Találatok a következő kifejezésre: Hogy csináljak puncimnak frizkót (1 db)

Hogy csináljak a "puncimnak" frizkót?

unom már az állando csupasságot de nem szeretem és a férjem se hogy ha sz?r?s.de pontosan hány cm szélesnek és hosszunak kell lenni a megmarado sz?rnek hogy eztétikus legyen?

Legjobb válasz: Ah neked/nektek tetszik.Én amikor hagytam,egy csíkot,akkot volt,h 2cm körül volt,volt,h szélesebb.Mikor,h sikerült.

Ah neked/nektek tetszik.Én amikor hagytam, egy csíkot, akkot volt, h 2cm körül volt, volt, h szélesebb.Mikor, h sikerült.
Nekem évek óta van egy bevált fazonom, a páromnak nagyon bejön. Hitlerbajusznak hívja, pedig még csak nem is hasonlít rá. A lényege az, hogy csak a szeméremdombon van szûr, a hüvelynél nincs semmi. A szeméremdombon is csak annyi van, hogy olyan szép esztétikus legyen. Egy kis háromszög, természetesen nem hosszú szõrszálakkal. Már csak az orális szex miatt is higénikus, ha lul nincs semmi.
Szia! Itt van pár ötlet hozzá, csak választanod kell h neked melyik jön be jobban (csík, betû, stb): http://fanszorzet.uw.hu/ Itt biztos lesz, ami neked tetszik. ;)
Az elõzõ link nagyon jó, megnéztem:-) Abszolut a te-ti fantáziátok szab csak határt. Lehet mindig mást kitalálni. Nekem is volt csak fazon, két vonal V alakban, volt egy vonalk középen...Mikor mihez volt kedvem.
ahogy neked tetszik , szépnek találod , bár én fiu létemre szeretem ha teljesen csupasz:) szerintem az a leg igényesebb szexisebb ... nemtudom ezzel ki hogy van
Növeszd meg és fond be!
Biztos kell oda az a bozót? :P
rasztaaaaaa vagy punk!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pasik titeket ez felizgatna?

Ha egy csaj a két kezeteket és lábatokat kibilincselné az ágy négy sarkához, táncolna nektek, lassan elkezdene vetkőzni, magához nyúlna, aztán elkezdene titeket simogatni, csókolná a combotokat belül meg lennt a hasatoknál de Oda nem érne. Ettől fölállna nektek?
És ezt sokáig csinálná, míg mér meg nem vadultok a vágytól, mindenhol nyalogatna titeket, de ott nem érne hozzátok, aztán leszedné a bilincseket és odaadná magát, hogy azt tegyetek vele, amit akartok.
Mit csinálnátok vele? :D

28

Ha menstruáció utolsó napján szexelünk, mindenképp véres lesz?

8

Találhatok valahol olyan pasit, aki nem néz pornót?

Nem úgy értem, hogy soha nem látott egyet se, de ne legyen pornófüggő és nem az ott látottakat tartsa követendőnek...

17

Mit csináljak, ha már attól nedves leszek, hogy szembe ül velem az illető?

Nem szoktam elveszteni az önuralmamat, vagy így begerjedni emberekre, de a pasit akivel mostanában találkozgatok nagyon nagyon kívánom. De nem akarom hamar beadni a derekamat, hogy azért kicsit teperjen, de komolyan már ha szemben ül velem az étteremben ki kell menjek néha a mosdóba. Van hogy betétet is beteszek, hogy...hát igen. És szerintem úgy nézek rá, mintha fájdalmaim lennének. A mélypont pedig az volt, amikor egyszer meg is kérdezte mielőtt indultunk moziba, hogy esetleg menstruációs görcseim vannak-e, mert feszültnek tűnök, és látta, hogy betétet rakok a táskámba és akkor maradhatunk otthon is ha nekem az jobb. Hát ha tudná, hogy valójában milyen gondjaim vannak...Mondjuk szerintem majd ha gyakorlatba is kerül a dolog, akkor jól fog jönni a lelkesedésem :D De addig inkább problémát okoz. Hogy fékezzem le magam addig is?

16

Pasik! Mit szóltok egy ilyen képhez?

http://www.dsskcorp.com/ibidem/fotographia/misc/used-condom-..

17

Pasik! Ti is élvezitek ahogy a csajotok kínozza a péniszetek?

Az enyém sokszor könyörög érte hogy legyek durva

4

Lesz valami bajom, ha zuhanyrózsával, azaz vízsugárral izgatom magam?

Azt olvastam most,hogy ha hozzá szokok akkor egyáltalán nem fogok tudni pasi által elélvezni. kb 1 hónapja csinálom heti 2-3szor. Ha abba hagyom az önkielégítést huzamosabb időre akkor nem lesz baj?

3

A lányok olyanokkal is szemeznek, akik nem is tetszenek nekik?

2

Mindenre benedvesedek. Mit tegyek?

már egy ideje minden egyes perverz vagy csak arra, hogy szex mint szó benedvesedek mi lehet ennek az oka szerintetek?

8

Miért csinálja ezt? Csak a sexre kellek? Hányszor sexeltek egy héten a párotokkal?

Barátom ha már nem tudunk a sulin kívül találkozni, teljesen idegbeteg lesz meg bevágja a sértődöttet.
Mondtam neki h úgy érzem a kapcsolatunk a sexre épül; a válasza az volt, hogy a kapcsolatunk egy fontos része a sex.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!