Találatok a következő kifejezésre: Hogy csinaljam en vagyok (283 db)

Valaki az én nevemet használja, az én képemet tette fel facebook profilképnek, és most a párom nem hiszi el, hogy nem én vagyok az. Szerinte megcsalom, és ahhoz kell. Mit csináljak?

Ha jelentem az illetőt, akkor mi történik? Van ott oldalt fent egy kis fogaskerék, ha az alatt választom a zárolást, akkor letiltják az illetőt? És ő tudni fogja, hogy ki jelentett be? Segítsetek áll a bál itthon. Kérem, ne bántson senki, nem kioktatásra van szükségem. köszi

Legjobb válasz: Nos, az exem a hátam mögött csalt több évig is, és a luvnyája csinálta ugyanezt velem, még a telefonszámom is feltette. Egyszer csak csörgött a telefonom és Miskolcról hívott egy faszi, hogy akkor randi, vagy mi? És még az exnek állt feljebb, hogy mit képzelek, hogy szóba állok a faszival? Hát tudtam én, hogy ilyen hívásom lesz? Na, szóval van ilyen is.

Nos, az exem a hátam mögött csalt több évig is, és a luvnyája csinálta ugyanezt velem, még a telefonszámom is feltette. Egyszer csak csörgött a telefonom és Miskolcról hívott egy faszi, hogy akkor randi, vagy mi? És még az exnek állt feljebb, hogy mit képzelek, hogy szóba állok a faszival? Hát tudtam én, hogy ilyen hívásom lesz? Na, szóval van ilyen is.
Szimplán jelentheted a személyt. fogaskerék, jelentés, fiók jelentése, indokold meg h személyiséglopás
A kérdező hozzászólása: és akkor kivizsgálásig tudja folytatni? vagy rögtön zárolják?
Rögtön biztos nem zárolják, hiszen így mindenkivel ki lehetne tolni. Megkérik, hogy igazolja a személyazonosságát, addig nem fog tudni belépni a fiókba.
Minimum 25 embernek kell jelentenie és akkor törlik..vagy ilyesmi! De minek teszel fel mindenféle képet, ráadásul megelõzhetted volna úgy h beállítod h kik lássák a képeid stb
Elõfordul, hogy ha az ember feltölt egy képet magáról fõleg ha mindenki láthatja akkor esetleg valaki "ellopja". Végül is közösségi oldal és amennyi debil gyerek él a világon....
Anno a férjem exnõje csinálta ezt bosszúból, de az iwiwen. Ellopott képet a férjemrõl, feltette, regizett a nevében, ég a tel.számát is feltette.nagy pofátlanul bejelölt ismerõsnek...:(Nem volt százas. Többször írtam az iwiwnwk, mivel törölték a reget, de a nõt nem tiltották le emiatt, õ még mindig fentvan.Én már rég kiléptem onnan. Vannak ilyen elmebetegek. Tudod, ki az illetõ? Mindenképp jelentsd!

Nem tudom mit tegyek. Van egy 21 éves barátom és több mint egy éve együtt vagyunk. Én 16 vagyok. Még nem feküdtünk le. Hozzam szóba? Hogy csináljam? Én késznek érzem magam.

Nagyon szeretem és ? is engem. Még nem feküdtünk le, pettinging jutottunk. Nem vok el?tte szégyenl?s. Igazából nem tom mit akar mert még egyzser nem hozta szóba vagy utalt rá h szeretné. Én még sz?z vok.

Legjobb válasz: Én azt mondanám, hogy elõször tanulj meg rendesen magyarul. Ha ez már sikerült, akkor ezzel együtt megtanulod azt is, ami egy felelõs élethez kell - és akkor már nem kell kérdezned ezt a kérdést sem. Ha már tudsz magyarul, csak lusta vagy - akkor pedig tanuld meg a lustaságod legyõzni. Akár egy ilyen kérdés erejéig is - de kérés nélkül, magadtól. Tudod: nem mindegy, hogy milyen képet mutat magáról az ember. Lehet, hogy a fiúd is ezért nem gondolt még rá: ezzel a hozzáállással a korodnál igencsak fiatalabbnak tûnsz.

