Találatok a következő kifejezésre: Hogy derítsem hogy mit szeretne (3 db)

Hogy derítsem ki mit szeretni?

Az osztályban nagyban megy a mikulásozás én is kihúztam az egyik fiút 16 éves (ha ez segít) kedves,mosolygós de igazából nem sok mindent tudok róla. Ajándékot kell adni meg verset írni(olyat amibe nem írom bele a nevét hanem rá kell jönnie hogy róla írtam) na most ahhoz hogy verset írjak kicsit jobban kéne ismernem hogy tudjak mirõl írni ajándékot is csak akkor tudok adni ha tudom hogy miket szeret. Hogy kérdezzek ilyeneket óvatosan vagy mit kérdezzek vagy kérjek meg valaki hogy hitesse el vele hogy õ húzta és kérdezze ki nekem ááá nem tudom :D

Legjobb válasz: *szeretne!:D

A kérdező hozzászólása: *szeretne!:D
Kérdezd meg a barátait. Vagy kérd meg egy barátnõd, hogy kérdezze meg a srác haverjait :D

Hogyan derítsem ki mit szeretne szülinapjára? =)

Anyumnak lenne 40 éves lesz:)És hát szeretném olyan furfangosan kideríteni minek örülne :) Milyen kérdéseket tegyek fel hogy ne legyen gyanús:) Még 2 hét a szülinapi bulijáig:)

Legjobb válasz: pl könyveket nézegetsz a neten..."nézd, anya, ez a könyv tök jó...szerinted?" Vagy pl mit szólsz ehez a sálhoz, érdemes megvenni?

pl könyveket nézegetsz a neten..."nézd, anya, ez a könyv tök jó...szerinted?" Vagy pl mit szólsz ehez a sálhoz, érdemes megvenni?
A kérdező hozzászólása: Aham köszi ezek nem is rosszak:)

Hogy derítsem ki hogy mit szeretne tőlem? Vajon tetszem neki? Van értelme ennek az egésznek? Mit tegyek?

Van egy pasi aki nagyon tetszik.Egyszer úgy adódott hogy együtt buliztunk.A táncparketten elkapott és szorosan magához ölelt.Mikor meg szerettem volna csókolni ? azt mondta, hogy van barátn?je és h?séges.Kés?bb kimentünk leültünk egy padra,? puszilgatott és simogatott.Azóta elég sokat beszélgetünk,sok mindent elmesél nekem. Minap azt mondta hogy félig singli, és én próbáltam rá célozni, hogy szívesen lennék a barátn?je.Válaszul azt kaptam hogy már gondolt rám.

Legjobb válasz: Segítsetek! Fontos! Köszi

A kérdező hozzászólása: Segítsetek! Fontos! Köszi
Szerintem van vonzódás köztetek az biztos , de mondjuk én nem hajtanék rá ha tudnám hogy van barátnõje de úgy gondolom hogy az hogy félig singli biztos hogy utalás!! Szerintem beszéld meg vele négyszemközt személyesen aztán kitudja mi lesz belõle!!!!!:D:P
szerintem ez nagyon izgalmas lehet... de egy ideig ne éld nagyon bele magadat mert akkor nagyot koppanhatsz...
A kérdező hozzászólása: Próbálkozok utalni a dologra h kiderítsem.. de nem megy:( kifogytam az ötletekbõl... Nem tudom hogy csináljam, mit tegyek, mert nekem õ tényleg kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!