Találatok a következő kifejezésre: Hogy elégitsem a barátnőm (24 db)

Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy elégítsen ki?

Azt tudni kell, hogy a barátnőm szégyenlős lány, könnyen zavarba hozható. Szeretném ha ki verné nekem, de nem szeretném ráerőltetni. Természetesen én is viszonoznám neki. Csak hogy vezessem ezt fel neki? Vagy talán úgy kéne csinálnom, hogy én csinálom magamnak?És ha látom rajta hogy benne lenne akkor csinálhatná ő is.

Legjobb válasz: Adjon egy tuti nagy odds-os tippmix tippet attól is kielégülnék jelenleg.

Adjon egy tuti nagy odds-os tippmix tippet attól is kielégülnék jelenleg.
amikor hevesen csókolóztok, vezesd rá a kezét :)
Még egy hónapja sem vagytok együtt.. én nem erõltetném.
Szerintem finom csókokkal lehet neki mondani, hogy nagyon kivánod õt. :) (igy mond, hogy kivánod, és ne úgy, hogy "szexelni akarok", vagy "le akarok veled feküdni". A nõi agyban a két kifejezés ellentétesen cseng :) )
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék még vele lefeküdni. Mind a ketten szûzek vagyunk. Még ezzel várnék.:D
A pettinget is csókokkal vezetjük fel. Az eljárás ugyan az, csak nincsen behatolás. Azt is lehet, hogy nagy szeretettel mondod neki, hogy nagyon szeretnéd ha jó lenne neki, és szeretnéd kielégiteni, a kezeddel, vagy a nyelveddel, de nem lesz több ha nem akarja :) Egyszóval kommunikáció, kedvesen, szeretettel telve.

Hogy elégítse ki magát a barátnőm?

Legjobb válasz: Istenem de életképtelenek vagytok

Istenem de életképtelenek vagytok
Nyugodtan tegezhetsz is, egyébként, ha már így kérdezed orálisan.
A kérdező hozzászólása: de nem tudja hogyan kell._. nekem meg ciki elmagyarázni neki.. abban reménykedtem, hogy ti talán segítetek.. pedofil emberkék kíméljenek.
Szerintem az önkielégítés egy ösztönös dolog, "jön magától", hiszen csak õ érzi, hogy mi a jó neki, ezt más nem mondhatja meg. Amúgy nem egészen értem a szitut, te a pasija vagy? Akkor miért nem elégíted ki te?
A kérdező hozzászólása: barátnõje
Mondjuk az én farkammal?
A kérdező hozzászólása: most miért?:|
engem? ahogy akar
Én még mindig rá tudok csodálkozni az ilyen kérdésekre. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy a csajszi szétteszi a lábait, és akkor "oké, azt olvastam gyakorin, hogy most kezdjem el simogatni a csiklómat... király, simogatom... akkor most nyögdécselek is egy kicsit, mert a pornóban úgy szokták... oké, megvolt... már csak élveznem kéne." Ez nem gúnyolódás, hanem... nem is tudom, egyszerûen furcsa, hogy valakinek el kell magyarázni, hogy hogyan elégítse ki magát. Én pl. kb. 10 évesen kezdtem, persze fogalmam nem volt, mit is csinálok, csak jött egy furcsa érzés (felizgultam), amikor a lábam között volt a takaró, de jó volt, ezért elkezdtem húzogatni. Aztán nagyon jó lett (orgazmus). Ennyi. Évekkel késõbb jöttem rá, hogy ez maszturbálás volt (abba is hagytam egy idõre, úgy szégyelltem magam miatta xD). Ez egy ösztönös dolog, jön magától. Olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy hogyan kell csókolózni.
??? Ahogy jólesik neki...

Hogyan elégítsem ki jobban a barátnőmet?

Én szeretném minnél jobban elkényeztetni, hogy jobb legyen neki,de nemtudom hogy legyek. Mindig aztmondja hogy pont így a jó,de mégjobb szeretnék lenni neki

Legjobb válasz: És most tõlünk mit is vársz pontosan?

