Találatok a következő kifejezésre: Hogy derítsem hogy (200 db)

Tetszik egy fiú és nem tom hogy én bejövök-e neki. és ezt hogyan derítsem ki ugyanazokat a zenéket szeretjük (ezt ő is tudja) nagyon magas vok és szemcsis de mondhatom magam helyes csajnak! Szóval hogyan derítsem ki?

fiúk és lányok válaszát is várom amugy nem akarom hogy a pasim legyen csak meg akarom tudni...

Legjobb válasz: Menj oda hozzá Köszönj Kérdezd meg, hogy "tetszem neked?" Figyelj a válaszára.

Menj oda hozzá Köszönj Kérdezd meg, hogy "tetszem neked?" Figyelj a válaszára.
A kérdező hozzászólása: Aha úgy õszintén te megmernéd...mre én nem ...olyan válaszokr avagyok kíváncsi amely anélkül történik hogy kerekperec rákérdezek...
Mekkora az a "nagyon magas"? Egyszer kérdezd meg tõle, ha hallasz egy zenét szólni a teremben (feltételezem, suliba jártok), hogy tudja-e a címét, tetszik-e neki. Figyeld a reakcióit! Ha zavarban van, vagy intenzíven mosolyog, tetszel.
A kérdező hozzászólása: hát 175 cm magas de 12 éves....ja és már sokszor beszéltünk a zenékrõl és a reakciója...te??? én meg igen miért? õ: mert ezek elég rockosak...amugy az a baj h nem egy osztályba járunk....hát nem tudom amugy jól elbeszélgetünk a zenékrõl meg minden...szóval igen is meg nem is....esetleg még ötlet egyébként nagyon köszönöm valahogy megpróbálom...
az nem olyan magas, én ilyen idõsen 2-3 cm-rel voltam magasabb most 185 vagyok és 13 a kérdésre válaszolva, szerintem ezt hagyad, mert ha tudja hogy érdekel téged hogy tetszel neki és ha igen egybõl járni akarna veled
A kérdező hozzászólása: De az a baj hogy nme tudja!!!egyébként jó lene...köszi!!

Szerelmes vagyok egy lányba és lehet hogy van nála esélyem de nem tudom hogy hogy deritsem ki szerintetek hogy deritsem ki?

Legjobb válasz: more details, azaz részletesebben... honnan ismered, beszéltetek e már, hol találkoztok...

more details, azaz részletesebben... honnan ismered, beszéltetek e már, hol találkoztok...
öcsém...nézd a testbeszédét. a beszédét. a pillantását mikor rádnéz....amatõr. pár dolgot igazán leírhatnál
A kérdező hozzászólása: háth igazából a testbeszédjébõl azt látom hogy néha úgy néz rám hogy mint akinek az álmai pasija vagyok de néha pedig ha beszélgetünk úgy szol hozám mint akit a viláûgona legjobban utál szóval ezért nem tudom eldönteni
Kérdezz rá. Mondjuk ne konkrétan, hanem hívd el mondjuk egy fagyira és beszélgessetek, 1-2 perc és tudni fogod hogy van -e esélyed;)
Derítsd ki, hogy ki használja :D.
A kérdező hozzászólása: Kössz... már tiszta ideg vagyok -.-, lehet hogy valaki véletlenül írta be azt a számlaszámot vagy valaki direkt szivat, sajnos én nem tudok ellene mit tenni -.-
Tudsz. Elõször is be kell menni a bankba, és letiltatni a kártyát. Aztán újat kérni. Mellesleg nem olyan egyszerû kitalálni egy bankkártya számot, de elírással szinte lehetetlen.


Ha a postán csomagot várok akkor hogyan derítsem ki, hogy megjött e már?

