Találatok a következő kifejezésre: Hogy csinaljam en vagyok (297 db)

Valaki az én nevemet használja, az én képemet tette fel facebook profilképnek, és most a párom nem hiszi el, hogy nem én vagyok az. Szerinte megcsalom, és ahhoz kell. Mit csináljak?

Ha jelentem az illetőt, akkor mi történik? Van ott oldalt fent egy kis fogaskerék, ha az alatt választom a zárolást, akkor letiltják az illetőt? És ő tudni fogja, hogy ki jelentett be? Segítsetek áll a bál itthon. Kérem, ne bántson senki, nem kioktatásra van szükségem. köszi

Legjobb válasz: Nos, az exem a hátam mögött csalt több évig is, és a luvnyája csinálta ugyanezt velem, még a telefonszámom is feltette. Egyszer csak csörgött a telefonom és Miskolcról hívott egy faszi, hogy akkor randi, vagy mi? És még az exnek állt feljebb, hogy mit képzelek, hogy szóba állok a faszival? Hát tudtam én, hogy ilyen hívásom lesz? Na, szóval van ilyen is.

Nos, az exem a hátam mögött csalt több évig is, és a luvnyája csinálta ugyanezt velem, még a telefonszámom is feltette. Egyszer csak csörgött a telefonom és Miskolcról hívott egy faszi, hogy akkor randi, vagy mi? És még az exnek állt feljebb, hogy mit képzelek, hogy szóba állok a faszival? Hát tudtam én, hogy ilyen hívásom lesz? Na, szóval van ilyen is.
Szimplán jelentheted a személyt. fogaskerék, jelentés, fiók jelentése, indokold meg h személyiséglopás
A kérdező hozzászólása: és akkor kivizsgálásig tudja folytatni? vagy rögtön zárolják?
Rögtön biztos nem zárolják, hiszen így mindenkivel ki lehetne tolni. Megkérik, hogy igazolja a személyazonosságát, addig nem fog tudni belépni a fiókba.
Minimum 25 embernek kell jelentenie és akkor törlik..vagy ilyesmi! De minek teszel fel mindenféle képet, ráadásul megelõzhetted volna úgy h beállítod h kik lássák a képeid stb
Elõfordul, hogy ha az ember feltölt egy képet magáról fõleg ha mindenki láthatja akkor esetleg valaki "ellopja". Végül is közösségi oldal és amennyi debil gyerek él a világon....
Anno a férjem exnõje csinálta ezt bosszúból, de az iwiwen. Ellopott képet a férjemrõl, feltette, regizett a nevében, ég a tel.számát is feltette.nagy pofátlanul bejelölt ismerõsnek...:(Nem volt százas. Többször írtam az iwiwnwk, mivel törölték a reget, de a nõt nem tiltották le emiatt, õ még mindig fentvan.Én már rég kiléptem onnan. Vannak ilyen elmebetegek. Tudod, ki az illetõ? Mindenképp jelentsd!

Nem tudom mit tegyek. Van egy 21 éves barátom és több mint egy éve együtt vagyunk. Én 16 vagyok. Még nem feküdtünk le. Hozzam szóba? Hogy csináljam? Én késznek érzem magam.

Nagyon szeretem és ? is engem. Még nem feküdtünk le, pettinging jutottunk. Nem vok el?tte szégyenl?s. Igazából nem tom mit akar mert még egyzser nem hozta szóba vagy utalt rá h szeretné. Én még sz?z vok.

Legjobb válasz: Én azt mondanám, hogy elõször tanulj meg rendesen magyarul. Ha ez már sikerült, akkor ezzel együtt megtanulod azt is, ami egy felelõs élethez kell - és akkor már nem kell kérdezned ezt a kérdést sem. Ha már tudsz magyarul, csak lusta vagy - akkor pedig tanuld meg a lustaságod legyõzni. Akár egy ilyen kérdés erejéig is - de kérés nélkül, magadtól. Tudod: nem mindegy, hogy milyen képet mutat magáról az ember. Lehet, hogy a fiúd is ezért nem gondolt még rá: ezzel a hozzáállással a korodnál igencsak fiatalabbnak tûnsz.

