Találatok a következő kifejezésre: Hogy derítsem hogy (226 db)

Tetszik egy fiú és nem tom hogy én bejövök-e neki. és ezt hogyan derítsem ki ugyanazokat a zenéket szeretjük (ezt ő is tudja) nagyon magas vok és szemcsis de mondhatom magam helyes csajnak! Szóval hogyan derítsem ki?

fiúk és lányok válaszát is várom amugy nem akarom hogy a pasim legyen csak meg akarom tudni...

Legjobb válasz: Menj oda hozzá Köszönj Kérdezd meg, hogy "tetszem neked?" Figyelj a válaszára.

Menj oda hozzá Köszönj Kérdezd meg, hogy "tetszem neked?" Figyelj a válaszára.
A kérdező hozzászólása: Aha úgy õszintén te megmernéd...mre én nem ...olyan válaszokr avagyok kíváncsi amely anélkül történik hogy kerekperec rákérdezek...
Mekkora az a "nagyon magas"? Egyszer kérdezd meg tõle, ha hallasz egy zenét szólni a teremben (feltételezem, suliba jártok), hogy tudja-e a címét, tetszik-e neki. Figyeld a reakcióit! Ha zavarban van, vagy intenzíven mosolyog, tetszel.
A kérdező hozzászólása: hát 175 cm magas de 12 éves....ja és már sokszor beszéltünk a zenékrõl és a reakciója...te??? én meg igen miért? õ: mert ezek elég rockosak...amugy az a baj h nem egy osztályba járunk....hát nem tudom amugy jól elbeszélgetünk a zenékrõl meg minden...szóval igen is meg nem is....esetleg még ötlet egyébként nagyon köszönöm valahogy megpróbálom...
az nem olyan magas, én ilyen idõsen 2-3 cm-rel voltam magasabb most 185 vagyok és 13 a kérdésre válaszolva, szerintem ezt hagyad, mert ha tudja hogy érdekel téged hogy tetszel neki és ha igen egybõl járni akarna veled
A kérdező hozzászólása: De az a baj hogy nme tudja!!!egyébként jó lene...köszi!!

Szerelmes vagyok egy lányba és lehet hogy van nála esélyem de nem tudom hogy hogy deritsem ki szerintetek hogy deritsem ki?

Legjobb válasz: more details, azaz részletesebben... honnan ismered, beszéltetek e már, hol találkoztok...

more details, azaz részletesebben... honnan ismered, beszéltetek e már, hol találkoztok...
öcsém...nézd a testbeszédét. a beszédét. a pillantását mikor rádnéz....amatõr. pár dolgot igazán leírhatnál
A kérdező hozzászólása: háth igazából a testbeszédjébõl azt látom hogy néha úgy néz rám hogy mint akinek az álmai pasija vagyok de néha pedig ha beszélgetünk úgy szol hozám mint akit a viláûgona legjobban utál szóval ezért nem tudom eldönteni
Kérdezz rá. Mondjuk ne konkrétan, hanem hívd el mondjuk egy fagyira és beszélgessetek, 1-2 perc és tudni fogod hogy van -e esélyed;)
Derítsd ki, hogy ki használja :D.
A kérdező hozzászólása: Kössz... már tiszta ideg vagyok -.-, lehet hogy valaki véletlenül írta be azt a számlaszámot vagy valaki direkt szivat, sajnos én nem tudok ellene mit tenni -.-
Tudsz. Elõször is be kell menni a bankba, és letiltatni a kártyát. Aztán újat kérni. Mellesleg nem olyan egyszerû kitalálni egy bankkártya számot, de elírással szinte lehetetlen.

Mi történik a férjemmel? Hogyan derítsem ki ha nem mondja el?

Új dolgokat veszek rajta észre, attól félek, hogy valami balhéba keveredett. Mostanában mindig lehangolt, feszült, mérges, nem lehet hozzászólni mert robban, aztán bocsánatot kér és azt mondja, hogy nem rám/ránk haragszik de azt már nem mondja el, hogy kire. Néha olyan mintha sírt volna. Gyakran kérdezgettem tőle, hogy mi a baja, nem mondta el ezért békén hagytam egy pár napig és valamelyik nap le akartam ülni beszélgetni vele erről, mert már iszik is részegségig majdnem minden nap de nem hajlandó semmit sem mondani. Én meg nem sokáig fogom tűrni, hogy ordibál velünk meg részegeskedik mert ez nem tesz jót a gyerekeknek (az egyik most lesz 3 éves, a másik 6 hónapos) így is nem győzök magyarázkodni a gyereknek, hogy apának mi baja van. Bíztam benne, hogy csak nekem nem mondja el, ezért beszéltem a családjával, barátaival de nem tudnak semmit sem, ők azt hitték, hogy köztünk nincs rendben valami. Eddig normálisan éltünk, boldogok voltunk és örültünk, hogy végre van saját családunk, erre itt van ez. Nem szeretném cserben hagyni bármi is van, de ha nem mond semmit nem tudok segíteni és előbb-utóbb lépnem kell a gyerekek érdekében. A barátnőm szerint drogozik. Ezt teljesen kizártnak tartom mert ő sohasem nyúlna drogokhoz, nagyon ellenzi. Itt valami más lehet a probléma de nem tudok rájönni, hogy mi lehet. Abban reménykedem, hogy tudtok adni pár használható ötletet aminek segítségével kideríthetem, hogy mi lehet ez az egész!

