Találatok a következő kifejezésre: Hogy derítsem egy (51 db)

Tetszik egy fiú és nem tom hogy én bejövök-e neki. és ezt hogyan derítsem ki ugyanazokat a zenéket szeretjük (ezt ő is tudja) nagyon magas vok és szemcsis de mondhatom magam helyes csajnak! Szóval hogyan derítsem ki?

fiúk és lányok válaszát is várom amugy nem akarom hogy a pasim legyen csak meg akarom tudni...

Legjobb válasz: Menj oda hozzá Köszönj Kérdezd meg, hogy "tetszem neked?" Figyelj a válaszára.

Menj oda hozzá Köszönj Kérdezd meg, hogy "tetszem neked?" Figyelj a válaszára.
A kérdező hozzászólása: Aha úgy õszintén te megmernéd...mre én nem ...olyan válaszokr avagyok kíváncsi amely anélkül történik hogy kerekperec rákérdezek...
Mekkora az a "nagyon magas"? Egyszer kérdezd meg tõle, ha hallasz egy zenét szólni a teremben (feltételezem, suliba jártok), hogy tudja-e a címét, tetszik-e neki. Figyeld a reakcióit! Ha zavarban van, vagy intenzíven mosolyog, tetszel.
A kérdező hozzászólása: hát 175 cm magas de 12 éves....ja és már sokszor beszéltünk a zenékrõl és a reakciója...te??? én meg igen miért? õ: mert ezek elég rockosak...amugy az a baj h nem egy osztályba járunk....hát nem tudom amugy jól elbeszélgetünk a zenékrõl meg minden...szóval igen is meg nem is....esetleg még ötlet egyébként nagyon köszönöm valahogy megpróbálom...
az nem olyan magas, én ilyen idõsen 2-3 cm-rel voltam magasabb most 185 vagyok és 13 a kérdésre válaszolva, szerintem ezt hagyad, mert ha tudja hogy érdekel téged hogy tetszel neki és ha igen egybõl járni akarna veled
A kérdező hozzászólása: De az a baj hogy nme tudja!!!egyébként jó lene...köszi!!

Szerelmes vagyok egy lányba és lehet hogy van nála esélyem de nem tudom hogy hogy deritsem ki szerintetek hogy deritsem ki?

Legjobb válasz: more details, azaz részletesebben... honnan ismered, beszéltetek e már, hol találkoztok...

more details, azaz részletesebben... honnan ismered, beszéltetek e már, hol találkoztok...
öcsém...nézd a testbeszédét. a beszédét. a pillantását mikor rádnéz....amatõr. pár dolgot igazán leírhatnál
A kérdező hozzászólása: háth igazából a testbeszédjébõl azt látom hogy néha úgy néz rám hogy mint akinek az álmai pasija vagyok de néha pedig ha beszélgetünk úgy szol hozám mint akit a viláûgona legjobban utál szóval ezért nem tudom eldönteni
Kérdezz rá. Mondjuk ne konkrétan, hanem hívd el mondjuk egy fagyira és beszélgessetek, 1-2 perc és tudni fogod hogy van -e esélyed;)

Uncsimmal voltam egy rendezvényen, ott volt és az egyik haverja, nagyon tetszett nekem. Oda jött hozzá és provokálta magát előttem. Megtaláltam egy portálon, bejelöltem. Ritkán van fenn. Hogy derítsem ki, hogy bejövök e neki?

Legjobb válasz: akarod mondani "produkálta magát" nem? totál értelmetlen hogy provokálja magát.. amúgy próbáld vele az "uncsidon" keresztül felvenni a kapcsolatot (közös bulizás, program vagy ilyesmi) aztán majd kiderül..

akarod mondani "produkálta magát" nem? totál értelmetlen hogy provokálja magát.. amúgy próbáld vele az "uncsidon" keresztül felvenni a kapcsolatot (közös bulizás, program vagy ilyesmi) aztán majd kiderül..
A kérdező hozzászólása: bocs már...xd hát...megpróbálom.köszii
ez a kérdés megfordult már egyszer csak másik formába :D

Hogy derítsem ki egy pasirol, hogy kíván-e még?