"Igazából nem tom mit akar mert még egyzser nem hozta szóba vagy utalt rá h szeretné." Az egy év alatt még nem utalt rá?Gondolkozz el rajta, hogy miért...Egy papucs férfi, vagy, aki tiszteletben tart is rákérdez idõvel a szexre! Lehet, hogy neki nem is hiányzik a szex, mivel megkapja mástól. De ez csak az én véleményem, mivel eléggé furcsa, hogy egy év alatt nem akarta és nem is hozta fel a témát nagyon... De úgyis azt fogod csinálni, amit akarsz... L, 18
23:00 Velem ellentétben ORDENÁRÉ vagy, igenis, én tanácsot adtam. (A helyesírása nem ismertem felhívni a figyelmedet.) Modortalan és pimasz voltál, de legalább azt sikerült megállapítani, hogy intellektuálisan értelen vagy a szexre. (Nemcsak kifejlett nemi szervek kellenek a szeretkezéshez, szellemi érettség is.) De mivel a konokságot is sikerült megállapítani, felesleges volt kérdezned bármit. Csinálj, amit akarsz!!! Fekükdj le a 21 éves barátoddal minél elõbb. Legyél terhes, szüld meg, és viseld egy életen át, hogy ilyen izgága voltál!
Én azt mondanám, hogy elõször tanulj meg rendesen magyarul. Ha ez már sikerült, akkor ezzel együtt megtanulod azt is, ami egy felelõs élethez kell - és akkor már nem kell kérdezned ezt a kérdést sem. Ha már tudsz magyarul, csak lusta vagy - akkor pedig tanuld meg a lustaságod legyõzni. Akár egy ilyen kérdés erejéig is - de kérés nélkül, magadtól. Tudod: nem mindegy, hogy milyen képet mutat magáról az ember. Lehet, hogy a fiúd is ezért nem gondolt még rá: ezzel a hozzáállással a korodnál igencsak fiatalabbnak tûnsz.
fogd meg és a következö pettingnél simán miközben csináljátok nem is kell szóba hozni csak mond neki h lazuljon el és te pedig csináld... ülj bele vagy ahogy szeretnéd. ha nem vagy szégyenlös akkor simán menni fog ne izgulj semmit nem fog rrá mondani egyépként meg ha 21 akkor azért nem hozza szóba mert arra vár h te hozzad szóba hidd el ez az én barátnömnél is igyvolt és boccs a kifejezésért szerintem menni fog hidd el nem vesztesz vele semmit
Elég furcsa hogy ey 21 éves fiu nem kezdeményezett még 3 oka lehet 1.papucs férfi 2.még szüz , 3. tiszteletben tart pl ha nemrég vagytok eggyüt .Szerintem mikor pettingeltek húzz neki fel óvszer onnan már levágja mivan azt mehet az akcio vagy mónd el neki mit szeretnél .
Mássz rá és kész. Én örülnék neki.
kérdezd ki apád véleményét errõl.
Amikor én 16 éves voltam, az osztálytársnõim még csak a tanulásra koncentráltak, és mi is.
Még jó, hogy csak a 14 éven alulival büntetik! Szivi4 Fürödj meg hideg - nem jéghideg, de elég hûvös - vízben, és lehiggadsz. Azt meg nem kell erõltetni, mint tudod a nõknek csak 9 százaléka élvezi igazán!
Hát figyelj ahogy gondolod, de amúgy lehet azért nem hozta szóba, mert azt várta, hogy te hozd szóba, esetleg tart tõle h mit szólnál hozzá ha szóba hozta volna.
A VOK jelentését még mindig nem tudom. Vagy tekintsem ezt "nomen est omen"-nek? Aki pedig nem érti ezt a latin mondást, ne is bánja!
A Tom meg a barátja lesz, de már Vunk-kal is kacérkodik. Nahát, nahát!
A magyar érettségin, én bizony nem engedném át!
Ne cikizzétek az ártatlan(?)-t! Fiatal, tehát MODERN!
Jaj, remélem azt nem írta valamelyik válaszoló komolyan, hogy mi van ha a srác még nem akarja..egy 21 éves felnõtt férfi biztos marha nagy traumának érzené ha a barátnõje ráülne végre 1 év után..:-D A kérdezõnek: legyél egyenes, az a legcélravezetõbb
nah figyu ne hallgass rájuk 16 vagyok barátom 21 lassan 22 és 5 hónap után feküdtünk le közös megeggyezés alapján. pettingek tömkelege után még midíg együtt vagyunk. mond meg neki: h. nagyon szeretlek, és ha te is akarod, én készen állok rá. ha megkérdezi, h. hmire, akkor hagys az egészet, mert õ nem akar téged még úgy(bár ezt kétlem, mert engem akart a párom, és tartóztatta magát, amíg csak akartam)(elsõ voltam neki, õ is nekem) ne félj 21 éves érett férfi, és bizony már neki is vannak(elméletileg) vágyai, elvárásai, biztos nem mondaná azt h. nem ÉN NAGYON SZURKOLOK NEKED, ÉS SOK SIKERT!!!:)
Most kajak miért oltjátok be szegény csajt? Nem ír helyesen? Nabumm... 16évesen el akarja veszteni? Nabumm... Nem teherbe esni akar.. ha meg valaki 21éves van annyi esze hogy húz gumit. Persze ha szûz akkor nem kell elvárni ilyesmit. De "illendõ" lenne azért a fiúnak kezdeményezni. Ismerek nem egy olyan lányt aki 16évesen már... Tehát ne hallgass rájuk, valószínûleg akad néhány embernek itt 16éves vagy fiatalabb gyermeke és abból indulnak ki hogy nekik hogy esne ha a drága pici lányukat nyársra húznák. Szóval, ha értett vagy rá lelkileg. És TÉNYLEG vele akarod elveszteni akkor legközelebbi együttalvásnál csak ülj rá, és kezd vetkõztetni ha nem gyps érteni fogja. Másrészt.. ha a szüleid engedik hogy ott aludj napokig vélhetõleg már berendezkedett a lelkük arra hogy bizony megtörtént már a dolog. 1 évig nagyon ritkán várnak. Szóval, csak nyugi:) Mbi
9:55-nek. Én is maradi /férfi/ vagyok. Jóindulatú tanácsot adtam a fiatal versenyzõnek, amire durva választ kaptam és lepontozást. Neki a szûzesség nemhogy nem szent, nem is gondolkodás tárgya. Viszket Neki, és kész. Az Õ dolga.
Nálunk korban hasonló a felállás és már nagyon sokszor szóba került köztünk de megbeszéltük h amíg nem akarom akk nem kell :P egyáltalán már azt tod h szûz-e v sem? ha már nem szûz, nem akarlak kétségbe ejteni de lehet h másnál keresi a testi örömeket :S szal sztem ezt minnél elöbb tisztázni kellene, de mindenképp beszéljétek meg és ha úgy döntötök h igen, itt van az a pár nap akk használjátok ki. V csak egyszerûen mikor hozzátok mentek romantikusan gyerta, rózsaszirom az ágyig, esetleg közös zuhany akk sztem már tudni fogja h mit is akarsz jah és az éjjelire készíts ki egy csomag óvszert Sok sikert! pusy
A kérdező hozzászólása: Tanácsot kértem nem [email protected]ást. Ha egy 12-13 éves gyerek írná szerintem az más. Szerelmes vagyok. És sztem ez az oldal pont azért van h megmerjünk olyan dolgokat kérdezni amit esetleg ismerõsünktõl nem és tanácsokat várunk nem pedig [email protected]ást.
Szerintem egyáltalán nem papucs a barátod, sõt...!Nagyon rendes.Valószínûleg Õ is azt gondolja, h még fiatal vagy, és nem akar Téged sürgetni, de ha kezdeményezel biztosan örülni fog:) Sok sikert!:)
Hogy kerül a történetbe az öntöttvasból készült, tradicionális dél-kelet-ázsiai fõzõedény? (t.i. VOK)
Hogy mit tegyél? Nem mindegy, hogy mi 40 feletti generáció mit válaszolunk? Levelezgetés helyett készülj a Pásztorórára. Persze suli után, és nem helyett!!
Hogy hogy csináljad? Még azt sem tudod? Akkor miért akarod annyira csinálni??
Ne cikizd a gyereket! A felnõtt barát úgyis biztosan tudja!
Szerintem ne adjunk tanácsot az ifjú hölgynek. (SE pro se kontra!) Minden attól függ, hogy milyen a családi háttér!
Lehet, hogy maradi vagyok, de itt mégis csak szüzesség elvesztésérõl van szó, ami többet érdemel némi "egyszer csak ülj bele" dolognál. Nálam is ugyan ez volt a szitu én meg beszéltem a párommal és nagyon jól sült el a dolog. És ha õ még nem akarja, te meg csak "ráülsz"? Szerintem, meg amúgy se mûködne ebben a formátumban. Most te akarod elvenni a szüzességed, vagy azt akarod h a párod tegye? BEszélj vele mindenképp!
Az elmúlt negyed század alatt elõbbre tolódott az akceleráció - a populációk érése, azaz a nemzedékváltás --, így maga az ivarérettség is, mi küzeé sem jár intellektuális érettséggel. Egyszerûen - buta - divat lett, s szexuális életet elkezdeni abban a korban, amikor az ivatérett nõ jogai és kötelezettségei még korlátozottak, csakis ebbe a kategóriába tartoztah. Más: A 21 éves fiú miért nem egy "felnõtt"-re hajtott rá?? Ezek szerint intellektuálisan még Õ sem felnõtt.