Legjobb válasz: Nem úgy kell "emberségesnek" lenni hogy némán tûröm hogy a férjem odítson velem, úgy, hogy hónapokig nem mondja meg, mi baja van. Persze, 1-2 napig lehet problémát emészteni, meg kivárni, de olyan nincs, hogy egy családban az egyik fél huzamosabb ideig magán kívül legyen, anélkül hogy hajlandó megmondani a társaának, mi vezet oda hogy kifordult önmagából és iszik és ordít. Sajnos az van, hogy huzakodással ez nem fog megoldódni. Én azt mondom, keress egy alkalmas pillanatot (a körülményekhez képest), és nagyon finoman kérd meg, mondja el mi van. Ha nem hajlandó, akkor (szintén szépen) kérd meg, hogy költözzön el egy kicsit, és gondolkodjatok mindketten. Nem bosszú ez, meg nem büntetés, hanem az amit egy anya megtesz a gyermekei és saját védelme és nyugalma érdekében. Egyébként szerintem egyértelmûen adósság van a dologban. Nem drog, az hülyeség. Én láttam hasonlót a családban is és a környezetemben is, mindkét helyen nagyon hirdeteln érte a pasit (családot) pénzügyi veszteség, és nem volt képes elmondani a pasi. Nem tudom, mibõl él a férjed, de az én rokonom megzõgazdasából élt, és valamit elszámolt v nem úgy jött be a számítása ahogy tervezte, és valahogy adósságspirálba keveredett tök vératlanul. A másik helyen pedig leült kártyázni és nagyot veszített, aztán kölcsönkért valami uzsorástól stb...

Nem úgy kell "emberségesnek" lenni hogy némán tûröm hogy a férjem odítson velem, úgy, hogy hónapokig nem mondja meg, mi baja van. Persze, 1-2 napig lehet problémát emészteni, meg kivárni, de olyan nincs, hogy egy családban az egyik fél huzamosabb ideig magán kívül legyen, anélkül hogy hajlandó megmondani a társaának, mi vezet oda hogy kifordult önmagából és iszik és ordít. Sajnos az van, hogy huzakodással ez nem fog megoldódni. Én azt mondom, keress egy alkalmas pillanatot (a körülményekhez képest), és nagyon finoman kérd meg, mondja el mi van. Ha nem hajlandó, akkor (szintén szépen) kérd meg, hogy költözzön el egy kicsit, és gondolkodjatok mindketten. Nem bosszú ez, meg nem büntetés, hanem az amit egy anya megtesz a gyermekei és saját védelme és nyugalma érdekében. Egyébként szerintem egyértelmûen adósság van a dologban. Nem drog, az hülyeség. Én láttam hasonlót a családban is és a környezetemben is, mindkét helyen nagyon hirdeteln érte a pasit (családot) pénzügyi veszteség, és nem volt képes elmondani a pasi. Nem tudom, mibõl él a férjed, de az én rokonom megzõgazdasából élt, és valamit elszámolt v nem úgy jött be a számítása ahogy tervezte, és valahogy adósságspirálba keveredett tök vératlanul. A másik helyen pedig leült kártyázni és nagyot veszített, aztán kölcsönkért valami uzsorástól stb...
Nem jut eszembe értelmes tanács.Itt nagyon vigyázni kell, nem babra megy a játék. Talán, ha alkalmas pillanatban, nagyon szépen, halkan próbáld megtudni mi is van. Persze ezt magadtól is tudod, de nincs jobb ötletem.
Légy nagyon toleráns, és türelmes vele, valószinûleg valami lelki dolog lesz. Ne kérdezõsködj, mert ilyenkor egy ilyen helyzetben lévõ embernek a legrosszabb amikor elkezdik nyüstölni.
Ird le ezt neki levélben és kérdezd meg, hogy mi baja. Azt is ird meg neki, hogy igy - ha nem mond semmit - nem tudjátok folytatni az életeteket. Ha erre sem válaszol, akkor sok mindent nem tudsz tenni, legfeljebb elmenni.
Próbáld azt esetleg, hogy többen ültök le vele. Hátha úgy meg tudjátok gyõzni. Ha nem csak te mondod neki, hogy gond van, hanem a szülei/testvére/barátai, bárki aki még közel áll hozzá, akkor talán kiböki. De elõször még próbáld meg négyszemközt megkérdezni...
Ha 2 kisgyermeked van mindenkepp a problema megoldasara torekedj! Ha ugy erzed nem tudsz beszelni vele es nem javul a helyzet kerdezz rokonokat kerd az o segitseguket hogy beszeljenek vele tudassak arrol hogy ha a helyzet nem valtozik a gyerekek erdekeben lepned kell A jovoben ha nem javul a szitu esetleg szunet a kapcsolatban. koltozz el egy idore az tobbnyire hathatos lehet ne halgass a vslazzadokra hogy varj meg legy turelmes a gyerekekre gondolj!!!! Sok szerencset
" iszik is részegségig majdnem minden nap... ordibál velünk" Hja, elõzõ, ki legyen itt emberséges? Kérdezõ, követeld a választ, szedd ki belõle, szüleivel, rokonaival, barátaival, kollégáival, mindenkivel beszélj! Ez nem állapot!
"(az egyik most lesz 3 éves, a másik 6 hónapos) így is nem gyõzök magyarázkodni a gyereknek, " Tudhatnád, hogy iulyen állapotban lévõ embernél a gyerekcirkusz-már pedig két ilyen kicsi csinál még-csak rátesz egy lapáttal a negativ dolgokra. Légy már egy kicsit emberségesebb vele..
4 "Kérdezõ, követeld a választ, " Úgy elküldenélek a büdõs francba a követelõzéseddel a pasi helyében, hogy a fal adja a másikat és megtanulnád kivel, mikor és hol követelõdz.
4 "szüleivel, rokonaival, barátaival, kollégáival, mindenkivel beszélj!" Ezért meg még külön elküldenélek mindezek az emberek elõtt a francba ha ezt meg mernéd lépni.
Hát nem akarlak elkeseríteni, de köztetek sincs rendben valami, ha a férjed nem hajlandó veled errõl beszélni. Ráadásul még bíztál is benne, hogy csak neked nem mondta el...hát, khm. Egy házasságban azért alapnak kéne lennie, hogy elmondom a másiknak ha bánt valami, vagy ha baj van. Ha eddig ez nem volt jellemzõ akkor nyilván nyomós oka van rá, hogy semmit nem mond. Nyilván igen kellemetlen lehet ez az ok. Más ötletem nincs, ha nem akarja elmondani, akkor nem tudsz mit csinálni, harapófogóval nem lehet kihúzni senkibõl mi baja. Most találgathatunk itt, hogy megcsalt, lopott, drogozik, embercsempész, vagy cserbenhagyó gázoló, de sok értelme nincs.
Szerelmes és õrlõdik a család és a szerelme között.
22:13-as: "itt senki nem hallott arról hogy akár kapcsolaton belül magánszféra és probléma esetén a máskik emberrel szembeni tolerancia? Hogy 2 ilyen apró gyerek még bizony ilyen lelkiállapotban lévõ embernek még plusz terhet ró a nyakába, és idegesiti?" És szerinted MI lenne a megoldás!?!?!? Az anya meg a gyerekek megszünnek, amig az apa részegen orditozik meg tombol?!?!? Azért nehogy már ezt várd el bárkitöl is! A gyerekek OTT VANNAK, ÉLNEK, és egy részegen örjöngö "apa" igencsak elitélendö, nem pedig még öt kellene sajnálni, hogy az örjöngése közben még a halálra rémült gyerekek "Mernek" sirni emiatt!!!!! Szerintem VELED igen komoly baj van, ha te így lárod a dolgokat.
10 Kedves itt senki nem hallott arról hogy akár kapcsolaton belül magánszféra és probléma esetén a máskik emberrel szembeni tolerancia? Hogy 2 ilyen apró gyerek még bizony ilyen lelkiállapotban lévõ embernek még plusz terhet ró a nyakába, és idegesiti? A tolerancia mostanság nem trendi, csak a "diktálás"?
Ez nagyon sok minden lehet. Munkahelyi gond, balhé, amibe belekeveredett, betegség bármi.... Hogyan próbáltál vele beszélni? Mert ha gyõzködöd, hogy mondja már el, akkor azzal inkább azt éred el, hogy még jobban begubózik. Próbáld egy órácskára szabaddá tenni magad, a gyerekeket bízd valakire és kérd meg, hogy most komolyan beszélgessetek el és mondd el, hogy te vagy a társa, aki tudsz neki segíteni, még ha nem is konkrétan, de lelkileg mellette lennél, de így elõbb-utóbb eltávolodtok egymástól.