Ö mindig azt mondja h.már nem sexelne velem ..De ezt én nem hiszem mert ismerem:)Csak macso szöveg h. ne ragaszkodjak hozzá..Szerintetek??

Legjobb válasz: szerintem vegyél egy igazi szex rucit,aminek egy pasi se tud ellenálni,és járkálj abba,és akkor majd meglátod hogy kiván-e még.;)

szerintem vegyél egy igazi szex rucit, aminek egy pasi se tud ellenálni, és járkálj abba, és akkor majd meglátod hogy kiván-e még.;)
A kérdező hozzászólása: törölve a kérdés---
A kérdező hozzászólása: Törölve a kérdés..
A kérdező hozzászólása: pff szerintem hagyjuk is a témát!!!
en a helyedben elkuldenem a jo busba. azert alljon meg mar a menet!!!! ha no kell neki es sexre akkor szedjen fel egy ket kurvat es fizessen a servicert. de azert egy lanyt kihasznalni igy erzelmileg gustzustalan. en hagynam, mielott meg megjobban megbantodsz. Keress magadnak egy olayn pasast aki tisztel, aki a not latja benned, aki erzekeny akinek lelke van es kotodik hozzad. az ilyen pasikkal kezdetben nehez mert nehezen nyitnak de sokkal tobb szeretetet es tiszteletet tudnak adni. Tapasztalatbol mondom!!!!!!
MERT AKARJA AZT....sztem csak azert mondja, h nem kellessz neki, h te be akard bizonyitani, h igenis tudsz olyan jo no lenni , h kellj....ezzel meg csak azt akarj aelerni, h lefekudj vele....nekem az jon le ebbol, h csak arra kellesz.. sztem legjobb lenne hanyagolni a hapsit, barmilyen nehez is.legalabbis nekem tobbet erne a buszkesegem!!!
A kérdező hozzászólása: folyton ha smseke irok neki akkor van ugy h. küldd smst h., hivam vicca tegnap is:Pmért csinálja ha azt mondja h. jo volt velem..de az akkor volt.És h. hülye volt h. nem hallgatott a barátaira mikor még nem jöttünk öcce anno..h. nem kéne velem öccemelegednie..Nem értem ezt az embert de közbe érzem h.tetszik neki ha flörtölök vele..:) de mondta tegnap is h. nem akar "olyat" velem nem hiszem el..Miért keres néha ha nem akar semmit se???:)
Testileg kíván, lelkileg nem. NEm tudom :/ VAgy el akar tõled szakadni, (azt írtad már). Lezárni azat múltatat amit veled folytatott. Lehet épp azért mert kialakulóban van nála egy új kapcsolat, ahova tiszta lappal akar menni.
ha veszel egy szexi rucit, és ennek hatására megkíván, még az sem jelent semmit. Ha valami a szokásostól eltérõt csinálsz, akkor te már nem ugyanaz a nõ vagy számára. Magyarul nem téged kíván, hanem azt az új nõt.
hát nah figy egy idõ után mindenkit meg lehet unni:( SAJNOS!!:( én is voltam igy már hánysor uuu
A kérdező hozzászólása: nem a barátom a srác sajnos:(
Bocsi, de ha ijet mond egy srác, akkor ott sajnos gondok lehetnek:( Mivel a pasikak kell a sex. aki már csinálta, és lenne is kivel, és fiatal az nem hiszem, hogy csak ugy lemondana a barátnõjérõl. Kérdezz rá, komolyan gondolja e. és ha igen, és még nem nagyon komoly a kapcsi, akkor hagyd... és ha a barátnõje elött akar macsóskodni, akor lehet, csak csajkellett neki. REMÉLEM NINCS IGAZAM!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem lehet senkinek ilyen örült álma...:(:(

Hogy kérdezzem meg egy boltba hogy kik a beszállítóik? Hogy derítsem ki?

