Találatok a következő kifejezésre: Hogy dolgozzam azt, hogy a szerelmem (2 db)

Mit hazudott?Mit csinált?
Ha Szereted akkor idõvel fel lehet dolgozni üljetek le és beszéljétek meg együtt a dolgokat Mond meg neki , hogy ha õszinte akkor nem fogsz rá haragudni csak mondja el a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy szeretem, éppen ezért fáj ennyire, mert az életemet is rábíztam volna és a sajátomat adnám érte. Pont ezért ért pofonként. De hülye voltam, mert hirtelen haragomban elzavartam.
A kérdező hozzászólása: A volt házasságából van egy fia, akivel ketten elmentek nyaralni vidékre. Mikor a kérdést írtam, akkor tudtam meg, hogy a volt felesége utánuk ment, és ott volt velük pár napig. Nekem az, hogy ezt eltitkolta, egyet jelent.

Szakítás után vagyok. Próbálom lekötni magam azokkal a dolgokkal, amiket szeretek, de úgy érzem, hogy ha ezt nem osztom meg pont vele, a szerelmemmel, akkor már nem is jók, és undorodom már mindentől. Hogy dolgozzam fel a szakítást így?

Már annyira megszoktam, hogy kapcsolatban vagyok, hogy jó volt már az is, hogy vele lehettem. Vele terveztem, vele utaztam, és a terveimben ? is benne volt, és szinte elválaszthatatlan részese lett. Most egyedül kell boldogulnom, és... már a terveim, ötleteim.. egyszer?en undorodom t?lük. Néha bekattanok. Általában olyankor, amikor Facebookon észreveszem, hogy kiposztolt valamit. Ha megakarják akadályozni, hogy megnézzem, akkor még jobban bevadulok. Magamnak ártok ezzel. Általában rászoktam unni egy id? után arra, hogy utánanézzek, de még nagyban bennem van.

Legjobb válasz: Igazából csak az idõ segít. Megpróbálhatsz olyan dolgokba belevágni, amik eddig még nem fordultak veled elõ. Új élmények segíthetnek.

Igazából csak az idõ segít. Megpróbálhatsz olyan dolgokba belevágni, amik eddig még nem fordultak veled elõ. Új élmények segíthetnek.
Én is csak ugyanezt tudom mondani, amit az elõttem szóló. Én pasi vagyok és tudom, kissé talán szánalmas férfiként így megélni, mégis, amikor én az elsõ és nagy és óriási szerelmem elveszítettem, akkor hetekig Filmmúzeumot néztem (ami nagyon távol áll tõlem) és háztartási kekszen éltem. Egy végtelenül életvidám srác vagyok, de akkor mint aki megtudta, hogy napjai vannak hátra, úgy viselkedtem. Nem tudom szeretsz-e utazni, fõként most idegen országokra gondolok, de nekem annak idején egy hirtelen jött görög nyaralás óriási renovációt okozott. A lényeg szerintem, hogy mindenképpen kezdj valami újba, tényleg olyat csinálj, amit addig nem, iratkozz be valamilyen tanfolyamra, tanulj nyelvet, utazz, élvezd a pasimentes nõi létet, élvezd azt, hogy nõ lehetsz, aki csakis önmagáért felel, a döntések pedig a sajátjai. Amíg ilyen "beteg" vagy, addig egyáltalán nem javasolnám új kapcsolat kialakítását senkivel, úgysem fog mûködni. Éld az életed, ismerj meg új dolgokat, új embereket, és szerintem ez lehetõség arra is, hogy önmagad is jobban megismerd. Kitartást kívánok, tudom mennyire retkes idõszak ez, de gondolj arra, hogy az idõ túl rövid, az életed a te életed és abból is csak egy van. A lényeg, hogy az egészet megoldani valóban csakis és csak az idõ fogja tudni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!