Találatok a következő kifejezésre: Hogy derül ki, hogy (337 db)

Hogyan derül ki hogy túl savas vagy, és ezáltal megölöd a spermákat?

Legjobb válasz: Nekem ez a meddõségi klinikán derült ki,egy sima kenetvétel után!De akkor a doki elmondta,hogy ez az állapot akár havonta is változhat.Ami igaz is,mert az elsõ és harmadik gyerkõcöm spontán megfogant a középsõ pedig inszeminációval sikerült!

Nekem ez a meddõségi klinikán derült ki, egy sima kenetvétel után!De akkor a doki elmondta, hogy ez az állapot akár havonta is változhat.Ami igaz is, mert az elsõ és harmadik gyerkõcöm spontán megfogant a középsõ pedig inszeminációval sikerült!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. És ha voltam nõgyógyásznál, ezt külön kérni kell hogy megnézzék?
Szerintem igen!Bár attól függ, hogy miért voltál!Nekem a meddõségi klinikán autómatikusan nézték, kérés nélkül.Szerintem kérdezd meg a dokidtól!
Azt mondd, hogy PCT vizsgálatot szeretnél. Én spermagyilkos vagyok...

Egy 22 éves fiúról hogyan derül ki, hogy meddő? (nem kamu, ma találkoztam egy ilyen sráccal)

Legjobb válasz: Andrológiai vizsgálat után. Vagy vannak bizonyos betegségek amik meddõséget váltanak ki férfiaknál.

Andrológiai vizsgálat után. Vagy vannak bizonyos betegségek amik meddõséget váltanak ki férfiaknál.
Gondolom, h volt valami vizsgálata v mûtétje, ami kiderítette v okozta a meddõség tényét.
Pl. egy orvosi vizsgálatnál derül ki (hímivarsejtek nem megfelelõ minõségûek, vagy van valami más pb.), vagy ha a potenciáljával van gond, akkor maga is tapasztalja.
A kérdező hozzászólása: volt kivizsgáláson, csak gondolom nem úgy derült ki, hogy teherbe akarta ejteni a barátnõjét és nem sikerült neki.

Hogyan derül ki hogy ki lopott? FONTOS!

Az osztályomból lopott vki de nem tudjuk hogy ki volt az.

Legjobb válasz: ne lopj:D

ne lopj:D
el kell hogy szomorítsalak de nem lesz meg a tettes
Fosikázol , lehet, hogy nem kellett volna lopikáznod ?
Nagyon egyszerû. Már én is tudom ki volt, pedig senkit nem ismerek az osztályból...
ha ismered õket ki lehet deríteni. szépen kizárod aki nem lehetett.
Ha kihallgatásig megy az ügy nézik ki mit csinál (reakciók) azt aki bûzlik azt pellengérre állítják. Úri gyerekek luxusmobiljai után nem nyomoznak rendõrök:) "Z"
Sehogy.
szerintem sokat fognak vele foglalkozni hazánk nyomozói :D rányomják valakire, vagy semmi sem lesz :D szvsz megússza/megúszod :D
A kérdező hozzászólása: nem én voltam...amugy meg az egyik bejelentõ én voltam h nincsen meg 10.000ftom ami az étkezésem befizetésére kellett volna és egy másik osztálytársamtól is loptak el 16000 ftot valamint az arany nyakláncát. mindketten tettünk a rendõrségen feljelentést...

Hogyan derül ki, hogy lisztérzékeny a babám? Milyen tünetei vannak?

Legjobb válasz: Orvosilag biopsziával és vérbõl deríthetõ ki. Tünetei lehetnek változóak a haspuffadástól a hasmenésig sokfélék, de mivel ez emésztõrendszeri zavart jelent mindenképp gond lesz a baba súlygyarapodásával. Mennyi idõs a babád? Mióta kap gluténtartalmú dolgokat? Írj nyugodtan privátba ha kérdésed van még... Egy lisztérzékeny anyuka