"Igazából nem tom mit akar mert még egyzser nem hozta szóba vagy utalt rá h szeretné." Az egy év alatt még nem utalt rá?Gondolkozz el rajta, hogy miért...Egy papucs férfi, vagy, aki tiszteletben tart is rákérdez idõvel a szexre! Lehet, hogy neki nem is hiányzik a szex, mivel megkapja mástól. De ez csak az én véleményem, mivel eléggé furcsa, hogy egy év alatt nem akarta és nem is hozta fel a témát nagyon... De úgyis azt fogod csinálni, amit akarsz... L, 18
23:00 Velem ellentétben ORDENÁRÉ vagy, igenis, én tanácsot adtam. (A helyesírása nem ismertem felhívni a figyelmedet.) Modortalan és pimasz voltál, de legalább azt sikerült megállapítani, hogy intellektuálisan értelen vagy a szexre. (Nemcsak kifejlett nemi szervek kellenek a szeretkezéshez, szellemi érettség is.) De mivel a konokságot is sikerült megállapítani, felesleges volt kérdezned bármit. Csinálj, amit akarsz!!! Fekükdj le a 21 éves barátoddal minél elõbb. Legyél terhes, szüld meg, és viseld egy életen át, hogy ilyen izgága voltál!
Én azt mondanám, hogy elõször tanulj meg rendesen magyarul. Ha ez már sikerült, akkor ezzel együtt megtanulod azt is, ami egy felelõs élethez kell - és akkor már nem kell kérdezned ezt a kérdést sem. Ha már tudsz magyarul, csak lusta vagy - akkor pedig tanuld meg a lustaságod legyõzni. Akár egy ilyen kérdés erejéig is - de kérés nélkül, magadtól. Tudod: nem mindegy, hogy milyen képet mutat magáról az ember. Lehet, hogy a fiúd is ezért nem gondolt még rá: ezzel a hozzáállással a korodnál igencsak fiatalabbnak tûnsz.
fogd meg és a következö pettingnél simán miközben csináljátok nem is kell szóba hozni csak mond neki h lazuljon el és te pedig csináld... ülj bele vagy ahogy szeretnéd. ha nem vagy szégyenlös akkor simán menni fog ne izgulj semmit nem fog rrá mondani egyépként meg ha 21 akkor azért nem hozza szóba mert arra vár h te hozzad szóba hidd el ez az én barátnömnél is igyvolt és boccs a kifejezésért szerintem menni fog hidd el nem vesztesz vele semmit
Elég furcsa hogy ey 21 éves fiu nem kezdeményezett még 3 oka lehet 1.papucs férfi 2.még szüz , 3. tiszteletben tart pl ha nemrég vagytok eggyüt .Szerintem mikor pettingeltek húzz neki fel óvszer onnan már levágja mivan azt mehet az akcio vagy mónd el neki mit szeretnél .
Mássz rá és kész. Én örülnék neki.
kérdezd ki apád véleményét errõl.
Amikor én 16 éves voltam, az osztálytársnõim még csak a tanulásra koncentráltak, és mi is.
Még jó, hogy csak a 14 éven alulival büntetik! Szivi4 Fürödj meg hideg - nem jéghideg, de elég hûvös - vízben, és lehiggadsz. Azt meg nem kell erõltetni, mint tudod a nõknek csak 9 százaléka élvezi igazán!
Hát figyelj ahogy gondolod, de amúgy lehet azért nem hozta szóba, mert azt várta, hogy te hozd szóba, esetleg tart tõle h mit szólnál hozzá ha szóba hozta volna.
A VOK jelentését még mindig nem tudom. Vagy tekintsem ezt "nomen est omen"-nek? Aki pedig nem érti ezt a latin mondást, ne is bánja!
A Tom meg a barátja lesz, de már Vunk-kal is kacérkodik. Nahát, nahát!
A magyar érettségin, én bizony nem engedném át!
Ne cikizzétek az ártatlan(?)-t! Fiatal, tehát MODERN!
Jaj, remélem azt nem írta valamelyik válaszoló komolyan, hogy mi van ha a srác még nem akarja..egy 21 éves felnõtt férfi biztos marha nagy traumának érzené ha a barátnõje ráülne végre 1 év után..:-D A kérdezõnek: legyél egyenes, az a legcélravezetõbb
nah figyu ne hallgass rájuk 16 vagyok barátom 21 lassan 22 és 5 hónap után feküdtünk le közös megeggyezés alapján. pettingek tömkelege után még midíg együtt vagyunk. mond meg neki: h. nagyon szeretlek, és ha te is akarod, én készen állok rá. ha megkérdezi, h. hmire, akkor hagys az egészet, mert õ nem akar téged még úgy(bár ezt kétlem, mert engem akart a párom, és tartóztatta magát, amíg csak akartam)(elsõ voltam neki, õ is nekem) ne félj 21 éves érett férfi, és bizony már neki is vannak(elméletileg) vágyai, elvárásai, biztos nem mondaná azt h. nem ÉN NAGYON SZURKOLOK NEKED, ÉS SOK SIKERT!!!:)
Most kajak miért oltjátok be szegény csajt? Nem ír helyesen? Nabumm... 16évesen el akarja veszteni? Nabumm... Nem teherbe esni akar.. ha meg valaki 21éves van annyi esze hogy húz gumit. Persze ha szûz akkor nem kell elvárni ilyesmit. De "illendõ" lenne azért a fiúnak kezdeményezni. Ismerek nem egy olyan lányt aki 16évesen már... Tehát ne hallgass rájuk, valószínûleg akad néhány embernek itt 16éves vagy fiatalabb gyermeke és abból indulnak ki hogy nekik hogy esne ha a drága pici lányukat nyársra húznák. Szóval, ha értett vagy rá lelkileg. És TÉNYLEG vele akarod elveszteni akkor legközelebbi együttalvásnál csak ülj rá, és kezd vetkõztetni ha nem gyps érteni fogja. Másrészt.. ha a szüleid engedik hogy ott aludj napokig vélhetõleg már berendezkedett a lelkük arra hogy bizony megtörtént már a dolog. 1 évig nagyon ritkán várnak. Szóval, csak nyugi:) Mbi
9:55-nek. Én is maradi /férfi/ vagyok. Jóindulatú tanácsot adtam a fiatal versenyzõnek, amire durva választ kaptam és lepontozást. Neki a szûzesség nemhogy nem szent, nem is gondolkodás tárgya. Viszket Neki, és kész. Az Õ dolga.
Nálunk korban hasonló a felállás és már nagyon sokszor szóba került köztünk de megbeszéltük h amíg nem akarom akk nem kell :P egyáltalán már azt tod h szûz-e v sem? ha már nem szûz, nem akarlak kétségbe ejteni de lehet h másnál keresi a testi örömeket :S szal sztem ezt minnél elöbb tisztázni kellene, de mindenképp beszéljétek meg és ha úgy döntötök h igen, itt van az a pár nap akk használjátok ki. V csak egyszerûen mikor hozzátok mentek romantikusan gyerta, rózsaszirom az ágyig, esetleg közös zuhany akk sztem már tudni fogja h mit is akarsz jah és az éjjelire készíts ki egy csomag óvszert Sok sikert! pusy
A kérdező hozzászólása: Tanácsot kértem nem [email protected]ást. Ha egy 12-13 éves gyerek írná szerintem az más. Szerelmes vagyok. És sztem ez az oldal pont azért van h megmerjünk olyan dolgokat kérdezni amit esetleg ismerõsünktõl nem és tanácsokat várunk nem pedig [email protected]ást.
Szerintem egyáltalán nem papucs a barátod, sõt...!Nagyon rendes.Valószínûleg Õ is azt gondolja, h még fiatal vagy, és nem akar Téged sürgetni, de ha kezdeményezel biztosan örülni fog:) Sok sikert!:)
Hogy kerül a történetbe az öntöttvasból készült, tradicionális dél-kelet-ázsiai fõzõedény? (t.i. VOK)
Hogy mit tegyél? Nem mindegy, hogy mi 40 feletti generáció mit válaszolunk? Levelezgetés helyett készülj a Pásztorórára. Persze suli után, és nem helyett!!
Hogy hogy csináljad? Még azt sem tudod? Akkor miért akarod annyira csinálni??
Ne cikizd a gyereket! A felnõtt barát úgyis biztosan tudja!
Szerintem ne adjunk tanácsot az ifjú hölgynek. (SE pro se kontra!) Minden attól függ, hogy milyen a családi háttér!
Lehet, hogy maradi vagyok, de itt mégis csak szüzesség elvesztésérõl van szó, ami többet érdemel némi "egyszer csak ülj bele" dolognál. Nálam is ugyan ez volt a szitu én meg beszéltem a párommal és nagyon jól sült el a dolog. És ha õ még nem akarja, te meg csak "ráülsz"? Szerintem, meg amúgy se mûködne ebben a formátumban. Most te akarod elvenni a szüzességed, vagy azt akarod h a párod tegye? BEszélj vele mindenképp!
Az elmúlt negyed század alatt elõbbre tolódott az akceleráció - a populációk érése, azaz a nemzedékváltás --, így maga az ivarérettség is, mi küzeé sem jár intellektuális érettséggel. Egyszerûen - buta - divat lett, s szexuális életet elkezdeni abban a korban, amikor az ivatérett nõ jogai és kötelezettségei még korlátozottak, csakis ebbe a kategóriába tartoztah. Más: A 21 éves fiú miért nem egy "felnõtt"-re hajtott rá?? Ezek szerint intellektuálisan még Õ sem felnõtt.

Anyukák! Nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok túl szigorú vagy idióta. Vagy tényleg ez lenne normális, ahogy ők csinálják? Mondván régen is ez ment.

Fél éves a fiam. Van két ismer?söm, akik közül az egyik messzir?l rokonom is, a másik pedig régebben barátn?m volt, most már csak ritkán beszélünk.Mindkett?nek pár nappal id?sebb a gyereke az enyémnél. Az egyik 5 hónaposan kompba rakta a gyereket, most járni tanítja, az lényegtelen, hogy még ülni sem tud, a kompban is csak bukik. 2 és fél hónaposan már húslevest kapott cumisüvegb?l meg kiflit és egyéb ilyen számomra érdekes dolgok... A másik ma vígan újságolja telefonon, hogy az ? gyereke szereti a csíp?set(!), mindent eszik a tejfölös megrágott nokedlit?l kezdve a sült csirkecombon keresztül a pizzáig... Mikor mondtam neki, hogy az én gyerekem csak a korának megfelel? ételeket eszi(egy hónapja kezdtük a hozzátáplálást, mert tápszeres, de korainak tartottam a 4 hónapot), hogy a hús még be sincs vezetve és hogy nem veszek bolti készételt neki, inkább én készítem a kajáját azt mondta: "túl szigorú vagy! Mit kell annyira félteni, rámegy a gatyád a különkajáztatásra!"Na meg, hogy a barátn?je, akinek a lánya másfél hónappal id?sebb túrórudit kap... Na ekkor nyeltem egy nagyot, de nem szóltam különösebben semmit. Aztán szóbajött az alvás, hogy kinek a gyereke hol alszik és, hogy napközben hogy oldom meg a "mindenhova viszem magammal"-ot mondtam neki, hogy saját kiságyában els? perct?l kezdve, nem ringatva, átalussza az éjszakát már egy ideje, stb. és, hogy nekem elvan a játszósz?nyegen vagy egy csörg?vel vagy a földön a habtapin, ameddig végzem a dolgom rendesen nekem állt, hogy miért altatom külön meg, hogy hogy hagyhatom egyedül a gyereket. Könyörgöm, a nappalitól a konyha 5 lépésre van, bármikor rálátok a gyerekre és mikor van egy percem munka közben jövök és játszom vele.... Sosem tartottam magam szuperanyukának és nem, is akarok az lenni, de nekem nem fér bele, hogy tömünk egy félévest csíp?ssel és pizzával berakjuk kompba szegénykémet. Most tényleg az az anyuka szigorú és rossz, aki úgy neveli a gyerekét, hogy el legyen egyedül, ha kell és a hozzátáplálást csirkepörkölttel és nokedlivel kezdi???

