Találatok a következő kifejezésre: Hogy csináljam miből a (19 db)

Hogyan csináljak főzit a 6 hós anyatejes babámnak? -és miből?

Legjobb válasz: a krumlit enyhén sósvizben kifööd valami másik zöldséggel(brokkoli,kelbimbó,répa..stb)adhatsz hozzá valami gyümit is!majd összeturmixolod vagy összetöröd neki!

a krumlit enyhén sósvizben kifööd valami másik zöldséggel(brokkoli, kelbimbó, répa..stb)adhatsz hozzá valami gyümit is!majd összeturmixolod vagy összetöröd neki!
Én is úgy gondolom, hogy elõször mindig a krumpli legyen az "alap", amibe teszel még más zöldségfélét is. Gázon megfõzöd a krumplit, fõzöl meg sárgarépát vagy reszelsz almát és összetöröd. Legelõször szerintem ne villával, hanem botmixerrel vagy turmix géppel. Villával késõbb, ha túl lesztek az elején. Az a lényeg, hogy ne mikrózd az ételeket, gázon készítsd vagy késõbb gázon melegíts vizet és abba állítsd bele egy kis edényben, ha meg szeretnéd melegíteni. Egyébként nekem a védõnõ sokat segített, hogy melyik zöldséggel, gyümölccsel kezdjek. Mindig szólt, hogy most már lehet újabb zöldségfélét/gyümölcsöt kipróbálni. A fõzelékbe kellett tennem egy csepp étolajat vagy pici vajat. De ezt nem az elején, hanem már késõbb. Szóval én a helyedben legelõször úgy kezdeném, hogy megfõznék kockára vágva 1 darab krumplit, lereszelnék egy fél almát/összeturmixolnám. Próbálkozni kell, ne add fel, ha nem fogadná el.

Miból és hogyan csináljak játékot a macskámnak?

már van egy pár játéka de azt már unja akármilyen ötletet szivesen fogadok!!!!!!

Legjobb válasz: vegyél kenderzsineget az sok mindenre jó.Pl csinálhatsz belõle olcsón karomkoptatót.Fogj egy darab vastag ágat és ragasztózzd be majd tekerd körbe az egész hosszán a zsineggel.Ezt az ágat egy falapra csavarozd rá.És kész az olcsó karomkoptató.Vagy varrj valamilyen textilbõl egy egeret az egér farka legyen egy hosszú zsineg azon fogod húzni a cicó elõtt.Vagy pedig vegyél egy nagy madártollat tegyél a végére damilt azt meg kösd hozzá egy fapálcához(pl összekötözött hurkapálca).

vegyél kenderzsineget az sok mindenre jó.Pl csinálhatsz belõle olcsón karomkoptatót.Fogj egy darab vastag ágat és ragasztózzd be majd tekerd körbe az egész hosszán a zsineggel.Ezt az ágat egy falapra csavarozd rá.És kész az olcsó karomkoptató.Vagy varrj valamilyen textilbõl egy egeret az egér farka legyen egy hosszú zsineg azon fogod húzni a cicó elõtt.Vagy pedig vegyél egy nagy madártollat tegyél a végére damilt azt meg kösd hozzá egy fapálcához(pl összekötözött hurkapálca).
Én azt csináltam, hogy egy hosszú madzagra kötöttem egy üres celluxgurigát, és vagy a földön húztam vagy eldobtam neki! De egy nagyon jó ötletem van, nekem ezt imádja a cicám: Ha egy lézerfényes tollat a földön mozgatsz, meglátod NAGYON fog neki tetszeni! Itt írhatsz nekem bármilyen állattal kapcsolatos kérdést: [email protected]


Arany Hörcsögöm lesz és nem tudom h mit hogyan csináljak. Mit adjak neki enni? Miből mennyit? Kislány lesz és hogy mi legyen a neve? Mit nem lehet neki adni enni? Meg ilyen hasznos dolgokat kérnék szépen.

csak hasznos válaszokat kérek szépen!

Legjobb válasz: Anno volt egy hörim, Ms Hamster (Höri, Nyünyü/ke, néha Gerzson), teljesen mindegy milyen nevet adsz, tuti becégezted majd, és amúgy se érti. Kaját annyit, amennyit igényel, azt majd látod. Nyünyszi minden nap kapott friss zöldséget, gyümölcsöt, mikor miket. A salátát és a káposztát nem szokták ajánlani, nálunk néha elõfordult, nem lett baja.. Lehet kapni hörcsögtápot, én a Pepe-re esküszöm, napi 1-2 nagyobb csipet, a zöldség mennyiségétõl függõen. Nyáron kértem egy fagyistól 2 tölcsért, törtem neki egyszer 1 héten, több hónapig elég volt. Ja és imádta a háztartási kekszet, azt kétszer kapott egy héten, egy darabot. Amikor tyúkhúsleves volt itthon, adtam egy kis husit (kb mint a kisujjam), de megette a felvágottat és a virslit is. Ha akváriumban, vagyis terráriumban lesz, tegyél rá vmi rácsot, nehogy kimásszon. Kaksi takarításhoz homokozószettes lapátot használtam, emellett általában hetente teljes forgácscsere volt a pisiszag miatt. Készíts elõ egy befõttes üveget, csinálj a tetejére lyukakat, ha takarítod a helyét, legyen hova tenni! Én abba is tettem forgácsot (használtat), amíg benne volt. http://www.haziallat.hu/kisemlos/kisemlos-fajok/aranyhorcsog.. Sok-sok boldog pillanatot kívánok nektek!