Hogyan lépjek? Hogyan derítsem ki?

Van egy lány, akibe szerelmes lettem. Már egyszer elhívtam biciklizni is, akkor is nagyon jól elvoltunk, sokat beszélgettünk, fagyiztunk. Mostanában nem nagyon fog ráérni, nagyon sokat kell tanulnia. Lehet, hogy találkozni sem fogunk tudni egymással. Hogyan tudnák rá utalni, hogy tetszik nekem? És hogyan tudnám kideríteni, hogy neki én tetszek-e? Légyszíves segítsetek! Én 15 éves fiú vagyok, ő 16 éves lány.

Legjobb válasz: Egyszerûen mond el neki vagy finoman utalgass rá, ha nem akarsz egybõl ezzel elé állni. Mondhatod, hogy pl. jól érezted vele mostanában és szeretnéd ha azért a sok elfoglaltsága mellett jutna lehetõség még ilyen találkozásokra. Meséld el, hogy megkedvelted és nehéz lenne elviselni az érzést ha sokáig nem láthatnád. Kérdezd meg, hogy õ miként viselné ha nem tudnátok találkozni. A lényeg a lényegben ne "erõszakosan" utalj rá, hogy mindenképpen találkozni akarsz vele, de érezze azt, hogy fontos vagy neki és a vele töltött idõ is. Ha meg tényleg nagyon kicsi az esély, hogy tudtok találkozni akkor mond meg neki, hogy "remélem azért gondolsz majd néha rám is". (mellé egy hatalmas mosoly) A válaszából tudni fogod mit is gondolhat kettõtökrõl. :) Sok szerencsét! (azok a gond nélküli gyermek évek...) 27F

Egyszerûen mond el neki vagy finoman utalgass rá, ha nem akarsz egybõl ezzel elé állni. Mondhatod, hogy pl. jól érezted vele mostanában és szeretnéd ha azért a sok elfoglaltsága mellett jutna lehetõség még ilyen találkozásokra. Meséld el, hogy megkedvelted és nehéz lenne elviselni az érzést ha sokáig nem láthatnád. Kérdezd meg, hogy õ miként viselné ha nem tudnátok találkozni. A lényeg a lényegben ne "erõszakosan" utalj rá, hogy mindenképpen találkozni akarsz vele, de érezze azt, hogy fontos vagy neki és a vele töltött idõ is. Ha meg tényleg nagyon kicsi az esély, hogy tudtok találkozni akkor mond meg neki, hogy "remélem azért gondolsz majd néha rám is". (mellé egy hatalmas mosoly) A válaszából tudni fogod mit is gondolhat kettõtökrõl. :) Sok szerencsét! (azok a gond nélküli gyermek évek...) 27F
Hat szerintem konkretan csak akkor kerdezz ra hogy te tetszel-e neki ha mar elegge valoszinu mert ha nem az szerintem mindkettotoknek kinos lenne. Ha igen akkor persze minden rendben van:) deritsd ki hogy mas fiukkal is olyan e a kapcsolata mint veled. Hajra neked! :) ) 14/L
Szerintem ha keresed a társaságát elhívod ide oda azzal már egyértelmûvé tetted hogy tetszik neked.
Beszélsz vele egyenesen, és rákérdezel. Ez a leggyorsabb legtisztább lépés, amit egy férfi adhat egy nõ felé induláskor.
Pl:"Ráérsz ma xyórakkor? -igen/nem -(igen esetén)végre kátok vmi szépet/nem esetén:kár, szerettem volna látni vmi szépet Ez igy kezdetnek megteszi, annyira nem erõltetett :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat :) Nem tudom, hogy még mit tegyek pontosan... Esetleg várom még az ötleteket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Légyszíves írjatok még.
keresd a társaságát, érdeklõdj felõle, bókolj neki, add önmagad, és ne nyomulj nagyon!

Szeretem, de nem tudom, hogy csak játszik e velem vagy megijedt az érzéseitől. Hogy derítsem ki?

30 körüli n? vagyok a pasi is ennyi id?s.A megbeszélés lenne a megoldás,de valahogy mindig meghiúsul a találkozásunk....most épp elutazott 1 hétre és el sem köszön ...