Legjobb válasz: szerintem jól csinálod a dolgokat, ez nem szigor, hanem ésszerû gondolkodás egy fél évesnek nincs szüksége csípõs ételekre, sem a pizzára. az meg hogy külön fõzöl neki és nem a bolti [email protected] tömöd, nagyon jó. nem tart semeddig megfõzni egy szem krumplit, vagy sárgarépát. arra nem lehet az ember lusta, hogy a gyermekének rendes kaját adjon, ne mû dolgokat. és a gyereknek is jó, ha elvan magában, mert így te is tudod csinálni a dolgaidat. én is hasonlóképpen csináltam mindent ahogyan te, csak így tovább:D

szerintem jól csinálod a dolgokat, ez nem szigor, hanem ésszerû gondolkodás egy fél évesnek nincs szüksége csípõs ételekre, sem a pizzára. az meg hogy külön fõzöl neki és nem a bolti [email protected] tömöd, nagyon jó. nem tart semeddig megfõzni egy szem krumplit, vagy sárgarépát. arra nem lehet az ember lusta, hogy a gyermekének rendes kaját adjon, ne mû dolgokat. és a gyereknek is jó, ha elvan magában, mert így te is tudod csinálni a dolgaidat. én is hasonlóképpen csináltam mindent ahogyan te, csak így tovább:D
Ne is foglalkozz vele, az õ gyereke. Te jól csinálod a dolgot! Én 4, 5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást almával, majd barackkal, és a fõzelékeket most, 2 hete mikor betöltötte a 6 hónapot. Most 6, 5 hónapos a lányom. Szerencsére Õ is elvan egyedül, és egyébként meg is kell tanulniuk egyedül játszani, valamint hagyni Õket néha hogy egyedül fedezzék fel a körülöttük lévõ világot. Na nem úgy értem hogy magára hagyni, van hogy én itt ülök egy kicsit a gép elõtt, addig Õ a szõnyegén játszik, forgolódik, vagy épp mosogatok... Az én lányom is a kiságyában alszik, hiszen az az Õ ágya, így szokta meg. Általában át is alussza az éjszakát, ritkán kel fel, de akkor is csak egyszer. Nincs kompunk, de annyira találom csak jónak, hogy arra az 5-10 percre míg mondjuk hajat mos vagy hasonlók, beleteszi és addig sem tesz magában kárt a gyerek, kvázi járóka helyett (ahol kicsi a lakás). De azt én sem pártolom hogy órákig abban legyen a gyerek. Ne idegesítsd Magad ezen, végülis mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy jónak tartja. Ja és a kajáról annyit, hogy ritkán adok csak üveges kaját a lányomnak, de leginkább én fõzök Neki, és tényleg nem nagy kunszt egy krumplit megfõzni... Csak abból adok üvegeset, ami épp nincs (pl szilva, vagy õszi). Szép és nyugodt estét! (L)
Hát, én inkább neked adom a pontot.
Szia! Nem vagy szigorú de azért ennyire nem drasztikus a helyzet!!Lehet nem is igaz amiket mond csak bosszant! Speciel én korán kezdtem a hozzátáplálást de persze normális kajával alma stb... így sorba! De ha valóban pizza és társait ad neki akkor tényleg hülye. Én személy szerint komp ellenes vagyok nem h 5hósan beletenni a babát!Bár nekem is van ismerõsõm õ még hamarabb is beletette pff!Hát õ tudja!Szerintem az meg nagyon is jó ha eljászik egyedül a babád nem lehet a szoknyád mellett mindig.Enyém is eljátszik egyedül:) de azért körülötte kell lenni ha csak fél szemmel is de szemmel tartjuk!!! Túró rudit viszont egy 6hósnak már adhat csoki nélkül!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok. Már lenyugodtam és annyival nyugtáztam a dolgot, hogy lehet, hogy mi, akik azért utána olvasnak a dolgoknak akár könyvben akár neten azért ennyivel gazdagabbak és "okosabbak" vagyunk, mint pl. az említett 2 anyuka. Amúgy tuti nem bosszantani akart, mert oka nem lett volna rá és a férje elõtt mondta, úgyhogy szerintem nem kamukázott. Szerintem azért olyan meglepõek nekem ezek a dolgok, mert én csak azt az oldalt ismertem eddig, amit én és a legjobb barátnõm is képviselünk(meg szerintem a legtöbb anya). Mindenesetre biztos nem kap a fiam holnap ebédre pizzát pepperonival:) Jó éjt mindenkinek és köszönöm a válaszokat.
Ne aggodj, szerintem te jol teszed a dolgod.A bolti kaja helyett igenis egeszsegesebb az otthon elkeszitett es ha elvan magaban az igenis jo mindkettotoknek.Te nyugodtabban vegzed a dolgod es neki pedig igenis szuksege van az egyedulletre.Hidd el, amit az "okosak" leirnak azt nem csak ugy teszik.Van egy 3 es fel eves, mindent ugy csinaltam mint te es makk egeszseges!Pizza, csipos..pff..!!!!Ugyes vagy, csak igy tovabb!
Azért kiváncsi lennék hogy eszi meg a pici a pizzát?Már van foga és tud rágni?Vagy leturmixolja neki?szerintem az ilyen csak irigy, hogy betudod osztani az idõd, és mindent megadsz a babádnak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a további válaszokat is. A pizzát is úgy adja, minta nokedlit, megrágva. Hát nem tudom, akárhogyis régen így ment, de azért ma már nem akkora összeg beruházni egy turmixra vagy botmixerre...Akárhogyis gyermekem és én az anyja vagyok, azért ez a megrágva odaadás nekem nagyon nem......
A kérdező hozzászólása: jajj, rányomtam véletlenül. :) Tehát már csak a gyerek egészsége miatt sem adnám, hoszen lehet, higy nekem semmi bajom nincs, de van olyan baci vagy valami a számban, ami neki bajt okozhat. Légyszi ne pontozzátok le a válaszokat.

14 éves vagyok, és lehet, hogy terhes. Én vágyok már egy babára, de nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim, rokonok. Mit csináljak?

Legjobb válasz: mibõl gondolod hogy terhes vagy? (am nyugi én 13évesen is vágytam babára/de tudtam hogy nincs itt az ideje, csak eljátszottam a gondolattal/ most 17vagyok, örülök hogy még gyerek, és nem anya, de ha terhes lennék nem vetetném el, de direktbe késõbb leszek terhes az tuti)

