Találatok a következő kifejezésre: Hogy derül ki, (327 db)

Ha valakinek nem lehet babája, hogy hogy derül ki? És mitől lehet?

Legjobb válasz: Csak orvosi vizgálatokkal derül ki.Álltalában veleszületett rendellenesség miatt,elzéródások miatt,amit okozhat többszöri erös felfázás,gyulladások,fertözések.De ilyenen ne is gondolkozz.Csak mindíg pozitívan. 38hetes kismama.

Csak orvosi vizgálatokkal derül ki.Álltalában veleszületett rendellenesség miatt, elzéródások miatt, amit okozhat többszöri erös felfázás, gyulladások, fertözések.De ilyenen ne is gondolkozz.Csak mindíg pozitívan. 38hetes kismama.
Sokminden lehet. Gond lehet a peteéréssel, a petevezetõvel, a méhhel, a hormonokkal, a párdoddal. Sok-sok orvosi vizsgálattal derül ki. Általában veled születik, ritán alakul ki "menet közben".

Mit tegyek, ha útépítésen vagy építkezésen szeretnék dolgozni segédmunkásként, hol lehet ilyenekre jelentkezni, és hogyan választják ki az embereket, hogy derül ki, hogy alkalmas vagyok-e (elegendõ a jó erõnlét, vagy van valamilyen próbamunka? )

Legjobb válasz: van amit neten hirdetnek van ahova ismerõs segíthet bejutni, de a helyszínen is meg lehet kérdezni, csak erõnlét kell, próbamunka van végül is... ha látják hogy nem bírod, nem csinálod stb. elküldenek !

van amit neten hirdetnek van ahova ismerõs segíthet bejutni, de a helyszínen is meg lehet kérdezni, csak erõnlét kell, próbamunka van végül is... ha látják hogy nem bírod, nem csinálod stb. elküldenek !

Hogyan derül ki hogy túl savas vagy, és ezáltal megölöd a spermákat?

Legjobb válasz: Nekem ez a meddõségi klinikán derült ki,egy sima kenetvétel után!De akkor a doki elmondta,hogy ez az állapot akár havonta is változhat.Ami igaz is,mert az elsõ és harmadik gyerkõcöm spontán megfogant a középsõ pedig inszeminációval sikerült!

Nekem ez a meddõségi klinikán derült ki, egy sima kenetvétel után!De akkor a doki elmondta, hogy ez az állapot akár havonta is változhat.Ami igaz is, mert az elsõ és harmadik gyerkõcöm spontán megfogant a középsõ pedig inszeminációval sikerült!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. És ha voltam nõgyógyásznál, ezt külön kérni kell hogy megnézzék?
Szerintem igen!Bár attól függ, hogy miért voltál!Nekem a meddõségi klinikán autómatikusan nézték, kérés nélkül.Szerintem kérdezd meg a dokidtól!
Azt mondd, hogy PCT vizsgálatot szeretnél. Én spermagyilkos vagyok...


ALKONYAT! Alice hogyan lett vámpír, és ez hogyan derül ki h volt ő?

Legjobb válasz: Az elsõ részben azt hiszem a filmben is konkrétan leírja. Alice-nek emberi életében is már voltak látomásai, írták is, hogy ha a középkorban élt volna, biztos elégették volna máglyán, de mivel nem tudom mikor élt, ezért csak elmegyogyóba zárták és eletrosokk-kezelést kapott. Akkor szeretett bele egy vámpírorvos, de jött James és olyan hatással volt rá Alice vére, mint amilyenre Bella vére Edward esetében. Szóval meg akarta szerezni, de a vámpírorvos elmenekítette a kórházból és gyorsan átváltoztatta. Mivel a pasi meghiúsította James tervét, ezért bosszúból megölte õt... James tehát tudta a dolgot, mivel részese volt, és a videón keresztül megüzente Alice-nek (amit ugye akkor készített, amikor Bellát kínozta...), a videó meg hát végül egyértelmûen nála kötött ki... :D Remélem érthetõ volt amit összehadováltam. XD