Legjobb válasz: Ha ajánlva van feladva akkor csak meg kell kérdezni, hogy a feladót, hogy milyen kód van a cetlin és azt bekell mondani a postán és utána tudnak nézni. De ha külföldrõl jön akkor ez nem mûködik tudtommal. EGyébként ha megjön akkor postafutár szokta kihozni neked. ha nem vagy otthon akkor a ládádba dob egy cetlit, hogy ott volt és, hogy a postán átveheted. EGy idõbe volt olyan, hogy a szomszédnak odaadták de már nincs ilyen vagy legalábbis kezdenek leszokni róla.

Ha ajánlva van feladva akkor csak meg kell kérdezni, hogy a feladót, hogy milyen kód van a cetlin és azt bekell mondani a postán és utána tudnak nézni. De ha külföldrõl jön akkor ez nem mûködik tudtommal. EGyébként ha megjön akkor postafutár szokta kihozni neked. ha nem vagy otthon akkor a ládádba dob egy cetlit, hogy ott volt és, hogy a postán átveheted. EGy idõbe volt olyan, hogy a szomszédnak odaadták de már nincs ilyen vagy legalábbis kezdenek leszokni róla.
Még mindig nem értem, hogy mi köze a postának a menzeszedhez....
A kérdező hozzászólása: De nem úgy rendeltem, hogy dobjanak a ládába cetlit. Hanem, hogy nekem kell a postán átvennem.
Akkor értelemszerûen bemész/betelefonálsz és megkérdezed. Ezen mi nem nyilvánvaló?
Ha a feladótól megkérded a ragszámot, akkor az mpl.hu -n megnézheted, hol jár a csomagod.

Hogy kérdezzem meg egy boltba hogy kik a beszállítóik? Hogy derítsem ki?

1 nagyvárosról van szó.és van egy füstölt árus ahol nagyon finom,minőségi áruk vannak és nagyon megéri.Na most ha bemegyek h hello,honnan rendelitek az árut azt hiheti h a közelbe nyitok egy hasonló üzletet és lehet nem mondja meg vagy direkt egy másikat mondd.H kérdezzem meg?h derítsem ki.Tényleg nyitnék egy hasonló boltot de jóval messzebb de ha ezt mondom ki tudja elhiszik-e.

Legjobb válasz: 2. Erre a szövegre biztos nem fogják elárulni. Az a kérdés, hogy ki az eladó az üzletben? Mert ha alkalmazott van, azt nyugodtan megkérdezheted, úgy is elmondja. A mienk is elpofázik olyan dolgokat, amiket mi alapesetben nem mondanánk el akárkinek. De én is ismerek nem egy bolti alkalmazottat, és simán elmondják, hogy mennyivel szoroz a fõnök, mit mennyiért vesz, stb... Általában nincs meg hozzá az IQ-juk, hogy mit lehet elmondani, és mit nem. Ha a tulaj az eladó, akkor is egyenesen rá kell kérdezni, de semmi mást. Ha megmondja megmondja, ha nem, akkor nem.

2. Erre a szövegre biztos nem fogják elárulni. Az a kérdés, hogy ki az eladó az üzletben? Mert ha alkalmazott van, azt nyugodtan megkérdezheted, úgy is elmondja. A mienk is elpofázik olyan dolgokat, amiket mi alapesetben nem mondanánk el akárkinek. De én is ismerek nem egy bolti alkalmazottat, és simán elmondják, hogy mennyivel szoroz a fõnök, mit mennyiért vesz, stb... Általában nincs meg hozzá az IQ-juk, hogy mit lehet elmondani, és mit nem. Ha a tulaj az eladó, akkor is egyenesen rá kell kérdezni, de semmi mást. Ha megmondja megmondja, ha nem, akkor nem.
1. Ha szerepelne a csomagoláson, akkor nyilván nem kérdezné. Én így járnék el: Szép jó napot kívánok. Már többször vásároltam itt, s nagyon elégedett vagyok ezel és ezzel a termékkel. Magam is hasonló üzletben gondolkodom, s most keresek beszállítókat. Itt és itt nyitok hamarosan üzletet. Tudtok jó cégeket ajánlani? Esetleg valamilyen összedolgozást is lehetségesnek tartok. Vagy valami hasonlót mondanék. Ezt tiszességes, nyilt eljárás. Max. annyi történhet, hogy elhajtanak.
Vegyél egy olyan terméket, amin gyári címke van. Minden készterméken fel kell tüntetni a gyártót.
hajnalba megnézed melyik/milyen autó hozza cuccot.