mibõl gondolod hogy terhes vagy? (am nyugi én 13évesen is vágytam babára/de tudtam hogy nincs itt az ideje, csak eljátszottam a gondolattal/ most 17vagyok, örülök hogy még gyerek, és nem anya, de ha terhes lennék nem vetetném el, de direktbe késõbb leszek terhes az tuti)
Szia! 14 évesen még nagyon nem tudod felmérni, hogy mi mindennel jár egy gyerek. Minél elõbb csinálj tesztet és akár negatív, akár pozitív beszélgess el anyukáddal a felelõsségrõl, a felelõsségteljes szexuális életrõl, a védekezésrõl. A saját érdekedben kívánom, hogy negatív legyen az a teszt.
1. bizonyosodj meg arról, hogy az vagy-e, tehát vegyél tesztet és nézd meg 2a. ha igen, menj el dokihoz 2b. ha nem, akkor is menj el dokihoz és tájékozódj a nem kívánt terhesség elleni védekezésrõl
A gyerek vállalás bizonyos éretséget igényel még te is gyerek vagy ha ugy érzed hogy felnötél hozz felelöség teljes döntés egy felnöt ezt tenné és még nem szülne. Ne az tarson vissza hogy mit szolnak hanem az hogy te még nem tusz felnevelni egy gyereket Ha annyira vágy egy gyerekre a legjobbat akarod neki igaz? A legjobb ha még nem szülsz
ebbõl parázs vita lesz, otthon is és a fórumon is.... szerintem, ha vágysz rá, akkor mond el a szüleidnek, hogy meg szeretnéd tartani, azt, hogy mit döntesz úgysem mi a fórumon, hanem te és szüleid döntitek el....én mindig gyerekpárti vagyok, de sokan lesznek, akik majd a megtartása ellen fognak "kampányolni". dönteni senki nem tud helyetted és a szüleid helyett.
Most õszintén! Megérte az a pár perc gyönyör az idegeskedést, amit már átélsz és ami még elõtted van? Ugye, hogy nem. Tarts magadnál mindig gumit, hogy ne kelljen az abszolút nem biztonságos megszakításra alapozni.
Még te is baba vagy...
öszintén vágysz egy gyerekre? szerintem ezt te sem gondolod komolyan ha mégis terhes vagy szerintem elsö utad az abortusz legyen elrontod az életed most még azt hiszed milyen könnyü meg jó lesz aztán majd idövel rájössz nem igy kelett volna. Egyik ismerösöm 15 évesen szült na azóta is csak szenved mert nem tud eljárni most 17 évesen sehova és akkora teher van a vállán plusz jövöre 18 lesz és azt sem tudja miböl fogja eltartani a gereket. erröl ennyit
Szia! Én is csak remélem, hogy nem vagy terhes. Sose bízd a véletlenre! Vannak akik egy életen át szeretnének babát és nem jön össze nekik és történnek csodák, hogy amikor nagyon nem számítanak rá, akkor mégis becsúszik. Ne egy csomag gumi legyen nálad ezentúl, hanem egy doboz is akár. De ha állandó partnered van, akkor elbeszélgethetnél anyukáddal arról, hogy mi lenne, ha gyógyszert szednél. Az abortuszhoz is kell az õ beleegyezése, de azt mégsem várhatod el a szüleidtõl, hogy õk neveljék fel (anyagi helyzettõl függetlenûl) a te gyerekedet. Az más, hogy ha segítség kell, azt örömmel megteszi bármelyik szülõ, de ennél többet ne akarj szerintem és a negatívnak örülj leginkább! De ha mégis pozitív, akkor minnél elöbb menj el dokihoz, mert a drogériákban kapható tesztek 2-3-4 hetes terhességeket mutatnak csak ki! Akkor már nem lehet hova halogatni!!!
Szia!Nekem 55napos ciklusnál jött a baba, elõtte 45 volt, azelõtt meg 60nap.A peteérést nem bírtam követni, de összejött. Anyukádék biztos mérgesek lesznek, erre készülj.Baba mellett nehéz tovább tanulni.Nekem voltak osztálytársaim, akik elég korán szültek (15évesen), de elvégezték a sulit, persze nagyon sok szülõi segítséggel, mert enélkül nem megy. 27hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Nekem mindig 28 napos a ciklusom, mostmár remélem, hogy nem vagyok babás.. :(
Megirnád mi lett az eredmény??
jaja engem is érdekelne..
A kérdező hozzászólása: Utolsó: boldog születésnapot! és szurkolok, hogy összejöjjön egy baba :)
Nem vagy terhes!Hogy lehetnél?Mi 6 napig szoktunk menzesz után védekezés nélkül szeretkezni és még sosem voltam még terhes!Bár már én is szeretnék!Ma vagyok 20 éves 5 órás és 10 perces:-D! Én ismerek olyanokat, akik már megértek 14 éves korukra az anyaságra és higgyétek el, most is gyönyörûen nevelik a gyermeküket, aki egészséges és boldog baba/kicsi gyermek!nekik nem volt olyan jó életük, a sors rákényszerítette õket, hogy jóval hamarabb érjenek!És nagyon jó anyák higgyétek el nekem!
Sajnos szeretetbõl még mindig nem lehet gyereket nevelni. Õszintén remélem, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Esküszöm, ezentúl min 1 csomag gumi lesz nálam :S Megtartanám, ha.. -szüleimtõl nem félnék -meglenne az anyagi háttér a fiú részérõl is :(
Esélyeket én nem latolgatnék: valakinek középidõben van peteérése, valakinek elõtte, valakinek utána. Ezt nem lehet így tudni. Én ismerek olyan nõt, aki menzesz alatt és olyat is aki menzesz után pár nappal esett teherbe.
A kérdező hozzászólása: Szeretném, ha válaszolnátok erre is: ha még nem volt peteérésem, de menzi után 5 nappal voltunk együtt, mennyi az esély terheségre?
A kérdező hozzászólása: Szoktunk védekezni, egy kis baki csúszott be... Igazából nem is biztos, hogy terhes vagyok, hiszen ebben a ciklusban még nem volt peteérésem. (menzesz után 5 nappal voltunk együtt, nem élvezett belém, megszakítás volt.)
A kérdező hozzászólása: Még várok a teszteléssel... De majd megírom

Barátnõm azzal állt elõ 8 év után, hogy mivel én vagyok az elsõ pasija, szeretné kipróbálni egyszer életében hogy milyen egy nagy szerszámmal szexelni. Mit csináljak?

17 évesen jöttünk össze, én voltam az elsõ és egyetlen akivel lefeküdt. Most ennyi év után amikor már együtt élünk, gyereket tervezünk találta ki ezt a dolgot. Azt mondja hogy mivel már lesz gyerekünk is, úgy érzi akkor már nem tehet meg akármit és neki a nagy farok érzése kimaradt az életébõl és ki akarja próbálni. Idézem: "Nem akarok úgy meghalni hogy nem próbáltam ki milyen". Meg fog csalni, ebben biztos vagyok! Én ilyen 2 pasi 1 nõ felállásba nem fogok belemenni, nem bírnám elviselni hogy a szemem láttára mással legyen! Annyira szeretem ... Minden jó volt eddig, miért csinálja ezt? Én sem állok elõ azzal hogy én megdöngetnék még a házasság elõtt egy szõke szilikonmelles playboycicát. Képzelem akkor mit szólna ... én lennék a legalja pasi aki kihasználta õt és átverte.

Legjobb válasz: " Azt mondja hogy mivel már lesz gyerekünk is, úgy érzi akkor már nem tehet meg akármit" Donor vagy! Téged megalázna, de a gyereket már elõre tiszteli!

