Találatok a következő kifejezésre: Hogy csinaljam en vagyok fent (3 db)

Hogy csinaljam ha en vagyok fent?

A baratom szeretne ha en lennek felul de ez nekem valahogy nem megy...

Legjobb válasz: én soksztor egy lusta dög agyok és "hagyom magam" :):) de van, hogy én vagyok felül, én pl szoktam olyat is, hogy közben körkörösen is mozgok, meg picit ugrálok is rajta, persze nem durván, szóval játszom:) úgy érdekesebb. ami engem zavar, hogy sokszor nem tudom rendesen hova rakni a lábamat, de az sem olyan para:)ennyit tudok tanácsolni:) de ne erõlködj, az nem jó:)

én soksztor egy lusta dög agyok és "hagyom magam" :) :) de van, hogy én vagyok felül, én pl szoktam olyat is, hogy közben körkörösen is mozgok, meg picit ugrálok is rajta, persze nem durván, szóval játszom:) úgy érdekesebb. ami engem zavar, hogy sokszor nem tudom rendesen hova rakni a lábamat, de az sem olyan para:) ennyit tudok tanácsolni:) de ne erõlködj, az nem jó:)
Szerintem ez majd úgy jön. Lehet le-fel, vagy elõre hátra. nem tudom én se sokzsor csináltam :D

Facebookon hogy csináljam meg, hogy amikor nem vagyok elérhető, bal oldalt ahol mutatja azokat, akik fent vannak, azok között ott legyen az én képem is, viszont a sarokban ne legyen ott a zöld négyzet?

Legjobb válasz: Bal oldalt az van írva: "ISMERÕSÖK A CHATEN". Ott nem leszel sosem látható, mert saját magad ismerõse nem lehetsz. És vagy beállítod, hogy látszani akarsz, vagy nem, minden attól függ, hogy ki lát téged a saját FB-jén elérhetõnek.

Bal oldalt az van írva: "ISMERÕSÖK A CHATEN". Ott nem leszel sosem látható, mert saját magad ismerõse nem lehetsz. És vagy beállítod, hogy látszani akarsz, vagy nem, minden attól függ, hogy ki lát téged a saját FB-jén elérhetõnek.
A kérdező hozzászólása: nem erre gondoltam, de azért köszi:)

Vettem egy eredeti NewYork-os snapbacket és mikor én nemláttam anyám kimosta. Ideges vagyok mivel az alakjának annyi csüng lefele. Mi a fenét csináljak vele 11000 ft-ért vettem nemvagyok hülye hogy csak így kidobjam. :SS?

Konkrét válaszokat előre is megkösszönéém. a hülye hozzászolásokat meg kíméljétek ha lehet. kösz. És ha lehet kicsit siessetek a válasszal mert 8 óra mulva kelleni fog..

Legjobb válasz: Figyelj, 2 lehetõséged van: 1. Felteszed valahova (vatera, eBay stb.) ahol még így is lehet, hogy megveszik. 2. Kidobod, és veszel (nem vagyok mániás, de) eBayen egyet, ahol már van 2-3000 is, de az is lehet, hogy mind a 2 pontot megcsinálod. Ennyit tudok ajánlani.

Figyelj, 2 lehetõséged van: 1. Felteszed valahova (vatera, eBay stb.) ahol még így is lehet, hogy megveszik. 2. Kidobod, és veszel (nem vagyok mániás, de) eBayen egyet, ahol már van 2-3000 is, de az is lehet, hogy mind a 2 pontot megcsinálod. Ennyit tudok ajánlani.
A kérdező hozzászólása: De lenne rá lehetõség hogy újra jó legyen?
talán ha vizesen rárakod valamire amitõl eredeti formája lesz és ugy megszárad


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!