Orvosilag biopsziával és vérbõl deríthetõ ki. Tünetei lehetnek változóak a haspuffadástól a hasmenésig sokfélék, de mivel ez emésztõrendszeri zavart jelent mindenképp gond lesz a baba súlygyarapodásával. Mennyi idõs a babád? Mióta kap gluténtartalmú dolgokat? Írj nyugodtan privátba ha kérdésed van még... Egy lisztérzékeny anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! Én a székletébõl gondoltam, mert többször volt kicsit keményebb a kakija és zsíros annak a felülete. Ebbõl gondoltam, de néhány napja ezt nem tapasztaltam, pedig szándékosan kínáltam a babát teljeskiõrlésû tönkölybúza és zabpehellyel is, és nem lett semmi ellentmondó reakció. Van esetleg valami ötleted, hogyan kisérletezzek még? Köszönöm!

Kismamák, akik hormonpótlást kaptak az első trimeszterben : hogy derül ki, hogy arra szükség van?

Azért érdekel a téma, mert a 2. hónap végén járó kismama vagyok, de a menstruációs ciklusom mindig is problémás volt, gyakran 40 napot meghaladó, tehát eredendően lehet vmi hormongondom szerintem. Mivel a baba 1 éven belül, mindenféle hormonvizsgálat nélkül, természetes úton összejött, így leginkább csak azt szeretném tudni, hogy HA VAN vmi hormonproblémám, az problémát jelenthet a terhességnél is? Ha nincs barnázás és egyebek, a doki szerint jól és jó helyen van megtapadva az embrió, akkor honnan derülhetne ki, hogy esetleg mégis szükség lenne vmire?

Legjobb válasz: Barna folyásom volt és picit görcsöltem. Kórházba mentünk, bent voltam 3 napig, ahol is gyógyszert kellett szednem, meg még egy ideig otthon. Ha semmi jele, hogy probléma van, orvos is mondta, hogy minden oké, akkor nyugi.:)

Barna folyásom volt és picit görcsöltem. Kórházba mentünk, bent voltam 3 napig, ahol is gyógyszert kellett szednem, meg még egy ideig otthon. Ha semmi jele, hogy probléma van, orvos is mondta, hogy minden oké, akkor nyugi.:)
Nekem a sárgatest nem termelt elegendõ progeszteront. A hatodik héten derült ki, amikor a munkahelyemen észrevettem, hogy erõs barnás folyásom van. Felhívtam a párom, rohantunk a kórházba. Ott elmondták, hogy a kevès progeszteron miatt elkezdett levállni a petezsák és hogy ezt megakadályozzuk, progeszteront írtak fel. A 13. hétig szedtem :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Hogyan derül ki hogy vki PCOS? Ez hogyan függ össze az IR-rel?

Legjobb válasz: elmaradt menstruáció, vagy egy ultrahang (általános vizsgálat során) vagy nem sikerül a babóca....

