pánik beteg nemtudom biztosra. Pszichológushoz járok a szüleim támogatnak amennyire lehet és a barátok is.

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Amit leírsz magadról, az bizony betegség. A szüleid ha valóban segíteni akarnak rajtad, elvinnének pszichiáterhez. És majd õ megmondaná, hogy milyen kezelésre van szükséged. Nem kell így végigkínlódnod az életedet. Kérjetek a háziorvosodtól beutalót, és menjetek el a pszichiátriára.

Kedves kérdezõ! Amit leírsz magadról, az bizony betegség. A szüleid ha valóban segíteni akarnak rajtad, elvinnének pszichiáterhez. És majd õ megmondaná, hogy milyen kezelésre van szükséged. Nem kell így végigkínlódnod az életedet. Kérjetek a háziorvosodtól beutalót, és menjetek el a pszichiátriára.
Én úgy jöttem rendbe, hogy szüleim nem hagyták rám a dolgot. Minden reggel elvittek magukkal futni. Ma egészséges vagyok. :) Az a titka a dolognak, hogy futáskor erõsebben ver a szív, kapkodod a levegõt, tehát olyan, mintha pánikolnál. De itt végigküzdöd magad rajta és az agyad megtanulja, hogyan gyõzze le a félelmet. De nem állítom, hogy könnyû módszer, mert nagy kitartásra lesz szükséged és valakire, aki "kirángat az ágyból", ha rád jön a pánik. Több hónapig szörnyû volt, de megérte. Még valami: eleinte elõfordulhat, hogy vissza-visszaesel, de ilyenkor sem szabad feladnod! Azt is tudnod kell, hogy a pánik bármikor újra elõjöhet, de már tudni fogod, hogy kell kezelni. :)
Ahogy írtam, én pánikbeteg voltam. És érdekes, gyógyszer nélkül meggyógyultam. Csak akaraterõ kérdése. Nem azt írom, hogy mindenkinek mûködik. Nálad nyilvánvalóan nem, mert teleetted magad gyógyszerekkel. :P
"Utolsó: te idióta vagy. Menj te a pszichiátriára, jó helyen leszel." El is mentem, meg is gyógyultam. Mellesleg a maszek pszichológus nem siet meggyógyítani, mert te tartod el. Csak gondolj bele, mit írtam! Ráadásul gyógyszert sem adhat. Pedig kéne. Aki pedig ezt írta nekem, annak nõjön köröm a pocsére!
Az a baj a gyógyszerrel, hogy inkább súlyosbítanak a problémán. Persze, vannak esetek, amikor szükséges, de a kérdezõ esete még közel se olyan súlyos. Lehet, hogy nehezebb gyógyszer nélkül szembenézni a pánikkal, de ezerszer gyorsabb és biztosabb módszer. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó nem. A pszichiátriára nem megyek amíg a pszichológus úgy látja hogy elég õ is. Úgy gondolom hogy elég a tragédiákat feldolgozom egyszer segítséggel. Kínlódom de az élet nem habos torta nem yógyszerfüggõ szeretnék lenni hanem gyógyult persze ha szükség van a gyógyszerre akkor kell megértem azt is.
Szedsz valamilyen gyógyszert?
Utolsó: te idióta vagy. Menj te a pszichiátriára, jó helyen leszel.
A kérdező hozzászólása: Huh nagyon szépen köszönöm a válaszokat jó érzés tudni hogy mások sikeresen 'kigyógyultak' belõle :) Szívesen halasztanék az iskolával mert még mindig nem érzem azt hogy az elõzõ kudarc után képes lennék rá azonban ezt a szüleim hallani sem szeretnék. Szóval majd meglátjuk mi lesz. Érzem hogy képes leszek énis teljes értékû életet élni, azonban még nem most. Még szükségét érzem annak hogy pszichológushoz járjak. Szeretném kideríteni mégis miért lettem olyan amilyen :) Mégegyszer köszönöm a válaszokat, és további történeteket is szívesen meghallgatok :)
A kérdező hozzászólása: Második kommentelõ : Szia elõször is köszi a választ :) Pontosan ez a problémám hogy ha az egyik nap megyek jövök és elmúlik a pánik de egész napra volt ilyen de jön az éjszaka elalszom és reggel újra kezdhetem az egészet elõröl ez sokszor elkeserít. Hogy vissza gondolok, hogy tegnap mennyivel gyorsabban ment és határozottabb voltam.
Második, nálad a pánikbetegség nem járt nagy gyengeséggel?
Kedves Kerdezö! En is panikbeteges vagyok/voltam.Par honappal ezelött meg otthon remegtem meg minden.Most elkeztem uszni par hete es olyan jol erzem magamat es nem is volt mar jo par napja rohamom.NAGYON AJANLOM AZ USZAST !Legjobb, legegeszsegesebb sport a vilagon.Ha minden nap elmesz akkor szerintem nagyon gyorsan jobban fogod magad erezni.Es egyel egeszseges dolgokat az is fontos :) Jobbulast :)