És most tõlünk mit is vársz pontosan?
Vegyél neki egy bundát!
ne csak az ideális nyelvcsapásra gondolj, hanem a körítésre is, azon is lehet javítani :) pl. bókok, simogatás, masszírozás, csók, nameg persze a helyzet és a körülmények, a helyszín, a póz, a gyertya, zene, stb.stb.:)
Hogy elégítsed ki? Küldd el a [email protected] és máris elege lessz. :DD Viccet félretéve a simagatás az egy jó dolog simogasd emg a combját, csókold meg a nyakát. Szexnél pedig érzéssel mintha lovat basznál xd

Hogyan erhetnem el, hogy a baratnom gyakrabban elegitsen ki oralisan?

mar majdnem 9 honapja egyutt vagyunk,es nagyon elvezzuk 1mas tarsasagat.ha nem sexelunk 2,max 3 naponta,akkor az mar sok.elvezzuk,es en nem csak a sexre,de az oralis kielegitesre is bukok.szeretem ot nyalni,legalabb annyira mint dugni,o megis inakbb szeretkezni,minthogy bekapja,pedig nekem az is legalabb ojan jo,,otlet h a ketto kozul miert a sexet valasztja sokkal gyakrabban??

Legjobb válasz: Néha mosd meg...

Néha mosd meg...
Nem minden nõ bukik rá Azért És talán ha rá vezetnéd hogy te azt akarod akk lehet meg tenni ha meg szeret akk vakszolja majd a cerkát ne szarj be Csak szolj neki hogy TÉRDRE RIBANC ÉS SZERES és utánna mint ahogy kell mondod hogy ez az ez az ezaz ezaz és bum a fejbe ez mindenkinél bejött ;)
nekem sem akarta eleinte a baratnom, mostmeg... En ugy csinaltam hogy turelmes voltam es lassan vezettem ra fele egyre gyakrabban, meg meg azt hogy oralis utan is kepes vagyok meg egy menetre, hogy neki is jo legyen. Ismerd ki jobban a baratnod es fogod tudni a megoldast. 19f
Kérd meg vagy kend be valami finommal. :D

Ha pettingelek a barátnőmmel de ő még szűz, és nem akar szájjal kielégíteni akkor hogy elégítsen ki?

Õ még sz?z és nem is akarja elveszíteni...

Legjobb válasz: Kézzel?

Kézzel?
3 verzió 1 kézzel 2 ha nagy a melle be lehet dugni közé ezt azt 3 van alul másik lik is nem csak a nuni
szerintem úgy kérdezted mintha fiú lennél, de közbe te vagy alány, és nemtudod h mit csinálj...nem akarod leszopni, és még szûz is akarsz maradni. szal nemtudod mit csinálj. Mert kicsit furának tartom h fiú létedre nem tudod h szopáson kivül mit szoktak még csinálni a lányok :D bocsi... de logikusan gondolkozok... vagy...hány éves vagy?
szemgödör
neem mert ott van még a 4. lyuk ;)
Ahogy a Family Guyba is csinálták. Fülszex. Még ez az egy megoldás maradt.
fülcimpával
És erre keresel kielégítõ választ?
Mondjuk kézzel...
úgy van...kézzel, azaz verje ki neked ;)
jah és a szûzlány TUTI, hgoy megengedi, hogy farba toszd... :OOO Barmok! Nem kell még annak a kislánynak ilyen.

A barátnőd megszokott rá kérni csak úgy spontán, hogy elégítsd ki szájjal?

Legjobb válasz: semmi ilyesmirõl nem beszél... pedig néha jó lenne...

semmi ilyesmirõl nem beszél... pedig néha jó lenne...
Nem is tudod, mennyire zavaró, hogy nem mer szexet kezdeményezni a barátnõm. Pedig tényleg szereti, ha ezt csinálom neki, de valahogy mindig mintha csak arra várna, hogy én odamenjek hozzá, és mondjam, hogy szeretném csinálni. Próbálom arra "nevelni", hogy ha úgy érzi, hogy szeretné, akkor szóljon nekem nyugodtan és csináljuk (többnyire van hangulatom hozzá), de eddig még nem sok eredményt értem el, továbbra is szinte mindig csak én kezdeményezek (nem csak az orálisra, hanem a normál szexre is gondolok most). De komolyan, nem ez lenne a normális, hogyha valamelyik félben feltör a vágy, akkor szóljon a másiknak, és ha az is szeretné (ez fontos, mert néha van, hogyha nincs kedve hozzá, akkor nem csináljuk, mondjuk ritkán fordul elõ) akkor rajta, csapjunk bele? F/19
Én szoktam neki mondani, és meg is teszi. A legtöbbször én kezdeményezek. Nem tudom kivárni, hogy õ tegye, persze szokott.
Szoktam mondani a barátomnak. Meg is teszi.
13-32- azt h nyalja ki.
Nem.
mi?
nem, pedig jo lenne :)
nem kell mondania, megteszem anélkül is!
én szívesen kérem de nem nagyon hajlik rá a pasim:P 22/l
A mostani nem, a kettõvel elõzõ szerette az ilyen spontán oralizálásokat :)
Nekem sokszor mondja, hogy "nyasgem". De, hogy ez kielégíti?
Nem kell kérni;)
Nem.
Utolsó: segíthetek? :) ) xman.