Anyukák! Nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok túl szigorú vagy idióta. Vagy tényleg ez lenne normális, ahogy ők csinálják? Mondván régen is ez ment.

Fél éves a fiam. Van két ismer?söm, akik közül az egyik messzir?l rokonom is, a másik pedig régebben barátn?m volt, most már csak ritkán beszélünk.Mindkett?nek pár nappal id?sebb a gyereke az enyémnél. Az egyik 5 hónaposan kompba rakta a gyereket, most járni tanítja, az lényegtelen, hogy még ülni sem tud, a kompban is csak bukik. 2 és fél hónaposan már húslevest kapott cumisüvegb?l meg kiflit és egyéb ilyen számomra érdekes dolgok... A másik ma vígan újságolja telefonon, hogy az ? gyereke szereti a csíp?set(!), mindent eszik a tejfölös megrágott nokedlit?l kezdve a sült csirkecombon keresztül a pizzáig... Mikor mondtam neki, hogy az én gyerekem csak a korának megfelel? ételeket eszi(egy hónapja kezdtük a hozzátáplálást, mert tápszeres, de korainak tartottam a 4 hónapot), hogy a hús még be sincs vezetve és hogy nem veszek bolti készételt neki, inkább én készítem a kajáját azt mondta: "túl szigorú vagy! Mit kell annyira félteni, rámegy a gatyád a különkajáztatásra!"Na meg, hogy a barátn?je, akinek a lánya másfél hónappal id?sebb túrórudit kap... Na ekkor nyeltem egy nagyot, de nem szóltam különösebben semmit. Aztán szóbajött az alvás, hogy kinek a gyereke hol alszik és, hogy napközben hogy oldom meg a "mindenhova viszem magammal"-ot mondtam neki, hogy saját kiságyában els? perct?l kezdve, nem ringatva, átalussza az éjszakát már egy ideje, stb. és, hogy nekem elvan a játszósz?nyegen vagy egy csörg?vel vagy a földön a habtapin, ameddig végzem a dolgom rendesen nekem állt, hogy miért altatom külön meg, hogy hogy hagyhatom egyedül a gyereket. Könyörgöm, a nappalitól a konyha 5 lépésre van, bármikor rálátok a gyerekre és mikor van egy percem munka közben jövök és játszom vele.... Sosem tartottam magam szuperanyukának és nem, is akarok az lenni, de nekem nem fér bele, hogy tömünk egy félévest csíp?ssel és pizzával berakjuk kompba szegénykémet. Most tényleg az az anyuka szigorú és rossz, aki úgy neveli a gyerekét, hogy el legyen egyedül, ha kell és a hozzátáplálást csirkepörkölttel és nokedlivel kezdi???

Legjobb válasz: szerintem jól csinálod a dolgokat, ez nem szigor, hanem ésszerû gondolkodás egy fél évesnek nincs szüksége csípõs ételekre, sem a pizzára. az meg hogy külön fõzöl neki és nem a bolti [email protected] tömöd, nagyon jó. nem tart semeddig megfõzni egy szem krumplit, vagy sárgarépát. arra nem lehet az ember lusta, hogy a gyermekének rendes kaját adjon, ne mû dolgokat. és a gyereknek is jó, ha elvan magában, mert így te is tudod csinálni a dolgaidat. én is hasonlóképpen csináltam mindent ahogyan te, csak így tovább:D