Ma azt mondták rám, hogy éljem tovább a szánalmas életem, mikor mondják ezt, és mit is jelent valójában?

Legjobb válasz: Akkor szokták mondani ha az illetõ állandóan rinyál hogy milyen pocsék neki minden,de láthatóan semmit nem tesz érte. Hiába adnak tanácsot,vagy akarnak segíteni neki,csak kifogásokat keres,és tovább nyavalyog. Egy idõ után megunják,és akkor jön ez a mondat: "akkor éld tovább a szánalmas kis életedet." Innentõl kezdve nem érdekli a barátokat a sorsod.

Akkor szokták mondani ha az illetõ állandóan rinyál hogy milyen pocsék neki minden, de láthatóan semmit nem tesz érte. Hiába adnak tanácsot, vagy akarnak segíteni neki, csak kifogásokat keres, és tovább nyavalyog. Egy idõ után megunják, és akkor jön ez a mondat: "akkor éld tovább a szánalmas kis életedet." Innentõl kezdve nem érdekli a barátokat a sorsod.
Valsz rosszindulatból mondta, nagyot akart mondani, nem kell vele törõdni, aki csak ilyen szinten bír vitába szálni, normálisan képtelen visszavágni, annak alacsonyan van a szellemi szintje.

Mit csináljak? Hogyan éljek normális életet?

Az első kapcsolatom mesés volt,1,5 évig tartott,nagyon szerelmes voltam, a fiú is belém, de aztán hirtelen egyik napról a másikról szakított azzal az indokkal,hogy nem szeret. 2 év telt el a szakítás óta,nem bírok túllépni,hiszen nem értem őt. Hiába próbáltam megtudni,mi a baj velem,nem mondta el. Azóta nincs semmi önbizalmam,nem tudok ismerkedni,most van egy fiú,aki tetszik,de tudom,hogy nem tudnék megbízni senkiben. Egyébként még mindig a volt barátom szeretem,ezért is nehéz a helyzet.

Legjobb válasz: Az, hogy nem lehet senkiben megbízni Te is tudod, hogy alaptalan... Más kérdés, hogy valakit meg kell ismerni jobban, hogy teljesen megbízhass benne. Egyébként meg nem az életed függ rajta, szóval kár félni.