elmaradt menstruáció, vagy egy ultrahang (általános vizsgálat során) vagy nem sikerül a babóca....
Nálunk sem volt ilyen probléma. De ez örökletes dolog. Gondoljunk csak bele, régen mindenhova biciklivel meg gyalog jártak, megvolt a mozgás. Sokkal kevesebb finomított cukrot fogyasztottak, így ha valakiben benne is volt a gén, akkor nem feltétlen alakult ki a cisztás petefészek. Illetve fiatalabb korban vállaltak gyermeket. Nekem 103 kgról kellett lefogynom. Leadtam 28kgot, de még akkor sem sikerült a baba. Amikor feladtam, sikerült. Nem is figyeltem a ciklusom, lemondtam a babáról, mert már úgyis volt egy. Észre sem vettem, hogy késik. Csak rázott a hideg. És pozi lett a teszt :)
A kérdező hozzászólása: A családban szerencsére nálunk senkinek nincs ilyen baja, így a örökletességet is kizárom. Talán tényleg a mozgás hiánya. Azon lehet segíteni:) Neked sikerült ilyen bajjal teherbe esned?
Hát erre én is kiváncsi vagyok kedves kérdezõ, mert én is hasonló cipõben járok :((( Mondjuk én keveset mozogtam, az tuti :(( öröklésnek is tulajdonítják, de nálunk ilyen téren nem volt gond senkinél így én sem tudom, hogy nálam miért van :( - a mozgáshiányra tippelnék, hogy ez lenne a ludas, de ki tudja...
A kérdező hozzászólása: Mondjuk mozogni nem sokat mozgok, de szénhidrátot eddig is keveset ettem és inkább vékony alkat vagyok. Akkor mi okozhatta nálam ennek a kialakulását?
Hármas kezelés a gyógymód, bár teljes gyógyulás nem lehetséges. Metformin alapú gyógyszer, rendszeres mozgás és diéta. A gyógyszer mennyisége függ a túlsúly mértékétõl és ugyancsak ettõl függ a diéta mértéke. Akinek nincs feleslege, annak kb 175gramm CH-ot írnak elõ. Az elsõ terhességem spontán, kezelés nélkül fogant. A másodikra 2, 5 évig vártunk, mert súlyosbodott az IRem.
Igen, lehet kezelni. Ha jól tudom, Merckformin gyógyszert adnak rá + ajánlott a diéta (szénhidrát) és a sport.
A kérdező hozzászólása: Nekem is rendszeres a ciklusom, ezért nem is gondoltam volna, hogy baj van. Lehet ezeket kezelni, hogy legyen baba?
Sok ir-esnek van rendszeres ciklusa, sõt peteérése is, csak a rossz inzulin szint miatt rossz minõségû a petesejt is.
Az Ir egy anyagcsere betegség, igaz. A magas inzulinszint a petefészkek külsõ rétegét megvastagítja, így a tüszõ nem tud megrepedni és ciszta lesz belõle. Mivel nincs ovuláció, ezért a ciklus is felborul. És ugye ha nincs ovuláció, akkor nincs megtermékenyíthetõ pete sem. Sok hónap vagy év elteltével azok a ciszták szaporodnak és kimutathatóak hüvelyi uh-gal. Általában csak ekkor derül ki, hogy pcos és ir áll a háttérben.
Rengeteg tünete lehet. Szabálytalan vagy teljesn elmaradt ciklus vagy zsíros bõr, hajhullás. Vagy csak annyi, hogy nem jön a baba. AZ ir egy anyag csere betegség, ami miatt a többi a hormon is felborul.
Hüvelyi uh-val. Hogy hogyan függ össze a kettõ, neten találsz róla cikkeket.
Nekem még nem sikerült teherbe esni, de nálunk máshol is van gond :(( de reménykedem, hiába a lombikot javasolták.

Hogyan derül ki, hogy valakinek a neve nem is az övé?

TV-ben hallani, hogy valakinek nem jó a neve. Ez, hogyan? Hisz ott rögtön beírják a kórházba a gyerek nevét az anyakönyvbe, nem? És azt amit az anya mond. Akkor nem vágom.

Legjobb válasz: A tanulság, hogy mindíg, minden újonnan megkapott, kiváltott igazolványt, okiratot figyelmesen el kell olvasni, hogy minden adat helyesen lett-e leírva.

A tanulság, hogy mindíg, minden újonnan megkapott, kiváltott igazolványt, okiratot figyelmesen el kell olvasni, hogy minden adat helyesen lett-e leírva.
Dédipapámnál volt ebbõl vicces sztori, azóta is mindig mesélik. Az õ anyakönyvében az szerepelt, hogy Vince és leány... Nem is látta/figyelte senki. Valami nagyon nagyon sok év után egy ügyintézésnél tûnt fel a családnak, hogy lányként van anyakönyvezve Vince névvel. :)
Az újszülött adatfelvétele nem sokkal a szülés után, a kórházban történik. Errõl az adatfelvételi lapról kerülnek be az adatok az anyakönyvbe. Ha az anyuka nem olvassa el figyelmesen, amit aláíratnak vele, már egy elírás miatt is becsúszik a hiba. Nekem a kisbabám születési dátumát írták el (igaz, csak 1 nappal). Akkor jöttünk rá, amikor az anyakönyvi kivonatot kiváltottuk. Akkor még lehetett volna módosítani, de babonából nem tettük. Persze más a helyzet egy névelírás esetén.
Nálunk meg a Bátori/Báthory/Báthori az örök téma (nagymamáméknál). Egyik testvér anyakönyvében így, a másikéban úgy. Nagymaám anyakönyvében pl. Báthory van, de anyukám anyakönyvében anyja nevénél meg már Bátori.
A vezetékneveket szokták elrontani általában. Anyukámnál is volt valami ilyesmi ügy. Nem tudták eldönteni, hogy hogy van helyesen a neve. Hajdu vagy Hajdú?
Talán elírják.