töröld pofán szívlapáttal csak úgy romantikusan ;)
csokifudzsi?
Ezért nem díjazom, ha valaki rögtön az elsõ "gyüttmentnél" leragad. Mégis mindig lepontoznak, ha ilyet szóvá merek tenni. Mégis mindig elmondom: gyerekkorban játszani kell, fiatalként meg dugni. Ha valamelyik kimarad, elõbb-utóbb csúnyán visszaüt. És ahogy gyerekként se csak egyféle játékkal játszunk, dugni sem csak egyetlen partnerrel kell. Ismerkedni kell, dugni és csalódni, majd újra kezdeni, míg megjön az igazi. Vagy az eszünk.
Lehet majd jo nagy pofon lesz a vege, mert nem minden fekanak nagy a farka... amugy lehet a munkahelyen fuzi ot valakit. legalabbis ebbol nekem az jon le. Szuneteltesd, ez jo otlet. ha forr a vere, es ez neked nem fer bele, akkor mehet utjara.
küld el a francba a csajt én ezt tenném ha ilyet mondana a bnõm
hagyd el. ha nem elég neki egy 30 centis mûkuki, akkor hagyd el. azt a 30 centit tövig rakd fel neki! 30+F
A kérdező hozzászólása: Kösz a sok választ! - Bántalmazni nem szoktam senkit! Eszemben sincs most sem - Szerintem egy mûbráner nem fogja kielégíteni a kiváncsiságát - Semmiképpen nem akarok ilyen párcserés, swingeres megoldást. Ez nem az én világom, tönkretenné késõbb a kapcsolatot - Szeret engem, ezért mondta el a dolgot, ha nem szeretne akkor megcsalt volna szó nélkül. Van több fekete munkatársa, megtehette volna - Ezt a dolgot szõnyeg alá söpörni nem lehet, mert mi lesz ha már házasság és gyerek után "robban a dolog"? Nem lenne jó senkinek, fõleg egy gyereknek - Azon a véleményen vagyok, hogy szüneteltetni kéne a kapcsolatot, menjen ahova akar! Aztán megyek én is, mégha nehéz szívvel is. Csak én olyan vagyok, hogy utána már nem tudnám ugyanúgy szeretni, ott lenne a tudat örökre hogy valami 25 centis farkú néger tömködte. És ez tönkretenné az érzelmeket meg a szexuális életünket is. Már most is ott motoszkás a fejemben, hogy nem vagyok elég neki!
ne csinálj neki se gyereket, se ne húzz gyûrût az ujjára!
a 25ös tipikus példája a fa*szhiányos "szûz" ri*banc kifejezésre:D ennyit arról h a lány ne legyen tapasztalt stb..de! bizony legyen tapasztalt valamilyen szinten, mert az ilyenek a legrosszabbak közül valók.Nem kaptak még eleget, és fáj a pocijuk bizony a kékeresért....
Gratulálok, a barátnõd a médiaagymosás áldozata lett. Gondolom suttyomban is már ilyen lófarkú pornóvideókra élvezkedett. Na jó, rosszindulatot félretéve: ha tényleg ez az elsõ kapcsolatotok érthetõ, hogy még nem áll készen ilyesmire, hogy még jobban megszeretne ismerkedni a másik nemmel, de...ez a szöveg, hogy ki akar próbálni egy nagy farkat?:DD vicc. Ha így is gondolta, legalább lightosabban is tálalhatta volna, mert ez így rohadt sértõ lehet. Ha meg megengeded neki és rákap gondolom vége lesz a sztorinak. Ha nem engeded meg neki, akkor meg félredug, esetleg boldogtalanul fog telni a párkapcsolat hátralevõ része. Még tényleg fiatalok vagytok, ha nem kölcsönös az érzelem, akkor hülyeség erõltetni. Ha meg már a nagy farkat felvetette, akkor már a szexuális élettel gondolom problémák vannak.
Hihetetlen, hogy a sértett férfiakat bunkózod le, 25-ös! Az ember dühében sokmindent mond, nem biztos, hogy tényleg tettlegességig fajulna a dolog, ha Õk lennének a kérdezõ helyében, és fel nem foghatom, hogy nem bírod megérteni, hogy ez sértõ...bár a kérdést se tudtad értelmezni...
24# vagyok. felesleges azon vitázni, hogy a csaj normális-e. megvan ez az igénye, nem lehet bekussoltatni annyival, hogy neki ezt nem szabadna éreznie! érezni mindent szabad. de azzal se vagyunk elõrébb, hogy ha már ez így van, akkor a fiúnak bele kell törõdni. szerintem házon belül egyféleképpen lehet megoldani: ahogy írtam. õ dugja, csak most másképp, mint eddig.
25-ös válasza eléggé elszomorító. Mennyire elkurvult a világ... Szerintem sem szerencsés az elsõnél ilyen hosszú távon leragadni, de ilyen a szerelem. A barátnõdrõl annyit mondanék, hogy 8 év alatt gondolom ráunt a kapcsolatra és már nem szeret úgy téged. Ha annyira szeretne mint az elején akkor nem a nagy f.aszokon járna az esze, hanem azon hogyan tehetne téged boldoggá. És mint sokan mondták elõttem a vágyát máshogy is kielégíthetné pl. mûf.asszal, vagy feldugsz neki vmit szex közben. Ez úgy tûnik mintha csak indokot akarna arra hogy leléphessen. 19/L
Van aki elsore megtalalja, vagy elsore egy nagyon hozzaillo parra talal. Akkor azert kar lenne veget vetni a jol mukodo kapcsolatnak, mert tapasztalni kell. Mondjuk akik boldogok, ott fel sem merul ilyesmi. Szerintem a feka kollegak behulyitettek a kerdezo baratnojet..
Utolsónak igazat adok.
#13 - as vagyok. Az #52 -es is lehetne visszafogottabb, mert az csak egy dolog, hogy a lány (bár én inkább csak lénynek nevezném) - tapasztalatlan, de benne van egy kapcsolatban (pláne szerelmi és komoly kapcsolatban) - és, ha ennyire (butácska) nincs tekintettel a párja lelkivilágára, akkor ebbõl a kapcsolatból úgysem lehet semmi komoly (persze, nem is biztos, hogy lennie kellett volna - ez csak egy próbálkozásnak tûnik - de nem jött össze. Ilyenbõl van a legtöbb).
#51 Azt kérdezed, mi van? :) Csak annyi, hogy nagyon okosnak hiszed magad, miközben igencsak buta vagy.. Egyrészrõl: szerinted 17 évesen úgy megy bele akárki is egy kapcsolatba, hogy azt hiszi, ez akár élete végéig is szólhat? Persze, lehet, hogy végigsuhan az agyán a gondolat, szerelmesen, fõleg az elsõ szerelemnél jólesik az embernek ebbe a tudatba ringatni magát. De azért valljuk be, arra, hogy ez meg is valósuljon, igen kicsi az esély. Figyelj, ez újdonság lesz számodra, de az, hogy mennyire lesz tartós a dolog, csak idõvel derül ki. Szóval ez a mondatod, hogy "a csajnak ezt végig kellett volna gondolnia, mielõtt belemegy a kapcsolatba" egy oltári nagy baromság. Ennyi erõvel akkor mindenki, aki egy kicsit is élni akar, mielõtt végleg elkötelezi magát valaki mellett, max. csak egyéjszakás kalandokat keresgéljen, hogy nehogy véletlenül idõ elõtt rátaláljon az igazira, vagy hogy gondoltad?? Másrészrõl pedig - tudom, hogy nehéz :) - de nem ártana, ha megpróbálnál elkülöníteni két dolgot. Amirõl én beszélek, az nem az, hogy másra vágyik, vagy hogy tökéletesebb partnert keresne. Hanem az, hogy tapasztalatlan és kíváncsi. A kíváncsiság pedig úgy gondolom, nem összeférhetetlen a szerelemmel. Igen, az élet nem abból áll, hogy téged idézzelek "hány pasi kurta meg a pinádat" (ja, egyébként nagyon szépen tudsz fogalmazni, légy büszke rá 19 évesen). Ezzel csak annyi a gond, hogy én sem állítottam ezt. Nem egy központi probléma, ez tény, Viszont ha lenne egy ún. 'bakancslistám', tutira felkerülne rá (ha esetleg nem tudnád, mi az, nyugodtan keress rá, jó kis film). Azt pedig végképp nem tudom, melyik kommentemben láttál te olyat, hogy szerintem az a helyes, ha 3-4 focicsapat ment végig akárkin is. Sõt elárulom, (még) én sem vágyok ilyenre. Úgy látszik itt pontosan te voltál az, aki önmagából indult ki. Az ismerõseidnél tapasztaltakról meg csak annyit, hogy sosem tudhatod, mi lapul a felszín alatt. Nem minden az, aminek látszik. De te tudod, higgy amit akarsz :)
#46: "Könnyen beszél az, aki már kiélte magát. Inkább örüljetek neki, hogy ti nem voltatok ilyen helyzetben." Hogy mi van? A kapcsolat tudod 2 emberbõl áll és ha az egyik fél bevállalja, akkor a másiknak is be kell. Vis. a csaj is belement 17 évesen a kapcsolatba, akkor nem volt annyi esze, hogy végiggondolja? Szerintem a legtöbb ember ha szerelmes azért jön össze a párjával mert nem kell rajta kívül más neki, nincs szüksége többre, jobbra mert számára õ a legjobb. Ezt hívják szerelemnek, gondolom számodra ez a fogalom még új :D "Mert akár hiszitek, akár nem, van úgy, hogy az ember pont abban a valakiben találja meg az igazit, akivel elvesztette a szüzességét. És szerintem senki se úgy akar majd meghalni, hogy csak egy emberrel próbálta." Ez igaz hogy van aki elsõre megtalálja az igazit. De nem értem hogy jön ide, hogy senki sem akar úgy meghalni hogy csak egy emberrel feküdt le. Ne magadból indulj ki. Szerintem ha valaki szerelmes és szereti azt akivel együtt van, nem azon agyal a nap nagy részében, hogy úristen csak egy emberrel ba.sztam eddigi életem során és talán holnap meghalok. Tudod az élet nem ebbõl áll, hogy hány pasi kurta meg a pinádat életed során, de a kommentjeidbõl látszik, hogy nálad csak ez a lényeges. Elkeserítõ, ha azt hiszed hogy akik olyan "álszentek" és azt állítják hogy nem ment keresztül rajtuk 3-4 focicsapat az hazudik. Nem egy olyan ismerõsöm van akik elsõre megtalálták egymást mégsem ábrándozik egyik sem néger fas.zokról 6-7 év után. Össze is házasodtak, gyerekük is van és boldogok egymással. Nem minden lány olyan mint te. 19/L