Hogy derítsem ki hogy skizofrén e?

Egy barátnőmmel arra gyanakszunk hogy egy másik barátnőnk skizofréniában szenved. nagyon ingadozó a hangulata, akár 1 szó is elrontja az egész napját, és utána nagyon nehéz vagy egyszerűen képtelenség megvigasztalni. Emellett heti rendszerességgel, egyszer csak előjön belőle az öngyilkossági hajlam (csak beszél róla, hogy az ő élete milyen pocsék, nem érdemes élnie, senki se szereti... tettek nem következnek ebbből. illetve régebben volt egy korszaka amikor vagdosta a kezeit :/) Hogy tudhatjuk meg az ő tudta nélkül hogy beteg e? és ha igen akkor mi a teendő?? KÖszi

Legjobb válasz: Honnan a kisujjatokból szoptátok ki, hogy skizofrén lenne? Az biztos, hogy lelki problémái vannak, talán depressziós, vagy valami családi probléma áll a háttérben, amirõl nem beszél. Annyit tehettek, hogy beszéltetitek, meghallgatjátok, hátha elmondja, mi a baj. Ha elzárkózik, azért nem kell erõltetni. Ha nagyon úgy látjátok, hogy tényleg veszélyes lehet önmagára nézve, esetleg beszélhettek a szüleivel. De nekem nagyon úgy tûnik, hogy kicsit élénk a kis fantáziátok a barátnõddel. Fõleg a skizofréniát tekintve.

Honnan a kisujjatokból szoptátok ki, hogy skizofrén lenne? Az biztos, hogy lelki problémái vannak, talán depressziós, vagy valami családi probléma áll a háttérben, amirõl nem beszél. Annyit tehettek, hogy beszéltetitek, meghallgatjátok, hátha elmondja, mi a baj. Ha elzárkózik, azért nem kell erõltetni. Ha nagyon úgy látjátok, hogy tényleg veszélyes lehet önmagára nézve, esetleg beszélhettek a szüleivel. De nekem nagyon úgy tûnik, hogy kicsit élénk a kis fantáziátok a barátnõddel. Fõleg a skizofréniát tekintve.
biztos, hogy ez nem skizofrénia, annak sokkal összetettebb s más jellegû tünetei lennének, amit még sokszor az orvosok se egybõl derítenek ki... itt valóban inkább depresszióra hajlamos egyénrõl van szó. minél többet kell beszélgetni, elfoglaltságot kell keresni, hogy ne legyen a "problémáival" elfoglalva. de lehet, hogy nem ártana egy pszichológust is felkeresnie, már ha nem zárkózik el elõle.

Tetszik egy lány az osztályból. De ő néha ellenséges velem és hozzám se szól, de van olyan hogy kedves velem . Hogyan tovább? hogyan derítsem ki hogy utál, kedvel vagy csak barát akar lenni 15/F

Legjobb válasz: Szerintem idegesítõ vagy és õ küzd magában, hogy elviseljen. Kedvességbõl néha jó fej veled, de azért mégis csak idegesíted. Vagy nem. Csak tippelni lehet.

Szerintem idegesítõ vagy és õ küzd magában, hogy elviseljen. Kedvességbõl néha jó fej veled, de azért mégis csak idegesíted. Vagy nem. Csak tippelni lehet.
hova jársz?milyen jeleket ad a lány?
Hány éves vagy?
Fogadjunk, hogy ha te nem szólsz hozzá, õ sem hozzád. Nem mer kezdeményezni, mert fél, hogy kosarat kap. Szerelmes beléd, te vakegér!!!