szerintem jól csinálod a dolgokat, ez nem szigor, hanem ésszerû gondolkodás egy fél évesnek nincs szüksége csípõs ételekre, sem a pizzára. az meg hogy külön fõzöl neki és nem a bolti [email protected] tömöd, nagyon jó. nem tart semeddig megfõzni egy szem krumplit, vagy sárgarépát. arra nem lehet az ember lusta, hogy a gyermekének rendes kaját adjon, ne mû dolgokat. és a gyereknek is jó, ha elvan magában, mert így te is tudod csinálni a dolgaidat. én is hasonlóképpen csináltam mindent ahogyan te, csak így tovább:D
Ne is foglalkozz vele, az õ gyereke. Te jól csinálod a dolgot! Én 4, 5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást almával, majd barackkal, és a fõzelékeket most, 2 hete mikor betöltötte a 6 hónapot. Most 6, 5 hónapos a lányom. Szerencsére Õ is elvan egyedül, és egyébként meg is kell tanulniuk egyedül játszani, valamint hagyni Õket néha hogy egyedül fedezzék fel a körülöttük lévõ világot. Na nem úgy értem hogy magára hagyni, van hogy én itt ülök egy kicsit a gép elõtt, addig Õ a szõnyegén játszik, forgolódik, vagy épp mosogatok... Az én lányom is a kiságyában alszik, hiszen az az Õ ágya, így szokta meg. Általában át is alussza az éjszakát, ritkán kel fel, de akkor is csak egyszer. Nincs kompunk, de annyira találom csak jónak, hogy arra az 5-10 percre míg mondjuk hajat mos vagy hasonlók, beleteszi és addig sem tesz magában kárt a gyerek, kvázi járóka helyett (ahol kicsi a lakás). De azt én sem pártolom hogy órákig abban legyen a gyerek. Ne idegesítsd Magad ezen, végülis mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy jónak tartja. Ja és a kajáról annyit, hogy ritkán adok csak üveges kaját a lányomnak, de leginkább én fõzök Neki, és tényleg nem nagy kunszt egy krumplit megfõzni... Csak abból adok üvegeset, ami épp nincs (pl szilva, vagy õszi). Szép és nyugodt estét! (L)
Hát, én inkább neked adom a pontot.
Szia! Nem vagy szigorú de azért ennyire nem drasztikus a helyzet!!Lehet nem is igaz amiket mond csak bosszant! Speciel én korán kezdtem a hozzátáplálást de persze normális kajával alma stb... így sorba! De ha valóban pizza és társait ad neki akkor tényleg hülye. Én személy szerint komp ellenes vagyok nem h 5hósan beletenni a babát!Bár nekem is van ismerõsõm õ még hamarabb is beletette pff!Hát õ tudja!Szerintem az meg nagyon is jó ha eljászik egyedül a babád nem lehet a szoknyád mellett mindig.Enyém is eljátszik egyedül:) de azért körülötte kell lenni ha csak fél szemmel is de szemmel tartjuk!!! Túró rudit viszont egy 6hósnak már adhat csoki nélkül!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok. Már lenyugodtam és annyival nyugtáztam a dolgot, hogy lehet, hogy mi, akik azért utána olvasnak a dolgoknak akár könyvben akár neten azért ennyivel gazdagabbak és "okosabbak" vagyunk, mint pl. az említett 2 anyuka. Amúgy tuti nem bosszantani akart, mert oka nem lett volna rá és a férje elõtt mondta, úgyhogy szerintem nem kamukázott. Szerintem azért olyan meglepõek nekem ezek a dolgok, mert én csak azt az oldalt ismertem eddig, amit én és a legjobb barátnõm is képviselünk(meg szerintem a legtöbb anya). Mindenesetre biztos nem kap a fiam holnap ebédre pizzát pepperonival:) Jó éjt mindenkinek és köszönöm a válaszokat.
Ne aggodj, szerintem te jol teszed a dolgod.A bolti kaja helyett igenis egeszsegesebb az otthon elkeszitett es ha elvan magaban az igenis jo mindkettotoknek.Te nyugodtabban vegzed a dolgod es neki pedig igenis szuksege van az egyedulletre.Hidd el, amit az "okosak" leirnak azt nem csak ugy teszik.Van egy 3 es fel eves, mindent ugy csinaltam mint te es makk egeszseges!Pizza, csipos..pff..!!!!Ugyes vagy, csak igy tovabb!
Azért kiváncsi lennék hogy eszi meg a pici a pizzát?Már van foga és tud rágni?Vagy leturmixolja neki?szerintem az ilyen csak irigy, hogy betudod osztani az idõd, és mindent megadsz a babádnak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a további válaszokat is. A pizzát is úgy adja, minta nokedlit, megrágva. Hát nem tudom, akárhogyis régen így ment, de azért ma már nem akkora összeg beruházni egy turmixra vagy botmixerre...Akárhogyis gyermekem és én az anyja vagyok, azért ez a megrágva odaadás nekem nagyon nem......
A kérdező hozzászólása: jajj, rányomtam véletlenül. :) Tehát már csak a gyerek egészsége miatt sem adnám, hoszen lehet, higy nekem semmi bajom nincs, de van olyan baci vagy valami a számban, ami neki bajt okozhat. Légyszi ne pontozzátok le a válaszokat.

14 éves vagyok, és lehet, hogy terhes. Én vágyok már egy babára, de nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim, rokonok. Mit csináljak?

Legjobb válasz: mibõl gondolod hogy terhes vagy? (am nyugi én 13évesen is vágytam babára/de tudtam hogy nincs itt az ideje, csak eljátszottam a gondolattal/ most 17vagyok, örülök hogy még gyerek, és nem anya, de ha terhes lennék nem vetetném el, de direktbe késõbb leszek terhes az tuti)