1 nagyvárosról van szó.és van egy füstölt árus ahol nagyon finom,minőségi áruk vannak és nagyon megéri.Na most ha bemegyek h hello,honnan rendelitek az árut azt hiheti h a közelbe nyitok egy hasonló üzletet és lehet nem mondja meg vagy direkt egy másikat mondd.H kérdezzem meg?h derítsem ki.Tényleg nyitnék egy hasonló boltot de jóval messzebb de ha ezt mondom ki tudja elhiszik-e.

Legjobb válasz: 2. Erre a szövegre biztos nem fogják elárulni. Az a kérdés, hogy ki az eladó az üzletben? Mert ha alkalmazott van, azt nyugodtan megkérdezheted, úgy is elmondja. A mienk is elpofázik olyan dolgokat, amiket mi alapesetben nem mondanánk el akárkinek. De én is ismerek nem egy bolti alkalmazottat, és simán elmondják, hogy mennyivel szoroz a fõnök, mit mennyiért vesz, stb... Általában nincs meg hozzá az IQ-juk, hogy mit lehet elmondani, és mit nem. Ha a tulaj az eladó, akkor is egyenesen rá kell kérdezni, de semmi mást. Ha megmondja megmondja, ha nem, akkor nem.

2. Erre a szövegre biztos nem fogják elárulni. Az a kérdés, hogy ki az eladó az üzletben? Mert ha alkalmazott van, azt nyugodtan megkérdezheted, úgy is elmondja. A mienk is elpofázik olyan dolgokat, amiket mi alapesetben nem mondanánk el akárkinek. De én is ismerek nem egy bolti alkalmazottat, és simán elmondják, hogy mennyivel szoroz a fõnök, mit mennyiért vesz, stb... Általában nincs meg hozzá az IQ-juk, hogy mit lehet elmondani, és mit nem. Ha a tulaj az eladó, akkor is egyenesen rá kell kérdezni, de semmi mást. Ha megmondja megmondja, ha nem, akkor nem.
1. Ha szerepelne a csomagoláson, akkor nyilván nem kérdezné. Én így járnék el: Szép jó napot kívánok. Már többször vásároltam itt, s nagyon elégedett vagyok ezel és ezzel a termékkel. Magam is hasonló üzletben gondolkodom, s most keresek beszállítókat. Itt és itt nyitok hamarosan üzletet. Tudtok jó cégeket ajánlani? Esetleg valamilyen összedolgozást is lehetségesnek tartok. Vagy valami hasonlót mondanék. Ezt tiszességes, nyilt eljárás. Max. annyi történhet, hogy elhajtanak.
Vegyél egy olyan terméket, amin gyári címke van. Minden készterméken fel kell tüntetni a gyártót.
hajnalba megnézed melyik/milyen autó hozza cuccot.

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy 4 napja kb.5x állt le a gépem magától. Számtech boltban azt mondták, hogy táp vagy alaplap. Az alaplapi hibát nem lehet valahogy kideríteni? Vagy hogyan derítsem ki, hogy mi a gond?

Alaplap: Asrock N68GE3UCC Proci: Athlon II x3 455 3.3Ghz Memória: Corsair Vengeance DDR3 1600Mhz 4gb Videókártya: Asus GT440 1gb GDDR5 Táp: LC Power 420W A procim alapjáraton 28 fokos, magonként 17-19, a videókártya 30-35, az alaplap is 30-35, tehát túlmelegedésről szerintem nem beszélhetünk. Tápra gyanakszom, de nem vagyok benne biztos.

Legjobb válasz: átrakod egy másik gépbe a lapot, ha ott is ezt csinálja akkor az a rossz.