Mi történik a férjemmel? Hogyan derítsem ki ha nem mondja el?

Új dolgokat veszek rajta észre, attól félek, hogy valami balhéba keveredett. Mostanában mindig lehangolt, feszült, mérges, nem lehet hozzászólni mert robban, aztán bocsánatot kér és azt mondja, hogy nem rám/ránk haragszik de azt már nem mondja el, hogy kire. Néha olyan mintha sírt volna. Gyakran kérdezgettem tőle, hogy mi a baja, nem mondta el ezért békén hagytam egy pár napig és valamelyik nap le akartam ülni beszélgetni vele erről, mert már iszik is részegségig majdnem minden nap de nem hajlandó semmit sem mondani. Én meg nem sokáig fogom tűrni, hogy ordibál velünk meg részegeskedik mert ez nem tesz jót a gyerekeknek (az egyik most lesz 3 éves, a másik 6 hónapos) így is nem győzök magyarázkodni a gyereknek, hogy apának mi baja van. Bíztam benne, hogy csak nekem nem mondja el, ezért beszéltem a családjával, barátaival de nem tudnak semmit sem, ők azt hitték, hogy köztünk nincs rendben valami. Eddig normálisan éltünk, boldogok voltunk és örültünk, hogy végre van saját családunk, erre itt van ez. Nem szeretném cserben hagyni bármi is van, de ha nem mond semmit nem tudok segíteni és előbb-utóbb lépnem kell a gyerekek érdekében. A barátnőm szerint drogozik. Ezt teljesen kizártnak tartom mert ő sohasem nyúlna drogokhoz, nagyon ellenzi. Itt valami más lehet a probléma de nem tudok rájönni, hogy mi lehet. Abban reménykedem, hogy tudtok adni pár használható ötletet aminek segítségével kideríthetem, hogy mi lehet ez az egész!

Legjobb válasz: Nem úgy kell "emberségesnek" lenni hogy némán tûröm hogy a férjem odítson velem, úgy, hogy hónapokig nem mondja meg, mi baja van. Persze, 1-2 napig lehet problémát emészteni, meg kivárni, de olyan nincs, hogy egy családban az egyik fél huzamosabb ideig magán kívül legyen, anélkül hogy hajlandó megmondani a társaának, mi vezet oda hogy kifordult önmagából és iszik és ordít. Sajnos az van, hogy huzakodással ez nem fog megoldódni. Én azt mondom, keress egy alkalmas pillanatot (a körülményekhez képest), és nagyon finoman kérd meg, mondja el mi van. Ha nem hajlandó, akkor (szintén szépen) kérd meg, hogy költözzön el egy kicsit, és gondolkodjatok mindketten. Nem bosszú ez, meg nem büntetés, hanem az amit egy anya megtesz a gyermekei és saját védelme és nyugalma érdekében. Egyébként szerintem egyértelmûen adósság van a dologban. Nem drog, az hülyeség. Én láttam hasonlót a családban is és a környezetemben is, mindkét helyen nagyon hirdeteln érte a pasit (családot) pénzügyi veszteség, és nem volt képes elmondani a pasi. Nem tudom, mibõl él a férjed, de az én rokonom megzõgazdasából élt, és valamit elszámolt v nem úgy jött be a számítása ahogy tervezte, és valahogy adósságspirálba keveredett tök vératlanul. A másik helyen pedig leült kártyázni és nagyot veszített, aztán kölcsönkért valami uzsorástól stb...