Hogy izgassam fel a barátnőmet annyira hogy oralisan ki elegítsen? Vagy hogy leakarjon feküdni velem? Mivel, hogy? Nem akarom kihasználni?

Legjobb válasz: Mondjuk beszéld meg vele, hogy aludjon nálatok a többi meg adni fogja magát.... ???

Mondjuk beszéld meg vele, hogy aludjon nálatok a többi meg adni fogja magát.... ???
A kérdező hozzászólása: Áthívnám de szüleimmel élek és utalják a lányt...vagy mivel tudnám rávenni h megujjazhassam?
XD én is a szüleim lakásába vesztettem el a szüzességemet... ha csak nem egy szobában alszol anyádékkal akkor simaügy... nem te lennél az elsõ ilyen...

Hogyan vegyem rá a barátnömet hogy többször elégitsen ki orálisan?

Ugy hogy ne tünjek f*szkalapnak.Nem mondhatom mégse azt neki hogy édes szopjál már többet

Legjobb válasz: Ne engedd el a fejét

Ne engedd el a fejét
Egyszerûen mondd meg neki, hogy hiányolod. Nekem a párom egyszerûen csak meg szokt mondani, én meg akkor változtatok és gyakrabban kielégítem. Ugyanígy én is. Nem kell kertelni.
én is aszondom h ne engedd el a fejét! csak határozottan! legtöbb csaj csípi a durvulást, szal ne puhánykodj! megmondod neki h nyelés van babám és ennyi ...
Már alapból [email protected] vagy, hogy szopó-automatának szeretnéd a párodat.....krvának hivják az ilyet -.-
Amióta rendszeresen borotválom és mosom a farkam a barátnõmet kérnem sem kell rá, napi 2-3-szor is kielégít orálisan és nagyon jól csinálja, mindketten élvezzük a dolgot. Én tuti nem cserélném egy olyan lányra akit gyõzködni kell.
Ha kellemetlennek érzed, hogy nyíltan megkérd rá, akkor próbáld meg apró gesztusokkal elérni. Például, ha csinálja utána dicsérd meg, milyen jó volt. Így neki is több lesz az önbizalma és valószínûleg jobban akar majd így is kényeztetni. L/20
miért akarod mégjobban szopatni nem szopatja a sors így is veled szegényt.. Az élet igy is egy nagy szopás miért kell még szopni mikor mindenki szopik eleget
Próbáld meg bottal...az jó...asszem..
A kérdező hozzászólása: Nem a kurwám!a barátnöm.a szerelmem.ö azt mondja hogy szereti csinálni, nincs neki semmi különös benne.szereti rajtam látni hogy élvezem.és én is szoktam öt kényesztetni elég sürün.
#7 Már többször olvastam a szánalmasabbnál szánalmasabb válaszaidat. Neked nem való a párkapcsolat. Vagy ha igen, az tuti papucs lesz. 22N
Utolsó: tökéletes válasz, remélem még nem volt dolgod lánnyal, mert akkor sajnálom a volt nõidet.... (bár sztem ebbõl a reakcióból ítélve még szûz vagy -.-) igen, bírjuk, ha valaki belénknyomja a farkát és belénkélvez erõszakkal, nem tudtátok, hogy ez a legjobb dolog a világon? jobban szeretjük, mint a szexet, ha csak lenyomja a pasi a farkát a torkunkon..... (remélem annyira nem vagy retardált, hogy ne értsd az iróniát....)
Ha az az igénye, hogy valaki folyton leszopja, akkor is ha nincs kedve hozzá, akkor keressen krvát....tudod, nem minden nõnek van minden pillanatban kedve szopni.....mint ahogyan nem minden pillanatban van kedved pl tv-t nézni....ha nincs kedve akkor mit kell erõltetni??? Bezzeg ha majd a csaj nem teszi meg neki, akkor meg fûvel fával megcsalja majd, és az is jogos lesz szerintetek.....szépek ezek a mai kapcsolatok, nem fognak sokáig tartani, max pár évig....
5-ös te teljesen retaldált vagy. Attol h ez az igénye akkor mi van?? Akkor ha a csaj akarja h nyaljon többet a pasi akkor az mi?? himringyó??? Am nyiltan mondd neki h ezt szeretnéd és utána mindig viszonozd és ráhangolodtok:D
Mondjuk 69-es pozícióval.
Elégítsd ki szájjal és utána kérdezd meg, hogy lenne-e kedve neki is kipróbálni. De persze a legkevésbé se erõszakosan.
de mi az h rendszeresen mosod? mert elõtte nem mostad vagy mi? eldobom magam komolyan ... na kérdezõ, bevált a fejodaszorítós módzser? sztem a tuti!