Legjobb válasz: nálam olyan volt, hogy kihasznált egy srác, otthagytam, kimentem külföldre, de maradtam, az sms kapcsolatban elõször a "jelekkel" foglalkoztunk pl mindig halászlét akartam fõzni, de soha nem jött össze (mert ugye én nem tudtam, hogy csak az ágyban kellek neki...) aztán amikor kimentem õ talált egy kosárban valaki ott felejtett egy halászlékockát szóval elõször így alakulgatott aztán majdnem lefeküdt egy lánnyal, le akarta zárni az sms kapcsolatunkat is, amire én annyit írtam, hogy kár, mert mindig néztem a telot, nem e írsz, de minden jót. aztán jé, megint írt és egyszercsak bevágtam neki, hogy mondták, ,hogy beszéltél rólam, és ismerõsként említettél, nem tetszett, ,hogy nem barátnõnek hívsz.... és erre õ azt válaszolta, nem zárkózik el attól, hogy barátnõnek hívjon utána még küldtem a sok sms között pár erotikusat és mire hazajöttem szerelmetesen tárt karokkal várt és azóta is együtt vagyunk (de még mindig nem csináltunk halászlét :) szóval szép apránként, hogy soha ne legyél tolakodó, ,mindig be kell szúrni valami megmosolyogtatót. ez a titka az egésznek. alig észrevehetõen, de mindig jelen lenni életének apró szakaszaiban :) sok sikert

nálam olyan volt, hogy kihasznált egy srác, otthagytam, kimentem külföldre, de maradtam, az sms kapcsolatban elõször a "jelekkel" foglalkoztunk pl mindig halászlét akartam fõzni, de soha nem jött össze (mert ugye én nem tudtam, hogy csak az ágyban kellek neki...) aztán amikor kimentem õ talált egy kosárban valaki ott felejtett egy halászlékockát szóval elõször így alakulgatott aztán majdnem lefeküdt egy lánnyal, le akarta zárni az sms kapcsolatunkat is, amire én annyit írtam, hogy kár, mert mindig néztem a telot, nem e írsz, de minden jót. aztán jé, megint írt és egyszercsak bevágtam neki, hogy mondták, , hogy beszéltél rólam, és ismerõsként említettél, nem tetszett, , hogy nem barátnõnek hívsz.... és erre õ azt válaszolta, nem zárkózik el attól, hogy barátnõnek hívjon utána még küldtem a sok sms között pár erotikusat és mire hazajöttem szerelmetesen tárt karokkal várt és azóta is együtt vagyunk (de még mindig nem csináltunk halászlét :) szóval szép apránként, hogy soha ne legyél tolakodó, , mindig be kell szúrni valami megmosolyogtatót. ez a titka az egésznek. alig észrevehetõen, de mindig jelen lenni életének apró szakaszaiban :) sok sikert
olyan nincs egy pasinál, hogy megijedt az érzéseitõl szerintem. amíg odavan, de felhív, vagy ír, ha rád gondol messzirõl is, akkor érdekled vagy minimum ha visszajön keresni fog. amúgy nem érdekled de fel lehet ébreszteni mindig egy pasiban a kíváncsiságot, még 1000km-rõl is...ha gondolod
A kérdező hozzászólása: igen ez a fura nekem is hogy nem köszönt el nem ir smst. nem ehhez vagyok szokva eddig minden pasim elkényeztetett :) mivel ébresszem fel a kiváncsiságát ?jó tippeket elfogadok :) Bár még a számát is kitöröltem , nem akarom én keresni keressen õ ha hiányzom, ha meg nem akkor jobb elfelejteni, nem?:)
A kérdező hozzászólása: Nos nálunk megvolt már a sex a pajkos smsek is meg az erotikus msn beszélgetések :( azthiszem tényleg csak arra kellettem neki és a belém szeretett nemtudja mi legyen csak kamu duma volt :S
ha minidg írsz egy-két sort ami örömmel tölti el és nincs benne semmi, ami rátok vonatkozna esetleg tehát így az jön le neki, hogy akarsz tõle valamit, hanem nem fogja tudni akarsz e tõle valamit és ettõl fog felébredni a kíváncsisága, hogy most akar engem ez a nõ, vagy csak szórakozik velem
az elõzõt elírtam illetve a lényeg ne az jöjjön le, hogy akarsz tõle valamit!! tartsd bizonytalanságban és érdekelni fogod :)
A kérdező hozzászólása: köszi a tippet , megpróbálom :)

Pár hete a férjem eltünt este itthonról, elkezdtem keresni, másfél órát vártam rá az udvaron mikor láttam, hogy jön ki a szomszédból a szomszéd asszonnyal. Hogyan derítsem ki, hogy együtt volt-e a szomszéd asszonnyal?

(Azt tudni kell, hogy a teraszunkról teljesen belátni a konyhájukba, ott égett a villany de nem láttam ott ?ket.)

Legjobb válasz: Tegyük félre a mi lenne ha kérdéseket. Milyennek ismerted meg a férjed? Véleményed szerint képes lenne pont a szomszédasszonyoddal, a "szemed láttára" megcsalni "fényes nappal"? Ehhez legalább egy nagyon iskolázatlan bunkó paraszt férj kell (bocsánat a kifejezésért, de tényleg így van.) Viszont! Ha a férjed NEM csalt meg a szomszédasszonnyal (lehet, hogy átment a csillárt megnézni és beszélgettek), akkor az amit mûvelsz, könnyen a házasságodba kerülhet. Ne fesd az ördögöt a falra. Módszer arra úgysincs, hogy kiderítsd, a férjed együtt volt-e a szomszédasszonnyal vagy sem. Vagy bevallják, vagy nem. Nyugodt pillanatban üljetek le és beszéljétek meg. Ne kérdõre vond, hanem mondd el neki, hogy téged nagyon bánt az, hogy a szomszédasszonytól jött ki és félreérthetõ dolgokat mondott, nem volt õszinte, egyenes. Szeretnéd tudni, hogy mi az igazság, van-e okod arra, hogy féltsd a kapcsolatotokat, a házasságot, a gyermeked jövõjét. Egy normális hangvételû beszélgetésben a reakciók is sok mindent elárulnak.