Nem úgy kell "emberségesnek" lenni hogy némán tûröm hogy a férjem odítson velem, úgy, hogy hónapokig nem mondja meg, mi baja van. Persze, 1-2 napig lehet problémát emészteni, meg kivárni, de olyan nincs, hogy egy családban az egyik fél huzamosabb ideig magán kívül legyen, anélkül hogy hajlandó megmondani a társaának, mi vezet oda hogy kifordult önmagából és iszik és ordít. Sajnos az van, hogy huzakodással ez nem fog megoldódni. Én azt mondom, keress egy alkalmas pillanatot (a körülményekhez képest), és nagyon finoman kérd meg, mondja el mi van. Ha nem hajlandó, akkor (szintén szépen) kérd meg, hogy költözzön el egy kicsit, és gondolkodjatok mindketten. Nem bosszú ez, meg nem büntetés, hanem az amit egy anya megtesz a gyermekei és saját védelme és nyugalma érdekében. Egyébként szerintem egyértelmûen adósság van a dologban. Nem drog, az hülyeség. Én láttam hasonlót a családban is és a környezetemben is, mindkét helyen nagyon hirdeteln érte a pasit (családot) pénzügyi veszteség, és nem volt képes elmondani a pasi. Nem tudom, mibõl él a férjed, de az én rokonom megzõgazdasából élt, és valamit elszámolt v nem úgy jött be a számítása ahogy tervezte, és valahogy adósságspirálba keveredett tök vératlanul. A másik helyen pedig leült kártyázni és nagyot veszített, aztán kölcsönkért valami uzsorástól stb...
Nem jut eszembe értelmes tanács.Itt nagyon vigyázni kell, nem babra megy a játék. Talán, ha alkalmas pillanatban, nagyon szépen, halkan próbáld megtudni mi is van. Persze ezt magadtól is tudod, de nincs jobb ötletem.
Légy nagyon toleráns, és türelmes vele, valószinûleg valami lelki dolog lesz. Ne kérdezõsködj, mert ilyenkor egy ilyen helyzetben lévõ embernek a legrosszabb amikor elkezdik nyüstölni.
Ird le ezt neki levélben és kérdezd meg, hogy mi baja. Azt is ird meg neki, hogy igy - ha nem mond semmit - nem tudjátok folytatni az életeteket. Ha erre sem válaszol, akkor sok mindent nem tudsz tenni, legfeljebb elmenni.
Próbáld azt esetleg, hogy többen ültök le vele. Hátha úgy meg tudjátok gyõzni. Ha nem csak te mondod neki, hogy gond van, hanem a szülei/testvére/barátai, bárki aki még közel áll hozzá, akkor talán kiböki. De elõször még próbáld meg négyszemközt megkérdezni...
Ha 2 kisgyermeked van mindenkepp a problema megoldasara torekedj! Ha ugy erzed nem tudsz beszelni vele es nem javul a helyzet kerdezz rokonokat kerd az o segitseguket hogy beszeljenek vele tudassak arrol hogy ha a helyzet nem valtozik a gyerekek erdekeben lepned kell A jovoben ha nem javul a szitu esetleg szunet a kapcsolatban. koltozz el egy idore az tobbnyire hathatos lehet ne halgass a vslazzadokra hogy varj meg legy turelmes a gyerekekre gondolj!!!! Sok szerencset
" iszik is részegségig majdnem minden nap... ordibál velünk" Hja, elõzõ, ki legyen itt emberséges? Kérdezõ, követeld a választ, szedd ki belõle, szüleivel, rokonaival, barátaival, kollégáival, mindenkivel beszélj! Ez nem állapot!