szerintem hagyd, hadd menjen. ha már ott tart, hogy szólt róla, akkor nincs visszaút. többet érdemelsz ennél, nekem nagyon rosszul esne, hogy szex közben arra gondol, hogy miért nem azzal a négerrel van...meg hogy már nem vagyok neki elég. ez megalázó, én kiadnám az útját.
Küldd hozzám!:)
Olvastam néhány hozzászólásban, hogy azért beszélt nyíltan a nõ, mert szereti a kérdezõt. Na, hát szeretni is okosan kell. És szerintem ez az egész nagyon bután történt a nõ részérõl. (Nem lehet túl intelligens, cizellált lelkû).
Kedves 25ös válaszoló! Nem mindenki akar magának több partnert, mert ha olyan partnert talál magának, akibe végtelenül szerelmes lesz, plusz mindenben passzolnak, akkor semmi nincs, ami arra vezesse, hogy másra vágyjon. Ha valaki azt állítja, hogy elsõre megtalálta az "igazit", aztán mégis másra vágyik, az mégsem az "igazit" találta meg. Mert akinek tényleg tökéletes a párja számára, az tudja, hogy többet jelent neki a kapcsolata, mint néhány noname kaland. Így egyáltalán nincs kísértése sem más iránt, mert oka sincs rá, hogy legyen.
:D gondoltam, hogy nagy port fog kavarni a válaszom. Hát hogyne, el van k_rvulva a világ, én is k_rva vagyok, és mindenki más is az, aki nem egyetlen egy emberrel akar lefeküdni egész élete során... Pff... tiszta sor.. :D Kíváncsi lennék, hogy a sok álszent válaszoló közül vajon hányan lehetnek, akik csupán 1 emberrel létesítettek szexuális kapcsolatot. De szerintem 1 kezemen meg tudnám õket számolni. Könnyen beszél az, aki már kiélte magát. Inkább örüljetek neki, hogy ti nem voltatok ilyen helyzetben. Mert akár hiszitek, akár nem, van úgy, hogy az ember pont abban a valakiben találja meg az igazit, akivel elvesztette a szüzességét. És szerintem senki se úgy akar majd meghalni, hogy csak egy emberrel próbálta. Ezen pedig semmilyen eszköz nem segít. Jah.. azoknak pedig, akik azt hiszik, hogy nem tudok szöveget értelmezni, csak annyit mondanék, hogy nézzenek egy kicsit a kérdésben leírtak mögé. Nem (csak) az a lényeg, hogy a csaj nagyobb szerszámot akar. A hangsúly azon van, hogy "kipróbálni". Az, hogy õ ezt a "nagy farok" dolgot találta ki magának, csak egy dolog. Valójában az a baja, hogy még nem élt meg elég dolgot. Aki ezt nem látja, csak sajnálni tudom. A 25-ös válaszoló :)
Nem csak a nagy farok érzése maradt ki, hanem egy másik férfi érzése. Ez a lényeg. Kérdezõ ezt nem tudod kielégíteni egy nagy mûbrokival. Ha a kíváncsiság ilyen szinten megvan már, akkor az úgy befészkelte magát mélyre, hogy már kiírtani nem lehet. Minden képpen meg fogja tenni a csaj. Vagy engedéllyel, vagy anélkül. Azt is elhiszem, hogy ettõl függetlenül szeretitek egymást, de mint írtad, a te felfogásod nem olyan, hogy elviseld a próbálkozásait. Engedd el a lányt.
Az a fura a történetben, hogy ha a barátnõd egy nagy farokra vágyik, akkor miért beszéli ezt meg veled? Miért nem megy csak félre a tudtod nélkül, és próbálja ki? Erre gondoltál már? Szerintem azért, mert szeret téged.
Hát, ez elég szomorú dolog. Szerintem is ennek itt véget kéne vetni. Én pasi vagyok nekem a menyasszonyom volt az elsõ, neki én már a negyedik voltam. Szeretem és nekem is eszembe jutott, hogy többet nem fogok mással dugni sosem, de megcsalni akkor sem fogom! Ezt így elfogadtam mint tényt és nem is zavar. Szerintem ha ilyen felvetõdik ott be is kell fejezni a dolgot mert az már nem az igazi! 30/F
pedig a szoke cicas megoldas a legjobb mond neki ha o felre akar kefelni akkor neked is ugyanugy jogod van ra majd figyeld a reakciojat
Arra, hogy a világ kifordult önmagából a 25-ös válasza a példa az a bunkó aki szerint nem normális az asdzonyka "igénye" No comment!
A kapcsolatok es az emberek kulonbozoek, nem mindeki olyan mint TE, kedves utolso.
"te pedig egy not amilyet szeretnel" Ha mindketten mást akarnak, akkor el kell hagyni egymást, de bordélyházat, meg box meccset rendezni.
Valahol ertheto, hogy bepanikolt, hisz meg o is nagyon fiatal. O akarja a gyereket, vagy te eroltetted? ha hajlando vagy a kompromisszumra, felvetheted neki, hogy mi lenne ha egy parral cserelnetek, illetve o kapna egy ferfit nagy szerszammal, te pedig egy not amilyet szeretnel. Tudom, hogy ez nem ugyanolyan, es neked ez lehet mar nem is menne, akkor viszont jobb ha abbahagyod vele. Szerintem legbelul nem akar meg o gyereket!!! Esetleg farokhosszabbitot vegyel, vagy egy jo nagy vibratort. Nem kell elitelni valakit, mert szexualis vagyai vannak, sott en tisztelnem is erte, hogy megosztotta velem!
úristen mekkora papucsok vannak ! jó szájba kell ba*szni az ilyet...de téged se ártana h észhez térj..:D
Ha jobb naggyal, akkor vége? Ha nem jobb akkor marad? Vagy mi? vagy ha kicsit jobb, még akkor is marad?:D Viszont ha ugyanolyan, akkor nem lenne jó elveszíteni téged emiatt?
Engedd meg neki, hogy kiprobalja! Meg lehet ezt beszelni.
én a helyedben olyat levernék neki, hogy a takony menetet vágna a nyaka körül...
tedd alá egy lónak.
Sztem attól még szeret, hogy ezzel áll elõ.
Érdekes felfogású emberek vannak. Ha eljutott addig, hogy neked elmondja, akkor már mióta errõl álmodozhat? Hihetetlen:D
egyértelmûen nem szeret már, hagyd ott
Mondhatjuk, hogy õszinte, viszont egyáltalán nincs tekintettel a lelki világodra, ami, talán még nagyobb baj (mintha hazudna - vagy legalábbis nem mondana el mindent). Ha tényleg csak kipróbálni szeretné, akkor megtehetné azt a Te tudtod nélkül is, aztán kiértékelné a tapasztalatokat - és, ha úgy találná, hogy az az élmény annyival jobb, és annyira fontos neki, akkor úgyis szakítana Veled, vagy legalábbis mérlegre tenné az összes többi tényezõvel, hogy együtt maradjon- e Veled. Könnyen találhatna valamilyen álindokot a szakításra, ha pedig Veled marad, akkor buta dolog a részérõl Téged ilyennel traktálni. Vagy direkt bántani akar Téged ezzel a dologgal - akkor viszont saját maga ellen is dolgozik (mert vissza fog ütni a dolog).
Nyilván bizonyos határokig lehet, szabad, és kell is különbözõ. Konkrétan ez a verjük össze érte, ebben már nem túlzottan érdemes, már csak a törvények miatt sem.
elõbb-utóbb ez bekövetkezik minden egyfaszis csajnál. most épp nem a "nem éltem ki magam" szöveg jött.
25-ös! Te elolvastad egyáltalán a kérdést? "a nagy farok érzése kimaradt az életébõl és ki akarja próbálni." Ha nem akarná megcsalni, akkor már rég vett volna magának egy óriási vibrátort, és akár nagy magányában kipróbálta volna...
Hogy mennyi idióta bunkó pasi van.... Azért remélem, akárhogy mondják, te se gondolod, hogy ezért bántani kéne a csajt. Igazából hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem értem meg valahol a barátnõd. Én is még csak egy sráccal voltam, és izgat a gondolat, hogy milyen lehet mással. De nem tudok dûlõre jutni a dologban. Szerintem semmiképp se ítéld el õt emiatt. Nem megcsalni, fájdalmat okozni akar, hanem csak a kíváncsiság hajtja. Próbáljatok meg ketten valami megoldást találni erre.
attól még, hogy érdekli, nem biztos, hogy rákapna. van olyan vágy, amirõl kiderül, hogy csak elméletben jó. mutasd meg neki. dugd meg egy dildóval. de ne bosszúból, hanem úgy, hogy jó legyen:)
Szerintem felejtõs vagy vagy vagy mond azt , hogy rendben akkor keressen magának valakit de akkor te is egy csini szuper cicát aki a legmocskosabb álmaidat váltja valóra ... meglátjuk mit szol hozzá !
Nem engedném más pasi közelébe... Ha ráhagyod és nem is jön be neki a giga farok, vérszemet kap. Újra és újra elõ fog állni olyan kivánságokkal amiket te nem tudsz megadni ergo újra meg újra le fog lépni... Két alternativ megoldás létezik: vagy vibrátort veszel ahogy fentebb irták, vagy ha ez nem jó neki akkor szakitsatok menjen élje ki magát és ha megnyugododtt a vére és te is egyedülálló vagy épp akkor folytatjátok a kapcsolatot.
Jézusom:D Ez az öklözd meg a legjobb. Egyértelmûen ez a legjobb megoldás.
mért nem öklözöd meg? Vannak nõk akik szeretik, nem kell ezért lófarkó palival félredugni... öklözd meg a csúnyáját!
Azert mert kiprobalja egy nagy farkuval, meg egyaltalan nem biztos, hogy elhagyna, söt lehet fajna neki, nem elvezne, de szerintem nem ez döntene, biztos, hogy nem hagyna el emiatt.Mivel megosztotta Veled ezt a fajta vagyat, legalabb öszinte volt veled. Beszeljetek meg, hogy ö ezt hogyan kepzelne, mik a vagyai!
Na hát nagyjából eldõlni látszik:) Értékelések, kommentek alapján a tanács amit a GYIK-on kaptál: Verd össze
hát nem tudom ...ha férfias lennél már rég kib.sztad volna úgy h ott döglik meg ahova zuhan de ez a mai világ :) ennyit is ér.
Természetesen k.u.rvára nem szeret téged, nincs tekintettel rád semmilyen formában. Ne haragudj, de még most szabadulj meg tõle, még mielõtt elveszed, aztán utána fog szétcsalni.
" Azt mondja hogy mivel már lesz gyerekünk is, úgy érzi akkor már nem tehet meg akármit" Donor vagy! Téged megalázna, de a gyereket már elõre tiszteli!

