Találatok a következő kifejezésre: Hogy csokoljam Hogyan kell csokolozni (4 db)

Hogy kell csókolózni? Hogyan csókoljam meg a lányt?

Legjobb válasz: Hát a csókolózás olyan, mint az úszás, gyakorlatban kell elsajátítani, az elméleti tudás itt nem sokat ér.

Hát a csókolózás olyan, mint az úszás, gyakorlatban kell elsajátítani, az elméleti tudás itt nem sokat ér.
Gyakorolj egy kaktusszal, az segít.
nézz a szemébe aztán a szájára . és közbe közeledj hozzá. aztán megint a szemébe és megint a szájára és csókold meg. ja és legyen csukva a szemed a csóknál. ez van az elsõ csókra :D. de ezért ezt tényleg gyakorolni kell

Hogyan kell csókolózni? Vagy az jön magától? Még sosem csókolóztam! Kérlek adjatok valami tippet hogy mikor és hol csókoljam meg.

mellesleg 13L vagyok és ő 13F

Legjobb válasz: Ebben a korban te még csak a kakósüveged szájával smacizz, mami :)

Ebben a korban te még csak a kakósüveged szájával smacizz, mami :)
Miért te akarod megcsókolni? Õ a fiú, majd õ megcsókol!
A kérdező hozzászólása: 1. attól mert hogy 13 vagyok nem kell alábecsülni 2. de õ sem mer megcsókolni de akarja /tudom/ és ha én nem kezdeményezek akkor semmi sem lesz belõle érted?! 3. visszatérve az 1.-höz sejtésem szerint te sem lehetsz sokkal idõsebb azok mondják ezt mert ezzel azt hiszik hogy ezzel majd " menõbbnek" fognak majd tûnni :) errõl meg ennyit
hátúgy körbe-körbe..:D
Ha egyedül vagytok és nem beszéltek, nézz mélyen a szemébe és adj a szájára egy puszit. Lassan közeledj felé, közben végig nézz a szemébe. Utána nagyon lassan húzódj el tõle, de csak egy kicsit! Utána szerintem meg fog csókolni, de ha nem, akkor te is nyugodtan megcsókolhatod. Ugyanúgy induljon mint a puszi, csak aztán nyisd ki a szád és a többi majd jön magától! :)
A kérdező hozzászólása: köszi lehet hogy úgy lesz
Na megtörtént? Milyen volt?
A kérdező hozzászólása: még nem történt meg várom a megfelelõ pillanantot :/

Hogy csokoljam meg? Hogyan kell csokolozni?

van egy lány már szeptember ota vele járok és ma meg kérdezte h holnap adok-e neki csokot én meg azt mondtam neki h persze....és lécci segitsetek h mégis h csokoljam meg de ne ijen válaszokat irjatok h "majd jön magátol az egész" mert evvel semmivel se leszek el?bre:(! lécci segitsetek! el?re is köszi mindenkinek!!!

Legjobb válasz: Szia! Lassan érintsd a szádat a szájához,puszilgasd,aztán ha ez megy,nyisd ki a szád és a nyelveddel próbáld meg a nyelvét megérinteni.Ha hagyja,akkor kezdj el körözni a nyelveddel az õ nyelve körül.Légy gyengéd,ne rohand le,fokozatosan csináld,és ha már érzed hogy a lány is belelendült,akkor esetleg lehet szenvedélyesebben is. Ja,és próbáld meg nem összenyálazni a csajt! Sok sikert! :)

Szia! Lassan érintsd a szádat a szájához, puszilgasd, aztán ha ez megy, nyisd ki a szád és a nyelveddel próbáld meg a nyelvét megérinteni.Ha hagyja, akkor kezdj el körözni a nyelveddel az õ nyelve körül.Légy gyengéd, ne rohand le, fokozatosan csináld, és ha már érzed hogy a lány is belelendült, akkor esetleg lehet szenvedélyesebben is. Ja, és próbáld meg nem összenyálazni a csajt! Sok sikert! :)
Elsõre még ne nyálazd össze :-) Öleld meg, aztán szépen húzd oda magadhoz. Picit fordítsd oldalra a fejed, hogy ne akadjon össze az orrotok. Elsõre csak úgy csókold meg, hogy a szátok érjen össze... pár másodperc múlva fogod érezni, hogy jó-e neki, szeretné-e folytatni. Ha kinyitja a száját, te is nyisd ki egy kicsit, de elsõre még ne vadulj. Finoman...
02:28:szerintem meg épp hogy segítene kellene neki, hogy máskor ne tegyen fel buta kérdést, nem pedig hozzávágni az értelmetlen hülye mondatokat..
Ha szeret téged a csaj, akk nem fog hülyének nézni...:) megért majd téged. a csajnak egyébként volt már "efféle élményben része"? egyetértek az elõzõ technikákkal, csak egyre nagyon figyelj még. vigyél RÁGÓT szopogass el egy TICTACot, mert az rossz szájíz, ha még jól csókolsz is, totál illúzióromboló...tapasztalat!:) ha elsõre nem sikerül, akk ne keseredj el, kérd ki a csaj véleményét, ezáltal tovább fejlesztheted a tudásod. Sok sikert!:) Wyktrya 14/L
sziasztok én nem rég vagyok tag nagyon jó kis válaszok de mivan ha a csaj is akarja de nem jól csinálom és hüjének néz? ezeket a válaszokat leirnátok részletesebben is? kösz
hali!hat nem tudom hogy tudsz masnak igy beszolni! te meg nem tudsz irni! (ennyit errol). egyebkent jok a hozzaszolasok! kaptam enis egy kis ''segitseget'' :)
szia ne aggodj majd jon magàtol az egész. semmiség...
Sziasztok! Nagyon nem értem, hogy egy ilyen tudatlan gyereknek mért kell válaszolni.. Ez alatt azt értem, hogy ahogy a teljes kérdést leírta, én ettõl már hányingert kapok. Ha az én öcsém egy mondatot nemlenne képes megfoglamazni értelmesen, magyarúl.. Akkor énszégyelném el magam. Szerintem megse érdemeled azt, hogy eggyátalán valaki válaszoljon erre a kérdésre, szerencsédre itt sok a kedves ember... Biztos a barátnõd számára kicsi volt a választék. Reméllem felnyíllik a szeme nemsoká. 19/F
megtanítsalak?;) 17/F


Hogy kell csókolózni? Hogy csókoljak meg egy lányt?

hogy is közeledjek egy lányhoz ha meg akarom csokolni és ezt ? is tudja hogy én mit akarok??

Legjobb válasz: Kerülj hozzá egyre közelebb, simogasd az arcát, hajolj oda, bújj a nyakába...és egyre közelebb. Csókolni pedig szerelemmel, gyengéden , finoma. Elõször csak puszit adj a szájára, aztán egyre "mélyebben", nyitot szájjal, harapd meg finoman és használd a nyelved. Ez olyan jön magától majd, hidd el.-)

Kerülj hozzá egyre közelebb, simogasd az arcát, hajolj oda, bújj a nyakába...és egyre közelebb. Csókolni pedig szerelemmel, gyengéden , finoma. Elõször csak puszit adj a szájára, aztán egyre "mélyebben", nyitot szájjal, harapd meg finoman és használd a nyelved. Ez olyan jön magától majd, hidd el.-)
Közel hajolsz hozzá, és megpuszilod a száját... ilyen nehéz az egész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!