mibõl gondolod hogy terhes vagy? (am nyugi én 13évesen is vágytam babára/de tudtam hogy nincs itt az ideje, csak eljátszottam a gondolattal/ most 17vagyok, örülök hogy még gyerek, és nem anya, de ha terhes lennék nem vetetném el, de direktbe késõbb leszek terhes az tuti)
Szia! 14 évesen még nagyon nem tudod felmérni, hogy mi mindennel jár egy gyerek. Minél elõbb csinálj tesztet és akár negatív, akár pozitív beszélgess el anyukáddal a felelõsségrõl, a felelõsségteljes szexuális életrõl, a védekezésrõl. A saját érdekedben kívánom, hogy negatív legyen az a teszt.
1. bizonyosodj meg arról, hogy az vagy-e, tehát vegyél tesztet és nézd meg 2a. ha igen, menj el dokihoz 2b. ha nem, akkor is menj el dokihoz és tájékozódj a nem kívánt terhesség elleni védekezésrõl
A gyerek vállalás bizonyos éretséget igényel még te is gyerek vagy ha ugy érzed hogy felnötél hozz felelöség teljes döntés egy felnöt ezt tenné és még nem szülne. Ne az tarson vissza hogy mit szolnak hanem az hogy te még nem tusz felnevelni egy gyereket Ha annyira vágy egy gyerekre a legjobbat akarod neki igaz? A legjobb ha még nem szülsz
ebbõl parázs vita lesz, otthon is és a fórumon is.... szerintem, ha vágysz rá, akkor mond el a szüleidnek, hogy meg szeretnéd tartani, azt, hogy mit döntesz úgysem mi a fórumon, hanem te és szüleid döntitek el....én mindig gyerekpárti vagyok, de sokan lesznek, akik majd a megtartása ellen fognak "kampányolni". dönteni senki nem tud helyetted és a szüleid helyett.
Most õszintén! Megérte az a pár perc gyönyör az idegeskedést, amit már átélsz és ami még elõtted van? Ugye, hogy nem. Tarts magadnál mindig gumit, hogy ne kelljen az abszolút nem biztonságos megszakításra alapozni.
Még te is baba vagy...
öszintén vágysz egy gyerekre? szerintem ezt te sem gondolod komolyan ha mégis terhes vagy szerintem elsö utad az abortusz legyen elrontod az életed most még azt hiszed milyen könnyü meg jó lesz aztán majd idövel rájössz nem igy kelett volna. Egyik ismerösöm 15 évesen szült na azóta is csak szenved mert nem tud eljárni most 17 évesen sehova és akkora teher van a vállán plusz jövöre 18 lesz és azt sem tudja miböl fogja eltartani a gereket. erröl ennyit
Szia! Én is csak remélem, hogy nem vagy terhes. Sose bízd a véletlenre! Vannak akik egy életen át szeretnének babát és nem jön össze nekik és történnek csodák, hogy amikor nagyon nem számítanak rá, akkor mégis becsúszik. Ne egy csomag gumi legyen nálad ezentúl, hanem egy doboz is akár. De ha állandó partnered van, akkor elbeszélgethetnél anyukáddal arról, hogy mi lenne, ha gyógyszert szednél. Az abortuszhoz is kell az õ beleegyezése, de azt mégsem várhatod el a szüleidtõl, hogy õk neveljék fel (anyagi helyzettõl függetlenûl) a te gyerekedet. Az más, hogy ha segítség kell, azt örömmel megteszi bármelyik szülõ, de ennél többet ne akarj szerintem és a negatívnak örülj leginkább! De ha mégis pozitív, akkor minnél elöbb menj el dokihoz, mert a drogériákban kapható tesztek 2-3-4 hetes terhességeket mutatnak csak ki! Akkor már nem lehet hova halogatni!!!
Szia!Nekem 55napos ciklusnál jött a baba, elõtte 45 volt, azelõtt meg 60nap.A peteérést nem bírtam követni, de összejött. Anyukádék biztos mérgesek lesznek, erre készülj.Baba mellett nehéz tovább tanulni.Nekem voltak osztálytársaim, akik elég korán szültek (15évesen), de elvégezték a sulit, persze nagyon sok szülõi segítséggel, mert enélkül nem megy. 27hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Nekem mindig 28 napos a ciklusom, mostmár remélem, hogy nem vagyok babás.. :(
Megirnád mi lett az eredmény??
jaja engem is érdekelne..
A kérdező hozzászólása: Utolsó: boldog születésnapot! és szurkolok, hogy összejöjjön egy baba :)
Nem vagy terhes!Hogy lehetnél?Mi 6 napig szoktunk menzesz után védekezés nélkül szeretkezni és még sosem voltam még terhes!Bár már én is szeretnék!Ma vagyok 20 éves 5 órás és 10 perces:-D! Én ismerek olyanokat, akik már megértek 14 éves korukra az anyaságra és higgyétek el, most is gyönyörûen nevelik a gyermeküket, aki egészséges és boldog baba/kicsi gyermek!nekik nem volt olyan jó életük, a sors rákényszerítette õket, hogy jóval hamarabb érjenek!És nagyon jó anyák higgyétek el nekem!
Sajnos szeretetbõl még mindig nem lehet gyereket nevelni. Õszintén remélem, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Esküszöm, ezentúl min 1 csomag gumi lesz nálam :S Megtartanám, ha.. -szüleimtõl nem félnék -meglenne az anyagi háttér a fiú részérõl is :(
Esélyeket én nem latolgatnék: valakinek középidõben van peteérése, valakinek elõtte, valakinek utána. Ezt nem lehet így tudni. Én ismerek olyan nõt, aki menzesz alatt és olyat is aki menzesz után pár nappal esett teherbe.
A kérdező hozzászólása: Szeretném, ha válaszolnátok erre is: ha még nem volt peteérésem, de menzi után 5 nappal voltunk együtt, mennyi az esély terheségre?
A kérdező hozzászólása: Szoktunk védekezni, egy kis baki csúszott be... Igazából nem is biztos, hogy terhes vagyok, hiszen ebben a ciklusban még nem volt peteérésem. (menzesz után 5 nappal voltunk együtt, nem élvezett belém, megszakítás volt.)
A kérdező hozzászólása: Még várok a teszteléssel... De majd megírom

Aki jártas az Ebay-en az írjon!? Hogy csináljam? Kezdő vagyok!

Szeretnék venni egy parfümöt Ebay-en, azt írja, hogy ingyenes a szállítás. Az addig oké. De ha megveszem, akkor azt ide küldik házhoz? Vagy hogy van ez? Hogy tudok fizetni? Nekem nincs Paypal-os számlám, nem is tudom az mire jó. BudapestBank-os számlám van. Arról is tudok utalni? Hogy kell ezt csinálni? Segítséééééég! Aki tud segíteni, annak megy a zöldkéz :) El?re is köszi :)

Legjobb válasz: A lopások a kódok jelszavak trehány kezelésébõl ered. Ha nem adod ki vagy nem hagyod szem elõtt nem akad a tolvajnak vagy a rosszakarónak alkalma meglopni!Egyébként a Pay Pal a világon a legbiztonságosabb fizetõ opciók közé tartozik.