"(az egyik most lesz 3 éves, a másik 6 hónapos) így is nem gyõzök magyarázkodni a gyereknek, " Tudhatnád, hogy iulyen állapotban lévõ embernél a gyerekcirkusz-már pedig két ilyen kicsi csinál még-csak rátesz egy lapáttal a negativ dolgokra. Légy már egy kicsit emberségesebb vele..
4 "Kérdezõ, követeld a választ, " Úgy elküldenélek a büdõs francba a követelõzéseddel a pasi helyében, hogy a fal adja a másikat és megtanulnád kivel, mikor és hol követelõdz.
4 "szüleivel, rokonaival, barátaival, kollégáival, mindenkivel beszélj!" Ezért meg még külön elküldenélek mindezek az emberek elõtt a francba ha ezt meg mernéd lépni.
Hát nem akarlak elkeseríteni, de köztetek sincs rendben valami, ha a férjed nem hajlandó veled errõl beszélni. Ráadásul még bíztál is benne, hogy csak neked nem mondta el...hát, khm. Egy házasságban azért alapnak kéne lennie, hogy elmondom a másiknak ha bánt valami, vagy ha baj van. Ha eddig ez nem volt jellemzõ akkor nyilván nyomós oka van rá, hogy semmit nem mond. Nyilván igen kellemetlen lehet ez az ok. Más ötletem nincs, ha nem akarja elmondani, akkor nem tudsz mit csinálni, harapófogóval nem lehet kihúzni senkibõl mi baja. Most találgathatunk itt, hogy megcsalt, lopott, drogozik, embercsempész, vagy cserbenhagyó gázoló, de sok értelme nincs.
Szerelmes és õrlõdik a család és a szerelme között.
22:13-as: "itt senki nem hallott arról hogy akár kapcsolaton belül magánszféra és probléma esetén a máskik emberrel szembeni tolerancia? Hogy 2 ilyen apró gyerek még bizony ilyen lelkiállapotban lévõ embernek még plusz terhet ró a nyakába, és idegesiti?" És szerinted MI lenne a megoldás!?!?!? Az anya meg a gyerekek megszünnek, amig az apa részegen orditozik meg tombol?!?!? Azért nehogy már ezt várd el bárkitöl is! A gyerekek OTT VANNAK, ÉLNEK, és egy részegen örjöngö "apa" igencsak elitélendö, nem pedig még öt kellene sajnálni, hogy az örjöngése közben még a halálra rémült gyerekek "Mernek" sirni emiatt!!!!! Szerintem VELED igen komoly baj van, ha te így lárod a dolgokat.
10 Kedves itt senki nem hallott arról hogy akár kapcsolaton belül magánszféra és probléma esetén a máskik emberrel szembeni tolerancia? Hogy 2 ilyen apró gyerek még bizony ilyen lelkiállapotban lévõ embernek még plusz terhet ró a nyakába, és idegesiti? A tolerancia mostanság nem trendi, csak a "diktálás"?
Ez nagyon sok minden lehet. Munkahelyi gond, balhé, amibe belekeveredett, betegség bármi.... Hogyan próbáltál vele beszélni? Mert ha gyõzködöd, hogy mondja már el, akkor azzal inkább azt éred el, hogy még jobban begubózik. Próbáld egy órácskára szabaddá tenni magad, a gyerekeket bízd valakire és kérd meg, hogy most komolyan beszélgessetek el és mondd el, hogy te vagy a társa, aki tudsz neki segíteni, még ha nem is konkrétan, de lelkileg mellette lennél, de így elõbb-utóbb eltávolodtok egymástól.