Az elsõ részben azt hiszem a filmben is konkrétan leírja. Alice-nek emberi életében is már voltak látomásai, írták is, hogy ha a középkorban élt volna, biztos elégették volna máglyán, de mivel nem tudom mikor élt, ezért csak elmegyogyóba zárták és eletrosokk-kezelést kapott. Akkor szeretett bele egy vámpírorvos, de jött James és olyan hatással volt rá Alice vére, mint amilyenre Bella vére Edward esetében. Szóval meg akarta szerezni, de a vámpírorvos elmenekítette a kórházból és gyorsan átváltoztatta. Mivel a pasi meghiúsította James tervét, ezért bosszúból megölte õt... James tehát tudta a dolgot, mivel részese volt, és a videón keresztül megüzente Alice-nek (amit ugye akkor készített, amikor Bellát kínozta...), a videó meg hát végül egyértelmûen nála kötött ki... :D Remélem érthetõ volt amit összehadováltam. XD
õõõ valamelyik részben benne volt. a 4.-ikben talán? valaki elmesélte bellának. Ja, nem. Az 1.-ben. James elmondta neki. Hogy õ volt az, aki a kórházban el akarta kapni Alice-t, de valami másik vámpír átváltoztatta(merthogy Alice elmebeteg volt asszem valami intézetszerûségben). és így elmenekült. Így emlékszem, de nem biztos.
A kérdező hozzászólása: és ezt Alice megtudja? vagy mi történik? csak a filmet láttam eddig de sokminden zavaros
igen, megtudja. Mert Bella elmeséli neki nyilván. és aztán elkezd kutatni a múltja iránt, ha jól emlékszem. Ez a New moonban van leírva. De csak ennyi, nem igazán tesznek említést róla ezenkívül.
Fiatalon, látomásai miatt elmegyógyintézetbe zárták. Egy ottani dolgozónak (aki vámpír volt) õ lett a legkedvesebb betege. James, egy magányos vadász vámpír azután nézte ki magának Alicet, miután felfedezte fajtársa figyelmét iránta. Az intézeti dolgozó, hogy Alicet megvédje, szabadon engedte és átváltoztatta. Miután végzett elmenekült, de James megölte õt. Alice nem emlékezett korábbi életére, vámpír mivoltától megrettent, de látomásainak köszönhetõen tudta, hogy van egy család, akik maguk közé fogadják, és a nem hagyományos vámpír életet élheti majd. Elõzõ életét is kutatta így talált rá húgára, Cynthiára, akinek van egy Alice nevû lánya, és mind a ketten még mindig Mississippiben, Biloxiban élnek.

Hogy derül ki a Piszkos Frd a kapitány című könyvben, hogy piszkos fred a herceg apja? SOS

Légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: Ja és ki az a Vöröskarom?

A kérdező hozzászólása: Ja és ki az a Vöröskarom?
A kérdező hozzászólása: Kérlek, kérlek holnapra kéne!
Nem árulom el! Tessék elolvasni!
DETTÓ semmi értelme úgy a kötelezõknek, ha az ember nem olvassa el!!!
A kérdező hozzászólása: Olvastam csak már nem bírtam tovább, és kihagytam néhány oldalt.
Ha nekünk ilyen jó kötelezõink lettek volna! Vöröskarom pedig az egyik lényeges szereplõ!
A kérdező hozzászólása: Hát igen az én sulimba jobb mint szokot, elõzõnek az Abigél volt(nagyon tetszett) de most nagyon elúsztam! Kérlek segítsetek!!
A te érdekedben nem segítünk. "Sulimba"? "Szokot"? Nevek kis kezdõbetûvel? Nem véletlenül kéne olvasni. Amíg itt könyörögsz segítségért, már rég elolvashattad volna.

Egy 22 éves fiúról hogyan derül ki, hogy meddő? (nem kamu, ma találkoztam egy ilyen sráccal)

Legjobb válasz: Andrológiai vizsgálat után. Vagy vannak bizonyos betegségek amik meddõséget váltanak ki férfiaknál.

Andrológiai vizsgálat után. Vagy vannak bizonyos betegségek amik meddõséget váltanak ki férfiaknál.
Gondolom, h volt valami vizsgálata v mûtétje, ami kiderítette v okozta a meddõség tényét.
Pl. egy orvosi vizsgálatnál derül ki (hímivarsejtek nem megfelelõ minõségûek, vagy van valami más pb.), vagy ha a potenciáljával van gond, akkor maga is tapasztalja.
A kérdező hozzászólása: volt kivizsgáláson, csak gondolom nem úgy derült ki, hogy teherbe akarta ejteni a barátnõjét és nem sikerült neki.