Az, hogy nem lehet senkiben megbízni Te is tudod, hogy alaptalan... Más kérdés, hogy valakit meg kell ismerni jobban, hogy teljesen megbízhass benne. Egyébként meg nem az életed függ rajta, szóval kár félni.
Én a szüleimnél jobban nem tudok szeretni senkit, na de ezzel csak én vagyok így. Neked: Ismerkedj, ismerkedj, ismerkedj. 2 év alatt mennyi fiút ismertél meg vagy mennyivel randiztál? Gondolom 1 nél kevesebbel. Ha ez a szám elérné a 10et már nem is emlékeznél arra a 2 évvel ezelõtti hogyishívjákra... Most persze nem azt mondom hogy mindegyikkel ágyba kell bújni, csak beszélgetni és ismerkedni. Amúgy meg ha a fiú hagy ott szó nélkül nem az az elsõ hogy "jaj mit ronthattam el", mert ez = azzal hogy nagyon is meg akartál felelni neki. Hanem az az elsõ, hogy "jó hogy mos szabadultam meg tõle és nem mondjuk az esküvõ után, ahol vinné a fél házat, + a gyerekek életét is tönkrevágná". Hogyan élj normális életet: El kll ne kezdeni normális életet éslni, és nem a múlton siránkozni.
Nagyon megsajnáltalak, megpróbálok segíteni.Nemtudom hány éves lehetsz, én 20 éves fiú vagyok.Feltételezem te azaz ti is érettek vagytok már.Ha egy fiú, elhagy nem jelenti azt, hogy nem szeret, egyszerûen érzi, hogy bármit megtehet , mert te ott leszel neki, fogadni merek, hogy facebookon ismerõsöd, és , hogy nap mint nap, alakalom attán likolgatod a képeit , irogatsz neki, vagy éppen siránkozol a múlton.Ha egyszer szeretett, még visszajön. A lényeg dióhéjban, szûnj meg létezni a számára , töröld le facebookrol, szüntesd meg vele a kapcsolatot.Mikor nem hall felõled egy jó ideig, elkezd majd gondolkodni, hiányérzete lesz.Ez a hiányérzet elõbb utóbb arra fogja késztetni , hogy írjon.Ha ír, válaszolj neki de ne mondj túl sokat, légy átlagos mintha egy barátoddal beszélgetnél, ne mutasd neki, hogy szereted.Ez az egy út van ami járható.Sok sikert!
Gyanítom, hogy igen. : ) Persze, lehet, hogy nem, sõt, talán még én sem jöttem rá az igazságra... De ha már képzel magadnak egy elméletet, amiben tudsz hinni, és megtanulsz talpra állni, az már egy hatalmas eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Vajon ebben a könyvben azt is megtalálom, hogy egy fiú miért hagy el?
Velem is megtörtént már ugyanez a sztori, csak fordítva vannak a nemek. Két évnyi pokoljárás után vettem a kezembe Csernus "A nõ" címû könyvét. Ráébresztett nagyon sok dologra, többek között arra is, hogy amit eddig igaz szerelemnek hittem, az valójában elvakult élõsködés. Igaz, akkor kissé megviselt, hogy ez miatt felborult a világképem, és másként kezdtem el nézni az emberekre, de legalább választ tudtam magamnak adni arra, amire a barátnõm nem volt képes: hogy miért hagyott el... Az új ismereteimmel felvértezve már túl vagyok még egy boldog kapcsolaton, ami után nem fájt a szakítás. Most pedig már régóta egyedül vagyok, de még mindig boldognak mondhatom magam. Szóval, a könyvet ajánlom neked mindenképpen. Persze, embertípustól függ, hogy segít-e, és hát nem ismerlek... de sok sikert! :) 20/F
A kérdező hozzászólása: Ha az az ember, akit a világon a legjobban szerettem, 1, 5 év kedvesség és szerelem után ellökött magától, honnan tudjam, hogy õ nem fog?
Egyszer csak be kéne látnod, hogy ez már rég semmi. Nincs mindig megnevezhetõ oka a "kiszeretés"-nek. Gondolj a bankreklámok csekély igazságára: "a múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövõre nézve" Ez a mostani fiú mit ártott neked, hogy bizalmatlanul szemléled????
hihetetlen hogy még 2 év után is szereted
A kérdező hozzászólása: 2 év eltelt, nem tudtam túllépni, nem tudom, mi lesz, de már félek.
szoval bizonytalan, de akkor jobb ha vége lett. Sajnos nem tudnál vele egészséges kapcsolatban élni, talán az lenne a jobb ha idõt adnál még magadnak.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy hagyjam békén, mert õ sem érti magát. (?)
azért én csak kiszedném belõle, hogy miért. ennyivel csak tartozna 1, 5év után. szedd ki belõle, akkor is ha sértõ lesz a válasz és könnyebb lesz továbblépni.
Te kedves, bármiért elhagyhat, ezért kár Csernust olvasnod. Ahhoz mit szólnál, ha a mostani esélyes meg igazolást kérne tõled a nemibeteg gondozótól, hogy egészséges vagy, azért, mert egy korábbi kapcsolatában összeszedett valamit? Nem éreznéd cikinek? Mi köt téged össze az õ korábbi nõivel? Mi köti õt össze a te lelépett pasiddal?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!