Hogyan lépjek? Hogyan derítsem ki?

Van egy lány, akibe szerelmes lettem. Már egyszer elhívtam biciklizni is, akkor is nagyon jól elvoltunk, sokat beszélgettünk, fagyiztunk. Mostanában nem nagyon fog ráérni, nagyon sokat kell tanulnia. Lehet, hogy találkozni sem fogunk tudni egymással. Hogyan tudnák rá utalni, hogy tetszik nekem? És hogyan tudnám kideríteni, hogy neki én tetszek-e? Légyszíves segítsetek! Én 15 éves fiú vagyok, ő 16 éves lány.

Legjobb válasz: Egyszerûen mond el neki vagy finoman utalgass rá, ha nem akarsz egybõl ezzel elé állni. Mondhatod, hogy pl. jól érezted vele mostanában és szeretnéd ha azért a sok elfoglaltsága mellett jutna lehetõség még ilyen találkozásokra. Meséld el, hogy megkedvelted és nehéz lenne elviselni az érzést ha sokáig nem láthatnád. Kérdezd meg, hogy õ miként viselné ha nem tudnátok találkozni. A lényeg a lényegben ne "erõszakosan" utalj rá, hogy mindenképpen találkozni akarsz vele, de érezze azt, hogy fontos vagy neki és a vele töltött idõ is. Ha meg tényleg nagyon kicsi az esély, hogy tudtok találkozni akkor mond meg neki, hogy "remélem azért gondolsz majd néha rám is". (mellé egy hatalmas mosoly) A válaszából tudni fogod mit is gondolhat kettõtökrõl. :) Sok szerencsét! (azok a gond nélküli gyermek évek...) 27F

Egyszerûen mond el neki vagy finoman utalgass rá, ha nem akarsz egybõl ezzel elé állni. Mondhatod, hogy pl. jól érezted vele mostanában és szeretnéd ha azért a sok elfoglaltsága mellett jutna lehetõség még ilyen találkozásokra. Meséld el, hogy megkedvelted és nehéz lenne elviselni az érzést ha sokáig nem láthatnád. Kérdezd meg, hogy õ miként viselné ha nem tudnátok találkozni. A lényeg a lényegben ne "erõszakosan" utalj rá, hogy mindenképpen találkozni akarsz vele, de érezze azt, hogy fontos vagy neki és a vele töltött idõ is. Ha meg tényleg nagyon kicsi az esély, hogy tudtok találkozni akkor mond meg neki, hogy "remélem azért gondolsz majd néha rám is". (mellé egy hatalmas mosoly) A válaszából tudni fogod mit is gondolhat kettõtökrõl. :) Sok szerencsét! (azok a gond nélküli gyermek évek...) 27F
Hat szerintem konkretan csak akkor kerdezz ra hogy te tetszel-e neki ha mar elegge valoszinu mert ha nem az szerintem mindkettotoknek kinos lenne. Ha igen akkor persze minden rendben van:) deritsd ki hogy mas fiukkal is olyan e a kapcsolata mint veled. Hajra neked! :) ) 14/L
Szerintem ha keresed a társaságát elhívod ide oda azzal már egyértelmûvé tetted hogy tetszik neked.
Beszélsz vele egyenesen, és rákérdezel. Ez a leggyorsabb legtisztább lépés, amit egy férfi adhat egy nõ felé induláskor.
Pl:"Ráérsz ma xyórakkor? -igen/nem -(igen esetén)végre kátok vmi szépet/nem esetén:kár, szerettem volna látni vmi szépet Ez igy kezdetnek megteszi, annyira nem erõltetett :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat :) Nem tudom, hogy még mit tegyek pontosan... Esetleg várom még az ötleteket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Légyszíves írjatok még.
keresd a társaságát, érdeklõdj felõle, bókolj neki, add önmagad, és ne nyomulj nagyon!

A Párom valamit titkol Hogy derítsem ki hogy mit mert én folyton kérdezgetem hogy titkol e valami ő mindig azt mondja hogy nem de nekem ez nagyon gyanús mi tévő legyek?

Legjobb válasz: Szerinted mit titkol? Hogyan jöttél rá h titkol valamit? Kicsit bõvebben ha leírnád, talán jobban belelátnánk a dolgokba.

Szerinted mit titkol? Hogyan jöttél rá h titkol valamit? Kicsit bõvebben ha leírnád, talán jobban belelátnánk a dolgokba.
Írd le bõvebben.
Írd le bõvebben.
Szerintem meg fordulj orvoshoz, mert ez már betegség. Semmit sem tudsz, de abban biztos vagy! Grat! Tényleg komolyan mondom, mert rá fog menni a kapcsolatod! Gondolj bele: a párod meddig fogja bírni békésen, hogy te folyton a rögeszméiddel zaklatod - ok nélkül! S egy idõ után okot fog szolgáltatni az aggodalmaidra...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!