Találatok a következő kifejezésre: Hogy dobjam magamrol (2 db)

Hogy dobjam le magamrol a felesleges kilokat? Milyen tornaval?

Milyen tornat ajanlanak kb 6-7 kilo ledobasahoz...milyen etrendem legyen es h tornazzak??Otthon szeretnek tornazni de nem futassal ha lehet...Koszonom a valaszokat

Legjobb válasz: Reggelire egyél mondjuk mûzlit tejjel, gyümölccsel, ebédre csirke v. pulykahúst barnarizzsel, salátával, délután egy kis gyümölcs, estére pedig pl. rántotta. Vegyél pl. pilates dvd-t és arra otthon is tornázhatsz. A lényeg, hogy próbáld mellõzni a cukros és zsíros kajákat és a szénhidrátot már ne egyél este. Sok sikert!

Reggelire egyél mondjuk mûzlit tejjel, gyümölccsel, ebédre csirke v. pulykahúst barnarizzsel, salátával, délután egy kis gyümölcs, estére pedig pl. rántotta. Vegyél pl. pilates dvd-t és arra otthon is tornázhatsz. A lényeg, hogy próbáld mellõzni a cukros és zsíros kajákat és a szénhidrátot már ne egyél este. Sok sikert!
Gyalogolj sokat.
Ahhoz, hogy értelme legyen a tornának, legalább 200-300 kalóriát le kell adni, ehhez legalább egy óra kell (és nem tessék-lássék módon!). Nagyon kevés emberrõl tudok, aki képes egyedül, otthon éveken át (de legalább hónapokon át) minden nap egy órát intenzíven tornázni. Arról most nem is beszélek, hogy mi van, ha többet kellene leadni. Sokkal könnyebb (mint az elõzõ hozzászóló is írta) egy órát mondjuk intenzíven gyalogolni, hetente akár többször is. Az úszás sem rossz.

Felszedtem pár hónap alatt 15 kg-ot. Hogy dobjam le magamról?

Állítólag tökéletes alakom volt.:( Már dagadtnak érzem magam,és sok ismerõsöm meg is jegyezte,hogy mennyit híztam 2-3 hónap alatt. Sokat nassoltam sajnos. Viszont elhatároztam,hogy vissza szeretném nyerni az eredeti alakomat,testemet,le akarok dobni 10-15kg-ot! Hogy csináljam? Elõször is leállok az édességekkel és a nagyon hízlaló kajákkal. Sportoltam eddig is,de akkor most kicsit keményebben fogok. Visszanyerhetem egyáltalán azt a tökéletes alakot,amim volt?? És ha igen,mennyi idõ kell hozzá kb? 20/L

Legjobb válasz: Csak vissza kell térned ahhoz az életmódhoz amit a zabálás elõtt csináltál. Ennyi.