Tegyük félre a mi lenne ha kérdéseket. Milyennek ismerted meg a férjed? Véleményed szerint képes lenne pont a szomszédasszonyoddal, a "szemed láttára" megcsalni "fényes nappal"? Ehhez legalább egy nagyon iskolázatlan bunkó paraszt férj kell (bocsánat a kifejezésért, de tényleg így van.) Viszont! Ha a férjed NEM csalt meg a szomszédasszonnyal (lehet, hogy átment a csillárt megnézni és beszélgettek), akkor az amit mûvelsz, könnyen a házasságodba kerülhet. Ne fesd az ördögöt a falra. Módszer arra úgysincs, hogy kiderítsd, a férjed együtt volt-e a szomszédasszonnyal vagy sem. Vagy bevallják, vagy nem. Nyugodt pillanatban üljetek le és beszéljétek meg. Ne kérdõre vond, hanem mondd el neki, hogy téged nagyon bánt az, hogy a szomszédasszonytól jött ki és félreérthetõ dolgokat mondott, nem volt õszinte, egyenes. Szeretnéd tudni, hogy mi az igazság, van-e okod arra, hogy féltsd a kapcsolatotokat, a házasságot, a gyermeked jövõjét. Egy normális hangvételû beszélgetésben a reakciók is sok mindent elárulnak.
Nem akarlak bantani, de nekem mar ott nem stimmel a dolog, hogy bant teged amiert megszülted a fiatokat. Mi az, hogy meg fogod banni a döntesedet. Ez a kettötök gyereke nem? Es a kettötök döntese.Ennyire nem akarta? Es most, hogy mar ott van veletek, meg most sem akarja igazan? Raadasul tuti, hogy megcsal. Ez a pasi nem szeret teged vagy mi van? Biztosan tudod, hogy hazudik, es nem teszel semmit? Ne hagyd magad. Ennel többet erdemelsz, es a kisfiad is. Allj a sarkadra, beszelj vele, es ha nem valtoznak a dolgok dobd ki.En mondjuk azonnal kidobnam, ha nekem azt mondana a ferjem, hogy meg fogom meg banni, hogy megszültem a kisfiamat.
szerintem igazad van, ez tényleg nagyon bûzlik. még ha nem is csal meg, az is elég nagy baj hogy szemrebbenés nélkül hazudik neked. így hogy mégcsak megbízni se tudsz benne, szerintem teljes jogon feltételezed hogy megcsal. ülj le és mondd el neki hogy téged ez mennyire bánt hogy minden jel arra mutat hogy megcsal és akkor talán abbahagyja. ha továbbra is azt veszed észre hogy ennyire érdekli a szomszédasszony akkor te és a gyerek jobbat érdemeltek ennél.
A legegyszerûbb azt mondani, hogy amirõl nem tudsz, az nem fáj, aki ezt tanácsolja, az esetleg magából indul ki? Elõbb utóbb kibújik a szög a zsákból...akár leselkedsz, akár nem
Így utólag kideríteni nem lenne egyszerû már.Persze könnyebb lenne, ha valamelyik esetleg elszólná magát véletlenül vagy akadnának olyan jelek, amibõl lehetne következtetni valamire.Vagy beszélsz errõl a férjeddel vagy figyeled õket továbbra is.Ha ez mégegyszer elõfordul, hogy több órára este odaát marad, akkor elgondolkodtató a dolog, fõleg, ha a szomszéd asszony férje megint nem lenne otthon...
Van rá módszer, a japán nõk kedvence: kitaláltak valami vegyszert, amivel kimutatható a nadrágból az elõváladék. Persze ez csak azt mutatja ki, hogy izgtott volt. Te viszont döntsd el, hogy mit szeretnél. Én is azt tanácsolom, hogy beszéld meg vele: neked ez nem tetszik, és a jövõben fogja vissza magát. Ha nem tudja, akkor pedig búcsúzzatok...
két dolgot tehetsz. kinyomozod és akkor lehet beigazolódik a gyanud, tönkre megy az életed. vagy amit nem tudsz nem fáj alapon hagyod a dolgot és azt mondod hogy tényleg új csillárjuk van. persze ha megint elöfordul akkor már elgondolkodtató lenne.
Õszintén: Téged hülyére vesz a férjed. Biztos, hogy sáros, ha nem a szomszéddal, akkor valaki mással. Innentõl rajtad áll, hogy lenyeled -e a békát, vagy inkább a fejére olvasod.
A kérdező hozzászólása: Hát elbeszélgetni azt nem lehet vele, mert az utóbbi idõben egyre sûrûbben veszem észre, hogy hazudik, és ha rá szólok, hogy az nem úgy van a szeme sem rebben. Lehet, hogy így akar "büntetni" , mert nem vetettem el a babát? Nem tehettem róla, hogy nem akkor lettem terhes amikor õ akarta, hanem pár évvel késõbb. A terhességem alatt sokat hangoztatta, hogy megbánom a "döntésem". De ha válásra kerül is a sor nem hiszem, hogy azt bánnám, hogy megszületett a kisfiam! Figyelgetem õket és, semmi sem olyan mint rég! Ha itthon van egész nap ki sem mozdul, egészen addig amíg meg nem hallja, hogy itthon van a madam, akkor mindjárt oltári fontos elintézni valója van az udvaron. Már az este mondtam neki, hogyha elvonásos tünete van akkor átmehet megnézni a csillárt! Kicsit mintha félne is mert tegnap elött beszélgettem a szomszéd asszonnyal( vagyis õ odajött kérdezni valamit) és szaladt oda a férjem mikor elment, hogy mit akart. Szerintem tisztában van vele, hogy mi a következménye ha kiderül, úgyhogy vallani nem fog. De lehet, hogy igazatok van és strucc politikát folytatni, nem foglalkozni vele, addig amíg újból gyanút nem fogok. Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Elválni, egyenlõre nem tudok, azt nem írtam, de van egy 13 éves fiúnk is, aki nagyon nem szeretné, pedig már beszélgettünk vele róla. Így csak az õ érdekét nézem, és tûrök a végtelenségig. Õ nagyon rajta volt a második gyerkõcön, hogy a nagyobb 3 éves koráig legyen, de a sors nem úgy akarta. Azzal érvel, hogy elmúlt 40-n és tök ciki már ílyen idõs korban egy gyerek. Ha mindenkinek ciki lenne akkor fele gyerek születne. De nagyon sokat gondolkodom rajta és valóban lehet, hogy nem a gyerek miatt mûveli ezt velem, hanem a "friss husi miatt".Minden esetre a gyerekek tartják bennem a lelket, imádom õket, és azt biztos nem bántam meg, hogy õk lettek nekem, de azt igen akitõl. A minap megállított a szomszéd néni és elkezdte mondani, hogy nekem milyen jó a házasságom, milyen boldogok vagyunk, és a pici milyen jó helyre született. Én majdnem elsírtam magam, erre a házasságra csak azt tudom mondani, hogy olyan mint az alma a külseje gyönyörû, de ha kettévágod rohadt. Kívülre minden szép és jó. Köszönöm nektek, nagyon, és remélem lesz jobb is, ( bár, hogy vele azt kétlem).
Szia! Ne haragudj, hogy ezt írom, de a férjed sáros, nagyon sáros. Nem tudom, hogy miért vagy még vele. Terhesség ideje alatt se foglalkozott veled, se a babával, meg csak rosszat mond, amivel megbánt. Egyedül a baba miatt lehetsz vele, akit õ nem is szeret. Én azonnal otthagynám, mert ez görénység, amit csinál, találsz te jobbat, még babucival is, de a fiad érdekeit is nézd. Neki se jó ez az állapot, és hiába fiatalka, de lehet, hogy ki fog rá hatni ez késõbb, hogy nem érezte az apai szeretetet. Hagyd ott a férjed, mert nagyon rossz sorsod lessz. És remélem, semmi baj nem lesz és meggyógyulsz. :)
Igaz én pasi vagyok, de még én is kiakadok azon, amit írtál. Pontosabban, amit a férjed mûvel a közös gyerkõccel. Ez még a napnál is világosabb, hogy nem igazán szeret... vagy legalábbis "friss húsra" vágyik.:( Mindenesetre más ember alig várja, hogy végre kisbabája legyen( pl én is... már majdhogynem jobban szeretném, mint barátnõm, de ha minden igaz a jövõ hónapban végre összejön:) ), õ meg mondhatni egyenesen "utálja", hogy van neki egy gyereke. Legalábbis a leírtakból ezt lehet kiolvasni. Amikor õ szerette volna, akkor mennyire volt rajta a témán? Úgy értve, mennyire eröltette volna a dolgot?
Akárhogyis döntessz, remélem egészséges leszel és szépen fel tudod majd nevelni a kisfiadat. Örülök, hogy nem bánod egy percre sem, hogy megtartottad a babucit! A férjed egy gerinctelen görény. Ilyennel nekem is volt sajnos dolgom nekem még gyermek nélkül.
Ez egy tuskó. Hagyd ott! Semmi jóra sem számíthatsz tõle.
A kérdező hozzászólása: Tavaly októberban derült ki, hogy terhes vagyok, õ minden áron azt akarta, hogy vetessem el 5 perc az egész! (Azt tudni kell 10 év alatt számtalan vetélésem volt ami kürettel végzõdött, úgyhogy tudom milyen az az 5 perc!!)Mondtam neki ha arra az 5 percre elöbb felfekszik õ a mûtõasztalra akkor benne vagyok, de, hogy önszántamból nem teszek ílyet az tuti. Az össz érdeklõdése a terhességem alatt a babáról az volt, hogy "nem ment még el a gyerek?", soha nem kérdezte, hogy mit mondott az orvos, vagy, hogy velem mi van, azt sem tudja, hogy a cytológiám októberben kezdõdõ méhnyakrákot mutatott, most ismételgetik azt mondja a doki talán megúszom, most nem mutatta, de szeptemberben újabb kenet vétel lesz. A kicsivel allig foglalkozik, 3 hónap alatt a múlthéten kérdezte meg elõsször éjszaka, hogy fogja-e mert nem aludt a kicsi. Mondjuk a baba is érezheti, hogy nem igazán van érte oda, állandóan sír, ha vele hagyom. Azt nem értem, hogy ennyire megtudja állni, hogy ne puszilgassa, ölelgesse a csöpséget. Hát röviden ílyen!
gyanús nekem a férjed...egyelõre ne támadd le, és ne vádold meg semmivel, míg nincs rá kézzel fogható bizonyítékod! apró jelzésekbõl esetleg következtethetsz a szomszédasszony és a férjed közötti esetleges viszonyról. de ha kiderül, és valóban megcsalt téged a férjed, keress másikat, mert sokkal jobbat érdemelsz.