átrakod egy másik gépbe a lapot, ha ott is ezt csinálja akkor az a rossz.
A kérdező hozzászólása: Akkor már egyszerûbb lenne tápot cserélni, nem? Csak az a gáz, hogy egyik ismerõsömnek sincs felesleges tápja.
Tápot egyszerûbb cserélni.Alaplapnál telepítheted újra a rendszert.Egy csere erejéig kellene csak elkérni ismerõstõl. De lehet én vennék egy újat ezek az LC powerek ugyis csak pár évet bírnak.
A kérdező hozzászólása: Újra lett telepítve tegnapelõtt, viszont tegnap este is leállt 2x, de ma meg nem állt le. Szóval egy kölcsöntáp, kb 2-3 napra kéne, annyi idõre pedig nem tudják nélkülözni. Ez nem olyan probléma, ami állandóan fenn áll. Néha kikapcsol, de nem tudom az okát. Ma pl még egyszer sem állt le. Épp most futtatom everest-tel a rendszerstabilitás tesztet, de semmi melegedés nincs. A proci 100%os kihasználtság mellett is csak 45 fokra melegszik.

Hogy mondjam/közöljem/tudassam egy fiúval hogy tetszik, vagy hogy derítsem ki hogy ekei tetszem-e?

Nagyon fontos......

Legjobb válasz: kérj tõle egy szívességet, ha örömmel megteszi akkor valószínûleg tetszel neki

kérj tõle egy szívességet, ha örömmel megteszi akkor valószínûleg tetszel neki
Csak azért kérdem h mégis képben legyünk melyik korosztály. Mik a a fiú érdeklõdési körei? Pl ezzel kapcsolatosan kérhetnél tõle segítséget.
A kérdező hozzászólása: Miért????
A kérdező hozzászólása: én 14 õ 16
Hány éves vagy? És õ?
A fiúk azokat a lányokat nem szeretik, akik rondák, és pasizni akarnak, ezért mindenféle marhasággal traktálják õket de órákon át nyomják a szöveget ész nélkül magyaráznak , halndzsáznak csak hogy rájuk figyeljenek. Ha te szépnek tartod magad, meg azért vannak visszajelzések, akkor nem lesz veled gond, illetve ha csak szépen óvatosan közlöd vele az érzéseidet, de nem nyomod neki észnélkül a sódert közben akkor nem fog nyomulósnak nézni. A férfiak manapság kifejezetten igénylik, hogy a nõk udvaroljanak nekik. Én is ilyen vagyok, bevallom nagyon kényelmes, remek érzés. Hidd el, nem lesz gond vele! jó leszel. Annyi, hogy kedvesen mosolyogj, és csak a lényeget mondd neki, röviden , egyszerûen, természetes közélsmódban. Hidd el, meglessz a kellõ varázsa a pillanatnak! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi azon leszek..... De nem az van hogy a fiúk nem szeretik a nyomulós lányokat????
Úgyan, nemigaz, hogy nem tudsz odamenni hozzá, és mondj neki annyit, hogy kérlek gyere velem egy pillanatra, szeretnék neked négyszemközt mondani valamit. Ha jön akkor jó, ha nem akkor meg nem érdekled. Ha meg elmegy, onnattól mond meg neki az érzéseidet, és remélhetõleg nyerõ leszel. Így csak egy ember elõtt éghetsz be, más elõtt nem, de az sem biztos, hogy beégsz. Szóval csípd fel a srácot!
A kérdező hozzászólása: Köszi... De általában mindig a haverjaival van és ha nemet mond akkor meg úgy 5-6 srác élõt égek be...... :)
Elsõ , ez nem igaz. Számtalan olyan csicska van, aki ha a alármelyik ronda banya füttyent nekik , akkor is ugranak rögtön. Ez egyén, személyiség függõ. A szolgalelkû srácokat lehet pattogtatni akkor is ha nem tetszel neki. A tökösök akkor is szarnak rád, ha tetszel neki :D Én sem hagyom ugráltatni magamat. Ennyit errõl a hozzáállásról. Csak úgy tudod kideríteni, ha odamész, és normális emberi nyelven megkérdezed tõle, hogy hallo, tetszel nekem ember! Én tetszek neked? Mert rád szándékoznék építeni a jövõmet. Erre majd mond egy igent, de lehet hogy egy nemet. Ennyirõl van szó. A jelek becsaphatnak. Úgyis szavakban dõl el minden.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! De milyen szívességet?? Légyszi példát mert elvagyok veszve......
A kérdező hozzászólása: Együt járunk Ping-Pong-ra ott ismertem meg...... Imádja ma mangat......