Anno volt egy hörim, Ms Hamster (Höri, Nyünyü/ke, néha Gerzson), teljesen mindegy milyen nevet adsz, tuti becégezted majd, és amúgy se érti. Kaját annyit, amennyit igényel, azt majd látod. Nyünyszi minden nap kapott friss zöldséget, gyümölcsöt, mikor miket. A salátát és a káposztát nem szokták ajánlani, nálunk néha elõfordult, nem lett baja.. Lehet kapni hörcsögtápot, én a Pepe-re esküszöm, napi 1-2 nagyobb csipet, a zöldség mennyiségétõl függõen. Nyáron kértem egy fagyistól 2 tölcsért, törtem neki egyszer 1 héten, több hónapig elég volt. Ja és imádta a háztartási kekszet, azt kétszer kapott egy héten, egy darabot. Amikor tyúkhúsleves volt itthon, adtam egy kis husit (kb mint a kisujjam), de megette a felvágottat és a virslit is. Ha akváriumban, vagyis terráriumban lesz, tegyél rá vmi rácsot, nehogy kimásszon. Kaksi takarításhoz homokozószettes lapátot használtam, emellett általában hetente teljes forgácscsere volt a pisiszag miatt. Készíts elõ egy befõttes üveget, csinálj a tetejére lyukakat, ha takarítod a helyét, legyen hova tenni! Én abba is tettem forgácsot (használtat), amíg benne volt. http://www.haziallat.hu/kisemlos/kisemlos-fajok/aranyhorcsog.. Sok-sok boldog pillanatot kívánok nektek!
Most nehéz lenne ide leírni mindent, de googleval rengeteg olyan weboldalt találhatsz, ahol minden le van írva, keress rá.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm:) :)
A kérdező hozzászólása: és menyibe kerültnek ezek az ételek neki?
hááát azt nem tudom.. pontosan megmondani...de ez elgalább elég így fél évig:)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm sok mindent megtudtam tõled!:) :) :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok meg lett a hörcsögöm és nagyon vad már 2szer megharapót szerintetek hogyan szelídítsem meg?
sztem ne rohanj ajtóstul a házba.valahol olvastam hogy elõször csak ott kell hagyni a kajáját aztán rávenni hogy egyre közelebb jöjjön hozzád a kajáért és egy idõ után a kezedbõl fog enni és mivel tõled kapja a kaját ezért megszok.amúgy gugli a barátod: http://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ix=sea&ie..

Hogy és miből csinálják azt a salátát, amit a gyroshoz adnak az éttermekben?

Legjobb válasz: Én egyszer savanyú káposztát kaptam hozzá hagymával...:( Amúgy normális helyen (ha jól emlékszem) uborka, paradicsom, lilahagyma, paprika, olivabogyó, fetasajt.

Én egyszer savanyú káposztát kaptam hozzá hagymával...:( Amúgy normális helyen (ha jól emlékszem) uborka, paradicsom, lilahagyma, paprika, olivabogyó, fetasajt.
Hát attól függ, melyik étterembe. ÉN görög salit szoktam csinálni hozzá...
igen, amit leirtál kedves második, az a görög sali:D

Szanda alakú tortánál hogyan, miből csináljam azokat a részeket amelyek a "levegőben" vannak?

Szeretnék készíteni egy tortát, mely hasanlítana erre a szandára.

Legjobb válasz: http://tortadiszites.blogspot.hu/2011/10/noi-szandal-keszite..

A kérdező hozzászólása: Szép, csak épp nem írja hogy mibõl lesz ennyire tartós. Ezt sima fondantból nem lehet így megcsinálni.

A khemoterapia mibol áll? Hogyan mukodik? Hogy csinaljak?

Legjobb válasz: Leegyszerûsítve: mérgeket adnak be, amiket a rákos sejtek pont annyira nem bírnak, mint az egészségesek. Ezzel próbálják a daganatot elölni.

Leegyszerûsítve: mérgeket adnak be, amiket a rákos sejtek pont annyira nem bírnak, mint az egészségesek. Ezzel próbálják a daganatot elölni.