Hogyan elégítsem ki a 18 éves barátnőmet?

Én egy 15/F vagyok, és van egy 18/N barátnőm. Nos, én még szűz vagyok, ezt a barátnőm is tudja, de Õ már le akar velem feküdni, és mit ne mondjak én is vele. A problémám az, hogy nem tudom, hogy hogyan elégítsem ki. Meg kérek mindenkit, hogy értelmes válaszokat írjatok! Segítségeteket, előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tomi! Kelj fel! Ne aludj! Hahó Kelj fel! Ne puszilgasd a posztered!Hallod?

Tomi! Kelj fel! Ne aludj! Hahó Kelj fel! Ne puszilgasd a posztered!Hallod?
Bedugod a fütykösöd a nunijába. De nem árt ha elõtte alaposan kinyalod.
Gumit használj mert hamar elfogsz menni... észre sem veszed és már tele is nyomtad a barátnõd
Gondolj a gõzölgõ pitére :DDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, az eddigi válaszokat! :)
Gondolkoztál már azon, h megnézz vmi oktató jellegû filmet ? (no nem keménypornora gondoltam).
Simogasd sokat, érezze azt, hogy kényezteted. Akkor kezd el dugni ha már jó nedves a puncija, ha hátulról rakod akkor közben tudod a kezeddel is picit masszírozni elõrõl, azt nagyon szeretik.
Beledugod a micsodádat az õ micsodájába! Viccet félretéve, elõször izgasd fel, legjobb módja ha kinyalod a mézes csuprát, csókolgasd a testét, utána meg adj neki, hogy visítson, mint disznóvágáskor a disznó!
a róhatt mákos életedbe hogy sikerült neked idõsebb csajjal össze jönni ?
Elösször is simogasd a nemiszervétõl felfele a nyakáig és gyengéden harapdáld a száját, csók stb.a nemiszervét gyengéden nyaljad hogy sikamlósabb legyen ezt szeretik de ha használsz síkosítót akkor felesleges de jó érzés neked meg a barátnõdnek. éreztesd vele hogy jól bánsz a testeddel és odafigyelõ vagy hogyha nagyon nyõg akkor lassabban csináld és nézz meg néhány szex pózt de elég ha a kalsszikust csináljátok.

Mi lehet a baj? Képtelen vagyok elélvezni. Ha megkérem a barátnőmet hogy, elégítsen ki (de, maszturbációnál is ugyan ez van), akkor az jó érzés de, nem tudok elélvezni valamiért.

Egy nagyon-nagyon kis valami kifolyik de, azok gondolom csak a szerelemcseppek. Ráadásul a farkam is "túlságosan" feláll (1,5 hüvelykujjnyi hely van a testem és a farkam közt), és túl kemény. Lehet, hogy ezért nem érzem olyan intenzíven? Tulajdonképpen ébtren még soha nem tudtam elélvezni, csak álmomban és akkor pont utána keltem fel, úgyhogy tudom hogy nem testi "baj", csak akkor nem tudom mi. 16/F

Legjobb válasz: Mi az h 1,5 hüvejkujnyi?

Mi az h 1, 5 hüvejkujnyi?
A kérdező hozzászólása: az, hogy annyira feláll a farkam, hogy szinte párhuzamos a testemmel, és a testem és a péniszem közt annyi hely van. (nyílván nem hüvelykujj hossz, hanem szélesség)
Ne feküdj, mint egy darab szar, hanem told neki ezerrel, tövig!
Szerintem menj el urológushoz õ megtudja mondani gond van e vele.A nõknél is van elõre meg hátra hajló méh, amihez igazodni kell.És nem csak a nõknek kéne nõgyógyászhoz menni, a férfiaknak is vannak ivarszervei amiket 1-2 évente nem árt ellenõriztetni.Csak a mi egészségügyi kultúránk kicsit korlátolt felfogású.Ezért van egy csomó prosztata meg herebeteg ember.
Pici lelkedben minden rendben? Kétségek? Gátak? Aggályok? Esetleg túl-izgalom a teljesítményért, vagy h rátok ne nyissanak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!