Az osztályomban van egy fiú, aki már egy ideje tetszik. Először még nem voltam benne biztos, hisz alig ismerem, de most teljesen biztos vagyok benne, hogy tetszik. Hogyan derítsem e, hogy nála kölcsönös-e ez az érzés?

9.-es vagyok,nyelvi el?készít?s osztályba járok. Az a fiú,aki nekem tetszik pont a másik nyelvet tanulja és nem azt amit én. Így els? évünkben nem is nagyon van együtt az osztály. Már régóta fordulgat az a gondolat a fejemben, hogy tetszik nekem ez a fiú,de utána gondoltam arra is, hogy nem is ismerem,és én biztos nem tetszem neki. :( Sok álmom volt már vele,és úgy érzem ez jelent valamit...

Legjobb válasz: beszélges vele,mond el mit érzel iránta, õ is viszonozza-e

beszélges vele, mond el mit érzel iránta, õ is viszonozza-e
Velem hasonló dolog van ..annyi a lényeg hogy elõször is keresd a szemkontaktust ha ez megvan akkor késõbb a mosoly mellé.... köszönni szokott neked ? 10 es skálát te hogy értékeled magad ???

Vettem egy Lg 3d led tv-t, aminek a képernyőjén egy csík jelenik meg, ha bekapcsol valamilyen más elektronikus eszköz a lakásban (hűtő, vízmelegítő). Hogyan derítsem ki, hogy mivel van probléma?

Legjobb válasz: Ha bármilyen eszköz bekapcsolásakor csíkoz, én a konnektort nézném meg, lehet, hogy rossz a földelése. Mindenképp az elektromos hálózatban lesz a hiba.

Ha bármilyen eszköz bekapcsolásakor csíkoz, én a konnektort nézném meg, lehet, hogy rossz a földelése. Mindenképp az elektromos hálózatban lesz a hiba.
A kérdező hozzászólása: Még azt is tapasztalom, hogy ha dvd-t nézek a dvd képe alatt átsejlik a tv mûsor képe. Ezt mi okozhatja?

Tetszik egy jóval fiatalabb fiú a baráti körből hogyan derítsem ki tetszem-e neki?

Nem kapcsolatot szeretnék inkább, hanem csak izgatja a fantáziámat, hogy bejövök-e neki. Pont ezért nehéz, mert nem akarok semmit elrontani. Kb. egy csók férne bele, komolyabbat nem szeretnék. Vagy ki tudja, de nem tervezem.

Legjobb válasz: akkor meg nem teljesen mindegy, hogy bejössz-e neki, ha egyébként nem akarsz semmit? ha másképpen nem megy, akkor egy találkozás alkalmával vonuljatok félre, és csókold meg - ha õ nem teszi meg. a reakciójából fogod tudni. (bár pasinál, ha egyébként jól nézel ki, nem biztos, hogy az érzelmi "bejövés" is kiderülne ebbõl, még ha ott helyben meg is dönget...)

akkor meg nem teljesen mindegy, hogy bejössz-e neki, ha egyébként nem akarsz semmit? ha másképpen nem megy, akkor egy találkozás alkalmával vonuljatok félre, és csókold meg - ha õ nem teszi meg. a reakciójából fogod tudni. (bár pasinál, ha egyébként jól nézel ki, nem biztos, hogy az érzelmi "bejövés" is kiderülne ebbõl, még ha ott helyben meg is dönget...)
szerintem kérdezd meg tõle, nincs nagy veszteni valód ha nemet mond :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!