Virágokat szeretnék horgolni! Találtam pár mintát a fejnek, de nem tudom, hogy a szárát hogy és miből csináljam meg. Adnátok ötleteket?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen! :-) Érthetõ a technika, de én arra gondoltam, hogy pár rózsa, vagy nárcisz fejet csinálok, aminek hosszú, stabil szár kell, mert vázába szeretném tenni. Arra gondoltam, hogy drótra körbetekerek zöld kreppapírt, de nincs olyan vastag drótom. :-(

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :-) Érthetõ a technika, de én arra gondoltam, hogy pár rózsa, vagy nárcisz fejet csinálok, aminek hosszú, stabil szár kell, mert vázába szeretném tenni. Arra gondoltam, hogy drótra körbetekerek zöld kreppapírt, de nincs olyan vastag drótom. :-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :-) Krepp papír helyett mivel borítsam be?
Ha kész a fej, akkor két szirom között horgolj egy valamivel hosszabb láncszemsort, mint amilyen hosszú szárat akarsz. Ezt egyszer-kétszer horgold körül. Ha az egyik oldalán kihagysz egy-két szemet, akkor a szár nem egyenes, hanem ívelt lesz. Horgolhatsz rá levelet is hasonló technikával. A szár közepén láncszemsor, és többször körbehorgolni, majd vissza a szárhoz. Remélem, érthetõ valamenyire.
A krepp papírt nem ajánlom, mert elég hamar kifakul és akkor elég csunya. Merevítésnek vagy drótot, vagy hurkapálcát ajánlok. Ha nem kell nagyon hosszú, akkor egy kiegyenesített nagy GEM-kapocs is megfelel, vagy esetleg vastagabb damil is jó.

Hogyan dolgozzam le a hasam? Felülés, szobabicikli, hullahopp karika. Ezek adottak. Miből mennyit csináljak, hogy látható, határozott és gyors eredménye legyen?

Az elmúlt egy évben kb. 5-6 kg-ot híztam, ami kifejezetten rámfért, nagyon vékony voltam. Viszont ezek a kilók egyértelm?en csak a hasamra mentek. Elég kellemetlen, hogy ismer?s-ismeretlen megkérdezi, várandós vagyok-e.

Legjobb válasz: Az étrendeden legalább annyi múlik mint a mozgáson, sajnos kõ keményen be kell tartani a diétát. Felüléssel nem megy le a zsír, Bicikli vagy futással lehet látványosan dolgozni, de 1óra min. elõtte és utánna is be kell melegíteni.

Az étrendeden legalább annyi múlik mint a mozgáson, sajnos kõ keményen be kell tartani a diétát. Felüléssel nem megy le a zsír, Bicikli vagy futással lehet látványosan dolgozni, de 1óra min. elõtte és utánna is be kell melegíteni.
A kérdező hozzászólása: A diétával nincs gond, van róla némi fogalmam. Csak maga a mozgás a kérdéses.
a diéta mellet a mozgás a lényeges. Nem az, hogy milyen mozgás, hanem a MOZGÁS!! Csináld mindhármat fáradásig, nem kell berögzülni.

Szeretnék magamnak egy középkori páncél szerűséget a láncinget meg csináltam már hozzá de a lábvért és a kézvértre nincs ötletem szerintetek miből és hogy csináljam meg?

természetesen ne legyen túl drága inkább kreatív

Legjobb válasz: Ha van otthon:flex,kalapács,csõdarabkák,satupad,golyófejû kalapács akkor lehet csinálni. Fémtelepen tudsz lemezt venni. Amúgy ha nem akarsz bajlódni a gyártással akkor beszélhetsz velem is mert én megcsinálom,ha vannak kész terveid. Ha akarsz vele kínlódni szívesen nyújtok távsegítséget is a fémlemezek megmunkálásával kapcsolatban. Üdv! Vértet még csinálhatsz úgy hogy üvegszál és mûgyanyta csak annyi hogy kell egy negatívot csinálni lekenni üvegnyantával majt ré az üvegszálat aztán ismét összegyantázni,majd ezeket festeni,olcsó ,könnyû viszont a tõrõk tuti átdöfik.

Ha van otthon:flex, kalapács, csõdarabkák, satupad, golyófejû kalapács akkor lehet csinálni. Fémtelepen tudsz lemezt venni. Amúgy ha nem akarsz bajlódni a gyártással akkor beszélhetsz velem is mert én megcsinálom, ha vannak kész terveid. Ha akarsz vele kínlódni szívesen nyújtok távsegítséget is a fémlemezek megmunkálásával kapcsolatban. Üdv! Vértet még csinálhatsz úgy hogy üvegszál és mûgyanyta csak annyi hogy kell egy negatívot csinálni lekenni üvegnyantával majt ré az üvegszálat aztán ismét összegyantázni, majd ezeket festeni, olcsó , könnyû viszont a tõrõk tuti átdöfik.
akkor gondolom nem lovagi lovagi játékra mész hanem csak úgy magadnak.írj nekem privát üzit és segítek hogyan csináld meg


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!