A lopások a kódok jelszavak trehány kezelésébõl ered. Ha nem adod ki vagy nem hagyod szem elõtt nem akad a tolvajnak vagy a rosszakarónak alkalma meglopni!Egyébként a Pay Pal a világon a legbiztonságosabb fizetõ opciók közé tartozik.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek! Akkor nyitok egy olyan számlát :) Ment a zöldkéz mindenkinek :)
Az én testvérem rendszeresen vásárol itt, én is akartam regisztrálni, elmondott egy két dolgot. A terméket házhoz küldik és PayPal-ra is regisztrálnod kell, ez 250 ft. Neki van még web számlája is, mert a sima folyószámlás utalással már megjárta, leloptak róla egy kisebb összeget. Így mindig annyit utal a web számlára, hogy ki tudja egyenlíteni a vásárolt terméket.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Ment a zöldkéz :) És ez a Paypal aaz csak regisztráláskor von le 250 Forintot vagy havonta, évente? Vagy hogy? és muszály paypal-t csinálni? Megbízható?
Én szoktam e-bay-en vásárolni, parfümöt is vettem már ott. Kell paypal account-ot csinálnod, de nem bonyolult és az egyik legbiztonságosabb. A 250 Ft-ot levonja elõször, de azt felhasználhatod az elsõ tranzakciónál, utána már nincs díja. Olyan módon szállítják, ahogy megadod, hogy szállítsák, nyilván ettõl is függ a díja, futár drágább, de házhoz viszi. A posta attól függ honnan jön a termék, Angliából mindig nagyon gyorsan megérkezett sima postával meg Németországból is. Ha nem kapod meg az árut akkor kell reklamálni, hogy visszakapd a pénzed. (Velem még nem volt ilyen, mindig megkaptam, amit rendeltem.)
Kis segítség kellene. Szeretnék ebayról egy nagyobb összegû(20.000Ft-os)parfümöt vásárolni, viszont a Magyar Posta megbízhatatlanságától félek(lenyúlják, elveszik). Lehet kérni ebay-en biztosítást a csomagra?Az angol tudásom elég csekély, ebben kérnék segítséget.Vásárlás elõtt érdeklõdni kell az eladónál?
Viszont a vámtörvények utánnajárása ajánlott bármely országból is rendelsz. Nehogy késõbb kelljen kifizetni a vám összegét!

Létezik olyan, hogy egy nagyon gazdag valaki, - aki már nem tudja, hogy mire költse a pénzét, - odaadja nekem, hogy csináljak én is karriert vagy érjek el sikereket?

Legjobb válasz: a napokban volt a Grimm mesék 200. "szülinapja"... http://www.google.com/doodles/200th-anniversary-of-grimms-fa..

a napokban volt a Grimm mesék 200. "szülinapja"... http://www.google.com/doodles/200th-anniversary-of-grimms-fa..
Nem létezik.
Neked nem esetleg alapítványnak és az alapítvány rád fordítja.
Dehogynem létezik. Csak nem reklámozzák úton-útfélen. Valamelyik egyetemen (talán a Corvinuson?) szoktak minden évben pl. induló vállalkozóknak támogatást adni - na persze nem puszira, hanem egy rendes kidolgozott tervet kell vinni költségvetéssel, marketingstratégiával, mittudoménmivel. És csak a legjobbaknak adnak induló támogatást. Egész biztos, hogy van más hasonló is, de alaposan utána kell járni.
Igen, én is azt javasolnám, hogy a szakterületedben keress pályázatokat! Sok sikert!
Szerintem is létezik ilyen. De hogy igazságos legyen, ki kell találni egy jó vállalkozást és 80% hogy 1 éven belül lesz befektetõ hozzá. De csak úgy, hogy pisti vagyok, adjon pénzt, az úgy nincs.
Hagyd ott az ilyet.
"túl csúnya vagyok hozzá" És az ilyeneknek jut nõõõ... Istenem. Ez egy farok.
Légy tárgyilagos és úgy ítéld meg! Szereted? - mit szeretsz rajta? mindent tényleg? azt is hogy csúnyának tart? Õ szeret téged? - igen? de akkor hogy mondja rád, hogy csúnya vagy hozzá? Egy anya is még ha iszonyat csúnya is a babája, az a legszebb neki. Szerintem nem szeret igazán. Aki igazán szeret, az nem így ítél. És még valami: SOHA SENKIÉRT NE AKARJ MEGVÁLTOZNI! KIZÁRÓLAG CSAK AZÉRT, MERT A MÁSIK RÁHATÁSA NÉLKÜL IS AZT TENNÉD. Te tökéletes vagy úgy AHOGY JÓL ÉRZED MAGAD A BÕRÖDBE. Soha ne engedd, hogy egy fiúcska megváltoztasson, mert hidd el! úgy egy kapcsolatod sem lesz hosszúéletû.
Jellemzõ.. Az ilyen baromállatoknak mindig jut nõ.
Figyelj már, tényleg azt hiszed, hogy szeret? Ha azt mondja, hogy csúnya vagy, akkor biztos nagyon szerethet... hahaha
dobd ki. ez 1 paraszt.
Keress normálisabb fiút!
legfõbb képen [email protected] le az ilyen suttyókat
nõként nézve, nem is vagy csúnya. aranyos arcod van és szép kék szemed :) ) az ilyet meg koptasd le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen... :) ) nagyon sok erõt adtok nekem... :) )
errõl a képrõl ítélve elég szexi lehetsz :D (bár nem biztos hogy a valóságban is) de ha ilyet mondana nekem egy csaj, ha házasok lennénk akkor is kibaxnám -.- lol
Szerintem sem vagy csúnya, aranyos lehetsz! Keress mást, van aki többre értékelne :) Sok sikert!
Azt mondja h szeret de csúnya vagy hozzá???? :OOO Az ilyen csakis valami retardált idióta lehet. Egyáltalán nem vagy csúnya .Ez nem normális. Akkor meg nem szeret igazán. Ha igazán szeretne akkor mindent szeretne benned/rajtad. Hagyjad a francba. Nem érdemel meg. Találj valaki olyat aki úgy szeret ahogy vagy és aki megérdemel :)
Igen, aki szeret, nem mond ilyet. És inkább két évet dobj el, mint az összes hátralevõt.
kép?
Dobd ki a srácot a francba. Ilyen görény megnyilvánulás után azonnal az ágyékába kellett volna helyezned a térdkalácsodat és én ezt férfiként mondom. A szeretet (még csak nem is szerelem) abszolút minimuma, hogy tiszteled a másikat és megpróbálod nem bántani. "Bocsi, igazából szívesen markolászom a fenekedet, ha mindenki más elmenekült, de egyébként inkább másra hajtanék, mert RANDa vagy" "Te meg sz*rjál vért a szemeden!"
szerintem kicsit sem vagy csúnya én õszintén ha most itt lennél velem addig nyalnálak míg már nem reszketsz utána pedig úgy meghúználak h húúúú bocs kicsit elkalandoztam vissza kanyarodva dobd ki az ilyet 2 év az semmi 22/F
A kérdező hozzászólása: Õszintén köszönöm nektek a sok segítséget, és bátorítást... :) )
2 év után???? Én több mint 10 után dobtam.
Marhára szerethet, ha közben azt mondja, hogy túl csúnya vagy hozzá! Rúgd jól tökön, és keress valakit aki tényleg szeret :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat... De ez nem ilyen egyszerû, nem dobhatom csak úgy ki, már 2 éve együtt vagyunk... Am itt egy kép rólam, tudom hogy nem valami jó, de nem szoktam fotózkodni... http://kepfeltoltes.hu/view/130209/b_li_t_nc_008_www.kepfelt..
Nincs mit cifrázni ezen...tökön rúgod, pofán csapod és otthagyod... ha valaki ilyet mond, biztosan nem szeret. Bocsi, de tényleg..
nem kell vele foglalkozni. jobbat érdemelsz.
kend el a szája szélit a mocsok bitangnak!
Kép jó lenne.
Hagyd a francba!!!!!!