Hogyan derül ki hogy ki lopott? FONTOS!

Az osztályomból lopott vki de nem tudjuk hogy ki volt az.

Legjobb válasz: ne lopj:D

ne lopj:D
el kell hogy szomorítsalak de nem lesz meg a tettes
Fosikázol , lehet, hogy nem kellett volna lopikáznod ?
Nagyon egyszerû. Már én is tudom ki volt, pedig senkit nem ismerek az osztályból...
ha ismered õket ki lehet deríteni. szépen kizárod aki nem lehetett.
Ha kihallgatásig megy az ügy nézik ki mit csinál (reakciók) azt aki bûzlik azt pellengérre állítják. Úri gyerekek luxusmobiljai után nem nyomoznak rendõrök:) "Z"
Sehogy.
szerintem sokat fognak vele foglalkozni hazánk nyomozói :D rányomják valakire, vagy semmi sem lesz :D szvsz megússza/megúszod :D
A kérdező hozzászólása: nem én voltam...amugy meg az egyik bejelentõ én voltam h nincsen meg 10.000ftom ami az étkezésem befizetésére kellett volna és egy másik osztálytársamtól is loptak el 16000 ftot valamint az arany nyakláncát. mindketten tettünk a rendõrségen feljelentést...

Hogyan derül ki, hogy lisztérzékeny a babám? Milyen tünetei vannak?

Legjobb válasz: Orvosilag biopsziával és vérbõl deríthetõ ki. Tünetei lehetnek változóak a haspuffadástól a hasmenésig sokfélék, de mivel ez emésztõrendszeri zavart jelent mindenképp gond lesz a baba súlygyarapodásával. Mennyi idõs a babád? Mióta kap gluténtartalmú dolgokat? Írj nyugodtan privátba ha kérdésed van még... Egy lisztérzékeny anyuka

Orvosilag biopsziával és vérbõl deríthetõ ki. Tünetei lehetnek változóak a haspuffadástól a hasmenésig sokfélék, de mivel ez emésztõrendszeri zavart jelent mindenképp gond lesz a baba súlygyarapodásával. Mennyi idõs a babád? Mióta kap gluténtartalmú dolgokat? Írj nyugodtan privátba ha kérdésed van még... Egy lisztérzékeny anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! Én a székletébõl gondoltam, mert többször volt kicsit keményebb a kakija és zsíros annak a felülete. Ebbõl gondoltam, de néhány napja ezt nem tapasztaltam, pedig szándékosan kínáltam a babát teljeskiõrlésû tönkölybúza és zabpehellyel is, és nem lett semmi ellentmondó reakció. Van esetleg valami ötleted, hogyan kisérletezzek még? Köszönöm!

Légy jó mindhalálig-a 9-12 fejezet kérdései: Hogyan fogadja a főhős az otthonról a küldött pénzt? Hogyan viselkedik az igazgató a rendőrökkel? Mivel vádolják a tanárok Misit? Hogyan derül ki a főhős ártatlansága?

Legjobb válasz: Volt szerencsém nekem is számot adnom róla, de már ennek jó pár éve... ha emlékeznék leírnám, de még az alaptörténet sem jut eszembe :(

Volt szerencsém nekem is számot adnom róla, de már ennek jó pár éve... ha emlékeznék leírnám, de még az alaptörténet sem jut eszembe :(

Pici babáknál hogy állapítják meg az ételallergiát? Illetve hogy derül ki?

Legjobb válasz: Ráfogják, hogy ételallergia. 3 éves kor alatt nem is tudják megállapítani. Minden esetben, ha a baba kiütéses lesz, vagy hasmenése van, akkor kitalálják, hogy allergia.

Ráfogják, hogy ételallergia. 3 éves kor alatt nem is tudják megállapítani. Minden esetben, ha a baba kiütéses lesz, vagy hasmenése van, akkor kitalálják, hogy allergia.
egyetértek az elõzõvel. az én babám 1 éves, kiütéses lett, elvittük az orvoshoz, adott rá kenõcsöt, azt mondta ha nem múlik el, akkor allergia, de ne adjunk neki tejterméket, ha marad a kiütés, bõrgyógyászatra kell vinni. a krém neve elocom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!