Fiú vagyok, és hogy derítsem ki azt, hogy a legjobb barátom aki szintén fiú, és õ azt mondja heteró, de néha olyan fura.. Hogy vonzódik-e hozzám?

Kicsit több, mint 1 éve ismerjük egymást! Sok mindent megéltünk! Nagyon sokat vagyunk együtt...kb minden nap! Mindig úgy ülünk, hogy egymásra pakoljuk a lábunkat...ha simogatom a hátát a fejét, az arcát....van, hogy hagyja...sõõt van amikor kéri! De van amikor azt mondja, hogy ne! Ha mondjuk kiverjük otthon, még azt is megbeszéljük, hogy milyet élveztünk....és én eddig egy fiú iránt sem éreztem ilyet...hanem csak õ! Jó vele lenni...és nem tudom, hogy mit tegyek? Hogy hogy viszonyuljak hozzá? Lánnyal vesztettem el a szüzességem, csak velük szexeltem eddig! De jött õ....

Legjobb válasz: Elég érdekes barátság, ahol a fiúk simogatják egymást. Szerintem az durvább, mmint kiverni egymásnak.

Elég érdekes barátság, ahol a fiúk simogatják egymást. Szerintem az durvább, mmint kiverni egymásnak.
A kérdező hozzászólása: Akkor tudod, hogy mennyire rossz.....rossz, hogy õ nem látja, hogy basszus...most akkor csak barátok vagyunk, vagy mi? Ezt lehet, hogy nem kellene..nem? Mert ha én lököm arrébb, meg minden, mert szokott ilyen lenni. De csak azért csinálom, hogy nekem könnyebb legyen!De akkor meg én vagyok a szar, meg biztos valami bajom van, mert nem pakolhatja rám a lábát...
Mennyi idõsek vagytok? Írtam privit.
A kérdező hozzászólása: õ most lett 16 én Szeptemberben leszek 17
szerintem simán nyúlj a lába közé, simogasd elõször a combját, aztán a combja belsõ oldalát, majd kalandozzon el a kezed a farkára. ha elzárkózik menet közben akkor nem kell tovább folytatni ha nem, akkor meg simán vedd elõ a farkát.
15: Nagyon nehéz az ilyen kapcsolatokban, fõleg, hogy nem alakult ki még a jellemetek. De azért, jó, hogy így hagyja magát... Jó pillanatban lehet valami, de benne van a pakliban, hogy elveszted, ha a farkát fogdosod.
Miért buzdítja mindenki egybõl arra, hogy verje ki neki? Azért ez egy mély barátságnak tûnik, amit nem érdemes ilyen játszadozásokkal kockára tenni. Szerintem döntsd el magadban, hogy mit akarsz aztán beszéljetek errõl. Ha belevágsz, akkor viszont csináld rendesen, elõször csókolózni próbálj vele, nem egybõl a gatyájába nyúlni.
szerintem meg pont vele lehet, mert nem megy rá a barátságuk sem meg kivel mással csinálná, ha nem a legjobb barátjával
nekem eszembe nem jutna csókolózni, de a gatyájába belenyúlnék :)
irj egy uzit erintett vagyok a temaba! csak szolok egy film szereplöi vagytok !! a tul a baratsagone! .. ha irsz uzit segithetek nagyon sok mindenbe! es nagyon vigyazz! elsozor tisztazd magadba hogy kell e ez neked egyalltalan vagy nem? mert ha nem tszed azt veszed eszre hogy a kezedben van a farka ;)
A kérdező hozzászólása: nemsokára lesz egy házibuli! Csak szûk baráti kör...kb 5-6-an leszünk! Ivászat..stb....ott szoktunk üvegezni....és majd ott elválnak dolgok! Meg úgy az egész buli alatt!! És tuti, hogy kötõdik hozzám! És ahogy bánik velem....ez így a jó! Ha nem alakulnak úgy a dolgok, hogy bármi intim dolog történhet....nem fogom erõltetni! Mert nem szeretném elveszíteni a legjobb barátom...:) ) ami bárminél fontosabb! Kialakulóban vagyok egy lánnyal....majd õ eltereli a szexrõl a gondolataim..;) a legjobb barátomra pedig....csak, mint barát gondolok ezentúl! :) De ha bármi úgy alakul......bele csapok a lecsóba!:D Köszönöm a tanácsokat! :) )
na majd írd meg mi volt
Ismerõs érzés.
A kérdező hozzászólása: Az tart vissza, hogyha mégsem így van ahogy gondolom, akkor elveszítem a legjobb barátom! Ez az egész meg nem ér annyit.....szeretem, de inkább szenvedek!
Én is megsimogattam a barátom bicepszét, pedig õ full heteró.
hát szerintem egy meghitt, nyugis pillanatban, amikor mondjuk fekszetek a kanapán (pl film nézése közben) kalandozzon el a kezed a combja és az ágyéka felé. ha nem elutasító akkor meg rajta de ha elkezded akkor csináld is, ne szivasd, hogy tapizod aztán meg semmi, szal csak akkor kezdj bele, ha nem gondolom meg magad 10 sec után
A kérdező hozzászólása: Mikor filmet nézünk...fekszünk egymás mellett...és a lábunk az így össze van gabalyodva..xD van, hogy közben átölelem, hagyja! szoktunk úgy is ülni, hogy közben fogom a combját! Azt is hagyja! csak n
Heteró férfiember nem simogat más férfiakat, nem beszéli ki más férfiakkal az önkielégítéseit, ez amúgy is tabu téma általában. Máskülönben szabadna tudnom, hogy mit fantáziáltál, amíg csináltad? Paradoxnak hangzik tudom, de ha nõkrõl képzelegsz, amíg csinálod, addig szerintem heteró vagy. Ha nem mondtad el neki, hogy milyen nõre gondoltál, vagy nem mesélted el eddigi kalandjaidat szerintem õ is azt hiszi rólad, hogy meleg vagy. Õ beszélt neked ilyesmikrõl? Pl. hogy volt már-e lánnyal, ha nem, akkor miért? Esetleg, hogy õ mirõl fantáziál? Ha mindenesetre érzel iránta valamit, egyszer beszéljétek ki négy szem közt, és ne törj össze, ha azt mondja, hogy nem, de ezek után amit leírtál ne lepõdj meg, ha azt mondja, hogy igen. Mindenesetre úgy kérdezd meg, hogy elõbb a saját érzéseidet közlöd õvele magával kapcsolatban, aztán ha õ úgy gondolja, majd megossza veled, amit õ érez, ne vallasd ki, lehet még neki is tisztáznia kell egy két dolgot a fejében.
Na de ha a combján van a kezed, meg ölelkeztek, akkor ez már elég "igen" gyanús még a te részedrõl is.
A kérdező hozzászólása: Nem volt még lánnyal....szûz még! Mikor pl: maszturbálok otthon, akkor rendes pornót nézek..pasi-csaj! Heterónak érzem magam sosem néztem meg úgy egy fiút, hogy húha..de jó pali, és de bejön! xD De vele más....olyan, mint én! Totálisan...mindenben! Fogalmam sincs, hogy mit csináljak.....pl: ha csak úgy elmegyünk valamerre....és feláll a farka...akkor nadrágon keresztül mindig megmutatja, hogy...neki áll! És ilyenkor nem értem, hogy minek mutogatja..xdd
akkor nyúlj a lába közé, ha azt is hagyja, csomagold ki a cuccát, aztán rajta sok sikert
Ha meg heteró vagy ne szivasd, ahogy felettem írták, akkor viselkedj heteróként és ne kelts benne fura képzeteket nem heterókra valló viselkedéssel.
Hát hogy te nem vagy full heteró az holt zicher. :D
Egyes vagyok. Szerintem a legjobb, ha már így össze szoktatok gabalyodni, hogy komolyan a farkára teszed a kezed, vagy megkérdezed nem lenne-e kedve közösen masztizni. Szerintem nem fog nemet mondani, a többit meg meglátjátok. Hajrá, ha már így alakultok, hozzátok ki belõle amit lehet.
Talán csak arra vár, hogy Te kezdeményezz. Egy kis kaland lenne, felfedeznétek egymás testét. Ha nincs problémád a gondolattal, hogy vele legyél együtt, akkor mi tart vissza? :P
Mikor van a nemsokára? :)