Aki jártas az Ebay-en az írjon!? Hogy csináljam? Kezdő vagyok!

Szeretnék venni egy parfümöt Ebay-en, azt írja, hogy ingyenes a szállítás. Az addig oké. De ha megveszem, akkor azt ide küldik házhoz? Vagy hogy van ez? Hogy tudok fizetni? Nekem nincs Paypal-os számlám, nem is tudom az mire jó. BudapestBank-os számlám van. Arról is tudok utalni? Hogy kell ezt csinálni? Segítséééééég! Aki tud segíteni, annak megy a zöldkéz :) El?re is köszi :)

Legjobb válasz: A lopások a kódok jelszavak trehány kezelésébõl ered. Ha nem adod ki vagy nem hagyod szem elõtt nem akad a tolvajnak vagy a rosszakarónak alkalma meglopni!Egyébként a Pay Pal a világon a legbiztonságosabb fizetõ opciók közé tartozik.

A lopások a kódok jelszavak trehány kezelésébõl ered. Ha nem adod ki vagy nem hagyod szem elõtt nem akad a tolvajnak vagy a rosszakarónak alkalma meglopni!Egyébként a Pay Pal a világon a legbiztonságosabb fizetõ opciók közé tartozik.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek! Akkor nyitok egy olyan számlát :) Ment a zöldkéz mindenkinek :)
Az én testvérem rendszeresen vásárol itt, én is akartam regisztrálni, elmondott egy két dolgot. A terméket házhoz küldik és PayPal-ra is regisztrálnod kell, ez 250 ft. Neki van még web számlája is, mert a sima folyószámlás utalással már megjárta, leloptak róla egy kisebb összeget. Így mindig annyit utal a web számlára, hogy ki tudja egyenlíteni a vásárolt terméket.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Ment a zöldkéz :) És ez a Paypal aaz csak regisztráláskor von le 250 Forintot vagy havonta, évente? Vagy hogy? és muszály paypal-t csinálni? Megbízható?
Én szoktam e-bay-en vásárolni, parfümöt is vettem már ott. Kell paypal account-ot csinálnod, de nem bonyolult és az egyik legbiztonságosabb. A 250 Ft-ot levonja elõször, de azt felhasználhatod az elsõ tranzakciónál, utána már nincs díja. Olyan módon szállítják, ahogy megadod, hogy szállítsák, nyilván ettõl is függ a díja, futár drágább, de házhoz viszi. A posta attól függ honnan jön a termék, Angliából mindig nagyon gyorsan megérkezett sima postával meg Németországból is. Ha nem kapod meg az árut akkor kell reklamálni, hogy visszakapd a pénzed. (Velem még nem volt ilyen, mindig megkaptam, amit rendeltem.)
Kis segítség kellene. Szeretnék ebayról egy nagyobb összegû(20.000Ft-os)parfümöt vásárolni, viszont a Magyar Posta megbízhatatlanságától félek(lenyúlják, elveszik). Lehet kérni ebay-en biztosítást a csomagra?Az angol tudásom elég csekély, ebben kérnék segítséget.Vásárlás elõtt érdeklõdni kell az eladónál?
Viszont a vámtörvények utánnajárása ajánlott bármely országból is rendelsz. Nehogy késõbb kelljen kifizetni a vám összegét!

Tudtok olyan dominancia, , gyakorlatokat" amit a kutyammal kell csinaljak hogy megtanulja, en vagyok az, , alfa"?

Mert gyakran szexeli a pokrocat es meg tuti csinal olyan dolgokat amivel ezt mutatja ki hogy o a fensobbrendu. Majd viszem kutyasulina de addigis? Otletek?

Legjobb válasz: [link] Hogyan legyek falkavezér 4 oldalas pdf!

[link] Hogyan legyek falkavezér 4 oldalas pdf!
A kérdező hozzászólása: Koszi!!! :)
Ez a te fejedben kell elõször megvalósuljon, neked kell felnõni a feladathoz. Addig, akármilyen trükköt akarsz alkalmazni, a kutya rögtön rájön, hogy trükk.
Kutyatartásnál nem gyakorlatokról beszélünk, hanem életmódról. Minden számít: melyikõtök megy ki az ajtón, melyikõtök eszik, stb elõbb.