Csak vissza kell térned ahhoz az életmódhoz amit a zabálás elõtt csináltál. Ennyi.
Nem. A férfiakat felpofoznám, hogy engedik szétcsúszni magukat. Undorító, elkorcsosul a világ. A nõk az elhízással együtt járó hormonális problémákkal együtt a babavállalás képességét is elveszítik, na a zsíros, beteg férfiakból.. ezt nem szoktam írni mert kicsit szélsõségesnek tûnhet, de szalonnát abálnék. Addig pofoznám amíg rá nem jönnek, hogy hájas testtel SEMMIK. Gyenge, kiszolgáltatott zsírgolyók. Férfiakkal szemben szigorúbb vagyok mint nõkkel, csak errõl már nem szeretek írni, mert nem éppen szalonképes az álláspontom.
Egy hónap alatt ez rengeteg. :S Nincs valami betegséged? Biztos ennyi idõ alatt szedted fel? Elvileg elégnek kellene lennie, hogy visszaállsz a normális életedre, ha addig tényleg tökéletes alakod volt. De azért ebben az egy hónapban én kételkedem, normális esetben ennyi idõ alatt nem hízik ilyen sokat az ember...
A szénhidrátevés, lisztevés, tejtermékfogyasztás nagyon kevés nõnek tesz jót. Én konkrétan betiltanám az ilyen, átlagos táplálkozást nõknél, az esztétikus nõi alak általános védelme nevében, de hát ez én vagyok. És ami a durva, hogy gyakran pont a nõies nõk viselik legrosszabbul a sok szénhidrátevést, a sok cukrot, keményítõt.
Ha azzal az életmóddal nem híztál, akkor igen, elég csak ugyanúgy élned, mint azelõtt. Ha viszont ennek ellenére is híznál tovább akkor keress fel egy orvost, mert lehet, hogy hormonproblémáid vannak.
16: Ez engem is érdekelne...
16: Milyen gyakorlatok ezek?...
Babázáshoz, a hormonrendszer egészségének visszaállításához -bármennyire is ellenzik vagy nem ismerik sokan- a paleo az ideális, mozgásban pedig igazából a speciális qigong gyakorlatok (Sárkánypalota qigong, intim súlyzózás..)
Hát én sajnos úgy jártam, ah a 1Oes válaszoló irta, babát szeretnénk, de nem jön össze hónapok óta, én is meghiztam 18 kg-ot rövid idõ alatt, vetélés után. A stressz, az idegeskedés, a bánat, na és a terhesvitamin gyilkos egyveleg. 57kg vtam 166 centihez, tetõpont 75 volt, onnan 2 le is ment gyorsan, úgy h semmit sem változtattam az életemen. Most 69 kg vok, ez a 4kg egy hónap alatt ment le, de ez már lemondásokkal, diétával, mozgással, m MUSZÁJ, ha babát akarok, össze vissza keveredtek a hormonjaim sajnos. Ajánlom neked is ezt a diétát, pontosabban nem is nevezhetõ ez diétának, inkább egészséges életmódnak, nem eszem cukros dolgokat, sem fehérlisztet, naponta 5x eszem keveset, az elején nem mondom, h nem volt nehéz, de ki lehetett birni. És ami fontos, ne akard ezt a 15 kg-ot leadni 1 hónap alatt, koplalással, m avval csak óriási bajt okozol magadnak. Nem azt akarom mondani evvel, h most akk neked is efféle bajod van, mint nekem, sõt, remélem, h nincs, de tegyél ellene minél elõbb, h ne is legyen, felejtsd el az édességet, nem egészséges dolgokat, lehet ám igy is finomakat enni :) Meglátod lemennek lassan a kilók, igen, lassan, nem úgy, ah felmentek.
Mi változott még ez alatt a hízási idõszak alatt? Szedtél valamit? Vérképet mikor néztél utoljára?
Hirtelen megkívántad a sok édességet? Ez gombás fertõzésekre jellemzõ, de hormonzavar is lehet vagy depresszió.
Ugyanez van velem, annyira rossz így. :( Olyan szép volt a testem, most meg van rajtam +15 kg. Most amúgy, hogy változtattam az étkezésen, rájöttem, hogy nem is hiányzik az a sok sz.r amitõl idáig jutottam. A mozgás sosem okozott problémát nálam szerencsére. Csak látnám már a végét ennek az állapotnak.
A kérdező hozzászólása: Annyival volt más az életmódom, hogy nem ettem ennyi csokit és édességet. Meg kicsit gyakrabban mozogtam. Ha nem eszek semmi csokit, és gyakrabban mozgok újra, akkor lejön magától az a 15 kg?
"normális esetben ennyi idõ alatt nem hízik ilyen sokat az ember..." Dehogynem, simán. Fõleg ha elõtte koplalt, még hamarabb is. 15 kg nagyon hamar felszalad. Anorexiások amikor kigyógyulnak a betegségbõl normális étkezés mellett is 20 kilókat híznak egy hónap alatt.
"Én konkrétan betiltanám az ilyen, átlagos táplálkozást nõknél, " Aha, mert a férfiaknak annyira jót tesz, imádjuk nézegetni a löttyedt, hájas testeteket! -.-
Vágd le a lábad!
lemenni sokkal lassabban fog mint felmenni, erre keszulj fel, lehet egy ev is mire lemegy. De igen, ha akkor az volt az egyensulyi testsulyod ahhoz a taplalkozashoz/mozgashoz, akkor az fog visszaallni.
A sárkánypalota qigong gyakorlatai szerintem teljesen hasonlóak más qigong gyakorlatohoz, tehát légzõgyakorlatok különbözõ mozdulatsorokkal és a pc izom munkájával egybekötve. Illetve az intim súlyzós gyakorlat az erõt, energiát segít generálni és felemelni ehhez a gyakorláshoz. Eddig az egyik legjobb elért eredmény amirõl tudok (itt Magyarországon) segített megelõzni egy teljes petefészek eltávolítást, tehát nem akármirõl beszélünk nõk esetében. http://wudangshanhu.5mp.eu/web.php?a=wudangshanhu Itt le vannak írva ezek bõvebben. Az én gondom az, hogy lehet ez bármilyen jó, ha egyszer nem elterjedt az országban, hiába lenne sokaknak szükségük rá, egyszerûen nem foglalkoznak minden városban ilyennel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!