Hogyan lehet kivizsgáltatni az epilepsziát? Hogyan derül ki hogy az vagyok?

Mit csinálnak velem ha elmegyek orvoshoz?

Legjobb válasz: Elküldenek EEG,ill.MR vizsgálatra,neurológus megállapitja,és gygyszeresen kezelik majd,ha kell.

Elküldenek EEG, ill.MR vizsgálatra, neurológus megállapitja, és gygyszeresen kezelik majd, ha kell.
Rólad nem sokat, de a gépedrõl szinte mindent.
Látom, a bizalom megvan... -.-
Tehát... leírom pontosabban... OK, a szûzhártyát láthatod, bizonyos esetekben.. viszont mivel nem mindekinél ugyan olyan... felesleges azon törnöd a fejed, hogy ez most egy szûz lányé vagy sem. "Bizonyos hiedelmek szerint a sértetlen szûzhártya a nõ "szüzességét", vagyis szexuális tapasztalatlanságát bizonyítja. Ezért is hívják többnyire "szûzhártyának", ami azonban babona. A szûzhártyán általában több lyuk van, amelyek rugalmasak és lehetõvé teszik egy ujj, vagy akár egy pénisz bevezetését. Másrészt a szûzhártya számos lánynál könnyen megreped, nemcsak közösülés, hanem tamponhasználat, vagy testi erõfeszítés, sport révén is. Néhány esetben a szûzhártya teljesen hiányzik. Azonkívül meggondolandó, hogy a sértetlen szûzhártyájú lányok esetleg már szeretkeztek orálisan, vagy análisan, " "A szûzhártya igen különbözõ formájú lehet. Néha csaknem teljesen elfedi a hüvelynyílást, máskor több kisebb, vagy egy nagyobb nyílás van rajta. Utóbbi esetben úgy tûnhet, mintha szakadt lenne, holott valójában sértetlen."
Az arcából lehet látni...És ha megkérdezed, akkor tudni fogod, hogy mikor hazudik és mikor nem...
ja, így már értem :) :D mert csaj vagyok és az enyém látszik és a hugomé is, vagy lehet mi vagyunk UFO-ból ???:D
Az övé tépõzáras. Elfelejtette visszazárni és ezért nem látszik.
Mi az hogy a szûzhártya nem látszik ???
A szûzhártya NEM látszik... ráadásul az, hogy hoyg viselkedik, tök változó.. Van aki már elõtte sokat masztizott, ismeri a saját testét, vele könnyebb lehet a helyzet, hiába nem volt sráccal. azt is hiába nézed, hogy mennyire fáj az elsõ, hisz' nekem és egy csomó lánynak egyáltalán nem fájt! Kérdezd meg tõle, és BÍZZ a válaszában!
Hát ez változó...Van aki nagyon visszafogott, fél, izgul vagy éppen az elenkzõje túlpörög és egyfolytában többet akar... Velem már mind a kettõ megesett :D Ezt onnan tudodo igazából megélllapítani ha megkérdezed :D Vagy ha ismered, akkor a tetteibõl, gesztusaiból le tudod szûrni...
-Rákérdezel -Megtudhatod, de ehhez kellõ fizikai tanultság kell. -Igen látszik petting közben, nagyon hasonlít egy 5x5-ös préseltlemezre. Csak lila
Ki irta azt a hulyeseget hogy az arcabol lehet latni, vagy a viselkedesebol? Sok visszahuzodo, szegyenlos lany van, es artatlan kinezetu, de mar nem szuz. A kulsobol inkabb a lelekre lehet kovetkeztetni, es az fontosabb, hogy a lelek tiszta legyen, nem az hogy szuz-e vagy nem, ez hulyeseg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!