Mit csináljak amikor tudom hogy én vagyok a hülye, de egy másik személyt nagyon megbántottam akit nagyon szerettem?

Ez egy fiúrol szól akit az egyik haverjával elég csúnyán átvertünk, azzal hogy egy kamu msn-t csináltunk és felvettük rá egy csaj nevébe stb..én elakartam neki mondani hogy csak szivatás de aztmondta a haverja hogy ne mondjuk el neki..én elmondtam neki és azt mondta hogy ? nem ilyennek ismert és azt hitte jóba vagyunk, és letiltott és letörölt msn-r?l..:(

Legjobb válasz: Semmit ne csinálj. Szemétláda voltál. Remélem a srácnak van annyi esze, hogy soha többet feléd se néz. Ne haragudj, de te normális vagy? Hogy lehet ilyet csinálni? Te örülnél neki ha mondjuk valakibe szerelmes lennél, és vki a nevében egy msn címet csinálna és össze-vissza szivatna? Komolyan mondom a hozzád hasonló emberektõl felfordul a gyomrom. És akkor még idejössz rinyálni. Pfff

Semmit ne csinálj. Szemétláda voltál. Remélem a srácnak van annyi esze, hogy soha többet feléd se néz. Ne haragudj, de te normális vagy? Hogy lehet ilyet csinálni? Te örülnél neki ha mondjuk valakibe szerelmes lennél, és vki a nevében egy msn címet csinálna és össze-vissza szivatna? Komolyan mondom a hozzád hasonló emberektõl felfordul a gyomrom. És akkor még idejössz rinyálni. Pfff
sajnálom, de egyetértek az elõzõvel.
A kérdező hozzászólása: Öö. Hogy félreértésekbe ne essünk nem voltunk szerelmesek nem is jártunk csak jó haverok voltunk és ennyi.
Teljesen mindegy, a lényegen nem változtat csak példaként hoztam fel a szerelmet. Csak azért, hogy gondolj bele ha valakibe nagyon-nagyon szerelmes lennél, és így átverne.
A kérdező hozzászólása: Ja és már magasrol "leszarom" azt a fiut:) Ennyi erõvel a saját unokatesómat kitagadhattam volna a családból, hányszor megszivatott már..:)

. Szal azzal kezdem én 17 vagyok barátnöm 16. még mind a ketten szüzek vagyunk. Hogy csináljam hogy ne fajon neki? normális választ kérek. Köszii

??

Legjobb válasz: Én azt javaslom, hogy elsõ körökben petting legyen csak. Annak elõbb vagy utóbb úgyis az a vége, hogy 1-2 ujjad landol benne, õ meg szintén közelebbi ismeretséged köt a kedvenc testrészeddel. Ez ad némi tapasztalatot. És ha ugyanilyen elõjátékkal kezditek a rendes szexet is, akkor tudni fogod már, hogy mennyire tágult ki, mikor kezdheted berakni a lompost. Saját tapasztalatom az, hogy a makkot nem erõszakosan, de rövid úton be kell rakni, mert az ugye nagyobb, és a barátnõd lábai között a bejárat szûkebb, mint ami utána van. Ugyanakkor ne rakd be tövig, mert akkor meg megint okozhatsz fájdalmat. Szóval: - Legyen elõjáték, az akció idejére már tudd, hogy kb mi várja a farkadat - tedd be bátran, ne túl kintre, ne túl bentre - aztán finoman kezdj mozogni, ne csússz ki, de ne is döfd tövig. Ez után már nem tudok tanácsot adni, csak azt, hogy szokjatok rá arra, hogy elmondjátok, hogy melyikõtöknek mi jó. Adott emberek és adott pillanat, hangulat kérdése, hogy ilyenkor az jön, hogy 'kicsit fáj, óvatosan' vagy 'nagyon fáj, hagyjuk abba' vagy 'most jó, kicsit többet', vagy 'ne szarozz, b*sszál tövig'.