Létezik olyan, hogy egy nagyon gazdag valaki, - aki már nem tudja, hogy mire költse a pénzét, - odaadja nekem, hogy csináljak én is karriert vagy érjek el sikereket?

Legjobb válasz: a napokban volt a Grimm mesék 200. "szülinapja"... http://www.google.com/doodles/200th-anniversary-of-grimms-fa..

a napokban volt a Grimm mesék 200. "szülinapja"... http://www.google.com/doodles/200th-anniversary-of-grimms-fa..
Nem létezik.
Neked nem esetleg alapítványnak és az alapítvány rád fordítja.
Dehogynem létezik. Csak nem reklámozzák úton-útfélen. Valamelyik egyetemen (talán a Corvinuson?) szoktak minden évben pl. induló vállalkozóknak támogatást adni - na persze nem puszira, hanem egy rendes kidolgozott tervet kell vinni költségvetéssel, marketingstratégiával, mittudoménmivel. És csak a legjobbaknak adnak induló támogatást. Egész biztos, hogy van más hasonló is, de alaposan utána kell járni.
Igen, én is azt javasolnám, hogy a szakterületedben keress pályázatokat! Sok sikert!
Szerintem is létezik ilyen. De hogy igazságos legyen, ki kell találni egy jó vállalkozást és 80% hogy 1 éven belül lesz befektetõ hozzá. De csak úgy, hogy pisti vagyok, adjon pénzt, az úgy nincs.
Hagyd ott az ilyet.
"túl csúnya vagyok hozzá" És az ilyeneknek jut nõõõ... Istenem. Ez egy farok.
Légy tárgyilagos és úgy ítéld meg! Szereted? - mit szeretsz rajta? mindent tényleg? azt is hogy csúnyának tart? Õ szeret téged? - igen? de akkor hogy mondja rád, hogy csúnya vagy hozzá? Egy anya is még ha iszonyat csúnya is a babája, az a legszebb neki. Szerintem nem szeret igazán. Aki igazán szeret, az nem így ítél. És még valami: SOHA SENKIÉRT NE AKARJ MEGVÁLTOZNI! KIZÁRÓLAG CSAK AZÉRT, MERT A MÁSIK RÁHATÁSA NÉLKÜL IS AZT TENNÉD. Te tökéletes vagy úgy AHOGY JÓL ÉRZED MAGAD A BÕRÖDBE. Soha ne engedd, hogy egy fiúcska megváltoztasson, mert hidd el! úgy egy kapcsolatod sem lesz hosszúéletû.
Jellemzõ.. Az ilyen baromállatoknak mindig jut nõ.
Figyelj már, tényleg azt hiszed, hogy szeret? Ha azt mondja, hogy csúnya vagy, akkor biztos nagyon szerethet... hahaha
dobd ki. ez 1 paraszt.
Keress normálisabb fiút!
legfõbb képen [email protected] le az ilyen suttyókat
nõként nézve, nem is vagy csúnya. aranyos arcod van és szép kék szemed :) ) az ilyet meg koptasd le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen... :) ) nagyon sok erõt adtok nekem... :) )
errõl a képrõl ítélve elég szexi lehetsz :D (bár nem biztos hogy a valóságban is) de ha ilyet mondana nekem egy csaj, ha házasok lennénk akkor is kibaxnám -.- lol
Szerintem sem vagy csúnya, aranyos lehetsz! Keress mást, van aki többre értékelne :) Sok sikert!
Azt mondja h szeret de csúnya vagy hozzá???? :OOO Az ilyen csakis valami retardált idióta lehet. Egyáltalán nem vagy csúnya .Ez nem normális. Akkor meg nem szeret igazán. Ha igazán szeretne akkor mindent szeretne benned/rajtad. Hagyjad a francba. Nem érdemel meg. Találj valaki olyat aki úgy szeret ahogy vagy és aki megérdemel :)
Igen, aki szeret, nem mond ilyet. És inkább két évet dobj el, mint az összes hátralevõt.
kép?
Dobd ki a srácot a francba. Ilyen görény megnyilvánulás után azonnal az ágyékába kellett volna helyezned a térdkalácsodat és én ezt férfiként mondom. A szeretet (még csak nem is szerelem) abszolút minimuma, hogy tiszteled a másikat és megpróbálod nem bántani. "Bocsi, igazából szívesen markolászom a fenekedet, ha mindenki más elmenekült, de egyébként inkább másra hajtanék, mert RANDa vagy" "Te meg sz*rjál vért a szemeden!"
szerintem kicsit sem vagy csúnya én õszintén ha most itt lennél velem addig nyalnálak míg már nem reszketsz utána pedig úgy meghúználak h húúúú bocs kicsit elkalandoztam vissza kanyarodva dobd ki az ilyet 2 év az semmi 22/F
A kérdező hozzászólása: Õszintén köszönöm nektek a sok segítséget, és bátorítást... :) )
2 év után???? Én több mint 10 után dobtam.
Marhára szerethet, ha közben azt mondja, hogy túl csúnya vagy hozzá! Rúgd jól tökön, és keress valakit aki tényleg szeret :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat... De ez nem ilyen egyszerû, nem dobhatom csak úgy ki, már 2 éve együtt vagyunk... Am itt egy kép rólam, tudom hogy nem valami jó, de nem szoktam fotózkodni... http://kepfeltoltes.hu/view/130209/b_li_t_nc_008_www.kepfelt..
Nincs mit cifrázni ezen...tökön rúgod, pofán csapod és otthagyod... ha valaki ilyet mond, biztosan nem szeret. Bocsi, de tényleg..
nem kell vele foglalkozni. jobbat érdemelsz.
kend el a szája szélit a mocsok bitangnak!
Kép jó lenne.
Hagyd a francba!!!!!!

Mit csináljak amikor tudom hogy én vagyok a hülye, de egy másik személyt nagyon megbántottam akit nagyon szerettem?

Ez egy fiúrol szól akit az egyik haverjával elég csúnyán átvertünk, azzal hogy egy kamu msn-t csináltunk és felvettük rá egy csaj nevébe stb..én elakartam neki mondani hogy csak szivatás de aztmondta a haverja hogy ne mondjuk el neki..én elmondtam neki és azt mondta hogy ? nem ilyennek ismert és azt hitte jóba vagyunk, és letiltott és letörölt msn-r?l..:(

Legjobb válasz: Semmit ne csinálj. Szemétláda voltál. Remélem a srácnak van annyi esze, hogy soha többet feléd se néz. Ne haragudj, de te normális vagy? Hogy lehet ilyet csinálni? Te örülnél neki ha mondjuk valakibe szerelmes lennél, és vki a nevében egy msn címet csinálna és össze-vissza szivatna? Komolyan mondom a hozzád hasonló emberektõl felfordul a gyomrom. És akkor még idejössz rinyálni. Pfff

Semmit ne csinálj. Szemétláda voltál. Remélem a srácnak van annyi esze, hogy soha többet feléd se néz. Ne haragudj, de te normális vagy? Hogy lehet ilyet csinálni? Te örülnél neki ha mondjuk valakibe szerelmes lennél, és vki a nevében egy msn címet csinálna és össze-vissza szivatna? Komolyan mondom a hozzád hasonló emberektõl felfordul a gyomrom. És akkor még idejössz rinyálni. Pfff
sajnálom, de egyetértek az elõzõvel.
A kérdező hozzászólása: Öö. Hogy félreértésekbe ne essünk nem voltunk szerelmesek nem is jártunk csak jó haverok voltunk és ennyi.
Teljesen mindegy, a lényegen nem változtat csak példaként hoztam fel a szerelmet. Csak azért, hogy gondolj bele ha valakibe nagyon-nagyon szerelmes lennél, és így átverne.
A kérdező hozzászólása: Ja és már magasrol "leszarom" azt a fiut:) Ennyi erõvel a saját unokatesómat kitagadhattam volna a családból, hányszor megszivatott már..:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!