Hogy deritsem ki hogy en is tetszem-e neki?

Egy volt oszalytarsam tetszett meg mostanaban. Eddig annyira nem jott be de amikor beszelgetunk nagyon jol erzem magam vele. Ugyhogy most szeretnek vele kicsit jobban megismerkedni aztan meglatjuk hogy alakul. El szeretnem hivni valahova viszont nemtudom hogy o mit gondol rolam. Hogy deritsem ki hogy en is tetszem-e neki?

Legjobb válasz: Hívd el! Ha a barátnõjét kéred meg, az minden lesz csak nem feltûnõ! :D :D Honnan tudod hogy nem beszélne veled?

Hívd el! Ha a barátnõjét kéred meg, az minden lesz csak nem feltûnõ! :D :D Honnan tudod hogy nem beszélne veled?
Hívd el és ha tetszel neki igent mond meg majd ott kiderül hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Jaj sejtettem hogy ez lesz a valasz csak talan ez a legnehezebb... Es beszelgessek vele vagy mivel mar ismerjuk egymast felesleges lenne huzni az idot?
Ácsi! Ismeritek egymást? Semmit nem tudsz róla ha nem tudod eldönteni hogyan közelítsd meg. Ha megtervezel valamit és parázol az esélyed rohamosan a nullához esik. Azt pedig nem szeretnéd. Kapard elõ az önbizalmad és hívd el valahova. Ha elmegy, fogja az adást... Merthogy ketten lesztek. Ezt közöld vele finoman. Majd egy bájcsevej következzen. Kérdezz sokat róla és figyeld a válaszait hogy tudd mi esetén mi következzen. Mellékesen említem hogy egy aprósággal nem árt meglepned. Mondjuk egy szál rózsa vagy valami. De ha az lesz akkor mindent csak ne vöröset. Bármit viszel neki legyen különleges hogy azt érezze õ is az. Hódításodhoz sikert! ;)
A kérdező hozzászólása: Hat akkor inkabb ugy mondom hogy regota egy tarsasagban vagyunk de hobbiarol, csaladjarol nemsokmindent tudok. Egyebkent nem egy hivalkodo lany es mindenkivel nyitott ezert felek nehogy felreertsem a helyzetet. Es kell a kerteles elotte vagy kerdezzem meg hogy van-e kedve ehhez meg ahhoz?
Miért kéne kertelni elõtte? Hogy azt is félreértsd? Nee, hívd csak el, már nem vagytok egymásnak ismeretlenek, ha igent mond akkor szuper, ha nem, akkor meg úgyis mindegy.
Lány vagyok. Szerintem ne hívd RANDIRA, és ne vigyél neki ajándékot. Szervezz közös programot kettesben, ahol kicsit jobban megismerheted, de nincs elõre lefektetve, hogy oké, ez most akkor randi. Attól, hogy egy társaságban vagytok, nem biztos, hogy valaha is gondolt rád úgy, mint lehetséges udvarló, de ha elmentek valahová, és kettesben töltötök kis idõt pusztán "baráti alapon" akkor átértékelheti a dolgokat. Utána a következõ már lehet randi, de úgy vettem le abból, amit írtál, hogy a közös társaság ellenére nem beszélgettetek túl sokat.

Hogy derítsem ki, hogy mik a szándékai?

Ismerek egy lányt, mindig jóban voltunk, de se régen, se most nem vagyunk olyan közeli kapcsolatban, de néha szoktunk beszélgetni, és azt vettem észre hogy egyre inkább közeledik felém, elhív ide-oda, de ettõl függetlenül szerintem csak barátkozik mert sokkal, SOKKAL idõsebb nálam, másrészt az ízlésünk is eltér. Nekem tetszik, szóval nem lenne semmi gond, de nyílván ha akarok tõle valamit, nekem kéne lépnem férfi létemre, mert azt meg kétlem hogy õ fog, de ha meg félreértem az rettentõ kínos szitut hozna fel, ráadásul sok a közös ismerõs is, akik közül van akivel nap mint nap összefutok.

Legjobb válasz: Ha van közös ismerõs, akkor alkalmazhatod a jó régi, óvodás módszert: kérd meg az egyiket, hogy kérdezze ki a lányt. Ne rögtön támadja le, csak diszkréten néhány apróságot, amibõl már lehet következtetni. Bár szerintem nem lenne kínos, ha bepróbálkoznál, maximum elutasít ha nem vagy az esete, de mindenképpen jól esne neki, hogy közeledni akarsz - mert azért lássuk be, ez minden lánynak jól esik.

Ha van közös ismerõs, akkor alkalmazhatod a jó régi, óvodás módszert: kérd meg az egyiket, hogy kérdezze ki a lányt. Ne rögtön támadja le, csak diszkréten néhány apróságot, amibõl már lehet következtetni. Bár szerintem nem lenne kínos, ha bepróbálkoznál, maximum elutasít ha nem vagy az esete, de mindenképpen jól esne neki, hogy közeledni akarsz - mert azért lássuk be, ez minden lánynak jól esik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!