Én azt javaslom, hogy elsõ körökben petting legyen csak. Annak elõbb vagy utóbb úgyis az a vége, hogy 1-2 ujjad landol benne, õ meg szintén közelebbi ismeretséged köt a kedvenc testrészeddel. Ez ad némi tapasztalatot. És ha ugyanilyen elõjátékkal kezditek a rendes szexet is, akkor tudni fogod már, hogy mennyire tágult ki, mikor kezdheted berakni a lompost. Saját tapasztalatom az, hogy a makkot nem erõszakosan, de rövid úton be kell rakni, mert az ugye nagyobb, és a barátnõd lábai között a bejárat szûkebb, mint ami utána van. Ugyanakkor ne rakd be tövig, mert akkor meg megint okozhatsz fájdalmat. Szóval: - Legyen elõjáték, az akció idejére már tudd, hogy kb mi várja a farkadat - tedd be bátran, ne túl kintre, ne túl bentre - aztán finoman kezdj mozogni, ne csússz ki, de ne is döfd tövig. Ez után már nem tudok tanácsot adni, csak azt, hogy szokjatok rá arra, hogy elmondjátok, hogy melyikõtöknek mi jó. Adott emberek és adott pillanat, hangulat kérdése, hogy ilyenkor az jön, hogy 'kicsit fáj, óvatosan' vagy 'nagyon fáj, hagyjuk abba' vagy 'most jó, kicsit többet', vagy 'ne szarozz, b*sszál tövig'.
Mielõtt ilyeneken gondolkodsz, igazán elmehetnél nyelvtan órára...
ne dugd meg és nem fog fájni neki. Hozz érte egy kis áldozatot
leghobb kezdésnek ha addig húzzátok az elõjátékot amég csak birjátok :Dvagy sokáig izgatod/nyalod ha nem vagy önzõ. használhattok síkosítót is. azt azért nézd meg h lehet e gumival használni. gondolom tapintatos leszel hamár te tetted fel a kérdést így erre nem hívom fel a figyelmed. sok szerencsét :D
Ha a lánynak nincs szerencséje olyan típus, hogy mindenképpen fog fájni neki. Persze nem fog belehalni, de azért számolni kell vele, szóval szerintem kérdezd meg hogy szeretné gyorsabban vagy lassabban? tudod mint a ragtapaszt xD persze ez most nem valami romantikus, de attól még elõtte meg utána lehet csúcsszuper sok kényeztetéssel. Csak sajnos elõfordulhat hogy sehogysem tudod kikerülni hogy fájjon neki, akkor meg már szerintem jobb kikérni a véleményét és végig figyelni a reakcióját, abból tudni fogod mikor meddig mehetsz.
sajnos hiába a hosszú elõjáték valamennyire fájni fog neki, szerintem nem kell sikosító, de ha használtok és gumival védekeztek akkor figyelj rá hogy olyat válasz amivel lehet használni, nehogy oldja a gumit és kilyukadjon
egyetértek négyeskével. arra azért ügyelj hogy ne az ujjaddal szakítsd át a szûzhártyáját izgatás közben Hosszú csók, simogatás sokáig, nyelvvel nagyajkak, kisajkak, csiklóizgatás aztán határozott behatolás.

Ha én vagyok felül mindig kijön a puncimból a fütyije amind gyorsabban kezdenek mozogni. Lehet attól hogy nemtudok anyira benedvesedni? Vagy még mitől? Hogy csináljam hogy jó legyen? 18/L

Legjobb válasz: Hát azt én sem értem miért kezditek el az aktust úgy, hogy nem vagy elég nedves mert egy egyik félnek sem jó. A másik meg, hogy még nem vagytok ebben a pózban elég gyakorlottak, a szeretkezés hevében túl nagy távot teszel meg így persze, hogy kicsúszik a barátod phallosza. Nézz meg pár pornófilmet és nem csak te mozogj hanem a barátod is erõltesse meg magát :D Mikor anno a párommal próbáltuk ezt a pózt én mindig rásegítettem egy kis csípõmozgással.

Hát azt én sem értem miért kezditek el az aktust úgy, hogy nem vagy elég nedves mert egy egyik félnek sem jó. A másik meg, hogy még nem vagytok ebben a pózban elég gyakorlottak, a szeretkezés hevében túl nagy távot teszel meg így persze, hogy kicsúszik a barátod phallosza. Nézz meg pár pornófilmet és nem csak te mozogj hanem a barátod is erõltesse meg magát :D Mikor anno a párommal próbáltuk ezt a pózt én mindig rásegítettem egy kis csípõmozgással.
Elõre-hátra is mozogj, ne csak föl-le. Az olyan jó, amikor dörzsölõdik. :) 27f
Csak benned van a hiba!!! Figyelj oda hogyan mozog-hisz te érzed a legjobban mikor mennyire van benned teljessen-mikor jobb neked!! Ne csak fel le mozogj. jobbra-balra. -vagy probáld ki hogy te nem mozogsz hagyd hogy õ mozogjon -lehet jobb lessz igy neked is!!! Összekéne hangolodnotók!!!
keress egy hosszabb szerszámmal megáldott fiút... meg persze egy talpraesettebbet, aki rájön, hogy téged még szex elõtt kellene benedvesiteni... -.-
keress olyan pasit, akinek nagyobb a szerszáma...
rosszul mozogsz...
de ezt nem lehet elmondani hogy hogy csináld rá kell jönnöd magadtól :)
Felgyorsulsz, aztán ne figyelsz annyira arra, hogy ne emelkedj el tõle annyira, hogy ne csússzon ki. Ennek a nedvesedésedhez nem sok köze van. Mondjuk hogy mért kzdtek neki a dolognak úgy, hogy nem nedvesedtél be kellõen, azt nemtudom...
A kérdező hozzászólása: szerszam miatt nemcseréllek pasit, szeretem ot.
A kérdező hozzászólása: Elég nagy a szerszáma és az énhibam hogy nemtudom magam teljesen elengedni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!